Új privát üzeneted érkezett!

tvmaci,
köszönöm az "áldást", remélem én is minden hamar elfog telni..
A helyesírást pedig nem nézzük, én is mindig mellé ütök, annyira sietek az írással... :lol: ha nem szóltál volna, fel sem tűnik :lol:
Vendég

Kriszti :D
Köszönöm, hogy javítottad a táblázatot! NAgyon ritkán jutok géphez, de akkor mindig végignézem a táblázatot, amit nagyon szépen ápolsz, és úgy örülök a sok szivecskének. :D
Ugyan én már nem a BMC-ben vagyok, de ott kezdtem és nagyon sok segítséget jelentett és még jelent most is ez a topik, és itt nagyjából ismerek mindenkit, szóval ezért írok néha.
Holnap megyek punkcióra, kb. egy tucat tüszőm van, szép nagyok, remélhetőleg lesz bennük érett pete.

Még azt akartam mondani, hogy olvastam valakitől, hogy a Kaáliban fizetni kell a lombikért. Ezt javítanám, illetve helyesbíteném, ha nem gond: az első konzultációért és a vizsgálatokért kell fizetni (48.000. Ft.), de azokat lehet más intézményből is hozni. Az első 6 inszem, és 5 lombik teljesen ingyenes, és valóban van fizetős is, ki vannak írva az árak, emlékeim szerint 350.000.- Ft körül van maga a lombik program, de ez a külföldiekre és olyan párokra vonatkozik, akik nem kaphatnak OEP támogatást.

Volt egy kérdés, amire nem láttam választ, pedig ez most nagyon érdekel: a beültetés után kb hányadik napon tapad meg a babajelölt? És a beültetés után mikor kell visszamenni UH-ra? Ha valaki tudja és megválaszolja, annak nagyon köszi!!!
juc81

Szia Juc!
A letapadás állitólag a beültetés utáni 4.-5. napon van.a bmc-ben a punkció után 2 héttel kell menni vérvételre,ha az jó,akkor következö héten uh.-ra.
amikor ezt irom akkor te már punkción vagy,ugyhogy nagyon szurkolok hogy sok petikéd legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Jó reggelt Mindenkinek!
:)

Kép
mot

Jó reggelt!! :lol:

Mi van a szöszivel???szurkolunk nagyon???
tvmaci

Bibar!!Mi van veled?

tvmaci
tvmaci

Kedves Mindenki!! :)

Eltününk egy hétre!!!!!

Mindenkinek szorítok!!!!! :)

Sok folyadék!!!!!
mot

Sziasztok!
Hazaértem a BMC-ből (11-re már itthon voltam)
Na szóval a méhnyálkahártya már alakul, azt mondta a doki az jó lesz, aztán tüsző még nincs, felemelte az adogot, kapom tovább a szurikat. És szerdán megyek legközelebb.
Share:
Ezek szerint szerdán találkozunk, légy szíves köszönj rám, hogy tudjam ki vagy, ha már fotót nem küldtél. :D
esperanza

Mot, jó pihenést kívánok!

Esperanza, hamarosan siker koronázza a próbálkozásaitokat! Hamar végeztél....Tegnap mi még Zuglóba is kimentünk a szuriért, egyébként 9 körül már kész voltunk mi is...

Juc81, :) nagyon szorítunk Neked is, ha időd engedi, szivesen látunk! Már biztos túlvagy a punkción!
További sok sikert kívánok.

További szép napot mindenkinek.
Vendég

Lukrécia, , :) mi az eredmény? Ha jól írtam a táblázatba, ma mentél UH-ra! Jelentkezz!!!
Vendég

Sziasztok!

Esperanza, küldtem emailt. :) Azért még rádköszönök.
Egy icike-picike tüsződ sem volt?
A puregonra te jól reagáltál nem? A múltkor is elég korán meg lehetett csinálni az inszemet. AMikor májusban 2 is volt. Akkor miért kellett lecserélni? Nem elég érettek?

Kriszti, :lol: éljen-éljen! Szurikra fel! Szeptemberben már neked is legyen szívecskéd - akár kettő is - ezt kívánom! :wink:

Üdv, az újaknak!

Juc, tényleg nem kell fizetni az inszemért a Kaáliban? Melyikbe jársz? Én úgy tudtam 35e + gyógyszerek. Most akkor mi van? Bár, már úgyis mindegy, mert közben megszoktam a BMC-t. :)
Drukkolok neked is!

Mot, jó pihenést! Vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! 8)
share

Kriszti
Lukrécia elment a balcsira,nem akarom én elmondani a hireket,csak azért irtam hogy tudd lehet hogy este válaszol,ha gépközelben lesz.

bibar

bibar, Köszi! :)
Akkor majd este megtudjuk, hogy rakhatom e a szivecskét! :) Bízom benne!
Ti pedig hétfőn tudjátok meg! :) Szorítok értetek.
Vendég

Share, , :) Úgy legyen!!!!
Írtam privit.
Vendég

Lucia!
én azt hiszem ismerlek,te vagy az akinek a 2. fagyibabásnál a koncz a folyoson odakiáltott hogy ön terhes?amikor az ultrahangra jöttetek odaültél mellém és beszélgettünk.ugye a párod orvos? aztán bementél az eredményért és szomoruan jöttél ki.látom azóta rendezödött a dolog.ha nem te voltál akkor bocsi igy látatlanban.

bibar

Kriszti
köszi a drukkot,én már vasárnap tesztelek,még egyszer nem megyek ugy az eredményhirdetésre hogy nem tudom 80%-ra az eredménytnekem ez jól bevált. :lol:

bibar

Kriszti :D és Bibar :D
A punkció nagyon jól sikerült: 11 érett petesejt. Altatás volt és mostanra már semmit nem érzek. Hétfőn ET.

Bibar :D
Köszi a választ!

Share :D
Az állam 6 inszemet és 5 lombikot (kezelést) támogat, valamint bizonyos gyógyszereket más-más mértékben. Nekünk nem volt inszem, így 100%-ig nem tudok állást foglalni, de az biztos, hogy az államilag támogatott kezelésekért nem kell fizetni, ellenben nagyon sok papírt kell kitölteni: nyilatkozatokat és szerződéseket, mert csak ezek megléte után kapják meg a pénzt az OEP-től. És ugyanúgy lehet a fagyis transzfereket kérni, csak ugye itt is a kiolvasztást kell megfizetni. Egyébként Bp-en, az Istenhegyi útra járunk.
juc81

Sziasztok
Lukrécia kért meg hogy mondjam el nektek hogy sajnos nem sikerült,de már szeptemberben mehet ujra.ha hazaért irni fog nektek!

bibar

Hola Share:
Én sem értem miért váltott a Merionalra, de hát ő tudja. Nem volt egyáltalán egy tüsző sem, azért ez gáz, mert ma már a 8. napon voltam :o
Szerdán megyünk legközelebb, most a felemelt adaggal csak történik valami. Örülök hogy végre láttalak (képen) de egyből megismertelek.
Kedves Újak!
Tegyetek fel képet, sokkal könnyebb úgy dumálni, levelezni ha tudjuk ki a másik.
esperanza

bibar,
mindenképpen szorítok, h pozitív eredményed legyen!

Juc,
ez nagyon jó!!! :) Örülök neki! Hétfőre sok sikert kívánok!!
Vendég

Esperanza
én felraknék képet,de egyenlőre béna vagyok hozzá,majd megkérek valaki nálam okosabbat,ugy látom az elöbb pont egyidöben irtunk.

bibar

Lukrécia,
sajnálom.. :cry: :cry: :cry:
De úgy látom, nagyon hamar következik a akövetkező! gyűjts erőt, pihend ki magad!Újjult erővel nekivágtok, és biztos sikerülni fog!

Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretné ha a táblázatban a neve mellett lenne kép, küldje el az emil címemre, és beleteszem a táblázatba!
Vendég

bibar,
küldtem privit, próbáltam leírni, hogyan kell képet feltölteni...
Vendég

Kép Kép
Vendég

Helló csajok!
De jól esett látni,hogy érdeklődtetek utánam...
Látom,már fel is frissült a táblázat :D
Nem csüggedek,bár eléggé nehéz néha,dehát sajna ezt az érzést mindannyian ismerjük.Nos,megyek szept-ben,bár a dokim külföldre megy,lehet eltolom okt-ra.Na mindegy,a lényeg:

HAJRÁ BIBAR!!!!!!!!!!!!
HÁJRÁ MACI!!!!!!!!!!!!!

Ezer milliószor csak rátok gondolok hétfőn!!!!!
lukrécia

bibar,
nincs mit... :) esetleg ha a táblázatba is szeretnél képet, akkor küldj egyet, és beleteszem.
Vendég

Lukrécia,
frissült, de jobban szerettem volna szivecskét rakni...De látom, Te optimistán indulsz a következőnek, örülök neki!Hidd el, meg lesz az eredménye.
Vendég

Lukrécia!!!!!!
Sajnos nem tudok mit mondani/írni..............................ehhez nagyon kevés az ,hogy sajnálom és az érzéseimet nem tudom szavakba önteni!!!!!Megkönnyeztelek!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tvmaci
tvmaci

Sziasztok!
MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!
esperanza

sziasztok

Lukrécia :( sajnálom

Hova megy a Zeke? Na ne húzzatok fel............. :?

üdv. minyuu
minyuu

Szép napot mindenkinek!

bibar, megkaptam a képet, a táblázatba már beletettem, a következőben már benn elesztek, és átküldöm mindjárt a lekicsinyített képet....
Vendég

bibar, :)
nincs mit, csak nem lepődj meg, amikor megnyitod, olyan mintha el lenne mosódva, mert a gép a lehető legnagyobb méretbe jeleníti meg, de ha beszúrod, tökéletes lesz!
Mindjárt teszek fel egy táblázatot, ott tök jól sikerült!
Vendég

Kép Kép
Vendég

Jaj,elszállt amit írtam,most kezdhetem előről.Mindegy.
Szerintem a Zeke vmi konferenciára megy,az augusztusi szabi után nem hiszem,hogy megint pihenni megy.
Bibarkám,szupi képet küldtél a táblázatba,bár a kutyin kívül nem sokat lehet felismerni...
Aztán jelentkezz a hétvégén ,minden erőmmel rád (és persze macikára) koncentrálok!!!!!
lukrécia

Kriszti
köszi,de képzeld nem tudtuk megnyitni a képet amit küldtél,még probálkozunk a táblázatban szuper lett!
Lukrécia
köszi a véleményt és a drukkot,ugyis a Fanni a lényeg a képen vagy nem?????????????????holnap irok a teszt után,gondolj rám ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Share:
Most szerdán petezsáknézőbe mész? Vagy már lehet szívhang is? Bocs a hülye kérdésekért, de annyira kíváncsi vagyok mi lesz veled.
Írtad, hogy már volt 2 terhességed, azok spontán voltak?
esperanza

Bibar!
Légyszíves írj vagy hívj holnap,attól függően,hogy milyen állapotban leszel,én nagyon remélem,hogy jóhír érkezik!!!!Reggel rögtön írj sms-t,aztán beszélünk is majd,jó????
Hiányzol ám,már megszoktam,hogy minden nap hallok rólad!
DRUUUUUUKKKKK megy ezerrrelllll!!!!!!!!
Nagyon,teljes szívemből szorítok!Most már kell,hogy kárpótoljon az éléet,tudod....Nekem mindenesetre jó érzéseim vannakkk.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lukrécia

bibar,
MSN-ed van vagy Skype-d?
Vendég

bibar, nekem sikerült megnyitni is, így néz ki...Remélem nem baj, hogy a közösbe teszem be, úgyis mindenki látni fogja...
Talán jobb klikkel, le tudod menteni a gépedre, és úgy beszúrni a profilba...

Kép
Vendég

kriszti
most már sikerült elmentenem,viszont nem fogadja el mert azt irta nagyobb mint 6 kb
msn-eem van:barbikarcsi@hotmail.com
tündér vagy köszi a sok segitséget!

bibar

bibar,
mindjárt intézkedem... :)
Vendég

Kép
Vendég

Kriszti!!!
Köszi a segitséget!!!remélem sikerült! :lol:

tvmaci
tvmaci