Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka: ?

Még élek:)

Doki után futkos... nék, csak nem találok olyan helyet ahonnan anélkül telefonálhatnék, hogy mindenki hallaná a melóban... mi ez, ha nem xar ügy...

Ja... kérdés: (fogászati).... ha már megvolt a röntgen és nagyon bedurran a fogam mondjuk úgy egy hónap múlva akkor gáz, ha gyökérkezelik? (bár mintha javulna a helyzet de az államon vannak a ragyák ezerrel mint a legutóbbi fogbedurranásomál...)
Vendég
 


Sziasztok,

király éjszaka vót, aludtunk 8 órát, egyszeri megszakítással, úgy érzem, Bogi kezd rájönni, hogy mit jelent az éjszaka!! :lol:

Csak nyitva hagytam a gyerekszoba ajtaját a hajnali szopi után (ott van a szopifotel, ágyban nem szeretek), és a hülye macska bemászott a kiságyába (amit ugye nem használunk, de azért szépen be van ott ágyazva), és még tollászkodni is nekifogott ott! :evil: Akkora ordítást csaptam ott neki reggel (persze, még ott feküdt a dög és még volt képe nekem egy jóreggeltet vernyákolni), hogy kétszeresére borzolt farokkal menekült ki a házból is! Tudjátok, hogy az ember a kutyától nem kap el semmit, de a macsektól igen, és akkor a szőrökről ne is beszéljünk, úgyhogy takaríthattam meg moshatok, na mindegy, kell nekem ide állatdzsungel... :?

Bébikém először szart be akkorát, hogy a ruhája a háta közepén is tocsogott! Uramjézus, létezik ekkora mennyiségű babaf.s?? :shock: És azt a kacagást, amikor csomagoltam ki a szarból! 8) "Nesze anya!"

Felicia, én is megemelem kalapom, hogy végigolvastál minket és szeretettel üdvözöllek! Hát az orvosodról/saidról inkább no comment, innentől jó kezekbe kerülsz... és eszedbe ne jusson csak rövideket írni, én a magam részéről szeretem a szájmenést! :oops:

Ginuska, ugyan már!!! El ne kettyentsen téged ez a hülye kis fertőzés! Inkább most nézzük meg (nem hőmérőzöl véletlenül???), hogy most lesz-e időben spontán pé-d!! Tudom, tudom, nem lehet most azzal kezdeni semmit, de kíváncsi volnék, hogy a Closty utóhatása megvan-e. (Szerintem meglesz...)

Kavicska!! Asszem félreértés vagyon! :shock: A főzés nem azért fontos, hogy az urad jóllakjon! Hanem hogy neked legyen jó tejed!! Gondolom az sem lesz megoldás, hogy a párod a kórházi kosztot viszi neked haza mert 1.esetleg nem olyan tápértékű 2. sok lesz benne a hüvelyes, a káposzta, a túlfűszerezett, ami nem tesz jót a baba gyomrának! Úgyhogy erre biza gondolni kell majd jó előre, ha másképpen nem, akkor a 9.hónapban feltankolod a mélyhűtőt előre megfőzött kajákkal!

Csakegy, na ma reggel mi a helyzet? 8) Gondolom még mindig terhes vagy! :lol:

Kandi, má megint nagyon hallgatsz! Mi újság tefeléd? Voltál dokinál, vagy mikor mész??

Rejo, te vagy az én ellentétem, nálam a virágok csak mesterséges lélegeztetéssel maradnak életben! :oops: Ellentétben a szőrös és nem szőrös emlősökkel, én csak ahhoz értek, sajna! Minden tiszteletem a tiéd és mindenkié aki ilyen gyönyörű botanikus kertet képes fenntartani! :shock:

Rambóka, még mindig irtó hálás vagyok, képzeld holnap megyek hozzájuk 6 órára és remélem, nem is nagyon kell mennem többet... :oops: szerintem kezeljék meg utoljára és tömjék be, már az ínyem sem érzékeny!

pusz Norka
Vendég
 


Norka!

Olvasgatlak...annyira jó hogy Bogi ilyen gyorsan "tanul". A kakiról eszembe jutott az egyik "kedvenc" történetünk. Barátnőm kisfia, Zolika is csak pár hetes volt, ölemben csicsikált...és hasonlóan óriásit kakilt..háta térdem..meg mindenem tiszta szar volt. Anyuka halálra röhögte magát :))

Nem akaródzik hőmérőzni. DE köv ciklusban UHzunk, hogy lesz-e spontán PÉ.

Most kikapcsolok bébiprojekt témában

Cupp
Gina
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Kandika! Gazdagrét mellett lakunk. nekem a virágok az egyik hobbim. Lakásban is rengeteg van. Küldj te is fotót a kintiekről!

Én speciel igénylem minden nap a táblát részedről (ha nem túl fárasztó), de csak azért, mert ha nem tennél naponta, akkor még kevesebbet néznél felénk! :roll:
Így legalább napi egyszer írsz nekünk, ha nem is magadról! :lol:

Rambóka, Norka!
Van itt BP-en jó fogdokitok? Írjátok meg má légyszi nekem is a nevét/címét mert még nekem is szükségem lenne rá!!!

Norka!
Eláruljam neked a titkot? A virágok alatt olyan ládák vannak, amik víztározósak, 6-8 liter vizet be tudok nekik egyszerre nyomatni. Aztán ők meg gazdálkodnak vele. :D Így csak heti kétszer kell locsolni a minden nap helyett! :lol:

Kincs nem értem, hát pont a táp meg a locsi kell nekik?? A tieid pont akkor nyiffanak ki?

Felícia részemről is maradhatnak a hosszú hsz-ek, én is szeretek kisregényeket olvasni! :)

Csakegy tudósíts majd mindenről!! Főleg ha összehoztad a vérvételt!

Kép

Kép
rejo
 
 


ja, nem írtam magamról.

Iszonyú sokat keményedek, és tök furcsa, hogy pont akkor, mikor lefekszem. Főleg éjszaka.

Ha vízszintbe helyezem magam, Johanna elkezdd ezerrel rugdosni, nagyon édes, de pont ettől indul be a sok keményedés.

Má megint felemeltem 6 félre a gyógyi adagomat, ez hátha kordában tudja tartani. Múlna már el ez a fránya hidegfront!
Kánikulában 3 fél is elég naponta.

Kép

Kép
rejo
 
 


Képzeljétek... elértem a belgyógyászom :) :) :) Nem is nyaral :) :) :)

Először húzodozott, hogy nőgyógyászhoz menjek SOS és ne hozzá de amikor mondtam, hogy olyanom még nincs és látta, hogy nem lesz ez így jó akkor mondta, hogy OK, holnap reggel jelentkezzek nála vizeletmintával és éhgyomorra :))) Megcsinálja a progeszteronszintet :)))) (főleg, hogy mondtam neki, hogy ha sima laborba megyek akkor hetekig is elhúzódhat az eredmény... nekem viszont SOS tudnom kéne, hogy kell-e progipótlás)

Mondta, hogy szerinte is kell majd valszeg progeszteron, de béta-HCG szintet is akar nézni... mert anélkül semmi értelme a dolognak...

Fuh... most megkönnyebbültem :)

Ez a doki kincset ér :)
Vendég
 


Kandi, megint küldtem PÜ-t, ha most sem ment el, akkor tökön szúrom magam :shock: Amúgy Békáson lakom a Duna felőli oldalon.

Csakegy! Remélem minden okés lesz a progiszinteddel, és SÍRVA KÖNYÖRGÖK A BELGYOGYID ELÉRHETŐSÉGÉÉRT!!!

Rejo, tudom hogy off, de hol lőtted a víztárolós ládákat? Én rendszeresen azt hiszem az erkélyemről hogy 260 négyszögöles kert, és ennek megfelelő mennyiségű virág,tuja, sőt, paradicsompalánta tanyázik nálam ( még a falakon is polcok vannak virágládákkal)és szerdától 1 hétig nem leszünk itthon, nagyobb örömömre aki megígérte hogy jön 2naponta locsolni, bejelentette tegnapelött hogy "jaaaa, tényleg megígérteeeee? Ő nem is emlékszik... de ő nem is lesz itthon, megy Franciaországba..." :twisted: :evil:
SZóval most vagy találok valakit SOS aki kertészkedik addig helyettem, vagy szerzek ilyen ládicskukat, vagy fohászkodom hogy ne legyen jó idő amíg nyaralunk (Balcsi). Vagy szegény virágaimat temethetem mikor hazajövök :(

Vettem délelött kecskerutafüvet, megcsináltam a teát, tök jó, ez egyáltalán nem rossz! Nálam a mélypont a Herbária salaktalanító teája volt. Aki azt megissza szerintem utána bármit benyel zokszó nélkül :D Szóval ma ebből piálok meg 1l-t. ( ó, micsoda züllés... :D)

Na most mászom dógozni, majd még gyüvök vmikor ha nem dőlök ki munka után végleg. pá pá
felícia
 
 


Felícia!
Tudok egy jó sebészt aki megszabadítana a töködtől! :lol: :lol: -de most se semmi! :D
Jós utca?Ott laktam az esküvőmig...na és most a Kelta bölcsiben dolgozok!
Rejóka!Csak Te vagy ezzel így,másnak nem hiányoznék... :roll:
-és :oops: pironkodok,mert a Mi kertünk elbújhat nagyívben a Tied mögött a sorban!Na 2 képet dobok...de csak kis szerényen...a Tied után! Kép Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy!Ügyi vagy,hogy mégis elintézted!Holnap kiváncsi leszek a hcg-szintedre!Szoritok,hogy jó magas legyen! :P

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi!
A te kertecskéd is szép. Woww irigyellek téged is...
na meg Nati is csinoska

Gina
Vendég
 


felícia: privi ment.... sok sikert :)
Vendég
 


Kandi, én is kérdeztelek az előbb!!!!! Kíváncsi vagyok rád! :twisted:

Csakegy, izgatottan várom a holnapi szinteket, mikor is fogod megtudni??
(Azt látom, hogy a többi fórumon még elhallgattad a hírt... :lol: )

Rejo, te most mit szedsz a keményedésekre? Nyugi, már lassan célegyenesben lesztek, 27.hetes a kis leányzó! :wink: Nőgyógy kontroll mikor lesz megint? (méhszáj miatt kérdem)
Vendég
 


Norka: Hááát... az NLC-n nagyon új vagyok, elég gáznak tartanám, ha ott ujjonganék... a családineten meg lényegében ugyanazok az emberek vannak akik itt :)

Nem tudom mikor fogom megtudni, de azt mondtam a belgyógyásznak, hogy azért kéne, hogy ő vetesse le mert sűrgős lenne... úgyhogy remélem 1-2 napon belül meglesz...

Szerinted normális, hogy a nap legnagyobb részében olyan a hasam mintha izomlázam lenne? Néha meg mensisen fáj (mensisen görcsölni szerencsére csak néha szokott)... de az izomlázas feszülés a jellemző... valahol a gyomorszájam környékén... (mondjuk emiatt anyázódok már vagy 2 hete de most csak romlik a helyzet... de pont emiatt gondolom, hogy ez a progeszterontól lehet... és akkor nem lehet vele gubanc....)
Vendég
 


Csakegy, ne hülyéskedj, az NLC-n minden egyes újabb metforminos kismami megerősítésként szolgál a "szekta-elméletre"!! ( :evil: :P :? - ki is mondta valahol a szektát....?) Úgyhogy nyugodtan, mert csak örülni fognak neked!

Érdekes ez az izomláz-szerű érzés, mert én ilyet nem tapasztaltam, elképzelni sem tudom, de a francia barátnőm, aki szintén metforminos kismami volt, egy az egyben ugyanerről számolt be, amit leírtál, és neki ez a 8-9.hétig megvolt. Nekem mensis hasfájásom volt szinte végig az 1.trimeszterben! :roll:
Vendég
 


:) Metformin-szekta Norkával az élen :twisted: :twisted: :twisted:

Na jó... akkor megerősítem őket sokadszor is abban, hogy a metformin Clostyl és egyéb hormonok nélkül is működik ha időt ad neki az ember :)
Vendég
 


Sziasztok,

Csakegy, te mióta is szeded a metformint ? Bocs, hogy érdeklődöm, de tényleg még nem vagyok túl járatos a témában, de miért is fontos most neked, hogy a progeszteron szintet megnézzék ? Már csak azért, hogy ha egyszer én is oda jutnék.... :wink: tudjam, mi a csizió.
zsizsik
 
 


Lányok, mivel ti olyan okosak vagytok, megosztanám veletek az új felfedezésemet, mit szóltok hozzá?

http://www.lalecheleague.org/llleaderwe ... 05p27.html

Az előzménye az, hogy a készülő PCOS honlapra keresgéltem most metformin és szoptatás témában, erre ilyenekre bukkanok... komolyan mondom, dobtam egy hátast!!
A lényege, hogy több cikk szerint is sok PCOS-os nőnek a zavaros hormonok miatt nem nő meg rendesen a melle a terhesség alatt és elégtelen lehet a tejtermelése, ezért szopiproblémák jelentkezhetnek, és erre is a metformin a megoldás! :shock: :shock: :shock: Azaz: a metformin növeli a tejhozamot... (és persze szó sincs a gyerekre nézve károsító hatásról - tulajdonképpen ez miatt kerestem cikket, de azt nem gondoltam volna, hogy még ilyen laktációs vonzata is van...)

Én nem hiszek 100%-ig ennek, ezért kérdezem, mit szóltok hozzá. És egyáltalán, már gyakorló anyukák, ti tapasztaltatok egyáltalán ilyet, hogy kevés volt a tej...?
Vendég
 


Ginuska,kedves vagy :!: :!: :!:
Norka-igazad van,bunkó voltam...pedig,aki megszólít annak igyekszem válaszolni!Szóval szeptemberig sehova se megyek,kicsit besokkaltam a 19napra....Most csak metformin,tisztulgatok,telik az idő....fogytam is :!: -és akkor szeptembertől,Nati nélkül-újjult erővel leszek ismét...2naponta orvoshoz jároska :!:
Gratu a 8 órához :!: Én kb 11hónap után aludtam egyfolytában annyit Natinál :!: Addig kb.:3óránként szopott :!: Ja és Én is hintaszékben szoptattam szívesen,közben-kevertem is a gyerekben a cuccot :!: :wink: -mégegyszer bocsika!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


(Mert ugye nekem még mindig nem 100%-ig elég a tejem, de eszembe nem jutott, hogy az IR-rel hozzam összefüggésbe... itt még egy hivatkozás: Gabbay, M. and Kelly, H. Use of metformin to increase breastmilk production in women with insulin resistance: A case series. Presented at the Academy of Breastfeeding Medicine Conference, October 2003. )
Vendég
 


Norka :!: -egyszerre írtunk :!: :P
-elolvasom....de Én tudtam fagyasztani is...de bazi sokat ittam szopis leveket :!: -meg is híztam tőlük...ki tudja,ha nem iszom,mi lett volna :!:
-ma azt olvastam,hogy a rendszeresen tejet fogyasztóknál,gyakori az iker terhesség! :roll:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


zsizsik: kb. dec vége (karácsony) óta ittam a kecskerutát február 9-ig amikor metforminra váltottam... de nekem már a kecskeruta is PÉ-t csinált, csak nem elég jó minőségűt... (azóta összesen ez volt a 3. PÉ-m és a 2. éles bevetés)...

de én a férjemet is túrbóztam ám ezerrel... nehogymár csak én dolgozzak :) (macskakarom, C vitamin hébe-hóba és ő is végigcsinálta velem a méhpempős kúrát ... és szerintem ez a kúra volt a joker...)... (pedig ő nagyon tiltakozott... :) de az azt hiszem meggyőzte, hogy ha én nem vagyok 100-as akkor neki 110-esnek kell lennie... :) )
Vendég
 


Norka!
:lol: -na ezen jót nevettem,Én analfa vagyok a más nyelvek területén...Nekem ez kinai! :lol: -bocsika! :shock:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Norka: a kecskerutafű teát szoptatós nők (nem PCO-sok!) eleve tejfokozásra isszák... úgyhogy nekem elég logikusnak tűnik a dolog....
Vendég
 


Norka,

én valszeg PCO-s vagyok igen régóta, ennek ellenére az első, spontán terhességem után a kislányommal nem volt szoptatási problémám, illetve helyesbitek, nem volt a tejmennyiséggel probléma. Elég sok tejem volt, fejni is tudtam, és lefagyasztani belőle. Tehát én nem tapasztaltam, hogy kevesebb lett volna.
zsizsik
 
 


Csakegy, köszi ! Akárhogy is számolom, össze-vissza 5 hónap kellett, hogy a gyógyszer rendbe hozzon ! Tök jó !! :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Neeem... szerintem azért több volt.... merthát a kecskeruta is elég ütös szerintem... így kb. 7 hónap... de nálam szerintem nehezebben hat... mert nagyon sok embernek pik-pak beállt a ciklusa... nekem meg maradt a sok-sok maratoni...
Vendég
 


Felícia!

ha gyorsan akarod a ládákat, menj el valami kertészeti boltba, OBI vagy Bricostore vagy ilyenek, mert mi egy kertész ismerőstől rendeltük egy éve, és sokára jött meg. De láttunk már ilyet több nagyáruházban is.

Kandika!
Hát azért ez nem semmi, ez a sok piros ez futórózsa? Jól mennek Natihoz! :D Szépek a lógó petúniák is!

Norka!
Szalbutamolt szedek. melegben 3 X fél naponta, hidegfront esetén 6 fél naponta. Napi 6 szem magne B6, meg calcium ampullák. Júl. 28-án megyek nőgyógyhoz kontrollra, méhszáj ellenőrzésre. A doki azt mondta telefonon, ha napi 6 fél sem tartja kordában a keményedéseket, akkor menjek be hozzzá. Gondolom akkor adna valami erősebb gyógyszert? vagy nem tudom. De úgy tűnt tudna még mit csinálni velem. Kórházba befeküdni nem akarok.

lehet hogy szigorú ágyfekvés kéne? Amúgy az utolsó ellenőrzésen (24. héten) azt mondta "azért ez ki van nyílva", de sztem csak a külső méhszáj van még csak kinyílva. Számot nem írt a kiskönyvbe legutoljára, legalábbis nem tudom elolvasni..2/K van írva, de ezt ugye senki nem tudja mit jelent... A C szám a 16. héten és a 20. héten 2100 volt. De akkoriban alig keményedtem.

Azt néztem, már lehet egy kilo körül a gyerek, nem? Az a lélektani határ, akkortól meg tudják tartani.

Télleg, Kavicska, Rambóka vagy aki tudja
szerintetek kell várni antibió kúra után a teljes vérkép levételével meg cukorterheléssel? nem befolyásolja a vérképet, ha tegnap hagytam abba az antibiót?

Kép

Kép
rejo
 
 


Úristen, hogy mekkora hatökör állat vagyok! :shock: :shock: Eszembe juthatott volna, hogy előkapjam a régi kecskerutámat!! Miért nem szólt senki?? :shock:

Kandi, a lényeget megírtam, csak a vesézgetni szerető olvasók miatt hivatkoztam be a cikket! Úgyis lefordítom majd, még ha hülyeség is...
Igazad van a stratégiádat illetően, most a nyár nem is való babaprojectezésre, már úgy rágörcsölésileg! :wink: És a fogyáshoz gratula, minden egyes leadott kg csökkenti az IR-t!

na léptem, ez már Boginak is sok volt ma... (idáig durmolt már megint)
Vendég
 


nekem olyan logikusnak tűnt, hogy kecskerutázol... valahogy nálad fel sem merült, hogy nem :) :) :)
Vendég
 


Norka!!!!!

Most olvasom a tej-metformin összefüggést!!

IGEN IGEN IGEN!!! kevés volt a tejem, szopiproblémák és nem is nőtt meg rendesen a mellem!!!!!!

Én már az után kezdtem most kutakodni, szülés után kéne pajzsmirigyhormont nézetnem, mert a pm. alulműködés is kevés tejet eredményez!!!

de akkor lehet itt a megoldás. ja, nálunk anyu is csak 3 hónapig tudott szoptatni, nagynéném meg egyáltalán nem, nem indult be a teje(teherbeeséssel mondjuk nem volt gond senkinél, de szopival mindenkinél)

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejóka!
Igen futó a rózsa,de van sima fásodó...vagy micsudi....annyira szemetel a szirom-ha hullik :evil:
Van egy kerti szikla,majd lekapom azt is,na meg a medence mellé-anyosom most épitett ""sziklakertet""-na az tetszik!Férjem kiásott termésköveit illesztették össze :!:
Norka :!: -aha értem Én akkor,hogy micsudi az a cikk....ha egyszer még szülök és több lesz a tejem,akkor tuti igaz :D -de arra,még nagyon sokat kell várnod :lol: :!:A cicim terhesség nélkül,nem nött meg.....akkor most reménykedjek,hogy a metformin hatására... :lol: :lol: apa örülne nagyon :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szia Norka!

Hát nekem is kicsi a mellem, és csak egy (!!!) héttel a szülés után lett tejem, közben mindvégig nehezítette a szoptatást, hogy még a mellbimbóim is laposak. :( Hogy teljes legyen a "boldogság", amikor már bimbóvédővel majdnem rendesen tudtam szoptatni (azaz majdnem megfelelő mennyiségű volt a tej), több mint egy hónapra intenzívre került a fiam, ahol jó sokáig nem, később pedig csak nappal szoptathattam, így ugyan anyatejes baba maradt 11 hónapos koráig, de közben folyamatosan kapott Beba HA tápszert is (szopi után).

Én laktoherb teát ittam és iszonyatos mennyiségű folyadékot, de nem éreztem, hogy segített volna (+ minden szoptatás után kifejtem a maradékot). Így sem tudtam átlépni a bűvös napi 500 milit :( Ezúttal kipróbálom a kecskerutát és a hónaljtartást (azt javasolják a lapos vagy befelé forduló mellbimbó okozta nehézségekre).

Viszont részben ellentmond az elméletnek, hogy az idősebb nővéremnek (akinek nincsen semmiféle PCO-s problémája) szintén kicsi (habár nem ennyire) a melle, és ő hosszan és sikeresen szoptatta minkét kislányát. Vagyis a kis mell önmagában nem hátrány...

Vöcsök
vöcsök
 
 


Norka, eszembe jutott - a kecskeruta tea kapcsán- hogy a VI. kerületben, a Teréz krt-on van a Jókai patika, a Béke szálló mellett. Van ott egy öreg vajákos gyógyszerész néni, aki saját összeállítású gyógyteákat készít, a gyógyszertárban lehet megvásárolni őket. Van köztük egy tejserkentő teakeverék is, nekem az nagyon-nagyon bejött. A gyerek születésétől ittam, lehet, hogy ezért is volt bőségesen tejem. Már másnak is ajánlottam, és nekik is bejött. Hátha neked is működne. De lehet, hogy a kecskeruta jobban segít majd.

Kandi, gyönyörűek a te virágaid is !!! Micsoda kertészek vagytok, a nyomotokba sem jöhetek ! Én még kis kezdő vagyok, de majd azért teszek fel képet én is ! :wink:
zsizsik
 
 


Zsizsik!Ááááá Én nem :!: :!: :!: ,anyosom...az a szöke a képen,Ő a kertész és a férjem 8) -Én csak locsolni tudok.... :wink:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy!

Csak egy napig nem voltam és tessék :D Hatalmas gratula!!!!

Írjál sokat, mi történik veled. Én a nyaralást meggondolnám, de Te tudod. Sógornőmnek a horvát nyaraláskor ment el a baba. Bár ő is azt mondja, mint te. Az a baba, amelyik meg akar maradni, az megmarad.

Nagyon szorítok Neked!

Rejo, Kandika!

Szépek a virágaitok! Nálam még erkély sincs :( A lakásban meg csak a juccák, meg a bambuszok a túlélők.

Norka!

Én meg nagyon szeretnék macskát...de anyósom szerint vagy macskát vagy gyereket tervezünk :) , a 2 egymás mellett nem jáccik.

..

Asszem ma front van, migrénem van, rosszul látok, hallok, hasogat a fejem, émelygek...
babancs
 
 


He he, Kandi, akkor majd hozzád viszem bölcsibe a gyereket ha éppen nem leszel akkor te is babával otthon :D ( mivel tök jó lenne nekem ha ismerős bölcsishez vihetném akiben biztos lehetek hogy szépen bánik majd vele, Murphy törvényeinek értelmében szerintem zsírozzuk le hogy oké, jöhet hozzád, én megnyugszom, és errefel te tuti teherbe esel :D:D:D)
Én régen a Kelta suliba jártam a zene tagozatra:D

Csakegy, ezúton is hálás kösz, holnap hívom a prof.-ot!!!
Írd meg ha van fejlemény hormonok ügyében nálad!
felícia
 
 


Elszált a hsz-om!
Mingyá szétverem a szobát!! :evil:

Fúúúúúúú! De dühös vagyok.


Norka! :)
Húha akkor én kajailag még nagyobb bajban leszek, mint gondoltam. :roll: Én teljesen megfeledkeztem arról, hogy esteleg nekem is enni kellene :shock: Azért főzni, hogy fejős tehén legyen az ember lánya :shock: :) Ajajj. (vagy marad a kórházi koszt?)
Csakegynek igaza van. Anno amikor kecskeruta teát vettem (füvet) a csajszi nagyon bámult, hogy hol vagyok én szoptatós anyuka? :? Mondtam, hogy nem azzal a céllal veszem. Úgy tünt , megnyugodott.

Felicia!
Én is nagyon szeretem a maratoni hszokat. :) Jöhet minden mennyiségben.
Tudod sok beszédnek sok az alja, és 100 szónak is egy a vége, de úúúúgy szeretem olvasni.
Tegnap röviden tudtam csak írni :shock: Mivel a párom nagyon verte a készülődőt a lefekvéshez. Pattogott az ostor... :lol: Én meg ártatlan bociszemekkel néztem rá, hogy még csak ezt a gondolatot hadd fejezezzem be... :lol:

Kandika!
A te kerted is csodaszép. És légyszíves mindennap írni!!! Mert hiányolunk ám. A tálázat, ha nem esik nehezedre minden nap jöhet. :)
Családlátogatást szeptemberben megejtjük :)

Csakegy!
Most te vagy a középpontban. :) De jó. Mindaddig, amíg egy újabb zebrás nem lesz :lol: Lásd Espero példáját.
Szóval ez a titkoljuk a melóhelyen, felháborító. Hát egyáltalán nem szimpatikus a főnököd. :evil: Jól megrugdosnám. :twisted: (kavics, állati megnyilvánulásai :lol: )

Espero!
Halihó, merre gavy??? Már rég nem írtál. Remélem semmi baj nincs, csak a meleg nyúz :)

Ginuska!
Tetszett Felicia hsz-a. Ez csak bosszúság. Lásd Gabika példáját. Kikezelték és a kúra végét követően jött a baba. 20 nap. Menjetek minden nap fürödni!!! :)


Gabika, Kincsecske!!! Tessék jelentkezni!

Lányok! TOPIK TALÁLKOZÓT SZERVEZEK!!!!

Helyszín: Valahol Budapesten
Időpont: 2006 augusztus 26 szombat
Belépés: orvos által igazolt PCO diagnózissal :lol:
Jel: kötelező valami kéket viselni. Szemszín nem érvényes. :D

Szeretettel várunk Minden kedves topiktársat, aki legalább egyszer ebbe a topikba írt.

Megj:* vonat, ill. búszjegy költségtérítésre nincs módunk.
Mindenki saját felelőségére és zsebére utazik :lol:

Jelentkezni: aranykavics(kukac)yahoo(pont)com

Csók Mindenkinek!

Budapestiek segítségét várom, ami a helyszín kiválasztását illeti.
Aki szeretne jönni, szánja rá az egész napot. Több órás lesz a buli. Akarom mondani, sok órás :)
Vendég
 


Felícia :!: Én Kelta-Kalászi suliba!Van egy pár netes itt,akinek a gyerköce hozzám jár,járt!Én szeretem ha ismerősé a gyerköcike!Oksika,legyen igazad,Én abba is bele megyek...toljuk a babkocsit :!: együtt!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kavicska!Nem vagy semmi!Látod vagyok....a csapból is Én folyok lassan!
Talin legyen-mindenkin valami új-valami régi-valami kék-valami kölcsön....
Helyszin???Valamelyik bevásárló center?
....na Én szervezkedek helyszinileg...lehet,pont akkor leszek Gárdonyban? :lol:
Családlátogatás kötelező....de hozzál valami ajándékot,amit Te készítettél....bölcsiben,így szokás :!: :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



:D:D:D
Én is szeretnék jönni ám a talira Kavicska, de azért megy a mail is:-). Bár még nem 100% hogy rá is érek (van hogy szombaton van a sulinkba a beiratkozás, és akkor az egész napos program :( , de ha nem jön közbe semmi akkor jaj nektek :-)

Rejo, köszi a tippet virágládailag, asszem holnap rohangálok majd miatta egy jót.)

Kandi, ezt megbeszéltük:-) Nekem bármelyik változat tetszik :-)- de inkább az együtt babakocsizós...szerintem neked is :-) Nagyon megérdemelnéd...

Sokszor gondolok ám arra, hogy ha nekem összejön a gyerköc és ezért csak annyit kell tennem hogy szedem a megfelelő gyógyszert, akkor ezt Nektek köszönhetem FÓRUMOSOK, mert ha ezt nem olvasom el, akkor szerintem én sem úszom meg azokat a hercehurcákat amiken ti átmentetek... és komolyan amolyan szabadságharcos hősöknek látlak kicsit néhányotokat, akik a saját kálváriájuk árán mentetek meg sok sok nőt ugyanezektől, és a metforminos babák közül is jónéhány nektek köszönheti hogy LETT...
felícia
 
 


Rejoka!
Mehetsz nyugodtan vérvételre. :)

Kandika!
Nagyon szép a kert. :) Gratula anyósnak és a fiának. De mit ér au ők csodálatos munkájuk, ha nem locsolja senki :lol: :)

Már lassan véresre vakartam a szúnyog csípéseim :roll: :roll:

Én ma éjszaka vetetem le a cortisolomat. :shock: De megalkudam a dokival, hogy jó lesz az éjféli is, és ne a éjjel 2 órásat nézzük. Aztán meg holnap reggel 8-lor :) Brrr. Már rég nem voltam vérvételen.

Zsizsik!
Röviden! :)
A progeszteron terhességi hormon. A terhesség támogatásában van szerepe. A PCOs nők szervezete hajlamos arra, hogy ezt a hormont kis mennyiségben termelje. Igen sok esetben szükség van a pótlására. Vannak nők, akik csak ennek a hormonnak a hiánya miatt vetélnek el. :(
Csakegy is ezért kíváncsi rá, hogy tudja mihez tartsa magát. :)
Vendég
 


Kavicska, köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Így minden világos.

A topic találkozó nagyon jó ötlet, én biztosan elmennék !! :lol: :lol:
Helyszín szemponjából mire gondoltál ? Szabad tér ? Étterem ? Bevásárlóközpont ?? :shock:

Felicia, hasonló gondolataim voltak nekem is a csajokkal kapcsolatban, mikor rájuk találtam kb egy hónapja.
Lányok,most befogni a szemeket, dicséret halom zúdul rátok !! :lol: :lol:
És ha abba belegondolok, hogy mi minden várt volna rám, mire kiderül, hogy PCO, és megkapom a megfelelő gyógyszert....jobb bele sem gondolni. Tényleg eszméletlenül tájékozottak, a betegség tünetei, a kezelés, a gyógyszerek adagolása, a kiegészítő teák, bogyók stb terén. Sokan tényleg hihetetlen sokáig küzdöttek, hogy babájuk legyen, és kincset ér a tapasztalatuk. Igazad van, sok baba biztos, hogy nekik köszönheti azt, hogy van.
Na, csak hogy én is szaporítsam a sokat írók táborát..... :lol: :oops:
zsizsik
 
 


:) :) :)

Zsizsik!
Csak bátran. Mint látod szeretjük olvasni a sok sok irományt:)

Én is egyetértek veletek. Én is sokat okosodtam és rengeteg bátorítást kaptam (kapok) és remélem majd a harmadik ordító gyerekemnél is uennyi jó infót fogok kapni, az előttem járó három gyerekes anyukáktól :) Ebben a topikban!!!! :wink:

Csak bírjam kivárni az első babásodást :shock: :lol:

Konkrétan mire gondoltam?
Valami olyan helyre, ahova akár 15-20 csajszi is elfér, idejében lefoglalni az asztalokat, ahol lehet enni inni, beszélgetni és hangosan röhögni :shock: (röhögni csak a ló szokott, vagy az nyerít?? :? ) órákat eltölteni, lehet szabadban is, ha jó az idő, vagy akár fedett helyen.
Budapestiek gondolkodjatok el.
De ez az időpont él. Ha ketten leszünk velemmel együtt akkor is megtartjuk :) De már eddig négyen vagyunk.

Norka!
Téged is várunk babástól mindenestől. Eljöttök jól eldédelgetjük Bogit, nem is lesz vele gondod. :) Aztán amikor Bogi megunja a sok nőt, akkor jelzi, hogy már mehettek :) :lol: :lol:
Vendég
 


Kavicska! Vihetem a kutyát is? A macskát is? :shock: Bár a kutya nem csajszi, de a macsek igen, és PCOS gyanús. 8) :lol:

Komolyra fordítva: lehet, hogy odavágtatunk egy háromnegyed-egy órácskára, vagy viszem az erszényben (ha nem lesz 40 fok) Bogit, vagy a babakocsiban, de ez utóbbi esetben igen-igencsak a szabadban vagy teraszos helyen kellene megejteni a tali legalább legelejét (míg mi ott vagyunk), hogy tudjam taszigálni a kocsit... :oops: persze, kézről-kézre vándorol majd a leány, gondolom, de ha kiakad, csak így tudom majd lenyugtatni... :lol: Hogy még jobban csűrjem-csavarjam, egyet kérnék még: NE az abszolút belvárosban legyen vagy a Margitszigeten, ahol parkolási problémák vannak! 8)

Kandi, anyósod nem akarna majd nálunk is kertet csinálni?? :shock: Asszem locsolni még úgy-ahogy tudok, ha nagyon megerőltetem magam. Na, totál irigy vagyok, ez valami tömény gyönyör!
Vendég
 



Kandika!
Úgy nevetek, hogy alig bírok gépelni.

Norka!
Még egy anyós?? :shock: :?: :shock: :?:
Vendég
 


Sziasztok!!

Nahát mennyit írtatok!!olvasni én is szeretek csak sajna írni nem 8) :D

Olyan jó hogy vagytok,és most a topik is nagyon vidám :!: szuper kedvem lett..most épp locsolok :D kicsi pihenővel...

A talira én is érkeznék!!! :lol:

Szépek a kertek!!!
Rejó sztem a tápoldat sok amit egyszerre zúdítok a virágra :cry: a vízben pedig tocsogott ...gyanítom ez sem jó,nem lyukas a láda...

Norka a Bogis történeten jót derültem,a talin lehet én nem fogom meg..ilyen "pici "babát nem merek :? :roll: :) de gyönyörködni fogok!

még benézek!
Vendég
 


A tali engem is érdekel... 23-án éjjel jövünk haza, úgyhogy 26-a elvileg OK :) Majd küldjetek légyszi mailt... (a telóm 23-a estig ki lesz kapcsolva... aug. 6-tól...)

Ami a baba kézről-kézre adását illeti... kezembe nem merném venni :) Lehet röhögni, de tényleg nem... majd ha ott lesz a sajátom akkor kénytelen leszek... de más babáját inkább nem :)
Vendég
 


Bogi most azt üzente, Csakegy és Kincs, hogy ti lesztek a legelsők, akik kezében landolni fog!! :evil:

pápá!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: