Új privát üzeneted érkezett!

Dm-7es végállomása, Bosnyáktérnél, de ezt írtam már.
sziszike1000
 
 


SZiasztok!
Kicsit el voltam tünve :oops: :oops: :oops:

Betegeknek jobbulást!

Szilbee
Sasának van egy plüss bocija és egy pelus is kell mindig... azt gyűrögeti, rágicsálja...

Olyan szépek a gyerekek :lol:

DE.... nekem ő a legszebb
nagy a gondom

(katt a szövegekre :lol: )

Betsy
Vendég
 


Szilbee,
feladtam a cumit :D Portósan nem ment, mert nem volt a postán számítógép, és ajánlottan ajánlotta a csaj, mert kibontják állítólag... bocs a csomagolásárt, a postáscsaj rögtönözte :oops:

Betsy,
Annnyira tündéri ez a kiscsaj!!!! Gyönyörű a haja is :D

Sziszike,
Kösz, hogy szóltál, vettünk is pelust :)
Melyik oldalon van Zsolti? Ha megtalálnám szavaznék rá :lol:

Minyu,
Számlaügyben majd szólj!!!!

Alvóstárs: Én is vettem Zalánnak ilyet, de nem kell neki. Nekem azt mondták, ez amolyan "anyapótló" nekik, én meg mindig ott vagyok vele, nappal és éjjel is, úgyhogy nem kell pótolni :lol: Lehet, hogyha majd leszokik a ciciről, akkor ő is választ valamit :roll:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 

 
 

Hahó!
Megjöttünk apájával Tokajból. Elég vegyes volt a buli, pl csak 1 koncertre mentünk el végül (még jó, hogy a hetijegyünk ingyen volt), egész nap kirándultunk, túráztunk. A társaságunk egy része a 3 nap alatt nem birt kijózanodni :oops: :shock: , ugyhogy mi csak kettecskén kirándulgattunk. De igy is jó volt, sok szép helyre mentünk.

Rita :)
Mindegy, hogy használtruha-e, csak férfi ruháról legyen számla :) Tavaly is adtunk le turis számlát 8)

Szilbee :)
Nándi ruhapelussal szeret elaludni, bár elalszik anélkül is, de szereti a csücskét csipkedni. Szolnokon a DM-ben, Intersparban sem találtál jó cumit? Mi ált. ott veszünk Mam-ot. De az nekem is új, hgy az etetöcumit is beváltják játszócumira. Majd kipróbálom én is, hátha.

Annamari :)
Gondolom, már késö, de én fehér müanyagpohárban (az az eldobhatós fajta) szoktam lefagyasztani a cuccokat. 100 ft-os boltban vettem 50 darabos kiszerelésben 1-2 dl-eseket. Tetéjere folpackot teszek és beföttesgumit.

Hoztam szandikat a cipös ismeröstöl, holnap majd felteszem valahova a képeket. Sajna, most csak olyan volt (mivel Hegyalján futottunk össze, igy az aktuálisan a kocsiban lévök közül kunyeráltam 10 párat), ami hátul nyitott. Nagyon aranyosak. Persze, az árat elfelejtettem megkérdezni :( :oops:

Na, menek.

Kriszta :)
Ha olvasod :) Irok majd mindenképpen, csak jóóóóó sokat akarok mesélni. Villanyszámla dolgot kihevertem, anyuék besegitenek, cserépkályhánk mégsem lesz 670 ezreet mondott az ürge :evil: :shock: ) talán a szomszéd bácsi épit nekünk kandallót :roll: Na, majd mesélek bövebben holnap.
Puszmák

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Szilbee! Mi természetes vizekhez járunk fürcsizni. Az uszit nem bírom, de a bab miatt oda is el fogok menni. Nálunk sincs legkedvesebb alvó-tárgy.

Sziszike! Nő már a pocid? Amúgy te biztosan jártas vagy a dologban, így meg szeretném kérdezni, ha a kisbaba megszületik nálunk, akkor én újra GYED-en leszek vele? 20 hó lesz köztük. És akkor az első baba után már nem jár gyes? Vagy hogy a fenében van ez? Gondolom az ember vagy ezt, vagy azt kap. Nem? Mert júni 15-ig ugye Milánnal gyeden vagyok.

Puszi mindenkinek!

bockbrigi
 
 


Rita!
Köszi szépen! De azért remélem, attól hogy ajánlva adtad fel még én fizetek érte!!! Ugye? Nem'tom azt hogy hívják mikor ajánlott, de a címzett fizet. Nem akarom, hogy te fizess érte!

Minyu!

Lehet hogy van a DM-ben is, de mi célzottan a nagyobb bevásárlókba meg bababoltokba megyünk anyagi okokból. Az Interspar nekünk teljesen kiesik. Tesco, Cora és bababoltok... ezeket látogatjuk. Viszont ha legközelebb bent járunk a köpontban majd megnézem... Bár mondjuk azért az tök vicc lenne, hogy a DM-ben meg az Interspar-ban van nagyobb választék cumikból, de a bababoltokban meg nincs...

Patrisa!
Sajna csak holnap tudom feladni a stuffot. Remélem az még nem késő. Pénteken nem volt rá lehetőségem.
szilbee
 
 


Sziasztok!

MA este utazunk, úgyhogy időm nem sok van. Még szinte mindent össze kell pakolni. 3 hétre visszük majdnem az egész lakást :oops:

Persze tegnap este Gergőnek láza volt, Ádámnak meg egy nap szünet után megint hőemelkedése. Ha ismétlődne, akkor maradunk megint. Márpedig ma extra hisztisk voltak mindketten, ami olyankor szokott lenni, amikor estére belázasodnak :cry:

Minyu!
Nekem azért nem jó a pohár, mert egymásra teszem őket. Igaz, hűtőtáskában viszem, de 700 km mégiscsak hosszú, és ha kicsit elkezdenének olvadni, akkor egymásba esnének.
Sajnálom, h nem olyan lett a kiruccanásotok, ahogy terveztétek :x
Nándi hogy bírta nélkületek?

Brigi!
Azt nem tudom, hogy melyiket fogod kapni, de egy biztos, csak az egyiket kaphatod. Az viszont az lesz, amelyik a kedvezőbb. Mindig megnézik, h melyikel jársz jobban. Esetleg megkérdezheted az indexen a szakbarbárt, ő ezekben profi.

Nálunk sincs kedvenc dolog, amivel aludnának, ennek ellenére én mindig viszem a kispárnájukat, kisplédjüket és az alvós báránykát mindenhová. Néha van, hogy megölelik a báránykát, de ez ritka.

A gyerekek gyönyörűek. Én is teszek fel képet, hogy ne felejtsetek el amíg visszajövünk. "... ha hiányzom ezt mindig nézheted, szét is tépheted" :lol:

Kép

Gergő:

Kép

Ádám:

Kép

Puszi mindenkinek, és jó nyaralást. Pocakosoknak jó pocakosodást kívánok.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Annamari,
Édesek a fiúk :lol: Jó utat még egyszer!

Szilbee,
De én fizettem érte :oops: nem volt számítógép a postán, és azt mondta a csaj, hogy így nem lehet. Nem haltam bele :)

Szerintem ez nem etetőcumis kupon volt, hanem a bababónuszos, és úgy emlékszem játszócumi volt ráírva.

Minyu,
Akkor írd már meg lécci, hogy mennyiről kéne a számla, és mikor tudnánk találkozni, meg hol, meg minden :lol: Meg tudom, hogy a címet már leírtad, de ha úgyis mailt írsz, akkor lécci még egyszer :oops: hrkkukacfreemail.hu

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Annamari
Jó nyaralást! Remélem láztalanul fog teli ez az időszak!!

Brigi
Neked is csak azt az oldalt tudom javasolni, amit már Sziszinek is írtam, de megint bemásolom. Ahogy Annamari is mondta Szakbarbár és Zsanna nagyon értenek a dologhoz. BÁtran fordulj hozzájuk a kérdéseiddel...

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=56859670
szilbee
 
 


Rita
Azért szeretném rendezni az anyagiakat! Küld má el légyszi, hogy mennyi volt és egy címet is. Majd elküldöm pócstán! Nehogy már te fizess, mikor nekem teszel szívességet!!!!
szilbee
 
 


Szilbee,
Össze fogjuk így kötni a bajuszt :twisted: :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita:D
Szerintem is! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne csináld már! :lol: :lol: :lol:
szilbee
 
 


Szilbee,
Punktum :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Betsy!
Gyönyörü ez a lány! Azok a szemek, meg a haja...nagyon aranyos!

Figyu!
Melyikötök is mondta, hogy a Tescoban akciós a Pampers bugyipelus? Tart még az akció egyáltalán? Nehogy lecsússzünk róla. Kipróbálta már valaki?

Szilvi!
Jó lesz holnap is, ha feladod. Mégegyszer köszi! Természetesen én fizetem. Vagyis a férjuram...ö ugyis ott dolgozik.

Annamari!
Jó utat nektek! Teljen jól a nyaralásotok! A bébikaják kibírnak ilyen hosszú idöt hütötáskában? Én is vettem hütötáskát, de nem tudom, hogy kibírja-e bennea 6 órás utat az étel.

Holnap megyünk dokihoz, mert már nagyon csúnyán köhög Vanessza. Persze szabin van, így a helyetteshez kell menni. :cry:
A tegnapunk nagyon jól telt. Babazsúron voltunk. Lovagoltak a gyerekek pónin. Nagyon élvezték. Számomra már nem volt ilyen jó a tegnapi nap. Nem elég, hogy két napja szopin kívül semmit se eszik, még meg is jött. Úgy elszoktam töle, hogy szinte két év kimaradt.

Tényleg Minyu!
Nándi jól el volt a nagyszülöknél?
Úgy irígylem azokat, akiknek van nagymama, nagypapa, akik szeretik az unokájukat, és segítenek ilyenkor.

Kép
patrisa
 
 


Brigi

Nálunk 23 hó van a fiúk között. Ha van munkahelyed ahol állományban vagy, ugyanúgy mint eddig. Először a TGYÁS-t kapsz, és mikor az lejár GYED-et, de csak a pici után fogod kapni, és újra be kell menni a Területi Államháztartási Hivalba és igényelni kell (vagy ha a munkáltató kifizetőhely akkor az elintézi, de sajnos meg kell várni hogy megkapja a baba a TAj-kártyát, ami kb 1 hónap)

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Ana,
És neked emelték a bruttó fizetésedet? Elvileg min. az inflációval kötelesek emelni, nem? Vagy majd akkor, ha visszamegyek dolgozni? Nekem még akkor sem emeltek, amikor terhesen táppénzre mentem, és az azévi béremelést visszamenőleg egyenlítették ki :evil: Csak azon filózom én is, hogy mielőtt letelik a 2 év, teherbe kéne esni, és akkor táppénzre menni, onnan meg szülni. Van jobb ötlete vkinek?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Lányok!
Tudnátok ajánlani nekem autós gyerekülést????! Levente rájött, hogy tudja kicsatolni magát. :shock: Csak megnyomja a piros gombot és utána már gyorsan szét is tudja szedni az egymásbacsatolt biztonsági öveket... :( Baromi veszélyes! Szóval ha tudtok valami "ördöglakatos" autós gyerekülést, akkor írjátok már meg légyszi! Előre is köszi!

Rita
Oké! Feladom! :lol: :lol: De akkor jövök neked eggyel :!: És bármikor beválthatod ezt szívességet, amit nekem tettél!! És mégyegyszer: KÖSZÖNÖM!!! :D
szilbee
 
 


Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a nyaralás! Regi egészen más lett, már nem sír idegen helyen, "beszél", produkálja magát!
Voltunk strandon is, amit nagyon élvezett, persze annyira kifáradt, hogy aludt a babakocsiban 1órát. Nem zavarta semmi zaj!
Tett 3 lépést egyedül, de még nem az igazi, inkább csak magát teszteli, evett egy csomó barackot és a friss levegőtől sokat aludt napközben is! Levette a lábáról a családot!!! Mindenki imádja!

Most rendbe kell kapnom a lakást, aztán visszaolvasok és igyekszem jönni...

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szilvi!
Köszi a Libero pontot!!!!Puszi érte, majd visszaküldöm, ha veszek pelust!!!

Kép
rayo
 
 


Rayo!
Vissza ne küld!!!!!
:D Örülök, hogy megszabadultam tőle!! :lol:

Valaki írta már, hogy attól függetlenül, hogy Regi örökbaba, iszonyat hasonlít rád!! Ezt én is meg tudom erősíteni!! :lol: :lol: Nagyon szép leányka!! :D
szilbee
 
 


Szilvi,
Várdd meg előbb, hogy megkapod-e egyáltalán :roll:

Rayo,
Látszik, hogy jól érezte magát a kiscsaj! Nagyon jók a képek! Zalán is imádja a barackot! A porszívó ugye csak játék :?:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok lányok!

:idea: Ha vki ráér szombaton nézzetek ki ide.Engem főleg a Deichmann érdekel,mert már leárazások vannak. Sőt,ha veszel 2db leárazott cipőt a második csak fél áron van,ha hármat akkor a 3. ingyen. http://www.buy-way.hu/index2-fr.php?lang=hu
Ilyenkor szoktam megvenni a gyerekeknek a benti váltócipőnek való szandálokat.

:idea: Júli 21.-én a mogyoródi csúzdaparkban anya 14 év alatti gyerköccel ingyen mehet be.
De nekem három van :P Keresek kölcsön két strandolni vágyó mamát aki beviszi ingyen két gyeremekem . :wink: :lol:

Patrisa!
A Tescoban akciós pelust én mondtam,de az nem bugyis.Pampers Sleep & Play. Én vettem,most teszteljük.Épp az van Andrison. Majd beszámolok,hogy milyen volt.Bár első ránézésre elöl nagyon keskenynek tűnik a nedvszívó réteg,ami ugye kis fiúknál cikis lehet. :wink:
Szombaton voltam Szentesen. :D Nagyon hangulatos kis város. A lányom volt ott egy hetet karate táborban,érte mentünk le. A koleszban laktak és a sportcsarnokba sétáltak át edzésre. A strand is szuper. Nem is voltak sokan szombaton. És az a bugyogó forró víz..... :lol: Vissza akarok menni!!!!! :lol:

Képek nagyon jók! Gratula minden babának és mamának!!

Sziszi!
Mi a kép címe amire szavazni kell?? Bocsi :oops: de nem ismertem fel Zsoltit.

Kép
flocika
 
 


Hahó!

Nándi jól viselte a nagyizást, állitólag a 3 nap alatt egyszersem hisztizett. Bezzeg mikor megérkeztünk :shock: :oops: De nem volt vele semmi gond. Anyu mondta, hogy egyszer ébredt csak ugy, hogy nagyon körbenézett és nagyon keresett minket és sirva is fakadt, valószinüleg nem azt várta, hogy mama van mellette :) De gyorsan megvigasztalódott

Tettem fel szandi képeket ide:
http://photos.yahoo.com/nyikaedit és a CIPÖ mappát kell keresni.
Minden szandi 2200 ft, tiszta bör!!! Ha kell valakinek valami, szóljon ide vagy mailre (nyaff kukac vipmail pont hu)
Kicsit kuszán sikerült felrakni, igy leirom, hogy miböl mekkora méret van:
N/1: 20-as (belsö talphossz: 13,5 cm)
C/1: 20-as, (13,5 cm)
I/1: 20-as, (13,5 cm)
I/5: 22-es, (15 cm)
I/3: 19 (13 cm), 20 (13,5), 22 (15 cm)
F/2: 19 (13 cm), 20 (13,5), 22 (15 cm)
Csak ebben a 3 méretben hoztam most :) Ha tudok belöle eladni, akkor hozok még más méretben is.

Hrk :)
Nagyon ari vagy, irok mailt máris.

Rayo :)
Már én is akartam irni, hogy mennyire hasonlit Regi rád!!!

Annamari :)
Gondolom már nem olvasod, de jó utat!

Szilbee :)
Nem tudom, most milyen ülésetek van, nekünk CAM Ciao Lusso (asszem. A CAM az biztos :oops: :lol: ) és szerintem nehéz kikapcsolni! Ugyanugy elöl kell megnyomni, de elég nehéz.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


:!: Most néztem utánna: Sajna csak a mamáknak van ingyen, a gyerekeknek kell fizetni. :( apának 4600,-
3 év felett és 130 cm alatti gyerekek 2300,- 3 év alatt ingyenes.

Kép
flocika
 
 


Patrisa
Feladtam a levelet! :D Remélem nem kallódik el útközben! :)
szilbee
 
 


Sajna megjöttünk! :)
Csak azért sajna, mert annyira jól éreztük magunkat, hogy simán még 10 napig maradtunk volna legalább.
Manci remekül érezte magát, sokat pancsizott, alukászott és belépett a 3 fogúak táborába, szerencsére nem sok nyűglődés által. :) Kóstolgatja a felnőtt reggelit, vacsorát, főtt kukoricát, fagyit, szóval minden strand-kaját, kivéve a fokhagymás-sajtos-tejfölös lángost. :lol: Már feláll a kanapé mellett, sőt fel is mászik, nagyon résen kell lennie az embernek! Ja és modja, hogy vau-vau, amikor kutyát lát. Ezt anyukámtól tanulta, én sosem gondoltam volna, hogy már ilyeneket is tudhat! :)
Kistesó is jól van, szerencsére még annyi gondom sincs vele, mint Nórikával volt, magyarán hányás nélkül megúsztam! :) Legalábbis eddig.
Gyönyörű időnk volt végig. Az is szuper volt, hogy annyian voltunk. A napi rutin feladataimat többen is boldogan átvették, pl. etetés, pelusozás, még a kakásat is! :oops:
Most rakok fel pár képet, visszaolvasni elkezdek, aztán majd meglátjuk... Rengeteget termeltetek! :)
Percek óta nem bírok képet felrakni, de mindjárt nem is tudom, mit csinálok mérgemben!!!:twisted: :twisted: :twisted:
Kiválasztom a képet, megnyomom, hogy feltöltés, mire azt írja, hogy nem választottam ki file-t! Heeeeelp, ha szeretnétek látni, a pancsoló Nórikát! :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 


:shock: Dóri!
Gőzőm sincs miért nem rakja fel a képet! De azért kitartás, mert szertnénk látni azokat a képeket!!!!
Egyébként örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! :lol: :lol: :irigy:
szilbee
 
 


Rita :D
Megjött a cucc, csak még a pócstán van, mivel a postás pont akkor jött, amikor levegőzni voltunk. Holnap beugrok érte és teszek majd fel képet is. :lol:
szilbee
 
 


Na most figyeljetek, Nórika strandszerkóban és úszógumival:
Kép Kép

Pancsi után kidögölve:
Kép Kép

Három foggal és ahogy rontjuk a három fogunkat:
Kép Kép

Na remélem tetszenek, mert nem volt egy egyszerű történet felpakolni őket. A baj az volt, hogy a Safari valamiért nem hagyta, most Firefoxban raktam. :) Jó éjt!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Szilvi!

Elöször is köszönöm a pontokat!
Autós ülésünk egy régebbi típusú Maxi Cosi volt, de mi még akkor használtuk, amikor kisebb volt, és nem jött rá hogyan nyithatja ki.

Flocika!
De jó, hogy voltatok felénk! csak az a baj, hogy nem találkoztunk. :oops: Sokszor láttuk a karatésokat edzeni a kolesz mellett, meg sétálni a sportcsarnokba. Mi ugyanis itt lakunk mellette. Gyertek máskor is! És akkor össze is futhatnánk. Jó volna személyesen is megismerkedni! :P

Regi és Nóri gyönyörüek! Hihetetlen, hogy mennyit fejlödnek egy nyaralás alatt. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Én választottam Reginek egy zebrát, amivel alszik, mert úgy gondoltam, kell, hogy legyen valami, ha felébred és egyedül érzi magát. El is fogadta, úgy szorongatja a lábait elalváskor, hogy öröm nézni! :D

A Libero megtáltosodott! Minden ajándékot megkaptam, sőt, a könyvre még fel sem adtam a pontokat, de már azt is küldték... :oops: Szóval, meg vagyok elégedve velük!

A fürcsis képek nagyon jók! Regi is imádta a vizet és a tölcsért :D

Hrk!
A porszívó csak játék, de az igazit ugyanígy tologatja :D

És mostanában mindent tol, ez a szórakozása, meg beleül a dobozokba! Nagyon jó!!! :D

Kép
rayo
 
 


Dóri! Nagyon jók a fotók! Milán is szereti a fagyit! Ha itthon eszünk jégkrémet, akkor is folyamatosan kunyerál. Egyáltalán ehetne ő ilyeneket?!

Ma vannak a műtétek, nemde? Vagy rosszul emlékszem? Na, én mindenesetre szorítok!

Minyu! Olyan jók a szandik, kár, hogy Milán még nem megy rendesen, így nem tudok még rendelni. És tök olcsók!

Amúgy Milánnak esze ágában sincs menni. Sétáltatjuk néha, de még mindig a 4kézláb a biztos neki. Tegnap felszereltük a biciülést. Mentünk vele 2 kört, és nagyon élvezte. Én még egyedül nem merem vinni, mert olyan furi, hogy van hátul 1 nehezék. Folyton attól félek, hogy elesek vele. És ugye, amitől fél az ember, az be is következik.

Na megyek, mert nem alszik, csak szórakozik a kiságyban.

bockbrigi
 
 


Ana,
SZORÍTUNK ANYÓSODNAK!!!!!! Remélem, hogy minden okés lesz :D

Dora,
Nórika mekkora nagylány :shock: És ngyon széééép!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Patrisa!
Ha hamarabb nem is,pont egy év múlva lesz ott megint a karate tábor akkor megyünk legközelebb. :(
De ha ti jártok Bpest felé.....:wink:
Sajnálom,hogy nem beszéltünk erről hamarabb,tényleg talizhattunk volna.Bulizhattak volna az egyidősek. :P
Vanessza hány órakor született? Andris 2005.08.11. 17.25

Ana!
Sok-sok ++++++++++++++++++++++ energiát küldünk.!!!

Dóri!
Nagyon szexi a nő a monokiniben :lol: Andris szivesen megnyunyujgatná. :wink:
Aug 22 től nálam az őszi rucik,remélem jössz és babázhatunk is.

:?: Jön valaki a babanetes talira??? Nem akarok egyedűl bóklászni!!!!!

Rita!
Vagy a héten a boltban? Most csak Andrisom van itthon ,könnyebben mozgok.Meglesnénk téged :roll:

Kép
flocika
 
 


Hááát, visszaolvasni nem lesz időm, de a képekben gyönyörködöm!

Rayo,
Regi tényleg nagyon hasonlít rád. Pl. a 202.o. tetején a képen. De a szülinaposok is nagyon jól sikerültek! Meg a nyaralósak is! :)

Annyira cukik ezek a nyári képek, Vanessza bikiniben, Levente úszógatyában, tisztára, mint a nagyok! :)

Betsy,
Ez nem igazság, hogy én alig bírom felrakni a képeket, Te meg ilyen szövegmögülelőugrót is tudsz! Nagyon ari Sasa, igazi kis nőci! :)

Annamari fiai is milyen nagyok már!

Ana,
innen is megy a drukk!

Brigi,
Ti már biztos ehettek fagyit, elmúltatok 1 évesek, de mi?!? Remélem nem kapunk ki senkitől! :)

Floci,
ez a nyunyujgatás jól hangzik, Nórika nem fogja kihagyni, az biztos! :lol:


Körkérdés:
Ti ebéd után mit adtok nyammogni a babuknak? Nálunk kölesgolyó, babakeksz játszik. Csak én már unom, szerencsére Manci még nem. :) Gyümölcsöt uzsira adok csak, védőnőnk szerint ebéd után nem jó a gyűmi, mert gyorsabban emésztődik és "rohad" a többi kaja után a sorban. Szerinte normál kaja előtt kellene a gyűmi, de ezzel én nem tudok megbarátkozni. Így uzsira esszük joghurt után.

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Én is csak képeket tudtam visszanézni.
Mégis el tudtunk menni hirtelen egy kicsit a Balcsira. Hétfőn este jöttünk meg.
Nagyon helyesek a törpék, akik már nem is olyan törpék. Nekünk most nem lesz nyaralós képünk, itthon felejtettem a gépet. :cry:
Pedig Betti igazi hal lány volt.
Ma voltunk vele fülbevaló belövésen. Szörnyű volt.
Holnap Dömével UH-ra megyünk a nagy pocija miatt. Jó ideges vagyok, már mindenfélét képzelgek.
Ha túl vagyunk megpróbálok visszaolvasni.
Jdora!
Hívhatnál, csütörtökön csak két babom van.

KépKép
kkry
 
 


Na most meg nem állítottam be a születési dátumot.
Azt hiszem pihennem kéne.
De köszönöm a segítségeket.

KépKép
kkry
 
 


Körkérdés:
Miért nem jó a gyümölcs ebéd után? Nekem is jól esik. Jó hideg sárgadinnye, őszibari stb...Nálunk a fagyi is játszik, ha többiek esznek Bettit sem lehet kihagyni.

KépKép
kkry
 
 


Brigi!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy még mindig négykézláb megy Milán. Ezt egy gyógytornász ondta nekem. Ha nagy lesz, sokkal könnyebben fognak neki menni a logokai feladatok. Vanessza is mindent sokkal késöbb kezdett el csinálni, de mára behozta a lemaradást. Igaz, hogy minden mellett feláll, és lépeget, de a négykézlábas mozgásforma az, ami még mindig a legbeváltabb nála.
Örülök, hogy nemcsak én tartok a babával együtt biciklizéstöl. Már mi is gondolkoztunk rajta, hogy venni kéne egy gyerekülést, de attól félek, hogy tesz egy hirtelen mozdulatot és elesünk. Egyenlöre maradunk a babakocsinál.

Floci!
Tényleg kár, hogy nem jött össze a találka. Andrisék biztos jól elhaverkodtak volna. Vanessza úgyis nagy pasizós! :lol:
És idösebb Andrisnál, mert ö délelött 10:30-kor született. :wink:

Dóri!
Én is úgy tudom, hogy gyümölcsöt mindig éhgyomorra kell enni, mert "megrohad" odabenn. Ennek ellenére mi is uzsira szoktunk gyümit enni.
Ebéd után én csak vizet szoktam adni Vanesszának, mert utána úgyis szopizik még. Arra alszik el.
Voltam benn a gyógynövényboltban és néztem kölesgolyót, de nem vettem meg. Egyenlöre nem látom, hogy napközben nassolgatna. Helyette vettem tönköly búzadarát és bio karobport. Szójából csináltam neki tejbegrízt. Nem evett belöle túl sokat, de azért kóstolgatta.

A kis betegek hogy vannak? Meggyógyultak már? Mi tegnap voltunk dokinál a köhögés miatt. Sajnos elkaptunk egy vírust. Kapott köptetöt, amitöl éjszaka már hányt. :oops: Annyira köhögött a Drágám, hogy kijött a kaja. Nem is eszik túl sokat, mert hólyagos a torka, biztos fájhat neki.

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bekukk, mert mennek kell Leventével játszani! Majd vissza is olvasok csak Ritának akartam feltenni a cumis képet! Nagyon jön a foga! Nyűgös és a képen is látható, hogy ömlik a nyála :arrow: a trikó tök nedves helyenként!!

Rita
Mégegyszer! Köszi szépen!! :lol:

Kép

Majd még jövök és reagálok az írásokra!
Pusza Mindenkinek!
szilbee
 
 


Kép

Vanesszának,Sasának,Nórikának és minden csinibabának!!! :wink: Resszkessetek lányos mamák! :lol:

Kép
flocika
 
 


Kép

És ilyen lesz .... Referencia a bátyó,ha vki az idősebb pasikat csípi :P

Kép
flocika
 
 


Flocika!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fagyi téma:
Én még nem merek adni neki. Majd ha már elmúl 1 éves!!! Még egy hét van addig! :lol: :lol: :lol: Akkortól már nem leszek ilyen nyuszi talán és bátrabban merek neki adni ilyen cucccokat! :oops: :lol:

Gyümölcs téma:
Van benne ráció! Bizonyára tényleg panghat a gyomorban a gyümölcs... :roll: Nekem csak az nem világos, hogy főétkezésnél miért adjunk neki előtte? Nekem ez kicsit olyan mintha azt mondanák, hogy mostantól lehet édességet enni ebéd előtt. Szerintem akkor inkább tényleg uzsonnára vagy tízóraira kéne nekik adni gyümölcsöt, de nem főkaja előtt. A vércukorszintje normalizálódik tőle és elmúlik az éhségérzete :arrow: nem eszik a támláló ebédből. Akkor pedig kevesebb az ásványianyag , a fehéjre ... stb. bevitele. Egyébként furcsa, hogy mégis sokan mondják, hogy segíti az emésztésüket, ha esznek ebéd után egy kis gyümölcsöt... Nekem ez még nem tiszta. Utánna kell még járnom ennek a dolognak. :?

Kkry
Mi lehet a picúr baja??? Fáj is neki a pocak?

Ana
Mi a helyzet? Anyósodról mi hír???

Dóri
Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy érdemes volt ilyen sokat várni a képekre!!! :lol: :lol: Isteni jó képek!!! Az a kis szoknyás bugyi kegyetlen jó!! Olyan mint valami hawaii táncosnő!! :lol: :lol: Iszonyat nagyot nőtt Nórika!! :shock:
szilbee
 
 


Floci!
Azt hiszem Vanesszának mindkét fiad bejön! Megmutattam neki a képeket, és nagyon örült. Taperolta a monitort. :lol: :lol: :lol:
Jó pasik!

Szilvi!
Szegény Levi! Melyik foga jön neki? Biztos nyügös akkor. :cry:

Ana hol vagy? Mi van anyósoddal? Nagyon szurkoltunk neki!

Kép
patrisa
 
 


Ja és egy fotó: Kép

Kép
patrisa
 
 


Patrisa!
Atya Isten! :shock: Vanessza már kész ! :shock: :lol: :lol: Te jó ég!!!!!!!!!!! A pasiknak csorogni fog a nyáluk.... :lol: :lol: ... mikor meglátják!!
szilbee
 
 


Az én kis vasgyúrómnak is tutira bejönne!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Ma Zsoli kiment szülőkhöz..de ahogy elment jött a hívás a kórházból, hogy a holnapi porlasztás elmarad.:(
Műszaki okok miat.:(
Milyen ok lehet, hogy a sors, így intézte?
Szóval elbizonytalanító, ez már a 2. alkalom:összepakolva, bevásárolva, indulásra készen vagyunk..:(
Szegény Zsolit is lepasszoltam...rosszul érzem magamat.:(

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jdori
Nagyon egyszerű...
Valamilyen net-es albumba felrakod a képet... (én a photobucket-et használom)

[url=a kép url-je]a szöveg[/url]

ujjszopi
(itt is katt a szövegre)

BETEGEKNEK JOBBULÁST!
Vendég
 


Ana,
Mi a helyzet? Írj vmit! És az uh?

Sziszike,
Sajnálom, rossz lehet, hogy felkészülsz lelkileg, és akkor elhalasztják megint. De én úgy gondolom, hogy mindennek oka van. Jobb így.

Szilbee,
Kösz a képet, nagyon aranyos! Zalán is így vezet a kocsiban, már ki is rágta akormányt :?

Én is adtam már neki egy kis fagyit, nem sokat, egy kis nyalást.

Floci,
A héten itt van anyósom, így kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok benn.

Betsy,
Olyan jó ez a kép!

Patrisa,
Vanessza is nagyon aranyos!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita!
Kirágta?? :shock: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Tudnátok ajánlani DM-ben vagy Rossman-ban (vagy egyéb más helyen) kapható nem márkás bugyipellust? A Libero tényleg jó... , nekem kicsit jobb is, mint a Pampers bugyis, de anyagilag tönkremegyünk, ha mindig ezt hordjuk!! :shock: Pedig itt Szolnokon még ez a legolcsóbb is a márkásak közül... Ráadásul csak nappal adom rá, mikor csak pelenka van rajta, mert kicsomagolja magát... :? :x :lol: De még így is sok megy el rá!! :(

Köszi!
Pusz! és mindenkinek szép napot!! :)
szilbee
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?