Új privát üzeneted érkezett!

Naaaaaaaa, ha szada felől jössz...beérsz a "nagy" lámpás kereszteződéshez, ott balra mész....kanyarodsz végig a főúttal...elhagyod a nagy CBA-t(jobb oldalt), majd mész tovább kb 600 m-t és bal oldalt lesz egy buszmegálló és kb rögtön utána egy beton út...ott balra kanyarodsz (ott a gyógyszertár) és mész tovább az úton párszáz métert és jobb oldalt láttam egy nagy játszóteret.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Végülis még nem néztük meg a játszóteret, mert közben hazajött apa és csinált nekünk más programot. :) Ma jutott megint eszembe, de most meg esik az eső! Most leteszem Domit aludni, aztán ha felébredt, majd meglátjuk milyen idő lesz. A leírás alapján (köszi prüntyi!) már biztosan én is könnyebben megtalálom, a múltkor csak vaktában indultam volna el, mégsem olyan nagy az a Csonkás, meg csak találkozom közben valakivel, aki útbaigazít. :)

Tegnap elvittem a Domit (februárban volt 2 éves) bölcsinézőbe. Amikor mindent megbeszéltem a nővel, nem akart jönni velem haza, úgyhogy otthagytam egy órára. Nem is keresett. :)) Persze azért egy egész délelőtt biztosan más lesz. Majd jövő héten meglátjuk! Nagyon kell neki a társaság, itthon már unatkozik és csak a hülyeségeken jár az a kicsi esze. :) Nem tudok eleget foglalkozni vele a 3 hónapos kicsi mellett.
callyee
 
 


Ma egész jó idő volt..megtaláltátok a játszóteret?
Hááááááát igen, két picivel...mi is csak jövő év végére, vagy az utáni elejére tervezzük a második babát. Kb. hasonló korkülönbséggel. Felkötöm a gatyámat! :lol:

Kép

Kép
prüntyi
 
 

 
 

Prüntyi,
mi végül nem jutottunk el a játszotérre, mert mindig közbejött valami :( :)

Callyee,
melyik bölcsibe vitted Domit? és szerinted lehet még jelentkezni? én is erösen gondolkozom...

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Hát, megnéztem egy játszóteret a múltkor a Csonkáson, de nem nagyon jött be. Nagyobb gyerekeknek való, mert magas mászókák vannak benne, viszont se kis hinta, se homokozó... Majd még folytatom a felfedezést, ha lesz egy kis időm.

Bölcsiben a Fehér Hajóban voltunk (már háromszor). Először az Árnyasba szerettünk volna menni, de lemondtam, amikor kiderült, hogy jön a kistesó. Meg aztán a Veresre költözéssel is csúsztunk és nem tartották volna fenn a helyet. Aztán most, hogy megvolt a költözés, a kiscsaj megszületett, megszoktuk az új helyzetet, megint aktuális lett a kérdés. Viszont az Árnyasban továbbra sincs hely, csak várólista. Így maradtunk a Fehér Hajónál. Családias, a gyerekek szeretik, a Domi haza se akar jönni onnan (egyelőre) :)
callyee
 
 


Ja, és szerintem még talán van kapacitásuk plusz egy gyerekre.
callyee
 
 


Callyee,
köszi :) és hol van ez a Fehér Hajo?

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok,
csak gyorsan beköszönök, és elbucsuzom 2 hétre, mert elutazunk nagyszülökhöz a Velencei tohoz, aztán Bajára a halászléfözö versenyre :)
Majd jelentkezem julius közepe táján :D
Mindenkinek szép nyári napokat!

KépKép
fibi
 
 


Fibi,

Most látom, hogy elutaztok. Jó pihenést! A Fehér Hajó amúgy a Salamon király útján van, a Csonkáson. A veresegyhaz.hu-n fent van a pontos címe, telefonszáma. Ma hagytam ott először a kicsit egész délelőttre, ott is ebédelt. Nagyon jól érezte magát! Amikor mentem érte, egyből hozzám futott, átkulcsolta a lábam és mondta, hogy: "Anya, szerete!" Elég ritkán szokott nekem szerelmet vallani! :lol:

A védőnőm ma mondott még két játszóteret, ami kisebbeknek is jó lehet: egyik a mézesvölgyi iskola háta mögött van, a másik pedig a Pharmavit felé, a Polgármesteri Hivatal után balra. Majd megnézzük őket a jövő héten. (Most vendégeink vannak, meg van az elfoglaltság.)
callyee
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy ide pofátlankodom de olvastam,hogy játszóteret kerestek ami pici babáknak is megfelel,nem hiszem,hogy itt van ilyen.A csonkási játszótér még 2 éve a nagyobb gyerekek számára is veszélyes volt,mert a kerítéslécek tűhegyesre voltak faragva.Arról már ne is beszéljünk,hogy teljesen kezeletlen fából épűlt,így tele mehet a kezük szálkával.A Pharmavit mögötti játszótér szintén nem kicsiknek való, egy hete onnan vitte el a gyerekemet a mentő mert annyira biztonságos-persze a fiam is hibázott-se kerítés,se korlát mellette 1 méterre autóút.A mézesvölgyi mögött még nem jártunk de nagyon szkeptikus vagyok,valószinüleg az sem úniós játszótér.
Diadém
diadém
 
 


Hát ez szomorú! Sajnálom a történteket, remélem nem volt nagyon nagy a baj és már rendbe jöttetek. Akkor a Pharmavit mögötti játszótér is kilőve. Én azért még reménykedem, hogy a Mézesvölgyi mögötti nem rossz, végülis nemrég épült. Majd a jövő héten megnézzük, ha meggyógyultunk. Rokonoktól kaptunk egy kis import vírust Németországból, láz, orrfolyás, köhögés... hm.
callyee
 
 


Látom, mindenki nyaral. :)
Tegnap meglátogattuk a két kérdéses játszóteret és az eredmény lehangoló. :cry: A mézesvölgyi ugyan tényleg nem régen épült és fák alatt van, árnyékos, de szintén nagyobbacska gyerekeknek való és elég szemetes is. Ráadásul gyerekek helyett egy hajléktalannak látszó pasi társaságát élvezhettük (nem is tudtam, hogy Veresen is vannak hajléktalanok..). A Pharmavit felé eső játszótér pedig a többi eddig látotthoz hasonló, szocreál, ütött kopott, szemetes - ott ki sem szálltunk az autóból. Bekerítve is csak félig van, fa egy szál sem, semmi árnyék. Elég szomorú a helyzet. Ha már város Veresegyház, legalább megérdemelne egy normális játszóteret. A Pamut-tónál elkezdtek építeni egyet, de a terület bekerítése után már csak pár kisfa ültetésére és két rönk mérleghinta beállítására maradt energiájuk, aztán lehet elmentek szabadságra..? Kíváncsi vagyok, befejezik-e az idén. Siratom a régi, pesti játszóterünket. Itthon a kertépítési projekt beindítva, remélhetőleg még az idén elkészül. Akkor jöhettek hozzánk játszani. (itt legalább a macskák sem fognak belepisilni a homokozóba)
callyee
 
 


Szia Callyee!

Nos látom Te is ugyanazon a véleményen vagy mint én,itt egyszerűen nincs egy normális játszótér.Beszélgettem Anyukákkal akik a Csonkáson laknak és egy polgármesteri fórumon azt mondták az önkormányzatnak van pénze játszótéri játékokra, csak éppen arra nincs,hogy ezt kultúr módon elhelyezzék.Ezért ha valaki bemegy a polg.mest.hiv-ba, akkor elvileg egy épkézláb elhelyezési tervvel kaphat ilyen játékokat.Persze itt már csak az a kérdés,hogy a mostani munkamorál mellett kinek van ideje közmunkában ásni stb.Én sem gondoltam volna soha,hogy visszasírom a békásmegyeri alapítvány játszóterket, ahol tisztaság volt,wc,gondnokság és még sorolhatnám.
Köszi az érdeklődést a nagyfiam egy csukló töréssel és a félarcán felületi hámsérűlesekkel megúszta.Ezek után már mi is csak saját játszótérben gondolkodunk.
Remélem jól vagytok,jól bírjátok ezt a nagy meleget.
Sajnos nem olvastam vissza 3 rosszcsont mellett nehéz,mekkora a pindurkád???? :lol:
Szia Diadém
diadém
 
 


Hahó!

Tudom, tudom, eltűntem, és most is csak egy gyors kérdés egy szintén eltűnt hölgyeményhez :wink: :
Fabri :D ,
Létezik, hogy ma este 6 körül egymás mellett mentünk el a veresi strandnál????
Te is néztél, meg én is :lol: , és hirtelen nem tudtalak hova rakni... :oops:
Mire rájöttem, meg már bementetek, értünk meg jöttek.

Na léptem is....és majd igyekszem jönni.

Pusza: Mondi
mondiri
 
 


Szia Diadém,

A kislányom 3,5 hónapos, a fiam 2,5 éves.
Tényleg lennének játékok, csak közmunkában kellene őket elhelyezni...?! Ilyet még nem hallottam. A fiad akkor egyáltalán nem úszta meg olcsón a játszóterezést. Remélem, hamar rendbejön. Mi (illetve én) elég rosszul tűrjük a meleget. Leginkább a lakásban, illetve a teraszon vagyunk. A terasz a reggelt kivéve egész nap árnyékban van szerencsére, de azért így is meleg van. Tegnap egész nap Pesten voltunk, mert hálószoba-bútort keresünk. Szeretnénk egy egzotikus stílusú franciaágyat beszerezni, de eddig még nem láttam olyat, amibe beleszerettem volna. Jártunk egy indiai boltban, de ugye ezeknél nincs katalógus és egy-egy ágyat hoznak csak. Amikor azt valaki megveszi, akkor hozzák a következőt, és nem tudni az hogy fog kinézni, mindegyik más és más. Ez persze nagyszerű, csak így nem lehet tervezni. Oda kellene járnom egy évig, hogy egyszercsak találjak egy nekem tetsző darabot? :))
callyee
 
 


Sziasztok!

Én Fótról "néztem be" hozzátok, é sajnos elkeseredtem a játszótereket olvasva. Sajnos itt sincs igazán jó játszó, 1 helyet tudok, de már ott is az egyik hinta félre lóg, a másikra meg "várólista" van. Amúgy itt Fóton teljesen behalt a babaélet, sajnos 0 mozgás van. Az én 1 évesem pedig épp gyerekfóbiában szenved, azaz fél a gyerekektől, ezt szeretném feloldani nála, hogy társaságba viszem, de nem tudom, hová. Voltunk a Veresi Árnyas játszóházban, tetszett is, csak épp pajtás nem volt
:( . Nem tudtok valamit ajánlani?

köszi

elia
elia
 
 


Sziasztok Lányok!

Én a Gyermeke/magzatok kor szerint - 2005. őszis topicból vagyok.
Ha nem haragszotok, néha bele-bele olvasgatok a topikotokba, márcsak azért is, mert "közel" vagytok hozzánk, és főleg azért, mer t úgy látom, mostanában ugyanaz a probléma foglalkoztat Titeket, mint ami engem is (játszótér, bölcsőde)
Én MOgyoródon lakom, és most megfogott Elia hozzászólása, mert abszolút ugyanez a problémám nekem is.
Sajnos autó nélküli vagyok, mert a párom azzal jár dolgozni, és nem tudok más településre menni, akár egy jó játszótérért.
Mert az ugyan itt, Mogyoródon sincs.
Ezen mondjuk mindig is kiakadok, ha ez a téma, hogy a XXI. században, Budapestről 15 km-re, sem egy játszótér, sem semmi.
Arról mondjuk ne is beszéljünk, hogy bölcsőde sincs.

Elia!
Jót mosolyogtam magamban, bár ez inkább elszomorító. Azt írod, hogy nálatok teljesen behalt a babaélet.
Hát, mit mondjak??? Én itt olyanról még nem is hallottam.
Átérzem a problémádat, márcsak azért is, mert én ráadásul nem is vagyok idevalósi, és nemhogy kisbabásokat, de szó szerint senkit nem ismerek.
Tehát itt abszolút nincs társaságom.
Gergő kisfiúnk 10 és fél hónapos, és nagyon szívesen hordanám esetleg játszótérre, ahol ő is, és én is jól érezhetnénk magunkat.

Pedig Gergő aztán tényleg nagyon szereti a kis pajtásokat!!! :) :) :)

Kép
kuha
 
 


Szia Kuha!

A babaélet abban merült ki, hogy volt baba-mama klub, amire persze nem jártunk, hogy miért, azt most inkább nem részletezném. No, hát most ez is szünetel őszig.Emellett volt egy kispajtásunk itt pár utcányira, de annyira eltérő a napirendünk, hogy hetek óta képtelenek vagyunk összehozni a lurkókat.

Figyu. Veresegyházán van egy jó játszóház, ha van kedvetek egyszer ellátogatni oda, akkor szívesen megyünk felétek kocsival, nem nagy kerülő, és akkor ti is el tudtok jönni. Így nekünk is lesz játszópajtás, nektek is, és legalább ti is ki tudtok mozdulni. Egy óra 800,- Ft. Nem tudom, hogy ez nektek belefér-e, de talán néhanapján igen.

Nos?
elia
 
 


Szia Elia!

Köszönöm a szíves felajánlás, azt hiszem, élni fogok vele.
Mindenképp jó lenne Gergőnek is, ha gyerekek között lehet.

Jövő héten Apa VÉGRE szabadságon van, úgyhogy szeretnénk minden percét kiélvezni, de utána - és persze, ha nektek is megfelel - szívesen megnéznénk azt a játszóházat.


Egyébként itt is van baba-mama klub, de nem ám ilyen "sima", hanem vallásos töltetű. Azt hiszem, hogy nővérek tartják, imádkozás stb. Persze játékok is vannak, és állítólag jópáran járnak.

Nem szeretnék senkit megbántani azzal, amit most mondok, de én ezt szeretném inkább kihagyni.

Egyébként Gergőnek is van időnként kispajtása, ráadásul pár nap eltéréssel egyidősek is.
Az egyik Prüntyi kislánya, akit ebből a topikból is ismerhetsz, ők ugye VEresen laknak.
Egyébként Prüntyit a 2005. őszi babás topikból ismerem.

A másik kislány pedig nem itt lakik a közelben, ők Verőcén laknak, de az anyukájával elég soxor szoktak hozzánk jönni.

Egyébként mi a neve annak a játszóháznak Veresen? Megkérdezhetem???

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Kuha!
Szintén Mogyoród, én se itt születtem, ismerőseim persze vannak, de gyerekek nem igazán... Baba-mama klubbot én is kihagyom, játszótér meg szerintem majd akkor lesz, amikor az unokáinkat fogjuk hurcolászni.
Bölcsi nincs, de az oviban idéntől indul mini csoport, ahova 2 éves gyerekeket már felvesznek. Minket nem érint a dolog, de másnak hátha hasznos az infó. Nagyon nem reklámozták, én is véletlenül hallottam róla.

Egyébként nekünk van közös ismerősünk :wink: , legalábbis, ha az vagy, akire gondolok. Ha nem, akkor bocsi. Azt hiszem, hogy a legjobb gyerekkori barátosném unokatesójának vagy a felesége. Nem akarom leírni a nevét, de szadai vagyok, Ő is, Bettinek hívják, az apukája mogyoródi, az anyukája pedig anyósod testvére volt. Eltaláltam?

Bea
Vendég
 


Én sem voltam még játszóházban itt Veresen, hiába lakunk itt. Nem régóta van egy autónak jóindulattal nevezhető szakadt ladám, amivel azért ide-oda el tudunk legalább menni a városon belül. (A jobbik autóval apa jár. :) Mennyi idős gyerekek vannak a játszóházban? Nekem a kicsi még nagyon kicsi, de már érdeklődik, lassan mennék vele ilyen helyre.
callyee
 
 


Fifianyu!

Bingóóóóóóóó!!!

Én vagyok az!!! :) :) :)
De áruld el, honnan ismersz??? Vagy legalábbis honnan tudod,hogy ki vagyok? Csak azért kérdem, mert szerintem a profilomban nincs benne a rendes nevem , ami alapján simán rámismerhetnél.

Amúgy köszi a bölcsis infót, engem bizony érdekelni fog, de csak jövő szept-től, amikor Gergő 2 éves lesz. Akkor megyek vissza dolgozni.
Viszont erősen meg kell gondolnom ezt a "hová írassam bölcsibe" dolgot, mert a párommal mindketten a XIII. kerületben dolgozunk, tehát mondjuk az lenne a célszerű.
Dehát ismerjük a pesti bölcsiket, meg a nem pestiek bekerülési lehetőségeit... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Játszótérről meg csak annyit, hogy valszeg tényleg csak az unokáinkat fogjuk itt hurcolászni.
Hallottam valami magán kezdeményezésről, ahol az önkormányzat ad a HÉV-en túl egy telket, ott , akinek van pénze, beleszállhat, és épülhet játszi.
A mogyoródi topikban van is egy felhívás, 20.000 Ft a beugró, és csak így lehet kulcsot kapni.
De nekem ezzel a kulcsos dologgal fenntartásaim vannak.
Mert most felteszem beleugrik 10-12 család, fejenként 20e Ft-ért.
És mi van, ha félév múlva még jelentkezik 4-5 család, meg 1 év múlva, meg 5 év múlva??? Azoktól is majd 20e Ft-okat szednek? Meg egyébként is, gyalog nekünk felérne egy kész túrával, ha oda járnánk, úgyhogy kihagyjuk.

Kép
kuha
 
 


Szia Kuha!

Árnyas játszóház a neve, talán azért, mert az Árnyas u. 1 alatt van ? :lol:
Akkor majd szólj, ha jó nektek, és megyünk, ok?

Callyee!
Sajnos nem tudom, hogy milyen korú gyerekek járnak oda, mert még csak 1x voltunk, akkor is magányosan.
Kérdeztem a foglalkozást tartó lányt, azt mondta, hogy volt már 6 hós babájuk is, meg 20 hósak is. Mi holnap megyünk, remélem, lesz pajti.
Aranyos játékok vannak, és nekem az is tetszik, hogy kinti rész is van. Igaz a hinta sajnos nem babahinta, de az ölemben ez is működik.
elia
 
 


Szia Kuha!

Árnyas játszóház a neve, talán azért, mert az Árnyas u. 1 alatt van ? :lol:
Akkor majd szólj, ha jó nektek, és megyünk, ok?

Callyee!
Sajnos nem tudom, hogy milyen korú gyerekek járnak oda, mert még csak 1x voltunk, akkor is magányosan.
Kérdeztem a foglalkozást tartó lányt, azt mondta, hogy volt már 6 hós babájuk is, meg 20 hósak is. Mi holnap megyünk, remélem, lesz pajti.
Aranyos játékok vannak, és nekem az is tetszik, hogy kinti rész is van. Igaz a hinta sajnos nem babahinta, de az ölemben ez is működik.
elia
 
 


Elia!

Akkor majd számolj be nekünk légyszí, hogy hogy tetszett újra a játszóház, jó???

Bár Gergő még csak most lesz 11 hónapos, szerintem már nem korai neki egy ilyen játszóház...

Kép
kuha
 
 


Kuha!

Mielőtt ide írtam, pont az iwiw-en kerestem valakit, és a B. ismerősei között láttam a képedet. Ugyanaz, mint itt. Nem?

Most nem tudom folytatni, mert mára megint áramszünetet igértek, még azon csodálkozom, hogy eddig nem kapcsolták ki. Kezdem unni az új faluközpontot... :?

Szép napot!

Bea
Vendég
 


Szia Kuha!

Most rövid leszek, mert már gyötör az álmosság, csak nem akartam így belemenni a hétvégébe, hogy ne tájékoztassalak :)
A játszóház jó volt, most volt egy 2 éves játszópajtásunk is, aki ugyan már az ovisok iránt mutatott élénk érdeklődést, de azért jó volt, hogy ott volt, és lehet, hogy jövő héten is sikerül vele találkozni. Ja, ha viszel fürdőbugyogót a Lolkádnak, akkor pancsizni is lehet (ha az ovisok épp nem bitorolják), meg kavicsokkal játszani, csúzdázni, hintázni, hintalovazni,stb stb.

Jó pihizést nektek, és jó Apázást a jövő hétre!

Puszi nektek

Elia
elia
 
 


Sziasztok lányok! Tudtok nekem segíteni? Szeptemberben a gödöllői müvházban elindítom Csiri-biri torna nevű foglalkozásaimat 1-3 éves gyerkőckéknek (www.csiri-biri.hu- ez egyelőre egy régi honlap, az új jövő héten készül el, majd nézzétek meg!!!), viszont mivel nem ismerek senkit Gödöllőn és környékén, kétségbeesetten keresek olyan embert, aki tartaná a foglalkozásokat...Lehetőség szerint énekelni szépen tudó óvónőket, pedagógusokat keresek- az sem baj, ha gyesen van az illető, mivel heti egy délelőttről lenne szó (pénteken). A foglalkozások 9.30-tól 11.45-ig fognak tartani. Ha van ismerősötök, aki szívesen vállalná a csoportokat, légyszi írjatok: csibildi@freemail.hu
06 30 389 55 00
Üdv: Oildi
Léééégyszi segítsetek-aki szervez nekem embert, két alkalommal jöhet ingyen...Sziasztok!!! Kép Az egyik foglalkozáson...
csibildi
 
 


Sziasztok Lányok!

Már rég néztem be a forumra, mert mindig volt tennivalo, de most örömmel látom, hogy megszaporodtunk :D
Üdv az Ujaknak, gyertek gyakran, és irjatok sokat Magatokrol :)

Callyee,
köszi szépen a bölcsiröl az infot, majd akkor megnézem a honlapon, ha aktuális lesz. És mennyivel elötte érdemes bejelentkezni? mondjuk ha jövö szeptembertöl szeretném Bálintot vinni (akkor kb 2 és fél éves lesz).

Elia, Kuha,
tényleg elszomorito a helyzet Foton és Mogyorodon is, ami a játszoteret és a bölcsit illeti, rendesen kiakadtam. Szadán is hasonlo állapotok vannak, bár itt állitolag a domboldalon van 1-2 játszotér, csak én vagyok a béna, hogy nem találtam még meg :(

És Ti az utcátokban vagy a környéketeken ismertek kismamákat? Mert én a 3 év alatt megismertem néhány babás anyukát errefelé, de mégsem sikerült közelebbi kapcsolatot kialakitani velük :cry: Mondjuk, én nem vagyok az a nyomulos tipus, nehezen kezdeményezek, nekik meg már volt barátnöjük itt az utcában, akivel együtt tolták a babakocsit... nem akartam felesleges harmadik lenni...

Ha mentek a veresi játszoházba, csatlakozhatom Hozzátok? Kisfiam is imádja az ilyen helyeket, ahol sok gyerek van, érdekes játékok. Soxor már nem tudok neki mit kitalálni, annyira örökmozgo :)
Mi jövö héten elutazunk, de azutáni héten jo lesz nekünk is :)

Callyee, Prüntyi,
Ti is jöttök?? :)

KépKép
fibi
 
 


Ja, és még azt akartam irni, hogy nekünk elég nagy a kertünk (bár kissé rendezetlen, mert sosincs idönk szépen megcsinálni), nincs ugyan csuszda, meg hinta, de homokozo és pancsi igen, ugyhogy alkalomadtán itt is összejöhetünk, ha van kedvetek :) A gyerekek is biztos élveznék a nyüzsgést :)

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Fibi,
épp a héten mondták az Árnyas bölcsiben, hogy már 2 hónapos (!) babát vittek beiratni, olyan hosszú a várólista. :o Három magánbölcsi van Veresen és időben el kell kezdeni sorbaállni, ha be is akarsz jutni. Persze az Árnyasban azért is tolonganak, mert az vadi új és szép, de nem ez az elsődleges szempont. A dadusok szerintem fontosabbak (csak az háttérinfók nélkül zsákbamacska, mert egy beszélgetésből nem fog kiderülni, milyen lesz a gyerekeddel :( ) Szóval a Fehér Hajósok nekem szimpatikusak, de apa nálunk is át akarja iratni a kicsit az Árnyasba...

Ez a 20eFt-os játszótéri beugró elég érdekes. Bár ha a saját kertedben akarsz játszóteret csinálni, az nagyságrendekkel többe kerül. :)

Ja, Fibi köszi az invitálást, én biztosan élni fogok vele márcsak a "felnőtt" társaság kedvéért is! :D Nem nagyon van társaságom, lévén nemrég költöztünk, és jól jönne egykis beszélgetés. A játszóházas találkozóban is benne vagyunk, egyeztessünk lányok!
callyee
 
 


Kuha, :wink: üdv itt is! Elia, miért nem csinálunk itt nálunk egy kis "játszóházat"? Egész héten egyedül vagyunk, anyuék nyaralnak, és most már nekem sincs kocsim :cry: (hosszú sztori)

De, ha van még valaki aki csatlakozna, szívessen látjuk!

Beszéljétek meg az időpontot, ha van kedvetek hozzá!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Callyee,
uuha, és a Fehér Hajo is magánbölcsi? szabad tudni, mennyibe kerül havonta? és szerintem sem a külcsin a fontos, hanem a dadusok személye, és a bölcsi hangulata...
Szivesen, akkor ha hazajöttünk, egyeztessünk jövö hét utáni hétre valamit :) nekünk a csütörtök kivételével egyenlöre mindegy melyik nap :D

Prüntyi,
köszi a meghivást, szivesen csatlakozunk majd mi is :)

Kellemes kánikulamentes hetet Nektek! majd jövök :)

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
igen, a Fehér Hajó is magánbölcsi. Veresen (és a környéken) nincs önkormányzati bölcsöde és a jövőben nem is lesz. Az ovi is teltházas (most várom a választ, hogy felvettek-e bennünket vagy nem), és már az új iskolában is szinte a WC-ben is vannak padok. Rengetegen költöznek ki és az infrastruktúra képtelen lépést tartani, sajnos. A bölcsi díjazása egyébként egésznapos elhelyezés esetén 45eFt egy hónapra (félnapra 36e körül van). Elég durva, de két gyerekkel nem olyan egyszerű már itthon, ráadásul társasághiány van, ezért döntöttem a beiratás mellett.

Lassan mi is indulunk nyaralni, majd jelentkezem.
callyee
 
 


Callyee, és itt a Széchenyi téri bölcsi? Az is magán?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


az árnyastól kb 4 utcányira van

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Huh, mennyi info keletkezett, mióta utoljára itt voltam...

A közös játszóházasdi is jó ötletnek tűnik, nekünk végül is mindegy, melyik nap megyünk, bár épp csütörtökönként szoktunk, de nincs kőbe vésve :).
Prüntyi felajánlása is nagyon kedves, szívesen élünk vele, osztán majd ide is lehet jönni, a hétvégén összeszereltünk egy hintát (régi vasból heggesztették a fickók, 1 babahintánk van, de aki tud, hozhat hintát magával, fel lehet aggatni, 2 hintahely van összesen), és ha minden jól megy, akkor hétvégére összerakja apa a homokozót is, szóval kész Hawaii lesz!!! Már csak a társaságot kell összetrombitálni.

Fibi: Én itt a környéken 1 hasonló korú babót, meg a mamáját ismerem, de velük nagyon nehéz összefutni, mert ott délelőtt otthon van apa, és az a családé, délután pedig pont nem szinkronban alszik a két gyerkőc, szóval nagyon macerás. Amúgy én sem vagyok az a barátkozós típus, ezt úgy értem, hogy ha valaki nyit felém, azt szívesen fogadom, de én roppant nehezen kezdeményezek.
Mi csüt megyünk újra az Árnyas játzsóházba(akit az ovi érdekel, az ott megis tudja beszélni, mert ált kint vannak az ovisok is), ha vkinek még van kedve jönni, az szóljon. Aki kocsi nélkül van, azt fel tudjuk venni :)

Pusza mindenkinek

Elia
elia
 
 


Elia,
mi szívesen megyünk holnap! Mikorra mentek? Kuha Gergője sajnos beteg, ők nem hiszem, hogy jönnek...de ha fel tudsz minket szedni...megköszönném...mi itt vagyunk a hársas 4.-ben kb 20 perces gyalogút, ami nem olyan vészes, csak tűző napon...hegynek fel... :wink:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Szia Prüntyi!

Kb 10-re mennénk. Ez jó nektek?
Hol van az a hársas? Majd lehet, hogy megnézem a térképen az interneten. Tudsz adni telcsi számot, amin rádcsörrenthetek, ha megyünk?
Na, tök jó lenne, ha sikerülne!

Puszi

Elia
elia
 
 


PÜ-ben elküldöm!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi!
Vettem az adást, püben válaszoltam.

Jó éjt!
elia
 
 


Sziasztok,
hazajöttünk tegnap este, nagyon jol éreztük magunkat :)

Callyee,
köszi az infot a bölcsiröl, hááát, nem mondom, hogy occsó :? :wink:

Elia, Prüntyi,
voltatok játszoházban, jo volt? :)
ha netán lesz olyan, hogy szerdán mentek, mi is mennénk (van kocsim :) ). de csütörtökön nem tudunk :(

KépKép
fibi
 
 


Szia Fibi!

Lehet, hogy írtad feljebb, de hol is voltatok? Mindenesetre üdv itthon.

Jó volt a játszóházban, Prüntyiékkel mentünk, de még volt 3 babóca, szóval kész tömeg volt :)
Szerdát is megbeszélhetünk, a jövő héten valszeg nekünk ez nem jó, de utána héten megdumálhatjuk.

Ádi ifiúr szombaton volt 1 éves, majd ha feltöltöm a képeket, küldök ide is. Csináltam neki banános-piskótás joghurt-tortát, nekem annyira nem jött be (amúgy sem rajongok a joghurtért), de a fiúknak ízlett, és ez a lényeg. Kicsit meg volt illetődve Őkelme az ünnepléstől meg a gyertyás tortától, de azért tetszett neki és tömte befele szorgosan :D

Mi is nagyon gondolkodunk vmi pár napos nyaraláson, de nem merem megbolygatni az Öreget, mert most nagyon jól alszik éjjel, és félek, hogy elromlana, ha kiszakítanánk a megszokott környezetéből (még soha nem aludt éjjel máshol...)

Na, pattanok, mert még van dolgom.

Elia
elia
 
 


Szia Fibi!

Mégis úgynéz ki, hogy jó a szerda, még van kedvetek játszózni?
Remélem,időben olvasod és össze tudjuk hozni.

Prüntyi!

Titeket nem érdekelne a dolog?

Pusszantás

Elia
elia
 
 


Elia,
Szolnokon voltunk, gitármánia táborban. Férjem munkája miatt mentünk, de le tudtunk menni a strandra is pár nap. nagyon jo volt :)

Köszi, hogy irod a szerdát, hááát, az a baj, hogy tegnap délután ota betegek vagyunk, és nem akarok fertözni senkit, föleg babákat :( én elkaptam az inluenza virust, Bálintnak meg váladékozik a szeme, zöldes-sárgás cucc folyik belöle, nemtom, mitöl lehet... :( kenegetem neki szemviditofü teával, hátha segit. Én meg szedem az oscillot, ugy látom, használ vmit...
AZért Nektek jo szorakozást! :wink: Mi jövö héten szüleimnél leszünk Baján, de akkor 2 hét mulva remélem összejön :)

KépKép
fibi
 
 


ja, és Ádi ifiurnak nagyon boldog szülinapot utolag is, torta nekem biztos izlett volna, most is összefut a számban a nyál :D

KépKép
fibi
 
 


Elia,
délelött lenne a játszoház? mert most estére sokkal jobban vagyunk, Bálintnak is jo a közérzete, én is sokkal jobban vagyok. bár nem tudom..., szerintetek fertözö lehetek??

KépKép
fibi
 
 


Szia Fibi!

Hááát, én lehet, hogy nem kockáztatnám most meg a játszóházat, nektek se tenne jót a legyengült immunrendszeretekkel, no meg lehet, hogy tényleg fertőzöl még picit. Szerintem akkor napoljuk el 2 hét múlvára, biztos meglesz még akkor is a játszóház :)

Jó pihenést Baján.

Puszi nektek

Elia
elia
 
 


Ja, és köszi a gratulát.
Sajnos túl nagy felbontású képeket gyártunk, nem tudom, hogy tudnék ide feltenni egyet a szülinapról...[/url]
elia
 
 


Elia,
rendben, akkor 2 hét mulva :) közben már párom is lebeszélt, és tényleg nem akarok senkit befertözni. csak ilyen -nem birok a seggemen ülni- tipus vagyok :lol:
köszi, Baján biztos pihenni fogunk tényleg, anyumék mindig elkényeztetnek :D
képeket meg küldjél mélben, én szivesen nézegetném :)

KépKép
fibi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?