Szisztok
Na végeztünk a nephrológián. Tegnap feleslegesen töltöttük a kórházban az egész délelőttöt. Oli egyszerűen nem volt hajlandó pisilni. Pisi nélkül meg a doki nem vizsgálta meg. Mihelyt levettük a zacsit és visszaraktam rá a pelust már éreztem is hogy pisil. Ma szemfülesebb voltam itthon ráragasztottam a zacsit a kukacra, de sajnos béna voltam és kifolyt belőle mire beértünk a kórházba. Nővérke tett rá újat. Most nem maradtunk ott hanem elmentünk szökőkutat nézni. Meg is lett az eredménye. Mindössze 1 órát kellett várni és Olivérkém pisilt
Visszamentünk. A doki soron kívül fogadott minket. A pisi kristálytisza, se vér, se semmi odanemilló dolog nem volt benne. A pelust is elvittem, amit mi a gyerekdokival vérnek néztünk nem vér. Ránézett a szakorvos és rögtön mondta hogy ez egyáltalán nem vér. TEttek a pelusra tesztet, de sem jelezte a vért. Persze az nem derült ki hogy mi az a rózsaszín folt. Lehet hogy volt egy hugyuti fertőzése, de az már elmúlt (antibigyót szedtünk). 18-án, kedden megyünk uh-ra (aznap műtik anyósomat)
Egy csomó dolgot mondott, hogy mitől kaphat fertőzést a gyerek. Pl, nem szabad meztelenül magunkhoz fogni, úgy hogy hozzáérjen a ruhánkhoz a nemiszerve. Nem szabad földre letenni meztelen popival, még a lakásban sem. Ha nagyon büdös a pisi (kakira emlékeztet a szaga) az lehet fertőzés tünete.
Ja, és visszatérve a kukihúzogatásra, azt mondta hogy nem szabad lehúzni a bőrt, főleg akkor ha nagyon szűk. Ez megint egy másik vélemény, mert a gyerekdokint, meg azt mondta, hogy tágítsuk neki.
Annamari
Hű, nem semmi napotok lehetett. Ez már igazi pechszéria volt. Kicsit tényleg mókás, ahogy leírtad, de én tudom, milyen amikor sorozatosan történik valamelyik gyerekkel valami. Nálunk a fényképeszekdés előtt volt hasonló, de csak Olival történtek balesetek.
Szilbee
Naggggyon vagesz Levente a kis szógatyóban
. Mi is vettünk Olinak csak az szárasgatyó.
Patrisa
Csábos a Vanessza a bikiniben
Mariann
Olyan bugyis úszógumitok van? Tudod mire gondolok, ami középen fogja és alábai kilógnak. Mert én olyna hajkurászok, de itt Cegléden nem lehet kapni.
Ana