Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Vagyok már csak a munkahelyen egyedül vagyok és néha sok. Olvasgatlak benneteket csak irni nem volt időm.
Szuper volt a nyaralás csak az a kár hogy haza kellett jönni. Bibioneban voltunk. Amúgy jol vagyok csak az ut volt hosszú. A lányzó még nem volt hajlandó megmutatkozni odabenntről, tehát nem rugdos legalábbis nem érzem még.
Tegnap az AFP leletem is kész lett amit holnap viszünk a dokihoz. Szerintem jó az érték már amennyit a fórumokon látok értékeket hogy írnak.
Sapé jól láttam, hogy te valami tesztelés előtt állsz?
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat :wink: Kocsival mentetek :?: A sogornőmék is pénteken mentek a 2 gyerekkel, kocsival,de azt mondja a kicsi (3 éves ) nehezen bírta :? Hanyadik hétben is vagy :?: Meddig fogsz dolgozni :?:


Lányok :!: Olvassatok vissza,mert tegnap kerestem egy-két csajszlit :wink: ivel új oldalt keztünk :shock:

Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Hát jól eltűntem, de most itt vagyok. :lol:
Csináltam 2* is tesztett, de negatív lett, így ma elmentem a dokim magánrendelésére, mert már tovább nem tudok várni, miért is nem jön meg!Egyenlőre úgy néz ki nem vagyok terhes, de a vizsgálat szerint a méhnyakam fel van puhulva, mint terhességnél. Sajna a hőmérsékleti eredményeim ezt nem támasztják alá. Éppen azért, hogy világosan lássuk mi is az ábra holnap reggel ultrahangra kell mennem. Addig amíg nem jön meg az inszemet sem tudjuk elkezdeni. Szorítsatok, hogy minden ok-s legyen!
Puszi mindenkinek!
sapé
 
 

 
 

Sziasztok!
Odry igen kocsival mentünk (kisbusz) haverokkal kilencen.
Amugy elég fárasztó volt az út a sok ülés. Eltudom képzelni egy 3 évesnek milyen rossz lehetett.
Pont ma vagyunk 19 hetesek és ráadásul a 4. házassági évfordulónk. Picurt még nem éreztem, hogy mocorog, bizakodom hogy hátha mára tartogatja.
Október 1-től már nem akarok dolgozni. De mivel a munkahelyen most vannak a leépítések, költözések (tudom engem annyira nem érint), de ha mégis akkor rögtön elmegyek táppénzre.
Sapé drukkolunk neked. Hátha!!!
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Gratulálok nektek, és minden jót kívánok!
A mocorgást első terhességnél nem gond ha később érzed, én 23-24 hetesen éreztem Ágota
mocorgását.


Ma megvolt az ultrahang, és ahogy sejtettem nem vagyok terhes. Most már csak arra kell várnom, hogy megjöjjön, és utána vérvétel, majd inszem. A dokim azt mondta, ha 2 hét múlva sem lesz menjek vissza. Reménykedem, hogy addig nem kell várni!
Szép napot mindenkinek!
sapé
 
 


Sape!
Neked nagyon rendes dokid lehet, ha igy megbeszeled vele, es ultrahanggal is megnez. Nem sok doki ilyen "kozvetlen", hogy meg lehetne beszelni vele. Ilyenkor biztos rossz neked. Marmint ugy ertem en olyan vagyok, hogyha amig nem jon meg, addig a neg. tesztnek sem hiszem el, hogy nem lehetek terhes. Persze mellette pesszimista is vagyok.

Most olyan hamar jott meg nekem. Es el vagyok am keseredve nagyon, hogy miert nem sikerul...? Voltam dokinal en is, mert 24 napra "bevereztem", es azt mondta, hogy lehetseges, hogy mehszajsebem van. Hihetetlen nekem, mert december elejen mutottek ilyennel, es azota annyira vigyazok magamra minden tekintetben. Akkor meg mitol van? Azzal nem nyugtat meg a doki, hogy sok nonek van mehszajsebe, es ez nem gatolja a teherbeesest. :(

Hetfon megyunk nyaralni. 2 het piheno a Balatonnal!!!!!!!! Úúúúúúgy varom mar, mint mas a Messiast.

Odry!
Te hogy vagy? Mit erzel? Mikor tesztelsz?
babszi
 
 


Sziasztok csajok!
Már nagyon régen jártam itt, tegnap jöttünk haza egy kisebb-nagyobb nyaralásból. Mintegy 1,2-2 órában sikerült (?!) elolvasnom a legújabb híreket. Remélem mindannyian élvezitek a nyarat... én eddig igen jól viselem :) Megkezdtük a lombikot, épp harmadik napja szurkáltatom magam a párommal. Hétfőn megyek uh-ra, remélem minden rendben lesz. Sajna csak egy napig (jobban mondva fél napig) volt meg, azóta szinte semmi - ilyen eddig még sosem fordult elő. Felhívtam a dokit, azt mondta, folytassam és hétfőn meglátjuk. Szorítsatok, én is szorítok mindenkinek, aki még babóra hajt...
Odry, mikor tudsz eredményt? Ez volt az első inszemed, ha jól emlékszem, ugye?
Lola, megkérdezhetem, te milyen szurit kaptál?
Jó éjt mindenkinek,
Wandrea
wandrea
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk és itt a legjobb,de tényleg :lol:
Jó ídőnk volt,mindennap egyszer 10 percre merültem csak el a vízben :wink:
Semmit nem érzek :? Kéne :?:
Inszem után voltak érzéseim,most meg csak estefele ha elfáradok :roll: Már írtam,de nem akarok tesztelni :shock: Vagy kellene :?: Gondoltam csak akkor,ha a 32.napon nem jön meg :P Érdekes,de azt hittem jobban be leszek sózva :oops: Néha nem is jut eszembe,hogy mi is volt múlthéten :roll: Lehet,majd akkor ha napok választanak el,hogy sikeres volt-e az inszem :wink:
Nekem nem írt a doki gyógyszert utánna,így nem szedek semmit :!: Ez így jó :?:



Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Szerencsésnek érzem magam ilyen téren,mert nagyon rendes dokit fogtam ki, nála is szültem.Sajna az inszemet nem ő csinálja, de akihez vissza fogok menni, az is nagyon jó doki. Véleményem szerint minden dokinak ilyennek kéne lennie, mert elég nehéz egy nő számára elfogadni azt, hogy spontán nem lehet gyereke! A dokim mindig is ilyen volt velem, sok mindenen keresztül segített engem, és ő indított ell anno a kivizsgálásnál is.
Persz, nehéz, de tudomásul veszem, hogy nem jött össze a baba, de ha azt szeretném, hogy hamar sikerüljön akkor előre kell néznem!Egyébként még nem jött meg, de bízom abban, hogy hamarosan megjön.

Most egy kis pihire hazajöttünk a szülőkhöz.Mindenkinek jó hetet kívánok!
sapé
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Voltál a dokinál :?: Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi gondod :( Írj feltétlen,hogy mi van :!:


Sapé!
Pihenjetek sokat :!: Messze laktok a szülöktől :?: Ágota örül a mamiéknak,ha távol laktok töllük :P Én is mindig a mamámnál vagyok még ma is :!: Nekem Ő a mindenem,meg a férjem és remélem hamarossan, a babánk :lol: Jó pihenést :wink:


Andrea!
Igen az első inszemem volt :wink: Voltál a dokinál :?: Mit mondott :?: Gyere gyakrabban :!:
Mikor lessz a leszívás és stb :?: :oops:


Lola :!: :?: :?:

Minden jót nektek !

Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki nyaral,alig írtok lányok :(
Én jól vagyok,bár most már várom,hogy mi is van :wink:
Fájdogál a hasam,de estefelé,gondolom elfáradok :roll:
Alig alszok este,pedig nincs meleg :shock: viszont napközben szivesen aludnék. :lol: Néha úgy érzem más a közérzete,mint szokott :P Szóval játszadozom a gondolattal,hogy csak kéne tesztelni,de tudjátok,még nem akarnám tudni,ha nerm úgy van ahogy szeretném :oops:


Kicsiboris!
Veled mi van :?: Napok óta nem írsz :( Remélem jól vagytok :wink: Tudsz már valamit :?:


Gyöngyi!
Mit dolgozol :?: csak akkor,ha nem titok :wink: Gondolom,nem fizikai melót,ha októberre tervezed magad kiíratni :P
már biztos írtad és bocsi a kút agyamért :oops: van már nevetek :?:


Sziasztok :!:
Odry
odry
 
 


Odry!

azért nem írok mert nincs mit!amúgy sörfesztivál volt nálunk egy hétig,el voltam foglalva,meg melózom ezerrel.jó is mert már begolyóztam az állandó dokihoz járkálásba.
ma kéne megjönnie, már várom hogy mihamarabb legyen a beültetés.remélem felébrednek a drágák!!!!!!és megtapadnak!!!!
a környezetem egyre idegesítőbb!!!!mindenki terhes, vagy szül.
ti nem így vagytok vele?
alig alattad járt 20évvel az oviba,már annak is iskolába megy a gyereke,mifölöttünk meg ketyeg az óra!!!!!!!!!!!!
na de majdcsak ha lesz valami jelentkezem!!!!
lola29
 
 


Sziasztok! Odry te most hol tartasz mármint hányadik napon? Szorítok neked nagyon!
Én irodán dolgozom mint titkárnő. Név: Anna Elizabet.
Voltunk genetikain és minden rendben van a picurral és a doki bácsi is azt mondta hogy szerinte lány.
És képzeljétek tegnap (19+6 hét) éreztük mozogni a kisasszonyt. Olyan jó volt.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!
Voltam dokinál, talált is egy 47 m-s cisztát, de azt mondta, ez nem akadály. Ma voltam a második uh-on, mára összezsugorodott 20-ra. Ez tök jó hír, azt hiszem :) Van mellette jó néhány petesejt, de még kicsik, úgyhogy növeltük az adagot - így újabb 50.000-rel növeltük a kiadásokat is, ez a rossz oldala a dolognak... Remélem sokat tudnak leszívni jövő héten. Azt nem tudom pontosan, mikor, majd hétfőn, az uh-n kiderül. Már nagyon várom, teljesen be vagyok sózva... Próbálok már előre minél többet pihenni, erről ugyanis nem vagyok híres.
Odry, mikor kell visszamenned? Még mindig bírod, hogy nem tesztelsz? Dolgozol egyébként vagy tudsz pihenni? Szorítok neked/nektek!
Wandrea
wandrea
 
 


Sziasztok!

Most nagyon duli-fuli vagyok :twisted:
Szépen írtam mindenkinek és pont a vége fele elszállt :x



Ma reggel eldöntöttem,hogy veszek tesztet és holnap megcsinálom,mert..... :shock:
Nem kell felhasználnom :( mert délelött óramű pontossággal elkezdett görcsölni a hasam és megjött :?
Csalodott vagyok,de nem vesztettem el a reményemet :roll:
Szóval 2 hét múlva újra randizok a dokival :)

Gyöngyi!
Szép nevet választottatok :!: Most délután voltam a dokinál és volt ott egy 35 hetes kismama :shock: szabályossan lehetett látni,ahogy ficánkol a babája :wink: Nagyon furi volt,ahogy eldeformálodott a hasa :?


Lola!
Feltétlen írj,ha történik valami :!: Nagyon drukkolok :wink:
Én is mindenhol kismamába botlok,de olyan jó :oops:
Nekem olyan szépek és mindig elmosolygom magam,hogy majd ha én is :!: :!:
Ti régóta szeretnétek babát :?: :oops:



Andrea!
Pihengéltem,most nem olyan sok a meló :!: Nagyon szorítok nektek :!: Majd írd meg te is,hogy mennyit és mikor.... :oops:
Petefészkeden van ciszta :?: :( a gyógyszer miatt :shock:

Pusza!

Odry
odry
 
 


Odry,
nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze nálatok. De fel a fejjel - legközelebb biztosan sikerül. Kisfiam mondogatta régebben, hogy "csak egy nagyon párat kell aludni..." és már itt a következő nekifutás. Tényleg gyorsan múlik az idő, épp ma jutott eszembe, hogy tulajdonképpen már fél éve próbálkozunk.
Igen, a petefészekben van ciszta, de ez nálam elvileg mkindig így van, mivel PCO-m van (pontosabban PCO-tüneteim, ahogy a doki mondta). Emiatt mindig vannak cisztáim, sok is, de két hónapja a méhtükrözéssel és laparral együtt leégették őket. Tehát nem a gyogyi miatt, ez a nagy is már egy előző ciklusból maradt meg.
Neked mondta a doki, hogy pihenj az inszem után? Egyik barátnőmnek nem, sőt azt mondta, ha gondolja, még dolgozhat is. Kicsit furcsállom...
Wandrea
wandrea
 
 


Odry!!!
most nem biztos hogy kéne írnom olyan depis,magányos vagyok most,szeretnék már gyereket,aki az enyém a sajátom.olyan türelmetlen vagyok!!!!még mindig nem jött meg,gondolom a szurik miatt, hogy kötélen lógjanak az idegeim, mert annál később lesz a beültetés.
mi már 12 éve együtt vagyunk a férjemmel, de igazából tavalyelőtt novemberben hagytam abba a gyógyszert, a három hónap szünet után 2.ra terhes lettem, méhen kívüli lett,egy petevezető ki, azóta nem leszek terhes,és járom a hadak útját.tegnap mondtam a páromnak, ezt a 350 ezret inkább befizettük volna mallorcára,és lett volna egy szép nyarunk, és lehet hogy már terhes lennék!!!!!így meg melózunk ezerrel és örülök hogy nem rúgnak ki a sok győri út miatt.
sebaj, van fagyibabánk!!!!
remélem ti bizakodóbbak vagytok.
lola29
 
 


Sziasztok!

Lola!
Elhiszem,hogy nehéz :( nekem is az :!:
Én másfél éve nem szedem a gyógyit és azt gondoltam,hogy egyből terhes leszek,amikor is azt mondjuk,hogy jöhet :roll:
nem így lett :( Mi éppen egy éve várjuk és pont azért is voltam bízakodó ( Évfordulok szinte minden hétre jutottak ) :) tudod ilyenkor mégjobban hiszed,hogy majd most :wink: De rá kell jönni,hogy nem így megy és ez szomorít el :(
Meg tudom érteni,amit érzel :( Írj akkor,amikor jó a kedved :!:
Tehát holnap várom :lol:


Andrea!
Tökéletessen igazad van :!: Szalad az idő :shock:
Most voltunk egy éves házasok (16.-án) és szinte olyan mintha pár hónapja lett volna :? Az egészben csak az a rossz,hogy babát is azóta szeretnénk :( és nekünk nincs ilyen cukink,mint neked,aki így bíztatna :cry: Tudom,hogy lesz,de még meddig kell várni :?:
Engem csak ez kedvetlenít el,hogy keresem a miértjét :shock:
Gondolom ezzel más is így van :wink:


Jó éjt mindenkinek :!:

Odry
odry
 
 


Odry, igazad van. Mi is mindig erről beszélgetünk a csajokkal. Mindegyikünk azt kérdezi, hogy miért. Látod nálam 10 évvel ezelőtt minden rendben volt, három hónap alatt összejött - épp ahogy terveztük. Most pedig... ha évekig próbálkoznánk, segítség nélkül akkor se történne semmi. És ezzel nem vagyok egyedül. A barátnőim/kollégáim közül négyen próbálkozunk, ebből hárman lombikkal. Ez nem normális, vagy igen?! Ezenkívül még két barátnőm, akik néhány éve távolabbra költöztek. Tényleg nem értem. Nem tudom elhinni, hogy erről mi tehetünk. Biztos a környezetünkben változott meg valami. És nem jó irányba...
De nem szabad feladni. Előbb-utóbb mindenkinek teljesül a vágya. Én örülök, hogy "már" itt tartunk és biztos vagyok abban, hogy SIKERÜL :D
wandrea
 
 


Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. Bár a topik címével ellentétben én még nem számolhatok be sikkerről. Július 11-én volt az első inszemem, de hétvégén kiderült, hogy nem sikerült. Így most készülök a másodikra. Megpróbálok egy kicsit visszaolvasni, hogy ismerkedjek veletek és sikerekről is olvashassak. Így látatlanba is gratulálok a kismamiknak és kitartást a várakozóknak!
cyprus
 
 


Sziasztok!


Kicsit elvesztem,de látom ne vagyok egyedül :lol: ti sem vagytok valami aktívak :!:
Mi jól vagyunk :P Intézkedünk 1000-el,mert elszeretnénk adni a lakást,de nem nagyon nézegetik :( Nagyon lefáraszt ez a meleg :shock:


MINDENKI JÓL VAN :?:

Cyprus!
Ne keseredj el,majd a következő sikerül :!: lehet egy kicsit többet tudni rólad :oops: :?: Pl. -miért lesz inszemed :?:
-merre laksz (nem kell a pontos cím ) :lol:
-mióta szeretnétek babát..... :wink: És amit csak akarsz írni :!:
Most kicsit gyatra a felhozatal,de lesz ez még így se :lol:
szóval írj és pl. nállunk sem volt még siker :( de a következőnél már igen-igen :wink:


Babszi :?: Andrea :?:

Kicsiboris :?: Lola :?:

Ági :?: Gyöngyi :?:

Sapé :?:


Puszi!
odry
 
 


Sziasztok!
Vagyok, de inkább olvasgatlak benneketek.
Odry ezek szerint nem sikerült az inszemed. Jól értelmeztem a soraidat?
Cyprus üdv. itt. Sajnálom ,hogy nem sikerült neked sem az első. De ne adjátok fel.
Nekem a 3. sikerült, de előtte laparoszkópiám volt. Mos 20+6 hetes vagyok.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!

Volt valami ,ami a laparoszkópia után kiderült,hogy gáz!? :oops:
Nem adtuk fel :!:
Most sietek mert van dolgom,de este benézek :wink:

Puszi :!:
odry
 
 


Kedves odry és bgyöngyi!


Köszi a fogadtatást. Odry, sajnálom, hogy eddig neked sem sikerült, de igazad van: a következő FOG! Gyöngyi, neked pedig tiszta szívből gratulálok a babóhoz.

Persze, lehet tudni rólam többet: Budapestről írogatok, 31 éves vagyok, első babót próbáljuk összehozni 1 éve. Meguntuk a sikertelenséget és úgy döntöttem kivizsgltatom magunkat. A Szabolcs utcába járok. Most júniusban voltak a vizsgálatok, elvileg minden ok velünk, de a postcoitalis teszt eredménye nem lett a legjobb. A dokim szerint így a havi 20%-ről 10-15%-ra csökkent a spontán teherbeesés esélye. Szóval nem kizárt, mert nem "nyírok ki" minden spermiumot a méhnyaknál, de sokat igen:(. Így a doki ránkl bízta a döntést, hogy próbálkozunk még, vagy inszem? Mi pedig úgy döntöttünk, hogy inszem, mivel 31 évesen szerintem nincs sok időm a próbálkozásra, főleg, ha az ember nem egy gyermeket szeretne. Július 11-én volt az 1. inszem, de nem sikerált.
Pénteken megyek uh-ra (7.nap) és, ha minden összejön és a dokim sem lesz szabin, akkor ebben a ciklusban újra belevágunk és most sikerülni fog. Ti szoktatok otthon maradni az inszem után? Én most nem tettem, csupán aznap nem dolgoztam. Befolyásol ez valamit?
A dokim azt mondta, hogy normál életvitel, kivéve, ha a sörösrekeszek pakolása nekem ide tartozik.
cyprus
 
 


Odry semmi új nem derült ki. Az egyik oldalam el volt záródva, amit a műtétnél megnyitottak szerencsésen.
Cyprus én az inszem napján mindig otthon voltam. Igaz a 3.-nál pont úgy jött ki, hogy csütörtökön inszem és pénteken meg a párom kollégáival mentünk le Felsőőrsre egész hétvégére és ott még rásegítettünk.De amugy mindent úgy csináltam mint azelőtt.
Köszönöm a gratulációt!
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Cyprus!
Köszi a beszámolót :P azért így csak jobban tudunk neked írogatni. Nállunk is hasonló a szitu,nekünk is a 2. inszem lesz jövőhéten :!:
Én nem dolgozta azon a két napon amikor inszem volt :roll:
Másnap sem,csak a második napon :wink: érthető :?:
Kicsit tudok írni :oops: Én is mindent megtettem,hogy pihizzek és i is rádolgoztunk,de nem most akart jönni a baba :shock:
Szerintem tényleg van benne valami ,hogy jön amikor jönni akar,persze rásegítünk,előkészülünk és sorolhatnám :)
Azzal biztos nem ártassz,ha pihizel :wink:
Akkor drukk ezerrel :!: Akkor a jövöhéten lesz az inszemed :?:


Gyöngyi!
Lehet,hogy hülye a kérdés :oops: Amikor is a sikeres,azaz a 3. inszemed volt,akkor azon az oldalon volt peteérésed,amelyik el volt zárodva :?: Rájöttem az uh. során,hogy nekem csak a bal oldalon van domináns pete :shock: A másiknál csak icikék és minden második ciklusom furább,mint a normál :oops:
Ezt csak azért írtam,mert a múlt honapban volt a rosszabb szakasz :? de most a jó lesz... :lol:


Odry
odry
 
 


Sziasztok!




OCyprus!
üdv. itt! Örülök, hogy megtaláltál minket.Itt szívesen segítünk egymásnak,persze ha tudunk!
Nekem is hasonló problémáim voltak mint neked, csak nálam hormonzavar formájáben kezdődött az egész, 3 év után inszeminálással sikerült teherbe esnem. A 4. volt sikeres! Így ne keseredj el, a következőnél már nagyobb esélyed lesz. Most 2. éves múlt Ágota lányom. Most próbáljuk a tesót, de sajna spontán nem megy, így kezdjük az inszemet.
Ja! Egy jó tanács, nekem bevált. Nyugodtan menj táppénzre inszem után, és ne tegyél úgy mintha spontán sikerült volna.Igen is vigyázzni kell magadra, mert az inszem egy beavatkozásnak számít. Engem az inszemek előtt sokan megvizsgáltak, és hogy ennek köszönhetően vagy nem 23. hetesen megnyílt a méhszájam veszélyeztetett lettem. De ettől is függetlenül sokat kell pihenni, és vigyázni magadra. Inszem után ha hazamész pihenj le, tegyél a feneked alá párnát, akkorár, hogy megemelje a csípődet!
Odry!
Sajnálom, hogy nem jött össze a bébi, de ne keseredj el!
Képzeld! Ma megjött, nem is tudom hány nap után.VÉGRE!!!!
Így holnap hívom a klinikát, és ha minden jól megy pénteken mehetek vérvételre. Most anyukáméknál vagyunk már 2. hete, ezért nem írtam. Ágota jól érzi magát, egyre többet bilizik, mert nálunk már ilyen nagy események vannak.


Jó pihenést mindenkinek, és kitartást!!
sapé
 
 


Sziasztok!
Tegnap 12:45-kor csaszival,megszületett Dani baba!NOÉMI 22 kicsi fia!3800g és 54cm-el!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


odry,
szívesen mesélek :D. Nagyon drukkolok a jövő heti inszemhez. Én holnap reggel megyek a 7. napi uh-ra, és tudatni a dokival, hogy nem sikerült az első. Aztán gondolom hétfőn a 10. napon megint uh, és ha minden rendben lesz és időben érik a tüszőm, akkor akár már a jövő héten lehet nekem is az inszem. Az első inszem ugyanis a 18. napon volt! Hétfőn már okosabb leszek, de nagyon jó lenne, ha már a jövő héten lenne!
Van köztetek olyan akinek nem kell semmi bogyót szedni előtte? Nekem nem kell, mert érik a tüszőm és reped is magától, de ennek ellenére azért bebiztosítottuk és kaptam előtte choragon szurit. Nincs így kisebb esélyema következő inszemnél, hogy nem szedek bogyókat?


sapé!
köszönöm a biztatást, remélem hamarosan sikerül mindannyiunknak. nagyon jó hallani, hogy neked már egyszer sikerült! Nem akarok úgy tenni, mintha spontán sikerült volna, hisz igazad van és ez tényleg egy beavatkozás. Már most eldöntöttem, hogy a 2. inszem után itthon maradok pár napot. :D


Noémi22-nek pedig hatalmas gratula a pici születéséhez!! :D :D

Lányok, majd holnap megírom, hogy mi volt az uh-n. Odry, lehet, hogy egyszerre izgulhatunk és drukkolhatunk a 2. inszem sikeréért.
sziasztok!
cyprus
 
 


Sziasztok!

Noéminek gratulálunk és sok olyan szép-boldog napot kívánok,mint a fia születése :!:

Cyprus!
Érdekes számomra,hogy nem szedetnek veled semmit :shock:
Nállam is oké e téren minden és mégis szednem kell a clostyt,majd szuri :roll: Nem akarom a kedved venni,de nekem a doki,mikor elmondta mi a menete az inszemnek,-ez kell,mert így biztossabb-mondta :shock: Na Ő tudja :!: :?:
Nekem a 13-14. napon volt inszem. Nállad a ciklus hány napos :?:
Ja, meg a gyógyszertől a nyálkahártya vastagsága is jobb,ami kell a beágyazódáshoz,mint gyógyi nélkül :!: De nem akarok okoskodni.


Sapé!
Halleluja :!: Most már nagylevegő és csak előre :!: Mindjárt szeptember :wink: Ügyi a lányod,állítólag nyáron könnyebb is a pelust elhagyni :shock: Messze laknak a szüleid,tölletek :?:


Jó éjt!

Odry
odry
 
 


Sziasztok
Noéminek én is gratulálok a kicsi fiához, aki nem is olyan kicsi.
Odry mind a két oldalon volt nekem mindig PÉ-m. A műtét után is csak akkor egy kicsit több, ha jól emlékszem 4-4 db.
Cyprus nekem is volt mindig spontán PÉ-m, de a doki azt mondta, hogy egy kicsi rásegítés azért kell.
Jövőhéten nem leszek, mert egy kicsit megyünk megint pihengetni, igaz csak Szegedre, de jó lesz.
Odry, Cyprus drukkolok nektek a köv. inszemhez.
Sapé neked is szorítok, hogy minél előbb kezdhessétek el. Ja és a lánykád nagyon ügyes.
Sziasztok
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok lányok!

Na, megjártam a dokit. Tegnap írtam, hogy nem kell szednem semmit, és az első inszemnél csak tüszőrepi szurit kaptam, hát ez mára megváltozott. A doki mondta, hogy jó lenne kicsit meggyorsítani a peteérést, hogy ne csak a 18. napra legyen jó (hisz a ciklusom hossza ezt nem indokolja: 29 napos), így kaptam bogyót. Egész pontosan Ademit-et, napi 2x1-et kel bevennem. Hétfőn 10. napi uh, akkor már sokkal okosabb leszek, mert most még csak annyit tudok, hoyg akkor inszemre készülünk. Ja a nyálkahártyám 14mm volt az inszemkor, azt mondta a doki, hoyg ennél vastagabb nem is lehet. Odry, én sem akarok okoskodni, de én úgy tudom, hogy a closty vékonyítja a nyálkahártyát. Viszont a 3. napi hormonom tökéletes lett. Legalább valami.
Mi most lemegyünk délután a Balatonra, de csak hétvégére. Hétfőn leszek és majd talán "élőben" is tudunk dumcsizni. És remélem addigra tudni fogom, hogy mikor várható az inszem.

Gyöngyi, nektek jó pihenést, és mindenkinek szép hétvégét kívánok. Vigyázzatok magatokra. :D
cyprus
 
 


Cyprus!
Bocsi a belekotyiért...de mi az az "Ademit"?Sehol nem találtam a net-en!Én Adimet-et ismerek,azt PCO-sok kapják,metformin!
köszi a választ!
sok sikert!
Odry!
A closty egyénenként változóan,de tényleg vékonyít!Én ezért kapok closty mellé Estrofem-et (ösztrogén)!Ami kiegyensúlyozza!
Sapé!Hajrá!Ágota,hogy bírja a meleget???Mi szeptemberben ugrunk rá a témára ismét,most nyári szünetet tartok!pusza
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Inszemes lányok, segítsetek nekem néhány információval legyetek szívesek! Ugyan nekem nem inszemem lesz (van) csak időzített együttlét, de stimuláltak hormonszurikkal, és volna pár kérdésem, ti biztosan tudjátok a választ.
Ma voltam UHon (11. ciklusnap), a bal petefészkemben 2db 17mm-es tüszőt találtak, méhnyálkahártya 8mm. Ez mennyire jó? Holnap este megkapom a Choragon repiszurit. Nem korai ez? Én mintha úgy emlékeznék hogy 20-22mm-es tüszőket szoktak repeszteni. Nálatok ez hogy volt? Szombat esti repesztéshez azt mondta a doki hogy hétfőtől kell szexelni, csütörtöktől megy a progipótlás. Nektek mikortól mondták repiszuri után a szexet? Milyen időközönként?
Köszönöm a válaszokat! (így előre is) :)
Vendég
 


Áfonya!!!Küldtem pü-t! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Én meg újabb kérdéseket! :lol:
Vendég
 


sziasztok!

bocsika, nyaralni mentünk a balcsira azért maradtam távol,
de pénteken az endometriózisomra megkaptam az első szurit:(
nem volt kellemes...két napig nyomtam az ágyat, és állandóan
hőhullámaim vannak, folyton rámjön a sírás...cikis vagyok.. :oops:
kapott valaki közületek ilyet? nálatok milyen volt a hatás?

Odry, köszi az érdeklődést:o) és sajnálom, hogy nem sikerült, bár tudom ez nem nagyon vígasztal....azt mondom, lehet, hogy ha nem érdekelne minket ez az egész 'babért -küzdés -projekt' akkor azonnal összejönne...minden egyéb izgalom nélkül, csak mi belekerültünk egy mókuskerékbe ahonnan nem tudunk, és nem is lehet a célegyenes előtt megállni. Legyen erőd még sok-sok!!

Noémi, igazán csodás ami veled történt, gratula!! legyetek boldogok a babuskával, nagyon!!!

üdv mindenkinek!!
kicsiboris
 
 


mindenki!!!
kedden megyek győrbe,és 10.napi uh lesz,remélem nemsokára beültetés!!!
mindenki szorítson mindenért!!!
majd jelentkezem
lola29
 
 


[color=green]Sziasztok!

Bocsi, nyaralni voltunk - 2 het a Balatonnal - pihenes ezerrel. :) Velunk volt az 5 eves keresztlanyunk. Aki most mosolyog, hogy "minek", megnyugtatasul - semmiben nem zavart :oops: Ertem ezalatt, hogy kulon szobaja volt. A parom punkosd hetfon eltorte a labat, es pont a nyaralas elott 2 nappal vettek le a gipszet neki - nagy setak romantikazasbol nem is lehetett volna. :( De azert igy is szuper jo volt. Tok orulnek neki, ha egeszen becsaposan pont most sikerult volna egy babat beujitani.

Cyprus!
Ki a dokid? Dr M, vagy Dr V? Mert en is a Szabolcsba jarok. En sem kaptam semmilyen szurit ket alkalommal, mert szepen nonek a tuszoim; csak a choragont. Az inszem eddig mindig a 13. napon volt, valahogy belottem ezt a napot, es nekem 30-31 napos a ciklusom.

Kepzeljetek miket hallottam a nyaralas alatt!!!!
Ahol nyaraltunk, a "hazi-bacsi" szulesz-nogyogyasz foorvos volt 13 eve, csak sajna lebenult a bal oldala, es ott kellett hagynia az osztalyt. Szoval azt mondta, hogyha kisfiut szeretnenk, akkor eleg masnaponta egyutt lenni. Ha lanyt, akkorminden nap egyutt kell lenni. Nala 100 paciensbol 2-nel nem sikerult, a tobbinel ez a tanacs bejott.
A masik, hogy nagyon ajanlja a homerozest. En ezt nalunk nem tartom fontosnak, hiszen Uh-n megneznek minket, es akkor van tuszorepedes, amikor csak akarjuk. De! ha spontan is probalkozunk, akkor a ciklus hosszabol kell elvenni 10 napot, es akkor ezerrel egyutt lenni. Nem felezni kell, hanem 10 napot kivonni. Igy valakinek 31-bol elvonva a 10-et, a 21 nap korul van peteerese. Ezt nem igazan hiszem, mert az inszemem a 13. napon volt, es ha esetleg ra is kell szamolnom, hogy onkent repedjen, akkor sem a 21. napra esik szerintem. De hogy mindenkinek igaza legyen, betartottunk mindenfele utasitast ebben a honapban :oops:

Valaki kerdezte a 17 mm tuszot. Az jo meret, mert 18mm felett jo a tuszo, tehat ta ha 17-nel megkapod a repeszto szurit, akkor meg lesz ket napod, amikor siman 22.5 re is novekedhet a tuszod. Nalam is volt ilyen.

Mindennel egyutt en csak szept. megyek ujabb inszemre, mert aug. a dokim szabin lesz. De jo lenne, ha nem kellene mennem, mert osszejott.... 8)

Babszi
[/color]
babszi
 
 


Sziasztok lányok!


Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Én ma reggela dokinál kezdtem. Növögetnek a tüszőim, de még nem olyan nagyok:a baloldalon több 10-11mm-es van, a jobb oldalon pedig több 11mm-es. Az endom: 6mm,mindez a 9. napon. Mindenesetre ma kaptam szurit (golfan? remélem jól emlékszem) , hogy egy kicsit gyorsítsuk meg a növekedést. Szerdán uh és akkor kiderül, hogy mikor lesz inszem. Kíváncsi leszek, hogy ez a szuri mennyit dob a tüszők növekedésén. Kapott már valaki ilyet?
Kandi! Szerencsére nem vagyok pco-s, de rosszul írtam a gyogyó nevét. :)

Babszi!
Nekem Dr. V. a dokim. a tiéd?

Odry, neked mikor lesz az inszem? Mikor mehet a drukk?
Lányok, most sajna megint dolgoznom kell, de ma még viszanézek. puszi
cyprus
 
 


Lola! Megy a drukk ezerrel nektek!

Odry! Annyira sajnalom, hogy nem sikerult, de legy eros, es majd a kovetkezo...!


Cyprus! Dr.M.

Noeminek nagyon nagyon gratulalok, es sok boldogsagot, jo egeszseget kivanok mindkettejuknek! Ne hagyj itt minket, gyere amikor tudsz!!!
babszi
 
 


Sziasztok!


Noéminek gratulálok! Jó erőt, egészséget kívánunk a picihez! :lol: Képet lehet kérni?????


Lola!
Szorítok neked!


Remélem mindenki jól van, mi vasárnap jöttünk haza a szülőktől. (Tőlünk 100km-re, Miskolcon élnek.) Pénteken voltam vérvételen, ami nem lett rossz, csak az LH-m lett magas. A doki szerint ezt korrigálni tudják injekcióval. Így felírt nekem Puregon inj., és Clostilbegytet. A Puregon most már új formában van, tollal adható. Tényleg szuper, anno én tűvel, fecskendővel adtam magamnak, de ez a toll megkönnyíti a dolgomat, csak a technikáját kell megtanulni.
Pénteken kell mennem ultrahangra és vérvételre, remélem az eredmény is jó lesz!
sapé
 
 


Sziasztok csajok!

Kicsit elvesztem :lol: Voltunk szombaton a szabadtérin és az eső miatt 9 órai kezdés helyett 11kor kezték :evil: Az első felvonás után hazajöttem,mert szét fagytam és nem hiányozna most a megfázás :(
Holnap megyek uh-ra a 12cnapon :? a múlt hónapban ilyenkor,már a 2. uh volt és a 13-14.napon inszem, a ciklusom 30 volt :shock:
Most 28 napos a ciklusom :roll: szerintem megint a 13-14.napon csinálja :shock: ,ha nem :x akkor öri-hari :lol:
Félek,hogy lekésünk :!: :?: Vagy nem :wink:
Pénteken du.-án fogok kicsit dolgozni,de pihenek,mint múltkor :P
Itt szegeden a clostyl a 'divatt" :shock: lehet,hogy folyamatos szedésnél okoz mást, mint ami jó :?: Egyenlőre nekem gyarapodnak a dolgok tőlle :wink:


Babszi!
Kívánom,hogy teljesüljön az álmod :!: Legyen meg ennek a szép nyaralásnak a gyümölcse :wink: Mi is beszéltük,hogy tengerre kéne menni,de megvárjuk a két hetet :shock: Nagyon jó lenne,ha teljesülnének a vágyaink és végre elmondhatnánk,hogy ...... :wink: Eljön az-az ídő :!:


Kicsiboris!
Erőm van :!: remény is és pozítív hozzáállás :!:
Az a baj,hogy ezen felül van még épp elég baja az embernek és néha úgy érzem, elég :x Lakatlan sziget stb. :wink:
De ez van és végig kell járni :!: Meddig kell kezelni :?: Bocsi,de fogalmam sincs,hogy mivel jár :oops: Csak a kezelés után lehet inszem,vagy valami :?:


Cyprus!
Akkor ez a mi hetünk :wink: :?: Honap du.-án megírom mit mond a dokim :shock: De mint már írtam lehet,hogy szerda csütörtök lesz a napja :!:


Jó éjszakát!

Odry
odry
 
 


Mindenkinek, aki valaha terhes volt!

A nyaralas ideje alatt meglatogatott egy nagyon kedves fiatal par ismerosunk, akikkel a naszuton ismerkedtunk meg, es azota tartjuk a kapcsolatot. Mar van 2 gyerek naluk - egy 4 eves fiu, es egy majusban szuletett tunderi kislany. Tudnak a problemankrol, es sokat beszelgettunk. A baratnom arrol akart meggyozni, hogy egy no, ha figyel a testere, akkor azonnal tudja, ha terhes. Ok egyutt voltak, es maris mondta, hogy ez sikerult, terhes lett. Ugy tudom a biologia nem ezt mondja - szerintetek csak mondta, vagy tenyleg van vmi a hatterben? Mikor lehet barmit erezni? A net szerint 15-20 nap a fogantatastol, de nem tudom igaz-e. Mindig egyutt jarnak a tunetek? Ha nincs mellfeszules, akkor az baj?
babszi
 
 


Sziasztok lányok!


Először is Lola nagyon szorítok a mai naphoz!
Na és odry neked is, hisz ma kiderül mikor lesz inszem!!! Mindenképp írd meg mi lesz ma du a dokinál!
Én csak holnap reggel leszek okosabb, ha hatott a tegnapi szuri. Nagyon remélem. Már úgy várom az inszemet!!!!

Hát ezzel én is így vagyok, hogy néha azt üvölteném bele a világba, hogy most aztán már ELÉG!!!! Aztán előveszem a jó kis pozitív gondolkodást és megbeszélem magammal, hogy nekem ezt az utat is végig kell járnom valamiért. Aztán rögtön előjön a kisördög és rákontráz: na jó-jó, de nekem miért kell mindenért megküzdenem, miért nem mehet minden (óh, én nagyravágyó), vagy néhány dolog simán???? Aztán megint magamhoz kapok és lenyugtatom magam, hisz ez nem segít rajtam. Szóval csajok csak pozitívan, hamarosan nekünk is lesz babónk!!!
Majd még visszajövök a nap folyamán, addig is legyetek jók és jó hírekkel gyertek. :D
cyprus
 
 


Kepzeljetek!
Van egy 38 eves kolleganom, akinel megallapitottak annak idejen az orvosok, hogy nem lehet gyereke, mert nincs peteerese. Eleg vallasos no, es nem akarta, hogy orvosilag hozzanyuljanak - nem vallalkozott volna se inszemre, se lombikra. Ugy gondolta, hogy a sors akkor mast var tole.
Annyit azonban megtett, hogy elment term. gyogyaszhoz, aki irt fel neki valamilyen cseppeket, amiket be kellett szednie ahhoz, hogy legyen peteeres. Mult honapban az eloirt adagot hebe-hoba szedte, es most kiderult, hogy terhes. Ez mind nagyon szep es jo - az orvos azt allapitotta meg, hogy kb. 4 hetes terhes. 2 het mulva a kontrollon viszont nem hallottak szivhangot, pedig mar 6 hetes terhes elvileg. Szerintetek lehet, hogy kesobb (2 nappal) viszont hallani fogjak? Ez is amolyan "siker-sztori" lenne, csak nem fog ilyen csufos veget erni :( :( :(
babszi
 
 


Szia Babszi!

Hát ez tényleg csúcsszuper sikersztori lenne. Nagyon remélem, hogy ott van az a babó, de sajnos bármi megtörténhet manapság.
Majd írd meg, hogy mi lett velük!

Odry mi volt a dokinál tegnap?

Én ma voltam 11. napi uh-n és 14,5mm-es tüszőm van és 6,5mm endometrium. Ma megint kaptam egy ampulla Gonal szurit és pénteken ismét uh. Ahogy így számolom, pénteken kb. 18mmesnek kéne lenni. Így valószínűleg hétvégén vagy hétfőn lesz inszem.

Láttátok tegnap a fókuszt? A meddőségről (úgy utálom ezt a szót) volt szó és egy 1967-es magyar találmányú oltóanyagról, amitől több olyan kismama is lett akik már az inszemeken és több lombikon is túl vannak. A nődoki szerint nagyon jó ez a vakcina, rentgeteg rejtett dolgot kiszűr. A nevét nem mondták, de a doki Dr. Lázár Erika (?) volt. hallottatok már erről valamit?
cyprus
 
 


Akartam nezni a musort, de nem lattam. Mondtak legalabb valamit benne, vagy megint a nagy altalanossag? Ha annyira klassz dolog, miert nem adjak tobbeknek? Sokszor ugy kell utanajarni a dolgoknak :o
babszi
 
 


Áh, semmi különöset. Igazából én is rögtön ezt kérdeztem a férjemtől, hogy ha a '60-as évek óta van egy ilyen csodaszer, akkor miért nem adják mindenkinek? A férjem (aki egyébként orvos)egész egyszerűen azt válaszolta, hogy mert nem csodaszer. Van akinek segít, van akinek nem, mint az összes gyógyszer általában. Ráadásul a meddőség kezelésére egyáltalán nem elfogadott módszer. Nem győzi hangsúlyozni, hogy minden szervezet más és más, ami az egyiknek tök jó és esküszik rá, az a másiknál mit sem ér.
Na, mindegy, én bízom a dokimban és a hamarosan elérkező 2. inszem sikerében.
cyprus
 
 


Cyprus!

Milyen szakterulete van a ferjednek? Dr V-t es Dr M-et sokan szidjak, de hogy megnyugtassalak, meg igy is a tied a jobb. Hogy mennyivel, nemtom. En 4 inszemet csinaltam egyebkent, es soha nem voltam terhes :( Remelem ez a nyari szunet meghozza majd a csodat orvostol fuggetlenul.
A csodaszerre visszaterve egyetertek a ferjeddel, de azzal nem, hogy akkor ne csodaszerkent emlegessek a Tv-ben. Nem? Mert biztos sokan felkaptak ra a fejuket, es esetleg zaklatjak a dokikat ezugyben.
babszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?