Új privát üzeneted érkezett!

Sikerült! :!: :!: :!:

tvmaci
tvmaci

maci,

csak egy kicsit el van mosódva...
Mindjárt párom szed le egy jobb programot, és azzal megcsinálom...
Milyen képmegjelenítőd van?
Vendég

kriszti drága!
látod sikerült,bár nem oyan tiszta,de szerintem jo ez,köszönöm a segitséget!!!!!!!!!!!
Tvmaci
te mit csinálsz ezen a képen éppen?????????????

bibar

bibar,
megcsináltam egy másik programmal is...mindjárt átküldöm
Vendég

maci, bibar,
átküldtem mailba..
Vendég

Kriszti
köszi,szerintem ez már tök éles,azaz tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!köszi és jó éjszakát!!!!!!!!!!!nekem nem lesz az a reggeli teszt miatt.

bibar

bibar,
nyugi, minden rendben lesz!
Igaz korán kelek, későn érek haza, de benézek az eredményed miatt!
Vendég

hajrá bibar szorítok;)

azt hittem már végleg kimegy Brazilokhoz a kedves Doktor Úr :lol:

üdv. minyuu
minyuu

Maci!
Te őrült,bekapcsolódtam a topikra,és azt olvastam,hogy SIKERÜLT!!!Azt hittem teszteltél,közben meg csak felraktad azt a képet.... :D :D :D :D
Mellesleg,tulajdonképpen...öööö...mit is csinálsz rajta?? :lol: :lol:
Aztán holnap ügyik legyetek,ne bújócskázzatok... :lol: :lol: :lol:
Ezer millió drukk,jaj annyira szorítok!!!!
Kriszti!
Én is raknék fel képet,elég béna vagyok...
Segítenél?? :oops:
lukrécia

Lukrécia és a Többiek:
Leírom én (vagyis apa) hogyan raktunk fel képet.
Először is azt a képet amit szeretnétek le kell kicsinyíteni, mert 6 KByte-nál nem lehet nagyobb.
Felül van egy olyan, hogy Segédletek, azt ha lehúzod, ott van egy olyan, hogy Profil. Ott sokmindent beírhatsz ha akarsz magadról is. A képet pedig legalul kell a Profilnál feltölteni az Avatar résznél. Tallózással megkeresed a fotót és rányomsz az Elküld gombra. Hát ilyen egyszerű. Igaz, nekem sem sikerült egyből, de én a fotó kicsinyítésével bénáztam. És ha olyan szép vonalzót is szeretnétek abban is tudok segíteni. :D
esperanza

jó reggelt mindenkinek!
a tesztem természetesen negativ lett,igy a 4.-nél valahogy nem is reméltem mást.én ugyan látok egy nagyon-nagyon halvány csikot,párom azt mondja hogy csak átüt egy kicsit,persze tudom hogy igaza van.na mindegy nem vagyunk nagyon letörtek,szeretnénk Zuzmóról példát venni,remélem nekünk is spontán meglesz.most csak november tájékán megyek ujra,bár van 6db fagyim is,várunk és akupunkturázunk.
azért mindenkinek kösz a drukkot!!!!!!!!!!!!

bibar

VONALZÓKÉSZÍTÉS:
Szeretném, ha mindenkinek lenne szép kis vonalzója, hogy lássuk a másik épp hányadik napnál tart stb.
Szóval ha szeretnétek készíteni ilyet, leírom hogyan kell. (és hát persze hogy szeretnétek :D )
Nem tudom ki milyen nyelven tud, mert hát ez nem magyarnyelvű oldal, szóval a lényeg, hogy ha megnyitjátok az oldalt, felül lesznek országzászlók, és ott tudjátok a nyelvet kiválasztani, és ha kész a vonalzó, akkor olyan nyelven lesz a szöveg is kiírva amit választottatok. Én csak a spanyol verziót ismerem, ezt leírom nektek, de ha végignézitek, utána más nyelven is megcsinálható. Sőt, egyébként is megcsinálható, tök egyszerű.
Szóval, a VONALZÓKÉSZÍTÉS MENETE:
Van nekem egy szép katicabogaras vonalzóm, arra kattintás.
- nyelv kiválasztása (zászlók)
- a spanyol a 3. zászló :D
- Intentando concebir
- Primer día la última regla: beírni mikor volt az utolsó mensi első napja
- Días que dura el ciclo: beírni hány napos a ciklus
- aztán kiválasztani azt a vonalzót, valamint állatkát vagy figurát, ami tetszik nektek.
- Texto encima del ticker: ide lehet írni valamit magadról ha akarsz, én az Esperanzat írtam, de nem muszáj.
- Crear Ticker: gombra kattintás
- Majd várni egy picit míg megcsinálja a vonalzót.
- Aztán jön egy szöveges rész (ll/jfgzjk) valami ilyesmi és abból a középsőt ki kell másolni. (kijelöl, jobb gomb hosszan és Másolás)
- Aztán vissza a Babanet oldalra Segédletek, Profil és lesz egy olyan, hogy Aláírás, na oda be kell illeszteni (kijelöl, jobb gomb hosszan és Beillesztés)
- Alatta a beállításoknál a Mindig csatolja az aláírásomat : Igen legyen kipipálva.
- Majd legalul az Elküld gombra kattintás
- És ha visszamész a BMC-oldalára meg kell jelennie a vonalzódnak! :D

Elég részletesen leírtam, remélem érthető volt, nyugodtan próbálkozzatok. Van több ilyen vonalzós oldal, ha esetleg láttok valakinek ilyet, csak simán kattintsatok a vonalzójára és máris bejön az oldal.
Egy kis segítség vonalzókban:
www.csaladinet.hu
- Clostis babavárók (baloldalt kell keresni)
- az egy hasonló fórum, mint a miénk, ott találtok többféle vonalzót.

Most megyek nemsokára dolgozni, aztán megyünk Agárdra a strandra, de mire visszajövök mindenkinél szeretnék vonalzókat látni. És persze fotókat. :D :D :D
Jó hétvégét mindenkinek!
esperanza

Bibar!
Várjuk azért csak meg azt a véreredményt....Még nincs eldőlve!
lukrécia

Sziasztok!

Pénteken megérkeztünk Debrecenből! :) Nagyon jól éreztük magunkat, szép volt az idő is, csak az utolsó pár napra lett nagyon nagy a kánikula. Jártunk sok szép helyen: városnézés Debrecenben, Hortobágy, Hajdúszoboszló (Aquapark!! :)), voltunk Erdőspusztán, meg természetesen a debreceni mediterrán élményfürdőben, ami szintén nagyon szuper volt! :) Szóval az egész nagyon jó volt, sokat pihiztünk. Tegnap meg a kánikulára való tekintettel elmentünk Siófokra is, barátokkal, négyesben, hát csajok, annyira jó volt a víz!!! De persze hulla lettem estére, azért ez így sok volt (bár megérte!) :)
Utólag is köszönöm a nyaraláshoz küldött jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! :)

Látom, itt zajlottak az események, alig győztem visszaolvasni! :)

Kriszti,
Akkor a napokban el is kezdted a stimut? De jó neked!

Lucia,
De jó, hogy már ekkorák a bébik! :) Hogy bírod? Vannak még rosszullétek? Remélem róka koma messzire elkerül!

Share,
Ez nagyon szuper! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!! :):):):) És köszönöm, hogy drukkolsz, hogy ne legyen niagara… :)
Megy neked is a babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Minyuu,
Szuper, hogy ilyen ügyesen megtermékenyültek a petikék!!
És tök jó, hogy két babóca már lakik is pocóban! Nagyon édes a "terhes vagyok" címke! Millió babatapi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Zuzmó :),

Nagyon kis helyes a bébitek! Már most nagyon kis formás! :) További babanövesztők mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Mot,
Tök jó, hogy már itt tartotok, és nagyon örülök, hogy a dokinál is minden rendben ment! :)

Nviki,
A ti ikreitek is milyen gyorsan nőnek!! :) Helyes, ez a dolguk! :)

Chestimami,
Bár már írtam msn-en, de nagyon jók lettek a képek, nagyon szép kismami vagy!!!! :)
Látni rajtatok, hogy milyen boldogságosok vagytok!!! :)
Vigyázz, mert a HSG-vel kapcsolatosan szavadon foglak! :D

Bibar, Lukrécia
Üdv itt, remélem, Ti is hamarosan gyarapítjátok a pocisok táborát!!! :)

Lukrécia,
Sajnálom, hogy most nem jött össze :( , de majd legközelebb meglátod sikerülni fog!!!

Brigi,
Rettentően sajnálom! :(:(:(:(:(:(:(

Juc,
Szorítunk neked (is) ezerrel!!!! :)
Gratula a 11 petikéhez!!!!!!!!!!!!!!! :)

Rólam még annyit, hogy holnap szedem be az utolsó szem Norcolutot, így pirit szerda-csüti környékére várom... Ma vagyok a 88 cn.-on... :shock:

Mindenkinek millió puszi, és további szép vasárnapot! Kép

Kép

Kép
zsókuci

köszi Zsókuci
neked meg piri meghozót küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)

üdv. minyuu
minyuu

Esperanza!
Szuper jól levezetted a vonalzó letöltést,remélem sikerült.Köszi szépen,úgy örülök neki!

Kép
lukrécia

Sikerült!De szép......

Kép
lukrécia

Ja,még egy kérdés....
Ezt majd mindig frissítenem kell,hogy az aktuálisat mutassa?Úgy már nem olyan jó... :) :roll:

Kép
lukrécia

Lukrécia,

ügyi vagy! :) Úgy tudom, hogy frissíteni kell...

Puszi,

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó estét mindenkinek!
Véget ért a mai nap. Szerencsére!Nagyon lassan telt, alíg vártam, hogy itthon legyek. És most alíg várom, hogy a pizzámat megegyem. :)

bibar,
ne légy szomorú, biztosat csak holnap tudnak mondani...
Én még bízom benne! :)

Szia Zsókuci!
Végre itthon...Bár egy kis kikapcsolódás nekem sem ártana, de esélyem sincs arra, hogy szabira jöjjek..Remélem már nem kell sokáíg dolgoznom. :wink:
Még csak most kezdtem a decapeptyllel..Életem első bőr alatti inj-ja, hát, eléggé remegett a kezem reggel, de túlvagyok rajta.
Ha a protokoll szerint megyünk,és elég lesz az átlag, akkor már csak 30 van! :lol: Augusztus 7-én megyek a többiért...akkor kezdődik a stimu.

Esperanza,

ez a vonalzós dolog majd engem is érdekel, legalább nekem is lesz...Köszi, hogy leírtad :)

puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok mindenkinek! :D

Kicsit nem vagyok itt, máris alig tudom követni az eseményeket! :roll: Üdv minden új tagnak a BMC-s klubban!! :D
Szóval,csináltam egy kis pihizést anyukámék nyaralójában, ki akartam kapcsolni az agyamat egy kicsit.Most pihizek, aztán szept közepén a fagyi babákért elmegyünk Pestre.
Zsókuci! :lol: Már hiányoztál!!Kipihented magad?Hajrá, szúrkolok nagyon!!
Kriszti! :lol:
Látom túlélted az első hasbaszúrid!Hajrá!!Ügyi vagy!
Esperanza! :lol:
Mikor mész Pestre?Hogy vagy?A képet holnap felrakatom apával!Nem felejtettem el!
Share! :D Sokat gondolok rád, szorítok nagyon!!
puszi mindenkinek!!!

Kitartást a kismamáknak ebben a nagy melegben!
[b]Mot,Zuzmó,Share,[b]Lucia, Nviki,Chesti!!!![/b]KIhagytam valakit![/b]Ja, és persze mennek a drukkok,[b]Minyuunak,jucnak,tvmacinak,[b]Bibornak[/b]!!!!!![/b]
Jó éjt!

Üdv.Brigi :D
brigii

Kriszti!
Annyian írtátok már ezt a decapeptyll-t.Milyen gyogyó ez?
Már úgy izgulok a holnapi csajokért....
Zsókuci!
:wink: Köszike....
Látom,Te jól megoldottad,a tiedet nem kell frissíteni.... :D
Jó éjt mindenkinek!

Kép
lukrécia

Jó reggelt mindenkinek!

Kriszti ügyi vagy :) nem is olyan rémséges a decapeptyl, persze ha magadnak adod be akkor izgisebb :)

Lukrécia decapeptylel kezdik a stimulálást, amit két hétig mindennap adnod kel magadnak bőr alá. Utánna csatlakozik majd a többi, ez attól függ mit ir fel a doki. Te nem kaptál?

Zsókuci drága pusszantalak :D és csak szólj megyek veled bármikor, csak nem szeretném látni, hogy feleslegesen szedted a norcolutot megint.

Bibar, Tvmaci nektek mennek a drukkok mára, remélem szivecskével tértek haza :)

Juc 11 petike? :) az széép :) szoritunk továbbra is :)

Minyuu sok sok folyadék, hogy vagy? Mikor lesz eredményhirdetés?

Esperanza megy már neked a stimu, táblázatban azt látom mostanában kezded majd. :)

Zuzmó, Mot, Lucia, Nviki, Share hogy vagytok kismamik :)

Ha valakit kihagytam bocsi :)

Itt van 1-2 vonalzó készitős oldal ha valakit érdekel:

http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
http://lilypie.com/create_baby_days.php?

Kép
chesti

Chesti!
Kösz az infót,én nem kaptam decapeptillt,nem ismerem.Puregont,merionalt meg orgalutránt adtam be magamnak.Nem tudom ez mitől függ,ki mit kap,mindegy is,csak kíváncsi voltam mi ez.Még egyszer köszi. :D

Kép
lukrécia

Chestie
köszi jól vagyok, csak este óta fáj a hasam :?
júli 31. én lesz a vérvétel, szal jó sokára
tetszik a szalagod, már csak 88 nap, tök jó, izgulsz??
babaszoba be van már rendezve? megvettél már mindent?

üdv. minyuu
minyuu

Lányok?
s.o.s. kérdés.ma volt a vérvételem,a hcg-ém 12,5 volt,azt mondta a doki hogy nagyon kevés de lehet belőle valami!!!!!!!!!!!!!ez az első eset hogy akár el is indult!!!!!!!!!!nem akarok hiu reményeket kelteni magamban.szerintetek mit csináljak??????????????

bibar

Bibar :lol:
Nem nagyon tudok okosat írni. Nemtom, hogy mennyitől számít terhesnek az ember lánya, de szerintem vegyél egy-két tesztet, aztán ha kétcsíkosak akkor az vagy. Nem??????
Mikor kell visszamenjél legközelebb?
nviki
Budapest III. kerület

Nviki
a net azt irta hogy 10 -töl lehet terhesség.ez lehet biokémiai is,de azt sem bánom,fő hogy beindult valami.jövö hétfön kell visszamennem,ha addig nem jön meg.tegnapi teszten olyan halvány csik lett hogy a párom nem is látta........majd holnap csinálok megint szerintem,nem birom ki.

bibar

Sziasztok!

Bibar,
ne ess kétségbe,bár én sem tudnám, mit is csináljak....Talán itt találsz értékeket:
http://www.lombikbaba.com/index.php?opt ... &Itemid=51
Kitartás, pihenj sokat!
Vendég

Lukrécia, megkaptad a privit?
Vendég

Sziasztok csajok!!!!
Sajna én jó hirt nem tudok mondani a tesztem és a hcg(vérvétel)is negativ lett!!!!A baj csak az ,hogy én is negativ lettem ugyhogy pár napig biztos nem leszek beszámitható!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást és a ragacsot!!!!!
Mindenkinek nagyon szoritok én is és a kis családom(hiányos) is!!!!!!!!!!

BIBAR!!!!
Neked meg +++++++++++++++++++!!![/img]

tvmaci
tvmaci

Sziasztok!
Brigii:
Szerdán megyünk Pestre tüszőnézőbe.
Chesti:
Elkezdtem már a stimut (Merional) de még nem lett tőle tüszőm, szerdán nézik, ha minden oké a héten inszem, de én már nem mondok semmit.
esperanza

Tvmaci drága,

nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült :(, de kérlek, ne kereseredj el! Kicsit szomorkodj, és tekints előre, meglátod, legközelebb sikerülni fog! És nem fog semmi az utatokba állni, hogy nektek is legyen babócátok! És hogy ne legyen a családotok hiányos! Szóval: hajráááá csajszi, ne add fel!!! :)

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar :lol:
Várjuk az eredményt!!!!!

Tvmaci :cry: de, ahogy Zsókuci is írta ne add fel, én sem tettem és lám-lám duplán is meg lettem jutalmazva!:)

Viszont egy jó hírem van, a kolléganőmenek sikerült az első inszeminácó, ilyenkor úgy gondolom, hogy vannak még csodák :lol:

Puszi
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kriszti, ügyes vagy a szurival. Nem lesz ott gond. Elvégre eü-s vagy, vagy micsoda? :) :)

Esperanza, drukkolok továbbra is a tüszőidnek. Beindulnak azok, és a héten meglesz inszem.
Igen, spontán ciklusból sikerült a két nem sikerült. Ezért is bízok most jobban (volt stimu, utro), de be vagyok parázva, amíg nem láthatom, és még utána is annyi minden történhet. Petezsákot már mindenféleképpen látni kell. Ha nem, akkor baj van. Elvileg lehetne már szívhang is, de nem „elvárás”.
A vonalzóval én inkább megvárnám a holnapi UH-t. A BMC-ben majd találkozunk. :)

Brigikém, mi van veled? Mikor kell menni vérvételre? Mensi? Nagyon szorítok neked.

Zsókuci, köszi! Drukk a pirinek. Aztán utána nehogy elblicceld a HSG-t, mert csatlakozom a kézenfogók táborához, és én is ott leszek, ha be kell vonszolni. :)

Bibar, ebből még bármi lehet. Ne add fel! Hajrá, hajrá! :)

Lukrécia, MAci :( Sajnálom! :(

Juc, köszi az infót inszem ügyben. Úgy tudom, hogy a Kaáliknak nincs szerződésre inszemre, csak lombikra. Remélem, minden simán ment tegnap. Tudod, sok folyadék, fehérje. :)

Chesti, nagyon tetszettek a londoni képek. Ki volt az a helyes kismami azzal a jó pasival? :lol:

Holnap délután (estefelé) tudok majd híreket hozni. :roll:

Szép napot nektek!
share

Köszi lányok a drukkot,de abszolút nem akarom magam beleélni,inkább arra gondolok hogy elindult valami és annak is örülni kell,meglesz az a babóca nemsokára.ma csináltam tesztet,már jobban lehetett látni a csikot,de még mindig halványabb a z első vonalnál.
Share
drukkolok neked holnapra!!!!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok lányok/fiúk!

Hű de megsokasodtunk! tök jó! Üdvözlet az újaknak! Maci, nagyon sajnálom, de fel a fejjel, és mindig csak előre!

Bibar, 12-es hcgvel is születtek már teljesen egészséges bébik. Én azt gondolom, hogy bízni kell benne, ezáltal is bátorítod Őt. Az jó jel, ha a csík erősödik! Mikor kell visszamenned?

Chesti, szépek a képek! Nem volt nagyon fárasztó a kirándulás?

Én mostanság eléggé szarul vagyok, a meleget egyáltalán nem bírom, plusz a hányinger sem akar szűnni... A bébik jól vannak, tegnap voltunk UH-n, már 35 mm-es mindkettő!! A hasam viszont úgy nő...

Viki, Te hogy bírod? Mot, Ti hogy vagytok? Láttam, az UH-n mindkettőtöknél minden rendben volt, örülök neki nagyon!!!! És az Istenhegyis tapasztalatok is jók. :) :)

Zsókuci, hsg?

Minyuu, nagyon-nagyon drukkolok nektek! Kriszti, Esperanza nektek is! Share, nálatok megy a drukk a holnapi UH-hoz, bár biztosan minden rendben lesz. Remélem nem hagytam ki senkit. :) :) :)

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Kép
lucia1

Lucia
Köszi a biztatást,te tényleg hallottál már ilyen alacsony hcg-vel induló kismamát?hétfőn kell visszamennem,ha addig nem jön meg,viszont én az egyik ismerösömmel csináltatok egy vérvételt holnap vagy csüt.-ön,hogy emelkedett e a hcg.-ém vagy csökkent.feleslegesen nem szeretnék sokáig remélni.
neked nagyon gratulálok,nagyon jó hogy már itt tartasz!!!!!!!!!!!

bibar

Share,
írtam privit! Kicsit hosszú lett,és panaszkodós, de kiakadtam!
Vendég

Lucia :lol: :lol:
Jól vagyok, csak ne lenne ilyen buzi meleg:(
Istenhegyin múlt pénteken voltam. Háááááát az UH-s doki nem valami bőbeszédű, igazából végigmért minden a babákon de nem nagyon kommentálta a dolgot, csak a végén, hogy minden rendben.
A biológus viszont annál beszédesebb és kedvesebb volt.
Úgyhogy mindenünk tök jó:) Mostmár nyugodtabb vagyok. Amúgy az ICSI-ről annyit mondott a biológus, hogy nem lehet tőle beteg a baba, mert ha baj van az eljárás közben meg sem tapadtak volna a babák. Tök jó, hogy mindenki mást mond:)
Úgy néz ki, hogy mégis csak a Sóvágó lesz az orvosom,mert visszajött szabiról:)
És, te hogy vagy? Elmész te is a genetikára?
nviki
Budapest III. kerület

tv maci, mikor mentek lgközelebb? Akarom frissíteni a táblázatot, de hiába olvastam vissza, nem írtad...
Köszi

bibar, nem akarom elkiabálni azt a szivecskét, -bár Share-nál bejött- úgyhogy megvárom a hétfői vérvételt! :)
Vendég

Sziasztok!

Kriszti::
Remélem már nem szomorkodsz, légy vidám!
Ajándék neked:
Kép

Share:
Holnap akkor a BMC-ben találkozunk. Drukkolok neked! De jó lenne már a szívhangot is hallani. :D
esperanza

Sziasztok lányok!! :D
Krisztikém! :D Miért szomorkodsz?? :roll:

Share! :D Sajna, a mensim meg is jött, de már el is múlt,Ma voltam Zeke dokinál, és majd szeptemberben, megyek a fagyibabákért. :lol:
A HCG-m szépen lement 12,5- re így nem kellett beavatkozni.
Nagyon drukkolok neked!! :lol:

Bibar! :D Ne add fel, én hallottam már 9,5-ös HCG-ből kisbabát fejlődni!
Kapsz valami támogatást?

Maci! :D Jó pihenést, és csak előre nézz!!

Üdv mindenkinek!
Brigi :D
brigii

Drága Esperanza!
Már nem annyira vagyok szomorú, megnyugodtam, hogy a stimu idejére is jár táppénz,így minden el van intézve..Csak reggel fáradtan elég rosszul érintett a dolog, volt dél mire el tudtam aludni, úgy sírtam. Nem mondom, hogy túlvagyok rajta, de most teljes erőbedobással a babán leszünk! :)
Brigii,
sajnos akadtak kisebb nagyobb gondjaim, a munkahelyen, mert tudod, elmondtam mire készülünk(lombik), és azt hittem kis naívan, hogy mindenki támogat, és ma reggel robbant a bomba, hogy nem nézik jó szemmel, hogy én eljárok, és pihenőnapokat kapok! Nem kell mondanom, sírógörcsöt kaptam! :cry:
Tudod, nem is gondoltam, hogy ennyire érzéketlen emberek is vannak, csak azt nem kell elfelejteni, nekik is vannak gyerekeik, bár nem szenvedtek meg értük, de ők is biztos eljártak 1-2 vizsgálatra. Valamint lány gyermekeik vannak, és kerülhetnek ilyen helyzetbe, bár ezt nem kívánom, kíváncsi leszek akkor mit szólnak, ha az ő gyermekének a problémáját nem értik meg a kollegák...
Utánajártam, és a stimu idejére is jár táppénz, mivel sokat kell felutazni.Így egy kicsit nyugodtabb lettem, de még most is a sírás kerülget. Ilyen lelkiállapotban, stresszben hogy dolgozzam, és hogy készüljek a babavárásra?
A szurikkal jól haladok, már nem remeg annyira a kezem! :lol: És most ez éltet!

Elnézést mindenkitől, ha untattam a kis sztorimmal! Remélem senki nem kerül(t) ilyen helyzetbe!
Minden kismamának boldog pocakosodást, a többieknek mennek a drukkok!
Vendég

Esperanza, köszönöm a biztatást!
Aranyos vagy! :) Kaptál utiköltséges papírt?
Vendég

Brigi
köszi a biztatást,kapok támogatásnak progi szurit és hüvelyzselét.

Kriszti
remélem már rendben vagy,próbáld meg kiverni a fejedből a munkahelyedet és az érzéketlen kolleganőidet.Már a stimu alatt is fontos a nyugalom,nem mindegy hogy indulsz!most csak a babára gondolj!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Jó reggelt!

Minyuu :) remélem már nem fáj a pocid. Már nincs s messze hétfő, addig is semmi para, csak nyugi :) Hát igen már egyre közeledik a dolog :) babaszoba projekt halad, nem kapkodom el, és elég sok minden már meg is van :)

Bibar, szerintem is bizakodj addig is következő UH-ig. Ha azt mondja doki ebből lehet valami, és támogatást is kapz, akkor te meg a pozitiv energiát küld neki :)

Esperanza ma mész, mennek a drukkok hogy legyenek szép kis tüszöcskéid :)

Tvmaci :( én is sajnálom, de fel a fejjel, következőre sikerülni fog. Addig is pihenj, és az lesz a jó, hogy amikor sikerül majd szeptember környékén majd nyári babácskád lesz :)

Share :) azt kívánom lásd azt a szép kis petezsákot, nem lesz semmi baj, nincs miért aggódnod :)
A képekről annyit szóltam egy terhes kismaminak meg a pasijának álljanak már oda 1-2 nevezetesség elé, ne legyen már üres a kép :)

Lucia drága hát tessék már képeket felrakni magatokról, had lássuk azt a nagyon gömbölyödő pocakot :) Hát sajnálom hogy a hányinger nem múlik :( de már pikkpakk itt a 12. hét, és elvileg akkor elmúlik :)
A kirándulás nem volt annyira fárasztó, tök jól bírtam volna, ha a talpam nem makacsolja meg magát. Már ugy látszik nem nagyon tetszik neki a +7 kiló, és hol vagyok még a végétől.

Kriszti az emberek buták, önzőek, és gonoszak..ne csodálkozz ez a mai világ. Ne foglalkozz velük csak magaddal, és hogy babukátok legyen, neked most ez fontos. Ne idegesitsd magad ilyen tuskók miatt.

Rólunk annyit, hogy rendben van a cukorterheléses vizsgálat is. :) Doki azt mondja most már akkora a baba mint amekkorának kéne lenni, mert eddig kisebb volt az átlagnál, bár szépen fejlődött attól függetlenül. Olvastam, meg a mondta a doki is a stressz és az idegeskedés befolyásolja a baba fejlődését. Remélem nem ártottam neki, mert most már boldog kiegyensúlyozott kismama vagyok, és minden gonosz, és kétszinű embert kizártam az életünkből :)
Jővőhéten megyünk Zo-val UH-ra megnézni Nikit, mert már 2 hónapja nem láttam. Nagyon kiváncsi leszek :)

Puszi mindenkinek, és további szép napot :)
chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?