Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Volt itt a védőnő és azt mondta hogy próbáljam mindig szoptatni. Kapunk másik tápszert, AR-t , mert Nóri sokat bukik. Ma még nem kellett neki a tápszer, majd este pedig kipróbáljuk az újat!

gwini
 
 


gwini:azt már én is akartam mondani, hogy estére, majdnem minden nőnek kevesebb a teje, de ha az egyik cicit úgy érzed kiszívta rakd a másikra, aztán vissza, ha jól van mellen akkor termelődik közben a tejcsi, tudod 2/3-a a szopi alatt termelődik!!!!!Addig hagyd mellen amíg jól nem lakik!!!!Miből gondolod, hogy nem elég????És hogy mindet megette????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

A doki, nem talált a Szandinál semmit, de az orrából vett váladék mintát. Csütörtökön lesz meg az eredmény, addig is kapott egy orr cseppet.
Valaki kérdezte hogy dokit váltottunke? – nem csak megkértem, hogy nézze meg, hogy tényleg megnyugodjak.
De amilyen lökött vagyok elfelejtettem mondani neki, hogy megint egy kicsit nyálkás a kaki.
Remélem nem anyós adott neki valamit, mert kb. 20 percre elszaladtunk vasárnap és Ők maradtak vele (amikor elmentünk aludt, állítólag előttünk ébredt fel).

Köszönöm a megnyugtatást súlykérdésben. Akkor nem fogom a Szandit diétára! :wink:

Eddig itt volt a nővérem a két gyerekkel. Legalább nem unatkoztam.

Edit: jobbulást Virágnak!! Neked meg sok-sok energiát és kitartás. Lélekben veled vagyok!!

Márti, Andi nagyon szépek a babák!! Márti és persze a család többi tagja is!!
Andi te tényleg nagyon vékony vagy!!

Giwin: nekem még van egy kicsi tejem, de a Szandi nem akar cicizni. Így néha fejem, de már nem sokáig. Annyira kevés, hogy nincs értelme.

Gabek: jó pihizést a férjeddel és a csodaszép babáddal.

Zsu: hogy álltok a lakásvásárlással?

Juli: pihizel vagy lefoglalnak a lányok?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

 
 

Kép
Szandi és a nővérem kislánya

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:látom jó kis babamasszást kapott a Szandi!!!!! :lol:

Zsandi:ideért a vihar, köszi hogy küldted!!!!! :P

Julcsi:hova tüntél???? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Bmo, délután és este mindig kell pótólnom Norcinak, mert ilyenkor már csak 50-80-at tud enni és ő kb 120-150-et szokott. Reggel azért van olyan sok, mert éjjel alszik 9 órát és reggelre összegyűlik. Próbáltam én este másfél órát is szoptatni, de akkor sem jött több neki, mint 80. És persze ha nem jön neki rendesen akkor behisztizik, én pedig nem fogom kínozni. Szegény úgy elfárad az 1 órás szopiktól, hogy nem azért alszik el, mert jól lakott, hanem, mert fáradt.
Most BEBA H.A.A.R.-t kaptunk. Holnapra lesz meg.

gwini
 
 


Sziasztok!

Ma nálunk nagy alvás vagy úgy összességében, nem is értem. Reggel 6-kor keltek, Flóra már a kaján bealudt, fél 8-kor kel. Akkor fent voltak fél 10-ig, akkor megint ettek, és szintén a kaján bealudtak, egészen fél 2-ig. :shock: 4 körül elaludtak, azóta is csend van a gyerekszobában. Mi lesz holnap.... :roll:

Zsuzsi!
Azért az jó, hogy első körben semmi gondot nem talált a doki, remélem a csütörtöki eredmény is jó lesz!
Mire gondolsz, mit adhatott neki anyósod, ha adott? Miért ad neki, a beleegyezésed nélkül? Azért az durva lenne.
Egyébként mi ugye a hétvégén nem voltunk itthon. Hagytam itt 1 hétre való kaját nekik (barack, alma, üveges kaják), de tudtam, hogy nem úszom meg. Vasárnap délután megetették őket sárgarépa+krumplival. :evil: Igaz, nem nagyon ették. Egyiket sem ismerték még. Nem akartam nagyon pattogni, mert nagy segítség volt, hogy elvállalták a gyerekeket, és hát szinte tudtam.

Tök jó, hogy nálatok ilyen nagy élet van. Mármint hogy jönnek nővéredék, mész anyukádhoz, stb. Rám nem nyitja senki az ajtót egész nap. Ma mondjuk egy barátunk itt volt kb. fél órát. A szűk baráti társaságunk kb. 6-7 fő, de velük nagyon sokat összjártunk. Mióta megszülettek a manók, kicsit kilógunk a sorból, nem érünk rá esténként elmenni, így hanyagolva is vagyunk. Majd ha szép lassan mindenkinél érkezik a gólya, gondolom másképp mint eddig, de talán megint tudunk együtt "lógni".

Gwini!
Kiváncsi leszek, hogy jó lesz-e az AR-es tápszer. Remélem igen.

Gabek!
Apa szabin van? De jó, élvezzétek ki, hogy együtt a család!

Julcsi, Zsuzsófi!
Nagyon eltűntetek! Helyzetjelentés?

Na, még akartam írni, de ezt most már elküldöm, mert 1 órája írom. Majd jövök.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, én írtam tegnap is, csak nem vettétek észre:)

Most is itt vagyok:)

És mindig ha írok, lelkiismeretfurdalásom van, mert még mindig nem kicsinyítettem pancsis képet :( De igyekszem:) De annyi mással elmegy a nap....

A lakással az a helyzet, hogy pont ma kaptuk a hírt, hogy végre tiszta a tulajdoni lap, így mostmár biztos hogy mehetünk szerződést kötni 8.-án :):):):):) Alig várom:) De költözni szvsz nem fogunk 20.-a előtt semmiképp:(

Na mindegy, azért már az sincs olyan messze:)

Kata nyügi...alig evett ma, de nem is csodálom mert elfogytak a bébiételek, csak paradicsomos van itthon, amit meg főztem azt ne mette meg:( Biztos unja már, mert nem kellett neki...

Na pusz, megyek listát írni hogy mit kell még megvenni :( Előre félek:(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok,

Megfogadtam a tanácsotokat, növeltük az adagot. Így ma többet aludt és úgy láttam mindig jól lakott és így már ritkábban eszik, tehát nem sokszor.

Köszi-köszi-köszi a jó tanácsot :lol:

Mi az a AR tápszer?? :roll:

Bocs, de a héten két pasit kell kiszolgálnom, így szűkszavú vagyok :D

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Gabek:az AR-es tápi azt hiszem sűrűbb, ez direkt a bukós babáknak van, hogy kevesebb jöjjön vissza.Ha jól tévedek a Zsuzsiék is ilyet kaptak, talán ő jobban tudja.
Látod milyen ügyi vagy, Gergőd tudja ám , hogy mennyit egyen. :wink:

Zsu:bizony bizony kérünk képeket a gyerkőidről!!!!Mármint milyen listát kell írni?????Hogy mi kell még az új kéróba?????

Húúúúúúúúúúúú tegnap este volt megint 1 olyan hiszti!!!!! :( Anyós felhozta, mert fel akart jönni, erre mikor ment le akkor le akart menni vele, mondtuk hogy már nem mehet, mert este van, meg a mamának dolga van.....és úgy behisztizett mint még soha!!!!Én nem láttam csak hallottam, mert apa átvitte a másik szobába , hogy Zsombi nyugodt(abb)an tudjon enni!!!Állítólag rúgott, karmolt meg ilyenek.Aztán apa szorosan meg akarta fogni, de akkor a szemébe csapott így végső elkeseredésében becsukta a fürdőbe!!!!Egyszer ezt már megpróbáltuk, de nem jött be és sajnáltuk is nagyon, most sem igazán használt.Gyorsan gyereket cseréltünk, bár ekkorra már kifáradt és engem akart így magamhoz szorítottam és megnyugodott!!!!! :roll: Annyira nehéz ezt kezelni, mikor a saját porontyod üvölt bele az arcodba valami hülyeség miatt és nem lehet vele mit kezdeni!!!!!! :( Bár azért szokott sikerülni kezelni a helyzetet, de ez nagyon durva volt!!!!!! :shock: :(

Zsuzsi:kíváncsi leszek, hogy mit talál a doki, de ezt a másik is megcsinálhatta volna!!!!!! :evil:

Zsombinak mostanában elég sokszor van kakija eddig csak 1x volt 1 nap, és néha mintha hasmenéses lenne, de nem az összes!!!!Nagyon remélem hogy csak a gyümi miatt. :roll: Szerintetek??????

Julcsi:irgum burgum hova tűntél????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tátááám!
Nem tűntem, csak anyuéknál voltunk, mondván, hogy ott nincs oylan meleg. Igaz, hogy hazafele már úsztunk... és nem a boldogságban. Estére meg már annyira fáradt voltam, hogy nem bírtam ideülni.

Edit, nagyon együttérzek veled!!! Gyógymanók mennek Virágnak, neked meg a kitartásmanók.

Andi, valóban vékony vagy! Hogyan csináltad??? A 3/4-es képen én nem találtam meg Marcit. De Árpi egyből! Tudod én ha megtudtam volna, hogy olyat adtak a gyerekemnek amire én azt mondtam, hogy még nem kaphat... Hát én leütöttem volna. Bocsi. Nekem anyósék semmi olyat nem mernének adni, mert tudják, hogy akkor kiakadnák és tuti nem vinném oda többet. És ha esetleg allergiásak lettek volna? Vállalták volna a felelősséget?

Zsuzsi, edződik a kiscsaj? A cumiért ment a harc?

Zsu, kérünk képet, ne tessék lustálkodni. Na ezt jólmegaszontam!!! De irigyellek a költözés miatt! Mi is áruljuk a lakást, hirtelen lett túl kicsi.

Márti, elég gáz lehetett ez a hiszti. Én már előre félek, hogyan fogom ezt kezelni. Nem tudom mi lenne a helyesebb. Ráhagyni és otthagyni vagy elfenekelni. Zsombinál a gyümi biztos belejátszik. Dorkánál is ez van/volt. De nálunk a fog is tuti meghatározó. Azzal mizujs?

Képet majd rakok de nem tom mikor lesz időm. A csajok lassan az őrületbe kergetnek. Az egyik fogzik a másik meg követ a szobában. Szerencsére még elég lassan halad, de ha meglát akkor elkezd nyüszizni is. Ezt hoygan kezeljem. Ez még olyan minihiszti, de már megőrjít. Egyszerűen ráhagyom, dumálok neki de nem veszem fel. Szerintetek?

KépKép
kgiulia
 
 


Kicsi fiam ma 4:40-kor kelt.Vagyis gyűglődött, csináltam a kaját, erre apa biztos hogy éhes????Hajnalban nem szoktunk ám játszani, kisfarkasom 5 perc alatt be is nyomta a 200-at :shock: , én meg csak kamilláztam!!!!!! :lol:
Szerintem Zsombinak is jön a foga alul már látok 1 pici fehér foltot és úgy rág mindent mint 1 kiskutya!!!!! :lol:

Én Szonit még nem bántottam, néha ha vanálkodik Zsombival meglegyintem célzásként, és mindíg ígérgetem neki hogy fenékbe billentem. :lol: Sok taktika van hiszti kezelésre:az is bejön néha ha nem figyelsz rá, mi apával elkezdünk valamiről beszélgetni.Otthagyni nem nagyon tudod, mert jön utánnad :lol: .
Elvinni a tett helysiínéről, elterelni a figyelmét, vagy ha ilyen verekedősbe megy át akkor magadhoz szorítani, hogy ne nagyon tudjon mozogni!!!Én ennyiről tudok.Meg lehet ám okos az ember, de amikor élesben kell valamit csinálni na akkor fel lehet kötni a gatyát!!!!!! :wink: De csak olyan másfél éves koruktól kezdik el igazán úgyhogy Julcsi még van 1 éved hogy rápihenj!!!!!!
Ha megelégszik azzal hogy dumálsz vele, akkor nem kell felvenni szerintem, ha téged akar akkor azt úgyis meghallod!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Gwini: Szandi is AR-t eszik, nagyon sokat bukott és arra kaptuk. Ettől szinte semmi nem jön vissza, ha mégis az nagyon sűrű, olyan mint a túró. És kakilni is könnyebben tud tőle.

Andi: tegnap megkérdeztük anyóst, de azt mondta nem adott semmit neki. Bár sejtettem, hogy nem meri megcsinálni, csak hát nem szokott ilyen lágy lenni a kaki. Tudja, hogy nem „szórakozhat” velem. Ha már ott hagynám valahol a Szandit inkább a saját családomat választom.
Barátok: szerencsém van, a Ferkó részéről már mindenhol van baba velük azért tudunk találkozni. Az én részemről meg senkinek nincs és éppen ezért odavannak Szandiért. Bár egy-két érdekes kérdést már feltettek a babával kapcsolatba.

Gabek: nagyon ügyi vagy, nálunk a Szandi nem akarja növelni az adagot.

Márti: én is kíváncsi vagyok, mit találnak. Remélem nem a cicákra allergiás!! Okos nővérkém (akinek nincs gyereke), azt mondta akkor választanom kell. :shock:
Hiszti: a ClubTv-ben volt egy műsor, ott azt mondták ha hisztizik, nem szabad tudomást venni róla. Ha nem hagyja abba be kell vinni a szobájába, de a bezárás nem tarthat tovább mint az éveinek száma. Szóval Szoni esetében 2,5 perc.
Én nem tudom, hogy fogom kezelni az ilyen helyzeteket?!
A gyümitől lehet lágyabb a kaki, nekem mindenki mondta.

Juli: hát igen a cumiért harcoltak, pedig a Ninett nem is cumizik. De nem bírta elviselni, hogy a Szandi szájába van. Mi lesz később?!
Szandi is hisztizik néha, ilyenkor elterelem a figyelmét. De nem irigyellek, két babánál ez sokkal nehezebb.

Szandi tegnap negatív kaja rekordot döntött, egész nap alig evett. Ráadásul 2x volt nagyon híg kaki. Már most reggel is nyomot egyet. Megmértem a lázát levonva 37,2 ez még nem gond ugye?

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:én is néztem a vásott kölyköket.De az azért nem olyan egyszerű, hogy nem veszel róla tudomást!!!! :roll:
Nem a foga jön Szandinak????Attól lehet hígabb a kaki és egy kis hőemelkedés is belefér!!!!! :?:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, 37,2 ebből 0,5 fokot levonva sztem ez még nem gáz. A fog az valóban csinálhat ilyen kakit és hőt. Azért méregesd. Ha gondolod adjál neki enyhe kamillateát, ez is higítja a kakit, de fertőtlenít is. Én amikor nem tom, oylan kis furák, szoktam nekik adni egy keveset, hogy megnyugodjak. A vásott kölyköket én is zsoktam nézni, hogy példákat lessek. Na de attól félek, ha majd odakerül, mégis rosszul fogom lereagálni.
Kéápzeljétek Livi mit csinált az este. Már aludt amikor valamire felsírt. Még fent voltam néztem mi van. Nem tom, hogy a hasa e vagy megijedt e valamitől. A lényeg, hogy annyira sírt, hogy nem vett levegőt. Ez már másodszorra fordult elő. Először akkor amikor túlpörgött és már nagyon fáradt volt, és bántotta egy puki. Akkor már kékült is. És hiába fújtam az arcába... Most se használt a fújás és már a fürdőszobába voltam vele amikor újra levegőt vett. Úgy látszik ő hajlamos erre, belelovalni magát a sírásba. Tesóm lánya is ilyen volt. Azért elég ilyesztő. Szerintetek egy ébren lévő gyerek meg tud fulladni a sírásba? Apu valami gégegörccsel rémítget, de ő mondjuk eléggé vészmadár típus, főleg a gyerekekkel kapcsolatban.

KépKép
kgiulia
 
 


Ja bocsi nem ilyesztő hanem ijesztő!

KépKép
kgiulia
 
 


Márti: hát az biztos, hogy ha visít, akkor nem lehet nem oda figyelni.
Én is gondoltam a fogára, de az ínyén az a folt már olyan rég óta ott van. Bár az is igaz, hogy pár napja nyugtalanabbul alszik éjszaka. Néha hangosan felsír, ilyen eddig még nem volt.
Vettem homeo bogyót lehet, hogy este megpróbálom.
Ma reggel 8-kor evett. Azóta szinte alszik, néha felébred pár percre. Lehet hogy ő is örül ennek a hűvösnek.

Annira fáj a hasam a vakbelemnél, de hát azt már 2 éve kivették. Nem tudom, hogy mi lehet?!

mi van mindenki hűsöl?!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi:de a Zsuzsi már a levont értéket írta!!!!!!!!!

Nekem még ilyen sírás nem volt Zsombival, ha elhárítjuk a gondot amiért sír hamar megnyugszik!!!!De ez nagyon rémisztően hangzik amit a lánykád művelt!!!!De ha megmosod a pofiját, az szerintem biztos használ az hisztire is jó, hideg vízzel!!!!Eltereli kicsit a figyelmét és meg is nyugtatja szerintem, de persze nem vagyok tévedhetetlen!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én vagyok, lánykám a ROBOTOKAT bámulja, fiacskám pedig alszik.
Nekem is nyugtalanabbul alszik, de leginkább hajnalban, nem tudom mi van.
Nem lehet hogy a vakbélhelyed az időjárásra érzékeny?????? :roll: AZ nem tud kiújulni, vagy igen?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Juli: hát elég ijesztő lehet, ha nem vesz levegőt. A nővérem kisfia csinált néha ilyet.
Egyetértek Mártival én is hideg vízre gondoltam. Nem igazán hiszem, hogy megfulladhat, mert ha sir úgyis ott van valaki és észreveszi. Akkor meg már csak valahogy abba hagyja.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még mindig figyelem a Szandit alvás közbe, hogy lélegzike. Éjjel megnyugtat a légzésfigyelő. De ha napközben kint alszik, állandóan figyelem.

Erről jut eszembe: ti napközben hol altatjátok a babákat?
Anyukám szerint mindig az ágyában kellene, de én nem mindig teszem be. Olyan jó nézegetni, ahogy itt alszik mellettem.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti: a ROBOTOK mese?
A vakbél szerintem, nem tud visszanőni. Lehet, hogy peteérésem van. Most jutott eszembe, hogy egyszer már volt ilyen.
Ha kell mese zene, neked is szívesen küldök MSN-en. Bár most elromlott az én gépem, nem jön be rajta az Internet. Ezért lefoglaltam a Ferkóét. :lol: :lol:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Én a kiságyba rakom, mert szeretem biztonságban tudni!!!! :lol: De tedd nyugodtan oda ahova csak akarod!!!!! :wink:
Igen a ROBOTOK mese, nem gondolod, hogy valami thrillert berakok neki?????SZeretem ám hogy nyugodtan alszik éjszaka!!!!!! :lol:
Küldhetsz bármit, köszi.
Én a SZonit még figyelgettem, de Zsombit már nincs időm csak néha ha nagyon sokáig alszik napközben, de mostanában olyan nem nagyon van!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok
Sajnos ide tartozunk közétek, de már túlvagyok rajta. Hosszú történet, de szerintem mindenkié az.
Ádám nevű gyönyörűségem március 24-én született 2780 gr-al és 50 cm-vel. A 36. héten császár, intenzív, másik kórház... Sírós, aggódós napok, majd végre nagy nehezen itthon.
Mi már 3 hónapos kora óta eszegetünk gyümölcsöt, főzeléket.
Ti mikortól kezdtétek?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuszi, lánykád hogy van? Mérted azóta a hőjét?

Szia, Barbi! Üdvözlünk köztünk, habár egy nem túl jó tény hozott itt össze egy csapatot, de hidd el szeretettel fogadunk. Én kb. 4 hós koruk körül kezdtem a hozzátápit. Mesélj picit magatokról ha van kedved. Na meg mi NAGYON szeretünk babákat nézegetni... (ez célzás volt :lol: .) Annak viszont örülök, hogy már túl vagy a dolgon. Egy meg nem változtatható tényt, ami szerencsére nem targikus, fel kell dolgozni.

Én a csajszikat ott altatom ahol elalszanak. Illetve most már, azt amelyiken látom, hogy aludna, berakom a helyére, mert a másik ugyis csak odamászik és felpiszkálja. Viszont az ágyba visszarakott kölöknek tuti kipattan a szeme és nem alszik el. Szóval jól szórakozom...

KépKép
kgiulia
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást!
Rólunk: nekem első gyermek, a páromnak második. 7 hónapig lányunk volt, majd az utolsó hónapban nőtt ki a fügyi. (hi-hi)
Úgyhogy ő a mi "fütyis Lauránk", merthogy Laura lett volna, ha lány.
A doktornénik engedélyével kezdtünk el 3 hósan enni mást is. De nagyon szereti, főleg a krumpli almát. Gyümölcslét is iszunk, a gyümölcscentrifugával csinálok neki almát, barackot. Ja, és egy hete az ebédet kanállal tányérból esszük! Ennek nagyon örülök, mert eddig csak a gyümölcs ment kanállal, az ebédnél hiszti, hogy gyorsabban adjam már mert éhen akar halni.
Megpróbálok képet feltenni, remélem sikerül.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na jó, képet nem tudtam küldeni. Hogy kell lekicsinyíteni?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi üdvözöllek közöttünk!
Nekünk „nero photosnap” van fent azon belül van a - szerkesztés – átméretezés.

Juli: nem mértem a lázát most nem érzem melegnek.

Márti: rájöttem a ROBOTOK nekünk is megvan
Tegnap voltam a Duna Plazában van a JÁTÉKBOX nevű üzlet, készségfejlesztő játékok 3200,-tól vannak. Szerintem ilyen üzlet a legtöbb bevásárló központban van.

Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 


Szia Barbi!!!Örülök, hogy jöttél.Engem kép felrakásból ne kérdezz, mert ugyan lekicsinyíteni le tudom, de felrakni nem!!!! :oops: Nekem a Zsandi szokta felrakni, lassan már fizetnem kéne neki, annyi melót zúdítok rá!!!!! :lol:
Vonalzót is csinálhatnál a neved alá, menj rá bármelyikünkére ott megcsinálod és bemásolod az profilodba!!!!Ha részletesebben kéred az útmutatást szólj!!!!!
Persze itt mindenki túl lendült már a tápozáson csak én vagyok nagyon érzékeny ebben a kérdésben.De ma megmondtam annak a csajszinak aki ugye a "finom tejcsijével" eteti a babóját, -ami nem gond, csak nekem rosszul esett, mintha egy konyha kést döftek volna belém-, hogy ramatyul éreztem magam a beszólása után.Elnézést kért.Erről ennyit.Szoninál nem voltam ennyire érzékeny erre a témára, de most igen..... :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:de jóóóóóóóóóóóóóóóó, én is szeretnék ilyet!!!!!!Na jó nem magamnak!!!!! :P Most a Zsombi kedvence egy kipurcant karóra!!!! :lol: Szeretném lecserélni!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó akkor valaki mondja el, hogy ha le van kicsinyítve a kép hogy a búbánaba kell felrakni!!!!Nekem mindíg azt írja, hogy nem jó formátum, ha a méret már jó!!!!Őrület ahhoz is kell vakami program hogy felrakjam?????Pedig JPG-ben vannak a képek, ugye Zsandi????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szandi épp a pihenőszékben van szétrázom az agyacskáját…

Kép

Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 


Szép jó napot mindenkinek!

Gabek!
Örülök, hogy megoldódni látszik a helyzet! Az AR-es tápszer AntiReflux-ot jelent, tehát valóban a bukást hivatott megszüntetni. Én ugyan nem ismerem, de egy időben nálunk is szóba került, mert Marci fiam nagyon bukós volt. Simán tudott sugárban is hányni.

Zsu!
Hol vannak a képek???
Augusztus 20-a körül költöztök? Az nagyon jó, már tényleg nincs messze! Pestre, igaz? Anyukádék merre laknak? Azért lesz valaki ott is a közelben?

Márti!
Mi újság Szonival? Gondolom már nyoma sincs a hisztinek.
Zsombi hogy áll a fogakkal? Nem lehet, hogy most készülődik kifele az egyik?

Julcsi!
A te lánykáidról is régen láttunk már képet!!! Mi ez a nagy linkség? :wink:
Jó, hogy előttünk vagytok 1 hónappal, legalább látom, mire számítsak. Bár én még messze látom ezt a kúszás mászás dolgot. Ha beéri azzal egy időre, hogy beszélsz hozzá, akkor szerintem se vedd fel. Még megszokja. :D
Nem semmi ez a levegővétel nélküli sírás. Marci, amikor kicsi volt, produkált 1-2x ilyen, már kékült a gyerek, én meg annyira megijedtem, hogy ráztam össze-vissza. Szerencsére leszokott róla.

Zsuzsi!
Mi újság Szandival? Láza? Nem lehet, hogy tényleg fogacska? Főleg ha látsz is valamit az ínyén.
Nálunk ágyban van az alvás, ha valahol máshol alszanak el, akkor visszacsempészem őket. Nem szoktak felébredni, vagy egy pillanat múlva újra alszanak. Flóra viszont szabályosan "mondja", hogy menni akar aludni. Olyankor berakom a kiságyba, és ha szerencsém van, pár perc múlva egyedül elalszik. Marcit altatni kell, ezért őt is mindig a kiságyba teszem le.
Szerintem nem gond, ha nappal nem az ágyában van, engem nem zavarna, csak nálunk a hálószobákon kívül minden egy légtér, tehát ha kint alszanak el, akkor nem tudnék semmit csinálni. Azért mosogatni, főzni, takarítani meg csak kell valamikor.

Szia Barbi!
Üdv itt! És gratula Ádámhoz!
Miért kellett a 36. héten császározni?
Mi is 4 hósan kezdtünk kóstolgatni, kb. most is ott tartunk. Na jó, nem teljesen, most kezdjük a második kaját is kiváltani.
Képet a Paintben, vagy a képnézegetődben tudsz kicsinyíteni, max 600x600 pixel lehet.
Ha nem sikerül, szólj, szívesen segítek!

Tegnap ebédre adtam nekik krumplit. Hááát, nem volt osztatlan a lelkesedés, de azért ma is bepróbálkozom. Akkor a sütőtökkel már ki tudnánk váltani azt is. Az már napi kettő! Azért haladunk. Kb. mint a csiga. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Köszönöm, még bénázok de órák kérdése és rakok fel képet.
A vonalzóval még várok, annak is örülök, ha a kép összejön. Szépen sorjában.
Azt akartam kérdezni, hogy tegnap a dokinéni írt fel nekünk valami tejpépet, amit mondjuk délután tápszer helyett kaphat. Azt mondta tehetek bele gyümölcsöt is. Mi ez a tejpép? Ez is olyan műkaja mint a tápszer? Kell ez? Mi eddig gyümölcsöt ettünk simán.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti paszzolom hogy hogyan rakd fel, nekem nem is JPG, hanem GIF formátumba vannak.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Na jó, ez nem ér! Mire megírtam, egy csomót írtatok!

Zsuzsi!
Nagyon jók a képek! Még mindig behalok, amikor Szandidat ilyen kis csattal a hajában látom! Annyira aranyos!
Te is törődj vele, rázzd csak! :) (Nem hiszem, hogy szétrázná az agyát.)
Én is akarok ilyen valamit!!! Nagyon tetszik!

Márti!
A képeid jó formátumban vannak, csak egy kicsit nagyok, legalábbis amit nekem küldesz. Még 20 %-ot kell belőle kicsinyíteni, és akkor műxik. De én nagyon szívesen felrakom, úgyhogy ne idegesítsd magad ezen! :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi!

Még mi sem eszünk tejpépet, majd a délelőtti kaját akarom azzal kiváltani. Szerintem ne a gyümis kaja helyett add azt, a gyümi maradjon. Tejpépet lehet ízesítve is venni, az elég egy kajára. Na, ezt most jól elmagyaráztam.
A vonalzó nem nehéz, ahogy Márti írta, csak kattints rá valamelyikünkére, ott értelemszerűen megcsinálod, itt pedig a profilodba bemásolod a kódot az aláírásodhoz. A kódok közül a középsőt.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi,
én is úgy gondoltam, hogy maradjon a gyümölcs. Nem hiszem, hogy jobb a pép a finom őszibaracknál. De a délelőtti kaja helyett adhatom azt? Akkor ez olyan, mint a tápszer?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Igen, nekem a védőnő azt mondta, hogy tejpéppel kiválthatok egy kaját, ha akarok. Bár drágább, mint a tápszer. Abban is módosított tej van, szóval valami hasonló lehet. Még én sem csináltam, de szerintem sűrűbb, szóval az már kanállal megy. De majd jön Julcsi, ő a nagy szakértője a dolognak.
Igen, a friss, esetleg hazai gyümi szeritnem mindenképp jobb, mint a tejpépbe rakott.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja, bocsánat nem válaszoltam. A császár az én toxémiám miatt lett.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:Boldohg 5 hónapos fordulót nektek!!!!!!

Igen a tejpép sűrűbb, az kanalas és szeretni szokták a babók.AZt én is délelőttre szánom,SEMMIKÉPP sem gyümi helyett!!!!!A kiscsajomnál ezt váltotta fel a joghurt mikor annyi idős lett!!!!!

Én most úgy ki vagyok , valahogy minden összejött, pedig párom május 20-tól itthon volt egy hetet, de ugye akkor a szemműtétjére koncentrált és nem ránk!!!!
Múltkor a hűtőbe akartam rakni a tápszeres vizet melegíteni.Most leültem ide 1 picit, afiam a kiságyban balhézott ugye aludni azt már nem bemászott a pelenkázó alá és rájött hogy mégsem volt az olyan jó ötlet.Királylány meg a tv előtt eszi a gyümi levest , a kisvakondot nem lehet ám abbahagyni, mire bementem már a fél leves az asztalon úszott!!!!!
Lehet hogy hülyének néztek, de én kifáradtam!!!! :oops: Hívtam is apát, hogy intézzen szabit, nem baj ha 2 hónap múlva(na azért jobb lenne előbb), csak tudnám hogy már csak ennyi meg ennyi nap van hátra!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


olyan vagyok, mint a mosott sz@r :oops: :oops: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na a kép méretei:590x442 36,2 kb.Megnyomom a kép izét aztán melléklet feltöltése....és azt mondja ez a vacak hogy nem jó a formátum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Lehet hogy belevágom a kisbaltát!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Köszönjük a köszöntést! Kép

Ne tessék elkeseredni!!
Inkább: Kép, aztán Kép

Ezt küldöm Neked: Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti képe, aminek a felrakása a kisbaltát juttatta az eszébe:

Kukucs Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egyébként nagyon jó ez a kép! Olyan aranyosak!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ennek most jó volt a mérete is :wink: , szóval nem tudom miért szórakozik veled a net.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Én is bénázok. A Photoshop-om valamiért ki sem nyílik, a pain-ben pedig nem tudom lekicsinyíteni. Kérlek, írjátok le, hogy a pain-ben hogy kell, mert különben sosem láttok az Ádámról képet. És én már kezdem feladni. Nálam is jól jönne a kisbalta!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!

A Paint-ben én nem szoktam, de ha megnyitod ott a képet, akkor a menüsoron: kép, utána nyújtás-döntés, és ott beírod, hogy hány százalékkal legyen kisebb. Itt viszont nem látod, hogy hány pixel lett, de szerintem egy 70 %-kal kicsinyítsd nyugodtan.
Ha nem sikerül, küld át e-mailen a képeket, majd felrakom.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi
köszönöm megpróbálom.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


A 70 %-ot úgy értem, hogy 30-at írj be, de most próbáltam ki, még lehet úgy is nagy lesz, mehet szerintem a 20 % is.

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?