Helló!
Méghogy Te és a Barátok közt?!:néma csönd és hullaszag, ahogy jóanyám mondani szokta
Azaz, senkinek egy szót se. Csönd, mint a kriptában. Aranyos anyukám van, jó kis hangulatos mondásai vannak, nem?
Hát szerdánként én pl. nem megyek be, igaz, a Bacsó Monet-ra akartam járni, de túl sok lenne, pedig fáj a szívem rája-még meglátom. Voltunk a b-m klubban, volt ugyan csecsemő 1, de 5 hónapos(mint Miki)csak azé a lányé volt, akivel mentem, a többiek 8 hónapos, 1,5 éves meg kicsit nsgyobbacskák, úgy 3-4évesig kb., amennyire meg tudtam állapítani. 400 ft meg 1 gyümölcs alkalmanként, amit a kicsi közösen gyümölcssaláta formájában bedobálnak a pöttöm hasukba.Van zongora is, meg sok játék, egy gyógypedag. nő van, meg egy képzőművész, ha jól értettem. Fiatal anyukák, szerintem elég jó. Szivacsok, kint kedves játszótér, jó levegő. Persze, nem oylan mint DB-ban
Emilem emilben küldöm. A jövő szerdát esetleg megszervezhetnénk, ha mind a 4-en (legalább) alkalmasak leszünk! Szécsényihez mire jársz? Én a nÉmeth Marcit képtelen vagyok elérni. Nem értem. Évek óta rossz termekbe, vagy rossz időpontban megyek be. Persze, ő meg féléveket hagy ki, állítólag sztárügyvéd kint, vagy mi a szösz. Ki tudja ezeknél?
Jól van Misi babád? Képek nagyon-nagyon kedvesek
Éva