Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marika!
Köszönjük a köszöntést! Nagyon kedves tőled! :P
Én úgy tudom, hogy a panadol terhesség és szoptatás alatt is szedhető. Hallottam már olyat, hogy van olyan orvos, aki ezt kifejezetten tiltja.Nem tudom, hogy kinek van igaza. Nekem nem volt rá szükségem még eddig. Ha nagyon bizonytalan vagy kérdezd meg a saját orvosodat. Bizti csak benne bízol meg a legjobban.
No, mentem fürdetni, fürödni.
Mostanában már csak egyszer alszik nappal Bogi, ilyenkor meg már hulla fáradt. De legalább reggel 8-ig nyugi van :D

Sziasztok, jó éjszakát mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Bogiknak boldog névnapot!!!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Vasárnap éjjel megjöttünk a nyaralásból, de már mennénk vissza!! Isteni volt! Olyan tájakat láttunk...... Veronika meg is jegyezte, hogy olyan, mintha mesekönyvben járnánk!

Néhány kép a 330-ból: (de 3000-t is tudtam volna csinálni, ha engedi a memória)

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=229988

Neva :)
Ti mikor érkeztetek?? Majd írok mailt, köszi a levelet!

Panka :)
Olaszo.-i képek lesznek??

Marika :)
Remélem semmi komoly! Kúrálgasd magad! Kislegény tök cuki!! És már ilyen ügyes???
Nyugi, én is ezt érzem..... Máshogy szeretem Veronit, mint a kis tököst! Persze ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretem, csak máshogy! Veroni meg az apjáért van megőrülve!

Úszópelus: sezrintem sz.....t se ér! Szerencsére már nekünk nem kell, de én is jártam úgy, hogy a rendes pelust azzal helyettesítettem, amikor elfogyott, hát csuromvíz lett minden!

Kriszta :)
Milyen a babázás a kiscsajjal? Bence mit szól?

Veronika ma kapta a 6 éves szurit, kicsit pityergett, de hősiesen tűrte.

Pussz,
Ditta
ditta76
 
 

 
 

Ditta! :D
Már pénteken este itthon voltunk. Én még maradtam volna, be volt tervezve Csíksomlyón Egri csillagok, Marosvásárhelyen pedig Ricse koncert, de nem úgy alakult. :(
Egyébként fantasztikus volt. Még mindig a hegyekkel álmodok. Alig várom a jövő nyarat :lol:
És igen, voltunk ott "...ahol a fák égig nőnek, állnak még a határkövek."
Csodás élmény, soha nem lehet feledni...
neva
 
 


Sziasztok!

Minden ünnepeltnek sok boldog szülinapot, névnapot kívánunk!

Na most végre tudok írni Nektek. Mostanában alig van időm valamire a gyerkőcöktől. Most anyukám elvitte őket, hogy tudjak egy kicsit pihenni :). Már várom a szeptembert ;)
Molli ma 15 hónapos és már teljesen önálló csaj :), szépen iszik egyedül pohárból, a levest is már nagyon ügyesen kanalazza. Szalad, forog, hátrafele megy...
Beni meg alig akar enni valamit, már kész vagyok tőle, nekem olyan vékonynak tűnik, mások szerint nem az, hát nem tudom, 14,5kg, jövő hónapban lesz 3,5 éves (Molli meg 12kg :D)

Egy kérdés:
Jövő hét szombatron esküvőre megyünk, Benire öltönyt kéne vennem, de nem találok sehol (feketét nem szeretnék), nem tudtok valami jó lelőhelyet? És alkalmi cipőt merre keressek? Mollira egyszerűbb volt ruhát venni, olyan tüneményt vettem neki az ebayről :)

Búzaszem :)
Milyen volt Mohácson? Jó hosszú nagyaralás volt :)

Book :)
Üdv itt :) Én tavaly májusban szültem a megyeiben, akkor újították fel a fürdőt, azt nem tudom, hogy milyen lett.

Dodus :)
Én mosható úszópelust vettem, ez olyan, hogy a két anyag közé van egy műanyag varrva, a célnak tökéletesen megfelelt, hamar megszáradt Mollin és még a feneke sem lett annyira homokos. :)

Anita :)
Úgy volt, hogy a héten megyünk Ároktőre, de nem jött össze. De valamelyik héten biztos, hogy megyünk, egy találkához mit szólnál? :)

Rita :)
Milyen nagylány már Dalma :)

Marika :)
Nagyon édes Bence, és milyen ügyes :)
Jobban vagy? Én algopirint szoktam szedni.
Értem mit érzel, mikor terhes voltam Mollival el sem tudtam képzelni, hogy őt hogy fogom szeretni, mert Beni volt az én pici fiam és imádtam őt. Aztán megszületett Molli és persze őt is szeretem nagyon, de más. De ez az imádat az idő múlásával azért csendesedik egy kicsit :) Hú ez így leírva elég hülyén jön le.

Ditta :)
Mindjárt nézem a képeket :)
Én is igyekszem feltölteni ;)

Puszi mindenkinek,

panka
 
 



Panka!
Mi Olivérnek tavaly vettünk nadrágot és mellényt, nyakkendőt, övet a Severbe , de ha gondolod szívesen kölcsönadom.

Melinda :lol:
adnilem
 
 


Melinda :)

Köszi, a Sever eszembe sem jutott, holnap megnézem. A tiétek milyen méretű és milyen színű. Ha végképp nem találok akkor lehet, hogy élek a lehetőséggel :wink: Csak az oviba is fog kelleni úgyis valami ünneplős ruha, ezért szeretnék venni, vagy ott csak a fekete nadrágot fogadják el?

Puszi,

panka
 
 


Sziasztok!

Marika!
Remélem már javulóban!

Ditta!
Gyönyörű helyen jártatok! Megértelek, hogy visszavágysz :D

Panka!
A tali szuper ötlet!
Kb.tudod, hogy mikor jöttök?Előtte szólsz? Vagy hogyan csináljuk?
Rokonokhoz jöttök?Hétvégén?Bocsi a sok kérdésért, de hasonló helyzetben még soha nem jártam :oops: :oops:
Ennek ellenére nagyon szívesen látlak benneteket :lol:

Mentem, mert Bogi már aludna, csak a csettegéstől nem tud.

Szép, ébredésmentes éjszakát mindenkinek :P

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Anita :)
Még nem tudom pontosan, hogy mikor megyünk, de szerintem hétköznap. Olyan rokonok akikkel összejárunk már csak Mezőcsáton laknak, Ároktőre már csak a temetőre szoktunk menni :cry: Most anyukámék készülnek, mert valakinek van eladó üllője és azt akarják megnézni. Gondoltam, hogy akkor mi is elmennénk, megmutatnám a gyerkőcöknek, hogy hol laktak dédszüleim, meg ilyenek :)

Melinda :)
Találtál bébicsőszt?

Koda, Angelika, Cat :)
Régen írtatok, minden ok? Tessék jönni írni egy kicsit :)

Laci még nincs itthon, gyerkőcök alszanak, így most ráérek :lol: Igaz pakolászni kéne, mert vendégek jönnek vasárnap, de ahhoz meg nincs kedvem :)

Puszi,

panka
 
 


Panka
Itt vagyok! Jol esett, hogy hianyoltal.

MINDEN SZULINAPOS ES NEVNAPOS KISLANYNAK, KISFIUNAK, NAGYLANYNAK, NAGYFIUNAK ES ANYUKANAK MINDEN SZEPET ES JOT KIVANUNK!!!

KRISZTA
Isten aldjon meg gazdagon benneteket ezzel a tunderi kislannyal! Puszi, puszi!

Mi Vargesztesen voltunk, nekunk nagyon tetszett.
www.villapark.hu

Bababarat hazban laktunk, kenyelmesen, volt kisagy, etetoszek, felpanzioval (rengeteg kaja volt!) 7000Ft/fo/ej. Kint van 2 csuszda, mondanom se kell, hogy Angelikaval felavattuk, csak ugy sikitozott oromeben! Az elmenyfurdo is szuper volt, kicsiknek kulon kis pancsolo, ingyen szauna. Nezegettuk aztan Kehidat es Alsopahokot, de nekunk horror arakon van ott minden, bar nagyobbak, mint Vargesztes.

Angelikanak meg mindig csak 8 foga van, de egyszerre 4 van bedagadva. Volt valakinek ilyen? Annyira nehezen bujnak ki a fogai...

Ja! Es enekel, egyre tobb szot mond... tunder!

Biztos ti is "rajottetek" mar, de FANTASZTIKUS ANYANAK LENNI!!! Ez a kis mokus mostanaban allandoan puszilgat, simogat.


Angelika
angelika27
 
 


Angelika:)

Hannának az elmúlt két hétben 5 foga bújt ki egyszerre. Alól felül négy-négy volt neki sokáig, aztán hirtelen beindult és csak úgy túrta ki magát a sok fog! Alól mostmár 8 van neki, ebből kettő örlő, felül meg egyet látok pluszban, de nem nagyon szeretek a szájába nyúkálni, mert irtóra bír harapni:)

Viszont nem beszél, mutogat hümmög, nyávog, és mindent megért. Félelmetes, hogy mennyire képesek utánozni az embert...én azt hittem, a magassarkú papucsomban való slattyogás ovis korban következik, hát már túl vagyunk rajta:)

És igen, csodás egy ilyen pöttömnek az édesanyjának lenni, épp a napokban ecseteltem egy barátnőmnek a szoptatás szépségeit, meghittségét, hogy mennyire hiányzik az összebújás..hát nem elbőgtem közben magam!:)

Pedig most is bújik, itt lóg rajtam, simogat...imádnivalóak..:)

Lányok, mikor talizunk? Lassan vége a jó időnek...

fény

Kép
fény
 
 


Panka!
Ádám a 3 éves szűrőn 14 kg volt. Szerintem fölöslegesen aggódsz Beni súlya miatt, mert ő inkább Laci fajta, és vékony lesz, de nincs vele semmi gond.
Muszáj Beninek öltöny, nem lenne elég egy alkalmi nadrág, meg esetleg egy szép pulóver?
Múltkor nagyon jó kis fehér inget túrtam a MixiMix-ben a villanyrendőrnél ádámnak, meg egy alkalmi fekete szövet nadrágot (temetésre kellett). Ott szokott lenni ilyesmi.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Kriszta és Betti!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Panka!
Isten éltessen születésnapod alkalmából!

Kép

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Mi is szerencsésen hazaértünk a nyaralásból. Az idő jó volt, csak hazafelé szakadt az eső, de akkor már nem számított. :D Lórántnak nagyon tetszett a szoboszlói "babamedence" (ő így hívta), a kisvonat és az egész nyaralás. Igaz, hogy az étkezéseknél állandóan szaladgált, így egyszer sem tudtunk normálisan megkajálni, de úgy láttam, más gyerekes szülők is így voltak ezzel. :lol: Nyugtassatok meg, hogy másnál is így van! Úszópelusra visszatérve, én sem veszek többet olyat, az tuti!

Ditta, még nem láttam az összes képedet, de amit eddig megnéztem az lélegzetelállító! Gyönyörű helyeken jártatok. Én is szeretnék elmenni oda! :D

Kriszta, Betti, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Panka, neked pedig boldog születésnapot! Én is a Severt akartam neked ajánlani, mert a barátaink a szintén négyéves, vékony kisfiúkra ott találtak mellényes kis öltönyt, ráadásul vékony fehér csíkkal.

Szép jó estét mindenkinek!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok :)

Mióta hazajöttünk a Balcsiról alig van időm, már leültem egy párszor a géphez de nem sikerült írnom.

A nyaralás nekünk is szuper volt, jártunk pár helyen de még nem tettem fel képeket.

Panka :)
Boldog születésnapot! És köszi, hogy hiányoltál. :)
Vivi most lesz 19.-én három éves 15,5kg és 96cm. Szandra ilyen idősen 13kg volt, most pedig már 33kg (hogy úgymondjam jó húsban van, igazán csak pocis). Lehet, hogy Beninél is fog majd változni, de az is lehet, hogy Emesének van igaza és olyan mint a párod.

A névnaposoknak is sok szépet és jót kívánok! :)

Kriszta :)
Kislányotok születéséhez gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit :D
Kendő ok!

Mse :)
Hétfőn csinálják az erkélyt :D :D :D

Angelika :)
Bár Rolinak már van hat foga, de neki is nagyon nehezen bújik ki, most két foggal szenved, de már elég régóta, pedig már rágcsál is darabos hamit. A lánykáimnak hamarabb és gyorsabban jött ki a foguk és nem is szenvedtek vele ennyit.

Nekünk ez a hónap ha minden jól megy a lakásfelújítás hónapja lesz, remélem sikerül minden a terv szerint.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok :) Ma lettem 30 éves :cry:

Betti, Kriszta :)
Sok-sok boldog névnapot!

Ági :)
Rebekának sok boldog szülinapot kívánunk :)

Du. kint akarunk bulizni egyet, remélem nem fog esni az eső. Ma van a 7. házassági évfordulónk is, meg holnapután László nap, így most egyben letudunk mindent :D

Na megyek krumplit pucolni.

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


[quote="gani"]Sziasztok!

Rita!
Köszönöm a gyors infot!Lenne még pár kérdésem a kórházzal, rendszerrel, Kádár Dr-al kapcsolatban.
A 9hónap alatt hol vizsgált a Dr Úr?A kórházban vagy a magánrendelőjében?Amennyiben a magánpraxisát vetted igénybe, esetleg az árát megkérdezhetem?
Milyen sűrűséggel kellett hozzá járnod?
Nálad mi volt a csm.oka?Nálam toxémia :cry:
Az 1. csm után nincs a természetes szülésre mód vajon?
Az én orvosom a Semmelweisben Dr.Pócsi Tamás.+7.héten volt a csm és pont külföldön volt abban a hónapban.A személye ellen egyébként semmi kifogásom, csak az osztályvezető volt roppant tiszteletlen velem :cry: De gondolom róla már hallottatok
Szóval én 4 hetente jártam a dokimhoz, be a kórházba.A pénzeket is ott adtam oda.
Azért kérdem ezeket, mert nekem Ő az orvosom 11 éves korom óta(sajnos elég korán szükség volt rá :( )és nem tudom, hogy ez más orvosoknál hogy is megy.

Lányok!
Akinek kedve van, írja már le az e téren szerzett tapasztalatát, hogyan is működik ez a többi Dr-nál?
Előre is köszönöm az információt!
Ja! Ha valaki nem szivesen osztja meg a közönséggel a terhessége és a szülése anyagi oldalát, nem baj (természetesen)! A többi "adat"is ugyanolyan fontos nekem, hogy a következő babánknál merjek váltani.

Idemásoltam ezt a múltkori üzimet, hátha válaszol vki :cry:

Szia mki!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Megint én vagyok :oops:
+7.héten=37.héten :oops:

Panka!
Boldog szülinapot, férjednek névnapot, meg még boldog házassági évfordulót is kívánunk nektek :lol:
Majd írj, ha tudod, hogy mikor jöttök!Melyik temetőbe szoktatok jönni? Mi a falu Mezőkövesd felé eső végében lakunk.Az itteni temetőhöz nagyon közel lakunk.

Utólag is boldog névnapot minden Krisztinának, Krisztának és Bettinának!

Na mentem ebédeltetni a családot.
Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Szia Anita!

Én nem Pócsinál szültem, de a Semmelweisben. És nem fizettem, csak egyszer egy uh-n, de nem akarta elfogadni, és a következő alkalommal úgy intézte, hogy még véletlenül se tudjam odaadni a borítékot. A végén amit adtunk, a párom vitte el a magánrendelésére, miután kijöttünk a kórházból. Én is császárral szültem, elment a magzatvíz, nem tágultam 3 ujjnyinál jobban, és már egész éjjel nyomták belém az oxitocin infúziót. A gyerek feje nem illeszkedett be, egyébként köszönte, jól volt, békésen aludt, amikor kiemelték. Végig, a császár alatt is benn lehetett a párom velem. A csecsemősök egy része szemét volt, de a többség a 3. naptól normális, rendes volt. Oda beadtam egy borítékban pár ezer forintot, amit megköszöntek, és gondolom vesznek maguknak kávét, teát odabentre belőle.

Összességében azt hiszem, hogy mi "betegek" tunningoljuk a paraszolvenciát...kitárgyaljuk a váróban, hogy x, y mennyit adott, de van aki még többet, és így kúszik fel szépen az ár.
Én nem kérdeztem meg, a dokit, hogy mennyi, ennyi volt rá szánva és kész. Nem volt több rá.
A második babánál szeirntem lehet normális szülés, olvastam műár róla plldát, de ez szerintem alkat, vágás, gyógyulás kérdése. Látod, van akinek szép élmény, van akinek órisái szenvedés, kín a szülés. A császárosok meg valahol örökké azon rágódnak, miért nem tudtam normálisan megszülni...(én is). De, ellenpélda: egy oismerősöm szintén nagyon megszenvedett a baájával, és a végére annyira elfáradt, hogy nem tudta kinyomni. Vákummal segítettek neki, és olyan borzalmas emlékei vannak, hogy most a 2. babáját várja, és meg akarja császároztatni magát.
Hát szerintem a választott orvosoddal beszéld emg ezt az ügyet.

Remélem, tudtam hasznos infoval szolgálni:)
Fény
fény
 
 


Panka :)

Boldog szülinapot! :)


Kép
fény
 
 


Jó reggelt minkdenkinek!

Fény!

Köszönöm az infot, ari vagy!
Esetleg elárulod, hogy ki volt az orvosod? Akkor te is a kórházba jártál hozzá uh-okra?Nekd is 4 hetente kellett?Nálad a terhesgondozást is Ő csinálta?
Bocsi a sok kérdésért :oops:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Angelika :)
Jó helynek tűnik Várgesztes és az ár is egész jó. Én most a Kolpingban nézegettem a bioházat. Maradt egy kis üdülési csekkünk, még egy hosszú hétvégére megpróbálunk elmenni valahova az összel.

Fény, Koda :)
Van már konyhabútorotok? :)

Emese :)
Sajna muszáj az öltöny, elvárja a rokonság :( Csak ne lennének ilyen horror árak. Vettem tök jó szövetet, megvarratom Beninek, így fele annyiból kijön.

Dodus :)
Köszi neked is a tippet :)

Cat :)
A lakásfelújjításhoz sok erőt és kitartást :)

Anita:)
Nálam úgy volt, hogy a fogadott orvosom a megyei kórházban volt, de mivel ott nincs terhesgondozás így az SZTK-ba kellett járnom terhesgondozásra (itt adták a beutalókat, súlyt, vérnyomást mértek). Kb. 4 hetente jártam terhesgondozásra is és a dokimhoz is. A fogadott dokimhoz jártam a magánrendelésre is és a kórházba is (mikor hogy jött ki a lépés), de ő vizsgálni csak a magánrendelésen vizsgált (ez 5.000Ft volt), a kórházban nem fogadott el pénzt. A szülés után a varratszedésnél adtam még neki pénzt, de nem kérdeztem meg, hogy mennyi nála a szülés. Ja és az uh-ot nekem nem ő csinálta, hanem a barátnőm ott uh-os és hozzá jártam. De ő is csinál uh-ot, a magánrendelőjében is van gép.
Temetőbe, ha Csát felől megyünk akkor egyből a falu elején jobbra ami van abba járunk.


Nem tud valaki egy jó pedikűröst? Az enyém már nem tud a hétre elvállalni :(

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Panka!

Pedikűrös: Zsuzsa Tel: 20/564-9679
Városháztér Rúzs Szalon (a Hentesbolt melletti kapu, az udvarban).

Üdv: Emese
mse173
 
 


Panka!

Pontosan erre gondoltunk a párommal mi is. Olyan orvos lenne a legjobb, akinek a magánrendelőjében van uh. Az én férjem (talán már írtam) nagyon sokat van távol. Elmegy hétfőn és pénteken jön haza. Nagyon jó esetben egy héten 1-2 alkalommal haza tud jönni. Ezért volna jó, ha az uh-okra, meg a leletekkel kapcsolatban nem csak rendelési időben tudnánk értekezni a Dr-al, hanem viszonylag rugalmas időben. Gondolok itt az esti órákra, amikorra a párom is el tudna szabadulni a kormány mellől (kamionsofőr).

Van valakinek Dr.Sándor Csabával ( Semmelweis kórház ) kapcsolatban tapasztalata?
Amikor Bogink született, Ő volt az egyetlen, aki mint aggódó anyához szólt, nem pedig egy elvetemült, aljas, mindenre képes sorozatgyilkoshoz.
Szóval ha valaki már járt nála, vagy netán szült is nála, kérem írjon!

Köszönöm előre is!

Pá-pá!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést:)!

Én is minden szüli- és névnaposnak sok boldogságot kívánok:)! A házassági évfordulósoknak is:)! (Nekünk a múlt héten volt a tizedik.) Jaaaaj! Megint elfelejtettem, hogy billentyűzettel nem lehet smile-kat csinálni!

Lányok!
Sajnos mostanában nem nagyon volt időm írni (sőt olvasni se). Rajtam kitört a kapuzárási pánik. Ide-oda szaladgálok a gyerekekkel. A múlt héten Bp-en voltunk néhány napot, holnap a szüleimhez megyünk erre a hétre. Gerda januártól oviba megy, én meg dolgozni és egyfolytában az jár a fejemben, hogy jövőre már nem lesz semmire lehetőségem, egész nyáron dolgozni fogok, úgyhogy ki kell használni még ezt a kis időt :D ...! Gondolom erősen túllihegem :D !

Panka!
Hát ha a rokonság elvárja, akkor csináltass öltönyt, de az ovi miatt nem érdemes. Ritkán kell, és az alkalmak felében hőség van... Nekünk volt örökölt, most nincs, de már csak nadrágot veszek. Abból viszont évente kettőt. (Matyi tavaly szeptembertől 8 centit nőtt, így tavasszal újat kellett vennem. Ahogy elnézem Mikulásra vehetem a következőt.)
Ja, Matyi is csak 16 kg, Gerda pedig nincs 12. Gerda sokat eszik, mégse hízik. Hagyjad Benit, ahogy jólesik neki.

Emese!
Annyira Gerda se biztos még. Mindig akkor pisil be, amikor a legkellemetlenebb helyzetbe hoz vele :) . Matyi ennyi idősen már régen szobatiszta volt, de nála egészen másképp működött a dolog. Neki elég volt naponta 2-3 alkalommal pisilni (el nem tudom képzelni, hogy csinálja), így aztán elég hamar szobatiszta lett éjszakára is. Gerda meg képes óránként pisilni, nagyon keveset, úgyhogy az éjszakai szobatisztasággal gondunk lesz nekünk is. Majd várom a trükkjeidet :) ! Nekem elég rémesen hangzik ez az éjszaka felkelni és megpisiltetni dolog!

Cat!
Lakásfelújítás miatt nem írigyellek, de az eredményért megéri!

Úszópelus
Majd én megmondom mire kell! A strand személyzetének és a gyerekfóbiásoknak a megnyugtatására :D !

Ditta!
Még nem láttam a képeket, de most megnézem. Biztos szépek, arrafelé lehet fantasztikus képeket csinálni! Ati mikor megy oviba?

Dodus!
Én se nagyon tudok a gyerekek mellett enni :D ! Nem is nagyon vagyok már csak kb. 56 kg :D .

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Melinda!

Sikerült megoldanos? Van még egy telefonszámom, majd elküldöm!

B.
kbetti
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?

Tegnap átgyomláltam az albumomat és tettem fel képeket az utóbbi bő egy évből:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4684&page=2

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!

Bepisilés:
Kint voltunk vasárnap, először az Avasi Gimnázium előtt megnéztük az őrségváltásokat, utána pedig felmentünk az Avasi kilátóhoz, és nézelődtünk. Volt valami katonai bemutató, ilyen kommandó jellegű, ahol eljátszották a katonák, hogy kell harcképtelenné tenni valakit, majd egyszere csak elkezdtek vaktöltényekkel lövöldözni.
Nagyon sok gyerek elkezdett sírni, Ádám nem, csak megszólalt: "Te anya, én bepisiltem!"
Próbáltam viccel elutni, és mondtam a szembe jövő katonáknak, hogy fenékbe rúgom őket, amiért gyerekeket riogatnak, de valószínű, hogy ez élmény hatására a fiam inkább juhász lesz, mintsem katona. És a bepisilés.... :lol:

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Emese!
Nekem akkor is bepisilt Matyi, amikor komolyabban rászóltam, mikor már hónapok óta szobatiszta volt. Azért tudom ennyire, mert emlékszem egy alkalomra, amikor Gerda már pár hónapos volt és történt egy ilyen eset... És Matyinak akkor vettem az utolsó csomag pelenkát, amikor Gerdának az elsőt.

Ma balesetünk volt. Matyi belesett az üvegajtóba, elég mélyen elvágta a lábát. Már amennyire láttam a vértől...

Anita!
Gyöngyöske, ha jól tudom, Sándor Csabánál szült. Panka is ismeri. Tud ő is goromba lenni azért... De a betegei tudomásom szerint jól megvannak vele. A Panka orvosa viszont nem lesz jó Neked. (Meg Pankának se nagyon...)

Panka!
Tali?

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti, Matyi lábát nem kell varrni? Szegénykém. Biztos jól megijedtetek!
Hát igen, a mi orvosunk (Pankával közös) legfeljebb a férjeinknek lesz jó! De arra inkább ne legyen szükség. :D
(Tudsz a billentyűzettel is smilekat csinálni, csak ki kell hagyni egy szóközt a szó után. pl: :))

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Panka! Hát, én most igazán irigyellek! Pedikűrös!! Mióta vágyom rá, hogy egyszer elmenjek! :lol:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Emese :)
Még1× köszi szépen, voltam ma :) De hallom te is voltál szépítkezni ;)

Anita :)
Nekem Sándor Csaba volt a tanácsadóorvosom, hát végülis nincs vele semmi bajom, csak én máshonnan ismerem így nem választanám őt, meg nincs az a pénz, hogy én a Semmelweisbe szüljek. De Gyöngyöske tud neked mesélni róla.
Ja, tegnap voltunk Ároktőn, csak már majdnem 8 óra volt amikor odaértünk, így nem szóltam, már olyan későn nem akartam zavarni.

Betti :)
Kapuzárási pánikon könnyű segíteni, gyorsan össze kell hozni még egy bébit :d
Úszópelus: most, hogy mondod, egyik nap elfelejtettem Mollira levinni a partra, hát mondom akkor most csupaszon lesz a gyerek, mi lesz akkor. Na mikor láttam, hogy néhány vénember hogy nézi, gyorsan ráadtam a rövidnadrágját fürdőbugyi helyett. :(
Képeket megnéztem :)
Matyi :( remélem azért nem nagyon vágta el.
Dokibácsit ne is mond, teljesen bele vagyok betegedve, hogy harmadszorra egy idegennél kell majd szülnöm. Megmondom majd neki, hogy valamit találjon ki :)
Tényleg, arról hallottál valamit, hogy állítólag csak a körzet szerinti kórházban lehet majd szülni, ott lehet majd orvost választani? Védőnő szerint most erről pusmognak.
Taliban én benne vagyok, csak ne esne az eső.

Dodus :)
Azért dokibácsink még nekünk is jó lesz ;), csak nem a szülésnél :( A magánrendelését tartja, meg péntekenként rendel a nőgyógyászaton is.
Pedikűrös: Hát oda én is ritkán járok, amikor terhes vagyok :) De most Laci azt mondta, hogy ilyen lábbal nem mehetek a lagziba (mert mindenki az én lábamat fogja nézni:d), így muszáj volt elmenni. De szept-től hátha több időm lesz, már csak egy jó bébicsőszt kéne találni, de nem tudom, hogy rá merném-e bízni Mollit egy idegenre. Fodrászhoz, kozmetikushoz a két gyerekkel járok, egész jól bírják :)

Akkor dobok fel egy pár taliidőpontot, kinek mikor jó ill. nem jó? Írjatok!
augusztus 19, 20, 26, 27
szeptember 2, 3, 9, 10

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Sziasztok!

Kbetti, Panka!

Köszönöm a hozzászólásokat Sándor Csabáról! Panka, Te mint magánembert ismered, vagy esetleg rokon?
Én még a középsulis szakmai gyakorlatokról ismerem ( egészségügyit végeztem, a Szentpéteri Kapuban).
Majd keresem Gyöngyöskét a Dr. Úrral kapcsolatban.

Panka!
Az orvosod már nem vállal szüléseket?
Miért az irtózat a Semmelweisel kapcsolatban?
Sajnálom, hogy nem tudtunk talizni :(
Ha lesz még ilyen alkalom és korábban jösz, szólj előtte feltétlenül!
Nem mintha engem zavart volna az időpont, csak Bogi olyankor már csicsikál :lol:
Most is már fürcsizik és kiabál, hogy anya, anya!

Mentem, sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Betti!
Szegény Matyi! Remélem nem lett komolyabb baja!

Panka!
Igen ma én is a szalonban kezdtem a napot, de csak egy kis hajfestés fért bele, mert éjszakázom, és mentem haza csucsulni.
Meg voltál elégedve Zsuzsa munkájával, és az árakkal?
Tali: augusztusban nekem a 19, 20 jó, a 26.27. nem (sajna melózom).

Üdv: Emese
mse173
 
 


Helló!

Tegnap este nekünk is megvolt az első "komolyabb" balesetünk. Lóri lefejelte az ajtófélfát, pont az élénél, így most a bal szeme fölött van egy függőleges csík, pirosas-lilás színben. :( Sajnos egyikünk sem látta mi történt, de utólag azt mondta a gyerkőc, hogy csukva volt a szeme. :) Ez az egyik kedvenc játéka, hogy csukott szemmel járkál a lakásban, persze néha kukucskál!

Panka, én ma reggelre azt álmodtam, hogy megszületett a második gyerekünk, a szülésre nem emlékeztem (álmomban), csak a varrásra, de az sem volt vészes, csak pár apró csípés volt. (Én álmodok ilyet, aki császárral szült :lol: ) Aztán másnap már kutya bajom sem volt, de az egész kórházat bejártam, mert nem találtam a wc-t. Szerintem túl sokat vacsoráztam, azért álmodtam ilyen hülyeségeket. :lol:
A gyerkőcökkel jársz fodrászhoz, kozmetikushoz? Hát, én ezt az egyet sem merném elvinni. :wink: Amilyen kis ördög néha. Vagy mindenhez hozzányúlna, amihez nem lehet, vagy egész idő alatt rajtam csüngene. Nálunk szerencsére jönnek a nagyik, úgyhogy én nyugodtan ülhetek.
Kérünk majd fotókat az esküvőről, ha már ilyen nagy a készülődés!!! :D

Emese, kihez jársz fodrászhoz a Rúzsban? Szilvihez?

Tali időpont: nekünk eddig mindegyik jó. :D

Üdv!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Még nem néztem meg a Matyi lábát, majd délután. Egy öltés lehet, hogy nem ártott volna bele... Örülök, hogy ilyen jól megúszta, belegondolni is rossz, mi lett volna, ha átesik az ajtón, bele a szilánkokba. Ráadásul az ajtó a lépcsőházba vezetett, úgyhogy még a lépcsőn is végiggurult volna... Brrr. Gerda azóta is meséli, mi történt...

Panka!
Neeeem :)! Most nem. A kapuzárási pánikot a szabadságom? elvesztése okozza, de most már inkább dolgoznék egy kicsit. És Te kinél akarsz majd szülni? Vagy nincs még választottad? Én Gerdára már csak úszóbugyit adok. Remélem ez a körzet szerinti kórház nem igaz, elég nagy visszalépés lenne. Én szívesen választanám a védőnőt is... Időnként felröppen ez a hír, amikor többet foglalkoznak az egészségüggyel, akkor dobják be. (Valakinek jó szórakozás :x )

Bébiszitter: Az enyém most szabad (aki Matyira vigyázott annak idején) és van egy, akit a másik bébiszitterünk ajánlott. nekünk már nem lesz szükségünk rá, megadhatom a számát. Én Gerdát el fogom hordani az M1-be szeptembertől 1-2 órára délelőttönként, hogy tudjak tanulni.

Tali: nekünk nem jó az aug. 26, 27. Szept. 2-án jövünk haza, úgyhogy a 3 már belefér, de a 9 megint nem jó. Szóval nekünk a szept 3. és 10. a jó és az aug. 19., 20.

Emese!
Én is meglátogatom már egyszer Kingát! Olyan régen szeretném... Csak hát annyira messze van :D Mikor van bent?

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Dodus!

Most olvastam! Szegény Lóri :( ! Ti biztos jobban megijedtetek akkor, mint Ő!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Helló!

Betti, még olvasni is rossz, mi történt volna ha... :( Szerencsére ennyivel megúsztátok.

Ha már Panka manikűröst keresett, én kozmetikust. Akihez járok szabin van és jövő héten mi is lagziba megyünk. Szóval aki tud egy jót, ide vele! :lol:

További szép napot! Ha lehet ilyet mondani ebben az időben... :x

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Bocsánat, Panka persze pedikűröst keresett! :D

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus!
Ezek a gyerkőcök!!!! De ne aggódj, eb csont....
A fodrászom Ági néni, már vagy 8-9 éve hozzá járok.
A Rúzs szépségszalonban (városháztér) mind a két műszakon van egy-egy ügyes kozmetikus. Kinga nagyon jó, Adrien is, csak egy kicsit lassú.

Betti!
Kinga ezen a héten délutános, jövő héten délelőttös lesz.
Szerintem nagyon jó a szalon, én szeretem.
Mi az M-1, ahova Gerdát fogod vinni???

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Dodus!
De jó nektek:)! Ti is lagziba mentek! Mi 26-án mentünk volna, ha nem nyaralnánk éppen.
Már régen szeretném írni, hogy akiktól én rendeltem korábban az ebédet már hozzátok is szállítanak. (Vagy már írtam?)
http://www.ebedfutar-miskolc.hu/ebedfutar.php
Tegnap megnéztem a Matyi sebét. Sajnos ez is egy olyan sérülés, aminek meg fog maradni a nyoma. Gyűlnek-gyűlnek. Az arcán karmolásnyom van, az oviban szerezte.

Emese!
Köszi, majd benézek valamikor.
Az M1 egy nemrég nyílt fitnessterem. http://www.m1fitness.hu/ A 12, 14... Szeles utcai megállójánál a házak között volt egy Coop, azt alakították át. Van gyerekfelügylet délelőtt 8-12 és délután 4-8 között. Két óvónő felváltva. Az egyikkel találkoztam pár hete, még MM-ról ismerem. Nem jártam még benne, de majd kipróbáljuk, hátha összejön. Nincs messze, nekem pedig nagyon kellene tanulni. Így fizetni is kell érte (de egyszerűbb és valamivel olcsóbb, mint a bsz), aki a termbe megy annak ingyenes.
Ti mikor kezditek az ovit?

Lányok!
Lesz most ez az esküvő, amire nem tudunk elmenni. Küldök majd dísztáviratot, de szoktak ilyenkor valamilyen ajándékot adni? Ezen vitatkozunk Gáborral, szerintem valami kisebbet kellene. Kollega-barátról van szó.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!
Isten eltessen sokaig!
Orulok, hogy Matyinak nem lett nagyobb baja.
Nem riogataskent, de a kolleganom ferje kb. 2 eve telen, nagykabatban beleutott az uvegajtoba, volt ott minden, omlott a ver stb. muteni kellett. A regi kozmetikusom pedig beleesett gyerekkoraban az uvegajtoba. Na en ezek utan megfogadtam, hogy csak felul uveges ajtonk lesz, ha egyszer elkoltozunk.

Panka
Mi volt a gond a Semmelweissel? A vasgyari is csak akkor jo, ha alapitvanyi szobaba kered magad. Ott meg haloinget se adnak, se pelust, nincs torlokendo stb. Raadasul boldog-boldogtalan bemehet a szukos szobaba, ami szoptataskor meg egyebkent se kellemes. A baratnom ott szult, de kivolt azon, hogy o nyugodtan pihenni szeretett volna, erre a masik anyukahoz bemasirozott vagy 6 ember. Sztem a Semmelweisben jo, hogy csak uvegen keresztul lehet megnezni a babat. Nekem ott van az orvosom, igy en ott szeretnek majd szulni ujra, csak persze mar tapasztaltabb leszek. Persze nem idilli ott se a helyzet.... En is szuleteshazrol szoktam almodozni, ahol korhazi hatter is van...
Remelem, ez a korzetesdi nem valosul meg, mert akkor a Vasgyariban kellene szulnom majd, amit nagyon nem szeretnek.

Kepzeljetek, elmentunk az egri strandra. Nagyon szep, gyerekbarat.

Na, jo ejt!
Angelika
angelika27
 
 


Helló!

Emese, köszi a tippet, szerintem jövő héten megpróbálok bemenni. Remélem összejön! Akkor Te nem Szilvihez jársz. :)

Betti, még nem írtad, hogy szállítanak! De nagyon örülök, hogy szóltál, ősztől szeretnék kaját rendelni. Ha nem onnan, akkor innen a suliból. :D Hát nem is tudom ezt az ajándékot. Talán egy kis apróság? Pl. valamilyen kis fali kép? A Flóra virágnagykerben (Szeles u.) nagyon szép lakásdekorációk vannak, potom áron! Remélem összejön az M1 és tudsz majd tanulni. Mit is? Angolt? :)

No megyek, lurkó alszik, felmosom a padlót. Így legalább nem borítja ki a vizet, nem lesz nyakig lucskos és össze se járkálja, mielőtt megszáradna! :lol: :lol:

Ja, ha esetleg ismerősötök őszre/télre vár kisbabát, rengeteg eladó gyerekruhánk van, születéstől kezdve! Ajánljátok lécci, hátha sikerül eladni őket. A babakocsi se kő' senkinek! :cry: Bezzeg az akváriumot eladtuk! :twisted:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok.

Hú,jó régen irtam ide már,de mentégemre legyen mondva,hogy junius végétől nem vagyunk otthon.
Először is nyaralni voltunk,most pedig anyukáméknál vagyunk,mert otthon festés van.

Lenne egy kérdésem.
Tudna valaki segiteni abban,hogy üdülésicsekket hogy lehet igényelni és mikor??
Jöhet mailbe is:siroki3@freemail.hu.
Köszi aki válaszol!

Majd ha hazamegyünk jövök képekkel és beszámolóval Meliről.

Puszi nektek.

ancsi26
 
 


Betti!
Ez az M1-es dolog jól hangzik.
Az ovit valószínűleg szeptember 4-én kezdjük. Ma voltunk ovis zsákot, tisztasági csomagot venni.

Dodus!
Akkor sok sikert és kellemes szépülést! :)

Üdv: Emese
mse173
 
 


Nekem ez nem akar sikerülni! A Rúzsban mindkét kozmetikus szabin van a héten! Áááááááááááááááááááááá! :cry: Felhívtam egy barátnőt, ő se tud ajánlani, ahhoz jár, akihez én is (aki szabin van). Könyörüljön már meg rajtam valaki és dobjon meg egy kozmetikus telefonszámával! :lol: Vagy bozontos szemöldökkel megyek a lagziba! :twisted:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus :)
Én tudok jó kozmetikust, délelőttös a héten, a Szeles utcán a Life studióban dolgozik, és elvileg nincs szabin, érdekel?

panka
 
 


Panka, igen, igen, igen! Kérem szépen a nevét és a telefonszámát is! A délelőtt jó is lesz nekem, csak legyen még szabad időpont nála! XXX Köszi! :D

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


[quote="dodus"]P írta:dodusanka, igen, igen, igen! Kérem szépen a nevét és a telefonszámát is! A délelőtt jó is lesz nekem, csak legyen még szabad időpont nála! XXX Köszi! :D


Dodus :)
Privi ment.

panka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?