Sziasztok Lányok!
Amig Pöri alszik, gyorsan visszaolvastam, és még van 1 kis időm irni is talán,bár már 2 órája alszik.
Az akklimatizálódás Nála nem a nyaraláskor okozott problémát, hanem a hazaérkezéskor. Ugyanis tegnap egész délután ijedten szaladgált utánam (kipakolás, mosás, stb), alig aludt, aztán az esti lefekvéskor is sok sirás után aludt el, amjd fél óránként hatalmas sirások jöttek, egészen éjjel 1-ig. Aztán ma reggelre elmentek a felhők, és visszakaptam a régi Pörimet, nevet, beszélget, és ujra boldog, és rendesen alszik.
A nyaralásunk nagyon boldogan telt, minden tökéletes volt. A szálloda full extrás, légkondi egyedileg szabályozható, nagy szoba, és 7 medence, amiből csak a termálba nem mehetett Pörike. Egész ébrenléte alatt a vizekben lubickolt, nagyon élvezte, és szerencsére az ekcémája se jött ki, igaz kenegettem sokat. A benti uszómedencét nagyon kevesen használták, igy ott merültünk is, nehogy elfelejtse. Érdekes volt megfigyelni, hogy az uszómedence mozgásra serkentette, a bébipancsiban meg kényelmesen hátradőlve játszadozott az uszógumijában. Keresni kezdte más gyerekek társaságát, ha meglátott 1 gyereket, boldogan lökte Magát hozzá. Rengeteg gyerek volt a szállodában, mivel 2 db 7 éven alulinak ingyen van minden. Remekül alkalmazkodott, este 10 körül fektettük le, (bár valójában nagyon álmos volt, de sétáltunk, és nem aludt el a babakocsiban), és reggel 9- 1/4 10-ig aludt, velünk együtt. Igy persze eltolódott minden esemény, de nem zavarta. Itthon viszont ujra 7-kor ébredt reggel...
Nagyon élvezte az együttlétet, Máté is sokat bohóckodott Vele, csak persze a férfipalánta hamar feltalálta az éjszakai szórakozóhelyeket, azonnal lettek ismerősei, igy viszonylag keveset ért rá velünk lenni
A viz mellett legjobban a lift tetszett Bébinek, ami körbe és a plafonon is tükrös volt, ugyhogy rengeteg Baba volt benne, nem győzött kihez beszélni. Mig vártuk, meg folyton leste, melyik fog jönni, mivel 2 volt, nézte geyik ajtót, azátn a másikat, még a beszédjén is érezhető volt, hogy tanakodik, melyik jön majd.
Sajnos az étkezések nem hatották meg. Addig oké volt, hogy Ő kap először, de zokon vette, hogy mi is enni akarunk, és addig ott kell ülnie. Adogattam Neki falatkákat, játékot, kiflit meg sokmindent, de bosszuból mindent ledobált a földre, hiszen Ő menni akart, dehát az étteremben mégse pakolhatom le a földre.
Tökéletesitette az állási tudományt, sőt már le is tud ülni szép óvatosan. Szabályosan mászik pár napja, de előtte közets megoldást választott: ha ráért, akkor mászott, ha sietni kellett, akkor vetődött. Mostmár csak mászik, de nagyon gyorsan. A küszöb fölött viszont magasra tolja a fenekét, ugy lépi át négykézláb, hozzá sem ér!
Voltunk bivalyrezervátumban, az nagyon klassz volt, és megnéztük a Kis-Balatont is. Egyébként viszont pancsolással teltek a napjaink, Pörivel azért még nem lehet nagyon nézelődni, mert mindig mozogni akar. A babakocsiban már fel is tud állni, meg térdelni, szóval nagyon résen kell lenni. Bekötni meg nem akarom, bár már kilátásba helyeztem. Alvás az nincs benne persze...
A popsika még elutazás előtt teljesen rendbejött, és gyönyörü azóta is. Szerencsére minden rendben volt egészségileg is, és hangulatilag is ezidő alatt. Kizárólag a hazajövetel rázta meg
Persze nem beszéltük meg Vele, meddig is maradunk, csak a tényt közöltük, hogy hazamegyünk
Vissza is olvastalak Benneteket.
Kriszták és Annák, boldog Névnapot utólag is!
Rabkri kedves!
Nagyon sajnásom hogy nem sikerült
Sajnos igaza van a dokinak, nem érdemes hamar tesztelgetni, nagyon sok babakezdemény meggondolja magát, lehet hogy Te is igy jártál...
Nekünk is pl. szigoruan a 14.napon ajánlják ET után.
De majd most a clostyval!
Fannykám!
Ne félj, mindenki belejön a babázásba, látod én is igy 16 év kihagyás után már egész jól pelenkázok, csak az első 2 hónapban folyt ki
Paga!
Szóval váltasz?
A nyaralás alatt talán lesz 1 orvos, aki leveszi azt a vért, próbálj beszélni ott valakivel!
Sajnos receptügyben béna vagyok, ui. nem szoktam diabetikus tortát csinálni. De csak a folyékony édesitő jó, vagy ha összetöröd a pöttyöt, mert csak azok nem tartalmaznak CH-t.
Icuskám!
A bébid gyönyörü, elolvastam a szülésedet is (milyen boldogság mégis átélni, még ha nehéz is). Én 22 éves voltam Mátéval, de reggel 7-től tartott és este 10-kor lett meg... Ugyhogy szülhetsz még, nem a kor a döntő. Olvasom a szopis nehézségeket. Nem tudok tanácsot adni, nálunk nem volt tökéletes ez a rész, és csak 2 hónap lett belőle, de ugy látom Nyanyuska ebben szakértő. Ugy voltam mint Fanny, pedig nagyon akartam, de valahogy nem igazán jött össze.
Megértelek, hogy nem is tudsz másról beszélni, jól van ez igy, nekünk beszélj Pöttöm Pannáról, amikor csak jössz, megunhatatlan téma.
Sterilizáláshoz annyit mondanék, hogy én napi 1x, reggel kifőztem az egész cuccot 1 nagy fazékban, és nem minden evés előtt.
Nyanyuska!
A Te Blankád is gyönyörü! Olvasom hogy hasfájós. Sajnos ez csak magától fog elmulni, erre az idő az egyetlen hatásos gyógyszer!
Hogy van Bátyuskája?
Kedves Druszám!
A pince
Remélem helyreállitották már. És az arcod? És ha már ilyen ajánlkozó a fiacskád, miért nem használjátok ki
? Lenne Benjinek játszótársa.
Kedves Zsengém!
Meglett az albérlet? Apukás kép tényleg nagyon kedves!
Bea kedves!
Marcell milyen nagyfiu lett megint! Látom vége a helyettesitésnek, babázhatsz ujból!
Bocs hogy megkérdezem, tehát a nagyfiad nem a jelenlegi párodé, Veletek él? Még nem is irtál Róla. A kislányod viszont nagyon hasonlit Rád.
Regina!
Nagyon drukkolok Nektek, és tudod: minden nap eggyel közelebb visz a babához!
Kessi, ha még olvasol minket, azért irhatnál Te is! Sajnálom hogy igy alakult
Remélem nem hagytam ki senkit, dehát 10 napot visszaolvasni nem kis feladat, pörög a topic rendesen
Majd teszek képet is, csak még nem raktam át, mert irni és olvasni akartam előbb.
Ui: A fazekas képre vissza, a baracklekvár főtt benne, csak kipróbáltuk, belefér-e Bébi. A gép folyton az asztalon van, hogy el tudjam kapni a pillanatokat, de nem tul nehéz, mert folyton csinál valamit, és folyamatosan nevet hozzá.