Új privát üzeneted érkezett!

Kiskincs!

Ezek szerint neked is 35 és 3/4-es lábikód van????
:lol: :lol: :lol: vagy inkább :cry: :cry: :cry: :?

Párom azt szokta mondani, h. itt már csak a kalapács segít!!!!! :lol:

Az a baj - mint megtudtam - h. a kereskedő csak sorokat rendelhet: v. 35-41 v. 36-42 méretig, ezért - mivel a mai gyerekek már növekedési hormonnal táplált állatokon nőnek fel, és emiatt nagyobb a lábuk - inkább a 2. verziót rendelik meg! :evil:
A kislábúak meg járjanak esőben is szandálban, mert a 36-os női cipő lejár a lábukról! :evil:
De nekem pl. szandált is nehéz venni, mert olyan keskeny a lábfejem, h. annyira előrecsúszik a lábam a legtöbb szandálban, h. begörbített lábujjakkal rá tudok fogni az elejére, így viszont nem lehet benne járni, mert lerúgom a lábkörmömet, meg egyébként is csúnya! :cry:

Erősen reménykedem abban, amit a "Barátnőim a terhességről" című könyv írt, h. szülés után 1 méretet nő az ember lába!
Én már féllel is elégedett lennék! :D
rambóka
 
 


Csakegy!

MZ/X jelentkezz!!! :lol:
Nem küldenél abból a jégveremből egy kicsit ide is????
Itt a panel IV/IV-ben légkondi nélkül, még a teljes elsötétítés mellett is facsarni lehet a vizet a bugyimból! :( :oops:
rambóka
 
 


rambóka: 5 percenként hidegzuhany?

Ne hidd hogy ez jobb... fáj a fülem :(

(hja... én meg szandált nem kapok... alacsony a rüsztöm (asszem így hívják) ezért minden olyan szandál lötyög rajtam ami egyébként hosszában majdnem jó lenne.... szóval akkor szülés után dobhatom a kukába a cipőimet? NEM AKAROOOM....)
Vendég
 

 
 

(mi is a 4. emeleten lakunk, lapostető.... vettünk állmennyezetet és bevontuk vele a hálószoba plafonját... nyárom -2 fok, télen +2 ... ha kicsit hűvösebb lesz megcsináljuk a nappalit is.... most nem megy sajna mert megáll a meleg és a plafonnál 40 fok van... Ja... és vettünk plafonventillátort... marha jóóóó :) )
Vendég
 


-l
Vendég
 


Sziasztok!

Kavics aranyos vagy! :lol:

Én élvezettel olvasom ezeket a hosszú hsz-eket. :lol: Mert bíza én (is) aktív olvasó vagyok. Ez zavar Benneteket? :roll: Mert könnyen tudok változtatni rajta. :lol:
Nem lesipuskázni akarok én, csak az élet úgy hozta, hogy letáboroztam a Hőmérősben. Mondjuk már ott sem vagyok jelen aktívan....
Én mindegyikötől tanultam már itt valamit. Volt akinek a pozitivitása ragadott meg, volt akinek a stílusa, a sorsa, stb. De ez a fórum így kerek, ha kell van öröm, ha nem kell akkor van bánat. S ha kell tombolnak a hormonok is. :lol:
S hogy miért nem írok? Valahol úgy érzem, hogy az én problémám (már nem tartom annak :lol:) eltörpül a tietek mellett. Hatalmas szerencsének tartom, hogy egy hónap alatt SIMÁN kaptam metformint. Tképpen egy UH szakvélemény, valamint egy 10 perces beszélgetés alapján.

Önállóan diagnosztizáltam magam (.....), s ekkor egy görbe kört futva (a ti ill. Norka hatására) úgy döntöttem: metforminért fogok harcolni. Lám csodát nem is volt harc. :lol:

Okriszti! :lol: At1) szépek a virágjaid.
Az én párom kertész másodállásba, s nekünk futnak a muskátlik az erkélyen. Fényképpel nem szolgálhatok, nincs megfelelő technika hozzá. :roll:

Norka! Teljesen megtudom érteni, hogy nem érsz rá írni. :lol: Tartok én attól, hogy éveken belül ide is elér ez a fajta biznisz. :cry: PCO-sok meg ki vannak szolgáltatva ugyebár. :cry:

Lara írok Neked is pár szót: engem a házidoki irányított egy endrokin rendelésre. Ott felírták, viszont receptet nem adtak. Én visszamentem a házidoki, s ő írja fel nekem a bogyót.

Kincseske! Csakegy számomra is élő példa :lol: De tényleg ne írd le ezt a ciklust. Tudod, hogy a PCO-soknak hosszú ciklusaik vannak, és "kitudja mikor" pé-i.

ja! Magamról: 31 éves (+0,5) csongrád megyei nőszemély vagyok. Tavaly november óta szeretnénk babát, és három hónapja szedem az Adimetet napi 3*1 500-as adagba. És már volt két ciklusom :lol: :lol: És az ucsóba tuti pé is! :lol: - Bocsi! Tudom, hogy dicsekszem, de számomra a kis örömök is örömök. :lol:

Na most már eldugulok, mert jó sokat írtam! :lol:

Bee
beebeey
 
 


Beebeey! :)

Köszi!!
lara26
 
 


Sziasztok!

Voltam UH, aszerint 12 hetes, és minden rendben. Nagyon aranyos volt, ahogy izgett-mozgott, és mindene megvan :-) Fényképet is adtak. :-)

Javaslom szeretettel mindenkinek a légkondit. Szerintem egy álmennyiezet se sokkal olcsóbb, de egy ilyen kihúzható ernyő, ami nálunk a házban sok lakáson van, az biztos nem. És nagyon klassz! Tudsz aludni éjjel, és nappal se döglesz meg a melegtől.
Na és ha jó helyre teszik fel, akkor huzatot se fogsz kapni, vagy esetleg a fejedre tekersz egy kendőt. Én éjszakára szoktam :-)

Nja, én jövő héten eltűnök a balcsira pancsikolni!
Mindenkinek szép hetet, legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
üdv!
csillagfény
 
 


Kincsecske, nehogy feladd ezt a ciklust!!! Nekem volt mar szep pé-m a 16. napon...Az elejen en is el voltam keseredve, mert az uh rossz eredmenyeket mutatott, de aztan szep lassan fejlodott minden, ahogy Andika irja, 2mm naponta.

Ramboka, teljesen ledobbentem a banasmod miatt az sztk-ba...(En mar regen nem voltam, mivel lassan 10 eve hogy itt elunk...halvany emlekeim vannak, de nem ilyen durvak.) Ja, a vervetelem rendes allami korhazba volt, ugymond sztk-s rendelesen, nem fizettem erte egy petakot sem. :lol: Szerintem itt a maganklinika es az allami korhaz kozott nincs kulonbseg...sot. Ha egyszer oda jutok, allami korhazban tervezem a szulest...A baratnom is ott szult, mar tobbszor lecsekkeltem latogatasok alkalmaval, es tetszett.

Egy off, most olvastam a hirekben : Be akarjak vezetni itt az "cukros uditoital" (Cola, Fanta...stb) adot (masodik lepcsobe aprocsoki es chips)...mivel rontja a lakossag egeszseget. A bevetel a tb kasszajat gazdagitana...Jot nevettem rajta, milyen gazdag fantaziaju emberek vannak :shock: , nekem ez soha nem jutott voltna eszembe. :lol:

Beebeey, kar hogy nem tudod felrakni a viragaitok kepet...kivancsi lennek ra...
alice27
 
 


Beebeey-ne viccelj már.....írjál ha ugy tartja kedved és olvass,ha az a jobb!Semmi se kötelező!
Ha a táblába be akarsz kerülni...jelezd és beteszlek!-hisz Te is metros vagy! :lol:
Rambóka!SZTK-nem semmi,most nézem naponta a Kanditv-n a szüléseket és ég és föld a fogadott és éppen ügyeletes dokinál a szülés.....szégyen! :cry:
Csillagfény-gratulálok!!!
Alice -tetszik,hogy Te is optimista lettél végre!!!! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csillagfény!!! :)

Nagyon örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó kikapcsolódást a Balcsin!!! :)
lara26
 
 


Lányok a bömbi kerülget, másfél órája megírtam egy tök hosszút lelkiismertesen, Bogi utána felkelt, visszajövök, befejezem, újra jelszót kér aztén elszáll. :evil:
nincs lekierőm újraírni, ez kibaszás.

azért elküldöm a két fotót amit akartam, a többit újraírom este v. valamikor, mert m,egint csak 1 ujjal pötyögöj, Bogi itt röhög

pusz mindenkinek

Kép

Kép
Vendég
 


Norka! Drága :)

Olyan édes kispuffancs csajod van, :) Mindenképpen hozzd a topik talira, jól megdögönyözzük :lol:
Tüneményes!
A múltkor nekem is elszált egy hsz-om. Azt hittem szétverem a gépet. :?

Kriszta!
Szerető és virág???? :shock: :shock: :shock:
Gyorsan végig futottam gondolatban az összes növényt. Tartják magukat. Sőt a pálma új levelet hajt. De a gumifánk :? sajnos nagyon nem akar huszároskodni. Lassan egy Dali festményre fog emlékeztetni :shock:

Lara!
Mindenképpen be kell szerezni a Metformint. Ez az én véleményem. És az első pozítiv tesztelésnél azonnal progi pótlást. Mert sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy azonnal leellenőrzik a progi, meg egyéb hormonjait (lásd Csakegy) és nyugodtan örülhet a babának.
Keress vagy egy talpraesett belgyógyászt, vagy endokrinológust, vagy ha jóban vagy a családorvosoddal vele is meg lehet bótolni. Szerintem.
Az én véleményem, hogy mindegy ki írja ki, csak orvosi felügyeletettel szedd!!! Ez minden gyógyszerre érvényes!!!!

Alice!
Te tényleg csodaországban élsz :shock:
Méghogy időpont és lefektetnek, aztán beszúrják a tűt és várnak, hogy a tű meg a fehér köpeny okozta stressz megszünjön. :shock: Hihetetlen!!!!
Hol állunk mi ettől??? :?

Rambóka!
Döbbenet amit a vizsgálatról írtál! :? Komolyan!
Az apukám azt mondta tegnap, hogy a jómodort nem tanítják egyetemen. Természetesen az ember fáradt is lehet, de akkor sem ... na nem tudom.
Ami a szülést követő lábnövekedés óhajodat illeti. Csak MAGADNAK!!! Nekem így is 41-es a lábam :shock: Na ide még három szám(három szülés), aztán már hegedűtokban fogok járni!!! :shock:
Anno érettségis ballagásomkor 40 Budapesti boltba mentünk be, hogy végre megtaláljuk a 41-es fekete cipőt. Nulla extrával.
Aztán az esküvőmre egy másik kálvária volt. A fehér cipő keresése is.
Pár éve találtam egy óriási cipőboltot Pösten, a Mammutban, aztán kiderült, hogy ebben a városban a Malomban is van. Ott mindig van 41-es.
De a Leonardoban NINCS!!!!!! 41-es!!!!! Döbbenet! És felháborító!!! Diszkrimináció!!!! Én régebb a cipővásárláskor már ott tartottam, hogy a cipőbolt tulajdonosával beszéltem, hogy hozzon cipőt. Kifizetem a DUPLÁJÁT is !!! És azt mondták, hogy nem gyártanak. :? Szerencsére ez már a múlté.
Mostmár találok cipőt. De nadrágot továbbra sem :?
Filctollas jód allergiás felírat tetszik nekem. :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint akkor fogsz tudni jönni talira is. Mondjuk felhoz a párod és majd addig elcsövel erre arra :) Amig te velünk leszel :)

Csillagfény!
Gratula a pocaklakóhoz :) Mostmár nyugodt szívvel mehetsz nyaralni :)
Érezd nagyon jól magad :)

Kincsecske!
Először is 12. cn még semmi!!!!
Másodszor menj még vissza hétfőn, vagy kedden. Gabika is így volt. 12. napon semmit sem láttak nála!
Ha pedig mégsem jönne össze, akkor lehet, hogy tényleg nagyobb dózisú stimú kell 3x1 Closty formájában. Vedd meg, mert a vény egy hónapig érvényes!!!

Kandika!
Kicsiben is jó a táblicskú :)

Végleges szörti!
Már az első kezelésnek is láttam az eredményét.
Villanó fénynyel csinálják. Égető érzés, Megperzselik a szőröket. És a tüsző is kimúl. :twisted: Legközelebb csak szeptemberben kell mennem. Addig marad a borotva!!! :roll: :roll: :roll:

Mir tényleg eltűnt, Andem, Gabika, Mony is! :(
Vendég
 


Na, csak nekifogok megint, de ugyanolyan már nem lesz... :(

Mirről annyit tudok, hogy 11 vizsgája volt, most államvizsgázott le, plusz koraterhesség miatti fáradtság, kivan mint a liba, direkt nem netezett, de mostmár jönni fog, megígérte. :!:

Kriszta, röhögöm hogy mégsem állsz meg minket, de örülök neki! És én annak idején elfelejtettem gratulálni a 127 pontodhoz is! Ez elég lesz, hogy felvegyenek, ugye? A napokban lesz eredmény, ha jól tudom. Vagy most rosszul gondolom ezt? (Lehet, már totál le vagyok maradva a történésekkel. :oops: )

A 2 fogam kezelése+gyógytömés 19 rugó volt, az előző dokinál a fogaim szétveretéséért otthagytam már 14-et, és még lesz egy köröm. Rambóka ne figyelj ide, de ezek a fogdokik Ferrarira gyűjtenek? :lol: 8) (csak ostoba költői kérdés volt)

Rambóka, ez a Mütyürke már nem is mütyürke, a pocakodat elnézve. :shock: Atyaisten. Részvétem. Asszem nekem 38 hetesen nem volt ekkora. Lassan már lejjebb fog szállni, és több levegőd lesz. Meg étvágyad is több lesz, hehe. UH-n mennyire becsülték a kisfiú súlyát??

Kincsecske, még korán van. Elnézve a korábbi kései pé-idet, a petéid nem sietős fajták, még a végén zokon veszik a noszogatást! Nyugi! Lesz itt pé, de ki mondta, hogy a 14.napon kell lennie!

Lányok, megint "felcsináltam" egy PCOS sorstársat, de mostmár a Lombikbabáról! :lol: Januárban szálltam rá szegényre, addig amolyan Elek Csaba-féle áldozat volt, aztán Merckformin, várakozás, Kaáliba bejelentkezés, és Kovács első inszemmel bekapatta vele a legyet. Napi 1 szem Closty volt a stimu.

Babancs, nagyon erős legyél és tartsad anyudban a lelket. Én most itt nem mondok többet, sajnos apumnak esélye volt a kissejtes tüdőrákjával, rosszak az emlékek, de az biztos: ő a csatát lélekben vesztette el elsősorban - és ez az, amit nem szabad hagyni!!! Ez az első és legfontosabb.
Anyud szívósságához gratulálok és jó hír, hogy eszik, anyumat novemberben kipakolták, és utána nagyon rosszul volt napokig, hányt stb. Egyen, kell az energia.

Ginuska, ezek szerint az a múltkori mensimegjövős hányás mégiscsak gyanús volt, amikor Rambókáék tesztelésre noszogattak! :shock: De ezek szerint igen, tudsz terhes lenni, és hamarosan leszel is, ez tutifix! Hajrá!

Na mivel Bogi megint morog, írom a végszót. Tegnap elmentünk anyámmal és vele a Camponába, minden megvolt neki a komfortérzethez, jóllakás, tiszta pelus, szép ruha, ott klíma volt, már kocsiban beájult, gondoltam de jó kislány lesz. Hát egy frászt. Babakocsiba be, elindulunk, erre mikor a C&A-ban megálltam egy ruhánál, mit hallok: kecskemekegéssel vegyített macskanyávogás, azaz Boggantyú nyekereg. Mert azt hitte a drága, hogy mi rendes sétára indulunk, és nem fogok megállni. Utálta az egészet, csak úgy volt csendben, ha 20 km/h sebességgel toltam körbe a kocsit a ruhák között, de aztán véletlenül nekitoltam az öltöző falának, és onnantól turbó üvöltés. :shock: Szerintem a p...ba kívántak minket az eladók. Miért nincsen nekem angyali kislányom? Na de ne legyek telhetetlen, igaz?? :lol: :lol: :lol:

Lényok majd még visszaolvasok és pótolom a lemaradásomat azok felé, akiknek még nem írtam, de csak részletben megy. :oops:

pusz Norka
Vendég
 


Hawai van, visszaaludt, jól becsaptam, itt szuszog mellettem közben megy a forgójátéknak a werklije (játék közben aludt be)

Kavicska, képzeld nekem 40,5-ös lábam van. És mindez úgy, hogy a feles plusz méret annak köszönhető, hogy a nagylábujjam sokkal nagyobb mint a többi, mint egy hobbitnak. Tényleg le kéne vágni. Cipőmizéria dettó, de nekem leginkább az fájt, hogy a télen divatos csizmákból tudtam alig venni egy normálisat. (Figyelitek a szórendet, újságíró-féle (?) lévén nem tudok fogalmazni, annyira leépülök)
A lábnövekedésről nem tudok nyilatkozni, egyelőre nyár van, jobbára meztéláb sertepertélek.

Lara, miután engem Csakegy már kikiáltott szektavezérnek, én nem is halkan mondom: metformin! A lapar baja, hogy bár növeli az esélyét a spontán pé-nek és babásodásnak, nem tud mit kezdeni a rossz hormonok okozta magasabb PCOS vetélési rátával, azaz azt már nem védi ki. :( Úgyhogy kell ez a gyógyi, most a szünetben szerezd be. Írtam neked egy pécsi illetőségű lányt, akinek a nődokija metforminos, ha érdekel, megírom újra, dehát itt hemzsegnek a pécsiek. :lol:
Ja, és ez is csak egy vélemény volt! 8) 8) 8)

Kriszta, a dokim égre földre esküdött, hogy ő most egy nagyon szupi spirált fog feltenni nekem, ő szerzi be, és a kórházban fogja feltenni. Mellékhatás kivédése nem garantált, de próba cseresznye. Nem maradt más, mert 1. férjem nem hajlandó zokniban lábat mosni, de egyúttal kijelentette, újabb 2 csíkos teszt láttán infarktust fog kapni + ha nem szexelek vele, ágyast fogad... pasik... :evil: :evil: 2. hormontartalmú vackot többet nem szedek 3. van ez a Pharmatex izé, ami színtiszta kemikália, a hüvelybe kell feltenni közösülés előtt, na most, ez engem a falusi légyragasztó csíkokra emlékeztet, amit a plafonra szoktak feltenni nagymamámék, és 6 éve már próbáltuk ezt, de nem vártuk ki a 15 perc feloldódási időt mert nagy volt a gerjedelem, és ráragadt a férjem farkára, marha guszta 4. a megszakításos rossz vicc.
Már bocsánat, hogy egy PCOS topikban a védekezésről dilemmázok, de lassan majd a ti időtök is eljön... :wink:

Ja, és híztam. Zabálom a cukrot, a szénhidrátot. :( Kívánós vagyok. Az IR-em köszi jól van. Megyek Adimetért Krizsához, ez így nem lesz jó.

Csillagfény, gratulálok a kis kincsedhez! Hogy elrepült az idő...

pusz Norka
Vendég
 


Hmm...rambóka..magyar egészségügy, asszem a véka segge alatt van. Megcsinálják a műtétet, aztán a beteg le van szarva.
Anyunak nem szabadott zuhanyozni, de vicces, hogy a panellakásra hasonlító, egérlyuknyi kórteremben, 40 fokban a saját izzadságában fürdött.
Vittem neki egy asztali ventilátort, azt hiszem ez sokat segít majd ebben a baromi hőségben. Egy sebet nem lehet szárazon tartani, ha az emberen úszik a verejték...
A nővér ráordított, hogy tehetett vizes ruhát a fájó karjára., merthogy átázik a seb. Na csak én lettem volna ott...egyébként is visszapofázok még az orvosoknak is - bocs rambóka -de nem értem sok orvosnak mitől akkora az arca.
Na arcoskodjanak nekem csak, ők sem tanultak többet nálam..sőt már azon is elgondolkodtam, elvégzem az orvosit :D
Rmbóka nemtom fog-e anyu kemót kapni, még döntenek róla. Ha én lennék a beteg, és minden lelet jó lenne, nem mennék bele.

Gondolom
Rmbóka te sem önszántadból laksz panelban. A belgyógyászom is amit keres..jóformán csak a dugipénzből él meg. Ő egy teljesen normális ember, nem kezel le, mindent meg merek vele beszélni. Normális nőgyógyásszal csak akkor találkozom, ha majdnem egy 10est otthagyok nála.

Az a nagy helyzet, hogy rá vagyunk szorulva az orvosokra. Addíg viszont jó, amíg sok van belőlük. Én is könnyen jutottam a metforminhoz, egy hónapon belül meglett. Viszont nemtom a 2*500 mg elég lesz-e..itt mindenki többet szed.

Amúgy én is szaporítom a 35+3/4-es lábúak csapatát. A magassarkút nem nagyon bírom..kis talpon hordani a testemet elég szar..fel szokott hólyagosodni a talpam..és én is nehezen kapok cipőt.

Norka!

Cuki a Bogibaba! Sokat nőtt és gyönyörű a pofija. Szerintem ahogy nő, csak egyre nagyobb üvöltőgép lesz. Az eladók miatt meg ne izgasd magad, hadd bömböljön bárhol ahol akar. Vásárolni így is úgyis kell. Akkor meg mr jobb ha veletek van.

Lara!

Szurkolok Neked! Szerintem is kéne Neked egy jó belgyógyász. Én annyira kedvelem az enyémet, hogy ő lesz az 1. orvos aki megtudja majd, hogy terhes vagyok...jobban bízom benne, mint bármelyik pénzéhes nőgyógyászban. Ha terhes leszek, nemtom hova járok majd UH-ra..az SZTK-s orvosoktól forog a gyomrom.

Ginuska!

Azért jó volt az a halvány 2. csík..legalább tudod, hogy képes vagy teherbe esni. Mikor lehet legkorábban tesztelni? Mert akkor lehet korábban kéne, nem a 30. napon..mert az már késő.
babancs
 
 


Sziasztok,

hogy ti mennyit tudtok pletyizni..... :lol: :lol: Alig birtam visszaolvasni.....

Rejo, hogy van Domi az oltás után ? Eszter ma reggel 38 C-os lázzal fejfájással és kardagadtsággal ébredt, lázcsillapító után lement neki. Most szunyázik, de délre megint 38 volt. Ez meddig megy így szerinted ?? :roll:

Kavicska: köszi az analizálást, én is arra jutottam, "öndiagnózissal",- by beebeey :wink: - hogy ez tuti IR. Egyébként nekem Ács doki mondta, hogy igazolt rászorultság nélkül nem tud Metformint felírni, de utána szerintem is bármelyik doki felirhaja, pl házidoki. Remélem legalábbis.
Egyébként nekem is 41-es a lábam.....sorstársam ! Melyik az a bolt a Mammutban, ahol árulnak 41-es cipőt ??? Áruld el nekem kérlek, én per pillanat évente 2x mikor megyek Olaszországba, ott van egy cipőbolt lánc, ahol van 41-es is, na akkor mindig bevásárolok, de nem bánnám, ha itthon is lehetne ilyet találni....

Okr: örülök, hogy visszajöttél mégis, hiányoztál volna ám !! :lol:
Köszönöm kérdésed, a kismanóm per pillanat éppen lázas, remélem, lesz ez jobb is hamarosan.

Csillagfény, gratula!!! Nyugi, az a babó már ott marad, és nemsokára nagyon is láthatóvá válik.... :lol:


Mi most épp döglünk itthon, majd hamarosan ugyanezt folytatjuk a teraszon, mert ott már árnyék lesz..... :lol: 8)

Semmi értelmes gondolat nem jut eszembe, úgyhogy csók nektek !
:lol: :lol:
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bátorításokat!!!!aranyosak vagytok!! 8) Cserébe egy kis sütit kaptok...bánatomat sütibe fojtom :lol: Á nem vagyok bánatos,csak zavar hogy hiába szedtem a clostit, a szervezetemet nem vezethetem a maga útján jár :lol: :lol: remélem jó úton.. a doki nem hívott uh-ra szerinte ennek a ciklusnak lőttek :evil:
Az uh egyébként időpontos volt,pár percel hamarabb behívtak!!de nagyon nem törődtek velem, hát igen ez a magyar eü..
7 éves házasok leszünk hétfőn :D :D úgy telik az idő

Norka tünemény Bogi,várom a talit!! :D és a sztorik :!: nagyon élvezzük a férjemmel egyetemben :lol:

A süti lemarad,ha lesz időm lekicsinyítem és postázom
Vendég
 


Norka
Hát szerencsé,és kellemes viseletet kívánok neked a spirálhoz!Remélem beválik! :D
Pharmatex izét mi is próbáltuk anno,apa ki volt tőle akadva. :x
Bogi egy tünemény!Azért tudod nem is sejtettem,hogy az én lányomhoz hasonlóak élnek az országban,de Bogi tiszta ada.már ami a viselkedést illeti.Most is itt húzigálja a karomat,mert nem vele játszom :twisted:
A vásárlás meg kész rémálom!
Bogi kapott már oltást?Hogy viselte?

A tömés valóban jó drága volt :shock: Sztem én most egy vagyont fogok otthagyni a dokinál,ha ugye végre eljutok :oops:


Rambóka
Sanálom ,hogy így jártál az Uh-n. :(
Nekem nagyobb lett a tappancsom,egy fél számmal. :lol: Most 38-s.
Aszparátusz most valóban a lépcsőházban landolt,mert meguntam a tűleveleket a talpamon!

Bee
Hú,de szép virágaitok lehetnek!
Az enyémek májusban kis csutkák voltak.Asszem nem bírták jól a téli öntözéshiányt!Mostanra már egész pofásak :wink:

Zsizsik
Ada a 15 hós oltás után 3 napig volt lázas.Addig tartott a láztalan időszak,amíg hatott a lázcsillapító.
Aztánegy csapásra megszűnt!
Remélem Ti 1 napi lázzal megússzátok!

Babancs
Rajta hát,vár az egyetem! :lol:


Kandika
Van egy kórház,ahol nem lehet orvost fogadni.Talán a veszprémi?
Az vezeti le a szülést,aki épp ügyel.Ami fura,hogy nincs róla rossz tapasztalat.
Mondjuk ezt csak érdekességképp írtam,én mindenképp a "saját" dokimnál szeretnék majd szülni,ha ugye egyszer teherbe esem végre :wink:

Csakegy
Én klímaellenes vagyok!a férjemet még ventillátort venni sem hagyom! :D Ha nyár van,melegnek kell lennie,és kész!
Persze nekem ezektől a kütyüktől fáj a fejem,a torkom,a fülem,így nem a környezetvédelem mozgat leginkább! :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Szasztok!

Norka: Tündéri baba :) (de megfogni akkor sem merném :) Tudod... bexari alak vagyok :)

Babancs: anyukád remélem jobban van... ha egy jó kineziológus kellene akkor szólj ... az mégsem pszichológus (az enyém speciel másodállásban a kékgolyóban -onkológia- dolgozik... úgyhogy teljesen képben van!!!!! ) Nem lehet könnyű. Emlékszem, apukám is milyen keményen hárított... őt is úgy kellett elrántgatni a dokihoz... régóta tudta, hogy gáz van de félt... aztán ott volt a baj... ráadásul elég nagy... de ez már 6 éve volt... azóta is él és virul :)

Ja... anyukádnak vegyél AVEMAR-t ... egy havi adag kb. 8-10.000 Ft... de nagyon jó!!!!! Apukám ezt szedte kemó közben és nem hullott ki a haja és kb. fele annyira szenvedett tőle mint a szobatársai akik nem szedték... egyszer elfogyott és akkro humet-r -t vett... na akkor majdnem az összes haja kihullott... aztán visszaállt az Avemarra és visszanőtt a haja... és még dúsabb is lett, mint volt!

Hatalmas kalappal!!!!

Okr: ja... én inkább izzadok mint a klíma... hála a klímának sokkal rosszabbul viselem a kinti hőséget :(

Többiek: bocsi... ennyire fussa a memóriámból... megyek mosni... nincs tiszta pólóm :)
Vendég
 


Csakegy!

Köszi a tanácsot..Culevitet vettem neki, állítólag jó rá. Na meg a Flavin7 és a sok sok feketeribizli.
A kinezilógusban nem hiszek..én már voltam egynél..otthagytam 7ezer Ft-ot, és nagyon rosszul éreztem magam utána. Úgy éreztem, mintha egy "boszorkánynál" lettem volna, aki leszívta az összes energiámat.
Anyámat nem küldeném ilyen csalóhoz...persze ez nem zárja ki azt, hogy akit Te ismersz, az jó.
Én nagyon nagyot csalódtam benne..ja és még 10* vissza akart hívni. Hát nekem erre nincsen 70ezer Ft-om.
Több természetgyógyászt is ismerek, de megvagyok róla győződve, hogy a gyógyításuk nagyrészt pszichés.
Most volt nemrég a tévében valami külföldi nő, aki olyan teákat "írt fel" PCO-s nőknek, amitől teherbe estek. Látta valaki azt a műsort?

A belgyógyászommal beszéltem a homeopata szerekről. Szerinte nagy részük placebo, de egy PCO-s betegének sikerült teherbe esnie, miután elment az általam is ismert orosz orvos-természetgyógyászhoz.
De akkor is inkább azt hiszem, hogy az ilyen betegek javarészt pszichésen gyógyulnak..a belgyógyászom ilyen esetben széttárja a karját. Számára megáll itt az orvostudomány.

Állítólag a daganat, a cukorbetegség kialakulásában is szerepet játszhat a stressz. Vajon az IR-t is okozhatja? Apósomnak egy nagyon stresszes időszak után közvetlenül alakult ki a cukorbetegsége. A tanítványom édesanyjának a válása után lett agy-és melldaganata. Mindenesetre biztos hajlamosító tényező a stressz.

Ami a homeopata szerek mellett szól..hogy egyrészt folyadékok - amiket tőle kaptam (és az orosz orvos szerint a jövő a folyadék állagú gyógyszereké), másrészt nincs annyi mellékhatása mint a gyógyszereknek.
Amerikából hozza be az orvos a gyógyszereket.
Kiváncsi lennék rá, hogy PCO-val mit tud kezdeni.
A probléma amivel hozzá fordultam legutóbb, előtte ismert volt (miután kb. 5 orvos azt sem tudta miről van szó)

- bocs a kisregényért -
babancs
 
 


Kavicska Drága!
Hát téged meg kihagytalak :oops: pedig egész nap a szőrtelenítésen járt az agyam.
Azon gondolkodtam,hogy tök jó lehet,csak ez a közben borotválni vhogy ellenérzést kelt bennem. :?
Nem látszik a borosta?Vagy már annyira vékonyka ,és ritka szálak maradtak,hogy fel sem tűnik,hogy van? :?:
A múltkor a bankban az ügyintéző asszonyka is bajusz-borostás volt,és hát elképzeltem magam vmi ilyen módon.Na,lehet ezért a para,ki tudja. :wink:
Pedig ,ha pár évig nincs rá gond,az megfizethetetlen lenne!
Ha szeptemberben mész,az már az utolsó alkalom lesz?

Ha már szépítészet.Én a szemöldöktetkómat akarnám korrigáltatni.Újra fekete a hajam,és most ez a barna szín már elég fakócska.Egy a bibi,nem érheti nap egy hétig :shock:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr!

Hurrá!!!! nagyon hiányoztál volna! :oops:
(Azért remélem látod, azóta mindenki ír mindenkinek ezerrel!! :lol: )
(Mondjuk nem tudom meddig bírjuk! :lol: :oops: )

Szépek a te virágaid is!


Képzeljétek, ma itt volt nálam a barátnőm a - mostmár :cry: - két gyerekével. Ő elsőt gátmetszéssel, másodikat harmadikat metszés nélkül szülte. Azt mondta a második után még csak nem is varrtak neki, és utána vizelettartási problémái lettek, és túl tág volt... :oops:
Egész jól van már, a körülményekhez képest.
Képzeljétek, megnéztük a Dévai honlapját. Én nem értem, nem vagyok jogász, de úgy tudtuk, a béranyaság, dajkaterhesség tilos Mo-n. Ott meg azt láttuk, megcsinálják, de csak közeli hozzátartozó hordhatja ki a babát. Most akkor hogy van ez?


Kavicska!
Miért vívódtál, hogy írjál-e???? Ez kérdés???

kavicska, kandika, kibírtam, hogy ne fürödjek. Muszáj, kinyílt méhszájjal nem lehet viccelni. Tudjátok, valamit valamiért. Johannáért ez a legkevesebb, amit kibírok. kavicska asszem ha most azonnal választanod kéne, hogy kapsz egy szép nagy babás pocakot, de nem fürcsizhetsz egész nyáron, vagy fürödhetsz kedvedre pocak nélkül, asszem tudom melyiket választanád...Úgyhogy nem olyan neghéz, hidd el! :)
na zuhany azért volt, meg Domi nagy öröme...

Kandika, megírnád pontosan a pünkösfürdői strand elérhetőségét? Hétfőn vagy kedden oda megyünk. Te?? talizhatnánk.

Lara!
Miért kell három hónapot várni?? vannak akik szülés után 6 héttel már terhesek újra.
Néha olvasom a megint megjöttet, ott szegény Haga nemrég szült 22 hetesen, és csak 6 hét várakozást írtak neki elő!
Csak azért kérdezem, mert ha jól emlékszem, neked laparod volt ugye?? (bocsi ha nem jól emlékszem) de ha igen, akkor nem szabadna 3 értékes lapar utáni hónapot kidobni.
Még egyet nem értek: honna tudja a dokid, hogy nem anyai oka volt? Pl. nem progihiány, túl magas LH stb. megnézte ezeket? vagy mire alapozza ezt? ne haragudj, ha ilyen bizalmatlan vagyok a dokiddal, de nagyon szerteném, ha a következő sikerülne!! :roll:

Rambóka!
Domi nekem is majd kirúgta az oldalamat anno. Johanna nem ilyen. Johanna nagyon aktív, reggeltől -estig mozog, DE csak finoman, nőiesen :lol: Semmi túlzás. remélem kint is ilyen kis visszafogott lányka lesz :lol:

Bee!
Ez nem indok, a nem-írásra, hogy problémád eltörpül!!! És én? Látod én is írok.

Norka!
Bogi édi-bédi :lol: tündi-bündi :lol: Akarom!!
Mingyá írok pü-t!

Zsizsik!
Domi ma egész nap kint a kertben pancsizott, rohangált, még csak levert sem volt, szóval oltás abszolút nem viselte meg. Akkor nálatok gondolom pár napig marad a lázcsillapító! :(

babancs!
Én mindig megvédem az SZTK-s dokikat!!!!! Az én nőgyógyászom egy vallásos SZTK-s doki, és LELKIISMERETES, TÜNDÉRI, ALAPOS, SZAKMAILAG JÓL FELKÉSZÜLT!!!!

csajok pussz, kicsit le kell dőlnöm, poci nagyon fáj, azért kikészített ez a három gyerek...

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

...sikerült visszaolvasnom...marha sokat irtatok :) ..de reagálni már nincs erőm...

Mindenkinek Csók,,majd holnap jövök!

Mi jól vagyunk,mostanába alább hagytak a rosszullétek,ami előtt kérdőn állok...nyugodtabb lennék ha egésznap kergetnénk egymást a vukkal :? :lol: .

Jó nyaralást,poci növesztgetést,tüsző- mnyh vastagodást,jó kedvet,szopiztatást-----lehet válogatni :)

Szép estét!!!!!
Vendég
 


Na ide is beírom amit a hőmérős babás topikba... hátha érdekel valakit:

az indexen a Dr. Spockos topikban a dokitól lehet olyan táblázatot kérni amiben benne van, hogy mi történik pontosan a terhesség alatt! Csak az ucsó menstruáció első napját kell megadni és az emilcímet! (na nálam eltartott egy ideig amire kiszámoltam :twisted: )

Ide klikk:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041994

Itt a mintatáblázat.... szerintem marha érdekes és hasznos... a babásodni vágyóknak is

http://www.mounet.com/~gablau/temp.txt :lol:
Vendég
 


Kis- és nagylábúak!

Aki szereti a Scholl stílusát, a kék metró Forgách utcai megállójánál (Bp.-en) van egy boltjuk, ahová a többi rendes botjukból viszik el a megmaradt egy-két pár cipőt, televannak 35-36-ossal, és 40-43-assal (a nőikről beszélek, de a férficipőknél is hasonló a helyzet: abból van, amilyen lábú emberből kevés van). Így én a 38-asommal szinte alig találok... De néha benézek, hátha. Most egy fapapucsra futottam rá, amilyet már régen akartam, és persze kb. fél áron. Igaz, az idei modellből csak 2-3 ezret engedtek, de abból nem volt a méretem... :( Viszont a férjem szandálját 4000-ért vettük meg, a bolti rendes ár tizennemtudomhány.

Ami a lábnövekedést illeti, nekem is mondta a védőnő, és én el is képedtem, hittem is meg, nem is ("ugyan mitől nőne meg?"), de ő csak a terhességre mondta, és úgy is lett, a végére bedagadt, és 1 számmal nagyobb kellett volna, ha pl. télen szülök. Így meg, mivel szép napos volt a szeptember, kibírtam a szélesre állítható - történetesen szintén Scholl szandálommal. De szülés után 1 nappal visszakaptam a régi lábam :)

Norka: ezek a spirálok is olyanok, mint a régiek, hogy a megtermékenyült petesejtet nem hagyják megtapadni (vagyis hogy tulajdonképpen nem a fogamzást gátolják), vagy már máshogy hatnak? Mert nekem ez nem tetszik benne, ha még ilyenek...

Ne haragudjatok, de nincs erőm mindenkinek válaszolni, most is csak az tart ébren, hogy főzök valamit holnapra, és azt nem lehet otthagyni...

Mindekinek szép hétvégét.

Vöcsök
vöcsök
 
 


Zsizsik!

Azért Domi most este fájlalta a karját, be kellett borogatni, és karján borogatással aludt el, korábban mint szokott...

Csakegy!! meg espero, meg Vöcsök, Mir, Csillag, meg minden babaás!!

Ezt nézzétek meg!! :D

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Kép

Kép
rejo
 
 



huh Vöcsök!

Ilyenkor főzni :roll: Képtelen lennék már ilyen későn..még bevásárolni sem volt kedvünk. Ez a dög meleg. Egész héten nem ebédeltem, ki sem mozdultam a klímás munkahelyről.

Én szeptemberben szoktam nagyon szuper minőségű szandálokat bőrpapucsokat akciósan venni. Legutóbb a Westend-ben vettem egy magassarkú pántos, fekete bőrpapucsot..12ezer helyett 4ezerért. Legutóbb?? van az már vagy 2 éve..
Győrben is vannak olasz cipőboltok. Jártam már úgy, hogy a 35ös cipő kicsi volt. Esküvőre nagyon nehezen sikerült kapnom egy elegáns kínait 1500 ft-ért, meg egy egészéjjeé-táncolós-lagzizós, menyasszonyi táncos olasz bőrt 11ezerért. Az utóbbit még ma is hordom. A legutóbbi Adidas kondim 37 és 2/3os..a 35ös lábamra.
A scholl-t még nem próbáltam...biztos jó lehet. Általában a kipárnázott belsejű cipőket preferálom, amiben nem repedezik fel a talpam.
babancs
 
 


Képzeljétek Johanna mit csinált tegnap először. meg ma egész este.
Csuklott. :lol:
Imádom! Azt hittem megzabálom. Ez azt jelenti, már próbál levegőt venni, és próbálgatja a tüdejét! Hurrá!

Kandi!
Pü ment!

Norka!
Pü neked is ment!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!!!

Csak gyorsan írok egy kicsit, mert mindjárt nekiállunk a festésnek.

Beebeey!

Ugye a kisképeden az egy jegesmaci meg az ő jege?? Nyertem????Küldheted a hangszórókat! :D
Írjál nyugodtan!!!
3X1500mg??????????? Akkor lehet, h. Kandika is emelhetne?


Talira mennék szívesen, de még meg kell győznöm a páromat!!!!
Kettő gond van:
- Valszeg rákövetkező héten vizsgázok szájsebészetből, ha sikerül elintézni!
- Párom nem engedhető szabadon, mert nulla a tájékozódó képessége és már egy nagyobb üzletközpontban is eltéved! :lol: Egyenlőre nem tudom, h. fogom megoldani a problémát! :cry:

Norka!

Én már Wordban írom a hsz.-eimet, ahogy annó mondtátok, pont a net xarakodásai miatt! :evil:
Szerintem már nem is olyan nagyon pufi Bogi!!!!!
Örülök, h. elégedett vagy a fogászattal és remélem, h. eredményes lesz a kezelés!
Tény, h. drága a fogorvosi kezelés( mondjuk nem értem az első dokid mire kért el 14000 Ft-ot????!!!! :evil: ), és nagyon nem mindegy, h. az ember hol köt ki !!!
NORKA A NAGY INSZEMINÁTOR!!! Jót röhögtem! :lol: :lol: :lol:
Lassan össze kéne gyűjteni, hányan lettünk babások metforminnal! Augusztusban megcsinálom a táblázatot, amit ígértem!!!!!!!

Lara!

TE PÉCSI VAGY????? :shock:
Ez eddig vhogy elkerülte a figyelmemet!
Küldjek neveket és elérhetőségeket?

Csajok! Igenis jó a Pharmatex, csak nem a zselét, hanem a tablettát kell használni (egyébként is így a legolcsóbb!!!!), no meg apát kell ránevelni a kicsivel hosszabb előjátékra! :wink:
Én mindenképpen azt fogom szülés után használni, mert többé nem vagyok hajlandó fogigátlót szedni!!!!!!!

Babancs!

Ahogy a magyar Eü.-t ismerem a ventillátort el fogják lopni!!! :evil:
Nem sértődöm meg a dokikról szóló megjegyzéseden, sőt azt mondom, h. igenis küzdened kell mindenért!
Kemoról ne mondjatok le, mert az emlőrák 15-20%-ban ad agyi metasztázist (áttétet)!!!!!!!!! :!:
Culevitet a POTE egyik kutatója fejlesztette ki, nálunk a szájsebészeti klinikán jelentős sikerrel alkalmazzák szájrákok kezelésére, sebészi és kemoterápia kiegészítésére -már több nemzetközi kongresszuson is tartottak belőle előadást - igen hatásos a primer tumor megkisebbítésében, ill. az áttétek megelőzésében!!!!!!
Az orosz orvos-természetgyógyász nem pécsi illetőségű véletlenül és A. S. a monogrammja?????

Okriszta!

Én ezek után a világ minden kincséért sem szeretnék másnál szülni, mint a fogadott orvosom!!!!!!!!!!
Szemöldöktetkóra a megoldás: 1 hetes barlangászat, úszósapka viselése, haj homlokba fésülése!!!! :lol:


Rejo!

Hát Mütyűrkét nem nevezném visszafogottnak!!!!
Főleg amikor – akárhol, pl. bevásárlás közben – egyszercsak belerúg a húgyhólyagomba!!!
Nagyszerű látvány lehetek, meggörnyedve, gúvadó szemekkel, levegő után kapkodva, épp csak nem hempergek a földön, mint a focisták!!! :lol: :lol: :lol:
De mostanában hálistennek fejjel lefelé van és felfelé próbálja kidugdosni a praclijait!
Ő is csuklik időnként, apa meg kívülről röhögi! :lol:
Csak óvatosan, vigyázz magatokra!!!

Vöcsök!

Én is Scholl mániás vagyok, nagyon kényelmesek és nagyon tartósak, csak nagyon drágák, de kár, h. nálunk nincs ilyen lerakat!!! :( De lehet, h. megpróbálom megdumálni a helyi márkaképviseletet, h. ha találok olyat, ami tetszik, csak nincs belőle méret, akkor kérdezzenek már rá, h. ennél a cégnél nincs-e!!! Valszeg nem is tudnak a lehetőségről!!!!
rambóka
 
 



rambóka!

A monogramm stimmel..A. Sz. az orosz termszetgyógyász..Te ismered? Jó drága, de nekem akkor segített. 1 évig nem volt utána migrénem, meg rossz kedvem se...
csontkovácsolt is, mert nagyon be volt állva a nyakam. Egy vagyont hagytam ott mindezért. A kolléganőmnek olyan problémája volt, hogy 2-3 hetente volt széklete. E is hízott..A. adott neki ezüst-kolloidot stb..és a computeres vizsgálattal megmondta azonnal, hogy milyen baktérium van a belében.
Engem 1 órán át nézegettek valami olyan készülékkel mintha eeg-t csinált volna..majd elkértem kinyomtatva az erdemény. Ami angolul volt. Nemtom humbuk-e az egész és a pénzre megy csak ki..de egy csomó mindent elmondtak. Pl. rossz helyen van az ágyam, azért alszom rosszul. Emocionális dolgokról is beszélt...akkor kaptam nonit a fejfájásra, a várnyomásra valami béta-blokkoló-féle homeopata cseppet, na meg hangulatjavítót. Az utóbbi szerintem valami lebutított kábszerféle volt..legalábbis az összetevők erre engedtek következtetni.
Ja és vissza kellett volna mennem kontrollra..az 1. vizsgálatra vittem 50rugót..megsúgom Nektek, nem volt elég!
Mivel eléggé kifogyatkoztam hála az 1. vizsgálatnak..kontrollra nem mentem vissza. a feleségével beszélgettem a boltjukban gyógyszerekről.
Nem tudom A. és a felesége, honnan tudnak ennyit ennyit a gyógyításról, hivatásos dokikkal szemben.
A teljes nevét nem szeretném leírni..számla nélkül dolgozik..
babancs
 
 


Rambóka!

Ha kérhetem igen érdekelne cím és elérhetőség.
Hétfőn felhívom az orvosomat a metforminnnal kapcsolatban, de nem fűzök hozzá sok reményt, hogy felírja. Ő még 1* sem említette.
Most a küret után többször elmondta, hogy nem ad nekem több gyógyszert, mert hogy most a köv. sikerülni fog spontán.
lara26
 
 


Rejo!

Márciusban volt laparom jól emlékszel!
3 hónap: teljes gyógyulás miatt javasolta, azt mondta addig nem ajánlott teherbe esni.
Nem anyai eredet ?: Htc: 0,36 Hgb: 131,0 Fvs: 12800 Tct: 308000
hcg: 4000 ...
8000 ...

Na ehhez az előbbihez abszolút nem értek. Jók ezek az értékek???
lara26
 
 


Nekem még soha nem volt küretem. Ez volt az első.
Első nőgyógyászati beavatkozás a lapar volt!
Ezért nem is vagyok tisztában a dolgokkal. :(
lara26
 
 


Larácskám!

Figyu! Szokták mondani a 3 hónap várakozást, mert ez a régi duma. Csak tudod mi a furcsa? Ugyanazt mondják rutinszerűen annak is, aki középidős terhességét vesztette el, meg annak is, aki alig több mint biokémiai terhességet vesztett el.
Te nagyon korán vetéltél, hiszen ha jól emlékszem még szívhang sem volt, tehát nagyon picike volt a baba, a HCG szint is ezt mutatja (amit írtál most). OK, hogy a küret most "megviselte" a méhedet, de abszurd módon éppen a "kaparás" után (fúj de utálom ezt a szót, de ez így érzékeltetőbb) szoktak jobbak lenni a megtapadási esélyek, mert frissek a szövetek.
Tekintve, hogy a lapar után sokszor csak fél évig működik úgy-ahogy a petefészek (már ha), és átlag 4 ciklus kell a babásodáshoz az egészséges nőknél, én a helyedben nem várnék semmit, nem védekeznék szex közben. Hiszen ismétlem, ez a terhesség még nagyon kicsike volt.

pusz Norka
Vendég
 


Szia Lara!

én is Pécsről származom ám! :) 12 éve élek BPesten.

Azokból a rövidítésekből csak a HGB -t (hemoglobin) és HCG-t (terhességi hormon )ismerem. Ezeknek semmi köze egy esetleges vetéléshez.

Az alacsony progi okozhat vetélést, és ez igen gyakori a PCO-soknál. Progiszintet nézett a doki? mert itt nem látom.
Erre duphaston vagy utro nevű gyógyszereket adnak. Én ilyet mindkét terhességem első 12. hetében szedtem.

Aztán magas LH okozhat vetélést, ami szintén gyakori PCO-soknál. Ezt a metformin csökkenti.

A többi rövidítésben kavicska, Norka, rambóka vagy valaki talán tud segíteni.

Azért nem értem a három hónapot, ha egy szülés után 6 hét alatt fel lehet gyógyulni, és lehet újra próbálkozni, akkor egy küret után mért kell 3 hónap??

Én csak halkan megjegyzem, nem tudom mennyire bízol meg a dokidban, mennyire vagy vele jó viszonyban, de tudod EGY orvos véleménye nem vélemény...
Én megkérdeznék másik dokit is, rambóka fog neked írni! :)

Kép

Kép
rejo
 
 


Lara!

Ezt én is írtam már, amit Norka!

ha már megcsináltattad a lapart, aminek fél év a hatása, akkor ne vesztegesdd el ezeket az értékes hónapokat!
Most vagy fogamzóképes, egy ciklust várj, míg megjön az első mensid a küret után, aztán hajrá!

Semmi bajod nem lehet. barátnőm és húga között 11 hónap a korkülönbség. Számold ki, szülés után mikor esett teherbe az anyja...

Kép

Kép
rejo
 
 


Na még jut eszembe (mennyire más, hogy hétvégén ilyenkor apa itthon van....):

Vöcsök, a spirálok nem változtak tudtommal. Én nem akarok morálfilozófiai kérdést nyitni, honnan is kezdődik az emberélet... ezt is átgondoltam. Lombikoztam, láttam a mikroszkóp alatt a megtermékenyült petesejtjeimet. Kövezzetek meg, de őket még nem láttam babának. Csak osztódó sejthalmaznak, amiből majd akkor lesz élet, amikor megtapad a méhemben és elkezd belőlem táplálkozni. Vagyis kb. az esedékes mensikor, amikor elkezd termelődni a HCG szint. Sőt, továbbmegyek: inkább akkor, amikor 6.hét táján először megdobban a kis szíve.
De ha nagyon radikális akarok lenni, én azt is láttam a saját szememmel, hogy kicsusszant belőlem Bogi, és tisztogatás után ahogy megemelkedett a kis tüdeje hogy levegőt vett és felsírt, akkor éreztem úgy, hogy beleköltözött a lelke (és erősen apumra gondoltam, aki már nincs köztünk).

Na ezt abba is hagyom... :D

Szóval nekem nincsenek etikai gondjaim a spirállal... a fogamzásgátlási hatékonysága 95%, ennyi meg nekem bőven elég. 8)

Más: Scholl rulez! Nekem a papucsom - nem viccelek - immár hatodik éves, ami a lábamon van, és még nem akar szétmenni.

Na megyek a nagymamámnak levelet írni, Magdolna nap vagyon. :roll:

pusz Norka
Vendég
 


Lara
Ez egy vérkép+ HCG ebből annyi derül,ki hogy nem vagy vérszegény :D .+ ugye a terhesség megléte,vagy sem.Ez utóbbi értékhez nem tudok hozzászólni :oops:
Sztem hallgass a lányokra!

Rejo
szuper lehet a csuklás!Olyan vicces,ahogy mozog tőle az ember hasa! :lol: Nálunk apa élvezte a legjobban!

Barátnődnek az intimtorna lenne a megoldás sztem(vagy írtam már :oops: )Kb. 3x fogtam neki ennek a hsz-nek,de mindig "megzavart" vki! :twisted:
Szóval a neten van róla egy csomó cikk,meg gyakorlatleírás!

Rambóka
Festéssel óvatosan!Nehogy megemeld,vagy meghúzd magad! :)

A pharmatex krémjét használtuk.Az rögtön hatásos,nem kell várni semmit.Buktatója,hogy nem lehet kedvedre ugrálni az előjátéknál. :oops: Ugye érted?
Én,asszem maradni fogok a fogigátlónál,és irtom a halcsaládokat :D

A frufrum,mint napvédő,hogy nem jutott eddig eszembe :idea:

Vöcsök
Én is mindig este főzök! :oops: Nincs olyan meleg,és délre tuti megvan a kaja(másnap)

Norka
Bogi hogy bírja a nagy hőséget?szegények a pelusban dunszban vannak téve!

Andika
Köszike a táblát!Mentek strandra?

Végül egy képecske Adáról:
Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Krisztácska!

Tiszta apja a kislányod :)
Természetesen királylány kiadásban :)

Most nem tudok sokat írni. Kb egy órája ébredtem, azóta kómásan vakarom össze magam. Nehezen megy. Becsókoltam egy kávét is, hátha jobb lesz a helyzetem. Most meg nekifogok takarítani. De aztán leszek és sokat sokat fogok írni.
Az uracskám dolgozik. :)
Vendég
 


Kavicska
Köszike,Ada nevében is!
Valóban apja,kívül-belül.egyvalamint sikerült rámásolnom,a szemét.Az az enyém! :D

Takarítani nekem is kellene,de épp alszik a család 2/3 része.Így majd később!
Nálunk tegnap volt apa ügyeletes,na meg holnap is az lesz! :(

KépKép

KépKép
okr
 
 


Norka!Bogi édes,és ahogy nézem....az Apukájára is hasonlít ,ugye??? :lol:
Kriszti!Édes Ada ezen a képen!Fekete a hajad????Kérek képet,Nekem rólad szöke kép dereng.....nem?
Elvileg megyünk strandolni, hétfőn Rejókáékkal! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andika
Szőke még sosem voltam,lévén az alap hajszínem egészen sötét. :D (persze most már tele van ősz szálakkal)Vörös volt sokáig,de megúntam.A fekete az én színem :)
Majd küldök fotót!Te meg olyan vicces szösszeneteket légyszi!
A strand úgy rémlett ma lesz! :oops: Akkor minitali lesz nálatok?! :D Fotózzatok is!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Andika
Mail ment!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Nem küldtél egyszer egy képet,amin szőke vagy????és még pici Ada????
oksika-küldök-most mailt!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Andi
Sztem melír lehetett a hajamban.Egyszer volt rá példa,de narancssárga lett szőke helyett. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kavics takarít!

Sose érek a végére. Ha befejeztem beizgatom a légkondit. 8)

Krisztácska!
Nekem is küldj képet a fekete hajaddal. Lécci lécci!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: