Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meggyüttem a nyaralásból. Jelentem, munka mellett 1 napig tartott végigolvasni a másfél hét termését, jojóznak is a szemeim. Előre is mondom, hogy nem reagálok mindenre, remélem nem lesz belőle sértődés. :D :D

Csakegy
, szuper, hogy te is átélheted ezt a csodát, gratulálok! Vigyázz azért magadra, bár én nem tartom veszélyesnek a sátrazást! Magam is a tömjük teli a hálózsák végét módszert szoktam alkalmazni lábkihűlés ellen. :)

Kavicska, ejnye-bejnye, felhívsz a nyaralás közepén, ráadásul hajnali 9-kor :!: és nem is mesélsz nekem Csakegy + tesztjéről.
A topiktalálkozó időpontját bevéstem a határidőnaplómba (ha nem leszünk éppen Balcsin, akkor megyek!), nem ismerem a Camponás palacsinázót, de nekem bármi jó, ami nem dohányfüstös. A légkondis plázákról meg csak annyit, hogy tegnap pont ilyen célból mentünk moziba, hogy a 35 fokos panel helyett egy hűvös helyiségben töltsük az estét, erre nem működött a légkondi és fullra teli volt a terem. Kicsit voltam csak ideges. :evil: Egyedül a popcorn tudott valamelyest megvigasztalni.
A valami kék igényt nem lesz nehéz teljesítenem, ez a kedvenc színem. Én a lányomat is kékbe fogom öltöztetni. :D
Norka, én is jelentkezek egy láncszemnek a Bogi kézről-kézre adogatásánál, nagyon jó referenciákkal rendelkezem az unokaöcsikéim révén. :-)

Lara, fel a fejjel! Tudom, hogy ez nem vigasz, de ha a természet úgy dönt, hogy nem marad meg a baba, akkor az jobb, ha a nagyon korai szakaszban történik. Kitartás a továbbiakhoz, mi nektek szurkolunk! :wink:

Okr, nagy kár hogy elmentél! Okr, de jó hogy visszajöttél! :D :D :D

Rambóka pocakján én is elámultam, aszta mekkora. :shock:

Metformin ügyben csak annyi, hogy nekem a házidoki nem volt hajlandó felírni. Mutattam neki a cikkeket, a leleteimet, bólogatott, hogy milyen ügyes vagyok, hogy mindezt kikerestem, de ha nem gond, akkor továbbra is csak írja fel a nőgyógyász. Igazából azért próbálkoztam vele, mert kicsit sokallottam Ácsnál a 7000 Ft-ot egy receptért.

Csillagfény
, úgy irigyellek, hogy te már túlvagy a 12. heti UH-n, én jövő kedden megyek.

Ja és Vöcsök, nagyon boldog szülinapot!

Pussz Espero
espero
 
 


Sziasztok,én is megjöttem a nyaralásból, és én inkább nem is próbálkozom azzal hogy külön kiemeljek 1-2 hozzászólót akinek reagálok az üzeneteire, mert eleve esélytelennek tartom hogy mindenkinek külön írjak, ha meg csak pár embernek firkálok kiemelten akkor a többiek megsértődnének talán...

Rejo írt utoljára az én üzenetemre válaszolva konkrétan, úgyhogy neki mégis annyit, hogy én sem azt értem "természetes v alternatív" szülés alatt hogy az ember bordásfalon lóg, hanem pont azt hogy mivel még nem szültem, és fogalmam sincs hogy mire számítsak - legfeljebb némi kis halvány elképzelésem lehet róla- ezért szeretnék olyan kórházban szülni majd és olyan orvosnál, aki feleslegesen nem macerál, viszont ott van velem, és ha szükséges akkor beavatkozik és segít. Nem tudhatom előre hogy mi és hogyan lesz, lehet hogy én leszek az első aki EDÁ-t kér és hanyattfekvésből fel sem akar kelni mert úgy érzi magát jól,- de ha nincs orvosi indoka a dolognak, akkor engem ne kötelezzenek erre!!! Épp ez az, hogy ha nincs kontraindikáció, akkor hallgathassak az ösztöneimre,mert biztosan az a legjobb ilyenkor. Persze hogy kell közben vizsgálat, de nem rutinszerűen, amolyan akierrejárazmegujjaz-jelleggel. Pont attól tartok, hogy okosorvosék csinálnak egy akkora gátmetszést mint a ház, és az életben többé nem lesz jó a szex sem nekem sem a páromnak, vagy épp nem vágnak pedig kéne, és szétrepedek, vagy rábeszélnek az EDá-ra pedig én még bírnám anélkül is és elveszik tőlem azt hogy megélhessem a szülést úgy igazán, vagy épp nem adnak, pedig én már nem bírom anélkül... szóval egyszerűen olyan kórházban és olyan dokiban szeretnék gondolkozni ahol az ember nem egyszerűen egy eset a futószalagon, hanem az egyéni dilijei és állapota szerint látják el, nem az egyenprotokoll szerint.Nem mellékes szempont nálam az sem hogy nagyon sokáig éltem egyedül és a szülés után sztem nehezen viselnék el egy primitív szobatársat, szóval szeretnék egyágyas szobában maradni, hogy a babával lehessek ha nem leszek dögfáradt, és velem lehessen a párom is. Erre sincs mindenhol lehetőség sajna. És tök jó hogy megírtad hogy te ezt hogy élted meg, mert ez is elgondolkoztató, én eddig csak olyan véleményeket hallottam hogy az egész szülésben a gátmetszés volt a legrémesebb, meg hogy tönkretette a házaséletet, meg hüvelyelőeséstől vizeletcsepegésig mindent okozott. Én már most is intimtornázom, és még a sport kapcsán gondolkozom azon soxor hogy ott is egy izomhúzódás hamarabb rendbejön mint egy szakadás vagy műtéti vágás... szóval lehet hogy ha nem muszáj akkor jobb megúszni a gátmetszést... pont ezért jó ha elmesélitek erről is a tapasztalataitokat, véleményeteket, hiszen van itt több csajszi is akinél ezek a dolgok is nemsokára aktuálisak :)
Amúgy még a nyaralás alatt is ténykedtem: szerváltam magamnak belgyogyi ismerőst, és kiírt nekem Merckformint! Ő azt mondta hogy a 850-essel kapcsolatban van több referencia, és abszolut egyetértett a kezeléssel,még el is magyarázta az összefüggést az IR és a PCO között tök világosan, de a lelkemre kötötte hogy csak úgy, ha mellette valaki felügyeli a kúrát( ő szombathelyi , így nem járhatok le hozzá rendszeresen, viszont ha Ács rábólint a gyógyszerre és ellenőrzi hogy hogy hat rám, kiírja nekem Pro Famíliára ezentúl is), úgyhogy holnap megyek az Ács dokihoz, megkérdezem hogy mi a véleménye, mindenképp szeretném megkérni hogy csináljon egy UH-t ( az nekem még nem volt) és egy frissebb hormonvizsgálatot ( mégis 6 évvel ezelöttiek az utolsó leleteim, azóta meg megtömtek gyógyszerekkel rendesen, biztos változott azért valami). És ha nem mondja egyértelműen a Metformint, akkor asszem még megvárom azt a szeptember 26-ot is amikor mehetek Csakegy belgyogyijához és addig nem eszem meg a gyógyszert... én nem pánikolok hogy mikor lesz babám, inkább valami olyan kezelést akarok amivel -már amennyire az ilyesmi lehet tuti- TUTI rendbehoznak és pár éven belüle összejöhet az a gyerköc csak amiatt szeretnék minél hamarabb a dolog végére járni hogy ugye így a Diane után közvetlenül több esélyem van...
felícia
 
 


Sziasztok!

Norka!

Tegnap kifelejtettelek, bocs! :oops:
Szóval szerintem se tartsd magad selejt anyának! Rengeteget dolgoztál azon, h. Bogi tudjon szopizni!!!!! Most meg meghaladja a tejtermelésedet???? Majd követi a kereslet a kínálatot ne izgulj!!!!! Hadd dolgozzon!!! :lol:
Egyébként nem lehet, h. inkább a meleg viseli meg? Anyu mondta, h. anno egészen beleizzadtunk a szopiba, milyen lehet ez 33 fokban!!!!! Én is kiakadnék, ha most vki kemény fizikai munkára kényszerítene!!!! :shock:

Na mi van a fogaddal??????? :?:

Kavits!

Én is megdöglenék az unalomtól, ha egy hétig kellene kövesztenem a s.ggemet vhol nyaralás címén!!!! Anno 3 hetet töltöttünk társas úton Spanyolországban sátorral ill. két naponta buszon alvással, nem voltunk 2 napnál tovább egy helyen!!!!
Csodálatos volt, rengeteg mindent láttunk, igen sok kalandban volt részünk!!!
Persze voltak nehéz pillanatok, összezördülések, és utána elég fáradtak voltunk, de ugyanakkor pszichésen sokat számított, h. 3 hétre kiléptünk a mindennapi mókuskerékből és mindennapra jutott vmi új élmény!!! Soha nem fogjuk elfelejteni az ott látottakat és egyszer majd Mütyűrkének is meg fogjuk mutatni!!!! :D

Vöcsök!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Gombára Canesten hüvelytabletta, de csak doki beleegyezésével!!! Klion D-100-at NE!!!!!!!!!!! Antibiotikum nem jó rá, csak ront rajta!!!!!!

Nóra!

Csak így tovább!!!! :wink:
Utrogestan 2-3X1 /nap
Jól számold ki, h. elég legyen és nehogy elfogyjon mielőtt a dokid fel tudja írni a köv adagot, mert ha hirtelen abbahagyod elmehet a baba!!!!!!! :!: Inkább írass a körzetiddel!!!!!

Sziasztok Nyaralásból Visszajöttek!

(Nektek most igen sz.r lehet!!!) :(

Espero!

Nem is kell azt a munkát túlzásba vinni, pláne 1. nap!!!! :lol:

Felícia!

Jobban jársz, ha vágnak, mint ha repedsz, vágott seb mindig szebben gyógyul, mint a szakított!!!!!
Másrészt, ha végbélig repedsz, akkor nem csak vizelet inkontinenciád lesz!
Beszéld meg a dokiddal a dolgot, varrásnál tudnak kicsit „bevenni” is! :wink:
rambóka
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!!!

Espero!!!
Szia! Végre köztünk. Már teljes időzavarban voltam és nem tudma mikor érkezel :roll: Most "össze lettem szidva"??? :oops: Kép Elfelejtettem :?

Felícia!
Hétvégén EB. Nézed a csajokat???
Már hiányoltam a mélyreható, tartalmas hszidat :) Komolyan. :)
Rambókának igaza van! Inkább vágjanak. Kép , mint repedj! Kép

Rambóka!
Ez tetsztet "még tudnak kicsit bevenni is" :lol: , olyan, mint a jó szabászat :?: :shock: :?: :shock:
"Doktor úr, olyat szeretnék, mint 16 évesen :!: :shock: :!: :shock: Kép

Vöcsök!
Boldog szülinapot neked!!! Fiatal vagy... Puszit mindkét orcádra Kép

Most hirtelen ennyi futotta. mert igen lassú tempóban halad a pakolás :shock: Sosem jutok a végére. Nem is értem, hogy minek kell elvinni az egész házat. :lol:
Vendég
 


felicía!

Pont ezt írtam egyik hozzászólásomban, hogy barátnőm hármat szült: elsőnél volt gátmetszés, és varrták, utána olyan volt mint szűzlánykorában, semmi gond se házasélettel, se pisiléssel. Második szülésnél megcsinálták gátmetszés nélkül, nem is repedt, így nem is varrtak. Utána tág hüvely, csepegő vizelet. harmadik szülésnél nem volt gátmetszés, kicsit repedt, de utána varrták, ezután csepegés megszűnt, hüvelyméret oké.
Úgy tűnik, pont akkor kerülöd el a kitágulást és az inkontinenciát, ha van gátmetszésed, és utána szépen összevarrnak.

Nekem akkora gátmetszésem volt Dominál, mint egy ház, kétszer vágták, hogy kiférjen, + belül teljesen szétrepedtem hosszában. Doki olyan szépen összevarrt utána, hogy semmiféle vizeletcsepegési problémám nem volt, és a méret is maradt a régiben! :oops:

A pécsi dokim így magyarázta el, miért jobb gátmetszéssel, mint nélküle: Fogj egy rugalmas textilanyagot, vagy egy gumigyűrűt, vagy egy rugót, ami a csuklódra jó méretben. Húzzd ezt fel a derekadra vagy a combodra. vagy elszakad az anyag, vagy ha szép lassan húzod nem szakad el, de kinyúlik, és mikor leveszed, soha nem lesz már jó a csuklódra.
Ha gátmetszés nélkül szülsz, ugyanígy megnyúlnak - kinyúlnak az izomrostok, és soha nem tud már teljesen összehúzódni, mint ahogy a kinyúlt rugót vagy anyagot se tudod már visszanyomni.
Ha elvágod az anyagot, és utána összevarrod, olyan marad a szerkezete mint új korában, ugyanolyan szoros marad.

na ennyit erről a témáról! :lol:

Szia Esperó!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Norka!

pü. ment! :D

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Elnézést,hogy nem tudok most visszaolvasni :oops: ,de van két hírem,amit gyorsan el akarok mondani(önző módon :twisted: )

Szóval mai tesztem negatív,és pecsét is van,DE (Nem hivatalos az eredmény még)FELVETTEK A FŐSULIRA!!!

Vöcsök
Kép
Boldog szülinapot!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kriszta!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!
Nagyon ügyes vagy!!!! :) Voltál:) Leszel :)
Smsben küldték az infot???? Azért nem hivatalos még???

Főnök asszonyodat te is boldoggá teszed ezzel a hírrel :) :lol: :lol:


.....mosogatás....
Vendég
 


Okr!

nagyon-nagy gratula!!! Éljen!!!
Hurrá a fiatal fősulis gólyának!! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavicska
Köszönöm!! :D
sms,és a felviből tudom :D
Azért már a diákigazolvány csekkje a hűtőn várja,hogy befizessem.Addig is egy ari béka vigyáz rá,mágnesekkel! :lol:
Főnökasszony apától minap is érdeklődött :twisted:

Rejo
Köszike! :D
Olyan jót derültem a gólyás gondolton!Eddig ez eszembe sem jutott! :P

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kriszta!
Juteszembe!

Tanujj gójja mer mekbux! hihi ( :lol: :lol: :lol: )

Mostmár tényleg lefekszem. Nagyon álmos vagyok. Nem is értem magam. Túlpörgök szabi előtt :shock:
Vendég
 


Norka
Sztem sem parázzál a tápi miatt!
Nem baj,az,ha kell némi pótlás időnként.Ettől még tökéletes anya vagy.Akkor is az lennél,ha abszolút nem tudnál szoptatni!

Rejo
Sajnálom,hogy esőbe fulladt a múltkori strand Andikáékkal. :(
Uh-hoz drukk,éd képet ide!! :D

Nóra1
Hogy áll a hőd?
Talira természetesen jönni,jönni,jönni!!!! :D

Gabika
Jól tetted,hogy táppénzre mentél!Épp itt volt az ideje! :lol:

Kavicska
Hőmérőzöl még?Tesztet azért egyet csinálhatnál,hátha.... :D

Betétekről egyszer írta egy leányzó,hogy eleinte csak berakott egyet-egyet,majd függővé vát tőlük.Aztán rájött,hogy a tisztasági betéttől van tul.képp a kellemetlen tünete. :shock:

Első buszom 6,40-kor indul ,de vonat van hajnal 3-kor is! :D Egyébként sztem családostól megyünk,így az autó megoldja az indulási problémát! :lol:

Csakegy
Itt is nagy grat a pöttyödhöz!

Espero
:D :!:

Andika
Neked is sajnálatomat fejezem ki az esőbe fulladt strand miatt! :( Itt azóta sem esett. :shock: .
Tesztelni mikor fogsz?????? :?: Drukk+++++++++++++++

Felícia
Nekem 5 cm körili metszésem volt.Felszívódó varrattal lett összeöltve,és rögtön ültem rajta.egyáltalán nem fájt.
A sex-ben ez gondot sosem okozott :P
Emiatt ne félj tőle!

Rambóka
Intimszabászat :D :lol: Tettszik!

Ma megyünk anyuékhoz!El is felejtettem,hogy eligérkeztem. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Jó reggelt :D

Rambóka :) köszi, 3 dobozzal szereztem biztosan kitart az egy hetes nyaralásra, utána ha úgy adódik :P rohanok a dokihoz.

Felrakom a görbém. Még mindig bizakodok :D

Szép napot mindenkinek :)
Kép
nóra1
 
 


Sziasztok!

Okr!

Gondolom kb. annyira dobogott a szíved, amikor megnyitottad az sms-t, mint amikor az ember megnézi a tesztjét 5 perc után!!!! :D

Én anno a hivatalos kihirdetés előtt 1 nappal szétbőgtem a fejem, mert az öcsém jött a hírrel, h. 108 pont lesz a ponthatár, biztosan tudja, mert éppen most vásárolt nála a POTE Tanulmányi Osztályáról egy nő, aki ismer engem és ő üzeni! Nekem meg csak 107 pontom volt!!!!!! :cry:
Másnap apám első dolga volt lerohanni és felhozni az újságot, amiben benne voltak a ponthatárok. Nem akartam elhinni, h. mégis felvettek, de mint kiderült a 108 az ált. orvosi karra volt a bejutási küszöb, a fogorvosira már 107-től felvettek!!!!!!! :D
De azért addig nem mertem elhinni - pedig bementünk a POTE-ra is megnézni a bejutottak névsorát! - amíg ki nem értesítettek levélben! :D
Szóval gratulálok ügyes voltál!!!!! :lol:

Már csak egy felvetésem maradt:
Most akkor hogy is van ez? A gólya hozza, v. a gólyának hozzák, v. a gólya önellátó lesz, v. most akkor mi van?????
Nem beszélve arról, h. milyen dolog az h. a gólya békát tart otthon!!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


Okr Kriszta :D Most látom csak! GRATULÁLOK a felvételidhez :D
nóra1
 
 


Nóra: bíztató görbe :)

Okr: Ide is egy hatalmas gratula :)

Kép

Engem meg lőjjetek le légyszi... nincs elég bajom, reggel azzal stresszeltem magam, hogy hőt mértem.. 36,9 ... ami ugyebár nem rossz, de az ucsó néhány napban a melegben 37,1 is volt már (a teszt óta összesen 3* mértem... 37,1; 37; 36,9)... sejthetitek... most azon győzködöm magam, hogy ki voltam takarózva és fáztam is egy kicsit... asszem tiszta hülye vagyok... még jó, hogy ma megyünk a dokibácsihoz :) (na jó... a teszt előtt 36,8 - 36,9 volt a hőm)... többet nem mérek hőt...
Vendég
 


Nóra!

Csak így tovább!!!!!
Aztán értesíts minket, ha van vmi!!!!!!!!

(Szájon át szedhetőt szereztél? Mert a kicsi gyöngyszerű az hüvelybogyó!!!!!
A szájon át szedhető okozhat hányingert, puffadást, hasmenést. Ne lepődj meg!!!!!
A hüvelyi verziónál meg nagyon oda kell figyelni a kézmosásra, meg vmi erősebb tisztasági betétet, v. gyengébb normál betétet vigyél magaddal, mert az elején nagyon folyik kifelé!!!!! Érdekes módon később mintha felszívná a szervezet, már nem szökik!!!! :lol: )
Jó nyaralást!!!!!!
rambóka
 
 


Csakegy!

Nyugi!!!!!!
Hagyd abba a hőmérőzést és ne stresszeld magad!!!!
Nézess meg mindent alaposan, és ne izgulj akkor sem, ha még nem látjátok a szívét dobogni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Korán van még!!! :!:
Engem 8. hét előtt meg sem néztek UH-gal, pont emiatt, de tudom, h. az ember mennyire akarja látni, h. ott van és rendben van!!!!
Ne parázz, csomagolj!!!:D
És ne felejtsd el elkérni a doki elérhetőségét, h. ha felmerül vmi kérdésed akkor legyen, aki megnyugtat!!!!!!!!!:!:
rambóka
 
 


Rambóka! Köszönöm :D

Szájon át szedhetőt szereztem :D. Hányingerem most is van a pajzsmirigy gyógyszertől illetve inkább émelygésem, szóval ez már meg sem fog kottyanni :D , jó lenne már itt tartani, hogy ilyen "gondjaim" :wink: legyenek.
Holnap tudok utoljára írni, aztán aug 7-én leszek legközelebb netközelben.
Sajnos senkinek nem tudom a mobi számát a topicról :( , szóval ha valaki elküldi priviben szívesen küldök egy sms-t a fejleményekről :oops:
nóra1
 
 


rambóka: hogy bírtad ki a 8. hétig????

Én attól xartam, hogy mi van ha méhenkívüli ezért minél hamarabb meg akartam tudni, hogy méhen belül van-e....

egyébként megnyugodtam, hogy igen... a szívdobogást igazából mi is úgy tervezzük, hogy majd csak a jövő héten láthatjuk majd... valszeg jövő csütörtökre vagy péntekre bejelentkezünk UH-ra a kórházba (a doki pont szabin lesz jövő héten)... aztán vasárnap vagy hétfőn indulunk... (azért egy 2,5 hetes nyaralás előtt szerintem illik elmenni egyszer utoljára :) hogy nyugodtan induljon el az ember... )
Vendég
 


Rambóka
Gólya-béka :D :D
A gólya szállítja sztem majd a szomszéd gólyának a babucit! :D :D

Csakegy
Hagyd már a fenébe a hőmérőt!Babás vagy,és leszel még jó 8 hónapig!
Dokihoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Nóra1
Ez nagyon bíztató görbe!De izgi!
Sztem Andikát kellene vhogy értesíteni.A táblát is olyan becsületesen ápolgatja!
Azért a telószámomat én is megadom.Mi pont 7-ig leszünk itthon :D

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr Kriszti :D

Felírtam a számod, küldök majd smst :wink: ! A táblicskuban nem vagyok benne, mivel végül nem PCO-s lettem, hanem pajzsmirigyes :wink: !
Írok majd ígérem, de holnap még mindenképpen jelentkezem!

Most dolgoznom kell :? , rohanok... és izgulok...
nóra1
 
 


Sziasztok!

Bevallom férfiasan, elsősorban Okr-Kriszta miatt néztem be, mert láttam tegnap este az Indexen, hogy lejöttek a ponthatárok! Hát nagyon gratulálok!!
De most akkor mondd is el, hogyan lesz ez? :shock: Tanulsz, dolgozol, gyereket nevelsz, szülsz egyszerre? szegény fejem nem érti. :lol:

Kavicska és Csakegy, jó nyaralást kívánok és legyen ez az utolsó "szabad", gyerekmentes nyaralásotok! :P Norka zöldül irigységében... :oops: Szép dolog a babázás, de hogy egy kis sült hekk, koviubi, napozás és víz ne érje az embert egy nyáron... :? akár csak egy napra...
(Apa azt mondta, hogy elképzelhető, hogy szeptemberben átmegyünk 2-3 napra Sonnentherme-be Ausztriába, ez egy bababarát szálloda Kőszegtől nem messze odaát...)

Csakegy, terhes méhhez nem dugdosunk fel mindenféle kétes tisztaságú eszközt!!! :x Ez a hőmérőzés mánia már nem semmi! Nekem ilyenkor apa már rég eltörte, hogy eszembe se jusson ilyesmivel szórakozni! :roll: Az a baba ott van és kész, mit neki hőmérséklet, valszeg most jót röhög az anyján!

Na még csomó mindenkinek kéne írni... de képtelen vagyok reagálni mindenkinek, bocsássatok meg nekem. :oops:

Na még az azért eszembe jutott, hogy nem igaz, hogy a gátmetszés után előreesik a hüvely és kitágul!! Szerintem nekem túl szorosra lett összevéve a varrással... :oops: de isten bizony nekem most egy maxi tampon felhelyezése is problémát okozna, és nem a fájdalom miatt, mert az már végülis nincsen. Szóval egy gondoskodóbb doki szerintem a varrásnál erre is gondol... az enyém tuti gondolt... 8) (De nem kéne legalább ilyenkor a férj paramétereit megadni? )

Jelentem, a depit most legyőztem, elhatároztam, hogy amit elvárhatok magamtól (és ezt még tudom teljesíteni), az a hajnali, reggeli szopi és nagyobb pihenő után az esti. Napközben már annyira meg van csappanva a tejállományom és annyira nem elég a kisasszonynak, hogy inkább nem is erőltetem, és megy a fagyitej (Jutka néni tejének hívjuk, a barátnőmtől kaptam kb. másfél litert össz.), meg a tápi. Képzeljétek el, Bogi odáig jutott, hogy amikor türelmetlen és berág rám (a cicimre), akkor engem elkezd ütlegelni, a maga kis 5,3 kilójával... döbbenetes. :shock:
Anyám közölte, ha így haladunk, akkor 2 évesen meg is fog rugdosni engem. És még azt is mondta, hogy lám, most mindent visszakapok.
Na ne már, hogy én is ilyen kis banya voltam...! Vagy vagyok?

A párom nagymamája ma hajnalban örökre elaludt. Reggel jött a telefon. Eszembe jutott erről is Bogi születésének a pillanata, az első lélegzetvétele... milyen lehet az utolsó...? Olyan misztikus ez az egész... szép is, szomorú is... :idea:

Tegnap este az első testmozgást is megejtettem. Felvettem a futócipőt és elindultunk a Gracoval a régi futókört teljesíteni, jobban mondva ennek a felét, mert gyorsgyaloglásban ez is 75 perc volt. (Az egész kör 8,5 km) Bogi jól bírta a kiképzést, édesen szendergett, na nem mondom, hogy mélyen aludt... :lol:
De azért itten néztek a környékbeliek, ki ez a nagy csöcsű őrült, aki ilyen heves iramban rázatja a kölykét...

Na befejezem a pofázást, még a végén sok lesz belőlem.

Akiknek nem írtam is, tudjátok, hogy figyelek, szurkolok, gratulálok, együttérzek, kinek mi kell!

pusz Norka
Vendég
 


Csakegy, most jut eszembe, ki mondta, hogy mindenki ott hőmérőzik, ahol én... :oops: na bocs
Vendég
 


Norka: nem dugdodok én felfelé semmi sem :) Nem őrültem meg :) (amióta világ a világ szájban mérem a hőt :) ) max. a dokik dugdosták a kacsájukat meg a jódos pálcájukat (azt meg minek????)... na meg az UH-t.... (szegény férjem... ő sem dugdoshat semmit amíg engedélyt nem kapunk... valahogy nem merem megkockáztatni a vetélést egy jól sikerült action miatt :oops: )

de tényleg arrébb pakolom a hőmérőt... és nyaralni sem viszem magunkkal :) :) :) (na jó lehet... de a kocsi mélyén tároljuk majd :) )
Vendég
 


Rambóka
Most itt 115 pont volt a határ.El is felejtettem írni! :oops: Ha kicsit jobban bíztam volna magamban,beadhattam volna a jelentkezésemet Pestre is!Ott 127 a határ,és nekem meg pont annyim van. :wink:

Norka
Köszike!
Nagymami miatt részvétem :(
A gyerekkel nyaralás,strandolás ahogy én elnézem még 5-6 évig biztos nagyon nehéz lesz :shock:

Férjednek üzi :D : suli,munka,gyerek,és remélhetőleg terhesség.Ez a terv!

Csakegy
A jódos pálca a rákszűrés része.
A méhnyakat megérintik vele,és figyelek a kukkeren,milyen a színe.
Ezek szerint rákszűrést is csináltak nálad?? :?:
Mondjuk kelleni,kell,az tuti!Nekem nem is tudom,mikor volt terhesen,de volt!

KépKép

KépKép
okr
 
 


okr: ezek szerint... jéééé.... ezt nem is mondták... a kukker az ott volt... de nekem még soha az életben nem csináltak ilyen kukkerest... csak simán kacsa, fehér pálcára vattavagymi és ment a kenet a laborba....

valamit kérdezett a bajsza alatt a doki a végén a rákszűrésről és mondtam neki, hogy kb. 3 hónapja voltam és minden OK volt... és mondta, hogy ha egy éven belül volt akkor az OK...

de ezek szerint extra rákszűrtek ? :) Hát bánni éppen nem bánom... inkább kétszer mint egyszer sem :) (de itt nem küldtek semmit a laborba... de akkor hogy van ez?)
Vendég
 


Sziasztok!

Hát ez gááááázzzz... :cry: :cry:
Irtam kedden délután egy hozzám hasonló terjedelmű hsz-t és sehol nem találom. :twisted:

Norka! akkor most Bogi kiélvezhette a 40 km/h órás sebességet.
Csak nehogy hozzászokjon, és talin is követelje ezt az iramot. :lol:
2 hónapos Bogi, és már nekiduráltad magad a sportnak. Derék! (gondolom az IR miatt is)

Rejo! Te tényleg városom fiába voltál szerelmes?? És sokat időt töltöttél itt? :lol:

Kandika! Köszönöm a táblára való felvételemet. :lol: 3*1 szemet szedek. 500ast. :lol:

Kavicska! Pádis 8) 8) 8) Csodás, és leírhatatlan. Nekem ez a hely lett a szívem csücske. Eddig minden évben mentünk, de az idén nem. :cry: Látogass el a Csodavárba! - gyönyörű! Ez nem egy építmény, hanem sziklás képződmény. Mi tavaly ilyenkor hógolyóztunk ott - 35 fok mellett. 8) 8)

Rambóka! Pozitiv teszt? :wink: Isten szóljon belőled! Stresszelem magam a hőmérővel :twisted: tegnap reggel 35,7-et ma meg 36,7-et mértem. Rögtön rá is rontottam apára. :lol:

Okriszti! Gratula a felvételihez!!! Én sem vagyok képben, hogy mit is szeretnél majd csinálni. Negatív teszt és pecsét? Várj még pár napot!!

Csakegy! Nyugalom! Ne pánikolj, ne zakatoljon az agyad - nyugodj meg, te babás vagy és kész.
Azért én sem értem hogy azzal a jódos hurkapálcával mit csinálhattak nálad.

Nóra1! ez a görbe szerintem több mint jó. :lol: Én is gondolkoztam már azon hogy mi van ha leteszek az asztalra egy pozitiv tesztet. Honnan szerezek én progipótlót de azonnal? Tanácstalan vagyok.

De jó már azoknak, akik nyaraltak.... Én is nagyon várom már hogy jövő hét pénteken elinduljunk!

Kismamik vigyázzatok magatokra!

További szép napot nektek!

Bee
beebeey
 
 



Kép
Norka -Gabika....Tegnap NOÉMI22 megszülte a "kicsi fiát"3800g és 54cm Dani baba,csaszizták...de mindketten jól vannak!!!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy!

A jódos pálcikával ún. Schiller tesztet csináltak, aminek az a lényege, h. a jód elszínezi a normál területeket, a kórosak (hpv fertőzött vagy gyulladásos, ill. ún. méhszájseb) viszont fehérek maradnak!
Ált. rákszűrés kiegészítésére használják, mert szemmel láthatóvá teszi a mintavételi helyeket. Ezután már célzottan lehet kenetet venni.

Nálam itt derült ki először a jódallergia. Egy nőgyógyászati vizsgálat során a méhszájsebem kissé drasztikus "leecsetelése" - elfogyott a hurkapálcikára tekert vatta, ezért nagycsipeszbe fogott 3 cm átmérőjű gézbucival végezte el a doki! :evil: :evil: :evil: - után rosszul lettem és majdnem elájultam.
Az asszisztensnő közölte, h. nem kéne hisztiznem!!!!! :evil:
Eszükbe sem jutott, h. egy 16 éves lánnyal nem kellene így bánni!
Aztán évekkel később allergiavizsgálatnál derült ki, h. mi volt a baj!
De eszükbe sem jutott megkérdezni, h. nincs-e jódallergiám!!!!!

Viszont mióta tudom, mindig szólok, így megúszom a dolgot! :lol:

A kacsával kapcsolatban:
Évekig azt gondoltam, h. annak fájnia kell. Azóta már tudom, h. ügyes kézben egyáltalán nem fáj, csak ha az embernek masszív hüvelygyulladása van pl. gombicsekből kifolyólag!
Nálam ez az egyik tesz, ha új dokihoz megyek (a másik az asszisztens kedvessége)!

Találtam egy jó cikket:
http://www.babazo.hu/tervezo/20051017doktor.html
http://www.babazo.hu/tervezo/20051017doktor.html?pIdx=1
rambóka
 
 


Norka!

Jót röhögtem a "férj paramétereinek megadásá"-n. De van benne vmi!!!! :lol: :lol: :lol:
Átmentem vizuálisba és elképzeltem, amint a jelenlévő apuka térdig vörösödik, amikor az idevonatkozó kérdést felteszik neki (a hosszára vonatkozólag még vannak elképzelései tinikorából, de h. most és h. átmérőt???? :shock: )!
Vagy félrehajtják a lepedőt az anyuka és a doki közt, h. anyuka a mutató és hüvelykujja segítségével képzett gyűrű segítségével megmutathassa (ha még emlékszik rá! :oops: )!
Vagy a házasságlevél és a terheskönyv mellett gipszmintát, v. hitelesített méretről szóló igazolást is kelljen vinni!

Mindenesetre ne ess kétségbe! 13 évesen sem gondoltad, h. oda a mini tamponon kívül bármi be fog férni!!!!! De hidd el be fog férni, és lehet, h. később megköszönöd a dokidnak azt a kis mínuszt!!! :lol: :lol: :lol:

A kis terroristákról szólva:
Mütyűrke nagy diktátor már most is!!!!
Ha pisilni kell, akkor menni kell, mert addig ugrál a húgyhólyagomon - ami kb. a tökönrúgással ekvivalens - amíg el nem megyek!!!
Ha éhes vagyok akkor enni kell, mert különben pattog!
Az sem mindegy, h. este melyik oldalamra fekszem! Ha nem találom el az aznapi kívánságát, akkor eleinte csak apró kapirgálás jelzi, h. át kéne fordulnom, amennyiben nem veszem az adást, nekiáll kirúgni az oldalamat. Ilyenkor nincs mese, fordulni kell!!!
Cserébe kiröhögöm, amikor csuklik! (Bár állítólag nekik ez sem kellemetlen!)
Mi lesz itt, ha kijön????? :shock:
Bár egyenlőre az esetek többségében apa keze gyógyhatású és kézrátéttel gyógyíthatók a gyerek hisztijei, de jövő héttől dolgozni fog!!!! :(
rambóka
 
 


Rambóka!

Jaj, most én is röhögök... eszembe jutott, hogy 7.osztályos koromban kaptunk osztályfőnöki órán ilyen Libero mintacsomagot, mi lányok, amiben volt tampon mintapéldány is, egy mini meg egy közepes.
Már alig vártam a mensimet, hogy kipróbálhassam! (megjegyzem, 18 éves koromig 30-31 napra mensiztem, mint a pinty...)

Na, eljött a csodás nap, aztán apum borotválkozótükrével és a tamponommal felszerelkezve bevonultam ünnepélyesen a klozetra! Aznap hétvége volt, otthon volt a család.
Hát valahogy felműtöttem a tampont.

Kijöttem, megpróbáltam leülni. Aztán felpakoltam a lábam a székre. Aztán fészkelődtem a jobb seggemre, a bal seggemre. Anyu elkapott, hogy lányom, mitől vagy te ennyire elzöldülve?
Mondtam neki, hogy izé, tampont próbálok... :oops:

Hát csak éppen nem dugtam fel rendesen... :lol: :lol: ott fityegett a fele a bejáratnál és feszített veszettül...

Más: látom, most kezded felfogni, hogy lassan rabszolga leszel!!! Hahaha!!!! :lol: :lol: :lol: (Kézdörzsölgetés) Nnna, még most iszogassál pezsgőt, bort, menj el moziba, étterembe, fürödj nyakig habzó fürdőben, vedd rá apát szexre, olvasd ki a befejezetlen könyveidet, meg lehetőleg előre takaríts is ki. Ja meg aludj. :wink:
Vendég
 


Sziasztok csajok! Okr,Norka: megnyugtattatok gátmetszésileg :-) Komolyan, végre hallottam pozitív véleményt is erről, és így már nem is parázom től annyira . Tetszett a gipszminta ötlete... .-)))))))

És külön gratula a felvételihez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aranykavics: nem megyek az EB-re ( rámjönne a hiszti hogy én ezt folytatni akarom), csak tv-n nézem.

Meglepődtem hogy azt írtátok hogy a kacsa fájhat... nekem még soha nem fájt :shock: Ma sem az Ácsnándinál. Tök jó fej volt, és ahogy figyelem, ő sem egy tökölészős fajta, holnap megyek is újabb hormonvizsgálatra, viszont bejelölt 2 olyat is amit eddig nálam nem néztek, segítenétek hogy ezek miért felelős hormonocskák ? Az egyik a DHEA S, a másik az SHGB. ezek mit mutatnak meg?
Ajánlott diabetológust is, szóval tényleg én úgy éreztem hogy a 7000pénz nem sok azért amennyira emberi és alapos volt. Én a sima ambulanciás vizsgálatokon is ozzhagytam a dokinőmnek mindíg egy 5000st... és vártam néha 1 órákat rá, pedig időpontra mentem.
Ja, amúgy a SOTÉ-t megtalálom én holnap? Annyit tudok csak h Üllői út 78, meg hogy a büfénél kell bejelentkezni...namármost aki ismeri a terepet, megköszönném ha alaposabb instrukciót adna nekem... sajna egyenlőre még mindíg én nyúzlak titeket infoért, de ígérem hogy ha én is már nagy tudós leszek én is fogom osztani az észt :-))))))))))))))))))))))))))))
Ács azt mondta hogy ha megvannak a hormonleleteim meg a diabetológiai is, akkor jelentkezzek nála, de csináltattam rákszűrést is meg azt mondta h lehet h van egy kis gombásodásom is ( lehet hogy a Balaton meg a hattyúkkal együtt úszkálás miatt? Vagy a Diane utóhatása? Még soha nem volt nekem ilyenem :oops: ): ezekről a leletekről nem is volt szó hogy hogyan tudom meg őket. Telefonáljak rá? Ha igen, szerintetek mikor?
AMúgy jót mulattam rajta: amikor elmondtam neki hogy milyen tüneteim voltak, milyen leletek, mit gondolok, pco, stb, megkérdezte hogy mivel foglalkozom ( sztem azt hitte eü-is vagyok) merthogy annyira precízen mondtam el :-))))))))))))))))) hehehe... pedig csak a fórumot olvastam :-)))))))
Szóval tök jó fej volt, én ajánlom asszem majd 1-2 nődokitlan barátnőmnek is. Ja, hormonvizsgálatra miért kell éhgymorra menni???? ( ezt utálom: ha nem reggelizek, akkor ájuldozom amíg nem eszem és utána általában a hányásig rosszul leszek dögerős fejfájással párosítva. Ez vár rám holnap :? Nade a cél érédekében mindent, mi ez egy szüléshez képest, nemde? :-)))

Ja, előre is bocs akikhez nem szóltam személy szerint, de sztem nem lehet mindíg mindenkinek külön reagláni , én pl imádom olvasni amiket Norka ír, de úgysem tudok semmi okosat mondani rá, én még nem éltem meg eztet :oops:
felícia
 
 


Norka!

Sajnos eljött az az idő, amikor nem tudok aludni:
- k..va meleg van! :evil:
-rémálmaim vannak, 150-es pulzussal ébredek, Mütyűrke is kavar benn, mint a ventillátor (nem tudom melyik az ok és melyik az okozat, már tudnillik, h. ő elkezd tekerni és emiatt álmodok hülyeségeket, v. fordítva a rémálmok miatt megemelkedett adrenalin készteti őt forgásra????) Mindenesetre ébredés után még fél óra mire lenyugszik!!! :cry:
-eddig kétszer ébredtem vmire, ami valszeg jóslófájás lehetett (de csak szólóban!!!!nyugi! És csak éjjel!) valami olyasmi, mint a menstruációs görcs. A könyv szerint normális! Az is lehet, h. az ilyenektől vannak rémálmaim???
-pontban hajnali 2-kor és 4-kor (de órát lehetne hozzám igazítani!!!!! :D ) ébredek, mert pisilni kell! És nincs ám olyan, h. átfordulok a másik oldalamra és visszaalszom, mert a kis terrorista nem nyugszik, amíg a számára zavaró körülmény nincs eliminálva!!! :x
Nappal meg nem tudok aludni a meleg miatt!!!!

Szóval sokat gondolok rád!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


"A DHEAS a dehidroepiadrosztendionszulfát rövidítése, ez a férfi és női nemi hormonok előanyaga." A mellékvesék termelik (ezt hívják adrenális androgén szekréciónak).

"Sex Hormone Binding Globulin (SHBG): szexhormon-kötő fehérje"

"A kompenzatórikus hyperinsulinaemia stimulálja az ovariális androgén szekréciót és csökkenti a sex hormone binding globulin(SHBG) termelést, melynek következtében a szabad androgén aktivitás nő. Ennek következménye lesz a hyperandrogenaemia tüneteinek (acne, hirsutismus) megjelenése, másrészt az abnormális tüszőfejlődés és a következményes anovuláció, infertilitás. "

"Az endokrin eltérések közül a legfontosabbak az emelkedett szabad tesztoszteron- és csökkent szexhormonkötő-fehérje- (SHBG) szintek. Az ovarialis eredetű hyperandrogenaemia mellett a betegek jelentős részénél adrenalis eredetű DHEAS-emelkedés is kimutatható. "

Tehát magyarul:
-Az inzulinrezisztencia miatt a petefészked is és a mellékveséd is férfihormonokat (androgéneket: tesztoszteron, DHEAS) termel.
-Ugyanakkor - szintén az inzulinrezisztencia miatt - az a fehérje, amely lekötné és ezzel inaktivizálná őket (SHBG) kevesebb, mint kellene.
-Következmény: emelkedett tesztoszteronszint :arrow: ragyák, szőrök, hajhullás, terméketlenség!!!!
rambóka
 
 


Köszi Rambóka, ez így tök világos, jó érzés tudni hogy melyik rövidítés mit takar!!!
( innen látszik hogy mennyire kikupálódtam már rajtatok orvosi nyelvezetből: még "magyar"-ázat nélkül is értettem!!!!!! Tök jó!
Ezeket eddig nálam nem is nézték... :-////

Tényleg, ez a hülye LH ami nálunk magas az mit csinál amúgy normál esetben?

Amúgy Ács szerint tk az UH felesleges, nem lenne tőle okosabb, de ha meglesznek a leletek majd meglátjuk, végülis lehet...
Azt mondta hogy a hasam-méhem-petefészkem tök okés, semmi ciszta v ilyesmi nincs.
Majd holnap megszúrkálnak jól, és kb 3 hét múlva kiderül hogy az elmúlt 6 évben változtak-e valamit a hormonjaim... de pl ahogy néztem, progiszintet nem is nézet most meg prolaktint se. Érdekes...

Kandika, ha én is metforminos leszek, jöhetek a táblázatba?
felícia
 
 


Felícia!

A ciklus első felében FSH-nak kell nagy mennyiségben termelődnie(folliculus stimuláló hormon), ez indítja el a peteérést, a ciklus második felében pedig LH-nak (luteinizáló hormon) ez segíti a beágyazódást és a terhesség fenntartását, a sárgatest stimulálásán keresztül.
Ezért baj, ha a 3. napi LH-d magasabb mint az FSH!
És ezért nem érnek semmit a ciklus akárhányadik napján csinált laborok! :evil:
Progiszintet viszont a ciklus 2. felében kell nézetni, mert a progeszteront a peteérést és tüszőrepedést követően a tüsző helyén kialakuló sárgatest termeli. Ha meghalad egy bizonyos szintet (mértékegységfüggő! nálunk 20 fölött) akkor biztosan volt PÉ-d, ha nem akkor nem. Nincs értelme a ciklus első felében mérni!
DE megtévesztő lehet, ha pl. standard 21. napi vérvételt csináltatnak egy 19. napi PÉ-vel és 35 napos normál ciklussal rendelkező nőnél, mert nála csak a 26. napon fogja meghaladni a 20-at a progiszint! :!:
Ezért célszerű hőmérőzni és LH tesztelni, h. lásd, h. a te szervezeted milyen óra szerint jár!
De még ez sem mérvadó, mert nekem több hónapon át 14. napon volt PÉ-m és erős időzítés mellett sem jött össze a baba, aztán meg egy 19. napiból összejött! :lol:
rambóka
 
 


Ja, a dokid UH nélkül hogy látta, h. "hasam- méhem-petefészkem tök okés, semmi ciszta"?????
Csak nem tapintással????
Engem sok éven keresztül sok doki tapizott, de egy sem mondta, h. PCO-s lennék, még 2 nappal az UH lelet előtt sem!!!!! :evil: :evil: :evil:
rambóka
 
 


Rambóka! :)

Mütyűrke egy cukor falat!!!
Élvezd ki az összes szabad pillanatot, Norka már tudja mit beszél :lol: :lol:

Bocs hogy közbeszólok, de én nem így tudom. Pont az a gond, ha az LH magas!!! PCOSoknál ez magas!!!!

Az FSH hasznos és úgy van ahogy írod, de az LHra az ovulációs csúcsért van szükség, annak utánna megint alacsonynak kell lennie.

Az IRből adodó magas inzulin szint a petefészkek androgén (tesztoszteron) termelését serkenti, ugyanakkor az androgén túlsúly hyperinsulinismust vált ki, vagyis ezek a folyamatok kölcsönösen generálják egymást. A magas inzulinszint fokozza (fokozhatja) az LH receptorok expressioját és az LH-indukálta androgénelválasztást.
Ezt az ördögi kört szakítja meg a Metformin, ami az IRre hat közvetlenül.
A Metformin megteremt egy ideális hormonegyensúlyt a PCOs nő szervezetében, hogy alkalmas legyen domináns tüszőt létrehozni, ill. megtermékenyülni.
Megjegyzem a magas LH szint is "káros" a megtermékenyítendő vagy már megtermékenyült petesejt sorsára nézve.
Ezt a hormont csökkenti részben a terhesség létrejöttekor a megemelkedett progeszteron szint, részben a Metformin.

Progeszteron, avagy sárgatest elégtelenség:
A progeszteron terhességi hormon. Szerepe a megtermékenyített petesejt számára ideális nyálkahártyát teremteni ill. a terhesség fenntartása.
Már az ovuláció előtt 1-2 nappal kissé megemelkedik a szintje.
Az ovuláció nem más, mint a domináns tüsző -Graaf tüsző-megrepedése, amiből kiszabadul a petesejt és elindul kalandos útjára. A visszamaradt többi tüsző rész sárgatestté alakul át.
És elkezdi termelni nagy mennyiségben a progeszteront.
A progeszteronnak az ovulációt követő napokban nagy szerepe van a méhnyálkahártya megfelelő előkészítésében, hogy a megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni.
A hcg emelkedő szintje fokozza a progeszteron termelődését.
A progeszteron visszaszorítja a LH szintet és a 12-ik hétig biztosítja a magzat életképességét. A terhesség második trimeszterében veszi át a placenta a progeszteron termelését.
PCOban magas az LH szint. És a PCOs kismamák körében 2x gyakoribb a vetélés, ami a sárgatest elégtelenségnek tudható be.
PCOban az ismert magas vetélési arány miatt nagyon kell figyelni a progeszteron pótlásra. (ezt már régebb is írtam, csakhogy megint ismételjem magam.)
Ezt csak az új tagok kedvéért részleteztem megint :oops: :) Ha esetleg valakit érdekel, hogy mi is történik bennünk.


Egyébként a rövidítéseket utálom. Csak a BPH van három jelentése : Bal pitvari hipertrófia, Bal Poszterior Hemiblokk, Benignus prosztata hipertrófia :shock: Úúúúútálom!

Most nincs több időm. Még mindig csomagolunk, de még leszek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Okr!

Szívből gratulálok a felvéteidhez!!

Vöcsök!

Utólag is boldog születésnapot!

Csakegy!

Szerintem sem kell izgulnod, kiböjtölted te magadnak ezt a babát. Nem lesz semmi gond! És érezd magad nagyon jól nyaraláskor!

- ja és a rákszűrés úgy tudom kötelező a kismamáknál-

Rambóka, Norka!

Ti nem vagytok semmik. Nagyon teccettek, amiket írtatok.

--
Az én hőm sajna eléggé egyhangú. Mióta mérem 36,6-37,0 fok között mozog. Innen hova emelkedjen? Mit csináljon az, akinek alapból magas a testhőmérséklete??
A pé eddig kizárt.
A hasam tiszta puffadt, egész nap szédülük és hányingerem van. Úgy tűnik hozzá kell ehhez már szoknom. Biztos rátesz a mostani klíma is. Munkahelyen 25 fok, kint 35 fok.
babancs
 
 


Rambóka!
A részletes hszást nem neked szántam :oops: Tudom, hogy tudod. :?
Vendég
 


Köszi Kavics a javítást!!!! :oops: :oops: :oops:
Összevontam a progit az Lh-val, látszik, h. meleg van!!!! :lol:
Bocs Felícia, nem akartalak félrevezetni, csak nem volt időm mindennek utánanézni a lakásfelújítás közepette!
Így is csak kaja meg pihi közben jutok gépre!!!!! :(
rambóka
 
 


Sziasztok!

na, nem jutottam ma be dokihoz, éppen szülést kísért!

Holnap megyek vissza, csak el ne felejtsem! Már nagyon szeretném hallani, hogy minden rendben van odabent, méhszáj nem nyílt tovább, stb.stb.

ma is voltunk Velencén, tök jó volt! Norka, ilyen egy napos velencéket ti is bevállalhatnátok, ez is bőven elég! Majd adok jó tippeket meg címeket kisbabás helyekről!:)


Hétfőn mi is megyünk nyaralni, egy hét Balcsi lesz, szomszédtól kölcsönkaptuk a nyaralót, hurrá!(ezért is fontos előtte elmennem dokihoz és informálódni, minden rendben van-e)
Aztán még egy pécsi utat terveztem augusztusban...(Rambóka, remélem most össze tudunk futni!! :D )

Beebee egész pontosan szegvári volt a srác, de vásárhelyen tanult, és nagyon sokat voltunk vásárhelyen. Imádom azt a tájat, azt a várost...nagyon nagy szerelem volt...Istenem, még mindig összeszorul a szívem...(csak apa nehogy olvassa ezt :oops: )

pussz csajok, mert összeesem a fáradtságtól, megviselt ez a sok starnd...

Kép

Kép
rejo
 
 


Asszem végeztem a csomagolással, vagy mégsem :?: :roll:

Van két dr bőröndünk. Az egyik óriási, a másik még óriásibb. Na és én melyikbe pakolok????? :shock: Úgyvan! A nagyobbikba! :shock:

Norka! Rambóka!
Tovább viszem a férj méretének bemutatását a dokinál.
Csórró nőgyógyász sárga lesz az irigységtől, hogy bezzeg mekkorra farka van ennek a pasinak :? És szüléskor szigorúan megtiltja az apás szülést :shock: Látni sem akar többé :lol: :lol:

Rambóka!
Ez a gyerek olyan mint te! Csak a hozzászólásaidból is kiderül, hogy nem vagy egy nyugis tipus. Szerintem MÜTYŰR(ke? kell a kicsinyítő képző??? :shock: ) pont rád hasonlít :lol: :lol:
Ejha nálad is jelentkezik a szülés előtti "félsz" istenem. Ez nagyon érdekes lehet.
A szegény ember PCOS lánya évekig küzd a babáért, aztán megijed a baba világra érkezésétől. Hormonok??? Remélem én is megérem ezeket a lelki ingadozásokat :shock: :lol:

Norka!
A "nagycsöcsű" :lol: :lol: :lol: Hát hallod, Bogiból Forma 1-es pilóta lesz :shock: , vagy annak a felesége :lol: :lol:
De gratulálok, nagyon ügyes vagy!!! Már visszatértél a sportos életformához!!! :D
Irigy :lol: :lol: Kiélvezem a nem babás állapot minden percét, hogy lelkileg kellően fel tudjak készülni a babavárás, majd a babázás minden percére.
Megy ez nekem!!!
Augusztus 1-én Bogi napja van!!! Ugye??? Boldog névnapot neki!

Első és utolsó lélegzet vétel..... Elsőt láttam vagy 7-et élőben! Anno szülészet gyakorlaton. Mindegyiknél megjelent a gombóc a torkomban és sírni szerettem volna a meghatottságtól.
Utolsó lélegzet vételt láttam ötöt (ezek az emberek a haláluk előtt 1 perccel még beszélgettek). Ezt nem lehet megszokni! Tódulnak a könnyek... pedig nem is ismered azt az embert. És mégis! Megsíratod, vagy magadba folytva, vagy szabadon engedve könnyeidet.. :(

Részvétem a párodnak és neked is!

Beebeey!
Ezért viszünk rengeteg pulcsit :shock: Olyan nyaralásra indulunk, hogy meleg cuccokkal van tele e bőrönd :) Oan jó lesz!
Szóval tényleg igaz, hogy bele lehet szerelmesedni ebbe a helybe! :lol:

Espero!
Merre vagy??? Visszajöttél és máris hülyére dolgozod magad??? :shock: Ezt azért mégsem kellene :? :lol: :lol:

Krisztácska!
Gólya leány! :)

Többi ma nem nyilatkozó Csajok!
Dögledeztek a melegtől??? A fene vinné el. Tegnap éjjel is végig nyomattam a légkondit. Ma is az lesz, különben nem lesz alvás. :shock:
Holnap még dolgozom, nem biztos, hogy net közelbe kerülök, lehet, hogy ma este írok egy jó pár napig utoljára. :)

Képzeljétek tettem az útra betétet :shock: , tampont :shock: Miért is??? :?

Pussz!
Most ennyi futotta!

Csók
Vendég
 


Sziasztok... bocsi, most nem tudok viszsaolvasni. Nagyon felidegelt a doki :(

Előszöris nem volt hajlandó elvállalni! Mert metformint szedek és a belgyógyászom utasításait követem akivel valószínűleg nem tud majd kommunikálni. Úgyhogy ne szüljek Kistarcsán. Menjek a Sote 2-re, az úgyis ott van a belgyógyászat mellett. Szó szerint kirúgott.

Még jó, hogy nem kért pénzt a "tanácsadásért".

A férjem csitítgat, hogy persze, hogy nem vállalt el amikor én mondtam, hogy szedem a metformint és, hogy a sote 1-en kezelik a PCO-mat.

Azt lexarta, hogy eszem ágában sincs a Sotén szülni és Kistarcsán akarok mert az nekünk egy köpésnyire van.

Kirúgott.

Még mindig nem tértem magamhoz.

Azért a végén rákérdezett, hogy és a múltkori UH-n mi volt. Megnézte az UH-t és megnyugtatott, hogy ez sokkal fiatalabb terhességnek látszik és nem is biztos, hogy él, olyan pici a petezsák. Most parázok. Fiatalabb nem lehet, mert a PÉ előtti napon volt az ucsó szex... mondjuk még 2-3 napig életképesek a katonák aztán kész. Tehát max. 2-3 nappal lehet fiatalabb. Ő sokkal-t mondott.

Sejthetitek. Most padlón vagyok.

Azt se tudom, hová menjek jövő héten UH-ra. Dokijelöltem nincs. Megpróbálom holnap felhívni a belgyógyászom, hogy ajánljon valakit mert a nőgyógyászjelöltem nem vállalt el mert túl nehéz eset lennék!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Akartam írni nektek hamarabb elkezdtem és áramszünet lett :evil: :evil: :evil:

Okr Hurrá!!! ügyes vagy! sok sikert a tanuláshoz! Remélem a pecsételés elhúzott messzire!

Vöcsök Isten éltessen sokáig!!!

Kavics Nóra könnyes szemmel búcsúzom :cry: jó pihit :!: és jelenteni! :) Nóra drukkolok!

Csajok hihetetlen hírem van .Kaptam kölcsön mini mikroszkópot minden reggel néztem semmi ,ma este megnéztem és ! páfrányok,Lh tesztem még nincs :( nem tudom ellenőrizni, sztetek lehet pé uh után 6 nappal?? kicsi szurkálást éreztem 1-2 napja és estére elmúlt... a hőm még 36.6, 2-3 nap múlva ha felugrik akkor lehetséges a pé. Végül egy 32 napos ciklus se rossz de egy zebrával boldogabb lennék :D

Holnap leszek,bocsi a sietésért :oops:
Szép estét!
Vendég
 


Sziasztok

Okr:)
Gratula a vizsgádhoz,nagyon ügyi leányzó vagy! :wink:
A negádnak...na annak kevésbé örölük! :cry:

Csakegy
Nee parázz..ilyen dokit nem sajnálnék,ha már az első alkalommal elutasit mit várhatnál tőle?????Azt meg felejsd el...nincs a babádnak semmi baja.Mikor nekem kiderült, azt mondta az orvos ne örüljek úgy is elmegy+biztos méhenkivüli,,,a ekkor dobtam,a saját feleségével ezt csinálhatja,de velem nem!!!!!!Keress egy másikat,,,még ha messzebb is,de jó kezekben leszel!!!

Kavicska
Én tuti a meleg miatt vagyok távol...ma a du. eső után pont a húsis boltba mentem...majdnem elájultam..a vizes esrnyővel törölgettem magam :? ,most se azért alszok,mert nem vagyok álmos! :cry: :twisted:
Ha már nem beszélnénk,nagyon jó nyaralást Nektek,érezzétek jól magatokat és legyetek rosszak!!!!! :lol:

Andika!
Noinak nagy gratula...a megjöttbe irtam neki!!Miért lett csaszi...vagy ennyire részletesen nem tudod a dolgokat??
Kerestelek ma jó párszor..de mindig elkerüljük egymást :cry:
Jól vagy???

Többieknek is :)
Vendég
 


Kincsecske:)
Jaj de jóóóó,sztem simán lehet pé,,,azért apát kapd el az éjszaka!! :wink: :D

Ginuska:)
Merre jársz???Kezelések mennek?????
Vendég
 


Csakegy hiányoltalak!

Húú ,doki így lerázni :evil: felháborító... Aki uh megnézett nem jöhet szóba?? az szimpi nem? Nyugodj meg ne is foglalkozz vele mit makogott! Sok sikert a dokikereséshez!

Du. zuhanyozni akartam nem volt víz :evil: elmentem dolgozni, hazajött a férjem és kérdezte mikor voltam a fürdőben,mondtam hogy 1/2 egy ..jó akkor 4 óráig folyt a melegvíz -mondta és most tök hideg a vizünk :evil: :(
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: