Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi, készen miért nem jó? De ha te mondod:)

Nem írigyellek a sírásért, de mindenki kivan a melegtől, ne csodáljuk hogy a gyerekink is!!! Enyimet is vinnem kell fürdetni, mert tiszta melegkiütés az egész gyerek...meg megyünk le a földszintre, ött kb 8 fokkal hűvösebb van...

Nem tudok pihenni, mert ma jön haza a család, ki kell takarítanom....
De most elmúlt, majd este...utálok menstruáni!!!!:)


Márti, milyen játékot kell nézni??? Itt is szívesen megnézem, sőt meg is veszem neked ha kell!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Tegnap nagyon szar napom volt. Iszonyú migrén gyötört.

Edit: nagyon szépek vagytok!!
Afta: a Szandinak is volt (úgy adták haza a korházból, hogy az egész szája telis-tele volt), de nem volt se láza, se hőemelkedése. Csak nehezebben evett, mert gondolom marhára fájt neki.
„mesulid”(azt hiszem így írják)-ot nem kaptál rá az apukám azt szedi, nagyon jó.

Zsu: te mikor kezdted a hozzátáplálást, hogy már itt tartasz? Én is gondolkozom, de szerintem kivárom a 4. hónapot

Juli: ínhüvelygyulladásra – flektor gél, betekerni folpakkal és rá a
fásli, éjszaka. Nekem pár nap alatt elmúlt.

Márti: gratulálok Zsombinak, olyan ügyi!!

Andi: látom te is meg vagy áldva pár kedves rokonnal!!

Képzeljétek Szandi tegnap 25 perc kínlódás után hátról hasra fordult! Ferkó nem volt itthon, de azért felvettem neki, ő is gyönyörködhessen.

Na megyek, mert kaja idő van, és már nyöszörög.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Szandi a hintába ül. Mire befejeztem az írást bealudt.

Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 

 
 

Zsuzsi:nem semmi a lánykád, pedig még 3 hónapos sincs!!!! :shock: Gratulálok neki, látod milyen kis mozgolódós!!!!És milyen kitartó!!! :lol: Még jó, hogy nem kezdtél el aggódni!!!!! :wink:

Zsuzsófi:nem tudom elmondani milyen játék.Valami virág vagy napocska formája van és asszem bizgentyűk lógnak le róla.Majd megnézzük Soroksáron és ha nem lesz majd szólok, de köszi aranyos vagy!!!!

Julcsi:sajnálom, hogy így szenvednek a lánykáid!!! :( És a hétre nem is mondanak enyhülést!!!! :roll:

Zsandi:te manóid is ki vannak?????

Edit:mi jót csinálsz ma????Mert hogy nem a napon heverészel abban biztos vagyok!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu, nekem dokinéni mondta, de mondjuk nekem azért is jobb ha nyersen teszem el, mert változatosabban meg tudom csinálni. Pl legköz. répával vagy akármivel. De nem tudom miért kell nyersen. Persze nem KELL megfogadni én sem vagyok tuti biztos a dologban. Többiek szerint? Amúgy meg 8 fokkal kevesebb??? De irigyellek!

Zsuzsi, Flector tapaszt használ, előtte a krémet, meg sport szorító (vagy mi a neve) amit a gyógyszertárba adtak. Már több mint egy hete tart neki, de szerintem azért enm gyógyul mert eddig dolgozott vele számcsigépen és ugye jobbkezes. Persze, hogy ráeröltetett. Gartula Szandihoz! Ügyes baba! szerinted tudatos volt? Azért ez nem semmi három hónaposan!

Kerestem képet a napocska-virágról. A bal fölső sarokban van, és még egy méhecske és egy másik kis bogárka is lóg róla, de az nem látszik.

Kép

KépKép
kgiulia
 
 


Márti!

Reggel én vittem Barnit Virággal együtt bölcsibe, utána Rossmann, DM. Haza, kicsit aludt Virág,megetettem, majd irány a szuri. Egyet nyekkent, mikor beszúrták. Egy kis hős!

Most meg dél van, várom Apát kajálni, utána vasalás.

Zsuzsi! Mesulid mire is jó? Derékra? Nagyon szép Szandi és milyen kis ügyes! A múltkor úgyis aggódtál!

Julcsi! Nem fürdetted őket meg egy kicsit? Nálunk az hisztire mindig jó, utána teljesen megnyugszik. Dehát annyira nem egyszerű két manót fördetni, értem én.

Zsu! Nekem meg most fog megjönni! :cry:
Akkor te sem unatkozol majd a két gyerkőccel?

Márti! Szoni megérkezett már?

Ne haragudjatok, nem győzőm javítani az elütéseket, az előbb Szoni helyet Szandit írtam. Tényleg hülyülök. De ráfogom a melegre és az éhségre.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Még nem jött meg Szonó, de már tűkön ülök!!! :lol:

Julcsi:gondolom mostanában már nem heverésznek így a csajok!!!! :lol: A két csajszid között az a macis-rongyszerű az a C&A-ból van????Nekünk is van :bocis!!!! :lol:

Zsombimat bent hagytam kicsit a szobában 2 perc sem telt el üvölt:berohanok, hát a kanapé alá akart befordulni csak nem sikerült!!!! :lol: Előbb 80-at evett, aztán balhézott, hogy hagyjam már békiben!!!!Biztos ez a hőség!!!!!

Edit:tényleg nagyon ügyi Virág, akkor most ő is túl van 1 időre a szurkálásokon!!!!! :lol:

Zsandi:elraboltak a bankrablók vagy mi?????? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit: igen derékra van csak elfelejtettem leírni. Nagy előnye, hogy nem teszi tönkre a gyomrot. (a kutyánk is ezt szedi, szegény a gyógyszer nélkül alig tud felállni – de ez ember gyógyszer :lol: )

Juli: A Szandi fordulása szerintem tudatos volt, már egy ideje próbálkozik csak az oldalra fordulás után mindig megállt.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti, ilyenünk nekünk is van, az utolsót vettem meg Szegeden:)

Imádom a tescós bébijátékokat:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsi, ha tudatos volt az tök jó. Innen már angyon gyorsan fog fejlődni, hamar megtanul kúszni, meg mászni. Illetve nálam legalábbis hamarnak tűnik.

Márti, a macis izét kaptuk, de passz, hogy milyen márka vagy honnan. Viszont tök jó puha szeretik a csajok.

Edit, fürdetem a csajokat szinte egész nap. 32 fok van muszály. Főleg, hogy egy baba aki most fedezget fel sajtkukac. :lol: A hisztit én inkább hideg vizes arcmosással "kezelem". Csak sajnálom, mert sztem ez a hiszti a melegtől való nyűglődéstől van. Legalábbis nagyon remélem!

Akartam venni 7végén Mam-os cumit. Képzeljétek sehol nem volt. Eddig nem is tudtam, hogy az aventosba az is jó. Ezért akarom kipróbálni. Megyek ebédeltetni!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi: a DM-ben tuti van, meg a Match-ban is láttam asszem.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


nálunk szakad az eső! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kérlek-kérlek! Ide is küldj egy kis esőt! Vasalok fürdőruhában!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Felétek megy remélem kitart odáig

Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kép

Megvagyok még, most már kicsit a hangulatom is jobb, elmúlt a reggeli álomkór. :)
Szóval, tegnap este átmentünk a nagymamához a gyerekekkel. 7 körül tanakodtunk, hogy menjünk-e Anyumékhoz (hívtak bennünket, mert grilleztek). Erre a nagymama: Minek akarsz menni, hiszen tegnap voltál. Nagyon rosszul esett ez nekem. Én meg mondtam, hogy anyósom tegnap is, meg ma is volt itt. Akkor ő miért? Erre már nem válaszolt. De azt hiszem, ő is megbánta a dolgot. Ma átjött dél körül, most ment el. Nagyon segítőkész lett, majd ő etet, altat, stb...
Délelőtt meg ugye bank, végre DM!, meg élelmiszerbolt. Hát, baromira elfáradtam. Mindenhol a két kocsit húzni-vonni. De a bankot meglepően hamar elintéztem. :roll:
Szerintem ez már csak velem fordulhat elő: 3 hét után sikeresen eljutottam a DM-be, vettem egy csomó mindent, köztük végre-végre MAM cumisüveget. 1 darabot. :shock: Merthogy nem volt több. Szóval, már beljebb vagyok, már van egy. Meg két gyerekem. :wink:

Edit!
Afta: nekem is van, időről időre visszajön. Múlt héten már a falat tudtam volna kaparni, annyira fájt. Úgyhogy átérzem a dolgot.
Nagyon-nagyon jók a képek, szépek vagytok. Természetesen nekünk is van olyan rongy-bohócunk (from Tesco :wink: ), nekem annyira tetszik.

Zsuzsi!
A kockásfülű nyúl is Tesco-s, egyébként báb, tehát nincs lába. :D
Eszméletlen ügyes Kismanód van. Nagyon kis mozgékony! És ahogy alszik... :)

Zsuzsófi!
Azért szerintem próbálgasd a kanalat, mert most ugyan macerásabb ugyan, de később még nagyobb szívás lesz, ha nem hajlandó enni belőle. Egyébként valóban nem láttam még olyan felnőttet, aki üvegből evett volna, úgyhogy kitartás.
Háton alvás: én kb. 1 hónapos koruktól hason altattam őket, mert mint gonosz anya, úgy láttam, hogy úgy jobban szeretik. 2 hónaposan kórházba kerültek, ahol ugye meglátták a nővérek ezt. És mindenki szükségét érezte, hogy kioktasson, hogy ezt nem lehet, megfullad, nem kap levegőt, stb.... Azóta van légzésfigyelő alattuk, és annyi kompromisszumot kötöttem, hogy nappal hason, éjjel háton altatom őket. Este hasra vannak lerakva, és kb. fél óra múlva átforgatom őket. De mivel Marci már tud hátról hasra fordulni, ő ezt meg is teszi. (Jó gyerek, igazolja az anyja teoriáját :) ) Viszont néha nem sikerül a kezét kihúzni, így felébred, sír. Anya kel, gyereket nyugtatja, leteszi. Ez a műsor. Flóra még nem tud megfordulni, így ő háton alszik egyenlőre.

Julcsi!
Kitartás, csak vége lesz ennek a melegnek egyszer, vagy legalább lesz egy kis frissülés. Már én is várom, melegszik a lakás. Most tartunk 27 foknál. És látom a szerencsésekhez más meg is érkezett. Jobbulást Árpinak! Akkor nem véletlenül fájt a keze.
Szenzációsak a csajaid ezen a képen is. Mindig mosolyt csalnak az arcomra.
Memorizálom ám a jó kis tanácsaidat, most éppen cukkini ügyben. Bár azt sem tudom, hogy néz ki. Mi nem szeretünk semmi tökfélét, most majd meg kell tanulnom ezeket készíteni, de először is felismerni. :D

Márti!
Nagyon ügyes Zsombid! Majd mesélj ám, hogy milyen élményekkel ért haza Szoni! És hogy fogadták anyósodék a fincsi kajádat?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok,

Csütörtökön írtam egy csomót.
Pénteken nem találtam sehol, mire megint megírtam ill. befejeztem volna lefagyott a gép.
Úgy megharagudtam, hogy hétvégén nem is neteztem :evil:

Most épp napközbeni alvás rekordot döntünk, ugyabis Gergő fél 11 óta alszik :)

Nálunk is esik :D

Zsuzsi
Én is gondolkodom, hogy veszek hintát, mert azt gondolom így nem akar olyan sokat kézben lenni, mert az is ringatja, nem?Nektek bejött ami a képen van?

kgiulia
Hétvégén voltam Tescoban ott is volt MAM 2 cumi, kicsit gondolkodtam rajta, de aztán nem vettem, mert hogy akkor üveg is kell stb. de most, hogy mondod, hogy az Aventes cuccokhoz is jó, már bánom, hogy otthagytam. De gondolva a jövőre már vettem egy csőrös poharat :wink:

Még a hozzátáplálásnál feltűnt az, hogy a kajcsi után mindig adtok valami levet is. Ez miért kell, mert a kajában már kevés a folyadék? Amit adtok hozzá az igazi barackból nyomjátok ki, vagy lehet "rendes" pl. dobozos baracklevet adni neki?

A hőség ellenére nagyon jó napom van ma :)

gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Huuuu csajok!!!!

Itt olyan jégesős zuhé volt, hogy a kiscsaj is felhozatta a mamával magát(miért is unatkozna itt velünk :roll: ), mert hozzám akart jönni :lol: , a vihartól fél 1 kicsit!!!!!
Aztán párom hív, hogy adjak apósnak száraz ruhát :shock: előszőr azt hittem az ővé elfogyott, de neeem hanem szegény férjecském szanaszét ázott és apóskám megy érte!!!!Azt mesélte, hogy a Gellért hegyről olyan sok víz ömlött le, hogy a busz ment az úton, megállt és keresztbe fordult!!!! :shock:

gabek:igen én szomjoltónak adom a gyümilevet a gyümipüré mellé, meg talán megszokásból, mert a kiscsajom is így ette!!! :wink: Én bolti gyümilét adok!!!!Jöhetnél ám sűrűbben???!!! :wink:

Zsandi:a nagymami néha átgondolhatná, amit mondani kíván!!!! :twisted: Annyiszor mész anyukádékhoz ahányszor csak akarsz nem??????? :shock: Én hason altatom a babáimat, Zsombit is pici kora óta, de Szonónak is ez jött be.Már csak azért is mert mikor még picik voltak van az moro(vagy hogy kell írni)reflex amikor hirtelen széttárják a karjaikat, na és ettől mindíg felébredtek!!!!Meg nem az orrukon alszanak!!!!!Na jó hirtelen csecsemőhalálról is lehet sok okosságot hallani, de ha így szeretnek aludni????Vágjam nyakon őket?????A légzésfigyelőről meg csak annyit, hogy tudod is hogy mit kell csinálni ha gáz van???Mert szerintem csak akkor van értelme, mert olyankor nincs sok idő!!!!Remélem nem bántódtál meg, de nekem ez a véleményem!!! :lol:
Anyósék örültek a kajának, de persze nem kellett volna!!!! :lol:
Szonikám még sokat nem mesélt, a macit amit elvitt éjszakára az ebédlőben felejtették, de bebiztosította magát a kiscsaj megígértette a papával, hogyha nem lesz meg vesz neki 1 másikat!!!! :lol: Nem egy elveszett lélek!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Huuuu csajok!!!!

Itt olyan jégesős zuhé volt, hogy a kiscsaj is felhozatta a mamával magát(miért is unatkozna itt velünk :roll: ), mert hozzám akart jönni :lol: , a vihartól fél 1 kicsit!!!!!
Aztán párom hív, hogy adjak apósnak száraz ruhát :shock: előszőr azt hittem az ővé elfogyott, de neeem hanem szegény férjecském szanaszét ázott és apóskám megy érte!!!!Azt mesélte, hogy a Gellért hegyről olyan sok víz ömlött le, hogy a busz ment az úton, megállt és keresztbe fordult!!!! :shock:

gabek:igen én szomjoltónak adom a gyümilevet a gyümipüré mellé, meg talán megszokásból, mert a kiscsajom is így ette!!! :wink: Én bolti gyümilét adok!!!!Jöhetnél ám sűrűbben???!!! :wink:

Zsandi:a nagymami néha átgondolhatná, amit mondani kíván!!!! :twisted: Annyiszor mész anyukádékhoz ahányszor csak akarsz nem??????? :shock: Én hason altatom a babáimat, Zsombit is pici kora óta, de Szonónak is ez jött be.Már csak azért is mert mikor még picik voltak van az moro(vagy hogy kell írni)reflex amikor hirtelen széttárják a karjaikat, na és ettől mindíg felébredtek!!!!Meg nem az orrukon alszanak!!!!!Na jó hirtelen csecsemőhalálról is lehet sok okosságot hallani, de ha így szeretnek aludni????Vágjam nyakon őket?????A légzésfigyelőről meg csak annyit, hogy tudod is hogy mit kell csinálni ha gáz van???Mert szerintem csak akkor van értelme, mert olyankor nincs sok idő!!!!Remélem nem bántódtál meg, de nekem ez a véleményem!!! :lol:
Anyósék örültek a kajának, de persze nem kellett volna!!!! :lol:
Szonikám még sokat nem mesélt, a macit amit elvitt éjszakára az ebédlőben felejtették, de bebiztosította magát a kiscsaj megígértette a papával, hogyha nem lesz meg vesz neki 1 másikat!!!! :lol: Nem egy elveszett lélek!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Huuuu csajok!!!!

Itt olyan jégesős zuhé volt, hogy a kiscsaj is felhozatta a mamával magát(miért is unatkozna itt velünk :roll: ), mert hozzám akart jönni :lol: , a vihartól fél 1 kicsit!!!!!
Aztán párom hív, hogy adjak apósnak száraz ruhát :shock: előszőr azt hittem az ővé elfogyott, de neeem hanem szegény férjecském szanaszét ázott és apóskám megy érte!!!!Azt mesélte, hogy a Gellért hegyről olyan sok víz ömlött le, hogy a busz ment az úton, megállt és keresztbe fordult!!!! :shock:

gabek:igen én szomjoltónak adom a gyümilevet a gyümipüré mellé, meg talán megszokásból, mert a kiscsajom is így ette!!! :wink: Én bolti gyümilét adok!!!!Jöhetnél ám sűrűbben???!!! :wink:

Zsandi:a nagymami néha átgondolhatná, amit mondani kíván!!!! :twisted: Annyiszor mész anyukádékhoz ahányszor csak akarsz nem??????? :shock: Én hason altatom a babáimat, Zsombit is pici kora óta, de Szonónak is ez jött be.Már csak azért is mert mikor még picik voltak van az moro(vagy hogy kell írni)reflex amikor hirtelen széttárják a karjaikat, na és ettől mindíg felébredtek!!!!Meg nem az orrukon alszanak!!!!!Na jó hirtelen csecsemőhalálról is lehet sok okosságot hallani, de ha így szeretnek aludni????Vágjam nyakon őket?????A légzésfigyelőről meg csak annyit, hogy tudod is hogy mit kell csinálni ha gáz van???Mert szerintem csak akkor van értelme, mert olyankor nincs sok idő!!!!Remélem nem bántódtál meg, de nekem ez a véleményem!!! :lol:
Anyósék örültek a kajának, de persze nem kellett volna!!!! :lol:
Szonikám még sokat nem mesélt, a macit amit elvitt éjszakára az ebédlőben felejtették, de bebiztosította magát a kiscsaj megígértette a papával, hogyha nem lesz meg vesz neki 1 másikat!!!! :lol: Nem egy elveszett lélek!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bocsi a sokszori dumáért de vacakolt, én meg nem akartam hogy elvesszen!!!! :oops: Így nyomogattam a gombot, mint a félőrült!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csináltam képet a Tesco-s játékokról. :wink:
A rongyszerű bohócok nincsenek rajta, mert az a kiságyban van, ahol most nagy alvás megy, így oda nem mertem besomfordálni. Edit képén láttok olyat, Virágnál. Egyébként legutoljára már abban a Tescoban sem lehetett kapni, ahova mi szoktunk járni, a textilkönyveket meg két különböző helyen vettük.

Kép


A babócáim pörögnek, forognak, megjelöltem hol volt a kiinduló pont. Marcit még nem sikerült lefülelni, hogy csinálja. :D

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Dehogy sértődöm meg!
Légzésfigyelőt mi sem akartunk, ezért is nem volt 2 hónapig. De azt az ordibálást, kioktatást, amit kaptunk a kórházban, nem tudtuk másképp lereagálni. Ráadásul anyum volt bennt a manókkal (ugye felváltva voltak, én a másikkal itthon), és őt is jól megijesztegették. És a dokinénik is szívbajt akart kapni, mikor megtudta a hasonalvást. Persze gondosan elsorolta a plusz veszélyeinket is: koraszülöttség, ikrek, kis súly, stb. Így inkább beszerzetük őket, hogy ezen ne múljon. Egyébként én sajnos nem is úgy viszonyulok hozzá, mint legtöbben, hogy megnyugtat, hogy alattuk van. Mikor megvettük, napokig rettegtem kimenni a házból, nehogy beriasszon. És nem, nem tudom, hogy tudnék-e segíteni, ha szükség volna rá. NE LEGYEN!!! A Marci alatt heti 1x kb. beriaszt, mert elmászkál az ágyban, pedig figyeli az a szar az egészet. Ilyenkor mindig Apát lökdösöm, hogy rohanjon. Tudom, hogy nincs baj, de ha riaszt, nem merek belépni a szobába. Nem tudom, hogy mi vár rám. Tiszta hülyeség, de így van. Én örülnék a legjobban, ha inkább megnyugtatna, mint idegesítsen. Egyébként mikor megvettük, az egyik hibás volt. Flóra alatt mindig beriasztott, bekapcsolás után 1 órával. Nem kívánom senkinek, amikor először meghallottam a riasztó hangját. Mint egy idióta, úgy rohantam, kikaptam a gyereket, ráztam. Szegény, azt sem tudta hol van. Én meg órákig remegtem utána.

Szóval, megjött Szonó? Már biztos nagyon hiányzott!

Minket egyenlőre elkerül vihar, eső, minden.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi, ez furi, mert az alvásambulancián Pesten engem meg azért üvöltöttek le, hogy mért fektetem hanyatt a gyereket??? Amúgy is hason aludt, de mondom, rám ne szóljanak a kórházban:) Oszt tessék:)

Mondjuk nálam nem volt kérdés, mivel bukós mind a kettő, én jobban félek attól hogym egfullad...

Nekünk is van légzésfigyelőnk, Babysense II, elméletben tudom mit kellene csinálni de igazad van, Ne kelljen:(

Nekünk egyetlen egyszer riasztott, aPesten, akkor voltun kBencével az ambulancián is.

Kata alatt még egyszer sem, csak ha apa veszi fel reggel:) Néha attól rettegek, hogy ilyenkor olyan automatán fordulok oda, és nyomom ki, mivan ha egyszer nem kivette apa, hanem tényleg riaszt??? De mondjuk addigra mellettem szokkott feküdni KAtica:)

Na mék sír ak icsi, család 2 óra múlva itthon, én meg sehogyse. Mert persze ma jönnek a vendégek egymás után, mikor csomó dolgom van. Ráadásul esik, hgoy terigessek ki???

Durrr....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti képei

A vidámparkban
Kép

Bilizés
Kép

Szoni így alszik
Kép

Zsombi meg így
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Hát ez az!
Annak idején éjjelente, ha keltek, megszoptattam őket, és visszatettem őket a kiságyba, kipárnáztam őket, hogy az oldalukon maradjanak. Így ha buktak (éjjel nem szokta, nem is értettem), nem lett volna gond. Sajna eleinte nem mindig volt idő büfire, felváltva keltek elég sűrűn, az egyik alig végzett, már ébredt a másik, én is max. 20 perceket aludtam. Ezért (bukás miatt), és a reflex miatt (amit Márti is írt) gondoltam, hogy jobb lesz hason. Nekem az volt logikus, ha buknak és hason vannak, akkor elfordítják a fejüket, nem lehet baj. Ehhez képes a kórházban azt mondták, hogy belefulladnak a saját hányásukba (szó szerint ezt mondják), meg hogy magzati pózt vesznek fel, azt álmodják hogy még odabent vannak, ahol nem kellett levegőt venni, és nem is teszik. Nekem akkor is előbb jut eszembe háton levő gyerekről a fulladás, mint hason, de lehet nincs igazam. Egyébként az oldalfekvést meg a csipőjük miatt nem javasolják, úgy tudom. Szóval se háton, se hason, se oldalt. Na, erre varjunk gombot.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, már megint velem van tele az oldal. Meglátszik, hogy alszanak a gyerekek.
Most ti jöttök! :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:még hogy mi jövünk!!! :shock: Egész nap alig voltál, nyugodtan tessék csak írogatni!!!!! :P :P :P
Szerintem hason nem igazán tudnak belefulladni!!!!Nekünk is volt, hogy odamentem a füléig tiszta bukásos volt a ded, de nem igazán rázta meg mert nem szólt 1 szót sem :shock: .Még szerencse, hogy megnéztem, különben lehet, hogy frászt kaptam volna ha úgy ébred, hogy tiszta maszat!!!!! :roll: De ha mindez háton történik.....nem tudom!!!! :shock:
Sajnálom ezt a légzésfigyelős dolgot, hogy ilyen frászban tart téged!!!! :( És az sem lehetett kellemes, mikor Flórát kikaptad!!!! :( És akkor ezt 1 éves korukig használni fogjátok vagy meddig????

Anyósék feljöttek megköszönni a kaját, meg a limonádét, meg a turmixot!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi! Erről egy történet jut eszembe, nem is olyan rég keringett a babaszobán (sajna anyuka mondta, tehát nem humbug)

Tüdőgyulladása volt a kicsinek, be kellett vinni a kórházba. Anyuka nem úgy készült hogy benttartják a kicsit, ezért mikor kiderült, otthagyta a kórteremben a kicsit, és hazaszaladt a holmikért. A kórháztól max 20 percre lakott. Mire visszaért, ne mvolt ott a kicsi. Mint utólag kiderült, amíg távol volt, a nővérkék megették az egyébként jól szopó csecsemőt, majd hanyatt lefektették. Még szerencse hogy arra járt egy orvos, és észrevette, mert a kislány visszahányta a kjcsit és biza megfulladt. Újra kellett éleszteni, és utána egy hétig gépeken volt.:(

Egyébként tedd hasra a gyereket, és nézd meg, mekkora áradásnak kellene lennie annak a hányásnak hogy lefedje az orrát. Szvsz akkor meg már lefolyik a kiságy szélén:)

Na mind1, én nem merem hanyatt tenni ha nem vagyok ott, vagy ha alszok. a másik hogy sose tudott hanyatt aludni, mert mindig összerezzent, és erre felébredt...

Most szívok, mert a sportkocsiban se tud aludni:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti, én ma kaptam szívbajt, gyerek a játszószőnyegen nézelődött hason, hogy lefeküdt, hol leste a játékokat, tv-t. Egyszer csak odanézek, és az a feje egyik oldala tiszta vörös, és csöpög le. Majdnem megőrültem hogy mi ez:) De csak kihányta a paradicsomos krumplit és belefeküdt:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Én is hason altattam a Szandit már a kórházba is. Rám senki nem szólt.
Igaz mostanában csak éjjel alszik a hasán, napközbe valahogy háton szeret. Szóval pont fordítva, ahogy az okosok mondják.
A légzésfigyelővel szerencsénk van az egész ágyat figyeli, mert persze a Szandi is lemászik róla.
Márciusban tettem le az elsősegély vizsgát, remélem, ha kellene, tudnám mit csináljak. De remélem nem kell!!
A bukásról meg én is úgy gondolom, mint az Andi. Elfordítja a fejét, legalábbis eddig mindig ezt tette.

Andi: én is gondolkozok, hogy bekamerázom a gyerekszobát, nem értem hogy tud arrébb kúszni folyton :shock:

Gabek: a hinta nekünk nagyon bejött bár inkább mostanában. Egyre több ideig elücsörög benne, sőt párszor már el is aludt.
Csak egyet sajnálok, most jöttek ki az új modellek és azok sokkal több mindent tudnak. :?

Márti: Szonika olyan gyönyörű!!! Persze a Zsombi is tündéri!!
És le a kalappal milyen okosan bebiztosította magát maci ügyben. :lol: :lol:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kedves, okos, turmixolós,babakajagyártó barátnőim!!!!! :lol:
A meggyet hogy kell megcsinálni és mivel jó keverni?????
És az alma-barack-banán háromszögbe a meggy után mit lehet még belecsempészni????? :lol:
Ezer hála és köszönet, hogy helyettem is okosak vagytok!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, ha nem voltam még sok, akkor elmesélem a fél órával ezelőtti történéseket. :lol:
Babák felébredtek, átpelusoztam őket, és beraktam őket a hordozóba, hogy akkor jön a kaja. Sütőtököt akartam adni nekik, gondoltam, fő a változatosság. Megbontottam két ma vett Nestlé sütőtökpürét, és kiöntöttem a tányérjukba. Illetve kiöntöttem volna, de nem jött. Már itt kezdett gyanús lenni a dolog. Mindegy, gondoltam, segíts magadon..., kikanalaztam belőlük. Meg tudnám fogalmazni, hogy mire hasonlított, de ezt inkább a fantáziátokra bízom, és a szaga is furi volt. Erre olvasom az összetevőket: víz, 20 % :!: sütőtök, sárgarépa, hagyma, kukoricadara, rizsdara, rizskeményítő, vaj, só. :shock: Mindez egy sütőtökpüré feliratú üvegben, aminek a címkéjén egy hatalmas sütőtök virít. Így bontson ki gyanútlanul az ember egy bébikaját. Mindenesetre azóta már mindkettő a szemetesben figyel.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:tudod mindenféléket pakolnak még bele!!!!
Kecskeméti sütőtökben van:sütőtök64%,ivóvíz,burgonyapehely,cukor.
Hipp sütőtök burgonyával:sütőtőkpüré 88%,burgonya12%
Ezért kell megnézni, hogy mi van benne, ha nem akarsz meglepődni!!!! :roll: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Fú, most tök gusztustalan leszek! Dorinám bukizott vissza az ebédjéből a parkettára és nyalogatta. Tudom, hogy neki még nem undorító, de akkor is. Mondjuk az én gyerekeim ha nem épp hason bukiztak eddig még mindig visszanyelték. Egy csepp se essen kárba.

Andi, hány hós sütötököt vettél? Az van rajta, hogy 4?

Altatás, nálunk a hasonalvás Livinél eddig kizárt volt, merthogy visított ha úgy raktam le, és ő bizony az orrán aludt. Ezért is jó volt nálunk a légzésfigyi. Dorkánál mindegy volt. De ők legtöbbször háton aludtak, mert mindig maguktól aludtak el. Meg az elején, mikor kissebbek voltak(na, mert most már öregek!) én annyira éberen aludtam, hogy még ki sem ért a száján a buki én már ott voltam. Jó náléunk egyszobában vannak (még mindig, a meleg miatt még nem raktuk őket külön). De engem teljesen +nyugtat a légzésfigyi. Igaz első éjszaka itthon Livi alatt beriasztott én meg sírógörcsöt kaptam utólag. Pici volt a sólya nem érzékelte igazán. De hála nem volt semmi és ne is legyen.
Amúgy pici korban a legjobb altatási mód a feje- búbján altatás.

Zsu, miért voltatok alvásambulancián?

Tescos holdacskát én is akarok!!!

Márti, remélem az én csajaim is ilyen kis hajasbabák lesznek. Olyan szép kislányod van!

Zsuzsi, köszi az esőt, de kevés esett ittenfelé(szép magyaros szó)!

Edit, milyen volt a vasalás? Küldhetek? :lol:

Na menük sétafikálni picinykét. Majd gyüszök. Puszika.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:Zsombi is visszanyel mindent!!!! :wink:
Szonikám meg ha leesik a földre a kaja akkor felveszi és bekapja, anyós már sokszor rászólt, de engem nem zavar!!! :shock: Tudod szokták mondani, hogy 1 pici babának 1 marék koszt meg kell ennie, hogy erős legyen az immunrendszere!!!!! :lol: :lol: :lol:
Köszi a bókot a kiscsaj nevében, ha már én nem vagyok szép és csini legalább ő az legyen!!!!! :lol: :lol: :lol:
Julcsi:elsiklottál a 17:36-os kérdésem felett vagy már unod, hogy téged cincálunk ilyen ügyben!!!! :oops: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Még 1 okos kérdés!!!HA JÁR ERRE EGYÁLTALÁN VALAKI!!!!! :shock:
Szerintetek érdemes lefagyasztani gyümit????Meggy, barack ilyesmi???És ha igen:megmos, megpucol, kimagoz és kész?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,


bmo
Azt mondták a Klinikán, hogy a lefagyasztott gyümik jobbak, mint a konzervek, mert abban nincs tartósítószer. Tehát most érdemes telepakolni a mélyhűtőt!! Jól soroltad fel az eljárást is :-)

Én hason is, háton is altatom Gergőt, attól függ hol-hogyan alszik el. Ha háton alszik és kijönne belőle még valami, akkor sír, én felveszem, kijön a kaja, majd visszaalszik.
Már régen aludt hason, és pont ma gondoltam, hogy a hasára fektetem, hogy próbálkozzon azzal, hogy kinyomja a fejét. Le is tettem, de az erősítésből semmi sem lett, viszont ma rekordot döntöttünk, mert 5 órát aludt napközben :lol: Ennyi nyugalmam még sohasem volt, ezért csináltam vacsit is.

Nekünk is van légzésfigyelőnk, egyszer már risztott, este mindketten úgy felpattantunk, hogy csak na. Engem is megnyugtat, csak az idegesített, hogy az elején mindig felvettük Gergőt a kiságyból, szépen kimegyünk a nappaliba, no áés akkor kezd el iszonyatosan üvölteni, mert ugye a kikapcsolása elmaradt. A férjem és anyukám ezt naponta többször is eljátszotta :?

Zsu, tényleg mi az az alvásambulancia??


Még a kajákhoz visszetérve, mi az a sinlac?? :shock:

Kép

Kép
gabek
 
 


Tudom, hogy hány óra van ám!!!!! :lol: :lol:

Gabek a sinlac sűrítő por.Én hallomásból ismerem, mert ugye az én "kedves" védőnőm elfelejtette felíratni a dokival mikor megkértem rá. :twisted: :twisted: De most nem is pedálozok érte, mert én a gyümibe akartam bele rakni, de amint tapasztaltam az én jóétvágyú (bár mostanában nem, mióta doki azt mondta, hogy sokat eszik:biztos bele gázolt a kis lelkébe :twisted: )kicsi fiam így is simán jól lakik na jó kb.200 ml gyümivel!!!! :lol:
Igen Gabek a pocin alvás a kis hátát is erősíti, nekem már pár hetesen emelgette a fejét, tesómék, meg nem merték hasra tenni úgy szólt nekik a védőnő, hogy jó lenne már megfordítani azt a gyereket. :lol: És addig(háton) nem is aludt olyan jól a babó!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csajok! Nem olvastam vissza semmit. Barnabás nagyon szarul van, a szája belülről tele van aftával, az egész tiszta seb. Tegnap este 8 kor vittem ügyeletre. Most harcolok vele, hogy egyen-igyon, de hát marhára nem akar.

Nem hiszem, hogy jövök ma. Legyetek jók!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


17:36-os kérdés... öööö. :lol: Azt az összeset egyben vagy hogy még miből lehet turmixolni? Pl. szilva, sárgabarack, én majd a sárgadinnyét akarom kipróbálni, de még lusta voltam hozzá. :lol: :lol: :lol:

Nekem van a fagyóban már meggy, cserkó (azt még nem ehetik), cukkini, tök, majd sóska spenót(ez még nincs). És máris megtelt a pici fagyasztóm! És igen, megmos, kimagoz, vagy meghámoz igény szerint. Fagyott meggyet nehéz lehet magoztatni. :D

Edit, sajnálom Barnit. Jobbulást neki, neked meg kitartást. Nehéz egy beteg gyerekkel, főleg hogy van másik is. Majd remélem este benézel egy gyors helyzetjelentésre! Puszika Barninak.

Amúgy az afta mitől van?

Árpi itt röhög rajtam. Mármint, hogy tőlem kérdezgettek babafőzés ügyben. Ez számomra is nagyon vicces. Én is csak most tanulom, na meg elég élénk a fantáziám. Na és persze jó a dokinénink. Sokmindent tanultam tőle. :lol:

Ma ügyeket intézünk. Passz, hogy mikor leszek, de majd jövök.
Mindenkinek szép napot!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!!!

Én is cak bekukk, mert anyós ma még itthon van úgyhogy rohanok elintézem a gyedemet!!!!!

Edit:remélem gyorsan meggyógyul Barni!!!!!Sajnálom szegényt!!!! :(
Julcsi:nagyon vicces a férjecskéd, csak ne röhögjön!!!! :wink: Te vagy ebben a topikban a legidősebb babók anyukája és szerintem te vagy a legfőzősebb is !!!!!! :lol:

Majd jövök :)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát, Barnit elvitte Apja, megengedhetem, hogy jól kibőgjem magam. Éjjel alig aludtam valamit. Barni az ecseteléskor úgy üvölt, mint aki nyúznak. Enni- inni kész szenvedés, és csak kórházzal fenyegetőzve hajlandó valamit kortyolgatni.

Ráadásul Virág is kiborít a rossz étvágyával. Anyatejet sem, tápszert sem akar enni, szinte csak félálomban hajlandó elfogadni. Erre azt mondta a doki néni, hogy adjak neki pépet, gyümit, főzeléket. Kurva jó, de az se kell neki. Én már a kétségbeesés határán állok. Tegnap nézte meg a doktornő, ma vigyem megint? Vagy vigyem gasztroenterológushoz? Jól írtam? Az nem létezik, hogy semmi sem jó neki!

Szóval fa@a napom van, annyira jól esik bőgni!

Zsu! Miért hányt Katica?

Ne haragudjatok, olvastam ám mindent. De annyira elszomorít, hogy csak az én gyerekem eszik ennyire rosszul, mindenkié egy kis zabagép. Annyira magam alatt vagyok, bocsi, de nem reagálok semmire.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit: nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz napjaid vannak. Megértelek, hogy sírsz, szerintem mindegyikünknél előfordul. (legalábbis nálam szokott)
Barni persze, hogy nem akar enni, gyerekkoromba nekem is sokszor volt aftám. Iszonyúan tud fájni. Gondolom piszkálja és ezzel tovább fertőzi. Kitartás sok ecsetelés és meggyógyul.

Virággal kapcsolatba semmi ötletem, bár pár napja a Szandi se eszik valami sokat. De biztos nincs semmi baj szerintem a meleg miatt van.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Edit!
Szegény Barni, elhiszem, hogy nem akar enni-inni. Úgye mondtam, hogy múlt héten volt nekem is egy afta a számban, iszonyú. Beszélni sem bírtam, és már a fogam, az állkapcsom is fájt. Remélem hamar meggyógyul (ezek szerint kaptatok rá valami ecsetelőt?). Nekem kb. 1 hét alatt szokott elmúlni. Egyszer a mandulámon volt :shock: , az valami brutális, azzal orvosnál is voltam. Kaptam rá valamit, már nem emlékszem, de nem múlt el gyorsabban. Kérdeztem, hogy ez mitől van. Azt mondta a doki, hogy ők sem tudják igazán, kijöhet stressztől, vagy bármitől, aki hajlamos rá, annak többször kiújít. Van akinek herpesze van időről időre, ez is olyasmi, csak nem kívül, hanem belül.
Virág biztos a foga miatt nem eszik, és ez a meleg sem javít a helyzeten gondolom.
Sok-sok kitartást neked, túl lesztek rajta! Gyógypuszik küldök mindkét manódnak! Kép

Csajok!
A meggyet héjjával együtt turmixoljátok, vagy meg kell hámozni? :oops:

Ma olyan ügyes voltam! :wink: Kimostam a gyerekek ruháit, és egy csomóból egyáltalán nem jöttek ki a barackfoltok. Kicsit ideges lettem, és gondoltam egy merészet. Ugyan a múltkor már bepróbálkoztam a Clorox-szal, de akkor a mosógép adagolójába tettem, semmi hatása nem volt. Ma beáztattam a ruhákat Cloroxos vízben. Szó mi szó, nem sajnáltam a löttyöt. Pár perc után láttam, hogy Flóra egyik rózsaszín szélű bodyja mintha kezdene kifehéredni. Gyorsan kikapkodtam a ruhákat, kiöblítettem őket. Minden nem odavaló folt eltűnt. Kép Igaz, Marci egyik napozójából és bodyjából sikerült fehéret csinálnom, de jók lettek. A napozó világoskék része lett csak fehér, az újja maradt sötétkék, a minták rajta is hibátlanok, a bodyjának is csak a rondácska zöld színe tűnt el, a minta tökéletes. :shock: Szóval, így is jól néznek ki. Kép Összességében tiszta sikerélményem van. :D
Egy csomó rucit kaptunk a szomszédtól, na arra ügyeltem, csak egy pillanatig hagytam a lében, épp míg a foltot kikapta belőle.

Márti, Julcsi!
Jó ügyintézést Nektek!
Egyébként a tegnapi sütőtökpüré 4 hónapos kortól adható!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Köszi a biztatást mindenkinek!

Andi!

Kímélő Clorox színes ruhákhoz a megoldás. Zöldeskék flakon, a ruha színét nem bántja, a foltot kiviszi.

Barni ebédelt agyonra főzött sajtos tésztát!!! Voltam a saját dokinknál, írt fel erre a sz@r szájfájásra 4000 Ft-os szirupot. Azt mondta, 2-3 nap alatt a fájdalom ettől megszűnik. Csak azt nem tudom, az ügyeletes orvos ezt miért nem írta fel, akkor már adhattam volna neki ma is. Így meg csak holnap, mert meg kell rendelni a patikában.

Csak Virág megússza!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Megjöttem, huuuuuuuuuuuuuuuuuu 9:30-kor indultam és 3-ra értem haza!!!! :shock:

Kicsi Zsombim tegnap felállította a saját negatív evési rekordját:575 ml tápi!!!!De a gyümit benyomta mind!!!!! :lol:

Edit:annyira sajnálom mindkét manódat!!!!És mennyire nem eszik a Virág?????Semmit sem vagy nagyon-nagyon keveset???Inni azért iszik?????
Szegény Barnus (így hívhatom???), ha nektek ez ilyen visszatérő probléma akkor , ha gondolod aug.7-én megyek a természetgyógyászhoz megkérdezem hátha tud rá valami okosságot!!!!! :wink:
Elhiszem, hogy elvagy keseredve én is kilénnék az tuti!!!!Úgy megölelgetnélek!!!!!! :lol:

Zsandi:és ezt a színes ruhákra való cloroxot próbáltad????Tudod már múltkor is mondta az Edit!!!!! :lol:
Én a meggyet átnyomom szitán, nekem nővérkém azt mondta, hogy a héjja nem biztos, hogy jót tesz neki, DE A JULCSI BIZTOS TUDJA!!!!!!! :lol:

Julcsi:mármint a babakajákra értettem, hogy a legfőzősebb!!!! :lol:
De ha a férjednek ilyen jó kedve van , akkor már nem fáj már annyira a keze????Ő mivel foglalkozik?????

És az afta fertőző????Vagy csak az kapja el aki hajlamos rá????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Remélem használni fog a szirup! Jellemző, hogy ami sürgősen kéne, azt rendelni kell. :(
Virág ma hogy evett? Jobb egy kicsit?
Emlékszem, hogy a múltkor a színes ruhára való Cloroxot ajánlottad, de mivel nekem csak fehérekre való volt itthon, gondoltam, egy életem, egy halálom. :wink: Azért egész jó eredménnyel jöttem ki belőle. Majd veszek azért olyat is. :lol:

Azt nem tudom, hogy az afta fertőtő-e.

Márti, azért sikerült elintézni, ha már ilyen sokáig tartott?
Zsombid tényleg visszavett. Megijedt a doktornénitől? :D Gondolom őt is a meleg befolyásolja.

Többiek, merre vagytok?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:sikerült elintézni a gyedet, csak a könyvelő beparáztatott, hogy az a kiskönyvem is kell, ahova a munkahelyeim vannak írva.Erre visszajöttem apa melóhelyére, após elhozta és így mehettem megint uyanarra, mert ahol a könyvelés van onnan már nem volt messze!!!!! :twisted: Szóval ezért is vacakoltam sokat, de szerintem nem is kellett az a kiskönyv, mert végülis csak a cég adószámát nézte meg rajta, mert a könyvelő drága nem jól írta!!!!!Csak velem fordulhat ilyen elő!!!!!Aztán a fél lityi vizem is kevésnek bizonyult, így vettem egy mésfél litereset, na az kitartott hazáig!!!!!! :lol:
Kerestem a 77-es troli:1 néni elküldött 1 másik megállóba,aztán egy fiatal nőt kérdeztem meg hátha, az meg azt mondja, hogy az a Dózsa Gy. úton jár!!!! :shock: Na gyorsan felhívtam a páromat és ő útba igazított!!!!Ehhez képest, hogy ketten is félre vezettek én két embernek is segítettem és a HELYES UTAT mondtam, ha nem tudom akkor azt mondom!!!!Őrület!!!! :roll:

Zsuzsi:felétek voltam a XIII.kerületben a Teve utcánál.Jó lehet, hogy csak annyira van közel hozzátok, hogy abban a kerületben laktok!!!!! :lol:

Julcsi:ti elintéztétek, amit kellett?????És mennyire voltatok hatékonyak?????

Edit:na jobb már a helyzet?????Szorítok hogy rendeződjenek a dolgok!!!!! :wink:

Zsuzsófi, Gabek:merre vagytok?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:és a frutta pruttát kóstolta már Virág????

Itt mindenki hüvelyi úton szült??????
Ikres mamik ti is????? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:és a frutta pruttát kóstolta már Virág????

Itt mindenki hüvelyi úton szült??????
Ikres mamik ti is????? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?