Hello!
Alszik a gyermek! Hihetetlen. Ilyenkor sosem szokott, a délután mindig nonstop "evés". Jajjj, de jó...
ccTündi: a fogorvosról akartam írni: én a terhesség alatt három havonta mentem kontrollra, nehogy meglepetés érjen (viszonylag rosszak a fogaim), és volt, hogy fúrni kellett. A fogorvosom (aki állati zseniális, móta hozzá járok, azóta nincs két nappal előtte már gyomorgörcsöm meg hasmenésem - sajnos fizetős) azt mondta, hogy röntgent nem csinál, még letakarva sem, bár elvileg lehetne, de jobb a békesség. Viszont érzéstelenítőt bead, mert az nem árt a babának, sőt: a vizsgálatok azt mutatják, hogy az anya félelem és fájdalom miatti stressz-állapota erősen megviseli a piciket a pociban. Az viszont káros, ezért nagyon fontos "tehermentesíteni" a terhes nőket a fájdalomcsillapítóval. A folyamatos fogfájás miatti szenvedés meg nemalvás meg miegyéb is elég rossz a babáknak, ezért be lehet venni fájdalomcsillapítót, mert az a kisebb rossz - persze nem mindegy, hogy milyet és mennyit, ehhez már nem értek, ő meg nem részletezte, mert nekem nem fájt, csak csöndben kilukadt...
(Ja, most továbbolvastam, látom, lekéstelek.
Sebaj, jó nyaralást, és ne fájjon a fogad!)
Na, ma talán tényleg hűvösebb van, lehet, hogy kimerészkedünk este Andrissal. Bár most épp alszanak a fiúk, iszonyú aranyosak!
Nekem meg még mindig nincs kedvem kimozdulni. Agyrém, milyen lusta lettem! De valahogy úgy érzem, hogy senkivel sem találkoznék szívesen. Nincs "ember-hiányom", jól megvagyok itt a kis családommal. Fene gondolta volna...
És egy kérdés: frászban vagyok, mert két hét múlva megyünk a Balcsihoz egy kicsit nyaralni. A frász ott kezdődik, hogy elvileg ugye hat hét után kell kontrollra menni - na addigra még csak 5 és fél hetesek leszünk. Szó szerint azon a napon, mikor rendel az orvos, még csak 5 hetesek, nekem meg semmi kedvem feljönni azért a hét közepén, hogy elmenjek kontrollra. De nem tudom, hogy lehet-e hamarább is, vagy ezt nagyon szigorúan veszik? És azt sem, hogy mikortól lehet már (végre...) fürdeni? Amikor már nem vérzik az ember? Vagy ezt csak az orvos tudja eldönteni??? Mit tudtok erről?
Hűűűha... valamelyik fiú nyöszörög! Gyanítom, hogy a kisebbik
Megyek.
zsolka