Új privát üzeneted érkezett!

Esperanza,

morzsa25, mindjárt bekapcsolom az én gépem, most a páromén vagyok.
Vendég

Szia Kriszti!!!

34-leszek és Üllőn lakom!
Puszi és köszi mindent! :D :lol: :P
tvmaci

Szia Kriszti!!!
De igen julius!
tvmaci

Ok, mostmár csinálom is....
Vendég

Kép Kép
Vendég

Bibar,

az ő helyében én is meghülyülnék...a várakozás a legrosszabb.

Lasan elteszem magam holnapra, mert korán kelek.
Mindenkinek további szép estét, és jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!!!!

Lenne egy kérdésem beültetés után hányadik nap ágyazodik be???
Tudom hülyeség de én csináltam egy tesztet és negativ lett!De már majd megőlt a bizonytalanság UTÁLOK várni! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Köszi Erika
tvmaci

Szia Kriszti
tudom,csak vicceltem.tudom sajnos mit okoz az itthoni várakozás,teljesen megbolondul az ember,ez a legrosszabb része az egésznek.meg persze az eredmény hirdetés a dokinál.
neked mikorra várható a leszivás?
szia

bibar

Jó reggelt Mindenkinek!

:)

Üdv az újaknak!!!!! :)
mot

Sziasztok!
Hát sajnos nem jó híreim vannak! :cry:
A doki bácsi tegnap nem talált petezsákot, így elkülgött vérvételre ami nagyon alacsony volt(HCG)72,6- de nekem már 2000 körül kellett volna lennie. :cry:
Így most várom a mensim, és a jövőhéten ismét HCG tesztet csinálnak.

Most pihi aztán szept-ben folyt.köv.
Erre nem számítottam! :cry:
Majd jelentekezem! :cry:
Üdv.Brigi :cry:
brigii

Brigii :( :( :(
nviki
Budapest III. kerület

Brigii, jajj, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok erőt kívánok neked a továbbiakhoz! Többet, most nem tudok mondani.
share

Sziasztok!
Új vagyok a topikon,olyan jó,hogy rátaláltam,itt csak BMC-sek vagyunk.Köszi Bibarkám!
Én is nagyon szeretnék ebbe a gyönyörű táblázatba bekerülni és minnél előbb mosolygós arcocskát kapni.
Néhány infó:pénteken megyek eredményhírdetésre,már nagyon izgulok,a Zeke a dokim.30 éves vagyok,első lombik.
lukrécia

Brigi :cry:
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnos én ilyenkor aragondolok hány olyan ember van aki kap ajándékba a jóistentől babát és nem foglalkozik vele és felsem fogja ez mekkora csoda :oops:
tvmaci

Szia Lukrécia!!!! :?
Én szerintem tudom ki vagy!!!!! :lol: :lol:
tvmaci

Minden új "tagot" szeretettel köszöntök!!!

Kép
mot

sziasztok
köszönjük a meleg fogadtatást.visszanéztelek titeket,nagyon jó volt olvasgatni,szuper kis csapat vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

bibar

Brigi:
Nem jelentkeztél tegnap, ezért rosszat sejtettem, még este is benéztem, hátha írsz. Nem jó hírek ezek, én is úgy félek az inszemtől, nem tudom mi lesz. Tudom, csak pozitívan, de ez nem könnyű, 3 sikertelenség után. MOst mondjuk megint jól érzem magam, talán ez segít, meg bízom ebben a Merionalban. Pénteken nézi a doki, hogy mekkorák a tüszők. Aztán ha minden jól megy jövőhéten inszem. Szabin leszek, szóval bármelyik nap jó lesz nekem, legalább nem kell cserélgetni a műszakokat.
Sajnálom a történteket, de ne légy szomorú.
Esperanza(Esmeralda) :)
esperanza

Share:
Neked hányadik inszem volt?
esperanza

Szia, Esperanza!
2. inszem volt.Én is ugyanúgy félek az egésztől, ahogy te.
Annyira együttérzek Brigivel is. Nekem már volt 2 terhességem, amikor nem fejlődött a baba - ezt nevezik biokémiai terhességnek a dokik, és tul.képpen nem is foglalkoztak vele a BMC-ben sem. Pedig ez nem olyan dolog, amiről nem vesz tudomást az ember. Mégiscsak megtermékenyülés volt, elkezdődött egy kis élett.....
Szóval, megértem a félelmeidet, de bízzunk abban, hogy a történelem nem ismétli önmagát, és neked sikerül a 4. inszem, Briginek a következő lombik, és nálam is fejlődik szépen a baba. Mást nem tehetünk. Bízunk, amíg bírunk....
share

Kedves Mot!
Köszi a kedves szavakat.Eddig egy másik fórumon voltunk Bibar,Maci meg én,nekem speciel ez jobban tetszik,itt csak BMC-sek vagyunk.Onnan meg érdekes tapasztalatokat lehetett gyűjteni arról,máshol mit hogy csinálnak.
Maci!
Szerintem is tudod ki vagyok... :lol:
Aztán ne idegesítsd magad felesleges dolgokkal,tudod mire giondolok....
lukrécia

Sziasztok!
Én is üdvözlök minden újat, no meg persze régit is :lol:
Csak közben dolgozom:(

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Nviki
látom neked 2 szivecskéd van,hihetetlen lehet a boldogságod!!!ez a vágyam nekem is,egyszer úgy is sikerül.neked hányadikra jöttek össze a babócák?

bibar

Sziasztok!

Sajnos egész nap dolgoztam, így nem jutottam net közelbe....

Brigii,,annyira sajnálom.. :cry: :cry: :cry: Nem is tudok mit mondani, írni, nagyon meg vagyok lepődve,teljesen letaglóztam...most is keresem a szavakat, egyszerűen nem fogom fel!! :( :(

Lukrécia, természetesen szivesen látunk a csapatban, még a lakhelyre, és a transzfer időpontjára lennék kíváncsi, hogy teljesen ki tudjam tölteni a táblázatot, aztán teszek is föl egyet...

Esperanza, én holnap megyek, már nagyon várom! :)

Bibar, ,én még csak holnap kezdem a szurit, nem tudom, mikor lesz a leszívás, ez attól függ hogyan reagálok a szurikra!
Remélem jól, és aug. közepén meglesz....
Vendég

bibar,
köszi az infót...

Share,
megkaptam az emilt, mindjárt válaszolok! :)
Vendég

Kriszi!!
Köszi szépen ,hogy ilyen hamar felkerültünk a táblázatba remélem lesz szivecske mindenki mellett!!!!a programhoz pedig egy nagyon nagy kalappal!!! :lol: :lol: [/img]
tvmaci

tvmaci :)
aranyos vagy! Rám is fér..
Vendég

Íme egy aktuális tábla...
Lukrécia lakhelye hiányzik, a következőben benne lesz, ha megírja :)

Kép
Kép
Vendég

Bibar :lol:
Igen, van nekünk nagy öö bódottá:)))))
Harmadik lombikra sikerült, de ez a negyedik beültetésem volt, mert volt egy fagyim is.
Neked ez most az első? Úgy látom hétfőn eredményhírdetés!
Drukkolok nagyon, hogy neked is teljesüljön az álmod! Most nagyon jó széria van!

Hali
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Örülök Viki, hogy hallom a hangodat!!!

Bibar :)

Blasztociszákat kaptál vissza ugye???

Mindenkinek szurkolok!!! :)
mot

Bocsi !

Elnéztem!

Lukrécia kapott vissza blasztocisztákat!!! :)
mot

szia Nviki
sajnos nem az első,nekem is a 4.-ik,ebből 2 leszivás volt és két fagyi.szertném még megkérdezni,hogy vérvétel elött érezted hogy sikerült?éreztél valamit?
mot!
az tényleg lukrécia,én 3 db -ot kaptam vissza 3naposan,8,9,8 sejteseket.

bibar

Jó reggelt :)

Üdv az újaknak :) és sok sikert mindenkinek :)
chesti

Szia Kriszti!
Köszi hogy ilyen hamar beleírtál a táblázatba,jó érzés ott látni magam.Budapesten lakom.
Sok sikert a programhoz,látom ma kezded.
Mot!
Én kaptam blastocystákat,holnap derül ki,megérte-e,hogy a 9 megtermékenyült tündérkéből csak kettő élte meg az 5-ik napot.
lukrécia

Bibar,

Nem, pont hogy az esélytelenek nyugalmával mentem be a rendelőbe.:) És én voltam a legjobban meglepődve /még a szám is tátva maradt/ mikor a doki közölte, hogy 122 a hcg-m,ami akkor másfél gyereket jelentett.:) Szóval a lényeg az az, hogy utólag visszagondolva talán kevesebbet fájogatott a hasam, mint az előzőeknél, és most a transzfer napjával együtt 6 napot voltam otthon míg ezelőtt mindig a két hetet, ami maga az őrület volt.
Sok joghurtot ettem, meg túrórudi hegyeket, sok vizet ittam, és egy szemet nem hittem, hogy pont most sikerül.
Most akkor nem értem, hogy hány lehetőséged van még? Miért csak két leszívás volt?
nviki
Budapest III. kerület

Lukrécia!

Nagyon nagyon szorítok Neked! Mi is blasztókat kaptunk vissza! 6-ból 3 fejlődött szépen az 5 napig!!! Egy kistesó a hűtőben van!

mot

Nviki
az első leszivásnél 12 szivtak le
beültettek 2-őt,nem sikerült.2.az fagyi baba volt,az sen sikerült.a 3. szintén fagyi baba volt,az sem sikerült.most van a 4. próbálkozásom de csak 2 lehetőségem ment el.még van 3,amire remélem nem lesz szükségem.ja ez most uj leszivás volt,11szivtak le,9 maradt,6 fagyiban.én sem érzek semmit,ezért kérdeztelek,elássam e már magam.köszi a választ

bibar

Sziasztok!
Szerencsésen hazaérkeztünk a BMC-ből... Nem is volt olyan nagy forgalom, mint szokott!Ennek én örültem a legjobban.
Megvan a szuri, de a kedves doktor bácsi azt mondta, csak vasárnap kezdjem el szúrni, én pedig már úgy voltam vele, ez a 2 nap ide vagy oda, már nem fontos, nem is kérdeztem miért... Csinált hüvelyi UH-t és gondolom a látottak elapján döntött így.Úgyhogy van még 2 napom előkészülni.

Lukrécia,
köszi az infót, szorítok Neked is!

Esperanza,
holnap minden kiderül...Nagyon jó hangulatban volt ma Sz. Dr, kedves, aranyos volt, mindent magyrázott,(alapból ilyen, de ma fokozta egy kicsit, lehet azért mert én voltam az első beteg akit megvizsgált), szorítok holnapra, hogy szép tüszőcskéid legyenek! :)
Vendég

Kriszti:
Hú de gyorsak voltatok. Én nekem is múltkor azt mondta(pénteken)hogy csak vasárnap kezdjem a szurizást, ő biztos jobban tudja. Képzeld, úgy néz ki felvisznek kocsival holnap, megy az a másik dújv-i lány is inszemre. :D
esperanza

Bibar :lol:
Az nem semmi termés!!! Nekem a legtöbb 8 volt amit leszívtak.
El ne ásd magad!!!!!! az nincs engedélyezve:)

Kitartás már csak 4-et kell aludni!:)
De úgy látom, hogy a tvmacinak is csak négyet kell aludni addig!

Bibar,Tvmaci,Lukrécia :lol:
Drukkolok nektek!!!!!
nviki
Budapest III. kerület

igen mi 3-an együtt ücsörögtünk napokat a bmc-ben,aztán Lukrécia megelőzött minket,igy tvmacival együtt mentünk leszivásra és beültetésre is,sőt végig fej-fej mellett haladtunk,tök egyforma dolgaink voltak.Zeke doki még meg is jegyezte.jó volt,legalább nem unatloztunk,mindenkinek ilyen jó hangulatu punkciot és beültetést kivánnék!
nekem a terméssel soha nem volt probléma,de sajna eddig nem akartak benn maradni.de majd most!!!!!!

bibar

Nviki!!!!!
Nagyon jó.hogy már nem a bizonytalanságba lebegsz gratulálok neked!!!!! :lol: :lol: :lol: És kivánom hogy minden vágyad teljesüljön a picurokal kapcsolatba!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tvmaci

Mot!
De jó hallani a jó példát....Meg is néztelek a táblázatban,hol tartasz,azért az szupi,hogy már a 12 héten túlvagy,az azért vízválasztó.
Sajna nem érzek semmi tünetet,egy kis hányinger jókedvre derítene,dehát semmi.Kicsit kezdem elveszíteni az önbizalmamat,így az uccsó nap.Hát majd holnap kiderül.
Tök szupi,hogy maradt fagyid,én ezt nagyon sajnálom,hogy nekem nem,nem is annyira a procedúra miatt,hanem mert akkor -ha most nem sikerül-jövő hónapban már mehetnék megint,így meg ugye várni kell.
Nviki!
Köszi a drukkolást!Nagyon ránk fér,már totál kivagyunk mindhárman!
lukrécia

Lukrécia!!!!
Minek neked fagyi amikor már vanak pocaklakoid!!!!!!!!!!!!!
tvmaci

Kriszti!!!Örülök,hogy ilyen hamar végeztél és remélem az egész program alatt minden ilyen gördülékeny lesz!!!!Nagyon szurkolok!!!
Mindenkitöl bocsi a helyesírási hibáimér de a suliba utáltam a magyar nyelvtant ezt mostmár ugy hivják hogy dixlexszia a fia aki 10-éves is ezzel küzd tehát örökletes sajnos!!!!tehát bocsi!!!!
Mindenkinek babaesőt!!!!
tvmaci

Esperanza,
örülök neki, hogy nem mész egyedül! :)
Amit küldtél az iwiwen, naivan továbbküldtem, és most mindenki írja, h' kamu levél...
Nem győzök elnézést kérni...

Megyek éjszakára, úgyhogy sietek...
Puszi mindenkinek!
Kriszti
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?