Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Köszi, aranyosak vagytok:)
Én is drukkolok minden leendő pocisnak és már pocisnak:)

Zuzmó nagyon szépek a plitvicei tavak, gyönyörű vízesések, halacskák, nem szabad kihagyni! :wink:

üdv. minyuu
minyuu

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Niki :)

Ugye 3 vizsgálati formáról ír a honlap és a legbővebb, legpontosabb talán a 3.!! De ahhoz úgy is el kell telni néhány hétnek!! Az első tesztnek legalább 1 óra alatt meg van az eredménye + dvd-s mozizás is lesz!! Amúgy a nőgyógyász elmondta, hogy nem teljesen elfogadott dolog ez orvosi körökben, inkább "üzlet" szaga van! Egyértelmű választ úgyis csak az esetlegesen megcsinált magzatvíz vétel adhat!!! De persze csak akkor ha utal rá valami. Na mindegy megcsináljuk!!!! Tegnap volt egy-két halvány barna pöttyy!! Jött a para rendesen, de rájöttünk (nőgyógyász segítségével), hogy mostanság kéne pirinek jönnie, az zavarhat be!!! Pihenés, sok folyadék!!!! Azóta semmi!!!!

Kellemes napot Mindenkinek!!!
mot

Kép
mot

Jó reggelt mindenkinek!

Esperanza,

nyugi, sajnos én 2 évíg voltam így, de most úgy néz ki, a műtéttel helyrehoztak! Mégsem volt hiába! :wink:
Remélem doktorunk tud vmit mondani majd ha mész, v. megyünk!
Ne idegeskedj, azzal nem leszel előrébb!

Anikóról tud vki vmit?

Mot,

de jó Nektek már itt tartatok.... :lol: Örülök neki!
Olyan jó volt olvasni soraid a múlt héten, engem teljesen átjárt a boldogság, hisz érződött soraidból, mennyire boldogok vagytok! És ez így van rendjén!
Sok jó hírrel gyere hozzánk, erőt ad, hogy igenis érdemes harcolnunk!
További szép pocakosodást, és tudod, "sok folyadék" :wink:
Vendég

Kriszti :)

Kedves vagy!!! :) Ez az alap a sikerhez!!! Mi a menetrend nálatok??? Bocsi! Lusta vagyok visszaolvasni!!! :)
mot

Mot :lol:
Én 21 én megyek fel az első adag szuriért, long protokoll lesz...Ha minden a tervek szerint alakul, jövő hónap végén, max. szeptember elején erősítem a kismamák csapatát!
Nagyon bízom benne, egyre több a szivecske, és remélem még több is lesz!
Azt hiszem itt itt mindenki megérdemelné már, oly régóta várunk rá!

De addig is marad a meló, épp nemrég tettem le az éjszakát, és próbálok gyorsan sokat pihenni, mert reggel megyek vissza! :cry:
De azért még beleszorítok egy 1-2 órás napozást...Aztán már úgysem megyek napra! :lol:

További szép napot!
Vendég

Kriszti! :)

Akkor a jövő héten már átlépitek a start vonalat!! Jól felgyorsulnak majd az események!!! :)
mot

Kép Kép

Share ,
Neked megelőlegeztem a szivecskét, hisz az amit láttunk, az egy megkérdőjelezhetetlen 2 erős csíkocska! :)
Már csak a hivatalos eredményhírdetést várjuk! :)

Mot,

az biztos, hogy az az egy hónap, ami előttünk áll, nagyon hamar el fog telni, szinte eltörpül a 1.5 év mellett, amennyit vártunk, hogy ide eljussunk...
A cél előtt vagyunk!
Van is egy olyan mondás, "kitartással elérhető a cél".
Mi is eléggé kitartóak voltunk, már csak a finisbe kell befutni! :)
Vendég

Most látom, mégsem írtam be a szivecskét Share-nak!
Bocsi, javítom....
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk UH-ból. Mindkét bébi jól van, már 15 és 18 mm-esek!! Nem semmi, hogy hogy nőnek! Mivel nem volt konc dr, zűcs dr. vizsgált meg, nagyon-nagyon kedves és alapos volt! Csak jót mondhatok róla! Két hét múlva megint UH, és aztán már csak a 12. heti van hátra. engem nem engednek el a 12. hétig, úgyhogy addig a BMC-be járok. Utána viszont én is János Kórház.

Viki, érdekelne, hogy mi van a 67 E Ftos vizsgálatban. Én csak a 28 E Ftosról tudtam. És ikrek esetén is megbízható??? Az amniocentézist lehetőség szerint mi is el szeretnénk kerülni...

Tud valaki vmit Anikóról? Nem ma van nekik a teszt?

Üdv
Lucia

Kép
lucia1

Bénaságból olasz vonalzót raktam fel...

Kép
lucia1

Szégyen gyalázat, mindkét nevet elrontottam: Konc dr, Szűcs dr elnézést kérek!
lucia1

www.gendiagnosztika.hu

Itt minden infót megtalálsz! Mi hétfőn megyünk!!!
mot

Mot, én is ott néztem, de valahogy a 67 E Ftot nem bírtam összerakni. Max 48 E Ft jött ki. Meg az is kérdés, hogy mi van ikerterhességben. Ezt egy mondattal elintézik... Szóval várom a hétfői tapasztalatotokat!!! Vikit azért kérdeztem, hátha beszélt is velük. Nekem azért még picit ráér a dolog...

Viszont a védőnőt most már sürgősen fel kellene hívnom...

Kriszti, most láttam, Ti is mindjárt indultok!! Tök jó!!!
lucia1

Szia Lucia,

örülök, hogy ilyen nagyok vagtok! :)

Igen, mi is kezdünk nemsokára, szerencsére. Már nagyon várom...
De azért a szuriktól tartok! :wink:
Túlélem valahogy, annyian átvészelték ezt az időszakot, és sikeresen, boldogan veszik a következő megpróbáltatást.
Összeszedem magam, és az első szuri után, már bátrabb leszek!
Aztán már nem sok lesz hátra! :roll:
De a végeredmény mindenért kárpótol.
Vendég

Kriszti!

Milyen szurikat fogsz kapni? Írtad a Decapeptylt. A többieket is tudod? Nekem is long protokoll volt, 2 hétig Decapeptyl, utána kb. 10 napig Decapeptyl + Puregon + Luveris. Mindhármat bőr alá kell adni, én a hasamba adtam. A Puregon nagyon kényelmes, mert olyan, mint az Inzulin Pen. A Decapeptyl előre van töltve. A legtöbb macera a Luveris volt, mert azt nekem kellett összeszívni. De biztos vagyok benne, hogy menni fog!!! Ügyes lány vagy!!!
lucia1

Lucia,

Egyenlőre még csak a decapeptyl tudom.... Aztán a többit gondolom majd sorban megtudom...De reménykedem, hogy a lehető legkevesebb inj.-t kapom. (ugyanis félek a tűtől! :wink: )

A másik 2 szuri gondolom a Puregon lesz, (akivel eddig beszéltem, az ezt kapta)és a merionált mondták még.
Végülis, mindegy, csak minél kevesebb legyen! :) , és minél előbb baba legyen belőle! :lol:
Egyébként már fecsit, tűt beszereztem, Chesti mondta, hogy vmelyikhez neki is kellett.
Nagyon várom már, hogy 21-e legyen! Aztán mi még mindig bízunk a spontaneitásban, hátha 21-én jó hírekkel szolgál a doki :wink:
Vendég

Kriszti :)

Mi mindig azonos időpontban lesétáltunk az ügyeletre beadni a cuccot és igazából nem bántuk meg. Volt amit én is beadhattam volna a Kedvesemnek, de nem akartam/mertem bénázni!! A merional miatt amúgy is le kellett menni! Azt popsiba kell adni! Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha megoldható nyugodtan járj az ügyeletre. (egy-két tábla csokit mindig vittem) és csak egy hülyét fogtam ki a 14 alkalom alatt! A többiek mind szurkoltak.

Hajrá!!!
mot

Zuzmó drága :)
Mi a KRK vizesésnél voltunk, az Plitvicétől azért messzebb van , de azon a környéken :D Plitvice is gyönyörű, de a KRK-ban fürödni is lehet ahogy láttátok.

Mot
hát most azért már könnyebben remélem, és az izgulás felére csökkent :)

Lucia jó hallani felőled, gondolom ikrekkel nem engednek el olyan egyszerűen, de ahogy irtad, jó stabilnak tünnek a csöpségek :) Konc doki beválltotta igéretét, és ikreket adott nektek :)

Kriszti
mindjárt itt a szurik ideje :) Ne félj minden rendben lesz, és csak elsőre félelmetesek azok tűk :)

Anikónak mennek a drukkok mára, remélem mihamarabb jó hirekkel jön :)

Puszi mindenkinek, további szép napot, és tudjátok sok folyadék :)
chesti

Chesti :lol:
Ne gondold, hogy ikrekkel nem engednek el olyan egykönnyen.
Nekem a 8.heti UH volt az utsó és utána már nem akart látni a doki :) Úgyhogy........
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :lol:
Most olvaslak :)
Nemtom mi az az amniocentézis. :cry:
Telefonba annyit mondtak, hogy:
12-14 hét között UH+vérvétel /tarkóredő, orrcsont meg még nemtom milyen vizsgálatok/ ez 28.000 Ft és 1 órán belül eredmény,
16. héten vérvétel /AFP+meg még egy csomó mindent néznek állítólag a vérből/ ez 25.000 Ft és 2-3 nap múlva van eredmény,
18-20.hét között van még egy UH /itt nemtom még mit néznek, de szerintem ezt a doki úgyis ott el fogja mondani./ ez 14.000 Ft.
Ja, és 95%-os eredményt hoz.
No, hát így jött ki a 67.000 Ft.
Természetesen az orvos azt mondja, hogy ez nem váltja ki a magzatvizes vizsgálatot.
Hétfőn többet fogunk tudni Mot-tól. :)

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :)
Megvaaaaan!!!
Már tudom: m.vízvizsg.
nviki
Budapest III. kerület

Ha jól értem, alapból van egy AFP a 16 héten és ha valami eltérést mutat akkor van magzatvízvétel. Ami néha rácáfol az AFP-re. Ezért is írtam, hogy egy kicsit "üzlet" szaga van a www.gendiagnosztika.hu és egyéb hasonló dolgokkal foglalkozó cégeknek.
mot

Lányok (fiúk) köszönöm köszönöm köszönöm!!

Az amniocentézis a magzatvízvizsgálat, jól tippeltél, Viki. Nagyon el szeretném kerülni...

Mot, én utánanéztem az orvosi szakirodalomban is azoknak a hormonoknak, amiket néznek, (PAPP-A, konjugált ösztrogén, AFP a szabad béta-hcg függvényében) nem hülyeség, ebben a szakma is megegyezik... Más kérdés, hogy valószínűleg több pénzt kérnek el, mint amennyibe ezek a vizsgálatok valójában kerülnek. Nekem annak idején a Konc dr mondta, hogy menjek.

Viki, köszi a leírást. Az első kettőt megtaláltam én is, a 12. UH + vérvételt és a 16. heti vérvételt, ezek szerint van még egy UH, gondolom ez 4D a 18-20. héten is, az meg mindenütt pénzbe kerül, nem?

Chesti, köszönöm, nagyon kedves vagy!! Ti mindjárt repültök, JÓ UTAT!!! És vigyázzatok magatokra!

Üdv
Lucia
lucia1

Mot, Viki, majd várom a beszámolóitokat, hogy milyen volt!!!
lucia1

És Viki köszi a kólás tippet, bejött!!! Csak az a baj, hogy nem merek minden reggel kólát inni, hátha árt nekik... Úgyhogy hetente 2x jó napom van, a többin azért eléggé meggyötör a hányinger. :)
lucia1

Mot,

Valószínű a popsi inj.ért én is el fogok sétálni, de azt olvastam , a merionált lehet adni hasba is, majd megkérdezem, mert ha nem muszáj nem megyek orvosi rendelőbe magam miatt! :)

Chestimami,

Vigyázz nagyon magatokra, nagyon jó utat kívánok én is! Sajnos holnap nem leszek , mert egész nap dolgozom, de péntek reggel gondolok Rátok!
Érezzétek jól magatokat, majd várjuk a beszámolódat!
Vendég

Lucia,
én is szeretnék hányingert!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pfú csajok, most már tényleg kész vagyok, most vagy jöjjön meg ez a mensi, vagy ne, de ez már nem állapot.
Ma már a hasam is fájt, de semmi, egy kis csipp-csöpp, ennyi. És ha csak ilyen mutatóba lesz az egész, akkor most mit számoljak első napnak? Most akkor ez volt az első nap, vagy mi? Én ezt nem értem, kész vagyok! SEGÍTSETEK MI VAN!!! :(
esperanza

Esperanza,

Nekem annó azt mondta a doki, nem "barnázás" számít a menstruáció kezdetének, hanem a normál vérzés...Én is mindig bajban voltam.
Remélem nem egyéb gond lesz...
Minél előbb menj el dokihoz, ne húzd....Szerintem.

Eredmény ügyben elfelejtettem telefonálni, meg az az igazság, hogy délután aludtam.Majd holnap! :)
Vendég

Sziasztok!
Kriszti, köszi a szívecskét. Aztán, ez prófétai megmozdulás legyen. :wink: Éjszakai meló miatt :(. Akkor is meleg van nálatok?

Esperanza, nem lehetne felhívni Szűcs dokit legalább? Annyit csak lehet telefonban is mondani, hogy menj be vagy ne menj be. Remélem, hamar eldől a helyzet, és kezdheted a stimut.

Lucia, Viki, Mot: jól értettem, hogy ezekkel a vizsgálatokkal ki lehet váltani az amniocentézist? Vagyis, ha ezek alapján indololt, csak akkor kellene elvégezni?

Lucia, boszorkányok márpedig vannak. :wink: Kíváncsian várom kinél jön be az 50-50%. :D :D Ja, és én is kérek egy kicsit a hányingeredből.

Chesti, jó utat nektek. Vigyázzatok magatokra!

Még a mai napot ledolgozom, aztán holnap eljön az igazság pillanata. :) Ha hazaérek, jelentkezem.

Szép napot!
share

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült. Bár el vagyunk keseredve, de az élet megy tovább. November elején folytatjuk!

Tibo
tibo

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Share :)
Pont az a lényeg, hogy ha nem akarsz a 16 heti AFP-ig várni, csináltathatsz aranyáron több fajta vérvizsgálatot. (Az eredményességéről megoszlik a szakma véleménye)

De ha bármi van, úgyis csak a magzatvízvizsgálat lesz a döntő. A fentiektől függetlenül persze megyünk hétfőn és az első variácót megcsináltatjuk.

"A Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahang-vizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasságot (CRL), fejátmérőt (BPD), tarkóredőt (NT) mérünk, illetve az orrcsont (NB) jelenlétét vizsgáljuk. A vérből a PAPP-A és a free-β-hCG szintet mérjük. A kombinált teszt előnye, hogy a vizsgálatot követően ½ - 1 órán belül eredményt adunk, így pozitív vagy kétes eredmény esetén könnyen tudunk egyéb vizsgálatokat tervezni. "

Ez 28000 Ft!!!!

Sok folyadék!!! :)
mot

Tibo

Sajnálom, hogy nem sikerült, na de majd legközeleb....
mot

Jó reggelt mindenkinek!

Tibo, sajánlom, hogy nem sikerült. Gondoltam rátok tegnap. De ne csüggedjetek...

Mot, látom nem mindenben értünk egyet. :) :) :) Abban igen, hogy az amniocentézist tényleg nem válthatják ki ezek a vérvizsgálatok, VISZONT kiszűrik azokat, akiknél a legnagyobb a kockázat a Down-kórra és a nyitott gerincre, anélkül, hogy ez a babának egy icinke-picinkét is ártana... Amúgy a nyaki redő a rutin terhességi UH része is, nem véletlenül... És PAPP-A-t is néznek, az I-es női klinikán ingyen, ott része a terhesgondozásnak!!!

Az ikerterhesség továbbra is nagy kérdés.

Az árakban igazad van!!!! Úgyis tudják, hogy sokan vállalják a költségeket. Viszont megdöbbenve tapasztaltam, mikor beszéltem egy barátnőmmel, hogy a Kaáliban fizetni kell a lombikért!!!

És az amniocentézis szövődményei: hát az élen a vetélés áll, 1-2%. Nem túl maga arány, de ha az ember lánya pont beleesik...

Szóval szerintem mi is megyünk majd. És remélem az eredmény mondjuk olyan lesz, hogy Down-kór 1:55000!!! Majd szorítok nektek is!!!
lucia1

Mi mindenben egyet értünk :)

Én olvastam olyan statisztikát is ahol 0,5 % a vetélés, de akkor is kihagynánk ha lehet. A sógornőm első gyönyörű gyermekénél szar lett az AFP, megcsinálták a magzatvizes játékot, mindent rendben találtak és Ádámka már 4 éves rosszcsont!! : )

Na mindegy!!

Hétfőn megyünk!!! :) Már nagyon várom, mert kapunk végre videót a picúrkáról!!! A 3-4 D viszont még nem ajánlják, korai!!!
mot

Mot, akkor jó!! :) :) :) Majd nagyon-nagyon drukkolok nektek!! Azért az ember megnyugszik, arra jó. Én meg eléggé parázós vagyok. És hát nyaralni úgysem megyünk. Nem mintha bánnám!!

Igazából már azt szeretném ha január lenne, és egészségesen megszületnének!! Tényleg, Ti mikorra vagytok kiírva? Mi február 17, de a 37. hetet ha betöltöm, ígyis-úgyis megindítják, az előzmények miatt. Vagyis január 29.
lucia1

Mi is eléggé parázósak vagyunk. Írtam fentebb, hogy tegnap előtt volt egy-két halvány parna pötty. Gondolhatod..., de a doki megnyugtatott, hogy a mensturációs időszak zavarhat be. Azóta semmi!!! Szóval zajlik az élet!!! Január 19-re mondja a számítógép!!!!

:)
mot

Sziasztok!!! :D

Chest!! :lol: Jó nyaralást, és jó repülést!! :D Érezzétek jól magatokat!!

Mot, :D Lucia!! :D
Én is nagy dillemában vagyok a genetikai vizsgálatok miatt, de mire én oda kerülök, addigra ti már tudok majd nekem mesélni.!!

Tibo!! :) Ne keseredjetek el nekem sem az elsőre sikerült, nem szabad föladni!!De tudom, hogy milyen csalodott ilyenkor az ember!

Esperanza! :D
Mi kedden megyünk fel Pestre, ha akarsz jönni jelezz!!
Szerintem is telefonálj a dokinak, hogy most mi van ilyenkor?

Kriszti! :D

Nekem a körzeti dokinál az asszisztensek adják be a szúrit izomba, a bőr alattit,én adtam be magamnak hasba.De a merionál izomba megy,és nem bőr alá.

Szép napot mindenkinek!!! :D

Brigi :lol:
brigii

Sziasztok Csajok!

Úgy döntöttem, hogy holnap felmegyek a dokihoz Pestre. Én már nem várok tovább, mert jön ugye a hétvége is, és nem szeretnék kifutni az időből. Van valami vérszerű dolog, de igen minimális, viszont a hasam meg fájdogál, szóval most úgy veszem, mintha megjött volna. Csak épp nem tudom hányadik napon vagyok. Majd kitalálom holnapig. Szűcs barátunk meg az ultrahangon úgyis látja a dolgokat. Aztán ha mindent rendben talál, kezdődhet az inszemkúra, immár a 4. :o
Azt hiszem most Merionalt fogok kapni, legalábbis utoljára ezt mondta.
Majd jelentkezem holnap ha megérkeztem.
Jövőhéten is kell menni akkor biztos, ha esetleg 18-án, akkor Brigivel, ha 21-én akkor Krisztivel. :D
esperanza

Brigi :)
Neked is ICSI volt?
nviki
Budapest III. kerület

sziasztok!

A doki utrogestan hüvelykapszulát írt fel nekem szájon át történő beszedésre(azt mondta ezt úgy is lehet szedni).Ha valaki már hallott erről vagy már szedett szájon át, nyugtasson meg hogy lehet.köszi.
tvmaci

Share,

remélem így lesz! :)
Sajnos nagyon meleg van , a nap minden percében, és ez ma sem volt másképp. De már itthon vagyok, és vasárnap estíg nem is megyek...Kipihenem magam!

Tibo,

nagyon sajnálom, :cry: pedig reménykedtünk benne, ahogy Ti is, de nem keseredjetek el, a következő próbálkozásnak pozitívan kell nekilátni, és sikerülni fog!

Esperanza,

mi is szivesen látunk jövőhéten, de ezt tényleg jobb előbb elintézni....
Sajnos nekem ma annyiban változott a dolog,(kár volt bemenni dolgozni), hogy 20-án tudunk csak fölmenni, (az a 19. napom, és a Dr. bácsi azt mondta 19-22 nap között menjek), mert éjszaka után nagyon zűrös lenne, estíg sem végeznénk, és vissza dolgozni....szóval húzós, így át kellett tenni 20-ra!
Korán, fél 6-kor indulunk, párom is megy a BRFK-hoz, vizsgázni....
Majd megbeszéljük!

További szép napot mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
csak egy gyors bekukkantás erejéíg van időm, vidékre utazunk, így nem leszek gép közelben hétfőíg....

Mindenkinek nagyon jó htvégét kívánok, pihenjetek sokat!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Kép
mot

Sziasztok!!Szép napot mindenkinek!! :D

Niki! :D
Igen ,nekem is ICSI volt.Miért? :roll:

tv.maci! :D
Hallottam már én is ,hogy szájon át szedték az utrot, de úgy tudom ennek van egy tabletta változata is.
De a hüvelykapszulát is mintha mesélte volna valaki,hogy szájon át kellett szednie,mert "lent"allergiát okozott?Valami ilyesmi.

Esperanza! :D
Jelentkezz, hogy mi volt Pesten!!

Jó hétvégét mindenkinek!! :wink: :wink:

Üdv.Brigi :D
brigii

Sziasztok lányok/fiúk! :)

Gondoltam, mielőtt elutazunk Debrecenbe, írok nektek pár sort :)
Igazából semmi különös nincs velünk, végre mától szabin vagyok, és 07.24-ig nem dolgozom :) Ezt már nagyon vártam! Cserébe tegnap este 10-re értem haza :(
Mától újra szedem a Norcolutot, és ha a sors is úgy akarja, akkor lehet, hogy 08.09-e körül mehetek HSG-re. A gond már csak annyi, hogy a dokim mondta (Jahn F. kórház), hogy nem tud bíztatót mondani, mivel ő akkor pont szabin lesz, ezért ajánlotta az apukáját, aki szintén ott nődoki, hogy hívjam fel 9-én, és van némi esély, hogy kapok azokra a napokra időpontot. De mondta, hogy inkább úgy tervezzek, hogy majd csak szeptemberben, a köv. ciklusnál.
Amúgy a 79. cn-nál járok! :shock: Tök durva! Kicsit félek, hogy mi lesz, ha majd a gyógyitól megjön - szerintem, a Niagara megint megtalál.
Hát igazából ennyi. Nem történik semmi extra velünk, sokat dolgozunk, de majd most a nyaralás alatt kipihenjük magunkat, és feltöltődünk.

Minden kismaminak mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++ Igazán gyönyörűséges a táblázat ennyi szivecskével!! :D :D Csak így tovább! :)

Tibo,
sajnálom :( De meglátod, legközelebb már a ti nevetek mellett is ott fog dobogni a szivecske! :)

Kriszti,
lehet, hogy kb. egyidőben kezdjük majd a stimut? :) Jó lenne!!!

Chesti drága,
bár lehet, hogy már nem olvasod addig, de nagyon jó utat kívánok Nektek (az első hármasban történő úthoz :D)!!!

Legyetek jók, nyaralás után jelentkezem!
Millió puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó hétvégét Mindenkinek! :)

Kedden jövök, hétfő Istenhegyi!

Sok folyadék!

:)
mot

Sziasztok!

Most már hivatalosan is megerősítették a BMC-ben a pozitív tesztet. :D NAgyon rendes volt Szűcs doki, és az asszisztens lányok is. Nem tudtam arról, hogy siker esetén behívják eredményhirdetéskor a segédkező laborost. Jól esett az odafigyelés.

Kriszti, egyelőre bejött a szívecseke. Július 26-án megyek uh-ra, na az lesz igazából a sorsdöntő. Ha lesz min. petezsák, akkor vehetek egy nagy lélegzetet. Majd légyszíves a táblába betenni. Kellemes hétvégét neked.

Maci, az utrogestan - függetlenül attól, hogy milyen a doboza - ugyanaz a gyártmány. Tehát az orálisat használhatod hüvelyben is, ill. fordítva. Rám borzasztó hatással van, ha orálisan veszem be. Teljesen kiüt. Pl., ma is a vonaton lett volna esedékes időben. Csak nem kezdtem ott neki. :( Így most kómázok.

Zsókuci, drukkolok a mensidnek, és azért, hogy ne legyen "niagara". Kellemes nyaralást kívánok. Azért, hátha összejön a hsg még augusztusban! :)

Esperenza, nálad mi a helyzet? Azt hiszem, láttalak, de én jóformán végig az udvaron voltam, annyira nem kaptam levegőt odabent.

Lucia, Mot, köszi az infót a vizsgálatokról. Ennyivel is okosabb az ember.

Jó hétvégét kívánok!
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?