Új privát üzeneted érkezett!

Ujka!

Fel a fejjel! Rossz paszban vagy, mindenkinek szoktak ilyen napjai, söt, hetei lenni, de lemúlik! Ne is foglalkozz vele! Kezdj el valami teljesen mással foglalkozni, valami újjal. Festegess, varrogass, kötögess, olvass Harry Pottert, vagy szedjél hóvirágot az erdö szélén! Bármit! Sétálj egyet a fák között, szívj nagyokat a friss levegöböl és ne gondolj semmire! Vagy csak feküdj le otthon az ágyra, hallgasd a kedvenc zenédet, vagy legyen csönd és pihentesd a lelked, próbálj megnyugodni.
Nekem van egy jó módszerem: ha nagyon kivagyok, megkérem a párom hogy figyeljen rám, és az egészet elpanaszolom neki - vagy ha nem tudom konkrétan mi bajom, csak azt érzem, hogy nagyon rossz minen, akkor ezt mondom el neki - és kérem Öt, hogy vígasztaljon meg, mondjon megnyugtató szavakat. Általában csak ennyi is elég: "Jól van, nincsen semmi baj, minden rendben lesz, semmi baj, én itt vagyok melletted, nyugodj meg..."
És ha át is ölel, máris elszáll minden sötét felhö! Kép

Katus
Katus
 


Sziasztok,Lányok!
Ujka!Ne legyél már ilyen bánatos!Lehet,hogy éppen most fog összejönni,amikor nem is számítasz rá.Mióta szeded a Clostit?
Sziasztok.
Mariann
Mariann
 


Helló Csajok!

Vasárnap reggel csináltam újabb tesztet (a szerdai még eléd sápadt volt. Most aztán egyértelmű. Erősebb mint a kontrollcsík. A héten megyek is UH-ra, majd tudósítok.
Múlt heti nyertesek: Mónika, Lara ti mikor mentek?
Értesítsetek.

Ujka! Legyél már egy kicsit pozitívabb. Én egy építkezés közepén várom a babát... Nem lehet mindig minden kerek. Meglásd azért összejön.

Adri
Adri
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Nem tuntem ám el, csak sok érdekesség nem történt velem, mióta megjött. Folyamatosan mérem a homérsékletemet és elég érdekes, menstruáció megjötte óta, az elso napokban még 36,5 körül volt, utána lementem 36,2-3-ra, aztán a 7-ik nap körül felment 36,5-re (kb. 3 napig volt ilyen magason) utána visszaesett megint 36,2-3-ra. Ma vagyok a 12-ik napon ma megint felment 36,4-re. Ki érti ezt?
Nekem majd mostanában (még kb.1 hét)lesz aktuális a peteérés, és majd tudosítalak benneteket!
Minden 2 csíkosnak gratula!!!!!!!!!
Orsi!
Én is bele akarok kezdeni a házipatikás fogyókúrába, hogy minél soványabban kezdjen a pocaknövesztést.
Te hány kilót szeretnél fogyni?
Üdv.:
Moncsi
Moncsi
 


Szija lányok!

Az én dokim is azt mondta, hogy nyelv alatt kell a hõt mérni.

Betti! Én is egy másik doki után néznék a helyedben!

Krisz! Grtaulálok. Mit láttál az UH-n?

Viráganya! KépKép Én is úgy olvastam, hogy nem nehéz orvosolni ezt. Gondolom kapsz majd valami gyógyszert...biztos vagyok benne, hogy már most tavasszal összejön nektek! Érzem! Kép Mikor mész dokihoz?

Erika7! Ugyan én is inne tudom, a PG53 egy peteérést jelzõ mikroszkóp. A termékeny napok határozhatóak meg a segítségével, nyálmintából.

Mónika! A 2 teszt között hány nap telt el? Ha csak 2-3, az lehet, hogy korai volt, de a másodikon is ott volt a halvány csik nem? Hát az a lényeg!

Adri! Én a jövõ 7en szerdán megyek dokihoz, mert addig szabadságon van. Pont ma reggel hívtam fel.
Ha voltál UH-n, azonnal írj, hogy mi volt, OK?

Ujka! Ha ebben a hónapban tényleg összejött (halvány csík), akkor a következõben miért ne jönne össze???

SZijasztok, Lara
Lara
 


Jó keddet mindenkinek!
Moncsi! Az én hőm is olyan, mintha megszédült volna, bár ebben a hónapban, még végig magasan volt( 15.napon járok)35,5 alá még nem ment, inkább fölé.
Ujka!
Az is lehet, hogy ha eddig szedted a clostylt még van a szervezetedben, s még "dolgozik".Nekem is egy adag óta (4-5 hónapja)működik a szervezetem.Az elkeseredés pedig változó, van amikor én is az öngyilkosságra is tudnék gondolni, főleg amikor minden összejön, máskor pedig örülök még az apróságoknak is! Gondolj arra, hogy sokan sokkal rosszabb helyzetben vannak(gyógyíthatatlan betegségek, tolókocsiban ülnek, mehalt valakijük, mégis akkora az akaraterejük!!
Nem akartam vészmadár lenni, szóval fel a fejjel és örülj a szerelmednek, az életnek, a békének, stb.!!!!!!(hű de hangzatos voltam, nem ismerek magamra) Üdv mindenkinek: Netti
Netti
 


Sziasztok!
Végre sikerült fölhivnom a dokimat és azt mondta, hogy az a barnás folyás igenis gyenge vérzés volt (szerinte azért volt ilyen gyenge, mert nagyon jó a sárgatestem)Szóval rákérdeztem: semmi okom az aggodalomra hacsak az nem, hogy most lekéstem a Closty bevételét. Még azt is mondta, hogy a Clostyval 1 éven belül tutira teherbe lehet esni, de az átlag a 4,5 hónap. Ja, és még azt is, hogy ki fogok kapni ha nem homérozök... Nagyon meggyozo volt a dokim, igy most egy kicsit megnyugodtam!
Sziasztok: Szonja
Szonja
 


Lara,

Olvastalak az ami a szülés előtt van topicban. Én babonából még nem megyek oda, majd csak, ha UH-n rendben találtak.

Na szóval a számításról: barátnőmnek az átlagnál hosszabb ciklusa van. Az ő terhességét is persze az utolsó mensihez fixálták. Ő korábban szült, már 2x is és csodák csodájára pontosan annyival korábban amivel az ő ciklusa hosszabb.

Szerintem te is magadnak vond le azt a kb. 1 hetet a szülés várható időpontjából. Ennyi a különbség, hogy tudod a te peteérésed nem 14. hanem 21. nap körül volt.

Adri
Adri
 


Az én babám most 10 hetes. Az uh-n olyan szép volt, hogy utána 1/2 órát bõgtem a kocsiban. Kicsi hányinger, meg egyre nagyobb bugyik? Kit érdekel... Ja és én nem nagyon hõmérõztem, bevallom, egyszerûen csak a Babanet szüléskalkulátorába beírtam a szükséges dátumot és elfogadtam amit az megadott. Azóta minden ott megadott idõpont stimmel, szóval 10 pont a Babanet-nek.
Pocok
 


Szijasztok Lányok!

Ismét itt... Látom, sok dolog történt pár nap alattKép
Segítsetek, mi a neve annak a tesztnek, ami a peteérést mutatja ki? Egyfajta létezik? Vagy van többfajta is? Kb. mennyibe kerül? Elõre is köszi!!!
Tegyétek meg, hogy egy kicsit szorítotok nekem, péntek körülre várom a mensesem, de jó lenne ha nem jönne Kép A hõm még fent van...
Sziasztok, cuppp mindenkinek!
Beja
Beja2
 


Beja!
Több ovulációs teszt is létezik, de én mindig Corax-ot vettem (általában a 3-ik 4-ik patikában találtam) Legutóbb a Nagyvárad téri patikában sikerült vennem: 7db van benne és nagyon drága: 4.575,- volt... De úgy látom, hogy neked inkább terhességi teszt kell! Szoritok neked!
Üdv, Szonja
Szonja
 


Szijasztok!

Adri! Én is kezdek beletörõdni ebbe a számitgatósdiba. Ahogy te is mondod, lesz egy dokis számitás és lesz egy Larás számitás. Ugyazaz az eset vagyok, mint a barátnõd...hosszabbb ciklus.
Pocok! Hogy hogy egyre nagyobb bugyik???

SZijasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok lányok!

Köszi a sok bátorító szót, remélem igazatok lesz.
Egy kicsit már jobb a hangulatom, bocsi a reggeli kirohanásért!

Ujka
ujka
 


Szia Szonja!!!

Köszi az infót és a szorítást Kép
cupp
Beja
Beja
 


Drága Ujka!
Semmi baj, a kirohanás miatt ne bánkódj! Hát hol mondhatnád el ami bánt, ha nem itt? Kép
Melátod, mindent másképp fogsz látni nemsokára! Ne törödj a gondokkal, hagyd hogy maguktól megoldódjanak, tudod van egy ilyen jó szokásuk! :-)

sok-sok puszi: Katus
Katus
 


Kedves Lara! Kép Kép

Hogy hogy egyre nagyobb bugyik? Haha! Majd meglátod 10-12 hét múlva! Akkor már nem fogsz ilyesmit kérdezni. ;)
Nekem még múlt télen vett anyu ilyen hagyományos fehér pamutbugyikat, semmi tanga, semmi falatnyiság, olyan jó nagyok (anyu szerint hogy nehogy megfázzak... erre én azt válaszoltam ahoz nem óriási bugyi kell, hanem meleg felsöruházat) Kép A legalsó fiók legmélyére süllyesztettem akkor ezeket... Hát most bizony elövettem öket, és mit mondjak, a kedvenceim! A nyáron még hordott kis csinoskákat pedig bevágtam a sorokba, mert annyira szorítanak már! Mindenhol! :-)

Katus
Katus
 


Szija Katus!

Ezt most hallom elõször...mert az oké, hogy növexik a pocak, meg kismamaruhák...dehogy nagyobb bugyik:-)))) nem gondoltam volna...elõször aszittem, hogy Pocok elírta...de akkor nem.
Miket lehet itt megtudni! Kép
Na majd ráhangolódunk erre is :-))

Szija, Lara
Lara
 


Lányok!

Ha hosszabb a ciklus, és nem a 14-ik napon van peteérés, hanem mondjuk a 21-ik napon, akkor a szülés várható idopontjából nem le kell vonni 1 hetet, hanem hozzá kell adni, nem?

Moncsi
Moncsi
 


Sziasztok, csajok!
Ujka! Teljesen megértelek. De hát, sajnos, az élet minden területén így van ez, nem?

Holnap megyek orvoshoz, de most megint elbizonytalanodtam. Vasárnap volt néhány csepp barnás folyásom, hétfőn egy kicsit megszínezte a bugyimat, de ma SEMMI! A hőm is fent van. Nem tudom, mi a fene van velem, holnap mindent részletesen kitálalok a dokimnak (aki "nagyon" szereti a tudományos tapasztalatokkal rendelkező hőmérőzős-tesztelős-nyákfigyelgető-hormonszakértő hölgyeményeket Kép ).

Szonja! Nem értem, amit írtál. Azért volt barnás folyásod, mert JÓ a sárgatested? én attól rettegek, hogy az enyém nem az, ezért jelentkezik mindig ilyen aprócska vérzés a mensi előtt!!! Hogy is van ez???

Clostylbegitesek! Amikor az ember lánya elkezdi szedni ezeket a bogyókat, akkor a doki megmondja, melyik nap kell együttlenni?

Lara! Remélem, még nincs hányingered...minden jót Nektek, valamint a többi kis-kismamának is!
Viráganya
Viráganya
 


Szija Viráganya!

Nekem a dokim, mikor elkezdtem szedni ezt a gyógyszert, csak annyit mondott, hogy a 12-13 naptól kétnaponta legyünk együtt a hõ emelkedéséig. Annyit hozzátett még, hogy a hosszabb ciklusú nõk ciklusait lerövidítheti. Nekem 32 naposak a ciklusaim, de nem rövidítette le az elsõ hónapban, a második hónap pedig most van, így errõl még nem tudok beszámolni.... talán nem is fogok Kép Nekem két dobozzal írt fel egyébként, két hónapra valót, azt mondta, ha nincs eredmény ebben a két hónapban, menjek vissza... Hát... kiváncsi vagyok.... hét vége felé kiderül Kép
Szija! cupp
Beja
Beja
 


Viráganya!
Ha mensi elott van vérezgetés, barnás folyás akkor több mint valószinu a sárgatest elégtelenség! De nekem a mensi helyett volt barnás folyásom, és nem is kevés!Amióta szedem a Closty-t csak 2-3 napig menstruáltam, elotte viszont 6-7 napig (és akkor még volt problémám a sárgatest hormonommal) Hát, nem tudom, hogy most mennyivel voltam érthetobb mint az elobb, de ha van kérdésed szivesen válaszolok! Egyébként az orvosom hormon specialista, olvastam egy cikkét a neten a sárgatest elégtelenségrol, ezért gondolom, hogy igazat mondott. A dokim a hom. görbém és a ciklus hossza alapján mondta meg, hogy mikor próbálkozzunk + felhivta a figyelmemet az ovuláció körül jelentkezo hasi érzékenységre (ha érzed, akkor mindent bele)
Üdv, Szonja
Szonja
 


SZijasztok!

Moncsi! Igen. Én pl. egy egész hetet fogok hozzáadni a kiszámitott naphoz.
Viráganya! Ha ma már nem volt semmi + hõ fenn...akkor nem biztos, hogy el kéne keseredni! Milyen jó lenne, ha a doki holnap mondaná, hogy nem kell ide már semmilyen gyógyszer...csak magzatvédõ vitamin :-))))
De inkább ne éld bele magad...azért nagyon szoritok, hogy ilyen meglepetés legyen!!!

SZijasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok,

Kedves Viraganya!

En is drukkolok neked. Talan elmeseled a törtened, mert mivel en kesöbb kapcsolodtam be, nem követtem mindent.
A kerdesedre: Volt vervetel a 3.napon a menstruacio utan, ami annyit mutatott ki, hogy a testosteron szintem magas. Rögtön elkezdtem Cortisont szedni.
Mivel azonban tökeletes peteeresem volt, nincs ok ra, hogy Closty-t szedjek, mert az arra van, ha nincs peteeres.
A 16 napon, tehat matol progresteron kell szednem a 28.-ig napig. Ezt azert, mert ha sargatest elegtelenseg all fön, azt azt jelenti, hogy nem tud beagyazodni a meh nyalkahartyajaba a petesejt. A progesteron azert van, hogy ezen segitsen. Valami nalam nagyon stimmelhetett, mert 21 napos ciklusaim voltak. Most majd meglatjuk.
Ma vagyok 4 nappal peteeres utan, es borzasztoan huzodik az alhasam.

Lanyok!
A hömerözeshez szeretnek valamit hozzafüzni. Ha az ember honapokon keresztül csinalja, akkor megtudja allapitani, hogy mi az az ertek, ami felül ha van, peteerest jelent. Tehat, ha a menstruacio utan leeseik 36,4-re, utana felmegy 36,6-ra, (ingadozik), az meg jelentheti, hogy ez a az alatt az ertek alatt van, aminek a peteeres elött kell lenni.
Itt egy oldal amin ezt meg lehet nezni ha akarjatok. Nemetül van igaz, de nem kell hozza nemtül tudni.
[url=http://www.9monate.de/Bbt_28zyklustage.html" TARGET="_top]http://www.9monate.de/Bbt_28zyklustage.html[/url]

Mindenkit üdvözlök, Anna
Névtelen
 


Viraganya,

Eszembe jutott valami! Ha most jobban belegondolok, lehet, hogy nalad ugyanaz van mint nalam. Tehat, a megtermekenyites letrejön, nem tud beagyazodni, mert tul vekony a meh nyalkahartyaja. (Progesteron hiany) Ezert a barnas verzes. Nekem a vetelesem utan 3 honapig a mestruatio elött 2mm vastag volt a nyalkahartya holott ennek 10mm-nek kellett volna lenni.
Most peterereskor mar 8mm volt.Progesteron nem art, akkor sem, ha nem ez a baj.
Ne haragudj, de ha jol emlekszem, neked is volt vetelesed. Lehet, hogy ezzel függ össze. Talan ra kellene kerdezned az orvosodtol.

Anna
Névtelen
 


Lányok, köszi a gyors válaszokat!
Kedves Anna! nekem a szülésen kívül még semmi nőgyógyászati eseményem nem volt (kopp-kopp gyorsan), így vetélés sem. Csak egy gyönyörű tündérkém van, Virág.Kép

Majd holnap este megírom, mit mondott a doki!
Sziasztok: Viráganya
Viráganya
 


Sziasztok!

Lara! Először is garatulálok!!! Kösz az infot a PG53-ról! Mit tudsz még róla? Ezt rendszeresen lehet használni, vagy csak egyszer mint egy tesztet? Mennyibe kerül ha valaki tudja és érdemes -e beszerezni?
Egyébként a ciklusoddal kapcsolatban! Én ugyanigy voltam! Én tudtam, hogy a peteérésem és a megtermékenyítés csak kb. egy héttel a 14. nap után volt! Az orvosom ennek ellenére a sablon szerint számolt! Én magamnak egy héttel későbbre tettem a szülést! De az UH-ok később ugyis pontosítanak! Csak az AFP miatt voltam például emiatt ideges! Ott nem mindegy, hogy hány hetes terhes vagy! De egyébként a baba születése inkább közelebb volt a sablonidőhöz!!

Sziasztok

Erika
Erika7
 


Sziasztok! Szerintetek mi a terhesség leges-leges-legeslegelső jele?Nekem esténként piszok hányingerem van(nem reggel).Ez a 16.napon a peteérés kísérője is lehet?
Lara! Neked mi volt legelső, amiből már gondoltad? A hőd?
Üdv: Netti
Netti
 


Sziasztok Lanykak!

Sajna tegnap nem jottem dolgozni mert a pici fiam nak gyomorrontasa volt,nagyon hianyoztatok!Lassan tanfolyamot indithatnank annyi mindent tudunk mar a dologrol

Anna,Viraganya!

Nektek a doki mondta,hogy a verzes elotti barnasfolyas mindenkeppen ennek a nyalkahartyanak a vekonysagat jelzi?Ilyen nekem is van,holnap meg is kerdezem mi errol a velemenye.Erre a Closi-t adjak?Nekem azt mondta a dokibacsi,hogy 2-3 naponta akciozzunk!

Netti!

Talan ez meg nem a terhesseg elso jele,nyugodj meg elvezd a varakozas napjait!

pusza kriszti
kriszti
 


Sziasztok Lányok!

<BLINK>LARA NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!</BLINK>

Viráganya, Veled mi újság??

Én azért írok ilyen késõn, mert kórházban
voltam és most jutottam netközelbe.
(egy kis vesemedence-gyulladás volt, napi
kettõ antibiotikus infúzióval.)
Azt mondta a doki, nem lenne jó, ha most
terhes lennék...Kép
Pedig most sokkal magasabb a magas hõm, 36,9
körüli, holnap kellene megjönni.
Hát kíváncsi vagyok.

Lara, annyira örülök, hogy pocaklakód van,
biztosan azért, mert nem akartál terhes lenni.
(remélem velünk is így lesz!)

Amíg nem voltam, lett még valakinek pocaklakója?

Pusszantalak benneteket,
Ancsi
Ancsi
 


SZija lányok!

Erika7!Pont én mesélek neked a PG53, ról, miközben még én sem láttam ilyet :-))))
Szóval én úgy tudom, hogy ez egy mikroszkóp és minden nap (reggel v. este ezt nemtom) rá kell juttatni egy kis nyálat és ha a mikroszkóp a nyálból páfrány alakzatot mutat, akkor az termékeny napot jelez. Szóval ez nem olyan mint egy teszt, hogy csak eccer lehet használni...folyamatosan, minden nap használható, és kell is használni, mivel igy tudod behatárolni a termékeny napokat.
Mivel ilyet én sosem használtam, a fentebb irtakról is csak innen a többiektõl tudok, ezért az árát sem tudom megmondani :-((

Netti!A hányinger a nap bármely idõszakában elõfordulhat, nemcsak reggel! Nekem pl. tegnap este volt hányingerem...
Szerintem ha megtörténik a megtermékenyítés, akkor annak az esetek 99%-ában semmi jele nincs...A jelek mondjuk egy héttel ez után elképzelhetõek.
Mivel a terhességi tünetek oka a megváltozott hormonszint. Márpedig ha megtermékenyül egy petesejt, akkor még a szervezetben nincs különleges hormonális változás, csak annyi amennyi egyébként is kell hogy legyen a ciklus második felében. Ha beágyazódik a petesejt, onnantól indulnak a hormonális változások (ez pedig egy hét a megtermékenyüléstõl).
Én spec. onnan tudtam, hogy összejött, hogy 1.pont az ovuláció napján voltunk akcióban, 2.hõmérsékletem felugrott és fenn is maradt, 3.hasfeszülés, 4.cicifájás
De a lényeg az, hogy arról, hogy összejött-e az esetek nagytöbbségében akkor szerez valaki tudomást, ha ott a két csík.(én is csak akkor lettem biztos benne..) Mert a már jelentkezõ tünetek bármi más miatt is jelentkezhetnek.
Persze azért vannak kivételek! Kép

SZijasztok, Lara
Lara
 


Szija Ancsi!

Köszi a gratulát! Hogy csináltad a villogást???
A vesemedendence gyulladásból mikor lehet kigyógyulni? Ugye már a következõ ciklusban próbálkozhattok??
Télleg, lehet, hogy azért sikerült nekem, mert mondtam, hogy nem akarok terhes lenni KépKép
Szerintem aki ezt mondta, azzal ez fog történni!
Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!
Szija,Lara
Lara
 


Erika7!
Most gondoltam végig amit irtál. Akkor ezek szerint engem is a sablon szerint fognak számolni. Azért ezt jó tudni! Köszi, hogy leirtad! Akkor te is mindig az egy héttel hamarabbi hetek történéseit olvastad?
Lara
Lara
 


Sziasztok!

Új vagyok itt, de nagyjából végigolvastam az el&#337;z&#337;ket. A múlt hónapban már próbálkoztunk, de nem sikerült, mától viszont nagyon ráhajtunk, mert kb. péntekre esik a nyer&#337;nap.
Akinek már laknak a pocakjában, annak gratulálok!
Eszter
Eszter
 


Lara!
Neked külön szorítok!
Eszter
 


Szija Lara!
A villogást úgy csináltam, hogy alt gr + Q, vagyis
-jel, mellé: blink, aztán {és } jelek közé a szöveget.
Remélem eléggé érthetõen írtam le.

A vesés problémából, úgy tûnik kezdek kigyógyulni,de éppen most beszéltem egyik barátnõmmel, aki megvigasztalt, hogy a veseproblémásak nehezebben esnek teherbe. Kép

Milyen tüneteid vannak már?
Orvosnál voltál?
Mennyi a hõd?

Pusz,
Ancsi
Ancsi
 


Szijasztok!

Hát ha csak azon mulik hogy "Nem akarok terhes lenni"... hát akkor én nagyon nem akarok terhes lenniKép
Cupp mindenkinek!!!
Beja
Beja
 


SZijasztok!
Eszter! köszi! :-))
<BLINK>Ancsi!Kép</BLINK> Én nem hiszem, hogy a veseproblémásak nehezbben esnének teherbe! Nem találok a miértre logikus magyarázatot..szerintem kérdezd meg a rendelõben a dokit, hogy neki mi a véleménye errõl.
Tünetek nem nagyon durvák, mindenbõl jut egy kicsi:-))
Orvoshoz egy hét múlva megyek.
Hõm még azóta is 37 fok. (mert mérem ám még mindig!)
Dokid mit mondott a teherbeesésrõl? mikor lehet rápróbálni?

Szija, Lara
Lara
 


<BLINK>Lara!Kép</BLINK>
A doki annyit mondott, hogy az antibiotikumok miatt nem lenne jó idõpont teherbe esni, és a gyógyszerek mellett egyelõre védekezzünk.

Váltani akarok orvost.
Megvárom, holnap megjön-e.
Ha nem, akkor nem tudom mi lesz, remélem, nem
akarják majd elvenni tõlem..Kép
Ha igen, akkor keresek egy másik dokit.

Én sem tudom a miértre a választ, ami a veseproblémásokat illeti, de vigasztal a tudat,
egyszer már sikerült pocaklakóra szert tenni..Kép

Ancsi
Ancsi
 


Viraganya,
Ne haragudj a tevedesert. Nagyon jo, hogy neked mar van egy lanyod, es ha Viragnak hivjak akkor csak gyönyörü lehet!!!

Kriszti!

Nekem nem volt barna folyasom, csak 22 napos periodusom, minek következteben gondoltak a sarga test elegtelensegre. Azonkivül csak masnel napig menzeszeltem.

Nem akarok beleszolni, de szerintem 2 naponta jobb akciozni mint 3.!!

Sok sikert,
Anna
Névtelen
 


Lara!
Köszi az infókat, én is gondoltam, hogy már túlreagálok minden jelet.
Eszter!
Légy üdvözölve, pénteken mindent bele, amúgy h&#337;mér&#337;zöl is?
Anna!
Szerintem is biztosabb eltalálni azt a rövid id&#337;t a megtermékenyítéshez, ha kétnaponta van akció.
Bár a férjemnek már keresztbe állt tegnap a szeme, amikor mondtam neki, hogy már megint "második nap" van!Azután megkérdezte, hogy ebben a hónapban hányszor lesz még "második nap", mire megnyugtattam, hogy ha ezt még kibírja, kap 9 hónap pihenést.Erre azt mondta, hogy annyit nem kér.Ti mit csináltok, hogy megjöjjön a férjek kedve?Én már minden praktikámat elsütöttem.
Üdv: Netti
Netti
 


Netti!

Biztosan van meg a tarsolyodban valami,nem tudom ti hany eve vagytok egyutt de mi 11 eve,na nekem mar tenyleg mindent be kell dobnom
kriszti
 


Szijasztok!

Ez a "parancsszóra"-dolog (mi is kétnaponta) nálunk sem megy mindig felhõtlenül, de muszáj bevetni minden praktikát Kép Hajrá Netti!
Beja
Beja
 


Sziasztok!

Azoknak írom bíztatásul, akiknek nem jott meg, de ugy érzik, hogy mindjárt meg fog, hogy a terhességem kb. 8-dik hetéig én is folyamatosan ezt éreztem. Tobbek kozott ezért sem vettem tesztet, csak akkor amikor már 10 napja késett és nem tudtam, hogy mi van.

Detti
Detti
 


Szia Detti !

Nekem is hasonlóan fájdogál a hasam. Hát kíváncsi leszek, hogy mi van velem.
Óránként járok Wc-re, mert azt hiszem, mosz biztos megjött.De egyenl&#337;re még semmi. Nekem múlhét szombaton kellett volna megjönnie. Lhet, hogy sikerült ? Bele sem merek gondolni.

Puszi:Kati
Király Kati
 


Szija Kati!

Hajrá!!!!!!

cupp, Beja
Beja
 


KiralyKati!

Hol az a teszt!!!!??????
kriszti
 


Szia Netti!

Igen, h&#337;mér&#337;zök, de még csak ebben a hónapban kezdtem és egyel&#337;re semmi lényeges változást nem látok. A péntekkel egy baj van: nem leszek otthon. Tegnap (szerdán) próbálkoztunk, az volt a 12. nap. Sajnos nem tudom, ma nem lesz-e túl fáradt a kedvesem, viszont ha végképp nem lesz kedve hozzá, legközelebb csak a szombat jöhet szóba. Er&#337;ltetni pedig nem szeretném, a kényszert nehezen viseli Kép. Sajnos azért félek egy kicsit ett&#337;l a 3 napos dologtól, mert a múlt hónapban pontosan így volt és akkor nem sikerült. De tegnap nagyon rendesen feküdtem utána kispárnával a fenekem alatt, úgyhogy remélem, összejön. Nekem egyébként 26-28 napos a ciklusom, tehát akár sikerülhetett is.
Mindenkinek szurkolok, aki mostanra (nem) várja a menstruációját!
Sziasztok,
Eszter
eszter
 


Sziasztok!

Vesérõl annyit, nõvérem -igaz még lánykorában - sokat kínlódott a veséjével, kórházban is volt vele. Most három gyermeke van.
De nem árt vigyázni, amior én szültem, volt ott egy anyuka, félidõtájt, és komoly vesegörcsi voltak. Ha lehet, elõször kúráljátok ki teljesen a dolgot, aztán jöhet minden.
K.Kati! Csak nem ???!!!!
ILdi
Pethes Ildikó
 


Szija Lara!

Nem voltam gepkozelben 2 napig, otthon maradtam 2 napig egy kis totokgyulladassal, de kifekedtem, persze semmi gyogyszer nem volt.
4 hetesen is mar latszott egy kis gombostufej nagysagu pont a petezsakban. Tegnap is voltam dokinal, mar 5 hetesek vagyunk, 1 het alatt eszmelet hogy mennyit nott, kepzeld meg a szívhangot is hallottam. Olyan meghato volt. Legkozelebb 2 het mulva megyek. Te mennyi idos is vagy? Voltal mar valamilyen vizsgalaton?
Krisz
Névtelen
 


Sziasztok lányok!

Lassan visszanyerem a régi énemet, és eldöntöttem, hogy beállok én is a NEM AKAROK ÁLLAPOTOS LENNI táborba! :-)
Üdvözlet a ujaknak!

Ujka!

Ui.: Nekem miért nem jelennek meg olyan aranyos mosolygós arcocskák?
ujka
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?