Új privát üzeneted érkezett!

Márti!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked!

Kép Kép Kép Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, még jó, hogy ilyen figyelmes vagy, és számon tartod a szülinapokat/névnapokat!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, amikor Téged köszöntöttünk, akkor írtam ki gyorsan az iwiwről a többiek szülinapját, és a mobilomon beállítottam, hogy figyelmeztessen. :wink:

Én attól függetlenül, hogy nem szerettem terhes lenni, meg voltam elégedve magammal. Végre nem voltam olyan sovány, a bőröm is szép volt, a hajam is.
Szülés után viszont volt a nagy döbbenet, és egészen mostanáig nem hagytam, hogy engem is fényképezzen apa. :cry:

Képzeljétek, most sütöm Sildike fóliás krumpliját. Egyszer már csináltam, nagyon-nagyon finom.
Nem tudom, hogyan csináltam, de a fóliák alja olajos lett, ami csöpögött, és bazi nagy füst lett a konyhában. De akkora, hogy az előszoba túlsó végén lévő füstjelző (Zita ajtaja mellett van, de nem ébredt fel :D) besípolt.
Apa, mint praktikus szűz, csak annyit mondott, hogy legalább tudjuk, hogy jól működik a ketyere, eddig ugyanis szerencsére nem volt alkalmunk kipróbálni se a füst, se a gázrisztó részét.

Apáék akkorát sétáltak, hogy Zita ülve elaludt a babakocsiban, ami abszolút nem jellemző rá. És persze nekem nincs is szívem, hogy ilyen melegben kiküldtem őket. :cry: / :D
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap este dvd-t néztünk apával, azért nem jöttem.

Nem tudom mit csináljak az esti rutinnal, tegnap este sem akart Jack szopizni, alig evett valamit, forgolódott, sírt. Nehezen aludt el, majd éjfélkor kelt először, amit nem is bántam, mivel nagyon feszültek a melleim, és akkor jót evett, rögtön visszaaludt, majd 4-kor, 6-kor, és 7-kor kelt.

Tünde, finom volt a "sípolós" krumpli :) ?

Timi, a FP játékok tényleg a Brendonban a legolcsóbbak, én is kinéztem egy teherautót a Jack szülinapjára. Írországban sokkal olcsóbbak mint itt bárhol, és úgy hallottam, hogy Ausztriában is.

Erről jut eszembe, hogy apósék lefoglalták a repcsijegyet szeptemberre a Jack szülinapjára, itt lesznek egy jó hétig, remélem most jobban bírom őket.
Ezen a héten mi is lefoglaljuk a jegyeket Írországba, az idén itthon karácsonyozunk, és a Szilvesztert töltjük ott. A lényeg, hogy a nagy leárazásokra ott leszünk :) .

Ja és a zoknik, még sikerült lekapnom az utolsó pillanatban, mielőtt a kis kezecske elragadta a két baloldalit :lol: :
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is!
Felújítás lassan, de halad. Még mindig sok van hátra, de már nem is idegesítem magam rajta.

Angi!
Üdv közöttünk!

Márti!
Isten éltessen sokáig!

Tünde!
Nekem is tetszik a hajad!

Manka !
Jók lettek a zoknik! És a kép is, ahogy a kis kéz készül elragadni azokat.
Hol lehet ilyen festéket? kapni?
Én ebben a melegben nem szoktam Ágostonra zoknit adni. Néha csúszkál is rendesen, mert annyira izzad a lába, hogy még a parketta is vizes ott ahol közlekedett.

Timi!
Milyen kis helyes Fincsi, hogy csak tisztán fogadja el Cinit. Különben ötletnek nagyon jó, hogy érdemes kimosni a kis kedvenceiket, hogy a szaghoz legalább ne ragaszkodjanak.
Ágostonnak különben nincs kedvenc állatkája, pedig elég kis korátó adtam neki kutyusokat. Ő a fejvédőjét szokta gyűrögetni, és szopogatni.

Mostanában annyiszor rádöbbenek, hogy sokkal többet tud már Ágoston, mint hiszem. És általában véletlenszerűen veszem észre. Pl. játszik a játék telefonjával. Mondom neki, hogy tegye oda a füléhez, megkérdezem hol a füle, és ő simán megmutatja. És azóta is mutatja, ha kérdezzük. De egy csomó mindennel így van. Reggel az ablakot mutatta meg.

Ja, és egy nagyon egyszerű sós süti recept.
Margarin, liszt, juhtúró. Mindenből ugyanannyi. Ízlés szerint só. Öszzegyúrni, kinyújtani, felszeletelni, tetejét tojással bekenni, és megsütni.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, de jó, hogy jöttél!

Én az Árkádban vettem a hőre puffadó festéket, de szerintem bármelyik nagyobb papírboltban lehet kapni ilyet. ahol én vettem, ott 199 Ft volt egy darab, de volt készlet is.
De ügyes Ágoston, hogy így megmutatja a dolgokat!

Most hogy néz ki, mennyi idő kell még a költözéshez?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka, Neked sokkal nagyobb a fantáziád, mint nekem! :D a Zitás zoknin én is gondolkoztam, de a Kistesó is valszeg ezeket fogja hordani.
Ilyen hamar le kell foglalni a repjegyeket??? :shock:
Anyósék akkor jönnek, amikor már itthon leszel a tanulmányútról?
Én nem bírnék ki még egyszer 1 hetet anyóssal. Úgy irigylem azokat, akik tök jóban vannak a férjük családjával, van miről beszélgetni a főzésen kívül és azon, hogy ilyen meg olyan édi a gyerek stb.

Réka, végre jelentkeztél Te is! Ágó tényleg nagyon ügyes-okos, Zita sztem nem tud ilyeneket, de majd tesztelem. :D

Mostanában (pár napja) nem tudom, mi van vele, látszólag minden ok nélkül keserves sírásba kezd, és alig lehet megnyugtatni, sokszor csak a cumi segít, pedig ezt nagyon nem szeretem. Eddig olyan jól elvolt, a cumi csak alváshoz kellett, és ha elaludt, simán kihúztam a szájából.
Vendég
 


Tünde :D , nekem ez eszembe se jutott :oops: , szegény kistesó is majd Jackes zokniban fog rosszalkodni :lol: .

Ha idejében lefoglaljuk/megvesszük a jegyeket, akkor olcsóbb.

Tanulmányút - Éppen ma küldtem el az emailt, amiben kérvényeztem, hogy írják át az egészet a húgom nevére. Fáj a szívem érte, de Jacket én egyszerűen nem bírom itthon hagyni ennyi időre, ráadásul nem is a szomszédba mennék, hogy hipphopp otthon tudjak teremni vészhelyzet esetén. Azon is gondolkodtunk, hogy jönne velem apa és Jack is, nekik nem is kell vízum, mert ír útlevelük van, de ha az ember belegondol... tizenakárhány órás repülőút egy 1 éves gyerekkel, ott is lótás-futás, ültetvényből-gyárba, kiállításról-tárgyalásra...stb., szóval úgy láttam jónak, hogy ezt most kihagyom :( .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, nekünk most ért véget (koppkoppkopp) a sírós időszak, akkor Jack is cumizott nappal, de az elmúlt pár napban már eszébe se jut, csak alváskor kapja meg.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ja, és a mai elalvás már rendben ment :) :) :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, de jó! (alvás)
Lesz még alkalmad elmenni ilyen tanulmányútra? Én egy kicsit sajnálom, de tökéletesen megértelek.
Vendég
 


Manka, de jók a sk készített zoknik!Nekem legjobban a piroson lévő minta tetszik.
Lehet, h csinálok én is ilyet ajiba az unokaöcsémnek.
Az Árkádban a kreatív hobby boltban vetted a festéket?


Réka, kitartást, az eredmény biztosan szép lesz, majd tegyél fel fotókat.
A sós süti recepttel beloptad magad a férjem szívébe mert a juhtúrós cuccok a kedvencei, és ezzel nincs is sok gond.
Kár, h csak most olvastalak, mivel délután a csarnokban vásároltunk, vehettem volna frissen.
Fanni is nemrég kezdett el mutogatni tárgyakat.Tudja, hol a lámpa, a kép, a tik-tak.Ha lát valahol virágot már hapcizik is játékból, mintha megszagolta volna.
Tud cuppogni és puszit is adni, de nem mindig és persze ki kell érdemelni.


Tünde, ne aggódj a cumi miatt, majd leszokik róla.Lehet, h megint jön egy foga, lehet, h már elege van a melegből stb...
Különben is olyan aranyosak cumival.
Náunk is leginkább elalszik vele, majd kiköpi.
Viszont én napközben is bedugom neki ha már nem bírok vele, gondolván, h ez segít. Kb 1 perc múlva köpi ki és kéretzkedik fel hozzám, aholis azonnal elcsendesedik.Nem számít, h közben főzni kéne vagy ilyesmi.

Tegnap este bementünk a Liszt Ferenc térre vacsizni a barátainkkal és utána jót sétáltunk.Fancsnak nagyon tetszett minden, egy hang nyekergés nem volt.(Cinit vittük magunkkal).
Kép
Kép

Ez pedig a mai vacsora után készült, ami óriási hiszti közepette zajlott, mert hulla fáradt volt, ugyanis nem óhajtott eleget aludni napközben.

Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, mekkora tappancsa van Fanninak! :D
Vendég
 


Tünde, szerintem ilyen út nem lesz még egy, de már beletörődtem, helyette nagyot bulizunk a Jack szülinapján anyósékkal :? :lol: .

Timi, igen ott vettem a festéket. Fanni is milyen ügyes, én is várom már, hogy Jack elkezdjen mutogatni. Szépek vagytok a képeken!

Mostanában olyan csúnya a bőröm, nem elég, hogy fakó és szürke az elmúlt pár napban jó nagy pattanások költöztek az államra, ez nem igazság :( :evil: :x .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Timi, tök jól nézel ki! Egyébként Fanni tisztára olyan, mint egy volt munkatársam, kicsiben. :)

Manka, nem szedsz fogamzásgátlót? Több ismerőstől hallottam, hogy amit szedtek szopi alatt, kicsinálta a bőrüket. De foghatjuk a melegre is. :D
De ha az álladon van, akkor az kajától van. :D
Nnna, van miből válogatni.

Angi, már el is tűntél????
Te írtad egyszer a tápis topicba, hogy kineziológushoz mentél, hogy miért nem tudtál szoptatni? Ha esetleg nem olyan a dolog, leírnád nekem? Jöhet a mélcímemre is: havtunde @ gmail.com. Remélem nem vagyok tolakodó.

Képzeljétek, szombaton megyünk anyóshoz. szegény apát már most elkezdte baszogatni. :( A múltkor Zita nem tudott elaludni, így átmentünk Kaposvárra, hogy legalább a kocsiban elaludjon. De ezt anyós nem érti meg, csak azóta is rohadtul meg van sértődve. Ergo: ha megyünk, ki se tehetjük a lábunkat a lakásból. Szegény Zitababa, hogy fog üvölteni a fáradtságtól. :cry: Én meg tiszta idegbeteg leszek ettől. Ezzek csak azt éri el, hogy idén nem megyünk többször. Amit én baromira nem is bánnék.
Vendég
 


Tünde, nem szedek fog.gátlót, bár a doki felírta annak idején, de amikor bevettem az első szemet, aznap jött rám a hányós-hasmenős kór, és azóta valahogy nincs kevem hozzá.
Biztos a kajától van, mert mostanában annyi hülyeséget összeeszek :? . Vagy a légkonditól van :lol: ?
Tényleg, most, hogy lehűl a levegő, még mindig szereltettek klímát?

Részvétem az anyós(tor)túra miatt, de legalább letudjátok.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Angi, nálatok jó alvók a gyerekek?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, szerintem sokkal fontosabb a lányotok alvása, úgyhogy menjetek csak ki a lakásból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehet neki elmagyarázni szépen, h nem őt akarjátok piszkálni, de a kisbabák szeretik a megszokott helyüket és nem csoda, h máshol nehezebben alszanak el?
Fanni is sokkal kevesebbet aludt eleinte anyósoméknál.
Egyébként milyen jegyű?És kezdettől fogva gáz a viszonyotok?

Manka, én már irtam, ha bőröm nekem is gáz, messziről nem látszik, de közelről............... a napozás egy kicsit segített rajta.
Ja és a Cerazettet már rég nem szedem.

Nem tartjuk meg közösen is a gyerekeink szülinapját, ha már a családdal mindenki megünnepelte?Úgy rendesen csokitortával, hogy szépen beletenyereljenek :lol:
Lehetne nálunk is valamelyik szombaton.Szeptember végére már készen lesznek az ablak és radiátor cserével, szigeteléssel.

Fannitappancs szerintem a képen tűnik nagynak.19-es szandija van, amiben még van hely az ujjaknak.

Köszönjük a bókokat :D

KépKép
tibicsoki75
 
 


Manka, micsoda kérdés??? Ti leszereltetitek a klímát ősszel??? :lol: :lol: :lol: Állítólag az aug. is meleg lesz, és hát jövőre is lesz nyár. Apa is elpoénkodott, hogy mondjuk vissza, bár sztem nem volt vicces. :D
Ha 20 fok lesz kint, mi csinálunk 15-öt, hogy használjuk. :lol: :lol:

Timi, mást se csinál apa, csak magyarázkodik, hogy Zita nem alszik el világosban idegen helyen... egyébként anyós rák: a nagy áldozat. Azóta gáz a viszony, amióta terhes lettem Zitával, amióta megszületett, még rosszabb. Ebben én is hibás vagyok, itt volt 1 hétig, de én annyira depis voltam, hogy csak a szobámban bőgtem álló nap, és nem beszélgettem vele, amit eléggé zokon vett. De egyszerűen nem tudtam összerázni magam, és amúgy is csak a másik unokájáról ömlengett, amire akkor per pillanat nem voltam kíváncsi.

Ez a szülinapos ötlet nekem tetszik!!!
Vendég
 


Tünde :lol: :lol: , remélem lesz még alkalmatok használni a klímát, azt mondják, hogy csütörtöktől ősz lesz :? .

Már én is gondoltam a közös szülinapi partyra. Ha Márti hazajön, jelöljünk ki egy napot!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Hát igen a rákok is nagy mártírok ám, én már csak tudom.....
de bennem lagalább megvan az, h ha meg is sértődök vmin, akkor nem vagyok haragtartó, (viszont egy éltere emlékezni fogok ki mivel bántott meg...)na félretéve a viccet, nincs könnyű dolgod.
Ezek szerint marad a túl kell esni rajta történet.....és szerintem nyugodtan helyre lehet tenni őt finoman, de leginkább a férjednek kéne megmondania neki, h állítsa le magát.
Biztosan féltékeny, h a fia már "nemcsak az övé".
Bocs, h beleszóltam, nálunk szerencsére jó a viszony, a férjem szülei elég fiatalok, főleg anyósom.
De mikor Fincs megérkezett és feljöttek, anyuval együtt kórusban kántálták, h teáztatni kell a gyereket. Én meg jó párszor határozottan elmondtam, h nem szeretnék neki adni, eléjük tettem a gyerek eü könyvét és ott el is olvashatták, h felesleges a teázás, legalábbis az első 6 hónapban.Aztán abba is maradtak az "én így csináltam" dolgok.


Itt szakad az eső, iszonyatosan dörög az ég, olyan sötét van, h már 5 óra óta villanyt kellet gyújtani és jól lehűlt a levegő, úgyhogy F végre hálózsákban alszik!!!És én is nyugodtabb vagyok így, h nem fázik meg éjjel...

Érdekes a villámlás meg a dörgés nem zavarja, de a porszívótól fél mint a tűztől.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Mártinak nem névnapja volt szombaton?????????????????????????

KépKép
tibicsoki75
 
 


Gyorsan megnéztem, bizony szombaton volt Márta nap. De a szülinapját nrm felejtettük el. :lol: :lol:
Márti, boldog névnapot kívánunk!

Apa helyreteszi ám anyóst finoman, de ő csak a magáét szajkózza mindig.

Én is ráadtam Zitára a hálózsákot, de csak vékonyat.

Mártival esemeseztem, a múltkoriból meggyógyult Bendegúz, de éjjel megint belázasodott. :cry:
Vendég
 


Jó reggelt!


Gyors kérdés: ti adtatok már tojássárgáját a babáitoknak????????????
A doki plusz a védőnők szabin vannak, h érdemi infót kapjak.
A könyvek szerint 10-11 hónapos kortól lehet nekik adni.


Bendegúznak gyors gyógyulást kívánunk!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, a sárgát lehet, de én még nem adtam, mert mibe tegyek csak sárgát? :shock: :? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Tünde, mi van a klímával?

Itt van az apukám, vele és a nagybátyámmal ebédeltünk, Jack nagyon jó gyerek volt, jól elvolt a kiflicsücsökkel.

A ma esti szopi már jobban ment mint az elmúlt napokban, bárcsak az éjszaka is jobb lenne.

Megyek, apa hozott dvd-t.

Jó éjt!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Klíma: 8-ra mondták, hogy jönnek, fél 10-kor ide is értek. 10-ig felhozták a kül és beltéri egységet. Mindig tudtam, hogy a hosszú munkához idő kell, na de hogy ennyi... :lol: :lol:
Végülis nem volt akkora por, mint gondoltam, de volt mit takarítani. 1 órát menetni kellett, gondolom mondanom se kell, hogy azóta nem volt bekapcsolva. :D
Manka, Nektek hány egység lett felszerelve? Hova vezették el a vizet?
Vendég
 


Hali!
Bocsi, de behányt a gép, és Apa főguru végre alaposan megkezelte, ami végülis nem volt éppen olcsó, de most végre halk, száguld, és okos!
Szóval, csak sorba-sorba:
Tünde!
Igen, mi a "rendes" Dunában fürdünk, nálunk Baján több helyen nagy zátonyok vannak, így sok-sok méter homokos strandunk van, nagyon sokáig sekély (félbokától-kb. térdig) vízzel, így még Emma is borzasztóan élvezi, mivel mászni is tud benne, és még meleg is. Ja és ami még fontos tiszta!
Sajnos, ahogy néztem a met.infot, még jövő héten sem lesz strandidő! :( :( :(
Fóliás krumpli nálunk is befüstölt, de az íze mennyei! Legközelebb megpróbáljuk a grillezésnél megsütni a parázsban.
Manka!
Nálunk szerencsére mindhárom gyerek, kicsi korától átalussza az éjszakát, Emmánál tartott a legtovább, amíg éjszaka is felkelt enni, de három hónapos korától már estétől reggelig nyikk nélkül alszik ő is. Bár azóta, hogy elkezdtek kibújni a fogak, néha felébred cumiért, de olyan, hogy ki kellett venni, mert annyira sírt még csak egyszer-kétszer fordult elő. Úgyhogy mondhatom jó alvók! Nappal Emma kétszrer alszik általában, összesen napi kb. három órát és este fél kilenckor már szundi van.

A kineziológusról annyit, hogy pár évvel ezelőtt jártam nála többször kezelésen, ugyanis Bodó születése után kb. egy évvel elég mély depibe estem. Nem dolgozott Apa (nem azért mert nem akart, hanem mert nem volt m.hely), nem volt egy fillérünk sem, a ház nagyon picike volt, de a drága Mama még így is napokig nálunk tanyázott a szivacson a földön, szóval minden összejött és én szépen lassan teljesen kiborultam. Nem akartam sehová elmenni, de ha muszáj volt akkor a végére produkáltam a depresszió összes tünetét. Aki még nem volt ilyen beteg, az sztem nem tudja elképzelni, hogy ez mennyire rossz. Egy jó volt először életemben 60 kg voltam :lol: :lol: . Persze most már nevetek rajta, de akkor elég szörnyen néztem ki, a normál súlyom 70 kg., amit most még sajna 6-7 kg tetéz. De legalább jól érzem magam!!
Egy szó, mint száz a kineziológus feltárta, hogy nagyon nehéz születésem volt, ami igaz, mert 18 óra vajúdás után tudott megszülni Anyu. Apuval nem teljesen oké a kapcsolatom, és az állandó megfeleelni akarásom óriási önbizalomhiánnyá nőtt.
Sajnos úgy érzem, hogy ezen még mindig dolgoznom kell, de hogy szoptatni most miért csak két hónapos koráig tudtam megint, azt nem tudom. Talán nem voltam eléggé "szigorú", nem kellett volna mindjárt pótlást adni, hanem pár napig "kínlódni", de nekem ez nem ment, én nem tudom hallgatni a sírását, amikor tudom, hogy éhes, és hiába tettem mellre, csak üvöltött.
Úgyhogy ennyi!
Na most aztán bepótoltam a pár napi lemaradásomat, úgyhogy tietek a pálya!

:wink: Angi

KépKépKép
angella0923
 
 


Írtam, és elszállt :x :evil: :x :evil: .

A lényeg: Bendegúz a pécsi gyermekklinikán van :( :( :( , valami erős bakteriális fertőzés, még nem tudják, hogy pontosan mi, intravénásan kapja az antibiotikumot.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


jaj, ezt még olvasni is szörnyű..........gyógypuszik és gyors gyógyulás Bendegúznak!!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Jajj, szegény Bendegúz! Sok- sok gyógypuszi neki!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Bendegúz :cry: Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg lett. :cry:

Angi, és ez a depi, amiről írtál, szüléssel hozható összefüggésbe?
Nagyon bízom benne, hogy a kistesó születése után nem leszek depressziós. Zitával szörnyű volt, nem csak nekem, hanem a környezetemnek is. :cry:
Vendég
 


Apa fürdette Zitát, és egyszercsak kérdezte kétségbeesetten: Belepisilt Maszat a vízbe, most mi lesz ??! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Zitaapa :lol: :lol: :lol: , hát igen, ilyen balesetek előfordulnak :lol: .

Holnap megyünk Cleóval Meáékhoz, jó lesz egy kicsit kimozdulni, bár egy kicsit aggódom, hogy Jack mit fog szólni az autóúthoz :? . Remélem sikerül elaludnia.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Nem szeret autózni Jack? Zita tök élvezi, pláne, ha egy nagy teherautó elmegy mellette.
Vendég
 


Tünde, Jack nincs hozzászokva az autókázáshoz, már több, mint egy hónapja nem ült kocsiban, és nagyon nem szeret egy helyben ücsörögni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jó reggelt!
Szegény nagylányomék sátor-táborban vannak, képzelem milyen éjszakájuk lehetett! Még jó, hogy errefelé csak tegnap este-éjjel esett kiadó eső és nem napokig áztak, ma pedig amúgy is csomagolnak és jönnek haza.
Nem néztem még időjárás előrejelzést, lesz még strandidő az idény nyáron??

Tudja már valaki, hogy mi baja van Bendegúznak? Milyen ferftőzést kapott el, valami hányós-hasmenéses, hogy infúzión keresztül kapja az ab-t.?

Azt akartam még a múltkor írni, hogy Emma már többször evett tojássárgáját, általában spenótba kevertem, vagy "bébi "paprikáskrumpliba.

Tünde!
Én úgy gondolom, hogy nálam a szülés utáni depresszió a Bori után jelentkezett, szinte azonnal, (nem tudtam feldolgozni azt, hogy nem tudok szoptatni) és onnantól kezdve csak nőtt-nőtt, aztán megszületett Bodó és egyszer csak elhatalmasodott és kirobbant!
Nálam sztem az is nagy szerepet játszott benne, hogy mi csak rövid ideje ismertük egymást a férjemmel, aztán terhes lettem és így lett "hamarlagzi", ergo a családja is szinte ismeretlen volt, tehát szinte egyszerre zuhant a nyakamba egy férj, egy új család, és egy baba.
Ehhez még tudni kell, hogy a két család közt ég és föld a különbség!


Lányok ti egymás közelében laktok, hogy tervezitek a közös szülinapi talit?

KépKépKép
angella0923
 
 


Sziasztok!

Angi, remélem Bori megúszta szárazon az éjszakát :?.

Tegnap este írt Márti sms-t, még mindig nem tudják, hogy mi a fertőzés oka, alig eszik Bendegúz, és még mindig infúzión van :( .
Angi, nem hányós-hasmenéses dolog, magas láza volt (van) és fáradt/aluszékony.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Éjjel megszületett Ágoston pici unokatesója!
Gyorsan két kép róla: Kép Kép

Nálunk sem volt mostanában minden rendben a számítógéppel. Meghalt az egér, és internetünk pedig hol volt, hol nem. Most talán rendben van. Vettünk új egeret is, a régi pedig Ágoston kedvenc játéka lett.

Timi!
Én még nem adtam tojássárgáját Ágostonnak. Legközelebb, ha spenótot kap teszek bele.
A képeken nagyon jól nézel ki! Az együtt szülinapozás pedig kitűnő ötlet!

Csodálom, hogy nem most vagyunk a Balatonon, akkor szokott ilyen idő lenni.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Helyzetjelentés Bendegúzról: már egy kicsit jobban van, ma már játszott is az ágyban egy kicsit, de még nem a régi, még nem akar kimászni.

Réka, hú de aranyos lányka, milyen picike, emlékszem Jacknek is ilyen kiázott praclijai voltak. Olyan kis törékenyek ilyenkor, a tekintetük meg még olyan "földöntúli ".

Megjöttünk a Meáéktól, nagyon jól sikerült kis tali volt, olyan aranyosak voltak a gyerkőcök. Persze az autóút nem volt egy leányálom, sőt rosszabb volt, mint amire számítottam, odafelé csak 10-15 percet aludt.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Továbbra is nagyon sokat gondolok Bendegúzra, remélem, mire hazajövünk, már Ő is otthon lesz!!!

Manka, láttam a képeket, tényleg nagyon jó lehetett a tali! Jack megint magányos farkaskodott?

Réka, gratulálok az unokatesóhoz!
milyen kis picike. :D

Ma vettem Zitának egy cipőt, jó sokat mentünk, mire találtam (árban is) megfelelőt:
Kép

És ha netán lesz még nyár, van egy örökölt szandink, ami már egy picit pici. :cry:

Lányok, 1 hét múlva jövök, addig is ne legyetek jók!!!!
Vendég
 


Réka, nagyon édi Ágó kis uncsitesója.Sarolta ha jól láttam? nagyon szép név!

Angi, ez a depis történet kemény-amiken keresztülmentél, csoda, h összeszedted magad.
Akárki akármit mond, igenis boldogít a pénz, legalábbis olyan szinten, h ne legyenek megélhetési problémák.

Egyébként csak hárman lakunk pesten, de ha tali van akkor apukák segítségével megoldjuk , h mindenki el tudjon jönni :lol:

Zita surranója nagyon dögös!
Majd várom a beszámolót az asztrológia táborról!

Manka, jó lehetett a tali, én is megnéztem a képeket.Kár, h Rólatok csak 1 van fent.

Bendegúz pedig stramm kisfiú, biztosan nem kell sok és újra killerkedni fog.

Nálunk semmi extra, Fanni jól van égész nap sétálni akar.
Ja és épp melegítettem a vacsiját, amikor ránéztem: majd szívgörcsöt kaptam, h állt a hintájában.
Az etetőszékből is állandőan kimászik, úgyhogy most a pihenőszékbe szíjazva kell étkeznie.

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Tünde, érezd jól magad, és pihizz sokat! A cipő tényleg helyes kis darab, hányast vettél?

Mindig elfelejtem írni, Jack már álldogál kapaszkodás nélkül, de csak akkor, ha van valami a kezében. Olyan aranyos, elbambul, ácsorog, és amikor észbe kap, hogy már több mint fél perce nem kapaszkodik semmibe, és gyorsan lehuppan, de nem ám csak úgy fenékre esik, hanem szépen leguggol :D .

Timi, én örülök, hogy rólam csak egy kép van, és az is távoli, hidd el nem vagyok valami szép látvány az államon éktelenkedő pattanással (az egyik elmúlik, és rögtön jön a másik).

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, nagyon ügyi a fiad!Ez jó, h kell a kezébe valami.

Fancs most kezdett el úgy menni, h tol maga elött valamit.
Van egy elég csúf gurulós szervírozó asztalunk , épp ki akartam dobni, de anya kitalálta, h jó lesz a Fanninak pont erre a célra.
És lám, tényleg. Csak a grabancát fogni kell még.

Pénteken megnéztem ismét a Nicsak ki beszél-t, még most is olyan cuki film.Szombaton meg a Fantomast.
Nagyon komoly volt! :lol:
Fanni olyan jókat alszik délután ebben a hűvösben, h tudtam tévézni!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Végre nem vegyunk fogatlan nénikék :lol: :lol: :lol:
Findlinek kb fél mm-re kibújt az első foga, baloldalt és felül.
Ez valami táltos dolog lehet, mert általában alul szoktak megjelenni az első fogacskák, nem? :D

KépKép
tibicsoki75
 
 


vegyunk=vagyunk

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, gratulálok táltos Ferkó első fogacskájához :lol: .

Bendegúz jobban van :D :D :D , tegnap már ácsorgott is a kiságyban, jobb a kedve is, de még nem jöhet haza :( , még 1-2 nap. Ma már kimehettek sétálni, a laborja is jobb, de még nem tökéletes.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Bendegúz híradónak örültem, olyan rossz látni őket mikor betegek.
A séta biztosan jól esett neki és gondolom Mártiék is fellélegezhettek egy picit.Jó kis nyaralás :(

Jó éles Fanninak a foga, megint nem alszunk éjjel :lol:
Ráadásul a derekam is nagyon fáj, mert a melletünk lévő közért zárva van szabi miatt, így a lakótelep másik végében lévőbe kell átjárni(nagyon finom barna kenyerük van!!).Persze a férjemnek eszébe sem jut, h amíg itthon van reggel ő menjen le...........ő napkeltét néz, vagy az éppen félbemaradt esti dvd-t-tehát figyelni nem tud a gyerekre.
Így feldöhödten felkapom Fannit és átsétálunk. Babakocsival hosszab, mert mire előveszem, lift, stb... addig megjárom gyalog.

Ja és tegnap a kádban pár mp-ig megállt egyedül, de úgy, h a fürdetőkrémes tubust szorongatta, szóval azonnal eszembe jutott Jack :lol:

Megyek felmosni, ágyat húzni stb.. amíg alszik a kislányka.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!
De jó hír, hogy Bendegúz jobban van!

De ügyesk ezek a babák, hogy már egyedül álldogálnak! Ágoston is próbálkozik, de pár mp- nép nem áll tovább. És olyankor is annyira örül hogy nem kapaszkodik semmibe, hogy lábujjhegyre áll, a kezével pedig röpköd. Úgyhogy tényleg nem tud így sokáig állni.

Gratula Fanni legelső fogához!
Ágostonnak akkor bújt elő a 7. , amokr írtam, hogy ráejtettem a sárgadinnyét, és azóta se akar kijönni a 8.

Szombaton a sógorom esküvőjén voltunk. A szertartás és a vacsora között beugrottunk a tesómhoz a kórházba. Olyan cuki az a kislány! Egy igazi hajasbaba! És olyan picike! (Pedig 3800 g- mal született.)
Ágoston nagyon jól viselkedett egész nap, pedig csak 50 percet aludt odafele. Este 9- kor jöttünk el, és még akkor is hatalmas szemekkel nézelődött. Az autóban persze fél perc alatt elaludt. Annak ellenére, hogy jól elfáradt, ugyanolyan rossz volt az éjszakánk, mint máskor.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Már rér kérdeztétek, csak elfelejtettem rá válaszolni :oops: , kb. szept. közepén fogunk költözni.

És valamivel még mindig adós vagyok:
Kép a patkányról
Kép
aki bírja a lábszagot
Kép
De az egér sokkal jobb játék!
Kép
Mama, főztem neked ebédet!
Kép
Látod, beleférek a dobozba!
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?