Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bebi!


Mi teljesen véletlenül kerültünk Miklósra. Nagyon sokáig Dunaharasztira készültünk új építésű házba, de ott a vállalkozó nagyon elvolt szállva, és foglalóra 4 milliót kért, amit mi nem voltunk hajlandóak lerakni. Ezek után kezdtem a neten keresgélni, és találtam rá jelenlegi otthonunkra, aminek elsősorban a méretei fogtak meg. 15 m2 fürdő, 25m2 konyha-étkező...szóval az eddigiekhez képest irtó tágas. És régi parasztház, amire felhúztak egy szintet.Igaz, ezt egy kicsit majd át szeretnénk alakítani, de van rá egy élet.

Közel vagyunk az új lakótelephez, az Oázis wellneshez. Kb.10 km a csepeli Tesco.
A környéken nagyon sok gyerek van, játszótér viszont nagy bánatomra nincs igazán jó. Mi a XI. kerületből jöttünk ide, ott irtó klasszul felújították a játszótereket.
Én eredetileg komlói vagyok, csak főiskola után fentragadtam Pesten.Párom tőzsgyökeres pesti, ő nem volt hajlandó messzebb költözni.
Van egy 15,5 hónapos lánykánk, aki duracell elemmel működik, és fáradhatatlan.És gyönyörű, de ezt sajna már ő is tudja.
Szinte egyedül nevelgetem, mert párom kamionozik, így ritkán találkozunk. Szerencsések vagyunk a szomszédokkal nagyon, mert akár éjjel is rohannak segíteni, ha kell. Múltkor egy éjjeli szélvihar során hajnali 1-kor kizártam magam, és tök természetes volt nekik, hogy jönnek segíteni bejutni.

Hát, ennyit röviden.

Üdv.
Gabi[/img]
taga
 
 


Szia Gabi!

Nagyon tetszik, amit írtál. Pont ebben reménykedem én is. Tisztára átéreztem a helyzeted.

Az én lányaim is felvannak húzva. Nekem is sokat dolgozik a férjem. Egy fő állás és egy mellék. Ideje meg semmi. Így a keresgélés is nagyon nehéz lesz. Ő is szeretne velem jönni háznézőbe de nem tudom mikorra beszéljem le mert legtöbbször nem tudja előre mikor lesz itthon.

Tudsz esetleg konkrét házat a környéketeken? Mondjuk elég ciki de kevés pénzünk van csak rá. Legjobb lenne egy az egyben cserélni a mostani lakásunkra. Kb:11M. Nem sok. Jó lenne két szoba nagy konyha nagy fürdő és külön wc. Lehetőleg jó leosztással aránylag nagy kertel. Lehet, hogy csak álmodozom.

Kamionozás az nem semmi. Jó is meg rossz is. Nem lehet neked könnyű. Ha itthon van akkor legalább több napot tölthet veletek?

Szokott más is írogatni ide? Vagy csak te maradtál egyedül?

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia Bebi!


Úgy tűnik mostanra csak én maradtam ezen a topikon, de lehet, hogy ősszel feléled újra.

Sajna, én nem tudok most eladó házat a környéken az újakon kívül, de majd érdeklődök, hátha a szomszédok tudnak vmit. De az biztos, hogy ilyen árban nem lesz könnyű találni vmit. A miénk is 14,5 m volt.Igaz, mi hitelre vettük.Nyöghetjük is hátralévő éveinkben, de nem volt más lehetőségünk.

Párom most épp Angliában van, múlt héten kedden ment el, és kb. jövő héten kedd-szerda környékén jön haza és állítólag 3 napig marad.
Akkor volt igazán rossz, amikor Picur még hasfájós volt /6 hónapos koráig/, és állandóan sírt.Születésétől kezdve nagyon keveset és rosszul alszik.
Most már legalább alszik napközben 1-2 órát, újszülöttként szinte semmit nem aludt, állandóan foglalkozni kellett vele.
De itt Ő is jól érzi magát , legalább is szerintem, és állandóan a szomszéd gyerköcökkel játszana.Ők már sulisok, de szerencsére ők is csipik a kisasszonyt.

Üdv.
Gabi
taga
 
 

 
 

Szia!

Gondoltam, hogy kevés lesz ez a pénz. Nem nagyon szeretnék hitelt. Majd meglátjuk. Jelenleg a férjem épp állást keres. Az is lehet, hogy több bevételünk is lesz. Nem lesz könnyű menet. Úgy satcoljuk kb egy-két év mire megtaláljuk a megfelelő házat. Addig meg annyi minden történik még.

Nem fucsa a kicsinek, hogy nincs itthon az apukája? Ha hazajön megismeri? A férjed, hogy viszonyúl a kicsihez?

Az én férjem imádja a kicsit. Ő fürdeti minden este. Ezt már az elején kikötötte. Kivéve ha közbe jön valami. Ha épp itthon van akkor is leül mellé játszani, eteti, rendezgeti stb...

Az első egy év az szerintem is nagyon nehéz. Nehéz velük kezdeni valamit is. Nem tudod mit akarnak, folyton csak sír. Másfél éves kor körül a legjobb amikor elkezdi felfedezni a világot. Nekem ez tetszik a legjobban. Jön megy beszélget. Persze az akaratossága néha sok de nem lehet minden tökéletes.

Van segítséged szülők, rokonok a közelben?

Az én kicsikém is imádja a nagyok társaságát. Neki viszont itt van a nővére. Hihetetlen mennyire imádják egymást.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!


Minden nap nagyon sokat beszélek az apukájáról, és a fénykép is mindig kéznél van, így idáig még mindig megismerte, sőt látszólag nagyon örül neki ill. amikor elbúcsúzunk Ő is nagyon szomorú és gyakran sír is. Minden alkalommal a párom pár szóban elmondja neki, hogy most el kell mennie dolgozni...
Már lelkesen mondja, hogy apa és a telefonnál is megérzi, hogy mikor hív apa.Múltkor még puszit is küldött a férjemnek, akinek erre hirtelen le kellett tennie a telefont.

Egyébként ő is imádja a kisasszonyt. Régen mindig ő fürdette, amikor itthon volt.Mostanra ez kicsit átalakult, mivel már önálló nagylányunk van, aki szeret egyedül pancsolni és pródukálni magát, így mindketten együtt szemléljük.Közös buli a fürdetés.

Időnként próbálom kettesben hagyni is őket, hogy jobban szokják egymást, mert nagy bánatomra picur csak nálam hajlandó megnyugodni.

Segítség??? Leginkább magamra számíthatók, mivel szüleim és a rokonaim messze laknak. Anyósomék mindig erősködnek, hogy szóljak, ha vmire szükségünk van vagy vmi baj van, ugyanakkor ha rájön a bolondéria, akkor mindig a fejemhez vágja, hogy ezt meg ezt csinálta, így mostanra eljutottam oda, hogy ő lesz az utolsó, aki megtudja, ha van vmi.
Mert az unoka is addig fontos, amíg én elviszem, de ők már nem veszik a fáradságot, hogy eljöjjenek megnézni.
De nem panaszkodom, mert ezt órákig lehetne ragozni.
Nektek milyen a kapcsolat a szülőkkel? Van segítséged?

Mi is szeretnénk kistestvért, de egy kicsit félek is, hogy bírom egyedül.De mások is megoldják, és addigra a mi kis picurunk már okos nagylány lesz.Legalábbis remélem. A dackorszaka már úgyis elkezdődött. Ma is olyan hisztiket levert.Épphogy a földhöz nem verte magát.
Addigra csak kinővi. És a kisebb babákat is olyan aranyosan simizi.

Csepelen merrefele laktok? Nem nagyon ismerem Csepelt, a Tesco és a Csepel plaza még ismerős, de más nemigazán.

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Szia!

Bocsi, hogy eltűntem. Amióta itthon vagyok, állandóan van valami elfoglaltságom, semmire nincs időm. Most, hogy jó idő van délután anyósékhoz járunk fürdeni. A kicsi nagyon élvezi. Ma dobott egy hátra szaltót a vízben. Ketten kaptunk utána apósommal, de nem tudtuk elkapni. Meg sem kottyant neki, aztán meg csak röhögött. Engem meg a frász kerülgetett.

Szerintem nem sokkal lehet nehezebb két gyerekkel mint egyel. Csak addig amíg kialakulnak a dolgok meg a napirend.

Anyós probléma nálunk is hasonló. Nagyon rendesek kedvesek meg segítenek de maguktól ők sem jönnek át. Legutóbb akkor voltak itt amikor még ágyhoz kötöttek voltunk a kicsivel az első hónapban. Pedig azóta annyi minden változott már és mindig mondták, hogy átjönnek megnézni. Na azóta is jönnek. De bármikor szólok nekik, hogy vigyázzanak a gyerekre azonnal megteszik. No mindegy ez hosszú és még fokozhatnám is.

A plázához képest nem messze lakunk, három buszmegálló a Duna felé. Csöndes zöldövezeti lakótelep.

Az én férjem minden nap itthon van (és a lányom annak ellenére, hogy a lányok általában apásak) nagyon anyás. Ha ott vagyok akkor mindent inkább én ha meg nem akkor jön állandóan utánam. Számomra nagyon fura de valahol jó is, hogy ennyire ragaszkodik hozzám.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!

Bocs, hogy így eltűntem én is, de a párom szerda délután hazajött, és ma délelőtt már ment is el.Ez idő alatt mosni, vásárolni, főzni és kicsit kikapcsolodni is kellett hármasban, így a netre már nem maradt energiám.

Főleg ha még azt is figyelembe veszem, hogy szerdán egyáltalán nem aludtam, mivel Fanni valószínüleg vmivel elrontotta a pociját, irtó görcsi lehettek, mert nagyon sírt és hozzá se lehetett érni. Éjjel fél egykor már nem tudtam mást csinálni, férjem lefogta, én pedig nagy nehézségek árán beadtam neki egy kúpot.Utána még külön műsor volt a pelenka visszaadása is.Nehezen sikerült megnyugtatnom, majd meséltem kb.2 körül el is aludt. Én meg öríztem az álmát.Időnként felsírt, megsimogadtam...
Szóval, jó esténk volt.

Már többen mondták, hogy két gyerekkel talán még könnyebb, mint eggyel, de én mégis tartok tőle egy kicsit.
Igaz, ha másra nem is, de a szomszédokra biztos számíthatok majd, ha segítség kell. Fanni már mamának szólítja a gyerköcök nagyiját.

Most megyek, mert már ébredezik a kisasszony.

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Szia!

Akkor most nagyon jó lehetett nektek. Az én lányom is hepajozik éjjelenként. Korábban olyan szépen aludt most megint cirkuszol. Lehet, hogy ilyenkor front van? Nem tudom.

Amúgy minden rendben van. A lányok jól vannak és most három is van belőlük mert itt van nálunk az unokahúgom kislánya is, péntekig.

Amúgy a ház keresgetésével teljesen leálltam. A férjem nem ér rá eljönni velem megnézni tehát felesleges is felhívni őket. Sajna. Meg most azt mondta, ne menjünk nyaralni Horvátországba, mert én oda akartam. Hanem megcsinálja nekem a konyhaszekrényt. Inkább csak a balcsira megyünk majd augusztusba. Ennek is nagyon örülök. Mármint így is jó meg úgy is jó. A konyha az tényleg elég tré de jól jött volna egy kis pihenés is. Végül is ha az kész, akkor már majdnem az egész lakás fullosan felújított lesz. Ha úgy is maradunk egy darabig akkor meg jobb így.

Te beszélsz valamilyen nyelvet? Tanulsz valamit? Mivel foglakoztál régebben?
Kép

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!

Egy kis pihenés már rám is rámférne. A kisasszony egyre jobban kiborít. Irtó hisztis lett, és már az esti másfél órás kiságyas alvásról is leszokott, amikor tudtam egy kis időt magamra fordítani.
Egyszerüen nem tudok vele mit kezdeni.

Szülés előtt egy élelmiszeripari adalékanyagokat forgalmazó cég raktárvezetője voltam.Akkor úgy gondoltam, hogy a gyerek mellett majd tanulok, de Fannika mellett ez lehetetlen.Irigylem azokat az ismerőseimet, akik lazán megtehetnék, mert irtó nyugodt babájuk van, de nekik meg kedvük nincs.
Egyébként ker.főiskolát végeztem és egy idegenforgalmi menedzserképzőt. Régen még nyelveket is beszéltem.Szép hangzatos önéletrajzom van. De hát azokat is gyakorolni kellene.
/orosz szakmai felső, angol középfok,német nemzetközi alap és görög társalgási szint/

Nálunk idén a nyaralás kimarad az életünkből. A házvásárlás elég sok járulékos ktg-gel járt. Talán majd jövőre.Már nagyon vágyok újra Görögországba. Nekem az a nagy szerelmem. Ott aztán mindig sikerült kipihennem magam. Tenger, napfény, kedves emberek, jó kaják, bulik, zene, tánc...

Neked van energiád tanulni? Mivel foglalkoztál régen? Visszavárnak a munkahelyedre?

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Szia!

Az igen. Jó neked, hogy ennyi nyelven tudsz. Én sajna csak magyarul. Most angolul tanulok egy éve. Jó lenne valaki, akivel beszélgethetnék. Vagyis olyan, aki tud és beszéltetne, tanítgatna. Most járok fősuliba is mert nem voltam olyan okos anno, hogy tanuljak. Vagyis akkor még nem volt számomra fontos. Magyarország vezető pénzintézetében dolgoztam korábba. Azt hiszem, hogy visszavesznek, de majd elválik. Amúgy nem akarok túl sokat ott maradni mert 7-19 ig. kicsit sok lesz két gyerek meg suli mellett.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!

Az azért túlzás, hogy beszélem a nyelveket, nem halok éhen és tudok vízet kérni. Biztos, hogy ha átnézném őket egy kicsit, akkor sok minden újra előjönne, és ha lenne lehetőségem vkivel gyakorolni.
Te mit tanulsz most? Nem tudod, hol lehet utánajárni, hogy milyen tanfolyamok vannak kismamáknak???

Hogy bírjátok ezt a meleget? Fanninak mára lehet, hogy lemerült az eleme.Délután is aludt másfél órát, és már fél 8-kor aludt.Igaz, vmi miatt hanyagolja a kiságyat és csak a nagy ágyon hajlandó aludni, de ott legalább alszik. Igaz, az éjszaka folyamán bejárja a 160x200-as ágy minden szegletét.

Üdv.
taga
 
 


Szia!

Bocsi, hogy nem vagyok de van egy párnapos melóm.
Furi mert az én lányom sem alszik mostanában. Állandóan velünk akar aludni. Valamelyik nap már sírtam is emiatt. nem tudom magam kipihenni. Nem elég nekem a meleg még állandóan fejbe is rúg valaki.
Én Humán erőforrás menedzsernek tanulok. Meg az angol.
Itt Csepelen most volt tanfolyamszervezés kismamáknak. Én nem mentem. Szerintem a munkanélkülibe kéne megkérdezned, vagy a polgármesteribe, mesteribe esetleg a családsegítőbe. Nálunk azt hiszem az Adu szervezte. Lehet, hogy ide is jöhetsz. Szerintem kérdezd meg.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!

Képzeld, lánykámnak majdnem sikerült végigaludnia egy éjszakát.Csak egyszer ivott, igaz, már meg se próbálom a kiságyba tenni.
Férjemmel közöltem, hogy mi kihagyhatjuk a kiságy átalakítását és a heverő vásárlást, és kezdjük rögtön a franciaágyvétellel a kisasszonynak, mert a többit úgyse fogja használni, mert nem fog elférni rajtuk, hiszen már most is kicsi neki a mi ágyunk.

A tanfolyamokat pedig majd megérdeklődöm, hátha hagy ez a kis Duracell nyuszi egy picit fejlődni engem is.

De lehet, hogy megkérdezem a volt főnökömet, hogy mi a terve velem, és ő mit javasol tanulásügyileg. Volt már rá példa, hogy vki vevőszolgálatról pénzügyre került, ki tudja, velem mi a terve.

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Szia!

Sikerült valamit intézned tanfolyam ügyben???
Mostanában az én lányom is alszik éjjel. Amióta nincs olyan meleg csak egyszer kel fel és hamar vissza is alszik. Időközben megtanult teljesen biztonságosan kimászni a kiságyból is. Hamarosan kész lesz a nagy ágya is és akkor már abban aludhat. Azért felek, hogy egyszer kiesik.
Nekem sem könnyű a kicsi mellett tanulni. Anyósom szokott besegíteni néha. Meg ha suliba megyek akkor anyu is. Ő még nem nyugdíjas sajnos.
Meló ügyben én sem tudom mi lesz. Én is átkérném magamat máshova de amikor lejár a gyes még nem leszek meg a sulival. Itt dolgozni meg nem valami jó kicsi gyerek mellett. Nem is tudom miért rágom állandóan ezen magam. Annyira tanácstalan vagyok.
Inkább nem rinyálok neked többet. Remélem minden rendben veletek.
Jövő héten a férjem szabint lesz. Jó lesz egy kicsit együtt.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia!

Ha minden jól megy, akkor hétvégére az én párom is hazaér.Most már elég régen volt itthon hétvégén.Habár most tulajdonképpen még mindegy, hogy mikor van itthon, csak akkor lesz gáz, ha visszamegyek dolgozni, Fanni pedig bölibe vagy oviba megy.

Tanfolyam ügyben nemigen jutok semmire.Talán jövő héten sikerül beszélnem a fönőkömmel, és lehet, hogy neki lesz egy jó ötlete.
Igazság szerint, inkább vmi fősuliba mennék távoktatásra, mert azt könnyebben meg tudnám oldani, hiszen csak 3 hetente kellene Fannit másra biznom.És ha jönne a kistesó is, akkor még be is tudnám fejezni.
Szerencsére az alvásigényem már a minimálisra csökkent, így tanulással se lenne gond.
De még filózgatok egy kicsit.

Nyaralni mentek végülis Horvátországba?
Milyen ágya lesz lánykádnak? Én már most franciaágyat szeretnék Fanninak, hiszen szerintem ő csak azért nem tud aludni a kiságyában, mert állandóan forgolodik, és beüti magát.


Jó pihit!
Gabi
taga
 
 


Szia!

Nem megyünk Horvátországba. Úgy döntött az uram, hogy megcsinálja a konyhaszekrényt abból a pénzből. Egyik szemem sír a másik meg nevet. Azért nagyon jó lesz az új konyha mert ez az ezer éves gagyi házgyári már az agyamra ment. Pár napra majd leugrunk a balcsira. Remélem jó idő lesz.
A gyerekeknek 90*200 as ágyat készít a férjem aminek az aljába lesz három óriási fiók játékoknak meg ágyneműnek. Veszek rá valami frankó matracot és kész. Nálunk az összes bútort a férjem készíti a szekrénysorokat is meg a konyhát is. meg álltalába mindent maga csinál. A tapétázásba segítettek a szüleim mert azt nem tud. Kis ezermester.

franciaágy az jó ha van hozzá elég helyed. Nekünk csak 6nm-esek a kisszobák így az nem jöhet szóba. Majd ha egyszer házunk lesz.

Fősuliba már csak a keresztfélévesre tudsz menni majd januártól vagy szeptembertől a rendes évfolyamosra. Szerintem az jó ötlet ha van hozzá elég erőd. Mihez lenne kedved? Mármint milyen szak? Én legalább egy évig keresgettem amire végre döntöttem és nagyon bánom, hogy nem kezdtem már előbb. Igazából nem nagyon bíztam én abban, hogy felvesznek hiszen nem volt túl jó az érettségim sem. De most már örülök, hogy bele vágtam. mindamellett nagyon izgulok a következő félév miatt és, hogy lesz-e energiám végig csinálni.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szai bebi!

Én már írtam neked egyszer e-mailt, de nem válaszoltál rá. Nem tudom, hogy megkaptad-e. Én is Szigetszentmiklósi vagyok egy 9 hónapos kislánnyal vagyok itthon. A Gabihoz( Taga) volt már szerencsém személyesen is találkoztunk. Kiderűlt nem lakik tőllem messze. Azóta is írunk egymásnak, ill telefonszámot is cseréltünk. Te rólad mit lehet tudni?

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Szia Bebi!


Jó neked, hogy ilyen ezermester a férjed, és van kedve még munka után barkácsolgatni.
De én se panaszkodok az enyémre, mert ritkán van itthon, de akkor segítget nekem, amiben tud.
Helyünk az van bőven, mivel most 2 szobás a ház, 21-21 nm, de még szeretnénk kettőt csinálni az emeletre, mert a szobák előtt van jó nagy előtér, ami végülis kihasználatlan.

A főiskolára kellett felvételizned? Vagy ott ilyen esetben mit néznek? Szerinted kaphatok tantárgyi mentességeket a diplomám miatt?
A családsegítőben voltam bent, de amilyen szerencsés voltam, pont most voltak szabin.De jövő héten újra próbálkozok.

Férjem hétfőn jön egy villámlátogatásra.Szennyes-kaja csere, és irány újra a nagyvilág.

Jó éjt!
Kellemes hétvégét!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Újra itt vagyok!!! Voltunk a balcsin egy kicsit. Az idő remek volt a víz már hideg de a gyerekek nagyon élvezték. Teljes kikapcsolódás. Bográcsozás, faszenezés és láblógatás. Nagyon jó volt. A férjem már vissza is ment dolgozni. Most jöhetnek a szürke hétköznapok, amíg el nem jön az iskola szezon. Rettegek tőle.

Taga!A főiskolára az érettségi volta felvételi. Ma már ez mindenhol így van. Illetve van néhány hely ahol kérnek szóbeli vagy írásbeli plusz felvételit. Én nagyon sokat vacilláltam azon, hogy egyáltalán elkezdjem. Attól féltem leg jobban, hogy nem vesznek fel. És kapásból az első helyre fel is vettek. Keresztfélévesre járok, így most kezdem a második félévet. Nagy tapasztalatom még nincsen. Tanulni sokat kell de a vizsgák nem vészesek. Gondolom később azért húzósabb lesz.
Ház: Frankó lehet. Én egyelőre letettem róla. Pedig nagyon szeretnék. Jövőre tervezzük a következő babát, addigra nagyon jó lenne, de inkább nem kergetek álmokat. Most 1+2felesbe lakunk. Rengeteg a rezsi. A fűtésszámla az agyamra megy. Szerintem egy házba sokkal kevesebb lenne a rezsi.

Barbara! Szia! Nem kaptam tőled e-mailt ez eddig. Milyen címre küldted? Én Csepelen lakom. Ebbe a topikba úgy keveredtem, hogy szeretnénk házat vásárolni a közeljövőben és betértem ide érdeklődni. Taga volta aki válaszolt nekem azóta itt cseverészünk kettesben. Örülnék, ha csatlakoznál hozzánk. Két lányom van, a nagyobbik most megy ötödikbe a kicsi 20hónapos múlt. Jelenleg itthon vagyok, főiskolára járok és angolt tanulok néha-néha dolgozom is egy kis mellékest. Amúgy a napjaim nagy részét a gyerekek idomításával töltöm. A férjem rettenet sokat dolgozik. Ha itthon van imád a lurkókkal foglakozni. Amikor csak teheti a kicsit ő fürdeti. Amennyiben van kedvetek találkozni néha, én is benne lennék.

Legyetek jók és írjatok.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia bebi!

Az e-mailedet megkaptam köszi. Nem tudom miért nem ért oda a levél, amúgy meg mindegy. Fő, hogy így is megtaláltuk egymást.
Pont a Gabitól is kérdeztem valyon miért nem válaszoltál! Mondtam is magamnak lehet így elsőre nem vagyok szimpi. Én már írtam nállunk Kitti most lesz 10 hónapos és vele vagyok itthon. Jelenleg anyósoméknál lakunk, de építkezés kellős közepén vagyunk. Hogy mikor jutunk majd a sajátunkba az még a jövő zenéje! A férjed mivel foglalkozik? Balatonon merre voltatok? A gyerköcök neve? Milyen főiskolára jársz?
Én nekem van kedvem találkozni, csak akkor még a Gabival is le kell egyeztetni.

Üdv Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, de Fanni lebetegedett, én meg szép lassan lemerülők.Napok óta még annyit se alszok, mint előtte.
Mára már láztalan volt a csajszi.

Bebi! Irigyellek a láblógatásért!!!Már úgy vágyok egy kis pihenésre, környezetváltozásra.De jelenleg azt se tudom, hogy a szüleimhez mikor jutok el.
Hány gyereket szeretnétek? Mi eredetileg kettőt. Ilyenkor, amikor manócska beteg, akkor meggondolom magam, és elég az egy is.Máskor meg akár három is lehet.
Habár most az iskolakezdés előtt a tankönyvárakat hallva, egyet is épp elég lesz beiskolázni.
Múltkor írtad, hogy volt vmi mellékes munkád.Milyen jellegű? Lehet, hogy hülyének tűnök, de hiányzik a munka.Maradnék is itthon még Fannival, de hiányzik az egyik felem.Nem érzem teljesnek magam munka nélkül.

Tényleg jó lenne találkozni! És hol? Van vkinek egy jó ötlete?
Csepelen van vhol játszóház esetleg?
A hét kilöve Fanni betegsége miatt, és valószínüleg férjem is itthon lesz pár napot.

Legyetek jók!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Azért a lábolgatás sem volt olyan isten igazi hiszen főzi és mosogatni kellett na meg gyerkőc ugyan úgy nyúzott nem tűnt fel neki, hogy éppen szabin vagyok. Egyszer úgy elmennék pihenni, hogy kiszolgáljanak és körülöttem ugráljanak. Napfény , homok, pálmafák meg minden. Álmodik a nyomor.

Egyik barátnőm helyett ugrottam be a boltba, hogy ő elmehessen szabira. Nem nagy pénz de jól jött. Amúgy teljesen egyet értek veled én is hasonlóan érzek. Munka nélkül fél ember vagyok de ha dolgozom akkor meg elvesztegetettnek látom az időt és sajnálom, hogy nem tölthettem a gyerekekkel.

Néha én sem tudom, hány gyereket szeretnék. Van, hogy négyet ötöt de van úgy is amikor azt mondom ennyi is elég. Attól függ, melyik szempontból vizsgálom a dolgot. Most pillanatnyilag, szeretnénk még egy fiút szeptember, október körülre. Néha meg inkább házat szeretnék. Persze mind kettő elég költséges.

Balaton leges leg végén voltunk. Apóséknak ott van házuk nem közvetlen a Balatonnál. Fenyvesre vagy Máriára járunk fürdeni. A férjem ebédet szállít jelenleg és mellékesen bútorokat készít. Amúgy éppen új állás után nézelődik. Még az is lehet, hogy külföldre megy hamarosan. Csepelen van egy bölcsi ahova lehet menni délelőttönként játszani. És adnak a piciknek ebédet is. Szerintem jó hely mi szinte minden héten megyünk oda. Lányim Reni 11 éves Bianka 20 hónapos múlt.

Puszika

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Jobbulást Fanninak! Kép

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Én Andi vagyok és van egy 11 hónapos kislányom, Cintia. Jelenleg Németországban lakunk, mert a párom itt dolgozik, de eredetileg szigetszentmiklósiak vagyunk. Épp a hétvégén készülünk haza és mi a picivel okt. közepéig otthon is leszünk. Csatlakoznék hozzátok ha nem bánjátok. Érdekelne engem is ez a játszóház téma. Miklóson tudtok ilyet? Most megyek, mert úgy hallom felébredt a lánykám.

Andi
jazmin2005
 
 


Szia Andi!

Én örülök neked.

Nem ismerem Miklóst, játszóházat sem tudok arra felé. Csepelen tudok ajánlani én ott lakom.

Hogy kerületetek Németországba???
bebi
 
 


Szia bebi!

Páromat felvette egy német cég a magyar képviseletére és kiküldték gyakorlatra, aztán annyira bevált, hogy itt is ragadt. Ennek már öt éve és amióta megvan a pici jobbnak láttuk ha nem ő ingázik, hanem inkább mi jövünk ki. Úgyhogy mi március óta vagyunk kint kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Olvastam, hogy két lányod van. Elég nagy köztük a korkülönbség, legalábbis a mostani szokásokhoz képest. Így terveztétek? Én szeretnék még egy picit hamarosan, de egyenlőre a páromat még meg kell győznöm róla, főleg amikor nyűgös a Cintia :D.

Üdv.: Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Jó látni, hogy bővül a társaság! Én is üdvözöllek Andi!

Bebi!

Köszi a jókívánságot Fanninak! Mostanra már elmúlt a láza és a kiütések zöme is. Csak a nyügősség maradt, de az már szerintem az időtől.Mondjuk, nem csodálom.

Csepelen merre fele van az a bölcsöde?Sokan járnak oda? Milyen játékok vannak?Van kinti játszótér is? Mennyi a belépő?
Férjed milyen jellegű bútorokat készít?Tervez is? Hova készül külföldre?És ott mit szeretne csinálni?

Bocs a sok kérdésért, csak kíváncsívá tettél.

Andi!Mi csak november óta lakunk Miklóson, túlságosan még nem ismerem.Annyit tudok, hogy a "sárga házban" a posta mellet szokott keddenként baba-mama találkozó lenni, de az most szünetel.Ill.az Oázis környékén is van vmi klub, de arról nem tudok részleteket.De megpróbálok vmit kideríteni.
Nektek Németországban sikerült jól beilleszkedni?Vannak barátaitok?Gyakran jártok haza?Melyik városban laktok?


Bocs mindenkinek a sok kérdésért, de megörültem, hogy így fellendült a topik!

Jó éjszakát!
Gabi
taga
 
 


Szia Gabi!

A sárga házas klubról én is tudtam, de még egyszer sem jutottunk el, pedig mi a közelben lakunk, de valahogy eddig a délelőtti alvások miatt nem értünk oda 10-re.
Hát az túlzás, hogy nagyon beilleszkedtünk volna. Nem nagyon vannak ismerőseink. Páromnak is inkább csak a munkahelyéről. Mi márciusban elkezdtünk járni baba tornára itt, de egy csomó alkalom kimaradt, mert mindig akkor voltak hosszabb szünetek amikor itt voltunk. Így onnan sincsenek nagy ismeretségeink. Meg persze az is akadály, hogy én ugyan beszélek egy pár nyelvet, de a német az nincs köztük, még csak most tanulgatom, ha jut rá időm esténként. Márciusban jöttünk ki és áprilisban már otthon voltunk két hetet, illetve július elejétől augusztus közepéig szintén. Aztán most megint megyünk. Mindig van valami alkalom. Most nekem lesz osztálytalálkozóm, meg a csajszi szülinapját is otthon szeretnénk megünnepelni. Tényleg, nincs valami jó torta ötletetek? A kicsi sajnos ekcémás, így tej és tojás kizárva. Amúgy Stuttgarttól kb. egy órányira lakunk egy kisebb városban.
Megyek, mert ma este indulunk és még van pakolni valóm. Ez lesz az első utunk autóval, úgyhogy ha esetleg nem tudnátok éjszaka aludni gondoljatok ránk. Remélem simán megy majd minden.
Így most egy időre lehet, hogy el is tünök, mert a gép az persze itt marad, de ha otthon gépközelbe jutok majd jelentkezem.

Sziasztok!

Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Elnézést a bepofátlankodásért, de szeretném figyelmetekbe ajánlani honlapunkat amely reményeink szerint elnyeri tetszéseteket!
Köszönettel: H. Anikó

Dekorációs falfestés, nem csak gyerekeknek!

http://www.dekofalfestes.atw.hu

e-mail: falfestes@radiolan.hu
Kép
falfestolanyok
 
 


Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva tőlletek, nem néztem a topikot. Úgy elvagyok egésznap mintha állomvilágban ébredeznék. De mostmár ideje lenne felkelni. Kittike éppen alszik a drágám, úgyhogy azért írogatok ilyen bőszen.

Anikó! Szia múlhéten a mailedet megkaptam és itt a topikon keresztűl ítram is neked, de az e-mail címed az nem jelent meg amikor írtál. Vagy mégis akkor tiszta hűlye vagyok! Olvastam, hogy a férjed ebédet szállít. És melyik cégnél van? Mert az én férjem is ezzel foglalkozik : Ő a Food Express cégnél van. A lánykád várta már a suli kezdést? Te milyen főiskolára jársz?

Gabi! Remélem Fanni barátnőnk meggyógyult, írtam ha jövőhéten nem zavarnánk akkor meglátógatnánk. Remélem nem jőn mostmár kőzbe semmi. A baba-mama klub a Sárga házban szeptember közepén indul, mert megvárják míg a tüdőszűrés lemegy. Voltam benn és megkérdeztem. Téged érdekelne?

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Andi! Ha az uram ki megy mi is szeretnénk utána menni. Ő mivel foglakozik? Szabad tudni mennyit keres? Ha nem akarod közzé tenni akkor írj privibe. De komolyan érdekel. Meg az, hogy mennyi ott az albérlet meg az ellátás. Mármint közért stb..
Én elváltam a nagyobbik lányom az elő házasságomból van. Szóval nem így terveztem. Most viszont megvan már az első közös baba és szeretnénk neki testvért jövőre.

Taga! Csepelen az Amk bölcsiben van játszóház 200 ft egy délelőtt és 280 a kaja. Olyan pont, mint egy bölcsi. A játékok is ennek a korosztálynak felelnek meg. Mi álltalába minden héten megyünk télen. Kivéve mikor nem. Aztán van a Festő utcai óvodába is. Ott nagyobbaknak való játék is van és 400/ 1óra ha egész délelőtt vagy akkor 600 a családi jegy. Mármint tök mindegy hány gyereked van 600. Nekem nagyon bejön mindegyik. A férjem mindenféle bútort készít és ő is tervezi meg a megrendelők igénye szerint.

Barbi! Az én férjem is ott gályázik. A tied mióta van ott? Szereti? Merre felé jár? Miért vagy álom világba? Humán erőforrás menedzsernek tanulok + még angolt. A lányom várta nagyon a suli. Most még lelkes de hamar elmúlik.

Lányok van valakinek iviv-je vagy myvip-je???

Puszika!
bebi
 
 


Sziasztok!!


Anikó! Az én férjem most volt három éve, hogy a cégnél dolgozik. Hogy szereti azt nem tudom de egyenlőre nincs más választása és csinálja. Ő a XIV.kerületben van( 2 járat). És a te férjed, merre van, hányas járat hogy hívják? Lehet, hogy ismerik egymást? Akkor tényleg kicsi a világ ám! Elég nagy megszoritkozások vannak a cégnél, de szerintem ezt a te férjed is tudja ám. A főiskolán hanyad éves vagy? Csepelen merre laktok? Mi az e-mail címed? Nekem van meghívom a myvipre, ha kell szóljál! De sajnos az iwiwre nincsen!

Gabi! Nagyon eltüntetek, a férjed itthon van még? Meggyógyult Fanni teljesen? Meglátogatnánk benneteket a héten ha jó nektek is!

Sziasztok!!

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Bocsi Mindenkinek, hogy így eltűntem, de végre mi is élveztük a családi élet szépségeit.Szerda estétől itthon volt a férjem, igaz, közben pénteken be kellett mennie dolgozni, de ma este már vittük is vissza.Fanni nagyon örült neki.Már lelkesen mondja utána, hogy szeretlek.
Mostanra teljesen rendbe jött a kisasszony.Valószínüleg pár napig súlyos apahiánya lesz.
Ma este megmértem, és már több mint 11,5 kg.

Bebi!
Az Amk bölcsi merre van? Nagyon érdekelne a dolog.
A férjednek van külön műhelye, ahol készíti a bútorokat?
Milyen anyagból dolgozik?A te konyhabútorod készül már?

Barbara!
A héten nekünk előreláthatóan bármelyik nap jó!Gyertek nyugodtan! Egyébként én szeretnék elnézni legalább egyszer a sárga házba, ha tetszik a kisasszonynak, akkor meg rendszeresen is járhatunk majd.

Andi!
Ha olvasod:remélem, rendbe volt minden az uton. Picur hogy viselte az utazást?Fanni már a 2,5 órás utat se szereti a szüleimhez.Ha tudsz, jelentkezz! Összefuthatnánk, amíg itthon vagytok.

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Barbi! Nekem van iwiw-em és myvip-em is gondoltam ha nektek is van akkor megkereslek és felveszlek ismerősnek. A férjem két éve van ott de nem túl sok a pénz elég szar helyen van Soroksáron. Ő, utálja a papírmunkát és állandóan cseszegetik. Amúgy jól elvan csak nem túl kifizetődő. Mellékesben dolgozik még. Második szemeszterre járok most. A majorban lakunk.

Gabi! Van a férjemnek műhelye. Gondolatban már készül a bútorom. Még az ágyon dolgozik, és nagyon remélem, hogy a héten meglesz. Nagyon leírni nem tudom merre van a bölcsi, a lényeg az, hogy nem messze a csepeli hév-végállomástól Általános művelődési központ az Ámk rövidítése. A Simon Bulivár sétány és a Reggel utca álta határolt területen.

Andi! Kár, hogy mostanában nem tudsz jönni. Remélem azért jól telt az utazás. Arra felé is vannak internet kávézók???

Puszika!
bebi
 
 


Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy megérkeztünk. Cintia elég jól viselte az utat. Hétkor indultunk, kilenckor bealudt és a Szigetszentmiklós táblánál ébredt fél három körül. Aztán itthon evett egy kicsit, kapott tiszta pelust és aludt tovább, úgyhogy mákunk volt. Máskor pár perc alatt be szokott aludni az autós ülésben, most meg mintha érezte volna, hogy fürdés és vacsi után nem ez szokott következni. De panaszra nincs okom. Csak én nem tudtam aludni, mert folyton azon izgultam, hogy mikor ébred fel, így a párommal mi ketten elég rossz állapotban voltunk szombaton, de mára már én is kipihentem magam.

A sárga házba mi is szeretnénk elnézni majd, de Csepelre nem hiszem, hogy eljutunk, mert az én autóm kint maradt, mivel ott autó nélkül meg van lőve az ember. Legalábbis ahol mi lakunk az egy kisebb település és minden lényeges dolog csak a közeli nagyvárosban van.

Gabi! Mi is örülnénk egy találkozónak, Cintus egyébként is imádja a gyerek és/vagy felnőtt társaságot.

Bebi! Sajnos nekem se iviv-em, sem myvip-em nincs. Már többen ígértek iviv-re meghívót, de valahogy mindig elmaradt, pedig én is szeretnék.

Épp a nagyszüleimnél vagyunk. Ne lepődjetek meg, ők nem neteznek. Tesóm is itt lakik, övé a gép. Drága Mamikám süti nekem a palacsintát. És én még fogyni akartam egy pár kilót. Talán majd holnaptól :D.

Sziasztok!

Andi
jazmin2005
 
 


Bebi! Most látom, hogy amíg én írogattam te is írtál pár sort. Nem tudok sokat az internet kávézókról, valószínűleg ebben a hozzánk közel eső nagyvárosban vannak, de ahol mi lakunk ott szinte semmi nincs és az is csak autóval közelíthető meg.
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Bebi! Azért érdeklődök ennyire a bútorkészítésről, mert hétvégén történt egy kis baleset az ágyunkkal, és eltört. Most pedig kajtathatok új ágy után. Semmi kedvem az egészhez.Főleg, hogy a férjem kitalálta, hogy akkor már vegyünk a mostaninál nagyobbat/200x200/. És arra is figyelni kell, hogy be tudjuk vinni a házba.
Az ÁMK-hoz szerencsére még valószínüleg én is eltalálok kocsival.Egyszer összefuthatnánk ott, ha van kedved. Vagy van más ötleted?Te esetleg ki tudsz jönni Miklósra?

Andi! Örülök, hogy ilyen sima volt az út. Meddig maradtok most itthon?Neked mikor lenne jó a találkozó és hol? Esetleg Barbaráékkal is egyeztethetnénk.
Egyébként milyen nyelveket beszélsz?

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Andi! Nem is tudom miért de én teljesen azt hittem, hogy most mentek kifelé. Hanyagul olvasok. Bocsi. Azért örülök, hogy jól telt az út. Meddig maradtok? myvip meghívóm van küld egy email címet privibe és akkor küldök. iwiw az nagyon fukar a meghívókkal, szóval nekem sincs.

Gabi! Nem baj, hogy érdeklődsz a bútorról. Szerintem szívesen csinálna nektek is ágyat. A mienket is a szobába fogja össze szerelni a műhelybe csak elő készíti. Így könnyebb alkatrészenként, mert befér a liftbe amúgy meg nem tudna vele feljönni a nyolcadikra. Ha meglesznek, akkor majd küldök róla képet. Addig meg, ha akarod küldhetek más bútorokról amit ő csinált.

Én mobil vagyok, van kocsim, nekem jó lesz Miklóson is a tali.

Puszika!
bebi
 
 


Sziasztok!

Én már megint levagyok maradva itt jönnek-mennek a mailek. De legalább zajlanak a dolgok is.

Anikó: A férjed hányas Tk? Hátha ismerné az én férjem. Van szolgálati autója? Az én férjemnek van! A myvipen én is fenn vagyok, de az iwiwre még most ígértek nekem is meghívót. Csak még nem érkezett meg. Akkor ti panelban laktok? Nekem vannak Csepelen ismerőseim, a férjem uncsitesójáék a Hollandi úton laknak, és a barátaink pedig a Kiss János altábornagy u.-ban. A ti lakásotok mekkora? Jó elosztású? A lányodnak tetszett ma a suli?

Gabi! Mi történt az ágyatokkal? Hétvégén hancúr volt? :lol:
Na félre a tréfát, remélem nem sértödsz meg. A Sárga házban meg 15-e után lehet érdeklődni a baba-mama klub indulása után. Hétvégén a kertet tudtátok csinálni? Nekem Kitti megint megvan kattanva alvás ügyben, nem akar aludni! Mit csináltatok ma? Nem írnál nekem mailt, mert lehet megvan kergülve a gépem. Légyszí ha tudsz írj valamit.Ti melyik napra gondoltatok a héten ?

Andi! Szia én még nem is köszöntem neked( milyen bunkó is vagyok, bocsika) , szerencsésen meg érkeztetek akkor. Ti Miklóson merre laktok, mi a faluban építkezünk és ha minden igaz nem sokára beköltözhetünk . Legalább is reméljük. Cintia, hogy viselte az utat?

Mit szolnátok egy közös találkához?

Üdv: mindenkinek Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!


Fanni ma végre nekem is kimondta, hogy szeretlek.A vártnál jobban viseli apja távollétét. Tündérien viselkedett ma. Délután irtó fáradtság tört rám és elaludtam manóval együtt az ágyon, pontosabban a matracon. Arra ébredtem másfél óra múlva, hogy Fanni ül mellettem és simogat.

Anikó! Nagyon megköszönném, ha küldenél néhány képet a bútorokról. Küldheted nyugodtan privire is.

Barbara! Tényleg megkergülhetett a gépetek, mert én tegnap este neked is küldtem mailt azelőtt, mielőtt még ide írtam volna.Nekünk bármelyik nap jó a héten.
Volt hancur is, úgyhogy nem sértődök meg, de nem az az ágy szakadt le, hanem egy másik, és valószínüleg nem bírta már hármunk súlyát.Egy picit elfáradt.

A közös taliban benne vagyunk.Ötletek a helyszínre és időpontra?
Sajna nálunk az építkezés miatt nem lenne nyerő, de jövőre már biztos lehet csinálni jó kis kerti bulikat.

puszi mindenkinek

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nagyon sietek. Nekem is jó lenne a tali valamikor, de nincs ötletem helyre és időre.
A privit hogyan tudom elolvasni? Én még sosem használtam.

Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Gabi! Én a csütörtök délelőttre gondoltam, hogy meglátógatnánk benneteket Kittikével! Van új e-mail címem: kutasibarbara@freemail.hu
A régibe én nem bizok már. Amúgy mondtad, hogy mentek hétvégén esküvőre kijére mentek? Rokon vagy barát? Hol lesz? A férjed is tud menni? Fannika meggyógyult már teljesen?

Andi! Én sem tudom a privit, hogy kell használni. Hogy érzitek itthon magatokat?? Cintia megszokta már az itt létet?

Én szerintem a Sárga ház az közös találkozónak jó lenne. Ti mit gondoltok??? Anikó! Nektek is jó lenne??

Üdv: Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

A sárga ház nekem is jó lenne csak így ez nem mond nekem semmit. Tekintve, hogy nem vagyok ismerős Miklóson jól jönne egy cím. Sárga ház gondolom elég sok van arra felé.

Amúgy mi van ebbe a sárga házban? Valaki volt már ott??? Meséljetek. A piros házról már halottam egy s mást. De mi az a sárga ház? Nem a zárt osztályt hívják sárga háznak??? :roll:

Három Kutasi Barbit találtam a myvipen de nem tudom melyik lehetsz te. Hány ismerősöd van???

Gabi mennek a képek.

Szép napot mindenkinek!!! Erre felé nagyon jó az idő.
bebi
 
 


Sziasztok!

Anikó! Köszi a képeket! Nagyon szépen dolgozik a férjed.
A sárga ház a posta mellett van, egyébként ebben az épületben van a könyvtár és a színház is.
Nagyon sokáig én is csak hülyén bámultam, amikor tözsgyökeres miklósiakkal beszéltem, és úgy éreztem magam, mintha a holdról jöttem volna.

Barbara!
Akkor holnap várunk Titeket.

Mindenkinek szép napot!
Élvezzétek ki az utolsó nyári napsugarakat! Az én lányom valószínüleg teljesen megkergült tőle, mert égetnivalóan rossz.

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Anikó: Megnézem majd a Kutasi Barbarákat, de nem is tudtam, hogy három is van belőle! Milyen népszerű a nevünk! :lol:
Kérdeztem a férjed hányas Tk? Hátha ismerné az én férjem őt. A lányodnak, hogy ízlik a suli? Melyik főiskolán tanulsz?
A találkozót meg ha jó nektek a jövőhét akkor össze hozhatnánk. Majd te is gondold át mi dolgod van a jövőhéten, hátha betudnál egy talit iktatni.

Gabi: Akkor holnap délelőt megyünk hozzád. Fanni rossz lett, kiváncsi vagyok már rá!!

Na puszi: Mindenkinek

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Barbi! Az uram a 170-es és igen ismeri a férjedet. Jövő hétre semmi különösebb programom nincs. Kedden megyek a könyvtárba délelőtt. Amúgy játszóterezni szoktunk általában.

Holnap délután megyek suliba meg szombaton és képzeljétek, a lányaim anyunál alszanak. Ami azért nagy szám, mert A kicsinek ez lesz az első éjszakája nélkülem. Nagyon izgulok de a férjem még jobban. Sőt nem is ért velem egyet, szerinte nem jó ötlet. Szerintetek??? Nagyon gonosz anya vagyok, hogy lepasszoltam éjszakára a gyerekem???

Gabi! Mesélj milyenek a Miklósiak??? Szívesen fogadtak??? A férjed merre felé jár??? Mikor jön haza??? Amúgy a postát sem tudom merre van de majd az uram elmondja. Biztos oda találok majd.

Andi! Mizu???

Mi élvezzük a napsütést. Bár csak egész télen ilyen meleg lenne. Ez nekem pont megfelel.

Mondtam már, hogy Bibi napközbe már nem használ pelust. Csak alváshoz és utazásokhoz. Pl ma hogy voltam beiratkozni a suliba ráadtam. Persze fél délelőtt a kocsiba ültünk mire átverekedtük magunkat a városon. Amúgy elég jól bírta.

Jó éjszakát!!!!
bebi
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Szerintem egyáltalán nem gonosz dolog lepasszolni egy éjszakára a gyereket.
Fanni se töltött nélkülem még egyetlen éjszakát, de ő még szopik reggelente lelkesen. De tuti, hogy az első nélkülem töltött éjszakáját végig fogom virrasztani.Annyira megszoktam már, hogy mindig hallom a szuszogását.

Férjem most Angliában van, hétfőn rak le Ausztriában, utána valószínüleg fordul vissza Angliába és utána jön majd haza.De most még semmi pontosat nem tudunk.

Mi a lehető legrosszabbkor költöztünk ide.November végén, költözés után egy héttel leesett az első hó, az emberek már behúzodtak a házukba.Senkit nem ismertünk itt, csak azokat, akiktől a házat vettük.De szép lassan megismerkedtünk a szomszédokkal, és azt hiszem, ennél jobb kapcsolatban nem is lehetnénk. Majdnem minden nap órákat beszélgetünk, hétvégente szoktunk grillezni, egymásnak bevásárolunk...Fannit imádják.Már az egyik szomszédunkat mamának hívja.
Remélem, a leendő szomszédokkal is jól kijövünk majd. Az egyikkel néha szoktunk már telefonon beszélni.

Barbara!
Meglett Kitti szandija? Fanni 11-kor elaludt és fél 2-kor kelt csak fel.Utána meglátogattuk anyósomékat és csak este jöttünk haza. Fanni természetesen ott is előadta magát.Olyan hisztit levágott, de miután nem figyeltem rá, kisírt szemmel jött hozzám, utána csupa bűbáj volt.Még azt is összepakolta, amit előtte szétrámolt.

Andi! Mi újság van veletek?

Picur kedden fog oltást kapni, ettől eltekintve nekünk is jó a jövő hét a találkozóra.Nektek délelőtt vagy délután jobb? Hogy alszanak a manók? Fanni mostanában 11-13 közt alszik, egyszerűen nem tudom elérni, hogy ebédig bírja ki.

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!


Anikó! Én sem tartom gonosz dolognak, hogy a lányokat lepasszolód egy éjszakára. Én is oda adnám Kittit akár egy délutánra is de nállunk is mindeggyik nagyszülő dolgozik. És most, hogy minden délután szaladgálni kell a ház miatt bizony Kittike jőn velünk.Múlthét végén is egy kisebb túrát kellett végig csinálnunk, bejártuk az összes barkácsáruházat és muszály volt vinnem Kittit is. De a drágám nagyon jól tűrte. A ki-be szállást is. Járólap meg csempe miatt szaladgáltunk. És még azért sok minden hiányzik. Na de mindegy, az a lényeg haladunk. Melyik főiskolára jársz?Akkor melyik délelőtt lenne neked jó a találkozásra??

Gabi! Sajnos Kitti szandija nem lett meg, pedig ez az első cipője amit vettünk neki. Ő nem aludt délután pörgött ezerrel.
Anyósodnál akkor voltatok? Neked melyik nap lenne jó a jövőhétena találkozásra??

Na pusza, mindenkinek!!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

A Szent István egyetemre járok, itt budapesten a XIII: kerületbe. Minden szombaton egész nap és péntek délután van előadás. Nem mindegyikre kell azonban bejárni. Itthon is tökéletesen fel lehet készülni.

Jövőhéten minden nap jó. Kedden délelőtt megyek könyvtárba de ha neketek pont az lesz a jó időpont akkor alkalmazkodom. Szerintem inkább délelőtt legyen 8-12 ig. Utánna alszik Bibi. Meg Reni is jön haza a suliból.

Pusz!
bebi
 
 


Sziasztok!

Anikó: Nekem is inkább a délelőttök a jók, mert sokat kell délutánonként még a házhoz ki szaladgálni vagy éppen el menni venni valamit. És én a férjemmel tudok csak menni, mert nekem nincs sajna jogsim. Akkor elég kemény a suli, ha minden szombaton és pénteken kellene menned. Hogy van időd a két csaj mellett plussz a háztartás? Nagyon ügyes vagy ha betudod így osztani az idődet! A férjed szokott azért segíteni neked?
Én a szerdára vagy a péntek délelőttre gondoltam. Te melyik napra?

Gabi: Milyen volt az esküvő ? A mennyaszony szép volt??
Én gondoltam a szerda és a péntek délelőttre ha neketek is megfelel Fannival! Gondold át és akkor majd egyeztessük össze.

Sziasztok!

Jó éjszakát!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?