Új privát üzeneted érkezett!

Kata, szombat du, koraeste? Szépek vagytok!
Jó volt a plázs? :wink:

Kép
seriff
 
 


De régen jártam erre. Jó sokat írtatok, élvezet volt olvasni. Mi még mindig Szolnokon vagyunk és maradunk is.
Dia, Júlia a becsületes neve. 5 percet sincs fenn, ha felébred, de azért mert cicit adok neki. Most gyakoroljuk, h. nem adok neki, hanem kivárom míg visszaalszik egyedül. És lám megy neki ha akarja.

Kata, olyan szép Blanca, és micsoda haja van! A büfiztetős kép haláli.

Anikó, kitomboltad magad? Látom adsz a kismamáknak logiklai feladatokat, nehogy eltunyuljanak agyilag.Nagyon helyes!

Orsi, én is hosszasan vajúdtam, és nagyon jól esett, h. bent volt a férjem. Szinte ő volt a szülésznőm. Bár sajna a kitolási szakasznál azt mondták, hogy azonnal altatni kell, mert nem úgy helyezhkedik a baba, meg túl nagy is. Mondjuk nem a vajúdás alatt nőtt meg. Na mindegy nekem akkor az a szó, h. altatás a megváltás volt. Így a férjem nem lehetett részese, a húzósabb résznek. Mondjuk én se. Kicsit olyan mintha lemaradtam volna a saját szülésemről. Az elején még én is úgy éreztem, főleg h. szép szüléstörténeteket olvastam, h. kár hogy nincs élmény, de ma már egyáltalán nem foglalkozom vele, mert a gyerek egészsége ezt követelte meg. Ma már a vágás sem látszik szinte.

Eszti, nagyon mozgékony a kis Benyó , és igazi fiús alkata van. Egyébként ritkán látni ilyen szép kisimimult tiszta babát rögtön szülés után.

S. Orsi mikor jöttök Szolnokra? Szólj feltétlen!!!!!!!!!!!!!
agianyu
 
 


Katus!!!
Szuper ez a kép rólatok! Szerintem is hasonlít rád a Blanka!
A két nagylány lányt akar, a kicsi fiút, a Jutkára nem emlékszem, Lajos persze fiút!! :) (Mi az hogy nem bírnád :?: :shock: Áááááá :!:

Fersi, már ezer éve akarom kérdezni, hogy mi van a 27 hetes babóval? Megszületett? De jól van?
És ti? Pancsizás? Ti Pestre nem szoktatok jönni???

Orsi, képet majd rakok ha otthon leszek!!! Na, jó hogy tisztáztad a boglárka kérdést. Nem értettem mi lett LucaKamillával.

pussz

holnap gigakánikula

Kép
diane
 
 

 
 

Szasztok!
Koncert nagyon kafa volt!!!! :lol: :lol: :lol: Ez a Robbie igazi bohóc, udvari bolond, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Bár nagyon látszott rajta, hogy beteg, meg hallatszott is a hangján néha, azért nagyon pörgött, meg marhult. Annyit ugrált, és izzadt mint a ló, állandóan ivott (nem alkeszt!, hanem vizet, meg izotóniás italt), hihetetlen színpadra termett figura! Én speciel imádom a grimaszait. Asszem az a védjegye valahogy. Jó hogy elmentünk, sajnáltam volna ha kimarad.
A hazaútról nem szeretnék beszélni, mert annyit anyáztam a BKV-re, hogy a fele is sok. :twisted: :twisted: Nem annyira voltak felkészülve a koncert adta tömegre, így a metro nuku, lezárva, éjszakai busz 30 percenként, fullos, annyira hogy meg sem állt a megállóban... no comment. Így eü séta volt éjjel 11.30-tól a Kerepesi úton, ami ugye elég romantikus része városunknak, úgyhogy a lényeg, hogy a Stadiontól a Blaháig gyalog jöttünk, majd ott sikerült felnyomni magunkat egy éjszakai 4-6-ra, ugyanis a Mester utcánál parkoltunk, mert a Stadion délután óta nem volt megközelíthető állapotban. Nnna, ennyit erről.
Amúgy egy csajszinak mindenképpen nagyon emlékezetes maradhatott az este, mert Robika lecsókolta. Szegény, mindenki ezt várta tőle, ő ezt még gyorsan az elején teljesítette, hogy ki legyen pipálva... :D

Remélem, mindenki jól van, ki-ki élvezve a vizet, a napot, a pihit, a nagyszülőket.
Megyek Barátok köztöt nézni, mert nem vagyok update. :lol:

Gyorsan rakok fel egy koncert képet. nem mi csináltuk, ezt előre vetítem!


Kép Rob
anniecoe
 
 


Ancsa, nagyon-nagyon-nagyon irigy a Robbie koncertre. Remélem még egyszer jön ide, és akkor majd el tudok menni.

Elbúcsúzom két hétre, megyünk nyaralni végre. Legyetek jók, és sokat írjatok.

Bogikával jövő héten remélem összefutunk egy nap erejéig.

Most megyek pakolni, nagyon durva, hogy egy kisbabával kiegészülve 4x annyi csomagja lesz az embernek.... :)

Csók
Vendég
 


Ancsa, írigykedek a koncert miatt, kissé extravagáns a fazon ezzel a popósimogatással :oops: :lol: ! Bk-val siess, jövő héten nem lesz :wink: !

Dia, a háziorvosomat megcsászározták,de sajnos a bébi meghalt, újraélesztették, de pénteken...
Ti még Szolnokon? Mikor mentek Krk-re? Nem most?És Olaszországba?

Ági,vasárnap megyünk Szolnokra,és asszem csüt.-péntekig ottleszünk, majd hívlak, ok?!

Nekem meg a teknősömet hívják Kamillának :wink: :lol: .

Kép
seriff
 
 


Serfi, tök durva ez a sztori......pedig nem is ismertem, de nem is tudom, ezt túl lehet-e élni normális ésszel.........
Vendég
 


Ez tényleg nagyon durva, Serfi. Máskor tegyél ki előtte egy figyelmeztető jelzést. Ez nem az én idegeimnek való. Pedig már lassan három hete nem paráztam semmin.

Esztike, jó utat, jó nyarat.

Köszi a képeket Csajok, de még várok ám mástól is! Anikó, rólatok is!
Vegyetek példát Edóról. Vele igen meg vagyok elégedve!
Hát, most így elnézegetve a képeket, Kata, lehet hogy tényleg inkább apukája génállománya nyert. De mind a két gyerkőcnél. Szépek vagytok. Külön jó, hogy pocakos képet küldtél, mert asszem ezt tudtam a legkevésbé elképzelni.

Most megyek Balcsira, már alig várom! Puszi

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Na még egy képet teszek, hogy nálunk nem különben apuka génállománya nyert......

:lol:
Vendég
 


Na még egy képet teszek, hogy nálunk nem különben apuka génállománya nyert......

:lol:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

MInden nyaralónak jó nyaralást. Az időre gondolom senki nem panaszkodik :wink:
Hajanalban az én kisfiam is elutazott hétvégére nyaralni a tengerpartra apukájával. Egész héten ezt várta, olyan cuki volt.

Serfi, szerintem a séta ok, de még egyeztetek a csajszival is, legyen kedves akkor aludni, síró-üvöltő gyerekkel nem sétálok ugyanis :P

Bence gyerek, meg mindjárt 5 hónapos lesz! Úgy megy az idő! Orsi, neked meg biztos hihetelen még, de hipp-hopp itt lesz a te babád is. :lol: De előtte még találkoznunk kell, h lássalak pocakkal is!!! :)
Nem tudom hol leszünk két hónap múlva, de én szívesen bevállalok egy nagy találkozót nálunk. Lasssan már esedékes lenne. :roll: Nem gondoljátok? Serfiéknél már 2 hónapja volt. Így is kimaradt egy, de ezt betudhatjuk a nyárnak, mindenki nyaralgat.
okés?

Kép

Kép
tikata
 
 


Orsi, bocs, Dia kérdezte, amúgy nem írtam volna meg... :(

Nyaralók, jó pihit, mi meg Szolnokra megyünk jövő héétre, úgyhogy asszem nem nagyon leszek...

Bulit megbeszéljük, de Kata inkább megint nálunk, ne Te fáradj!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok Csajok!

Bekukkantottam így két hét Balcsizást követően, mert már nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy mi van veletek.

Látom születés storyk mennek mostanság, Orsi a miénk sem volt egy leányálom, de nekem csak a jó és szép emlékek maradtak meg az egészből, a legszebb tényleg mikor a hasadra teszik, és egyből cickóra harap magától, aztán egymás mellett feküdtünk az ágyban és vizslattuk egymást. Ő sem volt álmos meg én sem, hiába a sok adrenalin, meg oxitocin...Nekünk nagyon fontos volt, hogy mind a 3-an együtt lehettünk szinte végig,még éjszaka is, így apánk is kivette a részét az első napokból. A szülést túl kell élni, nekem nem használt az Eda, úgyhogy borzasztó kínjaim voltak, de ezt inkább hagyjuk.

Ancsa, Robbie koncertre annyira írigy vagyok!!!!!!!Milyen hosszú volt? Ha mész Esztihez én is csatlakoznék, ezer éve nem láttalak. Napozást én is unom már, szerintem öregszünk, na meg a nap most gyilkos erővel bír, szerintem.

Kata, továbbra is gyönyörű a Blanka, a fürdős képen inkább apja, de valamelyiken meg a Petit láttam benne. :) Krk biztos jót tesz Petyának, meddig maradnak? Kösz, hogy a szoptatási tanácsadó cím után elnyerhettem a szülésznőit is... :D

Eszti, Benyovszki tuti uszóbajnok lesz vagy valami ilyesmi. Jövő héten mikor jó nektek? Nekünk asszem a csüti lenne jó.

Mi egyébként nagyokat fürdünk, alsznk, eszünk, tömören ennyi. Bali imádja a vizet, pancsol, saraz, dagonyázik, mostanában fél8-8-ig alszunk, szóval király életünk van. Tegnao voltunk csikósbemutatón, Bali szerint nagyokat csattogtaktak. :) ma meg átmentünk Csopakra, ahol feltöltötték a strandot, és egy hatalmas területen bokáig ér a víz, a gyerekek paradicsoma, aki teheti próbálja ki.

Serif, ti lassan mentek Krkre ugye, Jóskáékkal váltjátok egymást? Nagyon jó nyaralást, fürdőzést!! Projekt elhalasztva? Vagy volt próba?

Na puszilok mindenkit, jövő szombaton érkezünk!
babszy
 
 


Akkor most mindenki elhúzza a csíkot? Alig maradunk. Na mindegy, valaki(k)nek itthon is kell maradni :)

Jó hétvégét mindenkinek! 8)
Puszi!
anniecoe
 
 


Bogi, a koncert 2 órás volt. És nagyon látványos.
Jó ötlet, hogy Esztinél talizzunk, jelentkezem, amikor okés nekem, jó? Önző módon, magamtól tettem függővé... :oops:

Serfi, az extravagáns szó az enyhe kifejezés Robbie-ra. Enyhén szexőrült is. De azért így is szeresssssük!!! :D

D.Orsi, megpróbálok képet keresni magunkról, de nekünk olyan alig van. Iván valahogy mindig lemarad, mert általában ő a fotós :)
anniecoe
 
 


Bocsi Orsi, nem akartalak paráztatni - bár visszapasszolnám a Serifnek, mert ő írt róluk, én csak gondoltam rájuk azóta is. Szóval sorry, tudhattam volna - én is paráztam állandóan...
Jó pihenést nektek a Balcsin!!

Meg mindenkinek szupi pihenést!!!

Mi holnap megyünk vissza Pestre.
Brutál ez a kánikula. Asszem a gepárdokat meteorológus szakirány felé orientálom, a legtutibb szakma. Két hónapja még mind azt mondta, hogy 2 hét nyár lesz, az is majd aug. végén :shock:

Fersi, nem is írtam. Képzeld a Zsombi kicsit nyüszi volt valamelyik nap, erre odaadtam a telóm, imád azzal játszani. Mire észbekaptam (fél perc), hogy rajta vannak a szivecskék, már késő volt, leevett egyet. Na gondolhatod. 4 adag kakit vizsgáltam meg alaposan, de az utolsóban már ott fénylett :lol: :lol: (ej,ej)
Mi aug. 19-én utazunk. Krk eltolva jövőre. Katától majd kérek is időpontot!!!! 8) 8)

Én pártolom a szeptemberi (vagy mikor is?) talit, akárhol is.

A Zsombi első szava a: hinta - hiiiin ..... tttta, nagyon cuki.

Tapsiznak, pápáznak és a hol a vau kutyára a Panni megkeresi a kis állatát. Hát ezeket tudjuk.

A Benyó ma 5 hónapos!!! Boldog fordulót!!! Meg jó pihit.

Ancsa, örülök, hogy bejött Robbie!!! Én bírom.

pussz

Kép
diane
 
 


Bibibi, mi már láttuk a nagyhajú, csodaszép Blankát!(meg ugyan nem nyugtattuk, és hűvöset sem vittünk Neki, de hátha az éj-elvégre is megígérte, h jó kislány lesz :D )


Dia, még jó, h ilyen sok szivecske van :P !

Bog, nem volt próba se,és ugye megint meleg is van.... :roll: ,viszont álmos vagyok,mint egy kutya, úgyhogy talán Krk után-ahová30-án megyünk.

Kép
seriff
 
 


Serfi, szuper éjszakánk volt, jól megdumáltátok a kiscsajjal. Fél 10-től 8-ig aludt, kétszer volt közben álomszopi :P
Ti meg már túl vagytok azóta a keresztelkedésen. Néztem, de nem a domusz előtt parkoltak tesodék, ugye? Hogy viselte a kistündér? Annyira cuki volt tegnap!!! :P :P Várom már, h Balanka is ekkora legyen!

Jó kevesen leszünk a jövőhéten.

Dia, nem mondod, h a Zsombi már dumálgat??!! :D Nem hiszem el, ezt hallanom kell!! Mielőtt mentek nyaralni mindenkép találkozzunk.

Enyém csajszi, meg a nagyapjával sétálgat. Látom már most, h nagy a szerelem :P :P

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok Csajok,

marha jó volt a hétvége Balcsin. Megúsztattam Boglárkát. Most először éreztem egyébként, hogy miért kérdezgeti mindenki hogy éshogybírodameleget. Azért ez a zihálás amit csapni tudok, az nem semmi.
Ma reggel pedig egy kicsit elszontyolodtam. Szerintem elromolhatott a mérleg... :cry:
És még három hónapom van!
Csajok, hány kilóig van rendben a dolog?

Hú, ebben a találkozóban nagyon benne vagyok! Ott Kecskeméten? Még csak átutazóban voltam arrafelé. Szerintem már a nyaralásunkig nem fog összejönni, ahova mi 08.04. megyünk, és szintén Horvátországba. De huszadika után bármikor.

Mi van Krk-en, hogy mind odamentek? Nincs az ilyenkor csúcsra járatva? Engem nagyon óvtak attól, hogy ezt válasszuk célpontnak. Persze, most lehet, hogy nem fogunk merni annyira délre menni. Majd meglátjuk. Általában csak nekiindulunk és aztán valahol megállunk, ahol jó.

És hogy haladnak a csempeválasztós munkálatok? Mi a hétvégén a függöny kérdést próbáltuk rendezni, mert van az utca túl oldalán egy pasi, aki folyton belát és újabban telefonálgatni kezdett. Nem tudom honnan szerezte meg a számunk, de totál kattant, az rögtön hallatszik.

Puszi Mindenkinek, szép napot!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ancsa, nem baj, csak keresd. Lehet többet is küldeni és majd csak összerakom, ki kicsoda. :D

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Villámbejelentkezés Balcsiról, minden tök szupcsi, de a képek önmagukért beszélnek. Csók

Kép Kép
Vendég
 


Édi! Élvezi a vizet nagyon! Kis tökös! :)
anniecoe
 
 


Ancsa, én emlékszem, egyszer régen küldtél mindkettőtökről egy képet, még tán az első Thaiföldi útról, amikor már jegyesek voltatok, de még nem házasok. A kép asszem Bangkokban volt. :)
Vendég
 


Én meg emlékszem, tettél fel kb fél éve baromi jó képeket, valami gyönyörű helyről amerre jártatok. Úgyhogy keresgéljél csak és árassz el minket képekkel, de izibe!! :o

Eszti, tündér a gyerek. Ahogy nézem csak mégjobban vízbe kívánkozom. Jó most ott nektek nagyon. Anyukádék is ott vannak? Vagy ez az első nyaralás úgy hármasban? :P

Nekem meg megvolt az első nap egyedül a gyerekekkel. :lol: :lol: Háááááát.... Kicsit KO vagyok. Voltak nehéz pillanatok. Ebédet még nem főztem, nem mostam, nem vasaltam, nem takarítottam. Egyszerűen próbáltam túlélni a napot. :roll: Most van egy fél órája, h mindkét gyerek alszik. Fiam a kanapén ütötte ki magát, pisztácia evés közben látom, h egyszerűen eldölt és elaludt. :P Kész vagyok, mert akkor most mikor fog este ágyba kerülni??!! :shock: Mert én szerintem ma a Blankával alszom el.
Aki egy imádni való kis hisztis Manci, ha nincs kedve nem alszik, és semmi nem jó neki, és egyszerűen álomba hisztizi néha magát. A másik variáció az elalváshoz, h cicin csüngve alszik el. A kettő között nincs átmenet. :) :) De imádjuk, nagyon. :)
Szóval így vagyunk. Remélem lesz egy hónapom felkészülni a következő egyedül töltendő napra!! :D

Kép

Kép
tikata
 
 


Hahó,

Kata, de jó, hogy írtál. Azért ne csodálkozz, hogy a házimunkára még nincs időd.... :roll: Én még azt sem tudom elképzelni, hogy két gyerekem legyen egyelőre... :)
És voltatok lent hárman már sétálni, vagy azt még nem vállaltad be?
Itt most hármasban nyaralunk, azért ez a kis lukacska 5 embernek tán már szűk is lenne, de így hármunknak tökéletes. Mondanom sem kell, hogy a legtöbb minden Bence cuccaival van tele, játékok, alvós dolgok, pelenkák, stb.
Ma, vagy holnap Bogikáék is meglátogatnak, már várom. :)

Bence most már nem is támaszkodik, úgy ül, persze néha huppan, minden harmadiknál sírás is van, szóval nálunk nagy az élet... :) Az a hihetetlen, hogy most született (de tényleg) és már annyi mindent csinál, hogy csak na.

Az a nagyon durva, hogy a gepárdok lassan egy évesek, és ők is még csak most születtek.....durván gyorsan megy az idő.

Sőt, most mondjam, hogy "tegnap" született Blanka, és maholnap egy hónapos????? :shock:

Na jó, megyek is, reggeli idő van. :)

A Balcsi durván meleg, délutánra már nem is üdít, viszont hihetetlen, hogy ilyen melegen is nagyon tiszta, délután is még átlátszó. Szóval egyedül Bence miatt örülök, hogy ilyen meleg, mert ő meg nagyon-nagyon élvezi, pancsolunk is sokat. Ő a legkisebb az öbölben, és olyan jó, ahogy mindenkit mosolyra fakasztunk, amikor fürdünk. :) :)

Pussz

Többiek merre vagytok??

Ancsa, afrikás képeket is rakhatnál, azt úúúúúúúgy nézegetnék! :)
Vendég
 


Öröm olvasni ezeket az idilli jelentéseket. Már úgy értem, biztos nektek más is, mint idilli, de az én fülemnek, aki még naivan néz a dolgok elébe mindenképpen az. Babázás. De jó.
Még a végén én is gügyögö anyuka leszek.

Tényleg marha gyorsan telik az idő. Csak nehogy a gyerek érettségijekor kapjam fel legközelebb a fejem.

Kata, te még főzöl is? Nagyon kell eröltetnem a képzelőerőm. Krumplipucolás? Rántás készítés? Hm?
Vagy lehet hogy csak tőlem áll borzasztó távol a házitündérkedés? Én még gyakran bevásárolni is elfelejtek. Nem jut eszembe. Pizzát meg mindig nagyon jól tudok rendelni.

Képzeljétek el, hétfő hajnalban megszületett Beja kislánya, Zsuzsi. Ő is azt mondta, hogy a legjobb, amikor túl volt végre rajta, és hogy ezt álmában sem képzelte volna, hogy ilyen lesz. Bár szerintem, ahogy ti elmeséltétek, ő aránylag könnyedén megúszta a dolgot. Szóval jól vannak, vidámak és édi a kiscsaj.

Igen, mindenki küldjön képeket, mindenről.

Puszi minden nyaralónak és nem nyaralónak!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Nagyon boldog névnapot a kívánunk a kis Gepárdlánynak!!! :P :P J

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Orsi, szoktak a lányok tök jókat főzni, asszem a kényszer mindenkit rávisz, de azért ellentétben velem, ők soha nem szoktak panaszkodni, hogy főzni kell. Mindenkinek van specialitása.
Én panaszkodom, de azért én is főzök. Krumplipucolás, uborkareszelés, habfelverés, húsklopfolás....mikor mi. :)

Apropó, kíváncsi lennék, hányan készítették már el a juhtúrós-spenótos cannelonit, aminek a receptjét Diáéknál disztribútáltam. :roll:
Mert az aztán finom!!!

Még 1 hétig kánikula, aztán lesz változás. Persze, amikor megyünk sártazni hétvégén. :(

Na puszi, még dolgozom egy kicsit, aztán húzok haza.
anniecoe
 
 


Úhh, Ancsa, én bevallom még nem készítettem el. De a tésztát már megvettem hozzá. :lol: És még egy ideig nem is készíthetem, mert nem ehetek juhtúrót, szoptatás alatt. De én mindenkép ki fogom próbálni, recept szépen elrakva. :P

Orsi, én spec. szeretek főzni. Inkább főzök, mint porszívózzak. :wink: Szeretek új dolgokat kipróbálni, és a pasi is szereti a hasát, és szerencsére mindent megeszik.


Ancsa, drága, persze neked is boldog névnapot!! :D (ha ma tartod)
tikata
 
 


Ancsa, Panci Boldog névnapot!

Mi Szolnokon vagyunk, ma épp Ágiékkal, Julikával pancsiztunk a hOLT tISZA PARTON, ÉDI A KISCSAJ NAGYON, TÜNDÉRI GYŰRŰS HAJA VAN, ÉS MINDENEVŐ, DE FŐLEG KÖLESGOLYÓ :lol: !
bOCS, CAPSLOCK, DE NEM ÍROM ÚJRA!
Hanna mondja, tegnap óta, h Ana.Édes :D . És most meg azt, h Mama ninc.

bocs,, mennem kell.

Kép
seriff
 
 


Köszi a köszöntést! Igen, tegnap tartottam.

Egyetértek, a pasik szeretik a hasukat, bár biztos vannak kivételek.
Én nem szeretek főzni, de porszívózni sem. A portörlésről nem is beszélve. :roll: Azé megcsinálom, persze.
Inkább kert, virágok. Meg esetleg vasalás.

Na ennyi a kamasz-panasz. :)

Pussz
anniecoe
 
 


Hali drágáim!

Mi itthon punnyadunk a melegben, bár most már nem pöcsölök, megy a kondi, érezhetően könnyebb így mindenkinek :lol:
Az estéink nem mondom, hogy jobbak, de ma talán rájöttem, hogy mi a fene megy már ilyen régóta. Mert a Panci átalussza az éjszakát, csak 5 körül kel, de ez még elmegy, majd visszaáll, dehát a Zsombor. Na de ma láttam, hogy szegénykémnek jön a foga és valszeg ez kínozza. Megint tök véraláfutás neki, szinte fekete az ínye. Egyem is meg... Mára van egy újabb ötletem, talán beválik. Különben annyira édik, hogy beszarás. Ezerrel megy a tapsizás, pápázás, a játékkeresés, a Zsombi is áll már mindenhol, a Panci lépked - persze a kanapé, jároka mentén. Kukucsjátékot imádják, ha találnak egy pelenkát, teszik a fejükre, de a függönynél az erkélynél játszák ezt együtt is.
Megy a szívatás, ledobunk mindent, anya vegye fel, de ugyanakkor nagyon jó fejek, hatalmasakat eljátszanak együtt, van, hogy 1-2 órán keresztül csak nézem őket, mert simán elvannak.

Nagyon köszönjük a köszöntést, igen tegnap ünnepeltünk. Ancsa :) , neked is boldog névnapot!!! Este itt voltak a Lauráék, már előre féltem mi lesz, hát meg is cibálta kicsit a Zsozsót, de túléltük. Panci kapott cuki babát, majd lefényképezem vele, folyton ölelgeti, beszélő kutyust, mesekönyvet, telefont, stb. A nagyapja még a múlt héten vett nekik egy dömpert, persze haza kellett hoznunk, mondanom se kell, hogy a lakásba már alig férünk be... Most mondjuk kaptunk használatra pár cuki játékot is - szóval kánaán van. Most mondjuk elpakoltam szinte mindent, majd cserélgetem őket pár naponta.

MA voltam masszíroztatni, holnap kimegyünk Telkibe, a hétvégén meg a Börzsönybe utazunk nagy baráti összejövetel lesz. Családostul, gyerekestől. Aztán majdcsak itt lesz már aug. 19. és akkor nyomulunk végre nyaralni. Úgyhogy addigra be ne szarjon az idő, ha már eddig szívtunk!!!

Katám :) , egy hős vagy a két bébivel és még írni is van időd! Majd érdeklődöm akkor holnap, biztos vannak lehetőségek. Aztán anyuval megbeszélem a látogatást. Ma jön, mindjárt itt van, jön a Márkó is.
Fersi :) ! Köszi a kódot, megkaptam, más nem kell, köszi. Anyud most szabin van akkor, tesódék is lent vannak? Milyen keresztelő volt??
Eszti :) , örülök, ghogy jól vagytok és minden fajin. Én is hallottam, hogy a balaton örök csúcsot döntött, de ennek ellenére kiváló a vízminőség. Nagyon jó lehet a kis Benyónak! Nagyon jók a képek újfent, a Bazsával együtt néztük a hsz és szinte egyszerre mondtuk, hogy a 2.on olyan mint a Zsombi, a kis tátott szájával, egyem is meg! És igen egyszerűen riohan az idő, nagyon durva, tényleg ki kell élvezni minden percét! További jó pihit, pussz Bogiéknak!
Edó :) , hogy álltok?


Pusza

Kép
diane
 
 


a melegben kanalat szopogatva - kaja előtt:

Kép

pancsi után fürdőköpenyben:

Kép

szétszedjük a mamát:

Kép
diane
 
 


Csak lazán a horgászszékben:

Kép

királylány:

Kép
diane
 
 


Dia, én hallottam a bikiniről, szeretnék egy olyan képet is, nagyon.... :wink: Légyszi-légyszi!! :) :)

Hulla vagyok, csak elolvastalak titeket, puszi, mindenkinek. Megyek aludni, talán már az én királylányom is álomba nyögdécselte magát.

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok Csajszik!

Dia, nagyon édesek a bébik. Miért gepárdok? Az hogy lett? És ki az a Fresi és miért?

Nagyon boldog névnapot így utólag is A kis Pannának és neked is Ancsa!

Nem is tudtam, hogy nem lehet juhtúrót enni szoptatás alatt. Ilyeneket hol lehet elolvasni?
Anyósomtól megkaptam Spock mester nagy multú könyvét. Igen érdekesnek találom. Például a fürdetésnél ilyen meglepő dolgokat olvastam:
Első lépés: a mama vegye le a karóráját.
2. ha kötényt vesz, nem lesz vizes a ruhája.
3. tegye a keze ügyébe a szappant
stb.

De a Suttogóval kapcsolatban is hatalmas kérdőjelek támadtak bennem. Még csak 60 oldalt olvastam, úgyhogy lehet hogy lesznek benne jó tippek, de ez a 4É ez valahogy nem tűnik életszerűnek.. Én például kifejezetten szívesen alszom/aludnék kajálás után.

Esztike nagyon jó lehet most nektek. Ezt a hőséget csak is a vízparton lehet kibírni!

Puszi, szép napot Mindenkinek

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Háj,

fiúim sétálni vannak, én meg királykodom egyedül. :)

Orsi, asszem Kata Petije mondta a Serfi helyett, hogy Fersi néni, innen a Fersi. :)
Gepárdok: asszem ez meg onnan volt, hogy amikor megszülettek az ikrek, tán a Bazsa (apuka) mondta, hogy kis nyavíkolós hangjuk van, mint a gepárd kölyköknek. Na, hát emmeg innen, ha jól emlékszem. :)

Mi ez a 4É? Én nem olvastam a Suttogót. De kaja után én is nagyon szívesen alszom, a gyerekem meg kiváltképp. :lol:

Kata, te még fent vagy ilyen későn? Én már fél 10 kor hulla vagyok, és csak az ágyban bírom elviselni, ott is fekve.... :P

Orsika, szerintem itt a babaneten biztosan találsz olyat, hogy mit lehet és mit nem. Én pl. nem tudtam, hogy juhtúrót nem lehet, mondjuk nem nagyon csipázom, szóval nem volt nagy gond kihagyni. Amit még nem ajánlanak: a K betűvel kezdődő zöldségek (a krumpli ezesetben burgonya), karalábé, kelkáposzta, stb, hüvelyesek, amik fújhatnak, aztán pedig még babája válogatja, valaki a tejre és tejtermékre is érzékeny. Nem ajánlják a gombát és penészes sajtokat sem.
Bence nem volt hasfájós szerencsére, így én 3 hós kora után azért kipróbáltam ezeket a tiltott kajákat, és semmit nem okozott nála (még a rakott kel sem), így én azóta mindent eszem.
Úgyis látni fogod, hogy mi az a kaja, amit majd nem bír a minipoci. :)

Azt tudom, hogy itt voltak szokások a csajoknál, pl. Kata ha jól emlékszem sokszor rendelt pizzát, Fersi diós tésztát csinált sokszor (jók ezek a gyorsan készíthető csodák), Dia pedig rántott húst almaszósszal, és én ezt annyira megkívántam, hogy én is ezen éltem egy ideig a kórház után. :)

Kata, a pasik hazajöttek már Krk-ről?

Fersi, ti merre vagytok? Krk-ön? Vagy még Szolnokon?

Dia, nagyon jók a képek a gepárdokról, milyen nagyok már! A fürdőköpi haláli. Miket esznek már? Van valami új a repertoárban?

Mi Sopron után indulunk a gyümikkel, szeretném, ha kaphatna még a friss barackból.

Csajok, nektek milyen etetőszéketek van? Én kinéztem egy jó drágát, a PP-nek a Prima Pappa modelljét, mert kicsit megrázva ez nem dőlöngélt.

Benyó beszerezte az első pukliját a fejecskéjére, mára már elmúlt, de tegnap még kicsit piros is volt. Elhuppant a földön, és ráborult az egyik műanyag játékára....átestünk a tűzkeresztségen.

Utólagosan boldog névnapot a kis gepárdlánynak, és Ancsa, neked is! :)

Puszi
Vendég
 


Hahó!
Orsi, mi itt néha virágnyelven beszélünk, de mostmár Te is fogod érteni. :)

Dia, ezek a képek nagggyon jók! Az egyiken mint két kis pank :) Vagy csak fújt a szél? :roll:
Annyira cukik! Két egyforma, mégis tök más bébi!

Eszti, irigykedem a Balcsi miatt. Lehet arrafelé még olyan jó kis omlós kalácsot kapni? Emlékszem, párszor ettünk azt reggelire, apukád szervírozta. Kakaóval... nyam-nyammmm :)
És Benyó sírt nagyon a pukli szerzésnél?

Kata, komolyan hogy bírod ilyen későn? Pihenjél már, mert gondolom nappal nem sok lehetőséged van rá. Bár tényleg nem derült ki, hgy a kis és nagy fickó hazajött-e már. :)

Orsi, Hanci nemsokára elkezd dumálni, és akkor nincs megállás!
Tudom, hgy még korai a dumálás, inkább csak pár hasonló szó, de ki tudja, a bébik valahogy mindent korábban kezdenek, mint régen mi. Hisz tornászlányok és fiúk vesznek minket körül, pedig a nagykönyvben még az van írva, hgy az később jön, nem? :)

Ági, Edó, Bogi? Mikor jelentkeztek?

Puszi mindenkinek! Mi megyünk Jósvafőre a hétvégére, falunapok lesznek. Kenyérlángos, VBK, má várom. :D
anniecoe
 
 


Sziasztok, mi ma jöttünk vissza Kmétre. Szuper volt Szolnokon, mindennap hinta, olykor 2xis,meg kényeztetés,meg nagyágyban hancúr a Papával, meg Mama paucsában járkálás, vagyis "sééétá" este 10kor.

Ancsa, igen inkább csak hasonló szavak, bár a cici, a hinta, a nem, a nincs, apa, mama, papa ....tisztán érthető.
Ágiék is a hétvégén mennek vissza Bp-re, és asszem Bogoék is.


Jelentem, Kata család kiegészült :wink: .

Télleg, Kata pihenj, mert ez nem lehet semmi fáradtságos "munka" Petyával és a Csöppel! Csabiék pöttömPannája(2300g, 46cm) is megszületett hétfőn. Ma van a tejfakasztó buli :roll: ...

Diácska, Anyáék szgépe épp azután offolt be, h a horgászos képeket mutattam a Maminak! Nagyon édesek ,és Zsombi is csúcsügyi, h már áll! Kérjük a babás képet Cinciről!
Hanna keresztelője volt(ne röhögj :oops: ). Anyukám szabin volt, tesómék most nem jöttek, mert sajna ennyien nem is férünk el....

Ja, csajok, hihetetlen, de tök jó játszóterek vannak Szolnokon, a "Domboknál" is van, bébihinta,homokzó, minden ami kell, ott előttünk, is felújították, csúszdák, hinták, mászókák, fából, télleg igényesek. Sajna csak telefonos fotóm van, csak kábelem nincs idetölteni.

Eszti, vasárnap indulunk. Annyira édes Bence a képeken, és egyszerűen alig hiszem még mindig, h így ül! A mi etetőszékünk pont olyan, ha gondolod és egyszer errejártok még a vétel előtt, próba :wink: ! Télleg jó, különben, bár amennyit minimál programos kicsilányom művel evés címén, az egy nagy semmi :cry: :? .

Orsi, tényleg vannak a k betűsök,meg a cseresznye-de az már nem érint, a szilva, stb, amik normálisan is puffasztanak, érdemes kerülni, bár az én védőnőm szerint inkább pár falat mindenből,mint a csillapíthatatlan vágy,és csalódottság.

Edó, dobozoltok? :wink:

Kép
seriff
 
 


Képek:

Anya Te még nálam is kisebb voltál,vagy hogy fértél el ebben az ágyban? Kép


Mami papucsában: Kép

Valamit kellett adniuk, h nyugton üljek a kádban: Kép

Kép
seriff
 
 


Ez a gyerek víz nélkül fürdik??? :shock:

Sziasztok!!!

Tudom, h nem lesz ez így mindig, de ma mindkét gyerekem este 10-től átaludta az éjszakát, fél 9-ig. Picilány reggel 5kor jelentkezett egyet szopizni, majd aludt is vissza. Úgyhogy mese szerű éjszakánk volt :P
És most is alszik mindkettő. Szóval azért vannak könnyű pillanatok is :D :D És rájöttem, h picilány jobbszeret hason aludni. Megértem, én is.

Orsi, szoptatás alatt mit ehetsz-mit nem, az tényleg egyén függő. Én a Petinél szívtam háromszor, volt három igazán sírós, hasfájós éjszakánk. (juhtúró, olajbogyó, kukorica). Na ennél a gyereknél ezeket már meg se próbálom, plusz a lányok által említetteket. Persze, lehet a gyerek észre sem venné, de nekem jobb a békesség :lol: Saját érdek is. Majd ha kicsit nagyobb lesz akkor.
És igen a diós tészta, almaszósz rántott hússal, húsleves, palacsinta és pizza. Illetve nekem még mindenféle tészta jön be.
A spock könyvben tényleg vannak jó kis írások :lol: Szerintem amerikai embereknek írták, és ott valószínű ennyire az alapoknál kell kezdeni. Én meg a Suttogót akkor csuktam be, mikor azt írta, h szopi után mossam le a mellemről az anyatejet. Egy másik kifejezetten szoptatós könyvben (ami szerintem szuper), az volt írva, h a mell kisebesedését megakadályozhatjuk, ha szoptatás után rajta hagyjuk az anyatejet. Na most akkor mi van??!! Ja egyébként a másodikkal már nekem kimaradt ez a sebesedés, úgyhogy hajrá lányok, ennyivel is könnyebb a második. :wink:
ÉS nekem se jutna eszembe, egy szopi alatt beájult gyereket felébresztreni, h gyere kicsit játszunk, majd utána alszol. NA persze, szerintem minden anyuka örül, h végre alszik a gyerek, és settenkedve oson ki a szobából, ha a gyerek bealudt.

Edó tényleg jól eltünt. Remélem a költözködés foglalja le így :) Ha erre jársz kérnénk képeket.

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, írígy vagyok az éjszaka miatt :wink: :D ! de már bizti Rádfért!

bemutatom az egyik fürdőrucit, a többit majd a tengernél :wink:

Kép
seriff
 
 


bocs, az előbb még nagy volt,most hátha: Kép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám! Minidg elolvasom az írásaitokat. Volt hogy már írtam is pár sort és elfelejtettem elküldeni :? Nagyon jók a képek! Bencus eszméletlen ügyes és az ikrek is! Édesek a gyerekek!
Sajnos még nem költözünk :twisted: Most glettelnek, festenek, jövő héten jön a burkoló :cry: Szóval megvan a kellő alaphangulat. ezek után tegnap bementem a munkahelyemre munkáltatói igazolást kérni a bölcsihez, a főnők közölte hogy nincs munka, pénz stb. maradjak gyesen. Kedves volt én meg megmondtam neki hogy vagy visszavesz 8 órába vagy találkozunk a bíróságon. Kaptam papírt. persze ez az egész tegnap egész délelőtt húzódott. Próbálkozott ilyen 4 órás meg ilyen foglalkoztatással....ezek után mondjuk piszkosul nincs kedvem visszamenni dolgozni..... Persze ez még lökött a hangulatomon. Így nem vagyok vmi jó társaság :?

Ancsa! Én is irigykedem ám a koncert miatt. Jó lenne már vmi ilyenen kikapcsolódni! Boldog névnapot!

Pancinak is boldog névanpot!

Kata! Bogi! Ti is tegyetek fel képeket!

Orsi! Nincs a kislányotokról 3D-s kép?

Serif! Jó nyaralást!

Puszi mindenkinek!

ui.: apa meg nagyon fényképezi a villámokat :lol:

Kép
edó75
 
 


Kép

Kép
edó75
 
 


Kép

Kép
edó75
 
 


Kép

Kép
edó75
 
 


Kata, hát ez az éjszaka szuper! Még ha ritkán is, de azért jól esik az embernek!
Aztán lehet, hogy két angyal gyereked lesz, és picilány is jó alvó lesz. Reméljük!!! :)
Képeket tehetnél fel azért, ilyenkor napról napra változnak! :)

Serfi, egy barátunknak Prima Pappa-ja van, "belepróbáltuk" Benyót, és tetszett neki, szóval nem ezzel van baj, meg baj nincs is, csak hátha tudtok nekem másfajtát is ajánlani, kinek mi jött még be. :) Várom!!! :) Fürdőrucis csajod elképesztő, és a szandál is nagyon vadító! Reszkess krk-i picifiúk!!

Edó, nagyon durva ez a helyzet, de én sem számítok másra...ez a magyar valóság, és hogy mennyire vannak támogatva az anyák, meg a gyerekek. :( Azért ne vegye kedved, meg gyere inkább panaszkodni.
A ház pedig csudamód épül, irigykedve nézem, mi még mindig ott tartunk, hogy hol kéne, miből....stb. A milyen már megvan :lol:

Bogiék voltak nálunk Balcsin, nagyon jót pancsiztunk, volt lángosevés, palancsinta, hancúr, szóval jól sikerült. Balika édesvirág, és nagyon bírja a Balatont.

Mi tegnap hazaugrottunk, de csak mosni,már lépünk is délután tova Sopronba.

Szóval megyek is, puszi mindenkinek. :lol:
Vendég
 


Eszti! Jó pihizést Sopronban! Nekünk ilyen etetőszékünk van :
Kép
de nem ilyen színű
Szerette Peti, de mostanában közli hogy kakaó, kalács, vigyük a szobába, süsü közben. A nagyszobában pedig mindent összemorzsáz. Meg egyrre inkább az apja helyén akar enni. :lol:
2006. január 1-től szigorodtak a törvények a gyedről visszatérő anyákat illetően, a munkáltató köteles foglalkoztatni a munkaszerződés szerint és a gyermek 3 éves koráig felmondási védelem alatt áll az anya. Csak hát szerintem a munkáltató ellehetetlenítheti a helyzetet.....

Kihez küldhetem a gyerekem takarítani ?? állandóan a porszit követeli :lol: :lol:

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Edó, hozzánk jöhet Peti porszizni, mert tegnap értünk haza és elég nagy kosz van, na meg elözönlöttek a hangyák. képtelenség kiírtani őket, asszem a parketta alól jönnek. Most szedjem fel? Ha meg hívok valakit, tuti valami savat szétszór a lakásban, azt meg most nem szeretném. Mit csináljak szerintetek?

Sajna vége a vakációnak, 3 hét szánsájn a Balcsi partján! 8) Sose volt még ilyen jó időnk, csak esőembernek hívtuk magunkat, mert még Rómába is sikerült esőt fakasztanunk. :) Bali azért nagyon örvendett az itthoni légkörnek, birtokba vette újra kis birodalmát. nagyon apás lett az utóbbi hetekben, kezdek kicsit féltékeny lenni. :lol:

Voltunk Esztiéknél, és láttam a kis tornászbajnokot, 5 hónaposan ül mint a cövek és fülsüketítően visítozik. :roll: :) Nagyon édi bogár, és szereti a 32 fokos Balcsit is. :)

Serfkó, jó pihenést, a fürdőruci állat, de ugye azért hagyod néha nudizni is. 8) Hogy megnőtt most Hanna, és mekkora sérót növesztett!!

Pussykám, képek nem gyengék, mikor jöttök?? Nagyon várunk már!

Kata, lécci képeket, képeket, télleg olyan gyorsan változnak ilyenkor ! Szólj ha már mehetünk látogatni, valamelyik hétvégén szívesen elruccanunk.

Edó, igazán klassz kis otthonotok lesz a Muskátli utcában, nem sok híjja van már, ahogy látom.

Ancsa, tali Esztiéknél?

na most megyek hangyákat gyilkolászni, puszi mindenkinek
babszy
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: