Új privát üzeneted érkezett!

gyönyörű képek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi!
Hát ez aztán nem semmi!
Gyönyörüek a picurok!
Remélem a rosszulét hamar távozik, vagy legalábbis enyhül!

A gyereknevelés/ikresek-ben úgy tudom van hármasikres anyuka is. Én azért felkészülnék minden eshetőségre.
Dokit sikerült már találnod?
Drukkolok nagyon és gratula a "kis" családodhoz!

Kép
stella9
 
 


Zsebike!
Itt is nagy gratula! Eszembe is jutott, amiről irsz, hogy milyen boldogság látni azt a kis lüktető pontocskát! Hát még többesben!
Ezek már a tripla rosszullétek, a sokkal több hormon okozhatja. Majd elmulik, ez is lehet öröm a sok várakozás után.
Kriszta!
Holnapután! :D Máté rohamos fejlődésnek indul majd!
Unique!
Ha Te félted, akkor tényleg ne vidd, az anyák előérzete nem szokott csalni. De hogy milyen ügyes, már fekvőtámaszozik! :D De a kuszás még beletelik kis időbe.

Különben épp ma gondoltam rá, hogy itt lehetett a baj, sokat agyaltam rajta, hogy vajon nem ártok-e a babáknak, ha Pörit csak 1 kicsit is emelem. És az is eszembe jutott, vajon Pöri nem fog-e hátrányt szenvedni amig a babát várom, mert nem lesz minden ugy, mint mikor még csak Ő volt. Ezek voltak az én dilemmáim, és lehet hogy elég is volt a sikertelenséghez? :?:
Ma készült kép Kép

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

 
 

OFF:

Timi illetve Imi :!:
Hallottatok arról, hogy esetleg elvonják az államilag támogatott lakáshitelt? S ha igen, akkor mit susmorognak, mikortól?
Köszi, puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Fanni!

Ha idén vesztek fel hitelt, akkor 5 évig tudjátok igénybe venni az adókedvezményt (120 ezer ft/év).

Az államillag támogatott lakáshitel továbbra is lesz.

Timi
latimi
 
 


Köszönöm, Timi :P
fanni73
 
 


Zsebikém,

Fantasztikusak mindhárman :):):) Úgy örülök hogy sikerült !!!! Persze azért még tovább szorítunk a következő 30 hétben is hogy minden rendben menjen.....Akkor most 6 hetetek van a döntésre ? Végülis kértél még időpontot a mostani és a Krizsa féle közöttre ??

Unique,
Azt hittem csak Máté tud félórás alvásokat produkálni :):) Mi is elkezdtük a fekvőtámaszt, remélem hamar behozzuk minden lemaradásunkat :)

Melcsi,
Háát, erre gondolok én is.....de legközelebb majd másképp lesz !!

Orsi,
Értem már, közben olvastam a másikon is....Akkorra már az ikrek két évesek lesznek, mire megszületik a tesó(k), majdnem három, szerintem igy jó lesz :):):):)

Ja, mi pedig ma eldobtuk a fránya kengyelt.....:):):):) Három hónap múlva azért még lesz egy kontroll....
Az oltás is megvolt, Máté legalább 1 percig is sírt :):) Nagyon stramm legény.....fürdés után mértem lázat, egyelőre semmi.....reméljük az éjszakát is megússzuk....

Ha minden OK, akkor jövő péntekig megint a telken leszünk......addig is mindenkinek szép hétvégét, remélem kicsit kellemesebb lesz az idő mint az elmúlt napokban.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Halihó!

123 a sorszámunk. 2 hét múlva 2-vel csökken. Jó lenn már 100 alatt lenni.


Timi
latimi
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Ki ajánlotta neked Dr. Takács Györgyöt?
Én három hétig nyomtan a II. Klinikán a patológia egyik ágyát, de én nem emlékszem rá. Ha Krizsához jártál-jársz ő ismer ott több orvost is, ő tud ajánlani neked. Én Dr. Gimeshez jártam, én megvagyok elégedve velel.
Remélem, hogy nem baj hogy ide írtam neked.
Azt hiszem átjövök ide ha nem baj.

Sziasztok
erika13
 
 


Kriszta :)
szuper hírek :)

igen a pasik addigra már szinte 3 évesek lesznek :D nem az a babás kor már :D nesze neked dackorszak :D :D D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


beleolvastam a másik topikba......
ide írom, mert vitatkozni nincs kedvem, meg a hittérítő korszakomon is túl vagyok már :D :D :D
meg vagyok döbbenve :shock: :shock: :shock:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Bepofátlankodnék egy kicsit Zsebike miatt. A sima Kaálisba írtam 1-2 alkalommal, még jóval korábban. Azóta is figyelemmel kísérem a történeteiteket.

Szóval Zsebi, gratulálok! Doki ügyben én a Szabolcs utcai kórházból Török Miklós merem neked ajánlani, ő az ikres-specialista. De ott van még a Hajdu Kriszta doktornő is, aki szuper genetikus-ultrahangos, és nagy szaktekintély. Ezen kívül Fülöp Vilmos doki is nagy fejes és jó szakember (meddőségben is), illetve még szóba jöhet talán Bátorfi József doktor is. Mind nagyon jók. És van koraszülött osztály. Hetente van ultrahang.

Puszi
Sata
kisegér
 
 


Jó estét!

Nagyon ritkán írok mostanság... :oops: , bár nem tudtam megállni, hogy ne írjam meg a felháborodásomat a másik topikba! :x Eszméletlen, mi folyik ott, és látni, mennyire szétforgácsolódik a régi csapat... :(

A helyzet az, hogy hát zajlik az élet... kevés időm van. :? Egy hete elkezdett fájni a fogam, ami azért volt furcsa, mert nekem nagyon jó fogsoraim vannak, megszabályozottak, erős fogakkal, kevés töméssel, gyakran ellenőrizve stb. stb. Hát ezt csinálta velem a terhesség meg a szoptatás... :? Péntek éjjel már nehezen aludtam emiatt, szombaton bedurrant, aznap késő du. SOS gyökérkezelés, erre nemhogy javult volna, hanem hazajöttem egy szétfúrt, megnyitott (és be nem tömött) foggal, és mire kiment az érzéstelenítő hatása, őrjöngtem a fájdalomtól... de szó szerint. Ez ment egész szombat éjjel (3 Panadol, sós vizes öblögetés stb.), nem aludtam, így szoptattam sírva, a tejem apadt stb. Vasárnap du-n enyhült a fájdalom, hétfőn vissza, kiderült, a szomszéd fog is gyulladt, az előzőben pedig visszamaradhatott még ideg, az haldoklott stb. szóval így jártam, anyu azt mondta, ő is szülések után kínlódott a fogaival - ti nem tapasztaltatok hasonlót??

A másik: nektek nincs olyan sejtésetek, hogy szopi után rögtön tápis pótlás hasfájást okozhat? (Stella, Kriszta, Melcsi?) Vagy önmagában a tápi okozhat hasfájást? Én már annyira vigyázom, mit eszek, de mégis szenved Bogi minden nap, no nem vészes, de látom, hogy nem teljesen OK. :shock: Ráadásul kis piros pöttyös az arcocskája, nem tudom, ezt a tápi okozza-e (pedig HA típusút eszik, és ugye abból is nem egész 1 decit csak naponta), vagy a meleg!

Úgyhog Bogikám, ha olyan napja van, igen sokat tud nyűglődni, de hála égnek megérkezett postán a megrendelt babaerszény, és ma már abban elvolt másfél órát, ebből aludt 1-et, míg tettem-vettem, csak hát bele is izzadt... :? Nem túl jó ebben a hőségben.

Továbbá mindig bajunk volt az esti elalvással is már hetek óta, rájöttem, hogy a fürdetés miatt borul fel ennyire, mert sosem szerette. Hallgattam ezt, hogy minden baba szívesen pancsizik, Bogi meg átüvölti. :shock: Rájöttem, hogy az apja fél, amikor fogni kell a kis síkos testét... és ettől ideges ő is, nincs biztonságérzete, de ez már régen elromlott. Úgyhogy kitaláltam egy cselt, velem fürdik eztán a lány... de úgy értsétek, hogy a nagykádban, sima nagy vízben. Most ezért lehet hogy kiakadtok, de nem tudtam már másképp megszerettetni vele a vizet! Még így is sírdogál néha, de ha elkezdi, akkor csak a mellkasomhoz vonom, és elnyugszik. Nagyon érzékeny a kis Mimóza!

pusz Norka
Vendég
 


Norka!
Nem tudom, hogy szopi után a tápi fáj-e nekik. Nálunk akkor van csak gond, ha bennt marad egy pici levegő.
Pöttyök: Olivérnek is voltak. ELég durva volt kb egy hétig. De elmúlt. Akkor azt hittem azért van, mert ittam tejet, és elmúlt, mikor nem ittam.
De azóta is ittám már és nem jöttek elő.
A melegkiütés hamar elmúlik, amiatt nem kell aggódni, de ez nálunk olyan helyen van, ahol melegük van? nyak, hajlatok ilyesmi.
Ha nagyon nem akarnak elmúlni, akkor mutatsd meg a dokinak.

Zsebi!
Hogy lenni?

Kép
stella9
 
 


Lányok!
Kérlek küldjétek a drukkokat energiákat mert már megint barnázgatok pedig már utrot nem kapok tehát attól nem lehet.
Remélem nincs semmi baj a Kaáliba telefonáltam mondták feküdjek minél többet és nem lesz baj remélem.
Szorítstaok értünk.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zseboroszlán

Te meddig használtad az Utrogestant (hanyadik hétig)
mert én 3X3 at használtam (hüvelyit és nem tablettát) egészen a 12-13.hétig és utána szép fokozatosan hagytam abba a dokim Dr. G. javaslatára. És nekem nem volt ilyen gondom hál istennek.
Csak pozitív gondolkodás, a rosszmájúakra nem hallgass, egyiken be másikon ki, ne törődj velük, ők idő előtt (főleg nice) megkeseredtek, nem tudnak örülni mások örömének, pedig hát hol van még a vége.
Úgyhogy csak feküdj sokat én is azt csináltam, és beszélgess velük, én már akkor beszélgettem velük majd vele amikor még csak az injekciót kezdtem használni. Úgyhogy pihenj nagyon nagyon sokat semmi más ne érdekeljen, pihiz, olvass, ne érdekeljen most hogy hogy nézz ki a lakás stb. semmi más csak Ők és Te magad!!!!!!!!!!!!!

Erika

Ui: megnézted a kisfilmet?, hogy tetszett Ú.
emberileg ok, de amúgy nem
erika13
 
 


Zsebike!
NAGYON SZORÍTOK ÉRTETEK!!!

Kata
dkata
 
 


Erika!
Megnéztem sők köszönöm az orvosokról való beszámolódta írtam is. A részleteket megbeszélhetjük itt is csak az anyagi részét nem akartma nyílvános forumon nehogy baj legyen belőle.

A lakásra nincs gondom anyukám segített és ma megcsinált mindent hogyogy csili vili minden már ez sem idegesít bár igazából csak zavart de most a babáim a legfontosabbak.

G-hez tudsz adni elérhetőséget? és hogy akkor ő most a SOTE II-n van ugye?

Satának is írtam kicsit elvesztettem a fonalat néha mintha ne is én lennék az agyam mint a szita. :(

Kata!
Köszönöm szépen elfér most minden drukk!!!!!!

Ajánlották az a rutascorbint tud valaki seígetni mennyit vegyek be belőle és hogy tényleg nem lesz baj???????

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok a babáitokhoz! A másik topikon múltkor már hozzá szóltam, Zsebi biztosan emlékszel!
Most is miattad bújtam elő, hogy tudd, én is szorítok érted! :lol:
Csak pozitív gondolatok, pihenj sokat! És bízom benne, hogy most sikerülni fog neked is! Kép

Remélem, nem zavartalak!

kizsó
 
 


Krizso!
Persze hogy emlékszem rád. :)
Köszönöm a jó szavakat most minden drukkra szükség van és remélem a kicsik is érzik hogy mennyien szorítanak nekik és ügyik lesznek, csak most kicsit borzolták a mami kedélyét.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebike!

a másikra nem jöttök? ma teljesen kihalt. ne tűnjetek el!

nagyon drukkolok, ne aggodj, tudom mondani könnyű, mert én is állandóan aggódom.
pihenj sokat és csak magaddal törődj!
katyerina
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán remélem, hogy megkaptad az üzeneteimet
erika13
 
 


Zsebike!

3x2 rutascorbin! Ne izgulj nem árt a babáknak. Ezen felül szedhetsz hozzá még c vitamint is. Úgy sem lesz semmi baj :lol: ! Nyugi!

Zsu!
bzsuska
 
 


Katyerina!
Megmondom az őszintét olvaslak benneteket, de most nincs lelki erőm oda írni. Valahogy ez hogy kb. két hete írtam le hogy babát várok és két hét alatt már ketten is leuatták a fejemet kicsit rosszul esik, most pihennem kell de ismerve magam vissza fogok térni mert szívügyem lett a lombikozás és az egész körülötte lévő helyzet. Sajnos sokat tapasztaltam a négy lombik alatt, de most az itteni lányok segítenek nekem.

Zsu!
Már rendeződni látszik a helyzet most épp tegnap óta semmi gyoran lekopogom. :) Remélem minden rendben lesz. :)

Erika!
Nem bántottál meg sőt nagyon örülök hogy ilyen részletesen leírtaál mindent. Válaszoltam is. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi! Örülök, hogy jobban vagy! Hányinger?

Katyerina! Aranyos vagy, köszönöm a kedves szavakat! Én is szorítok érted! Mikor kell tesztelned?

Melcsi! Hová lettél?
dkata
 
 


szia zsebike!

hát őszintén szolva megértelek, mert még mindig nem csitult odaát a helyzet. nem tudom, miért de ugy érzem sportot üznek belőle, hogy itélkezzenek felettünk.
én már igyekszem nem észrevenni, mert nem akarom felhúzni magam.
remélem elhallgatnak a rosszakarok és visszajössz, mert nekünk is szükségünk van a tapsztaltabbak segítségére, de addig átnézek hozzátok, meg hátha ez most sikerül...

én tényleg őszintén örülök a babáidnak... pihenj sokat , vigyázzatok magatokra
katyerina
 
 


Kép


Sziasztok!
Ide írok, mert látom a másik fórumon szörnyű az állapot.
Egy kicsit eltűntem, mert nagyon paráztam a baba miatt, de mostmár úgy néz ki,hogy minden rendben van.

Zsebi!
Mindenekelőtt neked szeretnék gratulálni a babákhoz. Hidd el a legjobb döntést fogod meghozni, és a negatív emberekkel ne foglalkozz!
Egyébként én a 9. hétig egyfolytában barnáztam, de miután abbahagytam a progi pótlást és bromo-t elmúlt.

Pénteken elbúcsúztam Kulin dr-tól. A baba jól van, már 5 cm, és a tarkóredője is rendben van.(azért elmegyek egy genetikai vérvételre)

Remélem, itt nem zavar senkit az uh fotó. :lol:

Kép
alinkat
 
 


Alinkat!

Nyugodtan tegyél fel ilyen fotókat. Jól sikerült ez a felvétel. Nagyon cuki a két kis kezecskéje. Kár, hogy az arcocskáját nem mutatja. Majd legközelebb. Mindent nem lehet egyszerre. Ugye nem látom rosszul? Javíts ám ki nyugodtan!

Zsebike!

Most a legfontosabb feladat, hogy pihenj ezerrel. Ne foglalkozz semmivel. A másik fórumra most ne írogass, nem ez a legfontosabb.Csak felidegesíted magad feleslegesen. Ez nem tesz jót sem a babáknak, sem neked.
Úgy is tudjuk, hogy sokat gondolsz mindenkire nagy-nagy szeretettel.
Vigyázz magatokra!

Norka!

Jól tetted, hogy a nagy kádban fürdetted Bogikát. Ha ott érzi jól magát, akkor ott kell pancsolnia. Már nagyon sok cuccot lehet kapni, hogy könnyebb legyen a baba fürdetése a nagykádban.

Timi
latimi
 
 


Kép
Kép

Kata!
Nincs már rájöttem a MAgen B6-ot tól volt most kaja köze veszem be és így jó. :)

Melcsi szerintem nagyon rosszul esett neki az a csaj azon a topikon, de nagyon remélem hogy fog ide írni én is letojom hogy így vélekedik rólam valaki bár tényleg rossz érzés az embernek ezt olvasni.

Melcsi!
Eúton kérlek ha olvasol minket ide írjál itt szeretettel várunk. :)

Katyerina!
Nagyon drukkolok neked. És olvasom a fórumot ha olyan kérdés van amiben tudok segíteni privátban megteszem de biztos előbb utóbb visszamegyek csak most fáj. :?

Alinkat!
Mi volt veled a baj ha meg lehet kérdezni?
Ht igen kicsit elharapódzott odaát a helyzet, de nem lehet mit tenni. Csak nekem ez olyan mintha eddig a rosszba jó volt együtt lenni de a jóba már nem akarok. No mindegy a furcsa az egészben az hogy igazából olyan embert zavar ez aki csak olvas és nem napi tag. Mert ha napi tagokat zavar akko jó mondják meg és elmegyünk. de a napi tagok kérték a képeket és kérdezték hogy vagyunk. Szóval ez van. Én annyit tudok két és fél év alatt sok zebrát kiosztottam és mindig örültem és hosszú idő volt mire az én nevem mellé is az kerülhetet.

Timi!
Köszönöm szépen aranyos vagy.
Beszerkesztelek téeged is a táblába a zebrások közé ha nem bántod jó?

Lányok nem zavar ha ide teszem fel a z ide vonatkozó táblát?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Miért zavarna itt bárkit is tábla?
Megkaptad a délutáni üzit is?
Ez a táblázat már a kiegészített - frissített tábla?
erika13
 
 


Erika!
Megkaptam és köszönöm szépen a részletes beszámolót.

Nem ezt csak úgy beszurtam de már készül az új vari és abba ti is benne vagytok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Öröm ránézni erre a táblázatra. Dehogy bánom, ha beteszel a zebrások közé. Nagyon köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán

Remélem, hogy megkaptad az előbbi e-mail-emet is, hülyét csinál belőllem a gép, egyszer azt írja ki, hogy nem lehetséges - elmentem - utána meg az elküldött üzenetek között találom meg.

Írj ha nem kaptad meg, ez előtt küldtem pár perccel.

Jó éjszakát Mindenkinek Kicsiknek és Nagyoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!
erika13
 
 


Sziasztok,

Stella :)
Nagyon ügyesek a fiaid, hogy már így forgolódnak! :) Laura még csak segítséggel csinálja... De nagyon élvezi! Mikor már meglátja, hogy odafekszem mellé a játszószőnyegen és mutatom a kezemmel, hogy jön a fordulás, kicsit megbillentem a hátát, akkorákat mosolyog! :) Olyan édes!
A fiúk minderre maguktól jöttek rá, vagy rásegítettél nekik?

Zsebi :)
Nem tudom, a rutascorbin jó-e erre... :( Sajnos nem tudok segíteni. :( De a pihenés és fekvés tutira használ :) Drukkolok Nektek!

Melcsi :)
Hát ez a lány egyszerűen gyönyörűűűűűűű!!! Csodaszép mosolya van! :) Képzeld, Laurának kezd jönni a fogacskája, legalábbis egy pár napja mindent a szájába gyömöszöl, és nagyon nyálzik. Még nem (mindig) rossz a kedve miatta, de biztos nem múlik, csak késik a dolog. :) Jókat játszunk együtt, kipróbáltam amit a múltkor mondtál, hogy cipeljem magammal a lakásban. Van, aminél bevált (vasalás és mosás), van aminél kevésbé (ebéd) :roll: De mindenesetre köszönöm a tippet, sokat segített! :)

Norka :)
Hát, minden kérdésedre nem tudok felelni, de
- a pattik biztos a tejcidtől vannak, ezek elmúlnak maguktól 1-2 héten belül, amint megszokja a tejcidet.
- pocifájás csak anyatej esetén is rapszodikus, sokszor nem attól függ, mit eszek (elég egyoldalú a táplálkozásom :(), hanem, hogy éppen mennyire fáradt Laura pl. (ha fáradt, többet fájt a pocija), mennyit alszik aznap napközben (alvás után rendeződik minden), stb... nemcsak a tápitól lehet!
Sajnálom a fürdetés körüli mizériát, szerencésre Laura már a kezdetektől imád fürdeni :)
A fogakkal kapcsolatban hallottam ilyet, hogy a terhesség megviselheti a fogakat, főleg, ha a kismama esetleg kalciumban szegényebben táplálkozott (kevesebbet evett, mint az a baba igénye volt).
Na, most jó sokat segítettem... :( :(

Kriszta :)
örülök, hogy a végére minden jó lett! :) Jó pihenést Mátéval! megérdemlitek! :) Most már a kengyel nélkül nagyon gyorsan fog mindent csinálni, amit Laura is csinál, sőt!!!

Lányok,
pénteken voltunk koponya és hasi UH-n. Kiderült, hogy a lányom koponyája belül totál sötét :twisted: :twisted: legalábbis az UH monitoron fekete volt :twisted:
Na jó: nemcsak kívülről, hanem belülről is tökéletes. Minden rendben van. Nem hibádzik semmije :P

Kép

Kép

Kép

Puszi

KépKép
unique
 
 


Jó reggelt minenkinek!

Zseboroszlán

feküdj - pihenj sokat! Nekem a beültetés najától kb. 2 hétig olyan rossz volt a közérzetem hogy majd meg pusztúltam, a boltig alig bírtam elmenni, a 10 perces útból ekkor fél óra lett. De amúgy az elején semmi más bajom nem volt, csak később a szívem akart kiugrani (de annyira hogy nem tudtam, hogy hova tegyem a bal karom, a polómon is látni lehetett az ütemes szívverést) erre adtak is gyógyert, aztán meg jött a cukor. Na de mindegy elmúlt.
Úgyhogy ne agódj, és volt egy ismerősöm is (ő monduk spontán lett terhes) ő 2x került be kórházba vérzéssel, de a végén egészséges hatalmas nagy babának adott életett.
Úgyhogy kitartás.
Bocs hogy minden részletekben jut eszembe.

Unique: gyönyörű a babád

Mindenkinek szép napot
erika13
 
 


Unique!
Gyönyörű a kislányod. Már a frászt hozod rám ezzel a sötétséggel.!!!!!!

Erika!
Nem baj nekem is úgyis részletekbe fognak eszembe jutni a kérdések, mert mindig más villan be.
Az a késői üzidet nem kaptam meg. :(

Már nem parázom ettől a valamitől pihenek amennyit bírok és még egy kicsit és kész tudom men lesz semmi baj. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zseboroszlán
Elküldtem mégegyszer, nagyon remélem, hogy most sikerült.
Írd majd meg, hogy igen vagy nem.
erika13
 
 


sziasztok!

bocs, hogy megint ide pofátlankodok, de nekem odaátról nagyon hiányoznaqk a kismamák, és ezzel sokan igy vagyunk, de nem szeretnám itt is ragozni...

mindenkinek, csak gratulálni tudok, gyönyörű babák vannak itt :lol:

zsebi,

köszi a drukkokat, meg a segítséget, egyenlőre türelemre van leginkább szükségem, azt meg magamnak kellene megteremtenem, de ha van valami nyűgöm akkor zargatlak priviben...
de a legfőbb most még hogy csak magatokkal foglalkozz.
ha nem baj át jövök ide is, mert nagyon érdekel, hogy mi van veletek...

kata

köszi neked is a drukkot.
háát azt hiszem jövő kedden telik le a két hét, de eddig mindig elkezdtem vérezni a 10. napon, és már ömlött belőlem amikor a hátha miatt tesztelek. most nagyon para vagyok a csütörtök miatt...
igyekszem nem gondolni rá, de nme megy....

aanda, melcsi ti merre vagytok?

mindenkinek jó babázást
katyerina
 
 


Sziasztok

Katyerina
Szerintem itt nem zavarsz senkit, engem biztos, hogy nem!


Zseboroszlán pihensz?

Erika
erika13
 
 


Unique!

A fiúk maguktól csinálják, amit csinálnak. Botondnak csak az oldalra fordulásban segítettem, aztán én is meglepődtem, mikor hasra vágta magát!
Olivér pedig már vagy egy hónapja így forog. Szerintem neki az is "segített", hogy többször fájt a pocakja és ilyenkor összegömbölyödött, felhúzta a lábait és már dölt is oldalra, majd hasra!

Laura is nagyon ügyes, hamar meg fogja tanulni a fordulást, ha így élvezi és ilyen szépen tartja magát!

Katyerina!
Drukkolok neked. Légyszi felejtsd el a parát!
Ilyenkor nem szabad kiszámolni, hogy mikor kéne megjönnie és nem szabad ráparázni semmire!
Beszélgess a babóiddal és bízz bennük. Ez a legjobb, amit tehetsz!

Zsebi!
Nekem is korainak tünik az utro elhagyása. én a 10. héttől naponta csökkentve hagyhattam csak el!
Sokat gondolok rátok és nagyon drukkolok!
Pihenj sokat. Következő uh mikor lesz?

Üdv az "újaknak", remélem a másik topikon is lecsillapodnak a kedélyek!

Pusza

Kép
stella9
 
 


Stella!
Jópofák lehetnek a srácok. :)
Nem hagytam el az utrot lecseréltük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helyette a duphastont szedem mert teljsen kimart odalent most 3X2 duphastont eszem és 1 ampulla progi szurit kapok szóval ettől szerintem egyáltalán nem lehet baj. Valami más miatt barnázgatom. Bízom benne hogy nincs nagy baj mert a hasam nem fáj. De azorvosok sem tudnak mit mondani mint várni. Ennyit tehetek és hogy pihenek.
Elvileg augusztus 2-de csütin lesz Krizsa doki és bezsélek vele hogy hogyan tovább a három miatt is meg a baránzást is örülnék ha megnézéné meg egy millió kérdésem lenne.

Katyerina!
Engem egyáltalán nem zavarsz sőt örülök hogy hallok felőled bár olaslak titeket ha tudlak mert azért a nap nagy részében fekszem.

Erika!
Igen pihenek ennyit tudok tenni értük. Bár azt mondták lent pont egy szülésznő akitől kapom a szurimat minden nap hogy három babával ő nem csodálkozik hogy barnázgatok nagyon gyorsan nőnek odabent a dolgok és hát ezért van ez. Remélem tényleg nincs baj.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Stella neked mennyi idősek a fiúk, hogy mmár ilyen ügyesek? Nekem most lesz 26-án 6 hó-os de nem igazán akar forgolódni, eddig egyetlen egyszer egymás után 2x fordult hátáról a hasára de azt is az apjának (napokkal ezelőtt) de azóta is semmi.
erika13
 
 


Sziasztok

Sajnos most nincs sok időm.
Jóhírrel jöttem :lol:
MIKLÓSKA ELINDULT VASÁRNAP


Zsebi
Gyönyörűek a picurok. :D
Drukkolok nagyon. Írtam mail-t múlt héten, remélem megkaptad.
Várunk szeretettel :D

Így még kevesebb időm van, de ennek én örülök a legjobban.
Amint tudok jelentkezem.

Mindenkit ölel: Süni
renóca
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Szorítunk nagyon nagyon, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!
erika13
 
 


Sziasztok!!!
Csak azért írok,mert tegnap Crys!-el sms-ben értekeztem....minden a legnagyobb rendben van Náluk,csak rossz a gépük,nem tud netezni!11hetes már és 4,5cm a babókája! :lol:
Zsebike!Pihenj nagyon sokat,keveset hajolgass,sok-sok C vitamin!!!
Mindegyikötöknek sok sikert!
pusza

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!
Gyorsan irok ide is pár sort. A gépem döglődött, Máté meg evezni van, és csak ma jutott eszembe, hogy telefonos segitséget kérjek Tőle. Megmondta, hogy mit dugjak ide meg oda, és meggyógyult.
Szóval nem sértődtem meg.
De most visszaolvasok, ugyhogy nem irok ma többet.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kandi!
Köszönjük hogy írtál Crysről sokat gondoltam rá mi lehet vele. Ha írtok akkor pusziljuk és várjuk vissza. :)

Süni!
Sajonos nem kaptam meg. :(

Melcsi!
Nagyon örülök neked hogy ismét itt vagy. Féltem hogy a beszólás úgy kikészít hogy nem jössz többet de látom bele való választ írtál. Örülök neked. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Visszaolvastam ezt az oldalt, mert ez volt a leggyorsabb, és most jöjjenek a válaszok.
Zsebike!
Látom barnáztál megint, de a pihenés biztos megteszi a hatását és abbamarad(t). Krizsa nem a jövő héttől lesz? Mert azért felhivhatnád, ha bizonytalan vagy, nem kell megvárni az aug.2-t.
Köszi hogy örülsz nekem.
Éjjel azon gondolkoztam, 2 dolgon is, 1. Nice=Nikolade( :?: ) csak talán 1 más aspektusból :?: Nem jutott eszedbe ilyesmi?
A 2., lehet hogy sokan nem értenek tényleg, hogy miért küzdök még mindig 2 gyerek után. De olyan sok évig vártam Pörit, és mióta velem van, szárnyakat kaptam, és ugy érzem, megvalósithatom az álmaimat. Talán jó helyre jönnek majd azok a babák is, talán érdemes kapnom még lehetősége(ke)t...
Unique!
Hercegnőd gyönyörü! Milyen furcsa, hogy bár a vonások persze megvannak ujszülött kortól, azért mégis milyen gyorsan változik Laura! És látom, milyen ügyes! Azért figyeled a Nőt, a házimunka, az oké Nála, de a vonanait máris félti :lol: Örülök, hogy áthidaltátok a nyüszit, most hogy már játszani kezd, nyugalmas idő veszi kezdetét 2-3 hónapra.
Norka!
A kiütés szerintem az anyatejtől van az arcán, 1-2 hét és elmulik. Hasfájásra nem tudok válaszolni, Emesének nem volt. Szerintem alkati dolog, lehet hogy nem is lehet befolyásolni, de kinövi. Viszont a kád az jó ötlet lehetett! Miért ne lehetne együtt fürdeni, hiszen Belőled bujt ki, a melledből táplálod, a kádat pedig ki lehet mosni. Még meg is szeretheti a vizet.
Kriszta!
Lekerült a kengyel! :D :D Hajrá Máté! Biztos meglendül!
Stella!
milyen ügyesek a kisfiaid! Nagyon gyorsan fejlődnek! Még mindig a hatása alatt vagyok a képeidnek!
Erika!
Nem vagytok semmiről lekésve. A hugom kisfia 3 nappal született előbb, mint Emese, tehát 8 hónaposak multak. Pörike ma felállt, Levente(hugom kisfia) még mindig a hátratolatásnál tart, amit Pöri 2 hónapja csinált. Viszont 7 foga van, az enyémnek meg csak 2. A gyerekek nem egyformák.
Unique!
A fogra még nem is reagáltam. Biztos kezdődik valami, ami még 2-3 hónapig is eltart majd, mire kibujik. Közvetlen a kibujás előtti napokban rettenetes nyálzás van, ugy hogy állandóan folyik, akkor várható.
Sünike!
Elindult Miklóska! :D Micsoda boldogság! Gratulálok!
Katyerina!
Remélem babás vagy! Mikor tesztelsz? Ne izgulj, ha lehet ezt mondani, mondd Magadnak, hogy sikerült.
Kata!
Még nem olvastam vissza a másikat teljesen, ugye Neked is sikerült, sőt ha jól emlékszem, 2.
Alinkat!
Bár nem irtam még Neked sose, de nagyon örülök, hogy Ti is haladtok előre szépen. A tarkóredőt Neked a Kaáliban mérték?
Vigyázz Magadra továbbra is, mert tudod, az első 12 hét után a többi 28 is nagyon fontos a szerencsés áldáshoz!
Timi!
Látom haladtok a sorban! Meg kellett jelölni, hogy milyen nemü legyen a baba, vagy mindegy Nektek? Remélem a gólya Karácsonyra Nektek is babát küld a Jézuskával!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


ÉS MINDENKINEK ÜZENEM: PÖRIKE MA REGGEL EGYEDÜL FELÁLLT!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi!
Nagyon ügyi kislány. :)

Nem tudom valóban amíg az embernek nem sikerül és csak küzd nehéz megérteni azt hogy akinek már van kettő miért szeretne egy harmadikat, de nekem erre Orsi (Icsilya) adta meg a választ. Anno nem értettem alig egy éves ikrekkel minek akar megint lombikolni én örülnék ennyinek és kész, de őt hajtja belülről a vágy hogy ismét babázhasson ismét átléhesse a terheség örömét és kevésbé örömét (ha lehet ilyet mondai) és megértem nem ítélek el senkit.

Amikor mi is próbálkoztunk és az első lombik nem siekrütl akkora világfájdalom volt rajtam hgoy mondtam én tuti nem mennék vissza kistesóért most meg úgy vagyok vele hogy mivel van még egy lehetőségünk és ha nem lettek volna ennyien biztos visszamennék kisetsóért hisz miért ne ha megtehetjük tartom az állításom ennél többet nem adhatok a gyerekemnek int legyen legalább egy testvére természetesen azokat is megértem akik azt mondják örülnek hogy sikerült és elég. Ezt mondenki belül érzi, de aki több batát szeretne azt nem lehet ezért bántani s elítélni.

Jövő htéen már dolgozik Krizsa de holnaptól elérhető telefonon is így holnap hívom aztn meglátjuk ő mit mond remélem tudunk előbb talizni mint 2-a mert sok kérdésem lenne. :)
Meg jó lenne tudni hogy tényleg ok minden odabent. :9 hihi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: