Új privát üzeneted érkezett!

Látod Szilvi, megy az a hasonfekvés! :lol: Zsombi tök édes az újszülött-képen is, olyan, mintha mosolyogna...Vagyis mosolyog is, mert miért ne? :D
Kicsilányom kicsikét nyűgösbe nyomja megint. Egyfolytában túr ma valamit a szájába, és egy pillanatra láttam az ínyén valami fehéret, de azóta ne engedi megnézni. Pedig szerintem kijött a foga :lol: Na, ebben a pillanatban elaludt.
Hajrá Edit! Kép És persze hajrá Lili és Imi!

KépKép
pedina
 
 


Imi :?: :?: :?: Lili :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
pedina
 
 


reggel már voltak fájásai, délutánra erősödtek és a dereka is nagyon fájt. Szerintem megindult magától a szülés és most éppen a közepében vannak. Nem akartam írni nekik, mert én sem örültem volna két fájás között az sms-ek hadának. Gondolom írnak mihelyst megszületett és a büszke apuka képet is küld nekünk!

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

Végre megszületett Lili!!!!!!!!!! 56 cm-rel, és 4100 grammal!

Nagy gratula nekik! :D

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok.

Tegnap este 21:15-kor megszületett a kislányunk Lili!!!!!!!!!!!
Igen valóban 4100 gramm 56 cm, gyöngyörű kislány.
Edit jól van, köszöni hogy mindenki szorított neki.... és mindenkit üdvözöl, már alig várja hogy leírhasson nektek mindent.

Üdv Imi

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Úgy látom szépségből itt sincs hiány! JAJ, GYÖNYÖRŰ! :wink:

Szép nagy baba lett! Ha jól látom ugyanabban a szülőszobában született, ahol Marci. Vagy az apukák mindenhol olyan vandálok, hogy tönkreteszik a széket! :lol:

Sok örömötök legyen ebben a kis hercegnőben! Inkább Apja lánya így elsőre! :)

Kép
tokajkincse
 
 


Gratulálunk Lilihez!
Editet puszilom, egy hős volt egy ekkora babával. :lol: Kép
Egészséget, boldogságot és minden-minden jót kívánunk mindhármótoknak az elkövetkezendő évtizedekre. Kép
Élvezzetek ki minden percet, mert nagyon hamar megnőnek ám!

Puszi: Lili :lol: , Edina és Sanyi

KépKép
pedina
 
 


Edit, Imi!
Szívből gratulálok ehhez a gyönyörű nagylányhoz. Sok erőt, egészséget, tejecskét kívánok.

Szilvi!
Mekkorát nőt Zsombor és az a vigyor :D Tündéri. Bence egy hete hasrafordul és ez főleg éjszaka nagyon zavarja :) Csak tudnám, akkor miért vágja rögtön hasra magát ha lerakom :D

Marika

marika
 
 


Majd délután megbeszélhetik Lilivel, hogy mi a jó benne. :lol:
Lili már régebb óta forog, de többnyire ő is megunja, és elkezd visítani, hogy fordítsam meg. Nálunk most a hanyattfekvehátrafeléhaladós a divat. 1 méter kb. 5 perc. :lol:
Eni! elvileg a homevideo most megy a gmailre.

KépKép
pedina
 
 


Eni! Átment...Nekem legalábbis azt írja ki. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Most jött a Mélerdémon, hogy a szervered visszadobta, mert nagy. :cry:

KépKép
pedina
 
 


Edit, Imi és Drága Kislányotok, Lili!!!
Hatalmas hősök vagytok... Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rátok, Edit, hihetetlen ügyes vagy. Várunk vissza, de most szokjátok egymást, bújjatok össze, amennyire csak lehet. A legjobbakat kívánjuk egymáshoz. Ismét egy kis család. Én meg bőgök... :D :D :D
vbea
 
 


Istvánnak is nagyon tetszik Lili, most már minden pici baba egy újabb öröm számára, és egy újabb lépés afelé, hogy ő is hamarosan apa lesz. Imi, milyen érzés? Javasolni kéne apáknak, hogy nyissanak egy új topikot. :roll:

Most estünk haza csavargásból, készítjük az autót műszakira (megcsináltattuk a szélvédőt), kicsit később, talán ebéd után menni akar Férj Brendonba.

Lányok! Megjelent az Anyák Lapja és a Baba Magazin. Legalábbis én most fedeztem fel.

Edi barátnőm, remélem, jól érzitek magatokat! Puszillak Titeket. :wink:
vbea
 
 


Képzeljétek ez a nőszemély mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül szült! :shock: :shock: :shock: Eddig is nagy teljesítménynek tartottam, de ezután! Hihetetlen! Edit, hős vagy!

Fiamon elszakadt az 56-os Brendonos tipegő. Kicsit kicsi volt a hossza és a varrás megadta magát. Vagy a fiam nagyon erős vagy már a márkában sem lehet bízni! Előszedtem a 62-es tipegőket és VÉGIGÉR benne a gyerek! :? :? :?

Fene a pofájukat, tegnapig minden nap mentem azért a rohadt újságokért, erre nem ma lehet kapni! :cry: :cry: :cry:

Kérdeztem férjemet nem akar-e egy szülésbeszámolót írni a gyereknek, de nem. Pedig kíváncsi lennék mit írna!

Kép
tokajkincse
 
 


Végre egy hangyányit hűvösebb van....Éjjel szokásos felébredések - én már nem is számolom. Közben egyszer fel is sírt, ami végképp nem szokása. Ma reggel bohóckodott, és bekapta az ujjam:most már nem csak fehérlik a foga az ínyén, hanem érzem is, úgyhogy ünnepélyesen bejelenthetem: KIJÖTT LILI ELSŐ FOGA! Kép
Tegnap Bence helyett jobban érdekelte Bence apukája és egyéb felnőtt pasik. :oops: Úgy látszik a lányom az idősebb pasikra bukik. :roll:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Most néztem 18 fok van kint, végre!!!

Edit! Gratula ehhez a nagy babához!!! Minden elismerésem!

Lilinek is gratula az első fogacskához!! Zsombor is nyűgösebb esténként, igaz ő csak 1x kel fel, de elalvás előtt pár napja mindig elkezd sírni vmitől. Nekünk (3an vagyunk testvérek) 4 hó körül jött ki a fogunk, állítólag ez is öröklődik, lehet hogy nála is várható, mert az ínye duzzadtabb azt mondta a dokinő, igaz azt is mondta hogy nem biztos hogy most jön a foga...

Zsombor is már fordulna hasra szerintem, vagyis tanulgat, mert a fejével már kezdi a dolgot, de még nem nagyon megy neki még csak oldalra tud még fordulni, aztán csak fejjel a matracba. Aztán ezen felbosszankodik és nyügizik.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Imi, nem semmi, milyen lelkes apuka vagy! Lilinek máris van új szalagja. :lol:
Szilvi! Nekünk 2 hónapos korától mondja a dokinéni, hogy duzzadt az ínye Lilinek, szóval bármi lehet. Mondjuk olyan borzasztóan nem volt nyűgös, meg hisztis. Eddig. :wink: Még van egy pár fog hátra. Mots épp "újságot olvas". Megkaparintott egyet, és tépi ezerrel meg túrná a szájába, de apa résen van. :lol:
Lili amúgy 3 hónaposan fordult hasról hátra, vagy két hétig, azóta csak elvétve hajlandó eme nemes tudományát bemutatni, a hátról hasra meg vagy 4 hónapos kora körül kezdődött. Úgyhogy Zsombi szerintem abszolúte korán kezdi.

KépKép
pedina
 
 


Éjjel 4 órát voltam fent Marcival... Ma is kicsit fáj a hasa. Hülye anyja nem adott neki gyógyszert, mondván minek tömje a gyereket, ha lehet nem is hasfájós. Na, most meg azon töröm a fejem, hogy azért fáj a hasa, mert nem kapott infacolt vagy azért, mert paradicsomot ettem. De most mondjátok meg, mit egyek? Nem vonhatok mindent meg magamtól?????? Akkor mitől lesz tejem?
Na, nem nagyon fejek már, talán beáll atejcsi. Most azt vettem észre, ha a gyerek sír elkezd sírni, akkor folyik... Na, most csak a tejre gondoltam és csöpög... Előszedem fiamat, egyen!

Kép
tokajkincse
 
 


Én 3 hónapos koráig nagyon vigyáztam mit eszek. Most vagy ezért nem volt hasfájós, vagy amúgy se lett volna, ki tudja.......
De nekem is nagy gondom még a mi napig is hogy mit egyek. Csomó minden kilőve ugye. Találtam egy listát a neten hogy mit ajánlott enni és mit nem szoptatás alatt, ( vmi védőnő írta), ha akarod átküldhetem emailben, csak szólj. Amúgy ki lehet próbálgatni mire mit reagál, de én úgy voltam vele/vagyok, ha megkímélhetem a hasfájástól akkor kibírom vhogy. Vagyis őt a hasfájástól, magamat a sírós percektől, mert rossz mikor csak ordítana, ordítanak...

Hasrafordulás: védőnő barátnőm mondta hogy 2 hónapos kortól lehet már plédben fordigatni, magyarán: lerakod egy plédre, megfogjátok a két oldalánál és úgy "emelgetitek "a pléd széleit hogy a baby forduljon jobbra-balra, és így hamarabb fog oldalra/hasra fordulni. Hát mi gyakoroltuk.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Az jó lenne, ha át tudnád küldeni! tokajkincse@freemail.hu, de lehet itt van valahol a címem.
Marci 2 hete született, de olyan, mintha tegnap lett volna! Így el fognak menni a hónapok???? Most ettem egy kis borsót, mert a védőnő azt tanácsolta, hogy keveset próbáljak mindenből... Hát nagyon keveset, mert olyan rossz, ha sír. Elvileg nem lehet gond abból, ha kapja az infacolt, nem? Csakhát ugye 1 hétig volt elég egy doboz és 1700 ft... De ha ez kell, hogy ne fájjon a pocija, legyen.

A köldökével csinálnom kell most még valamit, hogy leesett? Mert olyan alvadt vér van benne. Alkoholozzam még egy ideig?

Ha leülök a gép elé, rögtön folyik a tejem, megőrülök! Bár inkább legyen így, minthogy tápszerezzem Marcit! Csak olyan kellemetlen, ha menni kell valahová. Robi vett nekem melltartóbetétet. Ilyen Mami-s. Tök vékony, de nekem az nem engedi át a tejcsit. Ilyen kristályok formályában jön ki belőle oldalt, ha tele lesz. A Fixies, ami tök vastag, simán átereszti. Most ilyen Aventes bimbókiemelős tejgyűjtőkagylót néztem. Meg akarom rendelni, remélem segít. Meg néztem még a mosható Aventes melltartóbetétet. Ez rossz a faluban, hogy nem tudom megnézni, milyen, de legalább internet révén meg tudom rendelni!

Azon agyaltam, hogy hogyan fogunk visszamenni a 6 hetes vizsgálatra. Viszem a gyereket is?

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi, elküldtem.
Annyi, hogy ott tejből max. 2dl van írva, én ittam napi 1 litert is.

A napok így mennek majd, én is sokszor rácsodálkozom, hogy mekkora már Zsombor, pedig még csak most született! És mennyit fog változni!! Őrület!

A köldökét amíg váladékozik alkohollal kezeld, és ne is érje víz addig.
Nekem moshatós melltartóbetét van, mert nem győzném a másikat.

6 hetes vizsgálatra én is gyerkőccel + férjemmel mentem. De ez már így lesz.

Most megyünk sétálni, majd jövök.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Megjöttünk, lassan kajaidő.

Orsi, esetleg próbáld ki az Espumisant az 1100 körül van. Az Infacoltól nem lehet semmi gond.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Néztem, hogy az olcsóbb, de kisebb is. Nektek meddig volt elég? Ja. meddig használtátok? Ezeket nem írják fel receptre?
Mi most megyünk majd sétálni. Marci ma még nem aludt egyben 2 órát. Eddig evett-aludt, de a mai éjjel és nappal tök éber. Nem sír sokat, nézeget. Lehet volt abban valami, hogy gázzal szültem és attól nyugodtak a babák 2 hétig? Ki tudja!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Névnapozni voltunk, csak most jöttünk haza. Viszont indulás előtt Lili meglepett bennünket egy új produkcióval:
Kép

Haladni természetesen még nem tud, de már hintázik előre-hátra. Imádom!
És forogva bárhová eljut a lakásban, továbbá már tépte a virágot és 2 perce arra figyeltünk fel, hogy kinyitotta a CD-tartó szekrényt. :shock:
Vége a jó világnak, közlekedik a gyerek. :lol: Azért nem gondoltam volna, hogy gyakorlatilag egyszerre jön ki az első foga, áll négykézlábra és kezd szétpakolni a lakásban. Ja, eme új produkcióit hangzatos sikításokkal és kacarászásokal kíséri. :lol: :lol:
Lili nem volt hasfájós, úgyhogy passzolok.

KépKép
pedina
 
 


De kis tündér! Imádnivaló!

Marci baba hasfájós, úgyhogy kapja az Infacolt továbbra is. Ettem egy kis borsót védőnői javaslatra. Na, meg is van az eredménye, mert ugye fáj a hasa. :evil: Miért hallgatok én másra, amikor az ösztöneim mást súgnak? :?: :?: :?: Hülye nő! :x
Mindenki szerint olyan barna a bőre. Nekem is az, remélem jól jár vele, mert nekem nincsenek problémáim a bőrömmel!

Kriszti azt mondta aug.-tól lesz netük. Olyan jó lenne!

Eni, te merre vagy? Lassan itt vagy az AFP. Hogy megy az idő!

Írok Editnek mindjárt, hogy egy kis infót szerezzek.

Kép
tokajkincse
 
 


Mi az Espumisant csak estére használjuk, még most is (1 kiskanállal), így elég sokáig elég. Zsombornál este jelentkezett inkább a hasfájás. Ezek recept nélküli készítmények, nincs rájuk támogatás ezért nem is írják fel.
Esetleg 1 hónapos korától próbáljátok majd meg az angol vizet (Gripe water), ez talán 2000 körül van , de 150ml és annyi kell belőle mint az Infacolból. Én ezt is adtam neki napközben, ma már ritkábban.
Az epidurálnál is mondják (én azt kaptam) hogy nyugodtabbak tőle..... nem tudom, nekem elég nyugis volt utána is.

Ez a Lili nagyon ügyi csaj!!!

Nyügizett Zsombor vagy 1/2 órát most aludt el, nem szokott ilyen lenni. 2 napja elfogadja a vizet újabban (ilyen nyügi állapotában) most is megivott 10-15ml-t , az eddigi 3-4 kortyhoz képest haladás.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Sziasztok!
Itt vagyunk, és nem is maradtunk le semmiről. 8) Ha hétvégén épp nem csavargunk, nem filmet nézünk, és valaki a gép előtt ül, hát az nem én szoktam lenni. :shock:
Lilit meg kell zabálni! Én mindig meg akarom enni, de ez a négykézlábas kép megőrjít. Olyan cuki kis feje van; tetszik, úgy ahogy van! :D
Már többször írtam, hogy nem akarok beleszólni "gyerekneveléssel" kapcsolatos dolgokba, mert mégis, milyen alapon?! :idea: De Orsi, szerintem az infacoltól/espumisan cseppektől nem lesz Marcinak semmi baja. Ahogy Szilvi is mondta, a grippe watert pedig megpróbálhatjátok 1 hónapos korától. Meglátod, egyre ügyesebbek lesztek.
Én egyre többet bénázom. :? Kiesik minden a kezemből, szó szerint félreöntöm a vizet. Borzasztó!!!
Igen, nemsokára AFP, de nem nagyon foglalkozom ezekkel. Nekem ez ugyanolyan vérvétel, mint a többi. Megpróbáltam a 12.heti UH-ra sem ráparázni. Szóval jövő héten szerdán megyek vérvételre.
Holnap jön terepszemlézni a védőnéni, férjet befogva alaposan kitakarítottunk. Ma még el kell csoszognom a körzetihez is. Ez mindig egy élmény... :evil:
vbea
 
 


Mi is ablakot pucoltunk- vagyis Sanyi, én meg szétszedtem a mi szobánkat, virágokat ültettem át, függönyt mostam stb. Lili születése óta nem volt a függöny mosva, az tuti. De hogy előtte mikor?! Még jó, hogy eredetileg is szürke :oops: . Egyre ügyesebben négykézlábazik a csaj, és hintázik előre-hátra percekig. :lol: Megyek teregetni. Ja, mert mosok is. :?

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok...

Nézzétek meg Lili élső kis videóját.

Innen lehet letölteni http://www.tar.hu/sveda/


Üdv Imi

KépKép
editmaci
 
 


Megnéztem, nagyon szuper! És milyen szép a kis trónörökösnő. Csak tudnám, hogy apukáknak miért rögtön az Oroszlánkirály jut eszébe, ha az utódról van szó? :lol: Nekünk "oroszlánkirályos" fotónk van. Amúgy Lili most aludni sem akar, anniyra élvezi, hogy itthon van az apu. Épp haspuszilósat játszanak, és a csajos folyamatosan kacag.
Ja, a videón az egyetlen rendes csecsemősnővér van rajta :lol: :lol: Úgy látom mindenkinek ő jön be. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Imi,
Tök szupi dolgot csináltál! Én meg végigbőgtem az egészet... :shock: Hja. Lánykátok valóban csodálatos! Editnek sok puszi. :wink:
vbea
 
 


Pipa vagyok! Beállított az anyósom bejelentés nélkül, már ez is elég idegesítő, de képes volt addig macerálni Lilit, amíg felébredt! :twisted: Picikém napközben is vagy 1,5 órát aludt összesen, örültem, hogy 5-kor elaludt. Erre képes felébreszteni!!!Holott direkt szóltam, hogy alig aludt a gyerek napközben, és kb. 10 perce aludt el végre. Olyan pipa voltam, hogy inkább nem szóltam semmit. De ha most előttem lenne, még meg is rugdosnám: Lili annyira fáradt volt, hogy 7-től 8-ig csak sírt, dörzsölte a szemét, forgolódott, alig szopizott, mert akkor is csak bőgött a fáradtságtól, de elaludni meg nem tudott szegénykém. Úgyhogy itt fogadtam meg, hogy nem csak azt veszem figyelembe, hogy fürdés, lefektetés stb. van látogatók, vendégeskedés miatt ne tolódjon, de leütöm, aki még egyszer képes felébreszteni a gyerekemet :evil: csak azért, hogy megnézze! Vagy akármiért. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Legszívesebben ordítanék, csajok.

KépKép
pedina
 
 


Elhiszem Edina, nekem is volt már hogy addig toporogtak a gyerek fölött, míg fel nem ébredt. Én ugyan nem hagytam szó nélkül... Én még ma is szoktam szólni mikor annyian állnak felé, hogy azért jó lenne ha levegőt is kapna az a gyerek...
Azért még ma is harcolok hogy feleslegesen ne vegyék ölbe, lehet hogy meg is sértődnek hogy nem adom oda, hanem leteszem az ágyra, de nem érdekel. Mostanában pl. kezdi a hisztit, ha büfiztetés után lerakom.... már így is alig bírom el.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Lili ma 5 hónapos? Boldog szülinapot!!!!!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hali!

Lehet Marcinak is néha az a baja, hogy álmos, de nem tud aludni. Mostanában a szopival van nyűglődés. Képes egy órát ordítani, mire eszik. Az apja nem szereti, ha sír ( mert én igen :?: :?: :?: ), ezért mindig megkapta a már lefejt tejet cumiból. Na, de a gyerek se hülye, most b@szik melózni a tejért. Viszont kb. feleannyi tejet tudok leszívni, mint amennyit ő kiszív, úgyhogy apa most dolgozik már, így mi meg szenvedünk, de nem kap cumiból tejet, mindaddig, amíg engem nem kerülget sírógörcs! Tud szopni, sőt 10-15 perc alatt lerendezi úgy, hogy tejcsi is jön vissza, szóval eszik, de inkább szenved neki. Kivétel a fürdés. Szeret fürdeni, legalábbis úgy látom. Utána eszik rendesen mindkét ciciből vagy fél-fél órát és alszik egészen hajnal egyig. Mindegy mikor alszik el. Ha hétkor, akkor is hajnal egyig, ha 11-kor, akkor is. Nem tudom beállítani a 6 órai fürdést, mert össze-vissza eszik és alszik nappal. De törekszem rá!

Nálunk sosem jelentik be , hogy jönnek. Leginkább mondjuk félcsupaszon vagyok, mert ugye meleg is van, Marci össze-vissza eszik, tejem folyik még két szopi között. Erre beállítanak nekem. :evil: Már legalább anyós jön, hogy fel vagyok-e öltözve.

Edina, ha lesz időd leméred nekem a 68-as és a 74-es P.O. bodyk hosszát? A Brendonban lesz akciós és anyukámmal akarok vetetni, de nem tudom melyiket ,mert Marci hosszú nagyon. Már a számokban nem bízom. Most is hord 56, 62, de még 68-as ruhát is és mind jó rá. Szóval marad a jó öreg centi!

Editék ma jönnek haza, ha minden igaz! :lol: :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Köszi Szilvi, valóban Lili ma ott hónapos. :lol: Ennek örömére fél háromig, majd reggel fél kilencig aludt. Csak egyszer kelt fel. Gondolom fáradt is volt szegénykém nagyon, meg nem is volt ma éjjel annyira beteg. Épp apaimádósat játszik. Nem bír betelni azzal, hogy itthon van az apja napközben is. (Szabi.)Neki még a fogát is megmutatta. :shock:
Orsi. A PO bodyk közül a 68-as 34, a 74-es 36 centi. Magyarul lehet azt mondani, hogy minden body a fele olyan hosszú, mint a számozása. (Bekapcsolva, válltól az ljáig mértem). Megyek, Lili reggelit óhajt,.

KépKép
pedina
 
 


Orsi, mennyiért lesznek bodyk?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Rövid ujju lesz, több színben és 699 valamint 799. Gondolom az egyik nyomott mintás, a drágábbik pedig hímzett.

Köszi Edina! Ez így jó, mert legalább megjegyzem, hogy a fele...

Már úgy várom Editéket. :wink: :lol: :wink:

Kép
tokajkincse
 
 


Szélességében meg a 68-as 21, a 74-es 22 centi. Egész jó ár. Kuponos?

KépKép
pedina
 
 


Lili drága! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D
Tök jó, hogy apa otthon van. Ma nekünk is, most várjuk a védőnénit terepszemlére.
Edi, anyósod hogy a fenébe ment??? :? Ment busszal, és egyszer csak csengetett... :evil:

Igen, kuponos a PO. Gondolkozom én is egyen, jövőre jó lesz.

Pusssz.
vbea
 
 


Igen, kuponos. Mindenképpen akarok venni, de én csak a 6 hetes vizsgálatra megyek majd Miskolcra. Majd anyukám megveszi. Nagyjából látom mi jó rá, de anya nem. Van 3500-ért mikrós sterilizáló. Még azon kattog az agyam, de nem tudom szükséges-e. Végülis jó nekem a folyadék is. Csak annyiért meg...

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza; majd jövök a bővebb beszámolóval!

Köszönöm szépen,hogy szorítottatok nekem, és, hogy gondoltatok rám. Imi mindig behozta kinyomtatva a fórum aznapi termését, úgyhogy nem vagyok lemaradva ám semmiről!!!
puszi!

Edit

KépKép
editmaci
 
 


Isten hozott itthon titeket! Te csak pihenj, regenerálódj, szokjátok meg otthon, kívárjuk azt a beszámolót. :lol:
(Imi nem semmi. :wink: Lelkes egy apuka.)
Örülök nektek.
Puszi:Edina

KépKép
pedina
 
 


http://www.babanet.hu/publ/hitekesvalosag.htm

Olvassátok el a szoptatásról- Szerintem érdemes. :?

KépKép
pedina
 
 



Köszi. Az 5. hónapot 2 db foggal ünnepeljük. :)Sanyival bohóckodott Lili, nagyokat röhögve. Uram meg mondja, hogy két foga van. Először finoman lehülyéztem, de utána minden trükköt bevetve megnéztem, és TÉNYLEG! Ott a második fogacska. :shock: Két fog között 4 nap...És már rutinosan áll négykézlábra, és hintázik előre-hátra. :lol:
Marika! Sanyi átküldte a partys képeket, megkaptátok? Mert a mi netszolgáltatónk néha *arakodik a levelekkel. Amúgy Sanyinak is az volt az első, amikor megnézte az Editék filmjét:ez tök jó, csináljunk mi is ilyet? :lol: Ő, aki még az esküvői videókat se volt képes összevágni. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Eni! Most látom mi van Pesten! Remélem, benneteket nem útközben kapott el valahol a vihar. Nekünk 2 éve ilyen vízben úszott el a rendszámtáblánk.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edit, jó, hogy már itthon vagytok! Gratulálok a kis csajszihoz ismét! Gyönyörű! Majd készítsetek sok képet és Imi töltse fel őket!

Marci azt hiszem megfázott. Furcsán veszi a levegőt és tüsszög. De ha beöltöztetem, akkor meg izzad és sír. Éjjel egy kis tipegőben van, mert lerúgja magáról a takarót. Nappal meg bodyban volt, de 27-28 fok van. Most akkor hogy fázott meg? Figyelek, hogy ne legyen huzat, ne érje szél.

Ma menni kell gyerekorvoshoz. Ilyen kötelező vizsgálat. Majd megnézi!

Kép
tokajkincse
 
 


Edit!
Nagyon jó, hogy most már otthon vagytok. Imi valóban nagyon lelkes, szerintem ezek az első napok együtt felejthetetlenek lesznek. Nagyon sok szépet és jót kívánok nektek. Próbáljatok együtt minél több időt tölteni. Ahogy Edi is írta, majd jössz a beszámolóval... :wink:

Edi barátnő! Percekkel a vihar előtt estünk haza. Védőnéni-látogatás után elmentünk a munkahelyemre a tp-s papírral, ott aláírtam egy csomó hülyeséget, körbemutogattam magam. De őrület, mi volt itt. A házunktól 100 méterre van az a tér, ahova pl tegnap 30 autó ragadt be a nyakig érő vízbe. Hogy Pufival mi történt ezalatt, még nem tudom.

Orsi! Lehet, hogy picit valóban megfázott, mert ilyenkor még nem alakul ki a babáknál olyan hőszabályozás, mint a felnőtteknél. Nekem tegnap óta iszonyat fejgörcsöm van (migrén?), szerintem a "hirtelen" időváltozás miatt. A doki biztos mond valami okosat.
vbea
 
 


Sziasztok! :)
Túlestünk az első védőnői látogatáson, szokás szerint éppenhogy kitudtam bújni a pizsamából, már nyolc után itt volt. :twisted:
Meg kaptuk az első kritikát: ne örüljünk, hogy a gyerek sokat alszik, mert 3 óránként fel kell költögetni etetni! :? Pedig úgy örültem, hogy Lili aludt egyfolytában 5 órát az éjszaka! Akkor most van igény szerinti szopizás,vagy nincs? Olyan nyugodtan aludt egész éjszaka, ha éhes lett volna biztos felébredt volna,nem?

Nagyon jó volt az első éjszaka itthon, főleg egy hét kórház után a saját ágyunkban aludni!
Mondanom sem kell, hogy Imit ki sem lehet lökni a kiságy mellől, igazából élvezi az apaszerepet! :D
Nekem még most nagyon furcsa minden, bele kell szoknom az új "szerepbe". :D Nagyon féltem,tudjátok, hogy nem fogom tudni pelenkázni, hogy kell felemelni,stb.Hát ez tényleg jön magától; bár még kicsit félek, hogy ne törjem össze szegényt!
Tejcsim az nagyon sok van, ha rendesen baállunk a szopizásra akkor fogom is fagyasztani!A védőnő szerint már lehet.

Megyek gyönyörködöm egy kicsit az alvó gyermekemben;majd még jelentkezem!

KépKép
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?