Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee,

mi használtunk DM-es babylove-ot, de attól piros lett a feneke. Maradunk a Liberónál, bár tényleg drága, info engem is érdekelne. Én nem szeretem, hogy a gumírozás bevágódik pociba-combokba, de szinte nem lehet mást ráadni. Csak néha sikerül már a hátára fektetnem.

Vigasztárgyunk nincs, pedig jó lenne, ha nem kellen már mindig rohangálnom, ha felébred. Csak cicvel tud visszaaludni. Viszont így tényleg én vagyok a kedvenc.

Ana, sztem nem én írtam úszógumiról. Ill. gondolon arra a fotóra gondolsz, amit vki feltett, de nem én voltam...Én is épp keresek olyan úszógumit. Itt azt mondták a Corában van olyan.

Bár sztem Csongi víziszonyos. Továbbra is csak a motorozás a kedvenc. Már beveszi a kanyart, és áthajt a küszöbökön. Csak azt hiszi a drága, hogy ezzel a trükkel a lépcsőn is fel tud menni...ott is emeli a motor elejét...

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Szilbee,
Babylove-nak van bugyipelusa is, használtam én is, és jónak tűnt. De asszem nem sokkal olcsóbb, mint a Libero, 1700 Ft körül van 24 db.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Döme UH-ja teljesen rendben, várjuk a labor eredményeket (vér, vizelet, széklet). Gasztro-enterológián következő időpontunk csak szeptember 6. Kicsit puffadt a hasa azért mentünk el. Ha sokat eszik iszik akkor mondja, hogy fáj, de nem tudom nem csak telítettség érzet az. A nagy is azt mondja ha nem akar többet enni.
Sziszike!
Felnőtt ismerősöm műtétjét is harmadszorra halasztják. Az életben nem hallottam még ilyet. Nem lehet, hogy valamilyen új módi ez az eü-ben.

Rohad a gyomorban a gyümölcs? Ehhez a gyomorsav nem túl erős? A szénhidrát emésztése már a szájban megkezdődik, én legalábbis így tanultam annó.

Betsy
Mi is két ujjunkat szopjuk, csak a középső kettőt. :) Kép

KépKép
kkry
 
 

 
 

Kkry :)
[quote]R írta:ohad a gyomorban a gyümölcs? Ehhez a gyomorsav nem túl erős? A szénhidrát emésztése már a szájban megkezdődik, én legalábbis így tanultam annó.


No hát ez az!! Ezért nem értem én sem. :fejét csóválja: Ezen agyaltam én is, hogy akkor mire van a gyomorsav... Ráadásul én nem vettem észre semmit Leventén, hogy gondja lenne belőle, ha kaja után eszik gyümölcsöt... Miért mondanak ilyeneket? ... Nem jól szívódnak fel a vitaminok??? vagy puffadás lesz miatta??? vagy miért??? Csak mondják, hogy "rohad", de nem mondják meg, hogy milyen gondot okoz ténylegesen. Ezzel én nem sokat tudok kezdeni, hogy "rohad". Anyum is jött egyszer azzal, hogy a sárgadinnyét ne adjam a picúrnak, mert az "rohad" a gyomorban. :shock: Lehet én vagyok nagyon ostoba, de nem értem az egészet ....

Mariann, Rita :)
Köszi az infókat... akkor még tovább vacillálok, hogy mit vegyünk.. :? :)
szilbee
 
 


Bocsi!
Már megint én! :oops: :)

A Corában tegnap akartunk venni olyan úszógumeszt, de nem volt. Lehet csak Szolnokon fogyott ki. Nem lepne meg... :evil:

Mariann
Akkor hasonló gondokkal küzdünk a pelenkázásnál... :) :lol: Engem is zavar, hogy nyomot hagy a gumírozás, azért is próbáltam a Pamperst, de az meg lecsúszik róla (no nem Levente soványsága miatt :lol: ), mivel oldalt nem tartja, csak hátul... :?

Akkor az hiszem levonhatom a konklúzót... Ha gyermek anyatejes (ergo: szopizik még) akkor kevesebb eséllyel keres magának anyapótlót...
szilbee
 
 


Kkry,
Bettiről tehetnél fülbevalós képet, hátha mi is kedvet kapunk! :lol: Bár nekem is iskoláskoromban lett kilőve, kifejezett óhajomra! :) Nagyon aranyos ez a kép, kár, hogy a negyedik gyerkőd nincs rajta!!! :lol: Betti rocker ujjszopása pedig haláli! :)

Patrisa,
napközben én sem hagyom nassolgatni, de ebéd után, amíg mi ebédelünk kell adjak neki vmit, mert egyébként a miénket hisztizi ki a szánkból, azt persze meg nem minden esetben lehet. Egy 220-as bébikaja már sovány neki. :) Vanessza hogy pózol, nem hiszem el! Mint egy profi modell! :)

Szilbee,
jó a cumis kép, ezen olyan babós még, de amikor már a kocsit vezeti... :lol:

Flocika,
Andriska micsoda pasi! :) Neki most hány foga van? Úgy emlékszem, neki is későn indultak. Na persze bátyó sem kutya! :)

Betsy,
nem tűnik tényleg bonyolultnak, de nem próbálom ki, mert sikítófrászt kapok, ha mégsem sikerül. Ha már feltöltöm én nyomatom ide. A Nórika-albumot férjem intézi. :) Ujjszopis kép is tündéri, azok a fürtök, nem semmi! :)

Sziszike,
sajnálom, hogy megint így alakult. Gondolom szeretnétek már letudni ezt az egészet...

Mi a Corában vettük az úszógumit, jól bevált, Nórika nagyon élvezte! :)

Mennem kell, kel a főnök... :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Mariann
Te tettél a tortába sütőport?? Most csinálom a próbasütést... :D Szurkoljatok!! Ha nem sikerül, megyünk a "tyúkrázdába" ... :lol: :lol:

Betsy
Nagyon jó tényleg a kép!!!! :lol: Nekem tünik csak úgy vagy a kis leány haja tényleg kivilágosodott??! :shock: :D
szilbee
 
 


Elöször is tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Gyümölcs: azt szokták mondani, hogy akkor "rohad", ha rendes kaja után közvetlenül eszed. mert alul a zöldség lassabban emésztödik. Én nem értek hozzá, ha megkivánom eszek kaja után is gyümit. Nándi közvetlenül a kaja után nem nassol, 2 kaja közt néha kap kölesgolyót, vagy "almatallért" (ezt most találtam a reálban, ugyanolyan, mint a kölesgolyó, csak tallér) illetve néha kiflicsücsköt, vagy almát, és persze a mi kajánkból is kunyerál. 8)

Beülös uszógumit anyumék Corában vettek (Szolnokon, de még májusban), de multkor láttam a Rossmannban is.

Ma végre leelölegeztük a kandallót. :)

Tegnap meg kerékbilincset kaptunk Pesten. Állitolag lakossági bejelentés alapján. Elvileg nem lehet egyirányu utcában a bal oldalon parkolni+2 kerékkel a járdán álltunk. A következö utcában (Práter u. 3 kilométeren keresztül állnak igy az autók, söt, a közl. felügyelet elött (ahol a birságot fizettük) szintén igy állnak az autók. :evil: Nagyon kiakadtam. Hogy lehet valaki ilyen aberrált, hogy betelefonál, hogy itt áll egy autó. És a büntetös fickó rögtön kerékbilincset tesz fel :?: :?: :?: Ott volt a gyerekülés a kocsiban, gondolhatta, hogy nem a kutyámat viszem benne. Nagyon gáz volt! Eddig sem szerettem Pestet, de ezután ... Na, mindegy.

Megyek, eszek, aztán megint megyünk anyumékhoz hosszú hétvégére.

Pusza mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Betsy
Kipróbáltam a trükködet....és sikerült!!! :lol:

pihe könnyű Levente
szilbee
 
 


Szilbee,
Én egy ideje már maxi plus pelust használok, mert a gumirozás szorította Zalánt, pedig ő soványka, kb. most 9300 gramm, és ez a Liberonál 10 kiló felett van. Azt javasolom, hogy vegyél nagyobb pelust, nekünk nem folyik ki belőle semmi:)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita
Mi is azt használjuk, amit ti, bár Levente 11,5 kg..., de attól még lehet, hogy megpróbálom a legnagyobb méretet majd.
szilbee
 
 


Minyu,
kerékbilincs :(. Gyerekülés? Hol érdekli őket?
Mi is szeretnénk az új házban kandallót csináltatni. Ahogy Téged ismerlek, alaposan körbejártad, hogy mit és honnan érdemes. Nem spórolnál nekem egy kis időt és megosztanád az okosságokat? :lol:
Jó hosszúhétvégézést! :)

Szilbee,
nagyon ügyi vagy Te is! A kép is cuki nagyon! :)

Rita,
Nóri is 9600, bevág a gumi a pocónál, de én még nem mertem a 10-et venni, nehogy kijöjjön a cucc. :) De most, hogy mondod, én is kipróbálom a nagyobbat már. :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Lányok!
Ismét lenne egy kérdésem! :oops: :)

Ti adtok a csemetéknek már halat? Ha nem, akkor miért nem? Ha igen, akkor milyet? Frisset? Konzervet?
szilbee
 
 


Sziasztok!
Gyümi téma: sokkal gyorsabban emésztődik, mint a "rendes "kaja és mivel nem jut tovább a belekbe, elkezd erjesztődni! Ezt én is most hallottam, lehet benne ráció!!!

Hal: én régóta adok már neki babakajás halat. Tegnap tőkehalasat vettem, ma próbáljuk ki, múlt héten lazacot evett, az is jó volt. Nekem azt mondta védőnéni, hogy minden héten egyen halat! És májat is! Csak ezt nem szabad túl sűrűn, mert méregtelenítő szerv!!!

Nekünk is beleülős uszógumink van, de kölcsön kaptuk, szerintem már legalább 3éves, de nagyon jópofa. Kutyus, nagy feje van, Regi a kutyafej és láb közé rakja a nyakát, így azt sem kell tartani :D :D

Hétvégére elutazunk anyukámékhoz! Puszi

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Tegnap véletlen séta közban ráakadtam olyan beleülös úszógumira. Van nálunk egy "Minden egy eurós" bolt. Ott volt kitéve. Bementem és vettem egyet. 400ft.-ba került.

Szilvi!
Én halat nem adtam még vanesszának, de májat már ö is kapott. Bár nem ette meg. Semmit se eszik az utóbbi idöben. :oops: Tegnap a szopin kívül 2 szilvát evett csak.
Irígykedve olvastam Dóri, hogy Nórika megeszik egy egész bébikaját. Örülök, ha 10 falatot beléeröltetek valahogy!!! :cry:
Bajban leszünk így!

Kép
patrisa
 
 


A máj már nálunk is megy, de most már akkor bevezetjük a halat is. :)

Patrisa
Szerintem ne aggódj, amiatt, hogy Vanessza kevesebb szilárd kaját eszik! A szopi ebben a melegben is fedezni a tápanyagbevitelt. Szerintem nálunk is csak azért eszik Levente olyan nagy mennyiségeket, mert még kapja vérszegénység miatt a Maltofer-t. A vas meg igen jó étvágyat csinál...

Mákod volt akkor az úszógumi ügyben. Mi is ma megyünk felhajtani egyet. Jövő héten megyünk egy napra Tiszanánára rokonékhoz ... hátha megyünk pancsolni. Az úszómellényt már beszereztük a Corából, mert ha minden jól megy, elmegyünk hajókázni is. :D
szilbee
 
 


Pelus:

én a babylove bugyipelusáról beszéltem, attól lett piros a popó, a normál tépőzáras babylove-tól semmi baja

Mi már Maxi Plus méretet használunk amióta 8,5 kg Csongi, hiába az 10 kg-tól van a Liberónál pl, mert
1. a combjánál a tépőzár bevágódik a maxinál, túl alacsonyan van, nem elég hosszú nekünk;
2. éjszakára nem elég az "űrtartalma" sem, tehát nekünk nem a nagyobból, hanem éppenhogy a kisebből folyik ki minden;
Bugyipelusból is maxi plust vettem, mégis bevágódik a gumírozás, vegyek talán akkor abból Juniort???

Torta: én nem tettem sütőport, de Te tegyél Szilvi! Nagyon ügyi vagy, h. már a próbasütésnél tartasz, nekem erre nem volt időm, az igazit is éjszaka sütöttem. Na milyen lett?

Úszógumi: aki azt mondja,h. "hálós", az mire gondol: arra a két keresztben betett csíkra, vagy valódi hálóra? Milyet kell keresni? Voltam ma a Corában, itt Szegeden sem volt (már), csak olyan, amire az volt írva, hogy 2 év fölött, és h. 56X74 cm átmérűjű, meg olyan, amire 3 év fölötti méret volt írva, az 61 cm átmérőjű volt. Mindkettőben keresztbe tett csíkok voltak. Tud valakisegíteni, milyen paraméterekkel rendelkezzen a gumi?
Rossmanban tegnap egyáltalán semmilyet nem találtam itt.

Szilvi! és te is ilyen könnyedén emelgeted Leventét?

Üdv:

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Mariann
Sajna nem sikerült a torta. Kétfajtát is próbáltam, de nem jött össze. :( :evil: Peddig bármilyen sütit meg tudok sütni... csak ezt nem... Tök gáz!!! :evil: Megyünk a "tyúk-rázdába" rendelni... :(

Én is sokat erősödtem Levente mellett, de az apja azért jobban bírja... :lol:

Az úszógumis dolog engem is érdekelne!!! :)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!

Úszógumi: "bugyiúszó" néven emlegették a játékboltban, 1300-ért vettük kb. Beleül voltaképpen a baba, és kidugja a tappancsit a két kör alakú lyukon. Mintha kilógatná a lábait belőle. Nekünk nagyon bevált!
Kép
Gyümit mi nagyon sokat eszünk. Milán imádja a barackot, naponta 3 szemet is befal. Még nem vettem észre, hogy fájna tőle a hasa.

Félszocpol ügyében hol lehetne érdeklődni itt a neten? Ha esetleg valaki tud ajánlani valakit? Nincs nagyon időm mostanában keresgetni!

Megyünk hétvégére anyuhoz "nyaralni"! Mindenkinek üdv és pusza!

bockbrigi
 
 


Brigi
Ez az úszógumi hány kilóig jó?
szilbee
 
 


Patrisa,
Zalán is ilyen keveset eszik, én megpróbálok sokszor adni keveset. Pár kanál joghurt, kefír, 1-1 barack stb. Egyik nap ilyen, másik nap meg többet eszik.

Szilbee,
Én halrudacskából is adtam már neki, panír nélkül. Persze nem mennyiséget, mert Zalán nem eszik sokat :?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!
Bekukk,mostanság ritkán tudok jönni,mert rossz a gépbe valami kütyü,most csak kölcsönbe van benne egy másik. :evil:

Nagyon szépek a babák,jók a képek!

Nálunk:megvolt az 1 éves vizsgálat,Máté 11 kiló 10 deka,81cm,fej 48,mell 48,5cm.
ÉS!Kedden elindult :D Már jó hónapja próbálgatta,1-2 lépést tett,de most aztán... Cuki nagyon,igazi babás totyogása van :D Viki teljesen másképp csinálta,furcsa látni a különbséget.
Az oltást nem kapta meg,mert a doktornéni látván a himlő lassan múló nyomait,azt mondta nagyon legyengíthette az immunrendszerét,és így többet ártana az oltás,mint használna.2 hét múlva megyünk vissza.

Enni alig eszik,nagyon meleg van(rohadt padláslakás),sokszor zuhanyoztatom,mert nyügi és nyafog.

Pelust mi DM-es bugyist használunk(1600 pénz),bár néha még ebbe is komoly küzdelem belepakolni a kölköt.A tuti a liberod lenne,de az drágább.Pamperst Máté is csak teli,kidomborodó pocakkal nem hagyta el :lol: ,amúgy róla is lecsúszott,botrány az a gumírozás.

Minyu,ha táblizol,javitsd a koromat légyszike,hétfőn öregedtem 1et,29-re :cry: Köszi!

Na megyek,még én is lehűtöm magam,őrölet itt az idő.

Jóéjt!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Tündérke,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

És NAGY-NAGY GRATULA MÁTÉNAK AZ ELINDULÁSHOZ!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Tündérke
Gratula az elinduláshoz!!! :lol: Biztos megkönnyebbültél, hogy nem kell most már cipelned a te hatalmas fiadat. Nem semmi súlya van ... :D és milyen magas ... :shock:

Tegyél fel léccccí képet!!! :D

Mi is padlástérben lakunk! Átérzem a problémádat!! Megy ugyan az egyik szobában a légkondi, de sajna nem sok hűtött levegő megy át a gyerekszobába... :evil: :?

Ana
Mizujs veletek??? Kezdünk itt aggódni! Minden rendben anyósoddal?? ...
szilbee
 
 


Szilbee
Tényleg szőkül... :lol: :lol: :lol:

Hal :oops:
Miután anya a szagától is rosszul van, gyerek sem evett még...
Bár lehet, hogy a gyerek előző életében hal volt? Annyira szereti a vizet :lol:

Olyan szépek ezek a gyerkőcök :lol: :lol: :lol:
Nem is tudom, melyik fiút válasszuk...
Vendég
 


Hrk,Szilbee köszi!

Hát igen,örülök a menetelésnek,8 hós korába állt fel,azóta vártam.Viki is 8 hósan állt,de ő 10 hósan el is indult.
Cipelni kegyetlen volt már tényleg.1x úgy mentem Vikiért az oviba,hogy kézbe vittem Mátét.Háááát,3 sarokra van az ovi,de majd meghaltam mire odaértem.Pedig akkor még kevessebb kiló volt.De muszáj volt,mert felkelt,és nem hagyhattam úgy az apjára,babakocsit meg már nem volt idő lecuccolni.
Magas?Hát nem tudom,néha annak tűnik nekem is.Viki ha jól mértem,1 méter magas,Máté a válláig ér :D ,és 2,5 év van köztük.
Mondjuk súlyba is mindjárt utoléri,csajszi 14 kiló így 3,5 évesen :x -iszonyú gebe,kilátszik minden bordája...

Szilbee,nálatok hogy áll a szigetelés?Nálunk nincs,azért is pusztulunk meg a melegtől.Télen meg ugyanezen okból majd megfagyunk.
Ráadásul ez az egy lakás van,körülöttünk csak a forró padlás.Irigylem is a ház többi lakóját,a jó kis hüvös lakásukkal.Komolyan felüdülés levinni pl a szemetet,lenn a földszinten szinte már hideg van :D

Hal:mivel nálunk meg csak én szeretem,csak magamnak nem csinálok,így még a gyerek se evett.

Próbálok képet tenni.

Ja tényleg,profi kicsinyitők!Átméretezés után ha elmentem a képet,és később elő akarom hivatni,a kész képen lesz valami minőségbeli változás az átméretezéstől? Lehet,hogy ez hülye kérdés,de fogalmunk sincs,és érdekelne nagyon.

T.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


na,nem tudom jó méretre kicsinyiteni :oops:

Kép

Kép
tündérke26
 
 


na,megoldottam másképp,remélem bejön.Katt a képekre!

szülinap:
Kép

url=tesók:
Kép

itt is:
Kép

alvás érdekes pózban:
Kép

alvás2,ragaszkodva a játékhoz:
Kép

kisvasúton,elfáradva:
Kép

levágtam Viki haját:
Kép

na ennyi,bocs a mennyiségért :oops:

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Tündérke
Nagyon jók a képek! Nekem különösen a két alvós tetszik! :lol: Egyébként Máté tényleg magas, persze az átlaghoz képest. :)

Nálunk sem jó a szigetelés, de mi télen is megdöglünk a melegtől, mert akkora radiátor van beszerelve az emeletre, hogy másik két szobát is simán ellátna hővel. A földszinten pedig még akkor is meg lehet fagyni. Szóval mi egész évben (kivéve tavasszal) állandóan csak sülünk. :(
szilbee
 
 


Brigi
ugyanilyen úszógumija van Annámnak is, azt hiszem 15kg-ig jó.

Halat 5 hós kora óta kap a gyerek. Eleinte csak bébikajást, majd hekk ill. tonhalat rántva (bunda nélkül). Most már konzervet is adok neki, imádja a makrélafilét olivában. Nálunk mindketten nagyon bírjuk a halakat, így természetes volt, hogy mielőbb kapjon a leányzó is.

Bugyipelusban mi is a Liberót vesszük (7-11kg), de nekünk nem vág bele a kislány husikájába (pedig van neki rendesen) :lol:
Huggies is jó, de az még drágább. Pelenkázásnál úgy bírom hanyatt fektetni, hogy közben itatom (általában bejön).

Minyu
megijesztettél a csrépkályhával! :( Mi úgy terveztük a lakást, hogy központi helyre cserépkályhát rakatnánk, ami 3 helyiséget is felfűthetne. Tudtuk, hogy nem lesz olcsó, de nem túlzás ez egy kissé?! (Nem Téged hibáztatlak, de ez döbbenet!!)

Szerencsére apa a héten szabin lesz, így sztem mi levonulunk Gunarasba. Ezt a hőfokot már tényleg csak víz mellett lehet kibírni.
Kezdek aggódni a ventillátorunkért :roll:

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta, Brigi,


és milyen játékboltban vettétek a gumikat? Én ilyet még itt nem láttam, nagyon tetszik! Hátha itt is van olyan játékbolt.

Tündérke!

Boldog szülinapot, és gratula Máténak az elinduláshoz! Nagyon édesek az alvós képek (is) !

Amúgy a cipekedés nálunk nem szűnt meg az elindulással, mert milyen egyszerű is lenne, ha most már oda menne, ahová én akarom!

Szilvi!

Sajnálom a tortát, sztem tojás nélkül egyszerűen nem lehet jót sütni.

Műtétek: a TV-ben mondták, h. a hőség miatt halasztanak programozott műtéteket az ilyenkor felszaporodó sürgősségi esetek ellátása érdekében. talán nálatok is ez volt, Sziszike.

Üdv:

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Sziasztok

Nagyjából visszaolvastam, de már el is felejtettem ki mit írt :x

Oli uh-ja teljesen jó lett. Bár én sejtettem hogy minden ok, hiszen márciusban csináltattam neki egyet Pesten, de az itteni doki azt nem fogadta el. A végeredmény az hogy Oli keveset iszik és ettől lesz erősebb színű a pisije + lehet hogy volt hugyuti fertőzése, de az antibigyótól elmúlt.

Anyósomat végül 20-án műtötték. Sajnos a daganatot nem tudták kivenni. Nagyon nagy és körbefonja az artériát és a gerincet is elérte már (egy ideje már panaszkodott hogy fár a gerince, és csináltak is neki ct-t, akkor miért nem vették észre a daganatot?) A szövettan eredménye hétfőn lesz, mert amit műtét közben csináltak gyorsteszttel értékelhetetlen volt. Kb 6 hónapja van hátra a kemoterápiával (de persze attól függ hogy reagál a kezelésre). A férjem totál kikészült, anyósom viszont egész jól viseli. Én meg nem tudom hogy viselkedjek. Nem akarom hagyni hogy a párom elhagyja magát, de nem is merem firtatni sem a témát, meg azt sem hogy mit érez. Na nem akarom tovább rontani a hangulatot.

Képek nagyon édesek.

Köszi a drukkot, nagyon aranyosak vagytok :)

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Dóra :)
Van egy csomó kandallós prospektusom, ha érdekel, beszkennelem, elküldöm, bár nagyrészük a neten is megtalálható. Ha ráér a dolog, akkor érdemes BNV-re idöziteni a dolgot, mert akkor akcióznak a cégek, 10-20-30%-ot. Bövebben szivesen irok privit, ha gondolod. :)

Roberta :)
Mi 2 céget kérdeztünk meg és nagyjából ugyanazt az árat adták meg végül. Mindkettö figyelembe vette az alapterületet, a szigetelést, és hogy felfelé szökik a meleg a lépcsö miatt, meg a panorámaablak rosszabb höszigetelö tulajdonságát. A szolnoki srác kiállitótermében 2 cserépkályha is volt, ami 350 ezer ft körül voltak, de nekünk annál nagyobb kell ide (állitólag...) :roll: ráadásul nekünk nem tetszenek ezek a régebbi stilusu csempék, igy mi egy tök egyszerü sikcsempét választottunk, ami állitólag drágább... :shock: Nemtom. Én is furcsállom, hogy egy sorral és oszloppal több kell nekünk és máris duplaköltség...

Ana :)
agyon sajnálom :( Te ismered a férjedet, de én minél többet beszélgetnék vele. Az, hogy a ct-n nem vették észre a daganatot, csak egy dolognak tudom be, hogy akkor nem amiatt fájt a gerince. A hasnyálmirigyrák sajnos iszonyat agressziv :evil: :cry:
És ha neked könnyebb, nyugodtan irj, panaszkodj itt a fórumon, mindannyian ezt tesszük! Megirjuk az örömeinket (hogy elindulatk a babók, már felállnak, stb) és a bánatainkat is!
Azért én még szurkolok nektek!


Puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

A meleg nagyon rossz, derékig ért a hajam, de levágattam, most csak váll alá, de nagyon melegít még minid, pedig fel is fogom.
Napi 4-5* is lezuhanyzok.:)

Én gyerkőcök előtt nem voltam vmi érzékeny, de utánna...s azóta ez romlott. :wink:
Ti-???

Genetikai UH-ra aug 3-án megyek 12re..remélem mindent rendben találnak és még a nemére is fény derülhet.. :wink:

Tegnap egész nap strandoltunk..annyira jól esett.
Annának vettünk ilyen beülős úszógumit, s tologattam úszva, Zsoli meg úszógumiba..szóval nagyon el voltunk.:)

Bár napkrém pont ott fogyott el, s horror áron volt csak ott, de akkor is volt és jó volt!
Haza felé pakoltunk, s Zsolinak sikerült kipukkasztania Anna úszóját, de ezen se idegeskedtünk, mert jó nap volt!!!

Haza felé megnéztük a házunk alapjait..már elkezdték építeni.:) :)
Olyan jó volt ezt látni!

Ma reggel meg Casting-on voltunk, reklám filmhez kerestek szereplőket...

Annyira jó, aki már a vége felé van..hamarosan a kezében tarthatja a kicsijét..énis szeretnék már itt tartani!!
Anyira várom!!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Ana,
Nagyon sajnálom :( Fel a fejjel!!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Minyu
Köszi hogy gondolsz ránk :)
Annyira irigy vagyok a kandalló miatt. Mi is szerettünk volna, de sajna nincs már hely a lakásban :cry:
Nemtudom nálatok hogy van, de nálunk beszorul a meleg a lépcsőnél és mikor megyünk felefelé hőgutát lehet kapni. Télen ez nem annyira gáz, de most...

Rita
Köszi neked is. Nincs semmi gond, mi még mindig bízunk a jóban, hogy talán...

Szilbee
Én szoktam olcsó bugyipelusokat is venni. Van itt Cegléden egy kis üzlet ahol pelenkákat árulnak. A bugyipelusok drarabja kb 45Ft. Szerintem ez egész baráti. Nálunk szerencsére Olira már rá lehet adni a simát megint, nagyon ügyesen érti hogy peluscsere és feküdni kell, és már nem is veszi le magáról.

Milánkámnak ma van a szülinapja :) Már 3 éves nagyfiú lett.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


BOLDOG HARMADIK SZÜLINAPOT MILÁNNAK!!!!!!!:P :P :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Boldog szülinapot Milánnak! :)

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Milán!!!

Boldog Születésnapot!
Kép
Anyudnak mond meg, hogy tegyen fel sok-sok képet a szülinapodról!! :wink: :D
szilbee
 
 


A szülinapról jut eszembe, hogy akit esetleg érdekel, tettem fel egy, a nővérem által kipróbál torta receptjét, a Anyaság :arrow: Szülinapi torta topikba. Nagyon fincsi!! Már én is kóstoltam. Bátran tudom ajánlani az első szülinaposoknak, de a nagyobbacskáknak is!! :)

Ha nem rendeltük volna meg a tortát, most én is azt csinálnám Leventének!!
szilbee
 
 


Milán! Boldog szülinapot!!!

Kép

Ana!
Annyira sajnálom!
Nem tudom, én hogy viselkednék! Iszonyú, hogy milyen kegyetlen az élet!!!

Teszek fel képet a mi úszóguminkról is:

Kép

Kép

Kép
rayo
 
 


Én is teszek fel néhány képet az első strandolásunkról! :)

Ana!
Sajna nem tudtam meggyőzni a népeket, hogy menjünk el a ceglédi strandra! Pedig nagyonkíváncsi voltam már rá! :? De azért így is egy fantasztikus napunk volt! :D

úszógumi
úszógumi
az első csobbanás
pancsolás
szárazon
falatozás
szilbee
 
 


Ana :)
Milánnak boldogy szülcsit. Tegnap néztem is, hogy a lilypie-os vonalzón Happy birthday volt kiirva :) Én is csináltam babafalvás vonalzót, de valamiért nem teszi ki a képet (pedig a megadott felbontásnak megfelel) :evil:
Nálunk nincs melegebb odafenn ilyenkor, mert nem tetötérbeépitéses a házunk,hanem szintelotolásos. Anyuéknál bezzeg. 14 éves koromig aszalódtunk tesómmal a tetötérben, de mi élveztük, mert igy volt külön szobánk :) Aztán én kolis lettem, ö meg férjhez ment, persze hétvégenként még fenn laktam :) Mot ha hazamegyünk, lenn alszunk a nappaliban, ott egyszerübb a közlekedés, ha éjjel felébred Móki. Na, szóval, nálunk nem reked meg a meleg :)
Kandallót: mi eleve ugy terveztettük a házat, hogy másodlagos fütésnek meglegyen a nappaliban a kandalló. Természetesen, tavaly fütöttünk kandalló nélkül, tehát azt is birja a rendszer.

Sziszike :)
Nekem fenekemig ért a hajam, én akkor vágattam le, mikor 33 hetesen begörcsöltem és befektettek a kórházba és 2 napig csak pisilni kelhettem fel. Akkor nayum a kórház folyosóján vágta le vállig érösre :) Aztán szeptemberben levágattam egészen rövidre, tüsire, azóta növesztem megint :)

Képek :D :D :D

Mi pénteken voltunk Hajdúszoboszlón, aquaparkozni. És amilyen hülyék vagyunk, jó le is égtünk apájával. Megérkezvén Mókit vekentük 50 faktoros krémmel, anyum maradt vele, mi meg rohangáltunk csuszdázni (mint a csitrik) és magunkat nem kentük be... :oops: Csak kb 2 óra múlva... De azért nagyon szuper volt!

Strandolós képeink nincsenek most, viszont alvós az nekünk is van, mert Nándi is szeret furcsa pózokban elaludni (néha egyik pillanatról a másikra kidöl :P
ez még junius elején készült, mikor nagyon hüvös volt :)
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

alvás a fotelben:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Boldog szülinapot Milcsinek!

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


nagyon jók a fotók!

Mariann
Kép
kmarian
 
 


2 dolgot akartam még irni :)

1, Tündérke :) Bár már nem aktuális, de ha lekicsinyited a képet, akkor ha elöhivatod, akkor rosszabb lesz a minösége!

2, Be tudná szkennelni valaki a babó kiskönyvét? Elhagytuk a mienket, és a védönénitöl csak olyan rusnya régebbit kaptunk. :oops: Igérem, nem élek vissza az adatokkal, csak kiretusálom az adatokat és kinyomtatom a "tiszta" kiskönyvet. Elöre is köszi-köszi!

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu jó képek!Látom tiedgyerek is össze tudja magát hajtogatni :lol:

Kicsinyitésre választ köszi,még aktuális.Sejtettem én,hogy nem tesz jót a képnek a kicsinyités,úgyhogy ezentúl hanyagolni fogom.Na nem mintha olyan sokat járnánk előhivatni,inkább a gép,meg pár cd van tele képekkel,de régóta tervezem változtatni ezen :roll:

Kiskönyv:azt nem a kh-ban adnak újat eltünés esetén?Nálunk legalábbis így van... Szkennelni sajna nem tudok :oops:

Végre nincs olyan meleg,jó volt ez a kis eső+szél.

Na megnézem a kb. fél 1 óta alvó Mátét,nem-e óhajt még felkelni...

T.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Mariann
úszógumit én Pápán az élményfürdőben vettem neki, de utána cirka feleannyiért láttam a Tescoban is :o (megérdemeltem).

Ana
CT-n lehet azért nem látták, mert akkor még nem volt ott semmi áttét. Sajna apumat 3 hét alatt vitte el. Ebben mindössze annyi jó van, hogy legalább nem szenvedett sokáig.

Képek tök jók, érdekes, hogy mennyire szeretik összecsomagolni magukat a gyerekek. Azért irigylem a hajlékonyságukat!

Reggel megyünk "nyaralni" 4 napra. Apa meglepett minket: foglalt szállást Balatongyörökön. Aki nem járt még arra az tegye meg egyszer, mert a legszebb része a Balatonnak. :lol:

Pestieket irigylem picit, most láttam a TV-ben, hogy micsoda eső jutott Nektek! Itt egy csepp sem esett!

Most megyek csomagolni, hétvégén jelentkezem! :P

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Az uszógumit egy sima játékboltban vettük -semmi márka, de itt nálunk nagyon gazdag a bolt felszereltsége. Nem tudom hány kg-ig jó. Ha nő Milánka, én egyébként karúszót adok rá, sokkal biztonságosabb, mint az úszógumi.

Ana! Sajnálom! Milánnak boldog szülinapot!

Szombaton elhagyott minket a 9 hetes babánk. Tegnap volt a műtétem, haza is engedtek. Most már jól vagyok. Szerencse, hogy itt van Milán, különben beleőrültem volna. Próbálom racionálisan felfogni a dolgot, de azért nagyon fáj. A miért-re ennyi idősen még nincs válasz.

Puszi!

bockbrigi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?