Új privát üzeneted érkezett!

ja és még valami otthon nagyon menö hogy a korházba lévö emberkéknek a látogatok rostost vigyenek na hát azt egy idöre el kell felejteni és felkell öket világositani hogy ne hozzanak mert a babának fáj attol a pocija!kék szőlölé vagy feketeribizli viz és tea ezeket ihatod!mondjuk én kolát is ittam mert függö vagyok!:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!

Azért lassan már kezded érezni a csuklást is, én is kb. a 28. hét környékén kezdtem érezni, előtte nem.
Remélem, már a kiscsajszid vedeli a magzatvizet :lol:

A kórházi pakkot kezdem összekészíteni, valóban inkább hálóinget vigyél, abból is olyat, ami elöl gombolható mell alá, hogy a szopizás egyszerűbben menjen.
Szerintem a szülőszobán kapsz kórházi hálóinget, úgyhogy az kenődik, ha kenődik, szülés után meg úgyis betétezel.
Az itteni kórházban a fődoki nem csípi, ha a megszült nő bugyit visel, csak betét a lábak között (combival tartjuk... :? ), nem tudom, miért jó neki, nekünk kényelmetlen. (vizit után zsuppsz fel egy bugyi :lol: )
Betét, mellszívó, melltartóbetét, bimbóvédő krém (a Bepanthen is tök jó!). Ja, szoptatós melltartó.
Babának popsikrém, pelenka (attól függ, hogy a kórház mit ad - Bálintnál adtak krémet, pelenkát is, most már mindkettőt nekünk kell vinni :? ) én viszek még textilpelust a babaágyba, pelenkázóra, babarucit, amiben hazahozzuk.
Hm...talán ennyi.

Ancsi
(csináltam babafalvás vonalzót... :D )

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titi!
Köszi az infót, megpróbálom a lilipit is, hátha menni fog! :lol: :lol:

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 

 
 

dejoooo ancsi ez a babafalvás:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hűűű, már be is illesztette???
Most akartam kipróbálni.... :lol: :lol: :lol:

Virág,
ez igen, gyors vagy mint villám :lol: :lol:

A babafalvás tényleg nagyon ari!

Frissít magától mindkettő, vagy valahol még be kell állítani valamit??

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


a babafalvás nem tudom frissit e de nekem a tickerfactory igen

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na, remélhetőleg nem sikerült túlzottan összekutyulnom a táblát, de újra számoltam mindent, a kiírt időponthoz számoltam mindent.

Gyöngyi, Te nem is szóltál, hogy rossz a terhességi időd. Most azt vettem figyelembe, hogy a Te vonalzódon mennyi van, ahhoz számoltam mindent.

Remélem, lassan kialakul a tökéletes tábla!

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Ancsi, lehet, hogy már érzem a csuklást, hát nem tudom. Mindenesetre kiderül majd a következő UH-n. Türelmetlenül várom már! Sajnos abbahagytam a diétát is, had egyen, igyon finomakat a bébike. Látható is az eredménye, diéta alatt semmi nem jött fel, azóta 2 hét alatt 2 kg! :( Most már így 10 kg-nál járok. :( De le van tojva magasról, csak igyon a kis lurkó!

Köszi az infókat lányok, akkor gombos hálóinget veszek mindenképp. Szerintem valami kínaiban nézek, ott olcsóbbak, és elég az egyszerű. Virág, nagyon-nagyon bízom, hogy nem lesz császár, eddig mindig fejvégű volt, mikor nézték. Bár tudom, az utolsó pillanatban is képes csoda történni.

Ancsi, mellszívóból végül Avent-et vettél ugye? Még nem nézegettem, de gondolom elég az, amelyiket te tartod nyomva, és magadnak pumpálod a tejet. Láttam már olyat is, amelyik elemmel vagy hogy működik, nekem annyira héber még az egész. Egyáltalán mire jó a mellszívó? Ha a bébike szopizik akkor is jól jöhet?

KépKép
titi_27
 
 


titi nem akarlak elkeseriteni de sajnos az utso pillanatba is lehet csaszi és nem azért mert baba nem fordult be!nekem már bent volt a szülöcsatornába(vagy mibe) és 8ujjra tág voltam mégis csaszi lett mert baba szivverése lassult és nem akartak várni hogy tágulok tovább vagy sem!de remélem nem lesz csaszid!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csajok én ezt már nem értem hol vannak a többiek?koda,anita is ezer éve nem voltak!ugye nem bomlik a topic?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!

Ne izgulj a hízás miatt, az a lényeg, hogy a bébi megkapjon mindent. Szülés után meglátod, gyorsan lemegy az a néhány kiló!
Én szülés másnapján pl. 8 kilóval voltam kevesebb!!!

A császárral kapcsolatban csak annyit, hogy nem csak azért lehet a végén császár, mert medencevégű, hanem mert valami miatt nem jön ki hüvelyen keresztül.
Nálam is úgy volt, hogy simán szülök, aztán 7-8 órás vajúdás után kiderült, hogy nem fog kiférni, így gyorsan áttoltak a műtőbe.
Aztán van, akinek a köldökzsinór nem engedi ki a bébit, az utolsó forgásoknál - ahogy nyomul kifelé a baba - a zsinór nem jól tekeredik és fogva tartja a babát - hát emiatt is császárral fejezik be.
Persze ezt nem ijesztegetésképpen írom, mert a legtöbb baba simán születik, csak hogy ilyen is előfordul.

A szopizás...
Igen, Aventet vettem, mert ahogy írtam már régebben Bálintnál a pumpás mellszívó nem vált be, ödémás lett a cicim :cry:
A mellszívó azért fontos már a kórházban, hogy a tejtermelés normálisan beinduljon, le tudd fejni a maradék tejet, ezáltal biztosítod, hogy elegendő tejcsi lesz.
Minél többet lefejsz, annál több tejcsi lesz!
A másik, hogy azért is kell lefejni, hogy ne pangjon a mellben, mert könnyen be is gyulladhat (nekem begyulladt, még az ellenségemnek sem kívánom, annyira borzalmas dolog...)

Úgyhogy szerintem a mellszívó jó dolog. Pláne a jó mellszívó :lol:
(ez itt az Avent reklám helye :lol: )
Majd bekopogok hozzájuk a tiszteletdíjért :lol: :lol:

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Császár: mellettem keten szültk, így az egyik azért, mert a baba belekakilt a vizeletbe a másiknak meg a köldökzsinor csavarodott a nyakaköré.
A doki szerencsére nem vállalta a kockázatot és lett két egészséges manó!

A sors , majd eldönti, de bárhogy is lesz a lehető legjobb lesz.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Na de eltűnt mindenki!Azt hiszem én is lépek az oviba!Aztán meg pakolászok,este meg melo,majd utánna bekukkantok!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Testgyertyáról írjon valaki!!

Hol lehet ilyet beszerezni?
Tádé gyertya a neve?

gyulladásra, fertőzésre is jó? Melyik?

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike,
Ha te szeretnéd használni azért kérdezd meg a gyógynövény boltban lehet-e terhesen. Mert egyébként, ha neked kell akkor a gerániumosat javaslom, de mondom kérdezd meg, mert én nem mertem használni terhesen.... A gyártója a Tádé, ha nem azt kapsz, az is jó elvileg. Bár most olvastam egy cikket, hogy a noname gyertyákat nem javasolják használatra.

Gyerkőcök hogy vannak? Anna babának boldog névnapot.
miért halasztották el a porlasztást?

Lányok,
Nagylány felült, sőt mászik (nem kúszik, négykézláb mászik), sőt felhuzza magát térdelésbe is és úgy hintázik. majd teszek fel róla képeket... Csak kicsinyíteni kell:):):)

Ja, meg a fejést a kórházban is kérjétek segítsenek, mutassák meg hogyan kell, meg a szopiztatást is. Senki nem úgy születik tudja, és még a 2.babánál is azért kellett segítség (főleg fejésnél). A szopinál szerencsém van, mert kicsi a mellbimbóm, meg az udvar, így eléggé könnyen ráharaptak manócskáim.

Császár sajna sok minden miatt lehet. ezen szerintem ne parázatok, úgy is a helyzet, meg főleg a doki dönti el.

Rimar,
nem semmi, hogy milyen szép a babó. És majd meglátod, mennyire hasonlít már most. És szerintem teljesen okés a vásárlás összege, főleg első babánál. Nekünk csak babakocsit kellett most venni:):)

Virág,
dehogy bomlik a topik, csak nyár van:):):)

Lányok,
a málna levél teát már el lehet kezdeni a 30.héttől, és aztán az adagot kell növelni a 36. héttől. de én pontosan nem tudom, mert ugye tudtam császár. Viszont vannak homeos bogyók is, amiket lehet szedni már most is.

Titi,
mellszívó akkor is hasznos, ha bébi szopizik. majd meglátod. Főleg eleinte, amíg nem áll be rendesen. Nekem volt olyan, hogy nem bírta a cicim, így fejtem egy kicsit. Meg tényleg ki kell üríteni szopizás után, mert akkor nem gyullad be, termelődik még több tejcsi stb.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Okés lányok, akkor én is veszek majd mellszívót. De milyet? Elég az a kézzel pumpálós, vagy arra gondoltál Ancsi, hogy nem jó? Csak azt láttam, hogy van olyan, amelyiket Te pumpálod, és van amelyik automatikusan hálózatról? vagy elemről magától szív.

Rimar, elfelejtettem reagálni tegnap... 77.000 Ft teljesen tökéletes. Főleg, ha volt benne kiságy is! Irigykedem, mi még nem állunk sehol sem! :( Még a dokinak kell eltennem a pénzt, és talán szeptemberben már telik a picire is. Nem tudom, hogy fogjuk kinyögni, én kicsit szenvedek a kiadások miatt. :(

KépKép
titi_27
 
 


halihó :D

zseppy,
nagyon ügyi a lánykád, kíváncsi vagyok a képekre!
Kicsinyítsd gyorsan :lol:

Titi!
Az elektromost még sosem próbáltam, de van akinek csak az válik be! Én a legegyszerűbb pumpásat (mint az orrszívó :D ) használtam, de sajnos nekem beödémásodott a cicim (erre sokan panaszkodtak már!!), aztán nem tudtam lefejni a tejcsit, pedig rengeteg jött már, és még a kórházban begyulladt a mellem - gondolom az ödéma miatt, aztán az okozta fejés hiányában a pangást és végül a gyulladást.
Hát ezt kell megelőzni egy jó mellszívóval :D

Az Avent Isis szerintem nagyon jó, itthon kipróbáltam magamon és úgy látom, hogy kíméletesen fogja kiszívni a tejet, enged egy kis levegőt is a bimbóhoz így nem lesz ödéma.
Jól ki van fejlesztve :)

Egyébként a terhesség és szülés (mármint a doki, szülésznő...) többe kerül, mint amit a bébire szánna az ember....iszonyatos pénzeket elvárnak a kismamáktól, sajnos hozzá lettek szoktatva a szülészek a vaskos borítékokhoz, így az ember a saját gyerekére kevesebbet tud költeni... :cry:

Na, de ez már külön topic... :)

fúúúú, de meleg van......asszem kimegyek a dinnyeföldre, mert mást nem is kívánok.....csakkkk jó hűs dinnyét :D :D

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, akkor szerintem én is ilyet veszek, Te már tapasztalt vagy, úgyhogy nagyon köszönöm a sok jó információt és tanácsot!

Zseppy, akkor én is lassan beszerzem a mályvateát! Hátha mégis simán szülünk. Nem is tudtam, hogy a 30. héttől lehet inni. De jó, nagyon ügyi a kislányod! És olyan édi. Mindig olyan szívesen nézegetem a fotóitokat. Ha lesznek újabbak, akkor légyszike tegyél fel nekünk néhányat!!!

Hát igen, ez a hálapénz dolog nagyon nehéz téma. Tulajdonképpen mi rontjuk el a dolgot, hisz minél többet adunk, annál többet várnak el az embertől. Most még valahogy összehozza az ember, hisz én is dolgozom, de ha jön a következő bébike, és gyeden leszek, hát, az nagyon húzós lesz. Na, jó, megint kezdek sírni, úgyhogy abba is hagyom, szegény kicsibébi nehogy azt gondolja, hogy ez mind miatta van, aztán besértődjön! :)

Bufo, a rucival kapcsolatosan, térd felettig érő fekete pamut ruci, majd lefotózom magam a lagzi előtt, és úgyis hozok fotót. Szerintem jól jártam vele, a terhesség után is jól fog jönni.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Voltam délelőtt a MÁV-ba. Sajnos semmi változás. Holnap megyek be reggel.... :cry: Délután már itthon is leszek. Gondoljatok rám.

Bocsi, hogy nem is reagálok a ti irásaitokra, de igérem jövőhéten összeszedem magam és itt leszek utána veletek!

puszika,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok egy rövidre, mert közben pakolok szombaton indulunk horvátba nyaralni, sok a tenni való.
Most értem haza a dokitól, ezek az eredményeim, tud valaki valamit mondani róla. Azt tudom, hogy a prolaktinom magas, katam rá valami bromos gyogyit, amiből 2*1/2 kell szednem. Este kezdem is. Azt mondta, ha 3 hónapig ezzel se sikerül, akkor menjek vissza, elvileg ez lehet a probléma, hogy nem jön a baba.
Az értékek:
FSH 9,0 IU/L
LH 6,6 IU/L
PRL 893 mIU/L
PGN 0,60 nmol/L
E2 146 pmol/L
TTE 2,5 nmol/L
Ennyi. Ha tudtok valamit ezen kívűl hozzászólni, megköszönöm.
Virág köszi a hiányolást.
Ági, nagyon sajnálom, remélem hamarosan neked is sikerül.

Sziszi és Cirkuszka!
Én természetgyógyászati boltban vettem a testgyertyát. Amire kell arra kéred. Nekem gerániumos van, ami kitisztítja a negatív energiákat a szervetemből, ez kimondottan nőgyógyászati problémákra van. A köldökben vagy alatta 10cm- re kell elégetni.
De vannak más jellegű gyulladásos és más betegségekre való gyertyák, azt a drogériában úgyis elmondják, ha megmondod mire kell. Ott biztosan elmondják, hogy is kell használni, de pár oldallal ezelőtt Zseppy megírta nekem is, hogy kell. Most nincs időm, ha lesz és kell segítség szívesen megosztom. Ha tudok még ma benézek.
Puszi mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ági holnap gondolok rád!ilyenkor szavakat nem lehet mondani sajnos!majd jössz ha egy kicsit "jobban" leszel!

anita jo nyaralást!remélem ez a gyogyszer segit!azért nyaraláson is iparkodni ám:)

zsepy nagyon várom már a képeket hol marad a kicsinyités?:)milyen ügyes a nagylány:)

pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szia ÁGi!!

Gondolok rád igérem!!!

Nagyon sok kitartást kivánok lelkileg neked, sírdd ki magad nyugodtan-ez segít..ha jobban leszel írj-várjuk!!!

Sok puszi: Sziszi.
sziszike1000
 
 


Zseppy: nekem kellene, bemegyek a bioboltba holnap.:)

Köszi.
sziszike1000
 
 


Ágiiiiiiiiii!!! :( Nagyon sokat gondolok Rád én is holnap!!! Nagyon várunk vissza utána!!!

Anita, kellemes nyaralást Nektek! De jó, hátha ez segít! Mennyire jó volna már!

KépKép
titi_27
 
 


Ancsi!
Az Avent Isisből a kézit vetted vagy az elektromosat?Lehet hogy írtad, csak nem figyeltem.Van Avent katalógusom, most nézegetem, jó dolgok vannak benne.

Titi!
A terhességi időm az nem változott azért mert a baba nagyobb és hamarabb akar kibújni :D persze ez majd elválik. :) az előző táblában jól írtad, ma 28+5.

Tegnap voltunk Bardóczynál.Vittem a sokcsillagos vérképemet :) , be voltam tojva, hogy van valami gond, de kiderült, hogy mindennek pont úgy kellett változnia a vérképemben, mint ahogy változott.Úgyhogy megnyugodtam, azt mondta a doki, hogy minden tökéletes és álom-terhes vagyok.Ennek örömére el is ment ma nyaralni :D

Lányok, képzeljétek, fogytam vagy 2 kilót.

Ági!
Gyere hamar.Gondolok rád!

rimar
rimar
 
 


Rimar, írta Ancsi, hogy kézit vett. Én is nézegettem tegnap, kimentema Brendonba. Vettem hasszorítót, arra nagyon pályáztam, de őrületes, majd' 8.000 Ft volt.

Lányok, Ti hogy álltok a sterilizálóval? Láttam azt is, gondoltam, ha veszek, abből is az Avent-est veszem, van benne két cumisüveg, és lehet benne mindenféle Avent dolgot strerilizálni.

Fogytál??? Hát azt meg mitől?! Eszel rendesen? Vagy ebben a nagy melegben nem kívánod a kaját?

Ági, nagyon drukkolok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Még nem néztem meg hogy mennyibe kerül a kézi mellszívó.Kíváncsi vagyok.Azt egyébként kötelező bevinni a kórházba?Nem tudjátok?

Én nem akarok sterilizálót venni.

Igen, fogytam.De a hasam azért nő :D Tulajdonképpen nem tudom, mitől.Betartom a fehérjedús táplálkozást amit Bardóczy ajánlott (zsírszegény husik, irtó sok tejtermék, főleg biokefír-imádom-, szójatermékek, gomba, tojás, sajt)Sokszor eszem pl sajtos omlettet.De szerencsés is vagyok, mert kenyeret nem eszem, és az édességet sem szeretem.Ja, meg min. napi 4 l vizet iszom.

rimar
rimar
 
 


Rimar, én meg csak hízok és hízok. Pedig nem is eszem szinte hangyányi mennyiségeket. De már nem idegeskedem ezen. Csak a babával minden rendben legyen. Már úgy várom a következő UH-t, pedig az csak aug. 20 után lesz! :( Vajon lesz-e a gyomrában valami? Bízom benne.

Hát, a mellszívó szerintem kb 10-15.000 Ft. Legalábbis ha jól emlékszem. Hogy kötelező volna? Szerintem nem! De talán jól fog jönni. Főleg, ha a picurkának is szokni kell a szopizást, és ha tényleg bennünk marad a tejcsi, nehogy bedurranjon a cici... bár én meg inkább attól félek, nehogy ne legyen tejcsim. :( Áááá, rájöttem, én egy nagy paragép vagyok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert ma rohangálásban vagyok. Dávid 1 hétig anyukámnál van így most nekivágtam a bababoltoknak.

Ági
Sokat gondoltam rád délelőtt!
Szorítok, hogy ezután minden rendben legyen. Pihenj sokat és kívánom hogy minnél hamarabb épülj fel minden tekintetben.

Rimar
Ti hol voltatok vásárolni? Nagyon ügyesen és jó árért vettetek meg mindent. A fogyás miatt ne aggódj lehet az vízvesztés is ebben a nagy melegben.Nagyon cuki a kis pocaklakó a képen.
Nekem avent kézi mellszívóm van és meg voltam vele elégedve. A kórházba mindenképpen beviszem, mert Dávidnál nem vittem és bizony hiányzott. Én 13000 vettem anno.

Titi
Tojd le a hízást majd később úgyis lemegy.
Nekem sterilizálóm nem volt és nem is lett volna rá szükségem, mert hála az égnek sikerült szoptatni. Szerintem bízzál abban, hogy menni fog és nem kell. Ha mégis szükség lenne rá akkor is ráér a baba születése után megvenni. Nézd ki előre milyet akarsz így a párod is meg tudja venni. A kórházban úgyis kiderül lesz e tejed. Ráadásul nem is olcsó egyik fajta sem.

Anita
Nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat!
Sajnos a hormon eredmények nekem nem mondanak semmit. Koda biztos tud segíteni, ő nagyon kikupálta már magát.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Sajnos nem vagyok még túl rajta, mert a doki eltolta hétfőre a műtétet. Tegnap nem fértem bele az időbe a sok császáros között... gondolhatjátok mennyire boldog vagyok. Már rég túl lehetnék rajta!

Úgyhogy az új időpontom hétfő 8 óra :((

puszi mindenkinek!

Koda,
mi újság??? Csak annyit irj legalább, hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!
csné
 
 


Sziasztok!

Ági!
Nem, nem vagyok jól. Ahogy olvastalak kaptam egy enyhe sokkot. Nem is tudtam írni azóta miattad. Nem bírom ésszel felfogni, hogy egyik nap megbiztatanak, másik nap meg....... Én teljesen rosszul vagyok miattad is, magam miatt is...... Mi egyenlőre várunk. Még orvost sem sikerült találnom.......

Adjatok nekem egy kis időt, jelentkezni fogok! Mindenkinek a lehető legjobbakat kívánom!

Ági!
nem tudok mit írni neked, engem sem vigasztalna semmi...... Nagyon sokat gondolok rád!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jaj, Koda, majd' megállt bennem az ütő, mikor azzal kezdted a hozzászólásod, hogy nem vagy jól!

Ági, ez hihetetlen! Szegénykém, még ez is! Pedig most aztán tényleg az lett volna a lehető legjobb, ha mihamarabb túlesel az egészen. Annyira sajnálom, én úgy hittem benne, hogy minden rendben lesz!

Ma voltunk a Bippa Kft-nél a párommal, kinéztünk egy jó kis babakocsit, szerintem nagyon jó dolgok vannak náluk, és jó áron. Az eladó meg is kérdezte, mikor lesz a nagy nap. Mikor közöltem vele, hogy november elején, nagyon meglepődött. Azt mondta, általában aki ilyen nagy hassal jön, az 2-3 hét múlva megszül. Király, eddig is tudtam, hogy nagy a hasam! :( Kíváncsi vagyok, szerdán mit mond majd a doki.

Itt épp esni készül, nagyon remélem, hogy lesz egy kis eső!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap esküvőn voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Hajnal 3-kor jöttünk el. Teljesen jól bírtam az éjszakázást még én is meglepődtem rajta. Ma viszont nem vagyok valami friss egész nap tudnék aludni.

Ági
Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Jobb lett volna hamarabb túllenni rajta. :(
Hétfőre kitartást és sok erőt kívánok!

Koda
Örülök, hogy jól vagy, már azt hittem valami baj van. Gyere gyakrabban ha tudsz.

Titi
Voltam az asti bababoltban és ott vettem meg a pelenkázót és az ágyneműt, tényleg sokkal jobb áron volt mint máshol.
Már csak bébiőrt és plédet szeretnék venni. Ja meg egy kis ruhát amiben hazahozom a kórházból a picit.

Mindenkinek további jó pihenést!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Újra itt vagyok.
Próbálok vonalzót feltenni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, Te melyik pelenkázót vetted? Én is kinéztem már a kiságyat is és a pelenkázót is, mindkettő fenyő színű lesz. Bár gondolom, ugyanazt nézhettük, mert nem túl nagy a választék pelenkázó terén.

Kíváncsi vagyok rá, én hogy fogom bírni az éjszakázást, mi 2 hét múlva megyünk a lagziba Miskolcra. Jó, hogy ilyen jól érezted magad!

Ancsi, hogy vagyunk? Cupicica? Hogy bírjátok az utolsó hónapot? Mikor kezdtek NST-re járni? Húúú, úgy izgulok, nem sokára megszületnek a topik első babái?!

Ági, remélem, már túl vagy rajta... nagyon szorítunk Neked, hogy mihamarabb túlessél ezen, és ne viseljen meg túlságosan lelkileg. Ez tudom, hülyén hangzik! Én biztos, hogy nem tudnám ilyen erővel viselni, mint Te! Erős csaj vagy nagyon!

Na, lányok, jelentem, a héten befejezik a munkát a házon. Sajnos képet nem tudok csinálni, mert csak hétfőn lesz újra fényképezőgépünk. :( Így csak jövő héten tudok képet csinálni. :(

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

koda a frászt hozod rám!remélem már jobban vagy!babáddal minden rendbe?

ági remélem már tul vagy rajta sok erőt kivánok neked

titi már megvan a topic elsö babája aki már öthonapos nagylány:)

bufo nem semmi kismama vagy északázás?váoo:)ügyi vagy

ancsi egybe vagy még?:)

most mennem kell barátnömhöz segiteni neki de délután jövök!addig is pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Upsz, Virág, igazad van! :( Látszik, hogy várandós vagyok, de most komolyan, tiszta hülye vagyok.
Zseppy, sűrű elnézést!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Én csak kiságyra tehető merev lapú pelenkázófeltétet vettem 2750ft volt, ez messze a legjobb ár. Máshol 4000 körülért voltak, de a Brendonba volt 11000-ér is. Nekem Dáviddal is ilyen volt és bevállt ezért újra ilyet akartam. A régit az okos kisfiam megszerelte a csavarhútóval és a műanyag borítást felszaggatta rajta ezért kellet most új.

Ági
Remélem már túl vagy rajta és nem viselt meg nagyon.
Igazad van abban mikor azt írtad mindennek meg van az oka és lehet, hogy jobb így mintha valami baja lett volna. Meríts erőt Viviből és a párodból és lelkiekben is gyere hamar helyre kívánom neked.

Virág
Hát az éjszakázásnak is megvolt a hátránya, másnap igencsak fáradt voltam, szinte egész nap tudtam volna aludni.
Viszont nem hiszem, hogy az elkövetkező időben én eljutok bármilyen mulatós helyre így kihasználtam az utolsó alkalmat . :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi,
Milrt kértél elnézést tőlem???????????

Ági,
sok-sok erőt! sokat gondolok Rád. Most nem is tudok mit írni!

Megyek sír a nagylány...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy!

"Húúú, úgy izgulok, nem sokára megszületnek a topik első babái?!"

Csak emiatt a mondatom miatt! Hisz már rég itt az első topikbabánk! :) A kis Encibaba!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Először is Áginak üzenem, hogy gondolok rá és vele vagyok! Megígérem, a ruhára nemsokára szükséged lesz! Nem is kapja meg más, azt neked fogom befejezni!


Velem kapcsolatban:
Idegileg, lelkileg talán 1 fokkal jobban vagyok, de minden nap rágódok, aggódok...ne mondjátok, hogy ne tegyem :) , mert ez nem rajtam múlik....
Holnap megyek a dokihoz, akit kiszemeltem. Nála már voltam többször is sztk alapon. Nem beszél feleslegesen, de mindíg meg voltam elégedve vele. És a kórházban, mikor műtöttek, egyedül ő volt az, aki azt mondta, hogy: "asszonyom, még ne mondjon le erről a terhességről!" A barátnőm is nála szült, nem volt vele semmi probléma és pénz terén sincs gond vele.
Pénteken voltam uh-on. 7+5 hetesen. A baba 11 mm, szépen ver a szivecskéje. Korának megfelelően fejlett. De fogok még menni egy pár uh-ra. Eddig már 7-szer voltam 3 hét alat......Más 9 hónap alatt megy ennyit.
A méhemet már lehet érezni, biztos azért is, mert vékony vagyok. Kézzel rendesen ki lehet tapogatni. Olyan jó férfiökölnyi.
Kérem, hogy továbbra is drukkoljatok.
Most annyi bajom van, hogy nagyon sokat kell pisilnem. Tudom, hogy ez elvileg természetes, de ez inkább már olyan felfázás szerű érzés. Álandóan pisilési ingerem van. Remélem nem valami baktérium, mert akkor gyógyszert kell szedni.......

Hirtelen ennyi.

Ahogy olvasom, ti jól vagytok.

Titi!
Drukkolok neked az uh-ra!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok,

Jelentem túl vagyok rajta és itthon vagyok!

De fel vagyok háborodva, nem egyszerű módon!
Elölről mesélem, mert van amiről nem tudtok.

Pénteken ugye bementem éhgyomorra, de a sok csaszi miatt elhalasztotta a doki.
Azt mondta, hogy szombaton ambulánsan megcsinája (azt mondjuk majd benn, hogy vérzek), igy hamarabb túl lehetek rajta. Megbeszéltük, hogy mielőtt elindulok itthonról hivom, és akkor ő is jön... Gondoltam milyen jófej ez a doki :)
Szombat reggel 9-kor elkészülve, ismét éhgyomorra hivtam. "Sajnos nem tudjuk ma megcsinálni, mert voltam benn reggel és most is csak a császáros műtő van előkészítve. Hétfőn jöjjön 8-ra reggel éhgyomorra"
...hát már ez nem annyira tetszett... Ha ambuláns, akkor nem mindegy? Akkor készítsék elő a műtőt!!
Kicsit félve mentem neki a hétvégének, féltem, hogy elkezdek vérezni vagy begörcsölök. (csütörtökön azt mondta, hogy már elkezdett leválni, mindenhol bevérzést lát)
Ma reggel 8-ra ott voltam éhgyomorra, ahogy azt már megszoktam...
Hivtam, és nem vette fel. Fél 9-ig birtam a telefonálgatást, és utána bementem a betegfelvételre.
Ott egy hölgy feltelefonált a rendelőbe. És tudjátok mit modtak???
Azt, hogy az ORVOS MA NEM JÖN BE!! Kérdezte a nőci, hogy "dehát itt egy beteg, azt nem mondta senkinek???" ...hát, NEM.
Mondtam, hogy valamit találjunk ki, bennem itt van halottan egy magzat mostmár 1 hete! Addig haza nem megyek amig meg nem csinálja valaki!
Megnyertem az ügyeletes orvost (de nem is biztos... Szerintem csak a legfiatalabbat kaptam, akinek nem volt sok dolga).
Szerencsére megcsinálta. Fél 12-re kerültem sorra.
Elviselhetően foglalkoztak velem, de azért nem vitték túlzásba a kedvességet! :(
Mielőtt eljöttem kérdeztem a dokit, hogy 6 hetes kontroll??? "Ha bajom van, menjek mindenképp vissza, amugy meg csak a szövettan miatt kell visszatelefonálnom 1 hét múlva"
Nem kaptam se méhösszehúzót, se semmit....
Szerintetek ez normális?

Mesi,
kérlek segíts, te túl vagy egy ilyenen... Nem kellene valamit szednem utána??? Engem lesz*tak, és senkit nem érdekel, hogy késöbb mi lesz velem...

Amugy szerencsére teljesen jól vagyok. Lelkileg nincs időm összetörni, mert ez felemészt minden energiámat! Undorító, hogy mindent megtehetnek!
Ebben a hónapban az orvosok annyiba kerültek, mint bufonak a babakelengyéjének a fele... És mit kaptam érte???
Kész vagyok!

Ne haragudjatok, hogy ennyit irtam, és most is csak magamról!
Nemsokára itt leszek veletek teljesen megújjulva, igérem!!

Millió puszi,
Ági
csné
 
 


Ági!

Elolvastam,mi történt veled,komolyan mondom ez gusztustalan.Tényleg nagyon gáz,hogy nem elég,hogy egyáltalán szükséged van egy ilyen beavatkozásra,még meg is kell küzdened érte.Brutális.Legalább a düh eltereli a gondolataidat.Nem akarok közhelyes lenni,de a magyar egészségügy egy pokol(általában)Gondolom új dokit keresel majd.Ezek szerint azt sem tudtad meg,mikor szabad újra belevágnod?!Kitartás.
Jó pihit
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Most vettem be az első elevitet. :)

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ági!
Felháborító amit veled műveltek, remélem hamar túl leszel rajta.
Sajnos én nem tudok segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő, de a többiek lehet tudják.
Pihenj sokat, és gyere minnél gyakrabban.
Sok erőt küldök neked, de te amúgy is egy erős csajszi vagy.

Mi ma voltunk a vércukor terhelésen, és csütörtökre lesz eredmény. Sajnos ma sok sárgabarackot ettem, és fáj is a hasam tőle.
Bocs, hogy nem tudok mindenkinek írni mostanában.

Koda!
Örülök, hogy végre jelentkeztél. Ha minden igaz holnap feladom a csomagot.

Na már megint rohannom kell. Holnap jövök.
Puszi:Gyöngyi[/url]

Kép

Kép
oné
 
 


Kedves Ági !

Nagyon együttérzek veled. Én is túlestem egy ilyen magzatelhaláson tavaly (kb.,5-6. héten. )

Vígasztalásul annyit, hogy jelenleg a 34 hetes terhes vagyok.
Nagyon akartam azt a babát és nagyon fájt.

Én egy hétig fekütem kórházba vérzéssel, mire kiderült hogy semmi remény és kapartak.

A nőgyógyászaton ahol feküdtem , több terhes kismama is volt. Kiderült hogy miden 3. nőnél legalább 1x előfordul (csak senki nem beszél szívesen róla)!!!!!!!

A dokim nagyon rendes volt, de ez nekik csak egy rutin... ne várd hogy átérezzék te mit veszítesz , még a legcsodálatosabb férjek sem érzik át úgy, mint mi nők.

2-3 ciklust ajánlanak kihagyni. Mi kettőt hagytunk ki . 6 hónapon után terhes lettem. :)

Orvosváltást azonban feltétlenül ajánlok, és 6 hét után mindenképp nézesd meg magad .

Kitartás !!!
D.
drusza
 
 


Jézusom, Ági! Ez egyszerűen felháborító! Jól megkínoztak lelkileg. Hihetetlen, de ügyes vagy, hogy kiharcoltad magadnak a műtétet.

Végülis a MÁV-ban voltál, ugye? Ági, ha ragaszkodsz a MÁV-hoz, merem tanácsolni, hogy keresd meg az ismerősünket, akiről beszéltem, Petróczi István, kis fiatal szemüveges kissé nagyobb termetű doki, és mint mondtam, velem nagyon normális volt, de akiket nem ismert, azok is azt mondták, jó helyen vagyok, mert nagyon jó orvos.

Ági, szerintem mindenképp keress másik orvost, és kérdezz rá, nehogy valami szövődmény legyen. Bár hál' Istennek velem még sosem fordult elő ilyen szörnyűség, így nem tudom, mit kellett volna csinálnia a dokinak. Méhösszehúzó? Fogalmam sincs! :( De írtam Mesinek, hogy nézzen be hozzánk, hátha tud Neked segíteni!

Koda, Te meg vigyázz magadra, és nem idegeskedni fölöslegesen! Persze, én is folyamatosan aggódom valami miatt. De látod, szépen fejlődik a bébitek! Csak nyugi, mert a stresszel csak ártasz neki. Próbáld szépen elterelni a figyelmed, varrogass, és meglátod, elszalad majd az idő gyorsan!

Lányok, nekem meg ugye 2 hete lett meg a terheléses vércukrom, aminek az eredménye nem volt vészes, vagyis a felső határt icipicit haladta meg a terhelés utáni eredmény. De a vizeletemben fehérjét találtak, így elmentem pénteken ismételt vizeletre. Most lett meg az eredmény, a fehérje rendben, de kimutattak nyomokban cukrot, ami megemelkedett cukor eredménye lehet. Holnap megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani, lehet, hogy ismételt terheléses vércukormérésem lesz. :(

KépKép
titi_27
 
 


Szia Drusza,

Köszönöm, hogy irtál!
Tudod, azt már nem is várom, hogy átérezze a doki. Tudom, hogy neki rutin, tudom, hogy neki senkije ez a baba, aki a hasamba volt...
De!!! Elvártam volna, hogy 1-2 dolgot elmondjon, és ne innen "tapasztalt vetélősöktől" tudjak meg!

Annyit mondott a doki, hogy ha nagyon vérzek, menjek be... ENNYIT!!! Talán mintha ez kicsit kevés lenne! Hol van az, hogy 6 hétig ne fürödjek, ne használjak tampont, 3 hónapot védekezzünk...stb. És még nem is tudom, hogy mi?!? Felháborítónak tartom még akkor is, ha csak rutin műtét és nem is a fogadott orvos. ...persze a markát tartotta és akkor láttam csak mosolyt az arcán amikor a borítékot odaadtam!

Bocsi, ez nem neked szólt, csak rettentően fel vagyok még mindig háborodva, hogy mit meg nem tesznek!

Örülök, hogy neked már van egy ilyen nagy pocid :) Valószínüleg ez tudja a legjobban felejtetni a fájdalmat! sok boldogságot neked a bébihez! :)
Remélem jövöre ilyenkor már én is nagyban várom, hogy mikor születik meg! :)

Juci,
nem kaptam üzit! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Koda,
nagyon örülök, hogy jól vagy és hogy láttad a pici szivecskéjét...
Remélem a felsőre szükségem lesz, aranyos vagy hogy megtartod nekem!

Lányok, köszi a drukkokat! :) Jó tudni, hogy mellettem vagytok!

Puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Kedves Ági!
Megértem a felháborodásodat!Őrület, hogy még ilyen alapvető dologban se számíthatsz a dokidra.Csak azt nem értem, hogy miért adtál neki pénzt?Ezért vagy "hálás"?Olyan dokit keress aki először bizonyítja hogy megérdemli, ha adsz neki.Az ilyen meg elmehet a fenébe!Hú én tuti nem tudtam volna nyugodtan fogadni, már úgy értem szemtől-szembe.Milyen doki az ilyen?
De biztos vagyok benne, hogy nemsoká beállsz te is a sorba, és ott fog növekedni a bébid a pocidban :)
Próbáld ezt elfelejteni és a jövőbe nézni.Kívánom, hogy sikerüljön legalább olyan jó dokit találnod, mint az enyém!

rimar
rimar
 
 


Koda!
Neked meg nincs jelenleg más dolgod, mint hogy baromira örülj a bébiteknek!Nem ám mindenféle betegség után kutakodni, hogy mi bajod lehet még?Kicsit elhihetnéd már, hogy jól is sikerülhetnek a dolgok, és ehhez tényleg csak ennyi kell.Hidd el!Nincs semmi bajod és kész.A pisilés meg normális :D Kicsit át kellene már fordulnod pozitív irányba.Várj, segítek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: