Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

csak becsület kedvéért jelentkezem be, de most nem tudok mit írni...

Ella, hasfájás normális, nekem a 12.héten volt egy este erősebb görcsöm (addigra kihajtottam magam, mert 4 hétig ápoltam a beteg anyumat, akkor pakolták ki innen 200 km-re plusz tanítottam), de napi 500-600 mg magnézium és pár nap fekvés megoldotta.

Csakegy, a pecsételés-féle is normális egy darabig, de egy kis pihi neked sem ártana... tudod én azt mondom, ha ilyen van, én valszeg kihagynám a sátorozást... nem bocsátanád meg magadnak, ha baj történne a babával! :( Azért ez mégsem itthoni szállodás wellness-kúra, amit leírtál...

Én kissé depi vagyok... nagyon megvisel minket a meleg, Bogi fél 6-tól fent volt, és most először fordult elő, hogy már reggel (!!!) dobálta magát a cicimen és nem elég neki a tejem. Ilyen eddig csak este volt. Nem győzöm... növekedési ugrásban van, és ma reggel 160 ml-t szívott le, de még többet is tudott volna... néha olyan selejt anyának érzem magam. Na befejezem a bömbit, csak iszonyú szar látni, hogy már napi 2 deci tápszert is adnom kell neki!
Majd még leszek jobban, csak ma este is még fogászat... eh...

pusz mindenkinek
Vendég
 


csajok nem leszek ma napközben, csak este, megyünk Velencére.

Csakegy, no para, magnéziumot szedsz? Sok pihi.

Norka!!
Jobbulást!! Este neked is írok!

pussz

Kép

Kép
rejo
 
 


Norka: de legalább szuper az étvágya!!!!!! Amennyi anyatejet kap az meg tökéletesen elég neki az immunrendszere megerősítéséhez ! Ne emészd magad emiatt! Rosszabb lenne, ha nem enne ennyit... nem?

sátor: nem tudom miért tűnik ijesztőnek... szerintem nem gázabb, mint egy szálloda. Jó vastag felfújható matrac, meleg hálózsák... a sátrat meg a férjem állítja fel úgyis, én max. nézem :) Én speciel rosszabbul alszom ha egy büdös szállodában lakunk (mert sokcsillagosra nem fussa.. max. a legolcsóbb panzió férne bele)... a sátorban meg egész éjjel friss levegőt szív be az ember... a saját tiszta hálózsákjában :)

Ha a baba elmenne az nem emiatt lenne. Ez tuti. Soha nem hibáztatnám magam emiatt... (max. amiatt, ha cipekednék, ugrálnék, megeröltetném magam... )

(ja... jót röhögtünk vasárnap... szétszedtük a sátrat, hogy kimossuk és előtetőt gyártsunk hozzá... felállítottuk, apukám meg ott kolbászolt... akkor vettük észre, hogy ott lapul benne egy tavalyról ottragadt gumicsomagolás... lesett is apukám, hogy mire vetjük rá magunkat olyan gyorsan :twisted: )
Vendég
 

 
 

rejo: napi 2-4 magneB6-ot szedek... azóta kategóriákkal kevesebbet fáj a hasam és durvább görcsök sincsenek... de tudtommal napi 6 darabig is felmehetek ha kell...

(a vasat viszont abbahagytam... szombat reggel majdnem hánytam tőle... ott öklendeztem a WC szélét szorongatva... úgyhogy vasat majd csak akkor ha a doki külön mondja... mondjuk valszeg nem kellett volna éhgyomorra bevennem :) )
Vendég
 



Csakegy!

A hányinger nem feltétlenül a vastól van!!! :lol: :lol: :lol:
De én is inkább délben szedem! Ne szedd Mg-mal egy időben, zavarják egymás felszívódását!!!!!!
rambóka
 
 


rambóka: tudom... és metforminnal együtt sem szabad vasat szedni, mert annak is zavarja a felszívódását :) Tényleg... a magnézium és a metformin összefér?

(na tök jó... az indexen megijesztettek, hogy ez barnázás volt és SOS doki... de valahogy nekem nem egyértelmű... mert nem az egész nyák volt barna csak egy tök pici darabka (szépen körülhatárolt darab)... és a rózsaszín darab is egy külön darabka volt... akkor ez tényleg barnázás? Hol van az a határ amikor el kéne kezdeni dokihoz rohanni? Tök gáááz...)
Vendég
 


ja... azóta sem volt hányingerem :) És azelőtt sem... csak akkor és ott a vastól :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csakegy!
Mindenképpen pihenj sokat! A rózsaszín kis mennyiségben nem jelent rosszat, azért figyelgesd magad :roll: , ha legközelebb is előfordul érdemes elmenni dokihoz. ( Egyáltalán nem akarlak ilyeszgetni, de én sajnos ilyen rózsaszín után vérezgettem és elvetéltem) A pihenéssel segítnél a legtöbbet.
Egyébként a sátrazással teljesen egyértek :D . Én sátorban tudok a legjobbakat aludni, kivéve ha nem tudtuk árnyékos helyre állítani, mert akkor már 6 kor nem lehetet elviselni a meleget.

Kincs! Nagyon drukkolok egy jó kis peteéréshez :D , tényleg nem szabad türelmetlennek lenni :)

Rejó! Köszi a drukkot.

Sajnos ma reggel leesett a hőm 36,7-re mondjuk nem olyan vészesen, vígasztalom magam hátha beágyazódási 7dpo-n vagyok. Majd holnap meglátjuk.

Mindenkinek szép napot :P
nóra1
 
 


Nóra: a 7. napi hőesés miatt no para :) ez akár nagyon jót is jelenthet :)

Mi meg megegyeztünk a férjemmel, hogy este elmegyünk a kistarcsai kórházba... hátha lesz ott még valaki fél 7 körül... semmi kedvem csütörtökig parázni...
Vendég
 


Sziasztok!
Hát nem tudom,mi van ma! :evil: A számítógépnek nevezett sz..t már 5X indítom újra,mert a billentyűzetet nem látta.
A gyerek meg 10 percet aludt,és már ordít. :evil: :evil:
No lépek is!
Remélem még idejutok ma!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok! :D

Végre itthon!!! :D

Megvolt a plusz három voks!

Tehát a helyszín: Campona palacsintázója!

Mostmár az időpontot kell eldönteni. :) Hány órától legyen!
Várom azok hozzászólását, akik a helyszínhez sem szóltak hozzá :)
Innen 7, 50kor indul az első IC, amivel kilencre Pöstre lehet érni. :)
Ez a legkorábbi, amivel el tudok (tudunk:Gabikával) indulni.

De fogalmam sincs merre van a palacsintázó. Úgyhogy ha majd láttok egy magas barna haju nőt, kék színben :? kovájogni :shock: , keresgélő tekintettel a bevásárló központ folyosóin :shock: , miközben a palacsintázó felöl érdeklődik, akkor tudjátok, hogy Ő Kavics :) :lol:

Nóra!
Téged is várunk. :) És mindenkit aki min egyszer írt. :)
Gratula a Péhez. Ígéretes görbe! :)

Nézzétek el nekem, hogy nem fogok Mindenkire reagálni, de az agyam olyan mint egy szita.

Kandika!
Láttam az este az ubrikát. Hát mit is mondjak :? Olyan rettenetesen kívántam, már már kib.szás számba ment, hogy ott rohadok ügyeletben és nem jutok uborkához :shock: Nem akartam a párom ugrasztani, hogy hozzon be nekem :? De ma veszek és rengeteget veszek, még annál is többet és mind mind megeszem. :lol:

Szyszqo!
Örülök, hogy írtál. :) Gyere a talira! :)
Egyébként ez a topik a Egy Nagy Olasz Család és egy Argentin szappanopera keveréke.

Gabika!
Na végre előkerültél. Most nagyon örülhet a főnököd :lol: :lol: Helyes döntés volt. Gratulálok. !!! Pihengess. Egyél jóízűeket :lol: És növesztgesd a pocakod! :)

Norka!
Egyáltalán nem vagy fogyatékos anya. Ne is gondolj ilyen butaságokat. Zabás a gyereked, örülj neki. Annyit pótolj az anyatej mellé, amennyire Boginak szüksége van. Nem véletlenül fejlődik ilyen gyorsan :) :) Ez nem fogyatékos anyára vall.... :)
De majd az anyukák megmondják neked a tuttifrankót! :)

Rejoka!
Az én öcsém is csinált ilyen mutatványokat, mint a kisfiad. Apám nem nagyon díjazta, mivel szép szóval nem ment, egy két nyakleves :oops: után már nem játszotta a kriptaszökevényt :shock:

Biztosan jó lehetett a tali! :)

Csakegy!
Húha én nem tudok hozzászólni! :roll: De ha biztonságban érzed magad, akkor menj el az SOS dokihoz.
Úgy tűnik szinte minden kismamáért izgulni kell ebben a topikban. :) Minden jól van! És jó is lesz :)

Kriszta!
Nekem is van időnként ilyen érzésem hogy szét kellene verni a gépet :shock: De ellenállok. 8)

Puszika!

UI: hehe ha tesztelésről van szó rám már nem is gondoltok :lol: :lol: :lol: nem tesztelek, majd ha lejár a szabadság. Sőt csak szeptember 11én fogok elgondolkodni egy tesztelésen. Addig nem! :) Minek??? Kép
Vendég
 


Kavits!

Jesszusom, te már ennyinél tartassz????? :shock:
Hát a tampicsek és szárnyasbetét gyártók nem rajtad fognak meggazdagodni!!!! :lol: :lol: :lol:
Meg a terhesteszt gyártók sem! :cry: :cry: :cry:
De most komolyan, nem adnál egy kicsivel több esélyt a metforminnak azzal, h. elügetsz Norcolutért?
Csak azért, mert valszeg a 75. napon már olyan hormonértékeid lehetnek, amivel nehezen küzd meg egy nem hormontartalmú bogyó!!!!!!
Talán Kandi v. Csakegy volt a legutóbbi maratoni ciklusos?

Időpont?
Lehetőleg 10 után, mert még fel is kellene érnünk, nektek meg odatalálni! :lol:
rambóka
 
 


Na hali! :)

Csakegy:)
Ha fáj a hasid, vagy csak megnyugtatásként akkor menj el orvoshoz biztos ami biztos. :wink: A legelején nekem is volt egy kis rózsaszin,,de azóta se(kopp-kopp),+ a lányok is mondták h annyi belefér!

Norka
Ne szomorkodj,örülj h kicsi lányodnak ilyen jó az étvágya,egy picipótlás miatt ne legyen büntudatod! :)

Kavicska:)
Megkaptad a privit h én is benne vagyok a taliba??!!A helyszin egyébként is mindegy,,,úgy se tudom hol van,na meg h találok oda vagy találunk??? :lol: Tényleg a campona merre is van? :oops: :lol:
Jaaa, a fönököm örömébe majd a nyakamba ugrott :mrgreen: ,gondolhatod! :lol: De ez van!

Na megyek feküdni!
Puszi Nektek!
Vendég
 


Gabika! :lol: :lol:
Szegény főnök :?
Nagyon reméltem ,hogy jössz :) Ketten könnyebb. Én tudom merre van a Campona, csak a palacsintázót nem :roll: De szerintem egy kismama szaglóreceptoraira (tiédre) számíthatok. :)
Megtaláljuk :lol: :lol: :lol:

Rambóka!
A tisztasági betét gyártók igen! Sőt, amióta nem mensizek (menopausa lehet ilyen pazar! :? , annyi különbséggel, hogy még nincs ostoporosis :lol: ) a legextrábbat veszem :lol:
Most makacs vagyok, mint egy öszvér :shock: Nem szedek Norcolutot. Kivárom a szeptember közepét. Akkor jöhet, addig nem. :)
Viszont kétnapja patakzik belőlem a nemtommi, sok sok. De nem hőmérőzők. Most nyaralásra koncentrálok. :wink: :!:
Vendég
 


Na ide is bepakolom :)

Skacok... vagyok:)

Szóval... szép sorában.

Odaértünk a kórházba, már csak ügyelet volt. Várunk, várunk... egy dokit láttunk csak aki fogadta a kismamákat és néha rohangált... na úgy fél óra múlva meguntuk és odamentem hozzá... erre halál normálisan elmagyarázta, hogy az ügyeletes orvost kell keresni és, hogy hol találom a nővért... tényleg jó fej vol. Utólag kiderült, hogy hozzá jelentkeztem be csütörtökre :) Szimpatikus doki, azt hiszem jól választottam :)

Szóval... egyszercsak megjelent az ügyeletes doki... mondom neki, hogy hoppá... én ismerem... látszott, hogy ő is töri az agyát... na lekoppant, hogy ő volt az egyik orvos, aki anno 2 éve a férjemet műtötte :) :) :) (csak azóta áment a nőgyógyászatra :)

Szóval jól indult a dolog, azonnal beszélgettünk egy sort és biztos voltam benne, hogy meglesz a hőn áhított UH .

Szóval kérdezi, mi a gond. Mondom, hogy vérezgetek. OK, mutassam a papírt a terhességemről. Ja, az nincs. Akkor mi van. Hát semmi. Mondom, hogy a belgyógyász lekért egy béta-HCG-t, annyi. Az pozitív. OK, hola papír... izé... a belgyógyásznál. Na erre fogja a fejét. Hogy az gáz, mert volt valami szigorítás és az ügyeleten nem tud velem mit kezdeni, ha nem vagyok bizonyítottan terhes. Na jó. Folytassuk. van papírom a PCO-ról? Ja mondom... az van :) Igaz, már 4 éves.

Fogta ám szépen a fejét, dehát régi ismerősről lévén szó :roll: mégsem lehet elküldeni. Hívta az ügyeletes osztályvezetőt és úgy döntöttek, hogy akkor ha PCO és olyan régen mensiztem, csak megvizsgálnak :)

Meg is vizsgáltak (megjegyzem, iszonyúan fájt a kacsa... nem tudom mi van a hüvelyemme, de tök gáz volt... amikor a hasamat nyomogatták akkor meg jajjgattam... az is fájt elég szépen...)...

Na szóval megvizsgáltak, és áttereltek a hüvely UH-s ágyikóra...

Kérdezi egyszercsak a doki, hogy akartunk-e babát... mondjuk, hogy igen (a férjem is bent volt persze... nehogymár lemaradjon az UH-ról :) ) ... és, hogy örülnék-e, ha terhes lennék... mondom igen... Csak, mert az vagyok :) 7mm a petezsák, 19mm a méhnyálkahrtya, 55*48 mm a méhem (gravid uterus ?). A szívhang még nem látszott, arra valszeg még egy hetet várnunk kell. Ha minden jól megy, a nyaralás előtt pont el fogjuk csípni :)

ja. A hasüregemben meg folyadék van, ami ilyenkor normális. Valószínűleg azért fájt amikor nyomogatták.

Vérzésnek nyoma sincs, elvileg minden a legnagyobb rendben.

Progeszteront se kaptam, azt mondták, nem látnak rá okot, de majd beszéljem meg az orvosommal. A fiatalabb doki (aki a férjemet műtötte) mondta, hogy no para, minden OK lesz, szerinte bőven elég, ha jövő héten megyünk legközelebb dokihoz. Igaza van, de azért elmegyünk csütörtökön. Így legalább mindent nyugodtan átbeszélünk az orvossal a nyaralás előtt. Mert itt azért nem volt túl sok idő ránt (bár megkockáztatom, hogy a srác ezerszer gondosabban járt el, mint szokott.. és ott vigyorgott, hogy ilyen jól vana férjem és, hogy én is pont az ő kezébe kerültem:)

Van ebben valami sorsszerű... nem?

Ha szülni fogok lehet, hogy megkérjük, hogy ő is legyen ott.

Ja igen. mind a két petefészkem megvolt és egyik sem volt tipikus PCO-s... :) Műxik a metformin... keményen :)

Szóval most repdesünk...

Ja... a srác sutyiban még kinyomtatta nekünk a kis bogyót :) Mondta, hogy dugjuk el, nehogy valaki meglássa, hogy ő ilyeneket nyomtat nekünk ügyeletben :) :) :)
Vendég
 


Kavicska: nem akarod kipróbálni a D vitamin kúrát? Fene tudja mi működött nálam, de a belgyogyóm szerint a D vitamin :)

Szerintem meg az is.... (na meg a metformin...)... de látod... én is nehéz eset vagyok, mégis... ki tudja, hogy nem-e pont a D vitamin adja meg a végső lökést...

(hát... nálam keményfejűbb nincs a Norcolutnál... de a várakozás is felörli az ember idegeit... lehet, hogy akkor lesz PÉ-d amikor épp be akarod venni... nekem eddig 3-ból kétszer garantáltan így volt :) :) :) )
Vendég
 


Csakegy!

AKKOR MOST MÁR TÉNYLEG HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!
A két petefészekhez is!!!!!! :lol:

De nem értem miért kell egy frissterhest összenyomkodni!!! :evil:
Főleg amikor ott az UH!!!!!

Progipótlás ügyben csak annyit, h. nem a mostani progiszinted számít, hanem majd a 8-13. heti, h. kitart-e a sárgatest addig, amíg a méhlepény átveszi a progitermelést!!!!
Én örültem, h. kaptam, mert vmikor a 11-12. hét körül nagyon visszajöttek az addigra eltűnőfélben levő ragyák, ebből gondolom, h. vmi nagyon nem volt rendben és lehet, h. ha nem szedem baj lett volna!!!!! :shock:

Kavits!

A palacsintázót nehéz eltéveszteni, olyan mint az OTP: útba esik jövet-menet!!! :lol:
rambóka
 
 


Ja... a 2-i NLC-s talira jön valaki?
Vendég
 


Csakegy!
Összességében jól alakult a történet. !!!! Isteni gondviselés! :)
Tényleg babás vagy! :)
Mikor teteted magad vissza a táblázatba???? Nagyon hiányolunk onnan, szép pirossal lenne a neved írva. :)

D vitamin??? Hát nem is tudom.... Én mindenre nyitott vagyok. De már mondtam, hogy most igen nyugis vagyok. És nem is akarok az egésszel foglalkozni, most csak az elkövetkezendő három hét érdekel :) Nem vagyok türelmetlen. Várok. Ha türelmetlen lennék, akkor már rég beszedtem volna a Norcolutot. :) :)
De a legközelebbi vérvételemkor mindenképpen fogok nézetni homocystein és D vitamin szintet.

Rambóka!
Akkor megnyugodtam. :lol: :lol: 24ke éjféltől nem eszem semmit. Aztán jöhet a rengeteg fincsi palacsinta :shock: De lehet, hogy már eglsz héten nem eszem. :?

Ma beszéltem az osztály dietetikusával. Aszonta, hogy nem köll olyan szigorú diéta. Elég ha nem eszem édességet és maximálisan mellőzőm a cukrot ill cukrozott cuccokat. :shock: Mindent amit a szegény ember lánya szeret. :) :lol: No ezért jól bekajáltam voirsliből :shock: meg koviubiból. :? Még hozok néhányat a gép mellé!!! 8)

Csók még vagyok.
Aztán 10kor pontban lefeküdtem. Kép
Vendég
 


kavicska: a dokim szérum kálcium és szérum foszfor szintet szokott nézni!!!!!! csak, hogy ezeket is kérd le...

Ja... jó, hogy itt panaszkodtam a nyomorgatás miatt... most voltam WC-n és szép piros volt a nyákom... jól összakaszabolták a hüvelyem :( tuti, hogy attól van mert kifejezetten fájt amikor felszerelték a kacsát és piszkálódtak...

Holnapra meg barna lesz... de már kezdem megszokni :)
Vendég
 


Csakegy,Én is gratulálok szívből a 7 mm-es petezsákhoz,és kellemes repdesést kívánok nektek :wink: :P
Kavicska, mostanában mentek nyaralni? Hová?
Szép estétés jó szaunázást mindenkinek,pusz: szyszqo
szyszqo
 
 


(egyszer már palacsintáztam ott és nagyon jó volt... alig bírtam lenyomni, akkora volt egy adag...)
Vendég
 


Szia Szyszqo!
Köszönöm az érdeklődést. Pénteken még utolsó munkanap. Aztán uzsgyííí!!! :lol:
Hát kezdjük:
1., anyósék
2., http://www.padis.ro/magyarul.htm
3., EKE tábor
4., esküvő
5., anyukámék
6., anyósék
7., haza
8., adria(horvát ország)
És vége a 3 hétnek!

Ok Csakegy! Vettem... :)
Azt is megnézetem. Úgyis akarok TVKP-t (teljes vérkép) ionok, stb.
Én feneketlen bendő vagyok. 1 meg se kottyan. Sajnos:(
Vendég
 


Szia Szyszqo!
Köszönöm az érdeklődést. Pénteken még utolsó munkanap. Aztán uzsgyííí!!! :lol:
Hát kezdjük:
1., anyósék
2., http://www.padis.ro/magyarul.htm
3., EKE tábor
4., esküvő
5., anyukámék
6., anyósék
7., haza
8., adria(horvát ország)
És vége a 3 hétnek!

Ok Csakegy! Vettem... :)
Azt is megnézetem. Úgyis akarok TVKP-t (teljes vérkép) ionok, stb.
Én feneketlen bendő vagyok. 1 meg se kottyan. Sajnos:(
Vendég
 


Tyű a mindenit Kavics, Te aztán kinyaralod magad! És Horváto.-ba hová,merre? Mi is megyünk majd, szept. elején....Húúú,de messze van még
szyszqo
 
 


Kavits!

Látom te sem vagy a passzív pihenés híve!!!! :lol:
Nem lesz gyenge a program!!! :lol:
Azért majd vmikor pihenjetek is!!!!! :lol:

De akkor most nem látunk 3 hétig???????!!!!!!! :shock: :cry: :cry:
Majd azért időnként keress vmi netcafét jó!!!!!
rambóka
 
 


Sziasztok!

Ez a fránya babanet csiga.és alig engedett be :evil:

Csakegy nagyon vártam,hogy írj! GRATULA!!!! :wink: :wink: Szuper hogy minden rendben,örülök :!: olyan jó volt olvasni a törit!

Kavics jó nyaralást,3hét :shock: tök jó!!! CSAK NEKÜNK FOGSZ HIÁNYOZNI!!!!!!!!

Nóra várom a hőd alakulását Drukk++++++++++++ :wink:

Norka ez is szuper, hogy így kialakult a tejcsi és szopi az első héthez képest,ne légy lekettyenve Te szuper csaj vagy!!! és anyuka!!egy kis pótlás lehet Boginak is ízlik :lol: én emlékszem mikor anyu a tesómat etette nekem is jutott tejpor(nem tudom milyen vagy mi volt de az íze a számban van fini :lol: )

ennyire futotta most :D Jó éjt! legyetek jók holnap is! Hűs éjszakát....
Vendég
 


Sziasztok!

Ez a fránya babanet csiga.és alig engedett be :evil:

Csakegy nagyon vártam,hogy írj! GRATULA!!!! :wink: :wink: Szuper hogy minden rendben,örülök :!: olyan jó volt olvasni a törit!a táblicskuba tényleg visszajöhetnél!

Kavics jó nyaralást,3hét :shock: tök jó!!! CSAK NEKÜNK FOGSZ HIÁNYOZNI!!!!!!!!

Nóra várom a hőd alakulását Drukk++++++++++++ :wink:

Ella vigyázz magatokra és pihizz .remélem többet látunk a topikon.

Norka ez is szuper hogy így kialakult a tejcsi és szopi az első héthez képest,ne légy lekettyenve Te szuper csaj vagy!!! és anyuka!!egy kis pótlás lehet Boginak is ízlik :lol: én emlékszem mikor anyu a tesómat etette nekem is jutott tejpor(nem tudom milyen vagy mi volt de az íze a számban van fini :lol: )

ennyire futotta most :D Jó éjt! legyetek jók holnap is! Hűs éjszakát....
Vendég
 


Na kész :shock: :shock: :evil: :evil: ezt nem tudom miért csinálta!
Vendég
 


Jó reggelt! Kép

Rambóka!
Nem vagyunk a passzív pihenés híve. Valamikor (diákévek alatt) képesek voltunk egy egész hétvégét átdögleni. Mostmár ez nem müködik. Menni kell!!!
Múltkori laza balatonozásunkkor (csak fürödtünk egész hétvégén) a párom szombat du megjegyezte, hogy ez baromi uncsi csak pihenni, feküdni a vizen az úszómatracon :?
Sőt amióta "öregszik" sátorozásban gondolkodik. 4 évvel ezelőtt még húzta a száját, ha sátorról volt szó. Most ő kampányolt az egy hetes túrázás mellett. :lol: ( Pont ezt szeretem, mert mindig tartogat meglepetéseket).

Szyszqo!
Omisba megyünk. Aug 12-19 között. (mi marhák főszezon), de csak így sikerült megoldani-jó lesz :)
Hát ez sem csak has süttetésről fog szólni. :) Remélem.
Különben is 40 faktoros krémet viszek. (a kozmetikus megparancsolta, hogy az arcomat - végleges szörti miatt- min 30-sal kenjem), akkor kenem az egész testem. A párom szerint szexi a fehér bőr :oops: bár azért most is van színem. Kép
Ti hova mentek (szeptember még nagyon messze van :roll: )

Kincsecske!
Aranyos vagy (vagytok), hogy hiányolni fogtok :)
A szabdság tervünk 7-ik pontjába írtam, hogy haza, akkor két éjszakát töltünk itthon (mosás, ki és bepakolás, vásárlás), leszek NET közelben. De a hegyekben nincs net cafe, SE a szülőknél. :(
De ha bármi roppant fontos változás történik velem (1 cn. vagy hasonlók), akkor Kandikának megírom smsben. :)

Na megyek dógozni! :)

Kavics
(cn.: lásd Kandika féle táblázat!)
Vendég
 


kavicska: ha sátorozási tippek kellenek, szólj... mi már évek óta csak sátorozva nyaralunk :) (én igazából már gyerekkorom óta... aztán jól megfertőztem a férjem is... azóta ő is megszállott sátorozó :) )
Vendég
 


Kavics! Aranyos vagy :D , mindenképpen megyek a palacsinátzóba :) .

Csakegy! Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokinál :D , és micsoda szerencséd volt a dokival :lol: , GRATULÁLOK, most már lehet :D

Nem rakok görbét, de az érdeklődők kedvéért ma 8dpo és visszament a hőm 36,8-ra, úgyhogy a tegnapi kis visszaesés után most azért megint emelkedett egy kicsit :D . Kezdek izgulni. Nekem általában a dpo hossza olyan 11 nap szokott lenni és a 9. napnál leesik a hő.(mármint abban a 3 ciklusban ami eddig normális volt a gyógyszer szedés óta).
Köszönöm a drukkokat :oops:
nóra1
 
 


Nóra: drukk megy ezerrel:)

Aztán majd a talin mutogathatod a képeket :) :) :)
Vendég
 


Szia Kavics! Mi Trogirba megyünk szept. elején. Most voltunk 1 hét szabin- de "csak" telkeztünk-és a köv. szabi szept.-ben lesz..Szar így kettéosztva de a munkáink miatt csak így megy idén.Nem bánom az az igazság, met tavaly a Zadari nyaralás-július végén- iszonyúúúúú melegre sikeredett...Szinte nem voltunk sehol, pedig több progit is terveztünk...Hátha picit enyhébb idő lesz szept. elején...No, de elég az off , majd szóban beszélünk a nyaralásról :P
Majd szolgálsz nekem friss autópálya- meg egyéb árakról :wink:
Szép napot mindenkinek,megyek jegeskávét inni :mrgreen:
Pusz,Szilvi
Kandika,csak nem strandolsz ma is?? :shock:
szyszqo
 
 


Nóra!

Ez nagyon ígéretesen hangzik!!Sok drukk neked! :D

Csakegy, még egyszer gratulálok! :D
megnéztem a mérettáblában, 6mm az 4+5 napos terhesség.
Szóval akkor kb. 5 hetes terhes vagy?
Mit írtak az UH leletedre?
Figyelj, ugye majd visszateteted magad a táblicskuba, hogy javítsd az arányt??? :lol: Tudod, kell a jó példa...(Majd a 12. hét után? :wink: )

Elmúlt már a vérzésed a kacsa után?
Azért azok a dokik vadállatok. nekem a dokim kacsát nem terhesen is csak akkkor tesz be, ha rákszűréshez vesz kenetet, évente egyszer.
Terhesen a 12. hétig hozzám sem nyúlt egy ujjal se, csak UH-zott.

Okr!
Jó már a géped? Gyere!

na ma beikattunk egy nap szünetet a sok starndolás között, ma próbálok takarítani meg ebédet főzni. Annyi sajtos-tejfölös lángost meg heckket ettem az elmúlt napokban, hogy csak na. de nem untam még meg! :lol:

Holnap megyek dokihoz! Hurrá! Asszem most megint jön majd egy kórházi nagy UH is, de jó. Holnap lesz meg az új terheléses cukoreredményem, kiváncsi vagyok rá.
Jövő héten mi is nyaralunk Balcsira megyünk!!

Kép

Kép
rejo
 
 


szyszqo ... jegeskávé :) nyami :) álmaim netovábbja... tudom, hogy elvileg mehetne napi egy KV de nem merek KV-t inni... így a jegesKV is ugrik... mondjuk legutóbb az index egyik topiktaliján ahol voltunk ott volt koffeinmentes KV-ból... lehet, hogy vissza fogok oda járni, ha jegesKV-ra vágyok :) :) :)

rejo: jaja... tegnap elvileg 5+2 voltam. A doki is azt mondta, hogy kb. 5 hetes... esetleg picit fiatalabb... dehát fene tudja mikor volt a PÉ... lehet, hogy akár 1-2 nap eltérés is lehet a hőmérő és a valóság között... arról nem is beszélve, hogy az UH 5mm-es pontosságú, így a 7 mm valójában semmit sem jelent... (a doki direkt szólt, hogy ha csütörtökön megyünk máshová akkor ne parázzak, ha ott is 7mm-t mérnek... ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem nőtt, csak egy 5mm-es pontosságú dolognál lehetetlen jól mérni) Az azért megnyugtatott, hogy nem 4mm-t mért :) Ja...a vérzés asszem elmúlt.

Nem tudom miért piszkálgattak... valami jódos pálcával is hadonásztak (hogy mi a francért azt nem tudom...). Szerintem nem hitték el, hogy terhes vagyok... a PCO miatt. (hát igen... az a május 13-i ucsó menzesz szöget ütött a fejükbe... aztán hiába mondtam, hogy a peteérésem 3 hete volt...)

Megértem őket, de azért gáz, hogy ha valakinek PCO-ja van akkor jobb, ha SOS elmegy nőgyógyászhot és szerez egy papírt, hogy terhes különben akár haza is küldhetik az ügyeletről, ha pechje van...
Vendég
 


sajtos-tejfölös lángos... kínozzatok még.... :twisted: :twisted: :twisted:

(éhes vagyok és nincs semmi kajám csak egy zacskó éretlen ringlószilva... a kajáig meg várnom kell majdnem délig... el is megyek szilvát mosni... ja.. bocsi... van pászkám is két dobozzal :) :) :) )
Vendég
 


Sziasztok!
Ma egy kicsit szomorú vagyok :(

Andi!
Légyszi javíts ki 34 évesre, mert ma van a születésnapom...

De nem ezért vagyok szomorú (hiszen ma még daubneres tortát is fogunk enni, előtte minitűzijáték Álmi kedvéért), hanem azért, mert éjszaka rájöttem, hogy már vagy egy napja viszketek, úgy, mint amikor gombás fertőzésem volt... Eddig összesen 2x, mindig akkor, amikor fogamzásgátlót szedtem :( De most nem szedek fogamzásgátlót, sőt... Dühös is vagyok, csak nem tudom, hogy mire vagy kire legyek (eddigi jelöltek: a pünkösdfürdői strand meg ez a kánikula). Felhívtam a dokit, holnap megyek hozzá, és megnézi, mi ez. Mit is mondtatok, melyik antibiotikum jó terheseknek is? Annyira félek ettől a fertőzéstől...

Csakegy!
Sokat gondoltam rád tegnap, örülök, hogy minden rendben...

Többiek!
Mindenkinek szép nyári napokat - meg ami még jár, és bocsika, hogy nektek név szerint nem írok.

Vöcsök
vöcsök
 
 


ja és megvolt ma reggel az EGK, egy nő(vér) egy órával a rendelés kezdete után berobogott, és gyorsan megcsinálta. Nem sokat társalogtunk - egyikünknek sem volt túl jó kedve (ő valami borogítást szoronfgatott az arcán/fogán)...
vöcsök
 
 


Rejo, Csakegy köszi :D

Rambóka :) , ne haragudj, hogy téged zargatlak ezzel, de út tűnik sikerült progipotlót utrot szerezni tablettás formában (holnap már nálam lesz :) ). Annyira jó ez a net, mindent be lehet szerezni. Már csak azt nem tudom, hogy mennyit szedjek belőle, ha kidrül hogy terhes vagyok :?: . Nem árthatok vele, ha mégsem kellene és úgy szedem? Köszi még egyszer :oops:
nóra1
 
 


Rejo, Csakegy köszi :D

Rambóka :) , ne haragudj, hogy téged zargatlak ezzel, de út tűnik sikerült progipotlót utrot szerezni tablettás formában (holnap már nálam lesz :) ). Annyira jó ez a net, mindent be lehet szerezni. Már csak azt nem tudom, hogy mennyit szedjek belőle, ha kidrül hogy terhes vagyok :?: . Nem árthatok vele, ha mégsem kellene és úgy szedem? Köszi még egyszer :oops:
nóra1
 
 


Ezt nem tudom miért küldte el kétszer :evil: , néha olyan dolgokat művel :evil:

Kavics! Köszi a drukkot, látom nagyon izgalmas lesz a nyaralásod. Én is az ilyen pörgős nyarat szeretem, pedig régebben én is tudtam egyhelyben ülni. Most már nem megy :D . Párom csak menőkének hív :D

Kincs :D :D ! kööööszi, izgulok nagyon :) , pm rendelésre októberre hívtak vissza, ha addig nem jön össze a baba, ha igen akkor meg rohannom kell, gondolom TSH-t ellenőriznek és emelnek az adagon, ha kell. Te hogy állsz pm ügyben? Amúgy a kissebb rosszullétek még mindig vannak és szerintem a gyógyszertől van. És már 7 :P kg mínuszban vagyok 3,5 hónap alatt, el sem hiszem olvadnak le rólam a kilók.
nóra1
 
 




Vöcsök!

Először is Boldog Szülinapot!

Másrészt: ne parázdd túl ezt a gomba dolgot, nemcsak a fogigátló, de a terhességi hormonok is hajlamosítanak rá. A dokim szerint minden terhes nő egyszer összeszed gombát a terhessége alatt.

nem antibiotikum kell rá, hanem kúp vagy hüvelytabletta, és pár nap alatt meggyógyul!!

(antibiót is lehet szedni terhesség alatt, de az nem hat gomba ellen)

ha szerencsés vagy, a sima canesten krém is megoldja, recept nélkül lehet venni a gyógyszertárban, azzal alaposan kenegesd be kívül, meg egy picit belül. A canesten krémet még az első 12 hétben is használhattam. (Mondjuk nekem nem mulasztotta el a sima krém, nekem kúp is kellett, azzal várt a doki a betöltött 12. hétig, az viszont elmúlasztotta, azóta sem volt)

Kép

Kép
rejo
 
 


Téééényleg: Vöcsök... boldog szülinapot :)

Ja... gomba ellen valami homeopátiás szer?
Vendég
 


Kedves Andi!
Köszönöm a javítást :) Nicsak, én lettem a legöregebb :)

Kedves Rejó!
Most egy kicsit megnyugtattál, én ugyanis, ha lehet, nem szednék antibiotikumot... Azt nem tudtam, hogy a terhesség is hajlamosít rá. De úgy megijedtem, mert azt olvastam valahol, hogy az ilyen hüvelyi fertőzések idézik elő a vetélések/koraszülések egy részét...

Az első terhességem alatt egyszer volt egy kis vérzésem a 30. héten, szerencsére görcsök nélkül, akkor mindjárt befektettek egy hétre és belémnyomtak mindenféle gyógyszert, antibiotikumot is, és annak hatására "kihalt" a hüvelyflóra, aminek hatására szintén ilyen erős viszketés lépett fel, akkor hüvelykúpot kaptam, és az segített...

Vöcsök
(Most indulok a tortáért... Csak egy kis 8 szereteset veszek, mert 4-en leszünk, hogy milyet, azt még nem döntöttem el):)
vöcsök
 
 


Hello lányok!Sajnos nem tudok gyakrabban jönni mert csak a munkahelyemen van net!És hát szabin voltam de mindent visszaolvasok!Csakegy:Nagyon örülök hogy nincsen semmi gáz nagyon izgultam mert az én vetélésem is így kezdődött anno.
Nem tudom már ki kérdezte ,igen volt PÉ.-m méghozzá a 15. napon csodálkoztam is rajta csak sajna nem úgy jöttek össze a dolgok hogy ajció legyen!!De majd augusztusban!Egyépként amióta szedem a merkformint nekem mindíg volt PÉ-m csaak 49-50 naposak voltak a ciklusaim.Itt őrült meleg van még a bugyimból is csorog a viz
niki26
 
 


Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: