Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,


Rambóka, ESZMÉLETLEN nagy a pocakod..... :shock: Pihenj sokat, mert a lábadnak birnia kell még a hátralevő 10 hetet, és ennél még azért lesz nagyobb is a poci..... Kitartás !! :lol:

Babancs, nagyon-nagyon sajnálom anyukádat, jobbulást kivánok neki, és erőt a mihamarabbi felépüléshez !!

Csakegy, most már akkor teljesen sinen vagy, és progi pótlás sem kell, ez nagyon jó hir !!! Örülök neked !!

Csillagfény, tényleg így normál aggyal belegondolva egy rémálom és tök megalázónak tűnik az egész szülés, és az,hogy a fél orvosi gárda benned turkál, de TÉNYLEG nem fog érdekelni !! Amikor már ott tartasz majd, akkor te is csak befelé fogsz figyelni és hagyod hogy megtörténjenek veled az események. És tényleg olyan elementáris élmény az egész, hogy hónapok kellenek mire feldolgozod. (nekem legalábbis így volt )

Megjöttünk az egyéjszakás nyaralásunkból, majd jövő héten folytatjuk keddtől vasárnapig. Voltunk egy "szedd magad "barackosban, eszméletlen gyönyörű kajszibaracokt vettünk 150Ft/kg-ért, kb. 15 perc alatt leszedtünk 15 kg-ot.....
Úgyhogy holnap lekvárt főzök be.
Eszter megkapta délben a 6 éves oltást, sirodgált kicsit, aztán megvigasztaltuk, most alszik az apjával. Olyan jó ez a kis nyugi, béke, együtt mi hárman.....

Voltam a Jánosban a labor eredményekért, általában nem rosszak, de azért van némi érdekesség benne. 4 oldal az egész, úgyhogy most nem gépelnék be mindent, csak amiről gondolom, hogy érdekes lehet. Segítenétek elemezni ? ELőre is köszönöm szépen ! Ja 8. cn-on volt a vérvétel. (így alakult, tudom hogy nem ideális)

éhgyomri 120 perces

vércukor 5,0 mmoI/L 4,8 mmI/U
inzulin 15,96mIU/L 31,82 mIU/L
FSH 6,8 IU/L
LH 9,3 IU/L
Prolaktin 99 mIU/L
Ösztadiol 127 pmol/L

Progeszteron, tesztoszteron meg egyéb értékek csak kb. 2 hét múlva lesznek meg.

Felhívtam dr Ácsot beolvastam neki az inzulin értékeket, és erre annyit mondott: szóval akkor nem ment vissza az inzulin, jó, akkor 2 hét múlva várom a gyógyszeres kezelés beállítására.
Akkor ezek szerint ez jelenti az IR-t ? Norka írását olvastam a lombikbaba.hu-n, ahol az IR jellemzőit írja le, ott azt írta, hogy az éhgyomri inzulin ha 10 feletti értéket mutat, illetve a terheléses 26 felettit, akkor az IR ? Most csak azért értetlenkedem egy kicsit, mert az éhgyomri inzulin referencia értéknek a Jánosban 2,8-24,9-et jelöltek, és én ezen belül vagyok, a teheléseshez viszont nem írtak semmit. Ja, és a laboros azt mondta, hogy makkegészéges vagyok.

Megtennétek, hogy elmondjátok a véleményeteket ? ti már láttatok több ilyen leletet, biztosan több mindent ki tudtok olvasni, mint én.
zsizsik
 
 


zsizsik: hol van ez a szuper baracklelőhely? Köszi!
Vendég
 


Csakegy: Gyöngyös mellett, az autópályától nem túl messze. Pest vége táblától 69 km. Mondjuk csak ezért lemenni húzós, de mi pont jöttünk a Mátrából, úgyhogy pont út közben volt. Ha érdekes, tudok adni telefonszámot, elkértem a csajoktól, mert állítólag aug. elejéig folyamatosan lesz éppen érő barack, és ha legközelebb arra megyünk akkor -ha van értelme - megint beugrunk egy körre.
zsizsik
 
 

 
 

Áááá... nem, köszi... nekem max. Pomáz magasságában kellett volna... csak inkább közelebb. Azért köszi :)
Vendég
 


Szia Zsizsik!

Inzulinrezisztencia esetén a 13 feletti inzulin érték már kórjelző!!!!!
A referenciaértékek ált cukrosokra vonatkoznak!!!!!!
A laboros meg ne dumáljon bele, ha azt sem tudja, h. miről van szó! :evil:

Befőzéshez próbáltad már a zseléfixet (most Dzsemmfix Super, 3 az 1-ben a neve)?
Nagyon tuti! Nem kell órákon keresztül kevergetni miközben köpköd ezerrel, elég, ha forrástól számított 3 percig forralod!
Nem mennek tönkre a vitaminok, megmaradnak a gyümölcs eredeti színei és ízei, kevesebb cukor is elég hozzá!
Mi is ezzel teszünk el mindent már évek óta, anyu tegnapelőtt 30 üveg kajszilekvárt csinált vele. Azóta már leteszteltük, finom lett!!!!
rambóka
 
 


Rambóka, köszi, most nézegetek a neten IR témában, és azt hiszem, hogy az alapján, amit olvastam, én gyarapítom a PCO-sok táborát már egészen biztosan. :cry: Tisza gáz ez az egész, még jó, hogy kiderült. Remélem, a gyógyszer hatni fog.

Azt írták több helyen, hogy az aktiv sportolás jót tesz, én 25 éves koromig NB 1-ben röplabdáztam, és tényleg nem volt ennyi bajom, mint most. Pl soha nem volt gondom a súlyommal, igaz, hogy rendszertelenül menstruáltam, de azt a nőgyogyi elintézte azzal, hogy magas a prolaktin, majd ha egyszer gyereket akakrok, be kell állítani. Úgy látom, vissza kell térjek a sportos életmódhoz, ami igazából nagyon hiányzik, csak per pillanat időm nincs rá. Majd találok. Nem szeretnék diabéteszes lenni pár év múlva.

Köszi a tippet, én most megpróbálok pár kilót eltenni a dr Oetker 2:1 befőző cukorral, szerintem kb ua, mint amit ti használtok. Ha jó lesz, akkor jövőre azzal teszem el a cuccot. Csak anya amolyan hagyományok szerint élő emberke, és ezért mi órákig kevergetünk, mert az "úgy az igazi".... :twisted:
zsizsik
 
 


Cukorral lekvárt? Ejnye-bejnye...

Mi az idén mindent cukor nélkül tettünk el... (na jó... egy csepp méz azért került a meggybe...)... és eszméletlenül finom....

Remélem a barackszezont nem fogjuk lekésni... (eddig epret és meggyet tettünk el)

Igaz, így vagy 10 órán át rotyog... de megéri :)
Vendég
 


Babancs!

Nagyon sajnálom ami Anyukáddal történt!!
Sok erőt és mihamarabbi felépülést kívánok neki, és persze nektek is!

Andi! :)

Ne viccelj már!! Miért haragudnék amikor csak segítettél nekem?
Sajnálom viszont azt, hogy már neked is volt ilyen eseted!!!
De most már ne ezen rágódjunk mert akkor sohasem fogunk tovább lépni! Jó? :)
lara26
 
 


Lara!!!Megbeszéltük :lol: Sajnos Én is nagyon sok rosszat,na de azért jót is éltem meg ebben a lassan 34évben! :wink:
Rambóka!Nincs mit,máskoris! :P

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Köszönöm lányok a megértő, kedves szavaitokat!

Anyu már "tök jól" van, csak szédül..meg ilyen véres flakonokkal járkál. Abba folyik ki a sebből a vér, így a seb nem véres közvetlenül..nemtom mi a pontos neve. (bocs a részletekért)
Fáj a karja, mert hónaljból meg nyirokcsomókat vettek fel.
Nem lesz szilikonmelle, sajna nincs rá pénzünk..a TB. a szilikonbetétes melltartót támogatja. És nincs kötelező pszichológus! Amivel én nem értek egyet...szerintem, ha egy nőnek leveszik a mellét, nem ártana szakember mellé..főleg, azokután, hogy milyen stresszet élt át a műtét előtti héten.
Magán pszichológushoz meg nem fog elmenni...mondván, hogy ő nem bolond. De nagyon fontos, hogy a családja mellette áll..főleg majd, ha kapja a kemoterápiát. Most jó húsban van, jó az étvágya (1 nappal a műtét után!)...na bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.

Rambóka!

Amiket leírtál minden illik rám...csak ugye 2 éve teljes körűen kivizsgálták a pajzsmirigyemet. Nem tudom mi lehet a gond, a szakvizsga miatt sajna eléggé felborultam...
A szapora pulzus megvan, gyógyszer mellett is 107-117 között mozog, nyugalmi helyzetben a szívem. Erre azt mondják az endokrinológusok: EZ JÓ! Legalább aktív vagyok :roll: És ha egyszer csak kifárad a szívem.
A másik az, hogy annyit dolgozom, hogy a babakérdés jelenleg az utolsó. Normális ez? Ennyire kitolódik a szülés, jó ha 30 évesen lesz egy babám. Bár tavaly lehet volt egy vetélésem...sokáig késett, majd nagy fájdalommal, ájulás közepette megjött. Utána sokáig barnáztam átlag 2 hetente, és nagyon fájt a mellem. Ez eltartott jó pár hónapig. A nőgyógyász azt modta totál egészséges vagyok. Csak a tesztoszteron volt sok. És a 2 hetente megjövő mensi?
Na nem folytatom a kisregény..

Rambóka! Szép nagy a pocakod!

Kandika! Nem kaptam privit.

pussz
babancs
 
 


Ja és anyu rosszindulatú daganatához annyit: tavaly volt mammográfián..akkor észrevették, hogy cisztája van. Vissza kellett volna mennie+ leszívni a cisztát.
Anyu szomszédasszonyával ekkor ugyanez történt..kiszedték a cisztát, és begennyesedett neki.
Na több se kellett anyunak, ettől úgy bepánikolt, hogy nem ment vissza a cisztájával. Mi van, ha ő is így jár? Neki nem fáj semmije, minek műtesse magát??

Na így eltelt szépen egy év..pár hete megfogtam anyám mellét és ott volt a kemény, kitapintható daganat. A nővérem egészségügyi dolgozó..azonnal kocsiba rakta és vitte a kórházba. Egy hétre rá eltávolították a mellét.
Alattomos betegség a rák. Semmi tünete...talán egyedül a fáradtságérzés.
De ugye minden ember maga dönt a sorsáról. Anyu mindig azt hajtogatta, belefáradt az életbe, és ő meg akar halni.
A passzív, pesszimista, ellenkező beteggel pedig nehéz az orvosoknak is.
Még jó, hogy van ez a kötelező mammográfia.
babancs
 
 


Sziasztok!

Képzeljáétek voltunk ma strandon, tök jó volt! Vittük nekem a nagy műanyag kerti széket, abban trónoltam egész nap. :lol:
Gyerek baromira élvezte.

Rambóka!
Eszméletlenül nagy a pocid!! És szép is!
Hogy nálam hogy fér el? Én 178 cm. vagyok...van hova terjeszkednie. Egyébként sztem már több hete nem nőtt. De majd rakok fel képet, megmondjátok.

Figyu, feltennéd nekem a pajzsmirigy-alulműködés tüneteit is?köszi

Zsizsik!
Domi is ma kapta meg a 6 éves oltást! Kicsit ő is nyűgi lett estére. Nálunk én aludtam vele! :lol:
Szuper, akkor kapsz metformint!!! Hajrá metformin!!!

Alice, neked drukk a holnapi vérévtelhez! Sztem az már jó lesz!

Csakegy, hol lehet azt a drága, de szorulást nem okozó vaskészítményt venni? Azt is DM-ben? És mi a neve pontosan?Köszi!

Babancs, anyukádnak jobbulást.

Csillagfény!
persze fáj, de tényleg szép. nagyon jó élmény.is.

Na csók én megyek csicsikálni! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


szió lányok!

Babancs!
Őszintén sajnálom ami az anyuddal történt. Nem lehet könnyű. Az én anyumnak 3 éve akutt infarktusa volt, leszázalékolták, nem látta az élete értelmét. Szóval részben (bár ez más tudom) együttérzek :(

Rambóka!
Csini nagy pocid van....huha. Szép nagy lesz...de vigyázz magatokra :)

Ma az én lelki világom is a béka segge alatt van. "Kiderítettük" az akkori magasabb progiszint okát...visszanztem a naplómban. Az első clostis ciklusom volt. Amikor kb 6-7 nappal a PÉs után jött az a minden reggeli hányinger, nappali furi mellfeszülés. És a hőm is magasan. Reménykedtem is. Aztán jött a 31. nap, éjjel rosszullét, görcsök, hánytam....reggelre megjött. De doki kellett, kaptam szurit a hányásra. Na valószinűleg vagy éjjel, vagy a szuritól elment. Ezért tesztelhettem még 32. napon kissé 2 csikosat. :(

Na hagyjuk...elmult.


Ja szerintetek gáz ha elfogyott a metformin és legközelebb hétfőn tudok iratni???

Gina
Vendég
 


Ginuska!

(még benéztem egy utolsót lefekvés előtt)

Állj, állj, állj!!

Én nem tudtam semmit a "kissé"csíkos tesztedről!! Ide nem írtad meg??? Vag ycsak nekem van ilyen lyukas agyam??

Ez azt jelenti, megfoggant egy baba. Csak még nem a te babád volt. De teherbe tudsz esni!!!!

Figyelj, én is pont 30. napon kaptam szurit hányásra meg hányingerre, mert csúnya vírust szedtem össze, magas lázam is volt. és még nem tudtam, hogy terhes vagyok. És nem ment el a baba, sőt semmi baja nem lett tőle. Én torecan szurit kaptam hányásra, pedig az nem is igazán javallott terhességben.
Ne hibáztasd magad, ez még nem a te babád volt,

DE teherbe tudsz esni!!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


rejo!

köszike. A teszt irtó halvány 2 csikos volt. Nem irtam le ide és nem is mondtam, mert utána negativ lett

De köszi hogy biztacc :))

Cuppa

Jó pihenést. Szép álmokat

Gina
Vendég
 


Sziasztok!!!

Elég sokat vívódtam magammal, hogy írjak e, de billentyűzetet ragadtam és "nem tudom meghazudtólni magam" címmel ÍROK!!!

Én marha fél tízkor tettem oda egy mosást.
Fehéret.
Főzés programra.
Na várhatom amíg a cseléd (mosógép) befejezi. :shock:

Vegyünk szépen sorjába mindent, mert volt mit visszaolvasni :shock:


Zsizsik!
Köszi, hogy feltetted a laborjaidat.
Hát ami a cukrot és az inzulint illeti: IR. És jó, hogy a doki is javasolja a Metformint.
Mivel 8 cn. LH/FSH arányod nem igazán értékelhető. De a folliculáris fázisban vagy, így a prolaktinod és ösztr. szinted jó. A többit várjuk. :)
Megjegyzem apró betüvel. szerintem a Metformint továbbra is kiírja háziorvos, nem kell akkora felhajtás, IR vizsgálat meg hasonlók.

Rambóka!
Pocak :shock: :shock: :shock: És csak 30 hetes vagy :lol: :lol:
Az a gyerek hamarabb kibujik. Bár tudjuk, hogy császár lesz.
Már van valami közös megegyezés a dokiddal, hogy megvárjátok a fájdalmakat, vagy esetleg hamarabb belevág (szó szoros értelmében!!! :lol: ). Írtad, hogy félsz az ügyeletestől, mert esetleg belehajtanak egy szülésbe! Vidd a dokumentumaidat. Ilyen kórelőzménnyel nem teheti egy doki sem. :!:
Ami a pitvar fibrilláció, ill. tachycardiát illeti, én azt láttam a kardión, hogy azonnal leveszik a TSH, FT4-et.

Babancs!
Nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt, nem lehet könnyű neki. Nagyon nehéz a családtagoknak is. Márpedig csak rátok számíthat. Sajnos az az általános felfogás a magyar társadalomban, hogy nem megyek pszihomókushoz, mert nem vagyok "bolond", pedig nagyon sokat tudnak segíteni... Bármiben. Csak itt is meg kell találni a megfelelő szakembert.
Szorítok nektek!
Sztresszes helyzetben nehéz gyerekt "csinálni"! Persze, már hallottunk történeteket, ahol pont ez segített... :) Fura egy dolog a fogamzás. :) Szerencsére. :)

Rejoka!
Képet, képet a pocakodról. :) El tudom képzelni milyen kellemes lehetett nézni :shock: a vizet. Kavics-kacsa ezt nem viselné ép ésszel. :?

Gina!
Mélyhullámok mindig vannak.
Azt hinnénk, hogy ha már van PÉ, akkor biztosan lesz baba. És sajnos azt kell tapasztalni sok esetben, hogy az nem is olyan egyszerű, egyáltalán nincs úgy. :( Sajnos :( :( :(
Nem biztos, hogy baba volt, ha pedig az volt, akkor elképzelhető, hogy nem is volt életképes. Viszont akkor jó hír, hogy babás voltál :) Lesz itt olyan babó, ami kapaszkodni fog, mint a koala mackó anyja bundájában :)
A Metformin pár napos kihagyása nem a világ vége. Ezért fölöslegesen ne aggódj!!! :)

Kandika!
Espero nyaral! :)
Ma jól beuborkáztam :)
Jesszus! Már ilyen sok nap???? :shock: :shock: :shock: A táblázatból tudom, merre tartok :?

Espero!
Nagyon jó bulizást neked!!! :) Bezzeg reggel fél tízig alvás!!! :lol: :lol:

Csillagfény!
Most amit írtál a tünetekről, az jutott eszembe, hogy harmadéves koromban, amikor a tünettant tanultam, legalább 8 betegség tüneteit fedeztem fel magamon :shock: Aztán meggyógyúltam :shock: De nagyon súlyos betegségeim voltak ám!!! :lol: :lol: :lol:

Gabika!
Ne dolgozz már annyit!!! :) :wink:
Tudom, hogy a munka nemesít, na de nemesemberekre manapság nincs szükség :lol: :lol: :lol:
Én is bicajjal karikázok a melóba. Tök jó!! :) Csak éppen a bicikli út rossz!!!
UH kép??? :)
Tessék jelentkezni!!!!

K_Dina!
Mi van veled??? Merre vagy??? Hogyan döntöttél.
Gyere nyugodtan és kérdezz, bármilyen infora van szükséged, bátran tedd fel kérdéseidet. Szívesen segítünk, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb megoldást!!!

Felícia!
Gondolj rám is pihi közben!
Bár még egy hét meló aztán 3 hét szabi!!! Nem is leszek net közelben :( Titeket hiányolni foglak!!!
Érezd jól magad!!! :)

Csakegy!
Pazar, hogy jó a progi szinted!!! Megtapadt ez a tücsök!!! 33-35 hétig még símán a tiéd :)
Holnap beszabadulok egy méhpempős boltba!!!
Akkora reklámot csináltál neki !!! :lol: :lol:

Beebeey!
Mi az a kép, ami a neved alatt van? Mit ábrázol??? Írj gyakrabban!!!!!! :) Kíváncsiak vagyunk rád!!!

Áfonya!
A fenti felszólítás neked is szól. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a tüsző! Hogy viseled a szúrásokat?? :shock:
Én a vérvételt is nehéz pszihével éltem meg :shock:
Most olyan a bal karom, mint egy drogosnak :shock: Tele szúrásokkal. És vöröske! :?

Kincsecske! Rambóka és Csakegy!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy lekvárt főztök :) Nyami!!! :)
A nyálaztam, mint Pavlov kutyája :lol: :lol: olvasás közben :)

Lara!
Örülök, hogy nem lettél nagyon depis.
Ez a három hó szünet mire jó??? Bocs, de ezt nem tudom :?
Nehéz ilyenkor bármit is mondani.

Vöcsök!
Én egyszer régebben olvastam, hogy delfinekkel jó szülni. Mert olyan hangokat adnak ki, ami a babát megnyugtatja. Állítólag a vízben kevésbé fájdalmas a szülés. :)
Csak azt nem tudom, hogy hol a doki? Na és milyen ruhában? Fürdőruci??? :shock: És a szülésznő :?: :?
És biztosan szép látvány amikor a vér elvegyül a vizzel.
És hol a férj??? :shock: Áll a vízparton és szurkol, mint egy meccsen? Vagy kínjába rója :shock: az 50 méteres szakaszokat, mondjuk pillangó technikával, mert az fárasztóbb. Esetleg rekordot is dönt. :? Vagy éppen ájuldozik a vér látványától. Az pedig fulladás veszély egy akkor vízben, ahol a egy(esetleg több??? :? -hogy legyen hatásosabb a kommunikáció a gyerekkel- ez nem derült ki a cikkből) delfin elfér.(Megoldható úszógumival is!) Szárazföldi esetet könnyű megoldani, mert a szülő ágy mellett elájuló apukát berugdossák az ágy alá, aztán amint vége mindennek felélesztik. :?

Norka!
Végre jól alakul a fogad sorsa! :)
Bogikánk, hogy van??? Helyzetjelentést várok!! :)

Krisztácska!
Szándékosan hagytalak utoljára! :)
Azért én nagyon bízom benne, hogy gyakran fogsz írni!!! Nekem hiányzol!!! Kell az egészséges öniróniád és humorod!!! Tapasztalatodról már nem is beszélek. :)

Na akkor egy pár szó a végén RÓLAM!!!!!!

RW koncert!
Hááááááááááááááááááááááááááát!!!
Ez a pasi egy pojáca! Szerencsére kaptuk a jegyet, mert az álló jegy ára is 5 számjegyú volt. Különben téptem volna a hajam. Hogy hogy lehet minden második szava "fuck"????? :shock:
Összességében jó volt, jól éreztük magunkat.

Természetesen a kortizol szintem a 8 órás magas. Az éjszaka 12 órás az az alsó határ. :) Most előkaptam az endokrinológia könyvem. Felét sem értettem, szerintem már a vizsgára sem tudtam :shock: Aztán minden féle cifra betegséget írt. :shock: Vizsgálatokat, :shock:
DE!!!
Azt írja a könyv, hogy az éjféli számít!!!! Ha az alacsony, akkor jó!!!!
Hát jó!
Megnyugodtam, de azért bemutatom a dokinak.

De hogy nincs kedvem rá szedni gyógyszert, az is biztos. Olyan gyógyszereket :shock: javasolnak. Feláll a hátamon a szőr.
Rögtön becsuktam a könyvet. Nem kell ez nekem :?

Csók Mindenkinek!
Megyek kiteregetek, aztán ÁGY!!!

Csók kedveseim!!!
Vendég
 


Jó reggelt!
PÉNTEK!!!!!!

Már megint én! :oops:
Kezdem kellemetlenül érezni magam! ( :lol: )

K_Dina!
Itt egy honlap, ezt ha végig böngészed sok mindent megértesz a PCOSról.

http://www.lombikbaba.com/index.php?opt ... &Itemid=77

Alice!
Javul a hangulatod??? Kép
Én most rettenetesen álmos vagyok, kellett nekem olyan sokáig fentmaradni! (nincs itthon a macska, táncolnak az EGÉR!! :lol: :lol: )
Vajon el bírok caglázni a melóba??? :shock:

Kincsecske!
Ma megint megyek "végleges" szörtire. 3 hetente kő menni.
Képzeljétek, a múltkori óta nőtt ugyan vissza sok sok szőr, de lényegesen kevesebb, mint máskot.
Eddig hetente kellett csipesszel, vagy gyantával szadiznom magam. Most egyszer leborotváltam :shock: (ez volt a kozmetikus utasítása).
Ott álltam a tükör előtt és ilyen gondoltataim voltak: szárazon, vagy vizesen, esetleg a párom borotvahabjával??? :shock:
Szóval csak megéri az árát. :D El sem bírom képzelni, hogy esetleg két évig is (azt mondták ez a minimális idő, hogy tart) nem kell a bajszommal foglalkoznom! :shock: hihi :)

No, megyek összekapom magam.
Kő dógozni!!! (már ilyen Szögediesen :shock: )

Kavics
(cn.: lásd Kandika féle táblázat!)
Vendég
 


rejo: a vastabletta leírása:
http://www.invitro.hu/hun/termek_vashiany_ferrocompforte.html

ma mondjuk nem vettem be mert tegnap görcsölt a hasam és nem tudtam mitől ... vagyis nem tudtam, hogy nem-e ez kavart be.... (valszeg inkább a meleg de ki akar kockáztatni... majd később folytatom)
Vendég
 


Hát sziasztok!Itt vagyok megint!eddig bírtam,a "csak" olvasást!
Egy -két téma,annyira fúrja a bögyöm,hogy muszály írjak :oops: :oops: :oops: :oops:
a hiányolás miatt pedig irul-pirul,és kicsit szégyenlem is magam! :oops: :oops: :oops:


Elhatároztam,én amikor jövök,megpróbálok mindig írni,mindenki hsz-re vmit!Most pl. jegyzeteltem,hogy ki maradjon vmi! :lol:
(3 oldal lett címszavakban)

Csillagfény
Uh-ra sok drukk,és várjuk,hogy mit láttak odabent!! :D

Vöcsök
Szülésnél tök jó,hogy apa is bennt volt,mert én sem úgy emlékszem a dolgokra,ahogy történtek!Kell oda egy "hideg" fej is!
Ami még érdekes ,hogy az időélmény is más volt,mint a valós idő!

Lara
Most kapsz metformint már,ebben a 3 pihizős hónapban?

Babancs
Anyukádat tényleg nagyon sajnálom!Nehéz lehet most neki is,és nektek is!
Sztem a helyreállító műtétet sztem is finanszírozza a tb.egyszer a TV-ben beszéltek róla.Sztem egy plasztikai sebésztől tudakoljátok meg,mi a helyzet ebben az ügyben,ő biztos tudná.
A szilikon melltartót nemcsak most átmenetileg értették.No mert sztem plasztikát a kemo előtt biztos nem kezdenek,és hát addig is kell vmi! :oops:
A tüneteid valóban nagyon pajzsmirigy-túlműködés gyanúsak! :(

Rambóka

Nagyon szép pocid van! :D
30 hetesen nekem is volt ekkora,pedig addig csak 1,5 kg híztam.Ja,és 40 hét,1 napra bújt ki!

Bee
Néha tényleg jól jönne egy párterápia a nagy próbálkozások közepedte :(
Persze,amikor megszületik a várt baba,az is nagy stressz egy kapcsolatra nézve.Fleg,hogy a környezet meg felhőtlen boldogágot vár el egy új családtól.Bonyolult dolgok ezek! :wink:

Áfonya
Azért a császár mégiscsak egy hasi műtét!A 4 napos hazafuvar sztem nagyon korai! :wink:

Alice
Hát ,lehet igazad van,hogy sokan írogatunk,és sokat :D ,így aztán nme jut elég figyelem a tagokra! :(
Én mindent meg fogok tenni,hogy minden hsz-re válaszoljak!Aztán remélem sikerül is! :oops:

Rejo
Igazad van ,ez egy barátság,és lehet javítani a helyzeten!
Pocakfotót nagyon várom!
Szülésélményről még:Vágást én is kérnék újra,mert így könnyebb volt,és nem izgultam,hogy repedek.Mondjuk úgy indultunk neki,hogy csak akkor ha szükséges.Egy ponton szólt a doki,hogy nem fog menni nélküle :wink:
Végülis maga a vágás egyáltalán nem fájt,kicsit talán a szuri előtte.A varrat felszívódós volt,így szedni sem kellett,és abszolút nem fájt.Tudtam ülni is,simán! :D
Domi,szegényke!Remélem lázas nem lett oltás után!
a virágaid gyönyörűek!Nagyon ügyesen ápolod őket,hogy ekkorára megnőnek!

Kincs
Topiktalira mennék,persze még attól függ figyelembe veszik-e apa,nem akarok akkor ügyelni kérését. :oops:
A lekvár biztos fini lett!Nyami-nyami!

Norka
Mégis mennyi volt az nem óccsó mulatság?
ÖOlvastam,hogy spirált tetettél.Hát nem tudom....,azt nem olyan esetben javasolják,ha 5 éven belül nem akarsz tesóttte?Én óckodom még a gondolatától is,mert sokan vérezgetnek mellette,a mensi is bővebb,és terhes is lehetsz tul.képp.Több ismerősömnek is sikerült a spirálos baba!Mondjuk anyunak meg nem,és ő szerette. :wink:

Csakegy
Remek nyaralás lesz ez,meglátod!
Lekvár eltevéshez van direkt diabetikus por.Apunak is azzal készül a fini házilekvár! :lol:
Nagyon finom,próbáld ki.Nem kell órákt főzni vele! :)

AndikaLátom a ciklusban szinte uott tartunk! :D
A szülésélmény feldolgozása nekem a mai napig tart! :D
Nálatok kész kertészet van otthon!Gyönyörű!!Sokat törődhetsz velük,az biztos.a virág azt érzi.
Vmi okos mondta egyszer,ha a virágok pusztulnak otthon,akkor a gondozójának szeretője van.Nos apa azóta a virágokat szokta vizslatni!Ne adj Isten,hogy egy is tönkremenjen! :shock:

Ginuska
Sajnálom az álpozitív tesztedt!Persze ,lehet tényleg volt ott valaki,de ez még nem a Ti időtök volt.
Ne félj,sikerül majd újra,és akkor már meg is születhet! :D

Zsizsik
Eszter hogy viselte az oltás utóhatását?
A baracklekvár is nagyon fini!Jó lenne mosta reggelis kenyeremre! :D


Kavicska

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a koncerten! :D
A végleges szőrtelenítés hogyan zajlik,mesélj róla!Utánna piros marad a bőröd?Napra lehet menni?Kozmetikus csinálja,vagy van erre szakosodott embrke?

Végül a virágaim fotói.


Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


óóó... nálunk csak kövirózsák vannak az erkélyen... minden más meghal :) (remélem még élnek... elég fura színük lett múlt héten...)
Vendég
 


Aranykavics! :)

Azt mondta ezt a 3 hónapot a teljes gyógyulásra kell fordítanom. ( begyógyuljon rendesen a méhfalam)- gondolom én
De be kell vallanom nem értek hozzá úgy mint egy nőgyógyász.
Azt mondta nem kellene még rögtön bebabásodnom csak 3 hónap után. Azt sem tudom, hogy hányadik cn-n vagyok most.
A kürettel járó vérzést nem tudom, hogy menzesznek lehet -e venni.


Okr! :)

Azt mondta az orvosom, hogy a következő terhességem már spontán lesz mivel nem anyai eredetű volt a vetélésem oka, nem kell inszem. Metformint, clostyt nem kapok.
Azt is mondta, hogy ki tudom hordani a köv. terhességet.
lara26
 
 


Lara
sztem nem ártana a metformin PCO-s lévén.Az persze igaz,hogy vetélés után a köv. terhesség ált. zavartalan.
Nem tudom,olvasgattad-e ,de itt írták a lányok,hogy a PCO-s ban a vetélés nagyon gyakori.Szóval sztem próbáld meg ezt a gyógyit !mit veszíthetsz vele?Vagy legalább a kecskeruta teát.Annak mellékhatása sincs,és nem vényköteles :D
Persze Te döntesz,csak gondold át!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr, annyira orulok, hogy visszajottel!!! :lol: :lol: :lol: ...Hurraaaa!!! :lol: :lol: :lol: A viragaid is nagyon szepek. Tetszett a szereto es a viragok kapcsolatarol a fama...de ezt inkabb nem mondanam a paromnak, mert nalunk a viragok eppen gyengelkednek :roll:
Kavicska, koszonjuk a beszamolot a koncertrol, es orulok, hogy irtal!!! :lol:
Ginuska, sajnalom ami tortent, de hidd el, mert nincs messze az eros ketcsikos teszt! :)
Ramboka, hat a pocidat csak amultam-bamultam...Es meg novekedni fog...huuuu...Hogy birod a mindennapi dolgokat egy ilyen szep nagy pocival? Pl. ugy elkepzeltem, hogy nalunk a zuhanyzokabin ajtajat mar talan nem is lehetne becsukni...meg oltozkodes, es ezer mas aprosag. :shock:
Babancs, en olyan nehezen tudom elhinni, hogy a tb nem tamogatja a plasztikat...Lehet, csak meg varni kell a kemoterapia veget, azert nem beszeltek rola? Foleg azert furcsa ez nekem, mert Bp-en evrol-evre egyre tobb "labda" mellu lanyt latni...megjegyzem, foleg az en korosztalyomban...En neha zavarba is vagyok, ha eszreveszem ismerosnek. :oops: ..sokszor nem is indokolt (legalabbis szerintem)...Anyukad eseteben viszont nagyon-nagyon indokolt lenne...Hat igen, a kotelezo pszihologus lenne a megoldas, ismerve az otthoni szemleletet...
Nalunk az volt, hogy a meddosegiben is kotelezo volt a pszihomokus, addig el sem kezdtek a vizsgalatokat...es tenyleg, nekunk hasznos volt, folytatni is fogjuk! A parom poénozott is, hogy soha nem gondolta volna, hogy pszihomokushoz fog jarni. :lol:
A vervetel reggel megvolt...Jo fejek voltak a laborban...Megerkeztem (idopontom volt) es betessekeltek egy szobaba, ahol lefektettek egy negyed orara...Ezutan jott az apolono, beszurta a tut, de nem vette le rogton a vert, hanem ujabb pihi es csak utana vette le. Szoval jo fel ora volt az egy vervetel...de mindegy, az apolono annyira kedves volt, hogy szinte abszolut nem bantam. Azt mondta, ez azert van igy, hogy min. legyen a stressz, mert a prolaktin-nal ez fontos. Most varom az eredmenyeket, es kozben bejelentkeztem az endokrinologushoz.
Mindenkinek jo napot!
Alice
alice27
 
 


Egyik nap kicsi-másik nap nagy lesz a tábla jó???KépSzép jó reggelt!
Kavicska-Kriszti,Ti milyen kis figyelmesek vagytok....jegyzetelés és mindenkihez hozzászólni...nem semmi! :lol:
Kriszti!Basszus a lakásban megy tönkre egy virágom....na most ha Én nem,akkor Apa??? :lol:
Kavicska!Milyen betegségeket olvastál és milyen gyogyik kellenének Neked?Szteroidok???Sajna nem ismerem a gyogyikat!
Babancs!Írtam pedig múlthét szerdán,még ide is írtam!
Oltásosoknak,láztalan napokat,sok-sok folyadékkal!
Rejoka!Kibírtad,hogy nem fürödtél?Zuhanyozás azért volt ,gondolom...Képeket várjuk!
Látjátok,milyen jó...máskor a lapos hasat stíröljük,most meg az a happy,ha nagy!Én is terhes akarok lenni!
Ginuska!Sajnálom,azt a sejtetős tesztet!Na majd most,ha akkor összejött,azzal a hormonokkal,akkor most az csak jobb lett! :lol:
Kavicska!Mennyibe került a szörtelenítés?-és fáj?
....na eldugulok....hagyok másnak is helyet!
u.i.:Ada képeit itt is szívesen látnánk!!! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Okr! :)

Azt a kecskéset hol lehet beszerezni? Gyógynövényesnél is?
lara26
 
 


Alice!Nálatok,tényleg minden úgy zajlik,mint "csodaországban!"!
Kriszti!Szépek a hapcik!Mi az az utolsó,az nagyon kedves-aranyos.Gondolom sok-sok víz kell Neki,és virágzik is...amint látom kis fehéreket! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Lara!
Amúgy a szervezeted ugyis teherbe esik ha akar...vagyis ha,már peteérésedet is engedélyezi.....na ezt jól megaszontam!
Na és ami a 3hónapot illeti,ha azalatt szednéd a metformint...sokunknak itt 1 hónap is elég volt,vagy 2hónap,na és a 3hónap nálad...csodákra is képes lehetne...főleg,hogy teherbe tudsz esni...itt a bizonyíték! :wink:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


...na ez teljesen rábeszélésnek tünt,,,,nehogy annak vedd LARA,csak osztom az észt!....de ez egy vélemény volt,a sok közül! :wink:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi! :)

Vélemények sok közül az segít ám nagyon sokat.
A metformint csak nőgyógyász írhatja fel?
Vacilálok ám melyik legyen!!
lara26
 
 


Alice
Nagyon szervezett nálatok az eü ellátás!Egyszer talán itt is megéljük majd ezt!
Drukk a jó eredményhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andika
Nem hinném,hogy apa,inkább a sok nap,vagy kevés víz teszi! :D
Az utolsó növényt aszparátusznak hívják.Anyós ajándéka. :D Én sem tudtam,hogy virágozni is tud,de idén...Egyébként mikor télen behozom a szobába teleszórja az egészte a tűleveleivel :shock: ,olyankor utálom!
Örülök,hogy bővebben írtál végre!

Lara
Sztem kecskerutát igyál,ameddig nem kapod meg a metformint.Andikára tessék hallgatni,ő -sajnos- nagyon tapasztalt már mindenféle ilyen ügyben!
Endokrinológus,vagy nőgyógyász is felírhatja a bogyót.bár most itt utóbbiról kiderült,nem mindig. :(

KépKép

KépKép
okr
 
 


Lara!
Hát ez elég változó,nekem a körzeti és a nőgyógyász is felírja.Tegnap elött pl. helyettes dokinál voltam(körzeti) és annak az asszisztensének mondtam be telcsin ,mi kell Nekem,na és a Huma folacid-ot is felírta!-és kiadta taj kártya nélkül is.Szóval passz!Próbálkozni kell,minden dokinál!Ja és Nekem nincs is 5pontosom....csak 13éves PCO-m!
Szerintem kezd el a metformint +folsav!stb.!!! :lol: -de ez csak "vélemény" :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


...aszparátusz....akkor ebben sincs cukor??? :lol:
Be fogok szerezni ilyet,tetszik!-és ha tűleveleket hullat,akkor...szerintem Nagyanyómnak van ilyen,de Ő szobában tartja! :) :)

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Anid! :)

Amikor legelőször irattál fel a körzetivel metformint nem kérdezte, hogy minek kell az neked? az adagot hogy határozta meg?
lara26
 
 


Lara!
Nekem anno egy lány ajánlotta a metformint...és amikor felhívtam a dokimat,hogy mit szól hozzá...."azt mondta,hogy próbáljuk meg...ezt még nem próbáltuk". :lol:
Aztán amikor mentem hozzá,felírta simán...de nem Adimet-et,mert Ő ezt szereti jobban!Fokozatossan kellett elkezdenem...na és Én direkt hétvégén kezdtem...fél szemmel!
Majd 3 nap múlva reggel is fél...majd 3 nap délben is....na és így jutottam el a 3x1-re.Múltkor kérdeztem,hogy ne emeljem?-de Ő nem engedélyezi! :lol: Igy 1év múltán is csak 3x850mg-ot szedek!és van még fél év türelmi időm,hogy hasson! :lol:
na pusza,kérdezz nyugodtan!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Lara!
Nekem anno egy lány ajánlotta a metformint...és amikor felhívtam a dokimat,hogy mit szól hozzá...."azt mondta,hogy próbáljuk meg...ezt még nem próbáltuk". :lol:
Aztán amikor mentem hozzá,felírta simán...de nem Adimet-et,mert Ő ezt szereti jobban!Fokozatossan kellett elkezdenem...na és Én direkt hétvégén kezdtem...fél szemmel!
Majd 3 nap múlva reggel is fél...majd 3 nap délben is....na és így jutottam el a 3x1-re.Múltkor kérdeztem,hogy ne emeljem?-de Ő nem engedélyezi! :lol: Igy 1év múltán is csak 3x850mg-ot szedek!és van még fél év türelmi időm,hogy hasson! :lol:
na pusza,kérdezz nyugodtan!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


...duplán szép az élet!...egyszer nincs ott,,,most meg duplán... :twisted:
csak nállam szar a babanet??? :evil:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi! :)

Köszi!!!!
De jó!!
Már kezdem azt hinni, hogy nehéz eset vagyok. :)
lara26
 
 


Sziasztok!

Okriszta!

Örülök, h. visszajöttél!!!!!!!! :D
Látom legalább nálatok is parkos-fás részre néz a panel, nem betonozott parkolóra!!!!
Az aszparáguszt (a spárga rokona) télen tedd ki a jó hűvös lépcsőházba, ott kevésbé hullik, viszont hosszú hajtásokat növeszt, tavasszal nyírd kopaszra (!) és nyárra ugyanilyen szép lesz!

Babancs!

Ami most jön az anyukád legszarabb időszaka lesz: sebgyógyulás, nyirokmasszázs, tornáztatás, kemo- v. sugárterápia, új helyzet elfogadása. :cry: :cry: :cry: Nagyon nagy szüksége lesz a támogatásodra!!!!
És a te feladatod lesz, h. áttörve a dokik hülyeségeit, kiharcolj neki dolgokat!!!!!
Pont, mint PCO-ra a metformint!!!!!
Amit felraktam neked linket a Szent Imre Kórházét, azon tisztán világosan ott van, h. a TB támogatja a helyreállító műtéteket!!!! Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg, h. mi a dolog menete, műtét után mennyivel csinálják, mikor kell bejelentkezni, esetleg tudnak-e hozzátok közelebbi helyet, ahol szintén csinálnak ilyet!
Amire még nagyon figyelj oda, h. a kemo alatt anyud kapjon hányáscsillapító gyógyszereket, mert az kegyetlen tud lenni!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
A szilikon betét szerintem is csak a sebgyógyulás idejére szól, van ahol már műtét közben megcsinálják a helyreállító plasztikát is!!!!!
Keress emlőműtétes topicokat és kérdezz tőlük, ők már átmentek ezen és rengeteget tudnak segíteni!!!
A hülye szomszédasszonyt meg vhogy iktasd ki (akár úgy is, h. megmondod neki, ha nem ijesztgeti hülyeségekkel anyukádat, most nem ez lenne a helyzet!!!!!!! Max megsértődik, na és ??!!!!) :evil:

Hiperthireózisnak meg járj utána!!!!!!! Keress másik endokrinológust!!!!!!

Ginuska!

Nagyon sajnálom, ami veled történt, de legalább az már biztos, h. teherbe tudsz esni!!! :cry: :cry: :cry:
Ne aggódj, hamarosan kopogtat a te babád is!!!!

Kavits!

Én kinyírnám azt, aki este fél tízkor még berak egy mosást!!! Pláne, h. ilyen melegben amúgy is nehéz elaludni!!!!! Úgy kell neked!!!! :lol: :lol: :lol:
Ne mondj olyanokat, h. hamarabb kibújik, maradjon csak ott ahol van a fenekén!!!
:shock: Így is egész nap a kör négyszögesítésével van elfoglalva, hol itt – hol ott próbálja kidugni a lábikóját v. a könyökét, győzöm visszatuszkolni!!!! ( Már tudom miért tartják a terhes nők a hasukon a kezüket – régen azt hittem folyton simogatják a babát, HÁT NEM!!!! – próbálod megtámasztani a hasadat, h. kevésbé rúgja szét a kis csirkefogó focistapalánta !!!!!!! :lol: :lol: :lol: )
A pontos részleteket még nem beszéltük meg a dokimmal ( próbálok pszichésen hárítani és minél kevesebbet gondolni rá, h. ennek egyszer innen ki kell jönnie!!!! :shock: ). Mindenesetre piros alkoholos filccel rá fogom írni a hasamra, h. JÓDALLERGIA ! ( a papírokat úgysem nézi a kutya sem!!)
A tünettanos hipochondrián jót röhögtem, vhonnan ismerős volt a szitu!!! Nálunk a cariológia (fogszuvasodás kialakulása, megelőzése tantárgy) vizsga pont karácsonykor volt, utólag kiderült többen is minden egyes szaloncukor után elrohantunk fogatmosni!!! :lol:
A szőrmentesítés lézeres v. villanófényes? Nem gyullad be utána???
Delfines szüléssel kapcsolatban elképzeltem amint a teljes stáb békatalpakkal bevonul a medencébe, szűk neoprén cuccban, delfinek tartják anyukát a doki előtt, majd hanyatt-homlok rohannak a fulladófélben lévő apuka kimentésére!!!! :lol: :lol: :lol:

MI AZ, H. 3 HETET ELLÓGSZ, NETCAFÉ IS VAN A VILÁGON!!!!! :x

Lara!

A PCO is okozhat vetélést!!! Harcold ki a metformint, ha kell keress vissza, tettem fel ezzel kapcsolatos anyagot, amit meg tudsz mutatni a dokidnak indoklásképpen!!!!!

Alice!

Ma parkolásnál odébb kellett állnia a páromnak a kocsival, mert nem tudtam eléggé kinyitni az ajtaját és nem fértem ki! :lol: Hálistennek kádunk van, bár fürödni már nem fürdök, csak felügyelettel, mert iszonyú nehéz benne talpra kecmeregni hátonfekvésből!
Irigylem az Eü. ellátás színvonalát, bár gondolom ez ott sem sztk alapon jár!!! :wink:

Kandika!

Végre nem csak a táblicskut frissíted, hanem jelen is vagy!!!
Táblicskuról jut eszembe: HOL VAN MIR ????????
Ja! Nincs neked a PCO mellett vmi más is, ami akadályozza a babásodást (petevezető elzáródás, endometriózis, hiperprolaktinémia, pajzsmirigy probléma????
rambóka
 
 


Sziasztok!!!!

Bocsi de csak gyorsan jelentek,nem nagyon van most perpillanat humorom írni,de ígérem lesz!!

Okr DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon hiányoztál volna!!! szépek a virágok!!

Kavics a te írásaid is nagyon jó hogy vannak nem kell pironkodnod a korai és késői írásokért!! :wink: :lol: :lol: mindíg élvezet téged olvasni!!!

Rambóka ez a poci aztán poci :) megértelek ,hogy a betegekhez már nem férsz :) most szabi???? vagy ez már a végleges eltáv?


AKIK RÉGEN ÍRTAK TESSÉK JELENTKEZNI!!! MONY NAGYON SZERETNÉM HA TE IS BESZÁMOLNÁL A POCAKODRÓL MENNYI IDŐS IS VAGY?????

Ennyire futotta most.... :oops:

Ma voltam uh..2-1 clostit szedtem 5napig... és domináns tüsző egyik oldalon sem látható :cry: :cry: endo-t nem is nézték...41*25 és 37*21 az ovárium...köv hónapra 3*1 closti felírva...lehet nem váltom ki ,.még hagyok időt a metformnak Ja és CSAKEGY példája van most előttem,minden nap gondolkodom a csodádon :) hogy vagy?? mostanság visszafogott vagy..hormonok?? :)
Vendég
 


Rambóka!
Szóval ....petevezető átjárhatóságim nem volt Nati elött óta.A dokim azt mondta anno,hogy ha nincs is Pé-m fölösleges a műtét...ha már van bizonyítottan 3-4 hónapig és úgy se leszek terhes,na akkor ismétlés....na és eddig 2x volt bizonyított Pé-m/Uh szerint is/na és elvileg majd kéne újabb műtét.Endom eddig nem volt,nem fájok,nem vérzek bazira stb.Prolaktiom???Hát van 3.napi értékem 32,4,,,,,,66.napi értékem 8,2,,,,,130.napi értékem 16,5........na szóval nem tudom,eddig csak a Lh-Fsh/ra utaztunk :lol:
Na szerinted???

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ja Kavics napokban gondoltam a szőrtelenítésedre :) örülök hogy van javulás..borotva :shock: kicsit megrázott,de így erősebbek a szélak és hatásosabb a kezelés...

Ma cipőcskét szerettem volna venni,de még a 36-os is nagy a lábikómra abból a stílusból amit szeretnék :cry: kész káosz,bezzeg 39-40 lábbelik vannak bőven :evil:
Vendég
 


Kincsecske!!!!
Ne dobd már el a 12.napon a ciklust.....ha meg azt vesszük,hogy naponta nő 1-2-3mm is a tüsző,amit most nem látott a 18.napra...6 nap múlva...elérheti akár a 20mm-is!!!!Hahóóóó! :lol: Petefészkeid meg nagyobbak!nem?
Igyál sok szénsavmentes ásványvizet,joghurt,folsav.....na és a lényeg,a 30.napon szomi lehetsz,de addig ne-oksika???? :lol:
Küldök Neked egy vidámkát: Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Lara
Amilyen bunkó vagyok elfelejtettem leírni :oops: ,hogy a kecskeruta tea gyógynövényes boltban kapható.No nem mindegyikben.Én is bejártam érte a várost.
Mégegyszer bocsi!

Rambóka
Sztem már sehol nem használnak jódot,de azért írd oda,és szóban is közöld,mikor odamész! :lol: Biztos,ami biztos alapon!
Tegnap fél éjfélkor csörrent meg a telefonunk.Majd szívbajt kaptam,hogy apuval lett vmi komoly.Persze téves volt. :evil: :evil:
Nem részletezem mit kívántam az illetőnek! :twisted:

Andika
Sztem fog hatni a metformin!Sőtt,hát már múltkor is volt tüsződ a clostytól!
Lesz itt gyerekáldás!!!!!!! :D
Itt is lassú a babanet :evil:

KépKép

KépKép
okr
 
 


....jaaaaaaaaa és pont 3 hónapja szeded a metformint,most van fordulópont....másoknál is ekkor volt....

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Kincs
Eleinte nekem sem volt a 12.cn tüsző,csak később lett!
Tényleg ne írd le a ciklust!!!!

Andika
Nekem a prolaktin más mértékegységben van megadva,így nem tudok hozzászólni az eredményedhez! :(

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kandi!

Sajnos nem tudok segíteni, mert nekem pl. 518 volt, de mU/l-ben !!!!
Csajok, vki más?????
Egyébként én referenciatartományon belül voltam, de menzesz előtt nagyon feszült a mellem és fejés jellegű nyomásra tejszerű folyadék ürült belőle 1-2 csepp, emiatt kaptam a bromót!

Kiskincs!

Még augusztus első 8 munkanapján dolgozom, utána szabi, majd táppénz!!!! :D :D :D



Na voltam ma UH-on egy másik dokinál, mert a sajátom szabin van.
Hát mit ne mondjak, eddig is becsültem a saját orvosomat, de ezek után meg pláne!!!!
Ez elvileg nem az sztk rendelés volt, hanem protekciós betegek külön ellátása (az sztk-sok a másik helységben tömegeltek, ott állítólag már reggel 8-kor is lehet 50 feletti sorszámot húzni!!!! :shock: ).
Mindenesetre 8 helyett fél 9-re futott be a doki, se köszönés, se semmi, "Jöjjön be az első!". azt 2 perc alatt kirakta. Utána következő nővel olyan módon közölte, h. ki kell pakolni daganat miatt, h. kinyílt a bicska a zsebemben!!!(Papírvékony az ajtó, minden kihallatszik!!!) :evil: Ezzel az is megvolt!
Utána jöttünk mi. Először is közölte, h. minek a videó, úgysem fogjuk megnézni soha, de azért felvette. Aztán 2 perc alatt lezavarta a vizsgálatot, ő látta amit akart, mi meg le vagyunk szarva. :evil:
Még azt is elfelejtettem, h. megkérdezzem zárt-e a méhszáj, mert ilyen melegben strandolnék, ha még szabad! :cry:
Párom totál pipa volt, de most legalább látta a különbséget a fogadott orvos és a másé közt! És látja, h. mire megy el annyi pénz! Hálistennek ez ma egy fityingbe sem került, mert volna elkérni akár csak egy fillért is!!!!!! :evil: :evil: :evil:
De nagy szégyen ez a magyar EÜ.-re nézve!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
rambóka
 
 


Skacok... nem csüggedni ha nincs időben PÉ.... jelszó: akár egy 52. napi PÉ-ből is lehet baba... jó magas progiszinttel persze :) :) :)

(hócipőm tele... hőség van, nálunk jégverem... én meg 5-ig melózok :( :( :( )
Vendég
 


Okr! :)

Ne csináld már ezt a :oops: -t !
Nem haragszok!
lara26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: