Sziasztok!
Először is mindenkinek köszi a válaszokat.
Már tegnap elkezdtem írni nektek, de mivel tegnap extra nyügis napunk volt, így nem értem a hsz. végére. Tegnap egész nap ölbebaba akar lenni kicsi Kende. Nagyon nyügi volt. Fájhatott a hasikája
Annyira sajnálom őt mikor bömbölt. Igazán nem is tudtam segíteni a baján.
Zsu: éreztem én, hogy szülni mész. Gratula Katához. Nagyon sok egészséget nektek!
Nyanya: nektek is hatalmas gratula és nektek is nagyon sok egészséget!
Norwell: A mi Kendénk is utálja a fürcsit és a pelusozást is. Bár az utóbbit már kezdi megszokni, mert tudja, hogy utána kaja jön.
Szilvi: Mogyika egyenlőre visít mikor pancsi van. Igaz még én bizonytalanul tartom a fürdésnél és tuti érzi ezt. Javasolták, hogy tegyem be őt egy nagy kád vízbe. Egyenlőre még nem mertem. Kicsit még nőnünk kell, hogy élvezzük a pancsolást.
A mi liberónkon nincs semmi játék meghirdetve
Nagyon édes Reni! Egyik kép aribb, mint a másik.
Nálunk is vannak denevérek. Fosok is, hogy nehogy berepüljenek.
Csibemanó: én most azt csinálom, hogy nappal etetem ciciből utána lefejem a maradékot. A fejésből össze szokott jönni egy etetésnyi kaja amit hajnalban adok oda neki. Így másnapra megint lesz annyi, hogy egész nap elvagyunk vele. Egyébként azt veszem észre, hogy a nekem fejés segít, hogy több tejcsim legyen. Persze eszem közben a bogyókat
Neked mennyit eszik most Levente? Levente szeme miatt
Jobbulást nektek.
Mári: annyira jó, hogy a 38. hétben vagy. Emlékszem mikor együtt paráztunk a koraszülés miatt
A drukk megy hétfőre!!!
Edina: de jó, hogy tettél fel pocakképet
Nekem időnként hiányzik a pocakom
Pil: nekünk is ki volt írva, hogy zárjuk el a gázt, de mi nem zártuk el, és végig volt.
Nagyon édes Ameli a keresztelős rucijában. Az első képen tényleg olyan, mint aki ki van festve. Ja és Ameli zugívó? Nagyon ott van az az üveg
Katus: nem irigyellek a 2 srác miatt. Elhiszem, hogy most nem hiányoznak neked.
Hello: utólag Boldog Névnapot Nórinak!
Pannamari: édes Domika, vagány ez a sapi
Kanyin: örülök, hogy jól vagytok és jelentkeztél. Szokjatok hamar össze. Nagyon édesek a képek.
Mézgombi: ne aggódj én is délbe jutok odáig, hogy megejtsem a reggeli tusolásomat.
Doren: de jó, hogy túl vagytok a költözésen
Nálunk is apa tudja jobban elaltatni a fiam. Nálam is elalszik, de ha leteszem az ágyába már pislog is. Szerintem, érzi rajtam a tejcsi illatot, meg hogy a kezembe biztonságban van és a kiságyba meg egyedül.
Irigykedem, hogy sokatoknál meg volt már a „kontroll”
Légzésfigyelő: nekünk az első éjszaka félóránként beriasztott. Tiszta frászban voltunk semmit nem aludtunk. Aztán hajnalban kikapcsoltuk, mert már kész voltunk tőle. Persze Kende tök nyugisan aludt. Aztán rájöttünk, hogy rosszul volt beállítva a figyelő érzékenysége. Szerencsére azóta nem riasztott
Tea/víz: én is adok Mogyikának, de én édeskömény+csipkebogyó teát. Igaz nem túl sokat kb napi 15-20 ml-t.
Kilók: hát most engem utálni fogtok. Összesen 1 kg marad rajtam. A régi gatyákból is pár feljön. Nekem inkább a csípőm lett szélesebb, de az már így marad.
Az anyatejet meddig lehet a rendes hűtőben tárolni? 24 vagy 48 órát????
Megyek mert pancsi lesz.
Puszi
Kisvirág