Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Lemaradtam...mi érdekelne-e engem?

Tüncsike próbálkozik, a felállással...
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy idepofátlankodom közétek, de nagy valószínűséggel hamarosan mi is veresi lakók leszünk :wink:
Nekem van egy pici lányom és érdekelne, hogy van e itt valaki hasonló korú babával?!
Sajnos még nem olvastam végig mindent amit írtatok, de nagyon örülnék ha Veresen sikerülne barátokat szereznünk és jó programokat csinálni Szonjcival.
Prüntyi, ez a felállós kép nagyon aranyos! Olyan mint ha Tüncsi jógázna :) Már alig várom, hogy Szonja is így ügyeskedjen, bár a mostani korszak is csodálatos.
N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szia Natasa,

örülök, hogy bővülünk! És lehet tudni melyik utcába költöztök?
Nagyon aranyos az apróság! :lol:

Kép

Kép
prüntyi
 
 

 
 

Köszi Prüntyi!
Ha minden igaz akkor a Mogyoródiba. Az a Csonkás rész ha jól tudom?! Ti is arra laktok esetleg?
Nagy vihar volt tegnap Veresen is? Itt Pesten (Zuglóban) minden úszott, de már rendeződött. Egyenlőre a 2-on lakunk így "árvíztől" nem kell még tartanunk. Remélem később sem Veresen.
Szép napot!
N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Az szép hely, mi a hegyek részen lakunk, (erdőkertes felé). Volt bizony jó nagy égszakadás.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is a mini-nyaralásból. Sajnos csak az első két nap volt jó idő, aztán jött ez az őszies. Itthon örülök ennek az időnek, de nyaraláskor?! Azért csónakáztunk sokat.

Fibi,
Nekünk is volt nemrég kötőhártya-gyulladásunk. Nagypapától elkapta a fiam, aztán tőle én is és a kiscsaj is. Szépen lehet vele ping-pongozni, úgyhogy vigyázzatok. Csak antitiotikummal gyógyul... Nem azt szedtétek össze esetleg?

Lehet, hogy nálunk is lappang valami nyavaja. Dominak meleg a feje hajnal óta, de nem forró. Állítólag nem fáj semmije... Mást nem látok rajta, lehet még a foga...? Mikor jönnek ki a hátsó rágófogak? Egy garnitúra van még csak és 2,5 éves.
callyee
 
 


Sziasztok!

Van valakinek kedve csütörtökön játszóházba menni?!?!

Prüntyi, ugyi nem ment el a kedvetek :-))?

Elia
elia
 
 


Nem, dehogy :wink: , csak bútor hoznak, talán a jövő héten...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy a játszóházban azt mondták, hogy valszeg szeptembertől nem működik majd a sima játszóház (csak a drága Gekko), mert bővítik az ovit, és kell a hely. Szóval ez a program-lehetőség is ugrik. Tök gáz. Teljesen letörtem, mert már azon parázok, hogy mit fogok kezdeni az örökmozgómmal az esős őszi napokon, illetve télen...

Prüntyi!
Nálunk most apa itthon van 2 hét szabin, 24-étől pedig megyünk pár napra Bogácsra, szóval még nem tudom, hogy alakul a dolog, noha biztos itthon hagyjuk 1-1 napra apát, mert van dolog a ház körül bőven, és akkor jobb, ha nem lábatlankodunk körülötte.
A bútor megérkezett? Milyen bútort vettetek?

Elia
elia
 
 


igen????????????????????? ez gáz! Nem baj akkor tényleg lesz nálunk egy játszóház! Most már megvan a gyerekszoba! oda hoztak bútorokat...íme
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prünyti,
nagyon szép lett a gyerekszoba :)

Elia,
akkor most szerdán sem megyünk játszóházba? amit irtál, hogy szeptembertöl nem lesz, nagyon gááááz :cry:

KépKép
fibi
 
 


Callyee,
lehet hogy nekünk is kötöhártyagyulladás volt, de én -ha nem muszáj- nem szeretek antibiot adni. Törölgettem szemviditofü teával, és egész jol helyrejött. Közben nekem is jelentkezett a "korság" pár nap erejéig, tényleg lehet vele ping-pongozni :) :(

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
Nekünk nem használt a házipatika, úgyhogy nektek biztos nem ez a járványos fajta volt. Szerencsére! :)

Nekem ma azt mondták az Árnyasban, hogy lesz a Gekkos és a "sima" játszóház is, csak váltott napokon. Hogy még pontosan hogyan, azt nem tudják, most találják ki. Ne adjátok fel! :))
callyee
 
 


Sziasztok!
Prüntyi, szép nagyon a mazsola szobája :)

Ez a játszóházas dolog engem most egy kicsit elszomorított, pedig még nem is költöztünk ki :? Akkor lehet nem lesz olyan hely, ahol babák-mamák talizhatnak, ismerkedhetnek????

Anyukák, felhomályosítanátok engem abban, hogy milyenek Veresen a védőnők meg a gyerekdokik? Nekem itt egy szupi védőnőm van (az elvárásaimnak tökéletesen megfelel) és már előre félek. Vagy, legyek optimista? És a dokik??????????

Köszi
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kéééééééééééééééééépzeljétek, Tüncsi ma megtette az első önáló lépéseket! pontosan 5 lépésig jutott el, és lelkesen gyakorolja!

Natasa, nekem jó tapasztalataim vannak védőnő téren.:)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Védőnő téren nekem is jó tapasztalataim vannak. Ha kell, segítenek, de fölöslegesen nem piszkálnak. Legalábbis az enyém. :)

Gratulálunk Tüncsinek az első lépésekhez! Nagyon gyors, nemhiába lány. A kisfiam 14 hónaposan kezdett el egyedül menni, bár előtte már jó régóta tologatott ezt-azt.

Natasa, ti mikor költöztök? Azért ismerkedés téren ne keseredj el, mert a Műv.Házban is szokott lenni baba-mama klub egyszer vagy kétszer egy héten. Ősztől én is szeretnék majd járni a Hannával.

C.

Kép
Kép
callyee
 
 


Ja igen, és az orvosoktól azért nem vagyok túl boldog. Mi nagyon szerettük a régi doktornéninket...
callyee
 
 


Sziasztok!
Köszi szépen a felvilágosítást doki-védőnő területen.

Tüncsinek gratula az első lépésekhez! Innen már nincs megállás :) Prüntyi, csak ne tessék izomlázra panaszkodni :wink:
Callyee, októberben szeretnénk kiköltözni. Remélem addigra sikerül mindent elintéznünk, befejeznünk.

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,

Remélem, nektek jobban sikerül majd, mint nekünk. Mi augusztusban költöztünk volna, aztán január lett belőle. :? Ne késsetek sokat, a lányaink majdnem egyidősek, jól jön majd a társaság. :)
A többiek hova lettek?
callyee
 
 


Callyee, mi okozta nálatok a csúszást?!
Mi azt várjuk, hogy a most ott lakók kiköltözzönek, de ez elvileg lezajlik szeptemberben és akkor csak ki kell festeni stb. Persze, merülhetnek fel problémák, de én optimista vagyok :wink:
Közben eldicsekszem,..ma voltunk 6 hós kontrollon. Szonja 70cm és 8 kiló! A doki kissé ledöbbent mert, vannak ekkora 1 évesei :shock: Mondjuk, én sem vagyok egy alacsony növésű a magam 180cm-vel :oops: Már CSAK fogyni kellene :?

N. Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Aha, értem! Akkor ti biztosan nem fogtok csúszni, ez nekünk jó hír. :D Mi építkeztünk és ott ugye nem meglepő az ilyesmi. Még most sincs kész a ház. Amin ki vagyok borulva, az az, hogy képtelen vagyok egy kertészt találni, aki megcsinálná a kertet. Ha már a házzal ennyi problémánk van, legalább a kertben lenne örömünk. Nem hiszed el, hogy már 4-5 kertész (vagy cég) volt nálunk, ígérték az árajánlatot, tervet, aztán szőrén-szálán eltűntek. Jó, nem nagy a kertünk, de azért lenne vele munka bőven! Úgy látszik, a környékbeli vállalkozóknak nagyon jól megy. :(

Szonja szép nagy baba! Hanna épp ma 5 hónapos. Nem tudom, hány cm, de 7,5 kg. Úgyhogy szerintem mi is megütjük a 8 kg-t félévesen. :D Ő jó így, nálunk is csak nekem kellene fogyni. :lol:

Kép
Kép
callyee
 
 


Szia Callyee :) Úgy látszik csak mi beszélgetünk :wink:
Hát igen, építkzeni mi is gondoltunk, de annyian építkeztek a barátaink közül és őszültek bele, hogy a férjem kijelentette, hogy ő ezt nem hajlandó. Szerencsére sikerült olyan házat találni amelyik korrekt és a beosztása is megfelelő. Ha meg nagyon nem jön be a későbbiekbe akkor keresünk másikat vagy éppen építünk egyet. Persze, pénzfüggő, de én nem vagyok az a nagyon ragaszkodó típus. Már sok helyen laktam eddig is.
Nekünk a kertünk már rendezett, de tervezek pár átalakítást azt viszont egyedül szeretném véghezvinni. Igaz, nem vagyok kertész, de azért értek hozzá valamennyit. Megjegyzem, hogy én annak ellenére, hogy a "szakmám" is a természethez közeli meg szeretem is a bogarakkal, pókokkal elég hadilábon állok :( A párom már most azon nevet mennyit sikoltozom majd ha a házba költözünk :shock:

Hát, mi is 7,5 voltunk 5 hósan :wink: Domi is ekkora baba volt, vagy ez mostanában a lányokat jellemzi? És ti magasak vagytok? Tényleg, hogy bírod két picivel? Elvileg én is kis korkülönbséggel szeretnék még egy babát, de majd meglátjuk :roll:

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
igen, tényleg csak mi beszélgetünk. Épp most ment el a legújabb kertészjelölt, szerdára ígérte az árajánlatot. Hm. Kíváncsi vagyok.

Domi is nagy baba volt. Súlyra kb. egyformák, csak a Domi kicsit hosszabb volt. Mi nem igazán vagyunk magasak, én 170, a férjem 174. Mostmár jól bírom két kicsivel, mert a Domi bölcsibe jár két hete. Alig vártam, hogy napközben csak egy gyerek legyen itthon, most pedig alig várom, hogy érte mehessek a bölcsibe. :D Hiányzik! A Hanna is egyre aktívabb, egyre többet van fent és igényli a társaságot. Amikor a Domi itthon van délután, a Hanna is jobban elvan, figyeli ahogy a Domi tesz-vesz. Én úgy érzem, nem sokkal nehezebb két gyerekkel, csak a társaság hiányzik nekem.
callyee
 
 


Callyee, szorítok neked, hogy végre rátalálj az ideális kertészre. Aki jól és relatív normális áron dolgozik. Van egyébként vmi elképzelésed avagy a kertész szabad kezet kap?
Nekem azóta van társasághiányom ahogy elkerültem a suliból meg elköltöztem abból a városból, ahol egyetemista voltam :( A mostani haverok többnyire már gyerekesek és nem szívesen mozdulnak ki. Mi persze el-eljárunk ahová csak tudunk, de egyenlőre Szonjával. A nagyszülők messze laknak és én még rájuk sem bíznám a csajócám szívesen. Arról nem beszélve, hogy Szonja még nagyrészt szopizik, azt meg csak tőlem kaphatja, ugyebár :D
Nagy kópék ám a kicsik is. Voltunk nyaralni egy másfél éves kisfiúval meg a szüleivel és Szonja is nagyon leste a fiúcskát, hogy az éppen mit csinál. Remélem a hisztit nem tanulta el tőle :roll:
Domi szereti a bölcsit?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A kertész jó fejnek tűnt, remélem végre egymásra találunk. :lol: Határozott elképezeléseink vannak, azon kívül szabad kezet kap. :D Az árakra iszonyúan kíváncsi vagyok, szerintem ki fogok akadni, ha meglátom. De mostmár eljutottunk odáig, hogy szinte bármennyit kifizetnénk, csak legyen már rend "egycsapásra".

A Domi imádja a bölcsit. Nagyon szerencsések vagyunk. Még beszoktatásra sem igazán volt szüksége. Az első nap ő küldött el engem, hogy menjek már el boltba, aztán majd jöjjek érte. :D Azóta is szívesen megy, és szokta mesélni, mik történtek. Persze csak pár szóban. Én sokkal többre lennék kíváncsi, de nem tudom belőle kihúzni. Mindenesetre nagyon érdekes, ahogy új szokásokat veszek rajta észre, és az már a bölcsi hatása. Mostmár mindig megkérdezi, ha valamit csinál, hogy szabad-e és önként jön fogat mosni. Eddig jóformán erőszakot kellett alkalmaznom.

A barátok nekem is elmaradtak az állandó költözések miatt. Öt évnél többet én sem laktam egy helyen, mióta elköltöztem otthonról...

Találtam egy linket, ezt már láttad? :
http://www.kincs.info/jatszohaz/jatszohaz.html
callyee
 
 


És mégegy:

http://www.reginanet.hu/regina/pages.hu/jatszohaz.htm

A veresi honlapon találtam őket.
callyee
 
 


Jaaaaaaaaaaaj, de jó!!!!

Megyünk a megnyitóra! :)

Én is ritkán nézek be, mert van hogy napokig nem ír senki...:(

így megy már Tüncsi :)
http://s114.photobucket.com/albums/n261 ... h=imgAnch1

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,

Tüncsi nagyon ügyeees! :D Domi ezt 14 hónaposan produkálta... Nemhiába, a lányok...

A megnyitóra mi nem biztos, hogy megyünk, mert aznap lesz Domi óvodai ismerkedős bulija.
callyee
 
 


Callyee, köszi a linkeket! Biztató!
Az meg egyenesen csodálatos, hogy ilyen jól ment a bölcsibeszoktatás. Én csak ovis voltam, de azt utáltam :evil: Remélem Szonja is szeretni fogja a bölcsit/ovit ha majd rá kerül a sor.
No, kertész bácsi elnyerte a bizalmatok? Jelentkezett az árakkal? Vagy hosszabb az átfutási idő?

Prüntyi, én egyenlőre nem tudtam megnézni Tüncsit :cry: Majd csak a párom laptopján,...remélem!

Szonja így ül (már ha engedjük, mert egyedül még nem tud felülni csak akar):

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szonja igazi Michelin-baba! :lol: Ezek a hurkák! Hanna is már nagyon akarna ülni, ha hagynám. Apa szokta csak ültetni ritkán, nagy ellenkezéseim közepette. De olyan jól szórakoznak mindketten, amikor Hanna eldől. :D

Natasa, ti jártok Veresen amúgy? Vagy csak akkor jöttök majd, ha már költöztök is? Jó lenne találkozni a játszóház megnyitón. Szerintem mi délután el tudnánk menni.
callyee
 
 


Sziasztok!
Ez a Kincs nevü játszoház nagyon jol hangzik! :) a megnyiton pont nem leszünk itthon, de utána biztos fogunk járni :) remélem, majd akkor megismerünk Titeket :D

Natasa,
nagyon ügyesen ül Szonja! és milyen szép neve van, nekem is tetszik, csak férjem nem akarja :( Igy ha lányunk lesz, inkább a Zsófiát szeretné.

Callyee,
remélem, beválik a kertész. Ha elöbb olvaslak, tudtam volna ajánlani egyet, aki nekünk csinált kertrendezést, megbizhato házaspár. Sajna néha most is kell segitség, mert nem birjuk ezt a nagy kertet rendbentartani.

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy én is így eltűntem, de talán mentségemre szolgál, hogy Apa itthon volt, és jó sűrűek voltak a napjaink.
Ez a kincs játszóház is jól hangzik, de ide nem csak 1,5 éves kortól lehet menni? Vagy csak én olvastam félre? No sebaj, már csak pár hónap hibádzik addig...
A Gödöllői is jónak tűnik, de az már kicsit messzebb van nekem (Fótról) Így is elalszik Ádi Veresig is :-(((

Prüntyi!
Igazán gratula Tüncsihez, Ádi már 13 hós, de még csak néhány mp-re áll meg a saját lábán, amúgy meg a járássegítővel "dönget".

Callyee!
Kertésszel minden ok?

Mi holnap megyünk még az Árnyas játszóházba, kb 10-re,,holnap még egész nap lesz, jövő héttől pedig már csak csüt. 2-5-ig lesz a "normál" játszóház.

Üdv mindenkinek

Elia
elia
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de apa mostanában itthonról dolgozik és akkor övé a gép is.
Mi majd csak kiköltözéskor tudunk játszóházba menni. Azt nem válalom, hogy Zuglóból kiautózzak Szonjával.
Fibi, Zsófi a Szonja magyar megfelelője, nem?! Nálam alapkövetelmény volt a nemzetközi név. És ha nincs minden sarkon az az nem vezeti a népszerűségi listát akkor Anna lett volna :wink: Az a kedvenc nevem! A fiúnál meg a Milán. Egyébként apa választotta Szonjának a nevet miután én kihúztam pár szőrborzolót :lol:

Kép Kép

Dulifuli és nevetős Szonja-cica :)

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
de igen-igen, az a magyar megfelelöje a Szonjának :) és miért volt alapkövetelmény a nemzetközi név? Amugy Anna nekem is nagyon tetszik, de mivel rengeteg van belöle...

Elia,
akkor reméljük, összel Veletek is találkozunk a kincsben :D

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok,

Fibi,
azért érdekelne a kertész házaspár elérhetősége. Sosem lehet tudni, mikor lesz rájuk szükség. Meg tudod adni az elérhetőségüket?
A kertésszel amúgy egyelőre minden rendben. Még előbb is küldte az árajánlatot, mint ahogy megbeszéltük. Közben előkerült egy másik is, aki ma fog jönni. Jó lenne két árat látni, legalább legyen valami összehasonlítási alap.

Kár, hogy az Árnyasban csak egy délután maradt az olcsóbb játszóháznak. Az üzlet az üzlet. Szerintem a Kincsnél a 1,5 éves korhatár arra vonatkozik, ha megőrzésre ott akarod hagyni a kicsit. Én legalábbis így értelmeztem.

Mit csináltok ebben a szutyok időben?
callyee
 
 


Natasa, nagyon édes a kis Szonja, és nagyon ügyes! :)

Lányok, kitartás, 9.-én nyílik a másik...:)

Tüncsi ma elkezdett köhögni :( még nem vészes, de egyértelmű, hogy valami baci/vírus miatt (LÁZA NINCS), és mondanom sem kell szörnyű éjszaka volt a mostani ...nem tudom mitől, de óránként felsírt, és sokszor percekig forgolódott nyöszörgött és sírdogált (pedig mellettem aludt a nagy ágyban, direkt, hogy nyugodt legyen), majd hajal 1 kor ugyan ezt az követte, hogy még fel is ült, majd beverte kicsit a buciját az ágyba, és olyan sírásba kezdett, hogy nem hagyta abba jó 5-10 percig, apja sem én sem tudtuk vígasztalni, majd (félve nehogy sírógörcsöt kapjon) bevittem a fürdőbe és hidegvízzel átmostam a fejét, arcát, tarkóját...ott még sírt, de utána 1-2 percre rá lenyugodott :( majd végre visszaaludt, és úgy láttam, hogy rosszakat is álmodik...kb 2 óránként felsírt :(
HOGY MI A FÉSZKES FENE LEHET EZ???? CSINÁLHAT ILYET EGY FOG?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Szia Prüntyi!

Lehet, hogy a foga is közrejátszik, de ez a szutyok idő is alaposan bekavarhat, mer ma Ádi is eléggé meg volt zakkanva, ugyan szerencsére ő csak a napközbeni alvást bojkottálta, de azt rendesen, össz-vissz 25 percet durrantott nappal!! Szóval talán a front, hideg, eső elvonultával Babók lelke is viszatér a régi kerékvágásba... Szóval csak azt akartam kinyögni, hogy ha láza nincs, akkor az idő is számításba jöhet.
Mára nyugodalmas jó éjszakát kívánok nektek.

Callyee!
Lehet, hogy igazad van, és akkor előttünk is szabad a pálya a KINCSben, úgy legyen! Mindenesetre megpróbáljuk belőni a 9-i megnyitót, bár szerintem nagy lesz a tumultus, de majd meglátjuk.
Anyukámék úgy is Kertesen laknak, szóval, ha sz@r idő lesz, vagy nem férünk be, legfeljebb elugrunk hozzájuk. Egyébként ezt az időt végigkínlódtuk ma, ráadásul beteg volt Betti néni is, szóval a játszóházas program is elmaradt.

szebb, esőmentesebb napokat kívánok mindannyiunknak!

Elia
elia
 
 


Prüntyi,
Volt már olyan, hogy Tüncsi sírógörcsöt kapott? Én még nem láttam ilyet. Arra emlékszem, hogy Domi is vígasztalhatatlanul kiborult néha, de mindig volt 1-2 trükk, amivel el tudtuk terelni a figyelmét (pl. citromlébe mártottuk a cumiját :lol: ).

Nálunk 3 hét után ma fordult először elő, hogy Domi nem akart ottmaradni a bölcsiben. Ordított, mikor otthagytam... Sajnáltam, de nekem is kell egy kis pihenés. Tegnap itthon volt és nagyon lefárasztott, nem aludt egy percet sem délután, estére már jól elfáradt.
callyee
 
 


Callyee, még nem volt...de hallottam már róla...és nem akartam, hogy odáig fajuljon a dolog.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok,
hazajöttünk vidékröl.

Volt valaki végül a Kincs megnyitoján? milyen volt??

KépKép
fibi
 
 


nem...de nyílt zenebölcsihez hasonló...a Városházánál lévő Öregek otthonában... csüt: 10-11-ig van a foglalkozás. Aki tartja:Bartókné, Illés Flóra 30-352-2184

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
köszi az infot :)

és valaki valamikor megy majd a Kincsbe??

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék, ha még lehet!
Új lakók vagyunk itt Veresen, és bár még nem 100%, hogy véglegesen itt maradunk, de biztos, hogy a környéken. Most jelenleg albérletben vagyunk a főtérhez közel, és reményeink szerint hamarosan építkezésbe fogunk, vagy veszünk egy házikót. Egyébként pestről jöttünk.
Én 33 éves vagyok, és van egy Csenge nevű 16 hónapos kislányunk..aki épp pakolja ki a melltartóimat, így megyek, és visszaolvassak, hogy kik vagytok.

Puszi
W
wica
 
 


Szia Wica, üdv. köztünk.

Fíbi, én szerintem Péntek du. benézek oda.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Köszi Prüntyi!

És utólag is boldog szülinapot a babádnak!!
Olvastam, hogy tervező mérnök vagy, mit tervezel, csak nem házakat? Mert nekünk kéne majd egy tervező.. ;o)!

Szia..
wica
 
 


Sziasztok!
A játszóházas programokhoz mi is szívesen csatlakoznánk, ha lehet. Az én picurkám 8 hónapos (kislány), és úgy tűnik nekem, hogy egyre inkább igényli a programokat. Magunkról annyit, hogy 3 éve költöztünk Veresre, korábban Pesten éltünk.
Üdv mindenkinek, jó hétvégét!
hugó
 
 


Wica, nem sajnos...bár az is érdekelt...de én gépészmérnök vagyok (nagy erőművi kazánokat tervezek)

Hugó, szia, végre gyarapszunk...amit fent említettem zenebölcsi szerü, az jó...a KINCS-játszóházban még nem voltam.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Tüncsi és az előszülinapi Fülese...:)

Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!
Kicsit rég jártam erre,...
Nem voltunk a megnyitón. Lassan kezdjük a felújítást. Jelenleg ingázunk a veresi ház meg a pesti lakás között,...
Van zenebölcsi? Ez szupi, mert mi jelenleg a Ringatóba járunk és Szonja nagyon szereti!
Tyűha, Tücsi Fülese nagyon aranyos. Gondolom szerelem volt első látásra :)

Off: Tud valaki jó, megbízható asztalost? :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, igen imádja a szamarat!
Jót ismerek, de megbízhatót nem, illetve itt Veresen nem...de pesten van egy tuti! Asszem Király utca 39/vagy/49, már nem emlékszem, sarki üzlet. Cecó Imrének hívják.

Kép

Kép
prüntyi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?