Új privát üzeneted érkezett!

Eszter
Kristóf tutira imádna egy kiskutyut, egyenesen meg van veszve az állatokért, mindegyikért, persze a "vau-vau" a fő kedvenc :lol:
De kicsi ő még egy saját kutyához, Apucink meg persze sose menne bele, még az akváriumi halak is elpusztulnak tőle, azokkal se törődik, nemhogy egy kutyával, neki az csak kolonc lenne. Dolfira is folyton csak morgott, amíg még itt volt, aztán amint megszületett Kristóf, kitette a szűrét, anyukámékhoz kellett mennie szegénynek. Én meg persze nem tudtam mit tenni. Ez az egyik dolog (a sok közül), ami miatt lelkiismeretfurdalásom van. Hagytam kidobni a kutyámat. Persze vitáztunk ezen rengeteget, de Apucim hajthatatlan volt, szerinte kutya és gyerek együtt elképzelhetetlen, bele kellett törődnöm, mégha kicsit sem értettem vele egyet.
Persze most már nem mond rá semmi rosszat, sőt, még keresztet is fabrikált neki, ez azért ari volt tőle.

És teljesen igazad van, tudom, hogy a halál elkerülhetetlen, de én mindigis attól rettegtem, hogy egyszer nekem kell majd dönteni a haláláról. Inkább aludt volna el egyszer éjszaka örökre, magától.
De ez olyan pokoli volt, hogy én hívtam rá az állatorvost, hogy ölje meg. Szegény kutyus, pedig már menni se nagyon tudott, de amint meglátta a dokit, fölszaladt a lépcsőn, utána visszahoztuk, megint elszaladt, még utolsó erejével is menekülni akart, de én utolértem, lefogtam és segédkeztem abban, hogy a halálos szurit beadják neki. Aztán pedig magára hagytam meghalni, mert képtelen voltam nézni, ahogy meghal.
Annyira abszurd nem??
És ki tudja, mit gondolt ő, abban a percben? Tudta-e, hogy csak jót akarok neki.
Szóval tök lelkiismeretfurdalás ez az egész.

És az is szörnyű ebben az elaltatásban, hogy tudsz rá készülni, pokoli érzés volt utoljára levinni sétálni, utoljára enni adni neki, utoljára megsimizni, tudtam, hogy délután 3-kor meg fog halni. Számoltam vissza az időt, hogy már csak 3, már csak 2, márcsak 1 óráig van kutyám.

Bocsi mkindenkitől, hogy topikba nem illő dolgokról írok...


Megyek is, nem rontom tovább a levegőt.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Judit!
Fantasztikus hír! Gratulálok a pocilakóhoz, örömteli pocakosodást. :D És nem utolsó sorban gratulálok az államvizsgához! :lol:

Edinka!
Nagyon nagyot nőtt Viki. Igazi nagy lány. Majd írd le milyen volt a szuri, lassan nekünk is aktuális. :?

Babus!
Az én lányom két kutya mellett nőtt fel és semmi baja tőlük. Imádja őket és a kutyáim is őt. Én nem szerettem volna őket elzavarni mert jött a baba. De nálatok így talán nem hiányzik Kristófra annyira, mintha veletek lett volna. Ahányszor hazajövünk valahonnan a Vivi rohat a kutyához és tiszta erőből átöleli és megsimizi őket. Biztos nagyon csalodna ha nem lenne ott amikor keresi. Az idő biztosan segíteni fog, hogy ne gondolj ennyit Dolfikára.

Rólunk:
Vivi ha lehet még az eddigieknél is többet lót-fut. Már úgy szalad mintha mindig is járt volna. :D
Az éjszakáink mostanában nagyon sírósak, jön felül végre a két foga és nagyon megviseli. :(
Jövőhéten végre egy kis szórakozás is lesz, megyünk 4 napra Zalakarosra. Egy tök jó szállodába, sok-sok medencével. Vivi biztosan nagyon fogja élvezni. :lol: Imád strandolni is.

Nicol
nicol
 
 


Sziasztok! :)

Megyün nyaralni holnap Balcsira :D

Gondoltam elköszönök Tőletek :D

Sajnos nem túl jó kedvvel megyek, mert a régi topic ahová írtam terhességem elejétől fogva kettévált :cry:

egy akkora baromság miatt, hogy melyik gyerkőc mit eszik/ehet stb.

Nagyon csalódott vagyok ám, mert anno én indítottam el.

Na mindegy ezen is túl leszek, talán pont jót tesz ez a kikapcsolódás.

Puszilunk Mindenkit és további szép meleg nyári napokat sok pancsit, fagyit egyebet :D

PUUUUUUSSSZZZZZZZZZZZ!!!!!!

Mea
mea
 
 

 
 

Babus:)

Milyen 18 hós oltást írtál nekem tegnap, megnéztem a kiskönyvet és nekünk csak a 15 hós szerepel utánna meg a 3 éves!!!!

Ez valami új oltás?
Dilemázunk, hogy Vikim meg e kapja a bárányhimlő ellenit.
Ami 20 évig védi majd őt!!

Ti mit gondoltok erről??

Mea:)

Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!!!

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina

Csak rövid leszek, mert sietek:

18 hós oltás idéntől van, mióta új oltási rend és új oltóanyag van. Én is nemrég tudtam csak meg a védőnőnktől.
A kiskönyv még régebben készült, abba azért nincs beleírva. De 2006.-tól a 18 hós oltás is kötelező oltás. És még sok más módosítás is van, pl. a Sabin-cseppeknél, de azt már pontosan nem tudom, bár az minket már úgysem érint.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Judit!
Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!
Remélem legközelebb tényleg talizunk!
Pusz

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!!!

Segítenétek nekem is olyan béby számlálót csinálni???
Nem nagyon erőségem az angol :oops:

Vikim
2005.Április 21 én született

Előre is köszönöm

Kép

Kép
edinka
 
 


Judit :)

Nagyon-nagy gratula! Ez pedig kijar neked. :D

Kép

bgy
 
 


Edinka!

Bocs a belekottyért, de a www.babafalva.hu -n magyar nyelvű vonalzók vannak :)
Ha rákattintasz az enyémre, már ott is vagy az oldalon, csak válogatnod kell!
Remélem nem baj!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Szeretnek mindenkinek koszonetet mondani a gratulaciokert. Nagyon jol esett. es elnezest kerek, amiert ennyi idore eltuntem, de az Atti ugy lefaraszt, hogy nincs kedvem a gep ele ulni. Raadasul allandoan aludnek, tiszta alomkoros vagyok :)

Babus!
Nagyon sajnalom Dolfit! Az en kutyusom tobb, mint 10eve ment el, de a mai napig elfog a siras, ha eszembe jut. Sosem heverem ki. 8eves volt. Szovel megertelek, es sajnalom!

Mindenkinek nagyon jo nyarat kivanok sok pihenessel.

Stella!
Megyunk egy hetre Attival augusztusban Pecsre. Remelem semmi nemjon kozbe, es tudunk talalkozni.

Gyongyi!
Hogy birod a lanyokkal? Nem nehez egyedul ket gyerekkel?
Nagyon koszonom a zebrat :)

Nicol!
Jo nyaralast! Pihenjetek sokat!

Edinka!
Hihetetlen,milyen nagy mar Viki :) A baranyhimlos oltas nem csak 10evig ved? Az en doki nenim lebeszelt rola. Azzal gyozott meg, hogy ha esetleg elfelejtjuk 10ev utan az oltast, sokkal nagyobb baj is lehet belole, mint igy kiskoraban. Amikor unokatesom kislanya himlos volt azon rohogtunk, hogy hirdetest kene feladjon, hogy aki most akarja, hogy atessen a gyereke a himlon jelentkezzen. A legidealisabb ha jol emlekszem a 3-4eves kor. Meg en is dilemmazom. Az agyhartya ellenit mar beadattam.

Mea!
Nektek is jo pihenest kivanok!


Rolunk:
Atti meg mindig szopizik. Ez jo, de annyira kotodik hozza (marmint a cicihez :)) Doki neni megnyugtatott, hogy nyugodtan szopizhat, csak nehogy ezert legyen feltekeny a tesora. Mar lekorlatoztam reggelre a szopit :(
Adnatok tanacsot, hogy mit csinaljak, Atti nem fogadja el a sima tejet. Ugy tudom, ha abbamarad a szopi, kell a tej, a kalcium miatt. A kakaot sem szereti.

Mindenkinek sok puszi
udv
Judit
ezvicc
 
 


Sziasztok :D

Judit
Nálunk minden védőnő, gyerekdoki azt mondja, hogy min. 2 éves korig ne adjunk tehéntejet a babának (van egy, aki szerint 3-ig, bár szerintem ez már túlzás)), persze tejterméket lehet, vagy kajában egy keveset, de színtejet vagy kakaót semmiképp, helyette babatejet kapjon, abban egyébként is sokkal több vitamin és ásványi anyag van, mint a tehéntejben.
Pláne, ha van allergiás a családban, és ha jól emléklszem, te is, hozzám hasonlóan ugyancsak parlagfűallergiás vagy.
Ezek a babatejek pedig nagyon sok ízesítésben vannak, pl. banános, rizses, stb.(csak drágák), ezeket talán Atti is elfogadná.
Kristóf pl. a Mildibé 3 rizses babatejet kapja reggel-este.

Kristóf is cicifüggő, volt, már múlt időben, 1 hete végleg abbahagytuk a szopizást. Persze neki már réges-rég nem volt elég a tejcsi, de az utóbbi fél évben már csak pár kortyot tudott szopizni, de neki erre is szüksége volt. Imádott szopizni.
Aztán hirtelen - sose gondoltam volna-, de nagyon elegem lett a szopiztatásból. Először a reggeli szopit hagytuk el, utána az estit, ez utóbbi nagyon nehéz volt, állandóan kereste, én meg magyarázgattam neki, hogy este már alszik a cici.
És legutoljára, a déli, altató cicizést hagytuk abba. Kb. 1 hete. Meg is lett az eredménye. Még nehezebben alszik el. Nincs cici, amin beájulna, így rengeteget küzdök az ebéd utáni bealtatással. Bár az elmúlt napokban a mesélés bejött neki, kitalálok neki mindenféle állatos mesét, aminek mindig az a vége, hogy az állatkák a végére elalszanak. Közben Kristóf a karomban figyel, de mire az állatok elalszanak, bealszik ő is :lol: Többnyire :lol:


Edina
Bárányhimlő elleni oltást én egyelőre nem adatom be. Bár még én se vagyok benne biztos benne, lehet, hogy később meggondolom magam. Mindenki mást mond, szerintem még a dokik se tudják pontosan, meddig véd. Amíg meg ők se tudják, addig ne az én gyerekemen teszteljék.
Agyhártyagyuszi ellenit és a kullancsoltást viszont beadattam Kristófnak.


Jövő héten én se leszek, szombaton Hévizre megyünk 1 hétre, kettesben Apucival :lol: :lol: , Kristóf pedig váltott műszakban lesz a nagyikkal :D, főleg én anyukámmal, itt nálunk, itthon fog aludni is. Remélem jól bírja majd nélkülem, meg én is nélküle, de azt hiszem másfél év után már 1 hét pihenés jár :D


Most már megyek, mert kispasim folyton nyaggat :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Én megcsinálni megtudtam a Babafalvás vonalzót, de beszúrni már nem tudom ide. Mit kell bemásolni a profilomba??
Valaki tudja?


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus, lehetek én a "valaki"?
Az URL kezdetű kódot kell bemásolni az aláírásodhoz. Én úgy csináltam, hogy megadtam a babafalván az e-mail címem, oda elküldtek két kódot, és a másodikat beillesztettem. Ennyi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi

Köszi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Évi

Köszi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!

Szívesen! Szépet választottál! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Addig probalkoztam a vonalzoval, mig deaktivalva lettem a babaneten. Ne kerdezzetek mi az :)

Babus!
Koszi, meg fogom nezni amit irtal. Remelem Atti elfogadja.

udv Judit
Atti es a kis pocaklako, aki ma kezdte meg a 7.hetet :)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


hat ez a vonalzo nekem nem jott ossze :(

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Talan majd most :)
de fotot meg mindig nem siker beilleszteni :(

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Babus!
Én beadattam a bárányhimlős védőoltást, mert olivér alkalmanként, elvileg heti egy délelőtt bölcsibe járt, és eddig mindig két hét kórságos itthonlét volt a vége. A bárányhimlő pedig családon belül átadva egyre rondább kórságot okoz. Nálunk legalábbis így lett. Hugom 6 évesen 3 pöttyel bírt, míg én tetőtöl talpig vastagon 15 évesen. marci pedig még igen kicsi lenne egy ilyen nyavajához védő anyatej ide vagy oda.
Olivér 10 hónaposan fordított hátat a cicinek, így egy éves koráig babatejeztünk, utána próbálkoztam sima tejjel, de nem ízlett neki. Egy jó fél évvel később kapott rá magától, azóta reggel és este is megiszik 140-160ml.
Marcival tudom, nem próbálkozhatok előbb két évnél, mert vele biztosan gebasz lenne. Az első három pocakhónapban tejérzékeny lettem, utána szülésig majdnem két litert is kívántam, azóta megint nem tudom meginni. Pedig nagyon hiányzik. Már csak az allergiám miatt is. Nekem ezek a kalcium pezsik lófülét sem érnek sajnos.:(

Judit!
Szopi még változhat. Egy másik topikban szintén pocakkal szopiztatott egy anyu, de csemete magától levált kb a 18. hét magasságában. Csemeték tudják mi a jó.
Én azon mulattam, hogy Olivlér szülésig fixen tartotta a 10 kilót, utána kapott magára másfelet, hogy elérje a korának megfelelő átlagot. :)

Olivér azt hiszem gyógyultnak nyilvánítható. Marci még zörög kicsit, de valamit mintha ez is javult volna. Én cseberből vederbe. Ugya a vészes homloküreggyuszit talán megúsztam, de bedurrant az allergiám. Furcsa, mert évek óta csak aug. közepétől szept. közepéig volt szobafogság, de úgy látom, most maratoni menet lesz.

Szopi mellett szed valaki valamit ilyen nyavajára?

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok,

Régen jártam errefele, látszik, hogy tombol a nyár 8)

Mea :)
Sajnálom a másik topicot :( Rossz érzés lehetett tényleg :( Remélem, a nyaralás jobb kedvre derített!

Edinka :)
Nem tudok sokmindent az oltástól, de én szeretném majd Laurának beadatni. :)

Judit :)
Gratulálok!!! Most látom a nagy hírt!!! Nagyon boldog 8 hónapot kívánok! :) Gyere majd UH képekkel, ha lesznek!

Eszter :)
Nekem nincs allergiám, de nagyon rossz lehet :( Próbáltál már homeopátiás szert rá? Azt tutira lehet szopi mellett is, de kérdezd meg egy patikában.
Nem semmi, amit két lurkóval csinálsz! Engem már Laura is iszonyúan leköt... :) pedig ő 1 és ő lány :)

Rólunk: jól vagyunk, Laura napról napra egyre ügyesebb. Hihetetlen tempóban nyílik ki az értelme. :)
Voltunk koponya és hasi UH-n a múlt héten, minden rendben van a nagylánnyal. ma voltunk dokinál, megkapta a 2. oltását. Most elaludt, remélem, már nem kel fel csak reggel. Remélem, nem fog tőle felmenni a hője. Az elsőtől volt egy 38,4-ünk, amikor adtam neki egy 1/4 kúpot. :)
5.930 g, 63 cm ma. Szépen fejlődik. Sok-sok törődést, foglalkozást igényel legfőképpen tőlem. Sok program kell neki, akkor él, ha mászkálunk. 4 hónapos korától szeretném vinni babaúszásra, a dokinénik ajánlott egy helyet. Imádja a vizet, gondoltam kár lenne nem kihasználni. Jobban fog aludni :)

Lányok, nálatok hogy ment terhesség után a védekezés? nem szeretnék gyógyit szedni, de mivel még elég érzékeny odalenn, kicsit ódzkodom az óvszertől. :( Gyógyit meg nem szednék, mert eddig sem volt minden ok a hormonjaim körül... Ti mit csináltatok? (bocsi ha indiszkrét...)

Ja, és mi ujság a görögdinnyével szopi alatt? Úúúúúgy ennék, csak nem merek, mert mi van, ha levegős lesz szegénykém tőle? Van rá tapasztalatotok?

Talán el kellene dugulnom... :)

Kép

Kép

Puszi és kellemes nyaralást akik mennek! Használjuk ki ezt a szép időt! Ősszel úgyis többet fogunk netezni :roll:

KépKép
unique
 
 


Szia Unique!

Röptiben csak...
szépnek tetszen lenni kisasszony!

Fogig.
hüvelykúp. Többféle van, pl. patentex oval.
Ugyanolyan hatékony, mint más alkalmoszerű védekezési mód, 10perc várakozási idő szükséges, és még sikosító sem kell! :wink:
Vigyázat!!!! írtó keserű :oops:

helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok Mamik!

Szeretnék kérdezni egy-két dolgot, Ti már tapasztaltabbak vagytok, segítsetek légyszi!
Milyen sterilizálót érdemes venni? mikrósat, gőzölőset? A bébiétel-melegítőnek mi a fontos tulajdonsága, mit tudjon mindenképpen? Légzésfigyelő milyen legyen?
Köszi előre is!
Bogi
dbogica
 
 


Szia Bogi!

Sterilizáló
Én nem vettem. Kifőztem fazékban, vagy betettem egy jénai tálba, kevés víz alá, rátettem a tetőt és kimikróztam. Ránézésre azok sem tudnak többet, amiket célirányosan árulnak.
remélem lesz, aki tapasztalatot is tud írni, nekem csak előítéletem van. :)
Bébiétel-melegítő
Ezt viszont vettünk, de minek. Mikrózni gyorsabb, másrészt van bő fél éved eldönteni, kell-e. Addig úgy is cici, azt meg nem kell külön melegíteni! :)
Légzésfigyelő
Sokat dilemmáztam, de aztán nem vettünk. Sok érv van mellette, meggyőzőek is. Neked kell eldöntened, szüksége van-e a lelkednek rá.
De úgy tudom előny, ha jó nagy érzékelő felülettel rendelkezik, mobil a szülő készülék és azt hiszem állítható az érzékenység. De tényleg nem tudom. :oops:

Szia!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok!


Ma voltunk uh-n es a babo mellett van egy veromleny, aminek FEL KELL szivodnia. Nagyon felek. Az uh szerint meg csak 6hetes a terhesseg. Kerlek szoritsatok. Hihetetlen, hogy mindig van valami, nem mehet semmi siman. UTALOM ezt! Raadasul vegigolvastam par topicot, mindenhol a pihenest ajanljak, de Atti mellett, hogy pihenjek. Na mindegy.
Raadasul a kis dragamnak 3napom keresztul a laza 40-37 fok kozott ingadozott. Meg az ugyeletet is ki kellett hivnunk. Szoval zajlik az elet.

Mindenkinek tovabbi jo nyarat!

udv
Judit

Bogi!
Nekunk a mikros sterilizalo volt, nekem bevallt, de nem fertotlenitettem sokaig. Cumisuveg melegitot nem hasznaltam, mert szoptattam mostanaig, a rendes kajcsit mikrozom, ha kell eladom :) A legzesfigyelo meg a Maxi Cosi, egy lapos, de nagyon bevallt! Remelem tudtam

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Mi megjöttünk a nyaralásból. Nagyon szuper volt, rengeteget pancsiztunk. Vivi egy kis kacsa, épphogy kijöttünk a vizből már rohant is vissza. Nagyon élvezte. :D
Végre a két felső foga is kibújt így még aludni is lehetett mellette. :lol:

Amint lesz egy kicsit több időm teszek fel képeket is.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Íme a képek:
Kép Én és Vivi

Kép Szundi a vízben

Kép Együtt a család

Kép Vivi

Kép A szálloda

Kép Séta a vízben

Kicsit sok lett, de olyan édes mindegyik képen a Vivi, nem lehet válogatni :oops: :lol:

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok :)
Nagyon régen nem jártam már erre, de szinte sosincs időm géphez ülni :oops:

Unique :)
Laura csodaszép :) Annyira kislányos arca van :)

Nikol :)
Nagyon klasszak a képek :) Látszik Vivin, hogy mennyire élvezte :)

Judit :)
Gratulálok a pocaklakódhoz és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

Rólunk:
Petike tündéri kisfickó :) Folyton mosolyog, gagyarászik és rengeteget mozog. Már sikerült átfordulnia hasról hátra és hátról hasra is :) Hízást nem visszük túlzásba, de majd csak összehozunk valamit :)

Kép
Kép
Kép
Puszi Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]http://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]http://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Unique!

Laura tényleg nagyon szép kislány :)
Köszi a nyaralás jól sikerült csaka végére Lívike belázasodott(ez a hülye nyári vírus), így 2 nappal hamarabb hazajöttünk.
De amúgy klassz volt, de még így is rövid..... :D

Annácska!

Petike is miylen nagy fiú már!
Nagyon édi :)

Nicol!

Vivi nagyon helyes a pancsizós képeken.
lárom ő is nagyon élvezte a nyaralást!
Hol voltatok egyébként???

Mindenkinek további szép nyarat!!! :)

Mea
mea
 
 


Kép

Mea
mea
 
 


Lívike puszil mindenkit!!! :D

Mea
mea
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, hogy emlékezet-e még rám, kb fél éve írtam utoljára a "Babaproject előtt állók, ide" topicba, aminek hosszú ideig tagja voltam. Babus felfedezte, hogy másik topicba írogatok, és mondta, hogy nézzek be hozzátok.
Hát úgy néz ki, hogy a sok próbálkozás végre meghozta gyümölcsét, és végre sikerült a babó. Még nagyon az elején járok július elején volt az első lombikom (6 sikertelen inszem után), és 2 hete zebrás lett a tesztem. Már voltam uh-n is és látszott egy 8,9 mm-es petezsák benne a szikhólyag. Nagyon boldogok vagyunk a férjemmel, és reméljük, hogy most már minden rendben fog menni.

Ugyan már nagyon régen írtam, de néha olvastalak titeket, nagyon szépek a babók és örülök, hogy mindenkivel minden rendben van.

Babus,
Azért nem írtam meg ide, hogy végre sikerült, mert nem gondoltam, hogy valaki még emlékszik rám, de nagyon jól esett, hogy írtál a másik topicon és nem felejtettél el.
Tündivel mi van? Sajnos látom hogy nem ír sem ide, sem a másik topicba. Egy darabig figyeltem, hogy mi történik vele, de aztán lemaradtam.

Puszi: Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Én is jó régen voltam már itt, de ahogy megláttam Móni23 nevét, muszáj volt gyorsan bekukkantanom :lol:

Móni :) Nagyon sok szeretettel gratulálok a zebrádhoz, remélem minden rendben lesz a pocakosodás során! Egyébként nem olyan régen kérdezte vki a lenti topikból, hogy mi lehet veled :lol: :wink: Szóval vigyázz magatokra és itt is írd meg a híreket, jó? Tündi sajnos még mindig az endoval küzd :cry: :cry: :cry:

Babus :) Jobban vagy már egy kicsit?

Ezvicc :) Hogy áll a vérömleny? Remélem minden rendben van veletek is!

Mea :) Sajnálom, hogy Lívike beteg lett :( Nem muszáj válaszolni, ha nem akarsz, de min tudtatok így összeveszni a hozzátápival kapcsolatban? :shock:

Nicol :) Vivike is nagyon édes a képeken, látszik, hogy élvezte a pancsizást! :lol: Hol voltatok nyaralni?

Velünk minden rendben van, Kristóf ahogy nő egyre édesebb :lol: Mindenkire mosolyog és sokszor kacag is :lol: Pár nap és 5 hónapos lesz, hihetetlen, hogy rohan az idő... :?

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika
 
 


Móni!

Tiszta szívből gratulálok! Nem szeretnéd elmondani a másik topikba is? Biztosan nagy lenne az öröm!

Juca

tjuca
 
 


Lányok,
köszönöm szépen a gratulációkat és örülök neki, hogy azért nem felejtettetek el :D

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni! :)

Hatalmas gratula!!!!
És nagyon vigyázz magatokra!!!!! :)

Én is emlékszem ám Rád! :)

Timika!

Háááát nem is értem miért vált szét a csapat, mert egy akkora baromságon vesztejk össze.
Hogy ki mit ad a gyerekének enni stb.
Igazából említésre sem méltó, annyira hülyeség miatt :(

Kristóf nagyon cuki baba! :)

Mea
mea
 
 


Sziasztok :D

Előkerültem én is :D , megvolt a Kristóf-mentes nyaralásunk :D Hévízen, bár szinte többet voltunk Keszthelyen a Balcsinál, mint ott Hévízen, az kicsit már túl nyugdíjas volt nekünk, persze azért az is jó volt, áztattuk magunkat a hévízi tóban (38m mély, majd szörnyethaltam, amikor megtudtam, mivel én rettegek a mély víztől, még jó, hogy ott mindenki úszógumival nyomja, így azzal úgy-ahogy elvoltam ), szétmasszíroztattuk magunkat, moziztunk, a Balcsiban is rengeteget fürödtük.
Kristóf persze rettentően hiányzott, viszont mi neki nem annyira, remekül elvolt a nagyikkal, itthon volt a főhadiszállása :D , tehát itthon aludt, fürdött meg ilyesmi, anyukámmal, hogy ne zavarjuk meg annyira, viszont nappal ment a másik nagymamiékhoz is, vitték a Mátrába, pancsoltak az udvaron, hatalmasakat sétáltak, szóval remekül elvolt :D


Judit és Judyt
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!! :lol:

Judit
Mi a helyzet veletek? Vérömleny? Jól vagytok?
Pihizz sokat, már amennyit Atti mellett lehet :D


Annácska, Mea, Unique, Nicol, Timika (remélkem senkit se hagytam ki :lol: )
Nagyon szépek a gyerkőcök :D És tényleg nagyon nőtt mindenki, főleg a két kis Törpénk :lol: , Laura és Kristóf :lol:

Timika
Köszi kérdésed.
Kicsit jobb már. Amúgy pont tegnap lett volna 14 éves Dolfi.


Majd valamelyik nap én is teszek fel képeket, de jelenleg ehhez se időm, se energiám :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Móni!
Jaj, de jó, hogy végre nektek is összejött!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Gratulálok és vigyázz nagyon magatokra!

Juditok!
Boldog névnapokat!

Csajok, bocsi, hogy ritkán jövök, de van alibim. Ők azok:
Kép

Kép
stella9
 
 


Stella!
Nagyon szép fiaid vannak! :D Nagyon sokat nőttek.

Timika, Mea!
Kristóf is tündéri, nagyon jó étvágya lehet, jó kis husis baba. :D
Lívike is nagyot nött, nagyon édi a sapiban. :D
Nyaralni Zalakaroson voltunk egy wellness szállóban.

Móni!
Én is emlékszem rád, nagyon gratulálok a pocilakóhoz! Örömteli pocakosodást! :lol: És írj gyakrabban hogy haladtok.

Babus!
Örülök hogy jól nyaraltatok! Várjuk a képeket!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Ma toltottuk a 9.hetet. Remelem mar nem lesz baj. Voltunk a heten uh-n, Pecsett. Itt a doki semmit nem latott a petezsakban, csak odebb egy icuri-picuri veromlenyt. Hozzatette, hogy ez a gep nem a legkorszerubb, de akkor sem lehetett a petezsakban veromleny. Hat nem tudom most mi van. A dokim meg elment nyaralni, es a 12.heti uh-t akkor akarja megcsinalni, amikor hazajott, az mar a 14.het.

Kerdes csajok, Ti, hogy emlekeztek?:
a 12.uh az utolso mensi elso napjatol szamitott 12.het vagy az uh szerinti 12. En az elsore emlekszem, de most a doki a masodik szerint akarja megcsinalni.
Az utolso mensi nekem junius 1. A 12.hetet augusztus 24.en toltom. A doki meg valamikor szeptemberben akarja. Tanacstalan vagyok.

Felajanlotta, ha akarom csereljem le, mert nem lesz bent a kiirt idopontban. Marci elejen elutazik egy hetre. Mar megint kezdodnek a hulye parazasok. Attim (ferjem)mar most kivan :)


Ma voltunk Attikaval Stellaeknal. Hat a fiuk egyszeruen fantasztikusak. Nem is tudom melyiket, de "megdogonyozhettem", jo csak olelgettem. Stella, segits ki kerlek. A nagyi meg egyszeruen csucs. Ilyennek kepzelem a szuper nagyit. Attikam nagyon megkedvelte es en is. Holnap meg Tundivel talalkozom :)
Atti hozta a formajat Stellaeknal, hisztizett, lefekudt a parkettara, es rugdosodott. Szegyeltem is magam. Igy BABUS nem csak neked van nehez dolgod :) Megvettem a Kismama ehavi szamat (Segitseg, itt a hiszti) Talan ebben meglelem a megoldast :)

Babak gyonyoruek!

Moni!
Azert itt is gratulalok :) Majd ugye tartjuk a kapcsolatot? :)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok :)
Először is Juditoknak nagyon boldog névnapot :)

Móni :)
Gratuláltam már a másik topikban, de itt is kijár a köszöntés :lol:
Szóval tiszta szívemből veled örülök :)
Nagyon boldog és probléma mentes pocakosodást :)

Mea :)
Lívikét mi is pusziljuk :) Nagyon édes :D
Nálatok lesz tesó?

Babus :)
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok és hogy Kristófka is lubickolt a boldogságban a nagyikkal :lol:
Ja még meg sem köszöntem a múltkorit. Nagyon köszi, most már úgy néz ki minden rendben. A számon pedig lakat :lol:

Stella :)
Nagyon édesek a fiúk :) Sok kitartást hozzájuk :) Biztos egész napos elfoglatság :)
A nagyitok miatt meg így elmondás alapján is irígy vagyok :lol:

Judit :)
A mensi szerint betöltött 12 héten kell elvégezni az uh-t :)
Atti már hozzászokhatott volna ehhez a áldott állapothoz :wink:
Ja, ha sikerül rájönni a hiszti kezelésének módjára szólj nekem is :lol: Egyébként nekünk az vált be, hogy nagyon következetes legyél és ne engedj egyszer se a hisztinek!!! Ne vegyél róla tudomást!!! Tudom ez nagyon nehéz de megéri :) Nálunk már nagyon ritkán fordul elő, hogy hisztivel próbál meg elérni valamit Annamari :)

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]http://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]http://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Hali!

Judit :)
Botond volt nálad, a húsgolyó :lol: !
Szerintem nem volt gáz Atti, láttam én már cifrábbat is. Bár ahhoz képes, hogy először az ajtón is alig akart belépni... nagyon hamar belejött a huncutságba!
Amúgy tündéri gyerek, a többit meg majd kinövi!
Remélem legközelebb is elhozod!

Szerintem is a menzitől számított 12. hét. Remélem az a fránya vérömleny is fel fog szívódni!

Annácska :)
Csak ámulok, hogy Peti már oda-vissza tud fordulni. Nem semmi. Nálunk kb. 2 hete megy a hasrafordulás. A védőnő szerint ez is nagyon jó, mert ebben a korban még csak az oldalra fordulást kéne próbálgatniuk.
Úgy látszik ezek a mai fiatalok ezt is überelik :lol: !

Tényleg, voltatok májusban Pécsen? Ha igen, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk talizni!
remélem jövő nyáron tudunk Pestre menni a fiúkkal pár napra, akkor mindenképpen jó lenne talizni, hiszen csak egy nap van köztük :lol: és Annamarit is nagyon szívesen megismerném, az anyukájukról nem is beszélve!

Timika :)
Kristóf hatalmas és gyönyörü! Biztos Te is jó kondiban vagy már, ha ekkora elgényt kell emelgetned!

Nicol :)
Vivi nagyon jófej a képeken!
Irígy vagyok a nyaralás miatt! Na, jó, csak egy kicsit!

Pusza

Kép
stella9
 
 




Sziasztok:)

Haza értünk mi is szerencsésen a nyaralásból.
Viktória nagyon élvezte az állandó pancsizást.

Stella:)

Gyönyörűek a fiaid.
Még mindig olyan nehéz az ikrekkel mint a legelején??

Babus:)

Én is félek a mélyvíztől, mivel nem tudok úszni :oops:
Én tuti nem bírtam volna ki ha 1 hétre magára kellett volna hagynom Viktóriát.
De gondolom neked is minden percben eszedbe volt a kis srác :D
És a nagyik el szorakoztatták őt!!!

Judit:)

Szorítok hogy ne legyen semmi gont a terhességedel.
Nem is lesz!!
De, pihizz amikor a kis ATTi alszik!!!!!!!!!!!!!!!

Móni23:)

Én nem nagyon emlékszem rád.
De szívből gartulálok hogy ennyi lombik utánn sikerült és megfogant a kisbabátok :D
Vigyázz te is magadra!!!

Nicol:)

Vivienn már jobban eszik??
Gondolom már minden megeszik ő is??!!

Rólunk:)

Vikinek jön a 11 foga!!!
Megkaptuk hétfőn a 15 hós szurit.
Egy hős volt, pityergett de én rosszabra számítottam!!
Eddig nem észlelek rajta semmi mellékhatást!!!
A vnő szerint a 8-11 napon előfordulhat hőemelkedés, szemváladékozás, orrfolyás meg a kiőtés!!!
De 90%-ban tünetmentes.

ÉS igaz van 18 hós szuri is ami szintés a kis karba megy!!!

Csináltunk képeket de most nincs erőm feltenni majd estére összeszedem magam, és teszek fel párat.

puszi

Kép

Kép
edinka
 
 


Stella!

Nagyon édik a fiúk!!!!

Babus!Edinka!

Örülök, hogy jól sikerültek a nyaralások!

Annácska! :)

Egyelőre nem tervezünk kistesót.
egy állásponton vagyunk férjemmel, hogy csak később.
És nincs ellenünkre a nagy korkülönbség sem.(akár 5év)

Tényleg Többiek Ti tervezitek már az újabb baby-projectet??? :)

Judit! :)

Vigyázz magadra és a pocilakóra nagyon!
De minden rendben lesz!!!!

További szép napokat!

Puszi[/b]

Mea
mea
 
 


Nicol!

Mikor most voltunk Balcsin, elmentünk mi is Zalakaros felé és ott láttuk ezta wellness-szállodát.
Nagyon jól néz ki, úgy hogy majd egyszer lehet mi is elmegyünk oda.

És milyen a zalakarosi élményfürdő egyébként???

Mea
mea
 
 


Bocsánat, hogy egyeseknél lemaradt a smiley :(

Itt küldöm őket :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) utólag!!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Nicol!
Zalakaros????
És jó volt? Mert amennyiben ott egy ilyen bababarát szálloda van, akkor aug. legvégén mi is oda megyünk. Milyen volt?
Valóban olya felkészültek, mint az a írják?

Stella!
Nagyon szépek a fiúk! És ügyesek is! Pikk-pakk szaladhatsz utánuk, amikor rákezdenek a dzsungeltigris mozgásra! :lol:
Ráadásul nehezített pályán, egyszerre kétfelé! :shock:

Annácska!
Hiszti. Igen igazad van, még ez tűnik a leghatékonyabb megoldásnak, mégha sokszor is tűnik olyan jónak. No meg egyszerűnek!

Edinka!
Minden elismerésem Vivinek! Nem lesz semmi baj az oltással.
Ti adattok neki bónusz oltást? Mint a kullancs elleni, vagy bárányhimlő, stb.?

Móni23!
Gratulálok és csak a legjobbakat az elkövetkezendő legalább 18 évre! :D

EzVicc!
Boldog névnapot!
És még boldogabb pocakosodást!
Szerintem is utolsó menzitől számít az idő, de nem tudom pontosan.
Akkor lehet, hogy dokiváltás lesz?
Hiszti, ahogy Annácska írta. Kismama néha bejön. Egy nagy hisztit egyszer úgy sikerült oldanom, hogy bár már a felképelés szörnyű képe lebegett előttem, mégsem tetem, hanem átöleltem. Pár pillanat vergődés után tényleg megnyugodott Olivér.
Úgyhogy hajrá! Kitartás!

Marci is túl van a három hós oltásán, szerencsére utóhatás nélkül. Még nem egészen 6kg (bár azóta lehet), de 66cm. Úgy tűnik, idővel őt fogják majd Olivér bátyjának nézni, ha továbbra is így nyúlik majd!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Mea!
Olyan jók voltak a szállodának a medencéi, hogy nem is mentünk át a fürdőbe. :oops: Valahogy fölöslegesnek éreztük, nameg 35 fokban a fenének se volt kedve átsétálni amikor helyben is tök jókat lehetett pancsizni. :D
A kistesó nálunk is várat magára, bár most mióta megy a Vivi sokkal könnyebb nekem.

Eszter!
A szálloda nagyon szép és kultúrált, a szobák is szuperek, légkondis mindegyik, még babaágyat is kaptunk. A medencék is jók, van két fedett gyerekmedence, de kint az élménymedence egyik oldala is gyerekeknek lett kialakítva, így az egész élménymedencének nagyon kellemes langyos volt a vize. :D Az egyetlen negatívum az volt, hogy az éttermében nagyon kevés az etetőszék. :? Állandóan harcolni kellett érte, mivel rengeteg babás nyaral ott. Így végül anyámékkal váltott műszakban vacsiztunk, este már le se vittem a Vivit. A gyerekszoba is felszerelt, van ovonő aki foglalkozik velük. Mindig van program is, pl: gyúrmázás, bábozás stb. :D

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Itt a 8eves keresztlanyom. Hova tudnam szerintetek itt elvinni? Tudtok valami jatszohazrol?
allatkert, vidampark, strand mar nekem is eszembe jutott :)

Majd megprobalok este valaszolni az elozo hozzaszolasaitokhoz, csak igy 2gyerek mellett meg kevesebb az idom.

koszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit!
Játszóházat tudnék mondani, de az tőletek elég messze van, így nem tudom van e értelme :?

Lányok!

Volt már valaki közületek a babafalvás babaruhabörzén?
Érdemes oda elmenni?
Most lesz szeptember elején.

Holnap oltás. Remélem minden rendben lesz :wink:

Nicol

Kép
nicol
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: