Új privát üzeneted érkezett!

Képek cimei:
1.Apa virága
2.Hinta
3.Minmegette.hu
4.Próba
5.Szék alatt

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi! Napról-napra szebb a kiscsaj! Imádom a képeiteket!!

Regi! Debrecenben lenne közelebb, de oda nem akarok menni, mert rossz emlékű nagyon. Itt meg ismerős intézte.

Hazafelé már autóval jövünk mert csüt. reggel jön a férjem is, csak este felesleges lenne neki is jönni.

Most megyek az AFP eredményért, majd még jelentkezem!

Sziasztok

KépKép
mandula35

Aranyosak vagytok nagyon, hogy hiányoltatok! A távolmaradásomnak nem volt különösebb oka, mint hogy kicsit depis vagyok, és nem nagyon volt kedvem írni! :( Aztán visszaolvasva titeket látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a hülye hangulatommal. És mire végigolvastalak titeket már jobb is lett a kedvem. :) Hát egyedül vagyok nagyon. A fiam mióta szünet van, még nem nagyon volt itthon, de örömömre pénteken már jön haza, és bánatomra vasárnap már megy is tovább. A férjem sokat dolgozik, szinte sosincs otthon, ha meg mégis, akkor fáradt, ingerlékeny, az egész napos hajtás után. A munkahelyen sincs minden rendben, illetve nem tudni, mert hárman jöttünk közel egyszerre ide, és az egyik lányt már kirúgták, a másiktól is megkérdezték már, hogy meddig akar itt dolgozni, pusztán azért, mert munkaidő végén hazament, azt elfelejtették mondani neki, hogy amit csinált, azt be kellett volna fejeznie, mert határidős munka. A főnök maximalista, neki úgy alapból mindenki hülye, és mindenbe beleköt. Még az ő utasításai alapján végzett munkát is kijavítja teljesen másra, mert aludt rá egyet, de mindezt olyan stílusban, hogy érezd, hogy hülye vagy, és még ezt sem tudtad. A régiek mondják, hogy mindenkivel ezt csinálja, azzal is aki már vagy 10 éve itt dolgozik. De azért szar, mert nincs sikerélményem, és nem tudom eldönteni, hogy mennyire elégedett velem, mire számíthatok a próbaidő végén, és ahogy közeleg a próbaidő vége, úgy vagyok egyre idegesebb, feszültebb. Ront e helyzeten, hogy egy ideje már megint teljesen egyedül ülök egy irodában, egész nap egyedül. Hát végül is ez a rosszkedvem oka, semmi különös, nem nagy dolgok ezek, csak úgy gyűlnek bennem, és ezért morc vagyok mostanában. :(

Amúgy voltam ellenőrzésen a dokinál, aki mivel még mindig kissé duzzadtnak érezte a méhemet felírt antibiotikumot. Közben már megvan a szövettani eredményem is, az rendben van szerencsére. :) Most már csak a progeszteron szintem van hátra, hogy az is rendbe jöjjön. Csak pont mikor kellene mennem ellenőrzésre, laborvizsgálatra, akkor megyünk nyaralni. És mivel azt csak a ciklus 19. napján tudják nézni, ezért nem tudom, hogy mi lesz, vagy csak egy hónappal később megyek, vagy feljövök Pestre egy vérvételre, végül is Magyarországon nincsenek távolságok. Majd még eldöntjük addig!

Meg lefoglaltuk a szállásunkat a nyaraláshoz, augusztus 11-20. megyünk Tiszalökre. Mindenképpen horgászvíz mellé akartunk menni, hogy a férjem tudjon horgászni. Egész évben szinte soha nincs ideje horgászni, legalább ilyenkor hódoljon ennek a hobbijának egy kicsit, már nagyon várja, én most a hangulatomnak köszönhetően csak közepes érdeklődést mutatok a dolog iránt, de biztosan lesz ez jobb is még addig. :?
Többen írtátok, hogy hasonlít a férjem Fanny férjére. Szerintem nem! Én például soha nem keverném össze őket! :D És Fanny sem ez biztos :!:

Amúgy nagyon sokat írtatok, amíg én a saját búmmal voltam elfoglalva. Jó volt olvasni titeket! :lol:

Bea!

Én is ismerlek! Ne tedd ezt velünk! Egyáltalán nem vagy kívülálló, tessék hírt adni magatokról! Kyra, Marcell hogy vannak :?:

Melcsi!

Pöri nagyon szép, tündér baba. És nagyon hamar kezdi a beszédet, az én fiam 3 éves kora körül kezdett beszélni, de akkor egyből összefüggő mondatokat, de Emese nagyon ügyes. És én is így utólag szeretnék boldog névnapot kívánni neki!

Majd ha egyszer fellépsz az énekkarral valahol a közelben, akkor majd megnézlek, hogy milyen csoadszépen énekelsz :!: :!: !

Fanny!

Nagyon szép képeket csináltok, és szép helyen voltatok nyaralni. Kemencétek szupcsi, biztos sok finomságot fogtok sütni benne. Csütörtökön fogsz menni dokihoz? Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit mond :!: :?: :!: :?:

Ancsi!

Bilizés ügyben még mindig töretlen a siker? Ti hová mentek nyaralni? Csak az maradt meg bennem, hogy ti is augusztusban mentek! :?: :?: :?:

Rabkri!

Hogy veled/veletek mindig történik valami! Már ne haragudj, de hogy a lányaid ilyen kis szeleburdiak, azt volt kitől örökölniük! Lopás, viharkár kontra biztosító, igazgatói összetűzés – még jó hogy a végén kiderült az igazság. Mozgalmasak vagytok nagyon! Nem unalmas az életed! Az István és Dorka közötti összetűzést sajnálom nagyon! :( :( Nem irigyellek! Nehéz lesz megtalálni azt a megoldást, amivel egyiküket sem sérted meg, és stabilizálni tudod a helyzetet. Dorkának amúgy gratula a javításhoz, ez tényleg nagyon ritka, hogy valaki középiskolában javítson az ált. iskolai eredményéhez képest.

És, azért jó is történt veletek, hiszen lett új fényképezőgépetek! :!:

A nyaralást szervezed már :?:

Mandula!

Remélem jó lett az AFP eredményed! A Schöpf-Méreiben mindenkit befektetnek előtte este, de a du. 4 óra az nem szentírás, én este 7-kor mentem, és volt egy lány, aki másképp nem tudta megoldani, és ő meg reggel jött, korán. Amúgy ahogy azt Melinda is írta, én is úgy tudom, hogy ott csak chorionbiopsziát csinálnak, nem mintha nem lenne mindegy, hiszen ugyanolyan megbízható eredményt ad tudomásom szerint. Drukkolok neked nagyon, hogy rendben legyen minden!

Fermel!

Beni rövid hajjal is gyönyörű baba, szerintem is.

Zsenge!

Nikiből még médiasztár lesz, megvan hozzá a késztetése úgy tűnik. És tényleg nekik a legjobb. Bár biztosan nekik is megvannak a saját, számukra nagy problémáik. :P :P

Nyanyus!

Azóta nem írtam, és régen is volt, hogy azt a képet feltetted, de muszáj megírnom, hogy Balázs milyen tüneményes azon a pocakos képen. Remélem jól vagy! Jól emlékszem, hogy a dokit azt mondta, hogy július 11-ig meglesz a baba :?: :?: :?:
Neked biztosan nagyon bosszantóak a szobatársak, de ne haragudj meg érte olyan szórakoztatóan írtál róluk, hogy nagyon jót derültem rajta :!:
Após! :( :cry: :( :cry:

Icus!

Van már kiságy? Szerintem, ha van mózeskosaratok, akkor nem olyan eszeveszetten sürgős beszerezni a kiságyat, bár biztos szeretnéd, ha már a helyén lenne az is, szépen felbaldahinozva.
Nagyon a finisben vagytok már Nyanyussal! Nagyon sokat gondolok rátok!

Regina!

Igen, én is szeretem azokat a nyaralásokat, ahol van idő és lehetőség, hogy a természet csodáinak megnézésére. Nagyon jók a fotók! Jó lehetett nektek! Medence jó :?: :!:

Hát hiányoltatok :!:
Most győzzétek elolvasni az irományomat :!:

Szép napot nektek :!:

Gabi
paga

Paga!
De örülök, hogy megvagy! :D Sajnálom a munkahelyi gondokat, lehet hogy mégse volt olyan jó lépés? :?: De talán Veled elégedett lesz a főnök, ugy emlékszem ő hivott, nem?
Örülök hogy jó a szövettan :) . A progi is jó lesz, vagy megjavitják, és akkor jövő nyáron már nem keseregsz hogy nincs otthon a gyermek. Az enyém is ritka madár :(
Rabkri!
Most hogy nincs otthon Dorka, gondolom megoldódik Istvánnal a nézeteltérésed. Nálunk is van néha ilyesmi, én olyankor bevágom a durcát és nem szólok 1 szót sem. Aztán pár óra mulva, vagy este Dezső besündörög utánam a konyhába vagy a fürdőbe, hogy mi bajom, én meg azt mondom, hogy semmi. Akkor aztán megölel, és el is felejtjük a morcit. Persze ez struccpolitika, de a gyereken nem érdemes összeveszni, ugyanis pár év mulva elhagyja a terepet, a szülők maradnak egymásnak. Pár éve 1 ismerősöm elvált mert a fia miatt megromlott a kapcsolatuk (saját apja volt a gyereknek a nő férje). Aztán a gyerek felnőtt, elköltözött, a nő meg egyedül van .
Akkor mi oldódott meg?

Ezek a képek most nem is olyan jók, már nem lehet müvészi beállitásokat csinálni, csak ha alszik. Folyton siet. :lol:

melcsi1967

Sziasztok!

Hát nincs jó hírem, ill. rossz sem. Nem lett kész az AFP mert, NINCS TESZT A LABORBAN :shock: :!: :!:

Na mindegy, majd kész lesz jövőhéten. Kicsit azért felbosszantott, mert ma 3 dolgot kellett volna elintéznem, és egyik sem sikerült :( !

Paga! De jó, hogy végre itt vagy :lol: ! Nagyon sajnálom, hogy depis vagy, remélem a hétvégén Barna felvidít! Amikor olvastam a munkahelyi dolgaidat, rögtön eszembe jutott az én volt m.helyem. Egy könyvesbolt, ami egy családé volt. És tul. kép. bármit csináltál rossz volt, és ugyanúgy a saját döntését is felülbírálta a hülye főnök.
Remélem a nyaralást kellemesen töltitek majd, és a férjed is pihent és nyugodtabb lesz. Örülök, hogy minden rendben volt a kontrolon.

Na, most jól be vagyok tojva, hogy choriont fognak csinálni. Én azt mondtam, hogy amniot akarok, de a sógornőm intézte, hát nem tudom. Nem veszélyes ez ilyen terhességi korban????

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

VÉGRE, PAGA! :D :D :D :D :D

Már kezdtem aggódni, úgyhogy nagyon örülök, hogy előkerültél! :wink:
Rossz hangulatú munkahely, bizonytalanság - nem is csodálom a lehangoltságodat :? És tényleg szörnyű, amikor egy ember hülye természete határozza meg a közhangulatot - csak azért, mert ő van "pozícióban". Legalább a többiekkel ki tudnátok dumálni magatokból a feszültséget, de ha egyedül vagy, ezt sem lehet.

Nem lehet, hogy a melóhely-gondot és magányosságodat is megoldaná egy kisbaba :roll: :wink: :?:
És mikorra ő is önállósodik, jönnének az unokák... :roll: :wink:
Szövettan :D

Hogy nem unalmas az életem? :roll:
Pedig éppen ma mondtam Istvánnak, hogy inkább lenne suli... :shock:
Hárman vagyunk itthon, István kint dolgozik, szinte csak ebédelni jön be. Lili egész nap elszórakoztatja magát, az előbb National Geographic Kids-et olvasott, aztán közölte, hogy inkább tanul, leült az asztalához és elkezdett "írni" egy füzetbe. Korábban medencézett, aztán nevelte a kutyákat, amíg meg nem száradt. Utána Lolka és Bolkát nézett, nagyon csípi őket. Tegnap este a Tekergő nevű játékkal játszottunk, még én is csak egyszer tudtam végigcsinálni, persze neki meg egyáltalán nem ment, de olyan türelemmel próbálkozott, hogy csak lestem őt. És tegnap önállóan kirakott egy 160 darabos, Micimackós puzzle-t. :shock:
Újra jelentkezett nála a tisztaság-mánia: ma már reggel is, rögtön ébredés után, rohant a fürdőszobába - azt hittem, pisilni, de nem: kezet mosott! :shock: És ezt csinálja kb. 10 percenként :shock: Nem vesz fel semmit a földről sem, ha leejti a ceruzát, azt is nekem kell felvennem és megtörölnöm :shock: Ha hozzáér a kutyákhoz, rohan be, amire ugyan mi tanítottuk, de csak a kutyázás után :shock: Homokozni újabban nem hajlandó :shock: Nem tudom, mit tegyek, próbáltam beszélni vele, de kicsit oldalra billentette a fejét és csak annyit mondott, hogy "Anyaaaa", és úgy nézett rám, mint "anya a hülye gyerekére", hogy ez nekem miért nem így természetes :shock: Most próbálom nem észre venni, bár elég nehéz :roll:
Ettől függetlenül most tényleg unatkozom, hiányoznak a lányok, alig megy a mosógép, a mosogatógép is csak estére telik meg, ma még főznöm sem kellett, hétvégén meg nagytakarítottam, úgyhogy ma csak porszívóznom, meg felmosnom kellett :? Olvastam, de folyton a Dorka-István "meccsen" járt a fejem, nem jutott el semmi más a tudatomig. :shock: De nem nyafogok tovább, csak most nekem sincs túl jó kedvem - és tényleg unatkozom.

Ma nagybevásárolni akartam menni, de még ahhoz sem volt kedvem, majd pénteken, akkor lesz a mammográfia, utána bevásárolok. Hétvégén meg szüleim 40 éves házasok lesznek, megyünk hozzájuk, bár István nem akar jönni - még ebből is balhé lesz :shock:

A "meccs" része, hogy agyalok a nyaraláson is... Még nem tudom, hova menjünk, de azt sem, hogy hogyan :? Mindannyian, vagy csak én a gyerekekkel :? :?: Pillanatnyilag nem nehéznek, hanem megoldhatatlannak látom a helyzetet :cry: . A lányaimmal akarok nyaralni, de István is megérdemelne végre egy kis pihenést. :? Bárhogy döntök, nem lesz jó... :shock: :?

Egyébként ma megkaptam az üdülési csekkjeimet :!: :)

Igen, drága Melcsi, így, "Dorka-mentesen" úgy tűnik, minden rendben, de egyrészt nagyon hiányzik, már alig várom, hogy hazajöjjenek, másrészt folyamatos lelkiismeretfurdalásom van István minden érintésénél. :shock: :? És tudom, ha hazajönnek, minden kezdődik előlről. Bár most van egy kis időm, mert jövő héten mennek Prágába, csak összepakolni jönnek haza - hátha kitalálok addig valamit, nagyon dolgozom rajta :wink: :?
De ha választásra kényszerülök, én is a gyerekeimet választom, az ő érdekeiket tartom szem előtt, annak ellenére, hogy tudom, lehet, hogy később egyedül maradok :!:
Most nagyon bizonytalan vagyok legbelül :cry: .

Mi az, hogy a képek "nem is olyan jók"? Éppen itt állt István a hátam mögött, vissza kellett görgetnem, hogy ő is megnézhesse alaposabban. :D Tündéri a leányzó minden formában! :D :D
És visszadja az életkedvem, úgyhogy csak jöjjenek a Pöri-fotók! :wink:

Mandula!

A frászt hozod rám!!! :shock: :shock: :shock:
És mikor lesz teszt? :shock: És mit csinálnak addig az anyaggal? Lehet azt ennyi ideig tárolni? Vagy hogy megy ez az egész?
Kórház miatt meg nyugi! :D
Vizsgálat-ügyben még sajna nem tudok segíteni... :roll:

Regina!
Kennedy-s sztori nálam is megvolt... :wink: :lol:

Fanny!
Fényképezőgép-ügyben sikerült alkotni valamit?

FerMelinda!
Néha - most meg különösen - én is érzem, milyen jó, hogy van Lili! :D :D

Milyen érdekes, mennyire hasonlítanak a problémáink - mármint a gyerkőcök távollétéből adódó hiányérzetünk :wink:

Az előbb beszéltem Apuékkal, a nappaliban ültem, és elrepült egy gólya a kert felett 8) :lol:

Tényleg, KrisztaNyanya, lehet, hozzátok már meg is érkezett!
Icus, neked is nagyon drukkolunk, kitartás! Szobáról majd kérünk képeket!

Megyek Lilizni, most éppen állatkertet épít. :D Az előbb hívott, és megkérdezte, hogy "hallottad-e ezt a furcsa gyerek-zajt meg anyuka-zajt?" :lol: Egy anyuka ment a ház előtt, két gyerekkel - lehet, hogy a társaság hiányzik neki :?: Vagy a nővérei :?: Folyamatosan hiányolja őket...

Sziasztok, ez megint egy kisregény lett, bocsánat, de most jólesett... :oops:

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok!
Látjátok lányok milyen nyomasztó tud lenni gyerekek nélkül és Ti csak egy-két hétig vagytok egyedül, énnekem meg hozzá kell szoknom ehhez. Most egy kicsit már jobb a hangulatom, mert -úgylátszik érdemes egy kicsit éreztetni, hogy megbántódtam - képzeljétek el a kisebbik fiam hétfőn szedett "nekem" cseresznyét, hogy dzsemnek elrakjam. A nagyobbik meg a barátnőjével hétfőn este itt voltak, ettek, beszélgettek együtt néztük meg a Bar.k. első részét, a Kriszti hozott nekem egy 2:1 szemspirált (!!) és képzejétek azt hittem eldobom az agyam: (tudni kell hogy nagyon válogatós szinte semmi nem izlik neki) evés közben megkérdezte, hogy hogy csinálom a milánóit, mert olyan finom, ilyet ő nem tud !!!!!!!! Hát, gondoltam magamban ez azért már mégiscsak túlzás, hogy teljesen úgy kezel, mint egy hülye anyóst!!!! Jót mosolyogtam magamban. De ez mégiscsak jobb mint amikor levegőnek néznek.
Paga, örülök, hogy meg vagy, bár annak nem örülök, hogy rossz a hangulatod. Ezt magamról tudom, hogy milyen rossz. Mindig elképedek mikor ilyen "fafejű" fönökökről hallok, nekem szerencsémre ebben soha nem volt részem ( és persze én sem vagyok ilyen, remélem)Elhiszem, hogy így a próbaidő lejárta előtt feszült vagy, de remélem minden jól alakul! Azért jó jel, hogy még humorodnál vagy, nagyon tetszett a férjeink össze nem cserélése.
RabKriszti! Hát amikor ilyen kislányokról olvasok, akkor merül fel bennem, hogy tulajdonképp én kislányt szeretnék! De csak ilyen aranyosat, aki érdeklődő, csacsogós, szépen eljátszadozik...de hát amilyen az én formám még ha lány is lesz biztos egy percig nem fog megülni nyugodtan a fenekén.(az anyja sem tud)Azt azért nagyon érdekesnek tartom, hogy azon gondolkodsz, hogy a gyerekeiddel nyaralj vagy együtt a család, tudom hogy apuka nem igazi apuka deháááááát azért ha már külön megy valaki nyaralni az nagyon rossz előjel.(azt már végképp nem értettem, hogy minden érintésénél bűntudatod van, ezeket a dolgokat nagyon gyorsan helyére kell tenned elsősorban magadban, másodsorban a lányaidban,de ebbe nem akarok beleszólni, remélem ez csak múló rossza hangulat. A gyerekről is akartam írni -ez a tisztaság mánia, undorkodás a piszkos dolgoktól - ilyen téma is volt a Vásott kölykök című sorozatban, amiről mindig írok, de most tényleg nem akarom osztani az észt, gondolom most nem vagy olyan hangulatban hogy ezt jól viseld,de azért ha ez hosszú távon nem változik vagy esetleg erősödik, akkor semmiképp nem szabad e fölött elsiklani.
Mandula! Ne izgulj várjuk a híreket.
Nem írok többet, mert nézem a Bar. k.-t ( mi csak úgy emlegetjük, hogy Banánok, szóval ha véletlen ezt írom ne csodálkozzatok)
Jó éjt mindenkinek! Fanny
fanny01

Helló Lányok!

Fanny!

Először is nem tudsz olyat írni, amit a belügyeimbe történő beavatkozásként értékelnék: amiről itt írok, azzal kapcsolatban minden megnyilatkozást tanácsként, segítségként veszek, úgyhogy ha valamit látsz, gondolsz, sőt érzel, írd le bátran, örülni fogok neki, ha meg nem, akkor legalább elgondolkodtat :wink:

Dorkával és Istvánnal az a helyzet, hogy hétvégén nagyon csúnyán összevesztek, nagyon csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez. Pillanatnyilag nem látok esélyt a békés egymás mellett élésre sem, nemhogy a családként való működésre. Lehet, az most csak hullámvölgy, de mélynek tűnik, nem látom a végét - bár feladni nem fogom. :!:
Év közben is léteznek egyébként ugyanezek a problémák, de Dorka koleszos, így nem kerülnek felszínre.
A külön nyaralást én is elég durvának gondolom, csak végső megoldás, amit igyekszem elkerülni.
Ami az érintéseket illeti: folyton az jár a fejemben, hogy ne nyúljon hozzám, aki csúnyán beszélt, vagy csúnyát gondolt a gyerekemről. Ez lehet, gyerekes, de normálisabb magyarázatot erre most nem tudok adni :shock:
Ráadásul egyébként meg jólesik, ha hozzám ér :oops:
Nagyon nehéz most, mert imádom a lányaim, de szeretem Istvánt is, és olyan döntést szeretnék hozni - nem csak nyaralás-ügyben -, ami mindannyiónknak megfelelő. :?

A tisztaság-mániá miatt már beszéltem a dokinkkal, de akkor csillapodott a dolog, nem mentünk tovább (pl. nem volt hajlandó elmenni wc-re az oviban, inkább visszatartotta, míg haza nem mentünk). Most, hogy újra jelentkezett a probléma, örülnék minden információnak, mert tényleg aggaszt a dolog! És nekem nyugodtan oszthatod az észt - rámfér! :wink:

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Drága Rabkri!
Remélem hogy hamarosan elmulik ez a rossz hangulatod. Azt hiszem meg kéne beszélned Istvánnal ezt a helyzetet, mert az nem jó, ha Magadban őrlöd. És aztán Dorkával is beszélned kellene, majd ha ez megvolt, le kéne ülnötök hármasban, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek Ők ketten. Nem lenne jó ötlet István nélkül nyaralni. Meg kellene értesd Velük, hogy mindketten fontosak számodra, és egyikkel se akarsz összeveszni. Dorka már elég nagy, és István is megértheti, hogy anya is vagy, nemcsak feleség.
Használd ki az üdülési csekkeket és menjetek öten!
Ha Lilinek Lili a neve, akkor nagyon boldog névnapot kivánok Neki!
Még nem is hallottam ilyen tisztaságmániáról, az én kicsi fiam mindig olyan volt, mint 1 malac, és a kutyával 1 kiflit ettek sokszor :lol: De kinőtte.
Mandulácska!
Hát choriont már biztos nem csinálnak ebben az időszakban, ne félj!
Az AFP miatt ne izgulj, az amnio ugyis fényt derit mindenre.

Nyanyuska, Icuska, finisben vagytok! Vagy esetleg már nem is 2 in 1 valaki? :?:

Lányok, nem vagytok valami jókedvüek itt a nyár közepén!
Egyedüllét ellen mindenkinek ajánlok 1 kis bébit :lol:
(Tavaly még én is keseregtem, persze most is hiányzik, csak Pöri lefoglal)

melcsi1967

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül, de jó híreket hoztam.

Kriszta Nyanya Blankája ma délután megszületett :D :D :D :D :D
2890 gramm és 53 cm, anyukája elmondása alapján csajos, hajas és nagyon szép.
A szülés gyors volt és könnyű, mind a ketten jól vannak :D :D :D

Én szülés után fél órával beszéltem vele és nagyon friss volt a hangja :D

Óriási gratula Nekik!

Réka
muki

Muki..........

Nagyon köszi az infot :D

Nyanyusnak nagyon nagy gratula a bébyhez :lol:

Kép
zsenge

Sziasztok!

Nyanyus! Nagy-nagy GRATULA a kislányhoz :!: :!: :!: Ügyes voltál!!

Köszi Muki a tájékoztatást :lol: :!:

Nemsokára indulnom kell :( ! De azzal bíztatom magam, hogy holnap túl leszek rajta, aztán már nem is lesz több ilyen komolyabb vizsgálat!

Csütörtökön jövök és elmondom milyen volt!

Addig is minden jót mindenkinek!!!

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

KrisztaNyanya! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:

Sok boldogságot kívánunk az egész Nyanya-családnak!

Nagyon ügyes voltál, várunk a beszámolóval, esetleg képekkel! :wink:

Muki!

Köszönjük a híreket!

Mandula!

Semmi para, minden rendben lesz! :lol:
Várunk a hírekkel! Vigyázz magatokra ebben a hülye hőségben!

Majd még jövök, most hadd örüljek egy kicsit, aztán majd mesélek a fejleményekről - mert van benne részetek :D :!:

Sziasztok, szép napunk van!

R.Kriszta
Vendég

Rabkri!

Biztatónak igérkezik a helyzetetek, mert nagyon jókedvűre sikeredett a leveled! Kiváncsian várom, hogy mi van?

Nyanyusnak óriási gratula! De jó, de jó!!!!

Gabi
paga

Sziasztok!

Csak beugrottam olvasni, most nincs időm írni, majd este.

Krisztának nagy gratula :D :D :D
Gyors és könnyű szülés... de irigylem. :oops:

Mi még 2in1, a dokim szombaton utazik külföldre, úgyhogy ráérünk...

Este jövök, addig is szép napot, sziasztok!

Icus
szücsi_66

Sziasztok!

PAGA!

Kép

KRISZTA!
Gratulálok Blanka baba születéséhez! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!
beátab

Bea!

Na ne már! Valamit magatokról írjál, látom könnyen haragszol és nehezen bocsátasz meg! Köszönöm a szülinapi jókívánságot, aranyos vagy nagyon!

Nyanyus azt írta szűkszavú kis sms-ében, hogy jól vannak, de még fáj mindene.

Meglátogattam a mi Mandulánkat a kórházban, nem tűnik túl idegesnek a vizsgálat miatt, de azért biztosan izgul, csak nem mutatja. Jó helye van saját, fürdőszoba van a szobájukhoz, és tv is van a szobában. Csinos nagyon alig van egy pici kis pocakja (sajnos nekem alapból nagyobb van).

Jó estét nektek!

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
De jó ma ide jönni!
Muki, köszönjük az infot!
Nyanyuska Drága, jó egészséget és sok boldogságot kivánok a pici lánykáddal na és Balázzsal együtt! Milyen pontosan mondta a doki anno... :D Örülök a könnyü szülésednek, és várjuk majd a beszámolót és képet is! NyanyaApa, nem raknál fel?
Icuska, akkor Te most ráérsz, remélem a lánykád is igy érez! :)
Paga!
Szóval elmentél Hozzá! Most helyzeti előnyben vagy, de remélem megismerjük egyszer mindannyian Mandulát.
Boldog Születésnapot! Honnan lehet tudni, hogy ma van?
Mandula!
Mostmár hamarosan tul leszel rajta, és itt lesz az ideje, hogy szép terveket szövögess a picikédről. :)
Rabkri!
Szóval eljött a változás ideje :D Kiváncsian várom a beszámolót!

Ma Velencén voltunk pancsolni, Pörike szokásos jó hangulatban ázott, egyre jobban rugdossa a vizet. Hazaindulás (és palacsinta) előtt sajnos jött 1 zuhé, Pörire a babakocsira ráboritottuk a takarót, ugy futottunk a kocsihoz, Bébi meg huhogott a takaró alatt, aztán mikor levettük Róla, nagy nevetéssel nyugtázta, hogy mind megvagyunk :lol:
Mátéék körbeevezték a Szigetközt, ujra Rajkán vannak, holnap reggel indulnak végleg lefelé a Mosoni Dunán.
Biggyesztek jó képeket Kép Macival alszik
Kép Nagyon örül
Kép

melcsi1967

Melcsi!

Neked is köszi a szülinapi köszöntést!

Az iwiw és a myvip erre is jó, ott van olyan rész, hogy ünnepek, és ha erre kattintasz, akkor mutatja az összes ismerősöd születés- és névnapját ami mostanában volt, lesz. Így mindig tudhatod, hogy kinek lesz mostanában ünnepe, bár nekem csak holnap lesz!

Mandulát meg szerettem volna megismerni, mert nagyon szimpatikus volt nekem mindig is. És mivel Ő nagyon messze lakik, gondoltam ilyen alkalom nem fog mostanában adódni, hogy találkozhassunk, ezért tegnap priviben megkérdeztem tőle, hogy nem bánná-e ha meglátogatnám, és Ő azt mondta, hogy örülne neki. Mondjuk könnyen beszélek, mivel én hazafelé a Boráros téren szállok át a csepeli HÉV-re, a Schöpf-Mérei meg onnan pár perc séta, így aztán mondhatjuk, hogy útba is esett. És jó volt vele találkozni!

Ja és erről jut eszembe, belépünk a kórház kapuján Mandulával, és szembe jön velem a volt nőgyógyászom, a Kollár doki, akire haragszom, mert ha nagyon finoman akarom magam kifejezni, akkor is azt bizton mondhatom, hogy nem tett meg mindent azért, hogy a tavalyi tragédia ne történjen meg velem, de persze én ennél sokkal rosszabb indulatú vagyok, és rosszabb dolgokat gondolok róla. Na nagy jópofán megkérdezte, hogy hogy vagyok, meg régen látott. Én meg csak azt mondtam neki, hogy csak látogatóban vagyok erre, és mentem tovább, de azért felkavart a vele való találkozás egy kicsit. Nem gondoltam, hogy találkozom vele, hiszen ő ott csak bejárós doki, tehát nincs állományban, csak ha privát betege fekszik bent, vagy műt, szülést vezet le, akkor van ott, meg keddenként ott van a magánrendelése.

Na most már elteszem magam holnapra.

Sziasztok

Gabi
paga

Bocsi elfelejtettem írni, hogy a baba továbbra is nagyon tündér szép!

Gabi
paga

Sziasztok!

Holnap Ctg, remélem jobb lesz mint a múlt héten.
Ma nagyon rugdosott a leányka, mintha csak érezné hogy holnap megnézi a doktorbácsi.

Zsenge
Ezt még sosem hallottam, hogy 6 órán át ha nem mozog a baba, orvoshoz kell menni. Az én dokim csak azt szokta mondani, hogy napi 8-10 mozgást kell érezni. Az végül is megvan, néha sokkal több, néha meg csak éppenhogy... A 6 óra szünetet viszont nem mondták, bár éjjel nem mindig érzem, vagy csak átalszom...? Majd figyelni fogom ezt is, mert sokszor órákig is nyugton van, de mire aggódni kezdenék, bepótolja.

Fanny
Napokon belül baba?
Még csak most utazik el a dokim... A hasam is fenn van még. Ráérünk
Majd mesélj az új dokiról, milyen, mit mondott. Talán nem is lesz rá szükség, elég lesz az „aktívkodás” is. Nálunk sajna nem volt elég.
Szerintem klassz hogy a fiad barátnője próbál közös témát találni ( milánói), meg akinek a főztjét dícsérik az biztos jókat is főz :D Rossz kajára nem lehet rámondani hogy finom.
Érdekes, hogy a milánói az egyetlen olyan kaja, amit az oviban kivétel nélkül minden gyerek szeret... Még a rántott hús vagy a tejbegríz is megosztja a véleményeket, de ezt imádják.

Regina
Én sem mernék ellenkezni az orvossal, végül is csak ért hozzá, mi a jobb, és nyilván nem akar rosszat ( kivéve aki saját érdekéből siettetné a dolgokat, remélem nálunk nem lesz ilyen). Nekem túlhordást is kilátásba helyezett, első gyerek és zárt méhszáj lévén.

FerMelinda
Irigylem a kerteteket :oops:
21 fős vendégsereg... nem unatkoztál
:D
Én a szűk család ( 8 fő) vendégül látásával is annyit szoktam görcsölni, sokszor eszembe jut hogy ez nem normális. Készülődés közben úgy érzem, ráérek, a végén meg mindig kifutok az időből. Az időbeosztás amúgy soha semmiben nem volt az erősségem. Majd most a baba mellett kénytelen leszek.

Melcsi
Klassz lehetett ahogy Pörinek tetszett a bujócska a takaró alatt
:D Édesek az életképek
Én is alig várom már hogy a saját lányomat fotózhassam. Bár a férjem így is azt mondja, még meg sem született, s máris több kép van róla (UH), mint bárki másról a családban. S mi lesz még ezután?
A Szigetköz miatt irigylem Mátét... Ha valamit, hát azt nem lehet megunni. Többször voltunk ott evezni, egyszerűen megunhatatlan az a vizi labirintus, és olyan gyönyörű és békés mint a mesében.

Bea
Rád is kíváncsiak vagyunk.
Mesélj magatokról.

Mandula
Szorítok a holnapi beavatkozáshoz!!!
A corionnak legalább hamarabb van eredménye ha jól tudom.

Paga
Mózes végül is van. Kiságy még nincs. Sajnos a múltkor nagyon elszúrtuk a kiságy-dolgot, az Outletben láttunk egy nagyon szép kidolgozású, minőségi kiságyat 15 e. ft-ért, ami a Brendonban 25 e. ft. De én nem gondoltam rá, hogy az az egy van belőle, mire visszamentünk már nem volt meg. 25-öt meg nem akarok adni érte... viszont amiket azóta láttunk, jóval gyengébb minőségűek... azóta is frusztrál a dolog, ahányszor csak eszembe jut. Eredetileg egy egyszerű ágyra gondoltam, de a múltkor abba beleszerettem, és most fáj érte a szívem... hát nem tudom, melyik mellett döntünk végül. Mert a célnak az egyszerűbb is megfelelne, csak hát...
A fönököddel nem lehet könnyű. Az enyém is tud ilyeneket. Én nagyon nem bírom, mikor valaki csak azért mert ő a főnök, olyan stílust enged meg magának, ami ő mástól biztosan nem tűrne el. Meddig tart a próbaidő, mikor tudsz biztosat?
Örülök hogy jó a szövettan. Most egy kis nyaralás, pihenés, aztán újult hittel/erővel a babaprojektbe.

R.Kriszta
Névválasztás: Anna Dóra, 99%
A gyűrűket már rég le kellett venni...
Nagyon édes a cicás story :D
A tisztaságmánia honnan jött? Én az oviban inkább az ellenkezőjét szoktam látni. Elég különös, nem tudom, mi lehet
Nyílászárócsere :cry: Nálunk utána újra kellett mindent tapétázni, mert az új ablakkeret csak 6 cm mélységű a régi 10 helyett, így maradt egy rés.
Nagyszerű jós lenne belőled: épp kedden délután írtad Krisztáról, hogy talán már meg is érkezett hozzá a gólya, s lám... :lol:
Teszek fel képet a gyerekszobáról, bár még csak az új szekrények vannak benne, meg az én heverőm, a kiságyat talán holnap végre megvesszük. Ezeken kívül van még egy négyfiókos komód, azon lesz a pelenkázó. Aztán még jönnek a csinosítások.

Na, írtam egy kisregényt, bocs.
Jó éjt mindenkinek.
Icus
Kép
Kép
szücsi_66

Kriszta!
Szívből gratulálok kislányod születéséhez! Balázs mit szólt?

Paga!
Csatlakozom a gratulálókhoz. Boldog születésnapot kívánok!

Mandula!
Én is szorítok neked. Minden rendben lesz!

Icus!
Nagyon szép és ízléses a pici szobája. Csuda izgalmas napok ezek!

Melcsi!
Emese most is elragadó mindegyik fotón. Látszik, hogy nagyon jól érzi magát ebben a világban.

Péter fiam egy órája indult el Horvátországba. 30-an bérelnek egy házat, több autóval mennek. Nem mondom, hogy nagyon nyugodt vagyok, különösen, hogy ő is vezet.
A férjem még mindig nem szkennelte be a régi fotókat. Addig is felteszek két, vasárnap készült fotót.

Melinda
fermel

Kriszta!
Szívből gratulálok kislányod születéséhez! Balázs mit szólt?

Paga!
Csatlakozom a gratulálókhoz. Boldog születésnapot kívánok!

Mandula!
Én is szorítok neked. Minden rendben lesz!

Icus!
Nagyon szép és ízléses a pici szobája. Csuda izgalmas napok ezek!

Melcsi!
Emese most is elragadó mindegyik fotón. Látszik, hogy nagyon jól érzi magát ebben a világban.

Péter fiam egy órája indult el Horvátországba. 30-an bérelnek egy házat, több autóval mennek. Nem mondom, hogy nagyon nyugodt vagyok, különösen, hogy ő is vezet.
A férjem még mindig nem szkennelte be a régi fotókat. Addig is felteszek két, vasárnap készült fotót.

Melinda
fermel

Kép Indulásra készen Kép Bence és Benji az Állatkertben
fermel

Sziasztok!
Éljen, éljen !! Sok boldogságot a kis Blankához!
Icus! Én biztos nagyon figyelmetlen vagyok, de nem tudtam, hogy nektek segítséggel jött össze a baba. Én is ma megyek ehhez az új dokihoz, kiváncsi leszek mit fog mondani. Azért még reménykedem, hogy "csakúgy" össze jön, mert én maximum egy kis gyógyszer szedést tudok elképzelni, én már más beavatkozásra nem vagyok hajlandó.
Tegnap este orvos ügyben volt egy kis összetűzésünk a férjemmel.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Tudni kell hogy az én férjem egy csendes nyugodt pali, de ha iszik akkor megered a nyelve. Na tegnap este legurított 4 sört, ebből kifolyólag eléggé harcias volt.(már önmagához képest)Szóval mondom neki, hogy holnap fél négyre megyek dokihoz eljön velem?(Amikor mi vártuk a gyerekeinket ez még nem is volt divat, meg nem is kerítettünk nagy ügyet ebből az egészből, például terhesrendelésre soha nem jött velem, arról meg hogy a szülésre bejöjjön (már a második gyereknél lhetett ilyenről szó)hallani sem akart. Persze ha most lenne egy baba -gondolom- ez teljesen másképp lenne. Mondja,hogy persze hogy eljön, ha bejöhet velem. Mondom neki miért ne jöhetnél be (elvégre most legfőképp beszélgetés lesz) ha meg akar vizsgálni a doki majd kimész. Erre ő: Miért kéne neki kimenni? Már a kérdés feltevést sem értettem, de avval érveltem (mert tudom, hogy ő nagyon utálná ha én látnám őt ilyen kiszolgáltatott helyzetben) hogy Te sem engednéd, ha egy orvos a seg..-ben turkálna, hogy én bent legyek. Jó, de ez egész MÁS, ez olyan mintha neki ehhez nem is lenne köze, ha nem lehet bent akkor ő nem is jön, csináljak egyedül gyereket(!) Ez így ment egy dafrabig, aztán én abbahagytam, mert mikor kicsit piás tudom, hogy úgysem tudom meggyőzni. Eltelt félóra, úra rákezdett, hogy ha legalább azt mondtam volna, hogy én nem szeretném, hogy ő bent legyen, azt megértené, de micsoda dolog, hogy én kijelentem, hogy ő nem lehet bent. Ekkor már végképp elképedtem, hogy dehát hisz, pont erről van szó, hogy én nem szeretném, hogy bent legyen a vizsgálat alatt. De hogy én nem ezt mondtam stb, stb, stb, és végül sértődötten felvonult a hálóba. Még szerencse, hogy én tegnap véletlenül nagyon nyugodt idegállapotban voltam, mert különben, ha én is felkapom a vizet jó nagy vita lehetett volna belőle. Szóval most nem tudom, hogy akar-e jönni, majd délután kiderül.
Fényképezőgép ügyben eléggé el vagyok keseredve, mert elvittük és 10-12 eFt-ot mondtak javítási díjat, azt hittem elájulok. Most a rendszergazdánk megnézeti valakivel, így legalább ha mondanak is egy árat legalább meg lesz az a tudat, hogy én jól körüljártam a témát.
A babás fényképeket még itt a munkahelyemen is megmutattam a lányoknak, mindegyiktől el voltak ájulva, de itt Benji vitte el a pálmát.(mégiscsak egy pasi!)
Fermel! Mekkora a fiad, hogy már ilyen önállóan megy Horvátországba? Bár már nekem is a (kisebbik!!) pedzegette, hogy ő kimegy Londonba a haverjával, de ebből az idén még úgysem lesz semmi.
Paga! Te nagyon jó fej vagy, hogy meglátogattad mandulát!
Lassan indulnok haza, lehet hogy még este jelentkezem, hogy mi volt a dokinál. Üdv:Fanny
fanny01

Helló Lányok!

Drága Mandula!

Már biztos túl vagy a nehezén, sokat gondoltam rád, nyugi, minden rendben lesz. :)
Jelentkezz minél hamarabb!

Paga!

Nagyon boldog szülinapot! :lol: :lol: (Úgy készültem, hogy első legyek, aztán Bea beelőzött :wink: )
És holnap már jön haza a fiad is! :D
Mandula biztosan örült, hogy meglátogattad, jó ötlet volt! :D

Icus!

A szoba nagyon jó lesz, már csak a baba hiányzik belőle! :wink: De ő sem sokáig! :D
Lehet, hogy a névnapján születik majd meg a lányod? :wink: Ha addig jól érzi magát odabent, az már jó, addigra hazaér a dokid?

FerMelinda!

Fantasztikusak ezek a hapsik! :D Én is ilyet akarok!!! :wink: 8)

Fanny!

Szerintem a férjed aludt rá egyet, és ma már másként látja ő is ezt a kérdést. :wink:
Egyébként meg teljesen igazad van: még neki is tudomásul kell vennie és tiszteletben kell tartania a - nem találok jobb szót - szemérmességedet, a magánügyedet.
Nálunk ez azért nem volt gond, mert a dokimnál a "beszélgetős rész" elkülönöl a "vizsgáló résztől", viszont az UH éppen félúton van, így beszélgetés után elvonultunk, megvizsgált, Apuka semmit nem látott, de mindent hallhatott, aztán az UH-t újra láthatta - és fel sem kellett kelnie a székéről. Én sem szerettem volna, ha ott leskelődik :roll: .
Érdekes, mert pl. a bikinivonalam szőrtelenítését ő csinálja, az nem zavar, de van olyan barátosném, aki ezen is kibukott.
De a vizsgálat tényleg más...

Majd írj, mi volt a dokinál, meg a férjed hogyan döntött :?: :!:

Hova vitted a fényképezőt? Nem volt már garanciális?

Melcsi!

Pöri :D

Lili köszöni a névnapi jókívánságokat, Ő tényleg Lili :wink:

A tisztaság-mániája néhány hónapja kezdődött, az oviban. "Büdös a wc!", mondta, és nem volt hajlandó ott pisilni, állítólag kezet is úgy mosott, hogy vett egy nagy levegőt, berohant, megmosta, és szaladt ki, fogmosásnál meg gyakran öklendezett :roll:
Persze nem volt ez mindig így, talán két éves volt, amikor ő is a kutyával lakmározott. Önállóan kanalazta a joghurtját, én meg videóztam őt, aztán bejött a Virsli, adott neki is egy kanállal, és evett tovább - nem tudtam rászólni, úgy röhögtem, a kamera meg rázkódott a kezemben.
De érdekes ez a dolog, mert tegnap festett, és befestette a kezét sárgára, hogy annak lenyomatával csináljon napocskát - ez a fajta "kosz" azonban nem zavarta :shock:

Na!
Fanny és Melcsi! :D
Volt nekem egy szuper nagymamám, aki sajna már 11 éve nincs, :cry: és azóta is hiányzik, hogy azt mondja valaki, hogy "hülye vagy, fiam!" :roll: 8)
Szóval szükségem volt erre a kis "lelki fenékbebillentésre", ami most tkp. csak annyi volt, hogy reagáltatok arra, amit írtam, de most ez is elég volt, mert csak sajnáltattam magam, gondolkodni megint nem voltam képes-hajlandó... :shock: :cry:
Úgyhogy köszönöm!
Már látom a végét :wink:
Úgy tűnik, Istvánnal is rendezzük közös dolgainkat. 8) :wink: :D
A lényeg, hogy minhárman túljutottunk az "indulati" szakaszon, és nem csak én szeretném rendezni a helyzetet.

És magától elment a patikába folsavért, mert elfogyott :wink: :lol: , és nem csak Lilinek hozott szedret, hanem a "kölöknek" is. :wink: , amit persze én "küldtem le" :wink: .

Ugye KrisztaNyanyáék már a héten hazamehetnek? De jó nekik! :lol:

Sziasztok!

R.Kriszta

Juhhhhé, ma vagyok egy éves babanetes! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

NYANYUSKA!
Nagy-nagy gratula a kislányhoz!!! És nagyon ügyesek voltatok!!!

PAGA
Boldog szülinapot!
Üdv a 38 évesek klubjában!!!

Rabkri
Nagyon érdekelnek a fejlemények! Bevallom nekem nagyon nehéz helyzetnek tűnik és nem is tudom elképzelni, hogy milyen érzés lehet. A környezetemben senki nincs ilyen helyzetben (én gyerekem, te gyereked, mi gyerekünk verzióra gondolok), egyszerűen nincs rálátásom .
A külön nyaralás azért nagyon durvának tűnik, hisz neked mindketten fontosak.

Fermel, Melcsi
Én még nem írtam, de természetesen nekem is nagyon tetszettek a fotók a gyerekekről!!!

Paga, Fanni
Lehet, hogy van valami a levegőben, mert az elmúlt napokban nekem is elképesztően rossz hangulatom volt.

Rájöttem, hogy a babavárás közben eltelt egy év és ezalatt egyfajta készenlétben voltam. Hosszabb távra nem terveztem semmit, hiszen ha megfogan, akkor jönnek a rosszullétek, fáradékonyság, nő a pocak. Aztán szülés, szoptatás. Tehát kb. 1,5-2 évig nagyon fontos(persze később is), hogy tényleg a csemetére tudjak figyelni, hiszen szoros együttlétet igényel, amihez persze kedvem is van. Később, ha már nem szoptatok vagy nem olyan gyakran és van aki vigyázzon rá, akkor be lehet nevezni egy-két dologra. De most mindent elhalasztottam. Nem törődtem a súlyommal, pedig zavar a jelentős felesleg. Sok dolog érdekel, de semmibe nem mertem belekezdeni. Sőt határozottan olyan "semmihez-nincs-kedvem" állapot alakult ki. Méghozzá nagyon erősen. Egyszerűen nem tudom, mit kezdjek ezzel a helyzettel. A vágyakozást nem tudom leküzdeni magamban, az idő viszont telik és minden hónap újabb kudarc.

A gyerekek közti korkülönbség is egyre nagyobb, ez is zavar,nem is értem miért. Aztán ilyenkor eszembe juttok, hisz itt a többség tényleg hasonló helyzetben van, nem is kell, hogy felsoroljam. És komolyan vigaszt merítek innen. És megpróbálom magam összerendezni, mert 1 éve még nagyon elszánt voltam és határozott. Aztán ahogy teltek a sikertelen hónapok, egyre labilisabb lettem, sőt mostanra egész depi lettem. Már arra is gondoltam, hogy abbahagyom ezt a fórumozást, meg a hőmérőzést és megpróbálok nem gondolni a babaprojektre.

A férjem egyébként nagyon rendes volt, minden különösebb kérés nélkül el kezdett szedni egy gyógynövényes bogyót, ami a spermaszámot növeli. Bár nincs okunk azt hinni, hogy gond lenne vele, de ártani-nem-árt alapon. Gondolkodom az orvosi segítségen is, bár nagyon szeretném spontán, de előbb-utóbb csak rászánom magam legalább egy hormonszint ellenőrzésre.

És úgy döntöttem, hogy megpróbálok annak örülni, ami van és nem rágódni azon, ami nincs. Ez értendő mindenre körülöttem: gyerekek, anyagiak, kinézet.
A férjem is azt mondogatja: nézd, milyen szépek a gyerekeink, örülj neki! Ezzel mindig felráz egy kicsit.

Remélesz lesz aki megérti ezt a lelkiállapotot....
regina3

Sziasztok!

Na, már itthon is vagyok, és már végig is olvastalak benneteket!

Köszönöm mindenkinek a drukkot és a bíztatást!

Ez az egész nagyon kellemes csalódás volt. Nagyon utálok a családomtól távol "egyedül" lenni, de elég kibírható volt és nem tartott sokáig. Tul. kép elég nagy kavarodást okoztam, de nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, és így megoldódott a helyzet. ( lehet, hogy az is közrejátszott, hogy az ápolási igazgató által kerültem oda)
Szóval mire végeztem a felvétellel megjött a sógornőm, és mire ő indult megjött Paga :) , aminek nagyon örültem!
Így csak 7 óra felé mentem fel a szobába, ami utóbb kiderült fizetős szoba, saját fürdő, wc, tv, hűtő. Nekem nem kellett fizetni, a fenti ok miatt. Ez nekem is meglepetés volt, hogy ilyen jó helyre kerültem :) !
Az éjszaka szinte semmit nem aludtam, a szobatársamnak 5 napja volt császár és nagyon szenvedett szegény.
Reggel 10-kor már kész is volt a vizsgálat, ami kicsit kellemetlen volt( na jó nem kicsit), de az orvosok itt is nagyon kedvesek voltak. És a lényeg: 24.-én mehetek az eredményért, és még megnéz UH-val az orvos is.
Remélem az eredmény is ennyire jó lesz, mint a kórházról a véleményem :)

Paga! Nagyon boldog szülinapot! Kép
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, jó volt veled beszélgetni! Nem gondoltam, hogy ennyire felkavar a volt dokiddal a találkozás, ne haragudj, hogy nem vettem észre!

Melcsi! Nem tudom fokozni továbbra is gyönyörű a bébi!! :)

Icus! Hát akkor még várakoztok :) . Biztos minden rendben lesz, főleg, hogy ennyit mozog mostanában! Szép lesz a gyerekszoba, remélem kiságyat is sikerül választani, bár szerintem sem sürgős!

Fanny! Szerintem a férjed valszeg nem gondolta komolyan, dehát Te tudod a legjobban, hogy milyen ha sörözik :). Kíváncsi vagyok, végül elment-e veled? És írd meg mi volt a dokinál?

Rabkri! Lassan nálatok is rendeződnek a viszonyok, szerintem a legjobb mindent megbeszélni, bár legtöbbször én is olyan vagyok mint Melcsi!

Melinda! Nagyon helyes Benjámin! Hát a nagyfiú miatt én is izgulnék a helyedben, de nem lesz semmi baj :) ! Ő már tényleg felnőtt.

Regi! Én teljesen megértelek, de mi nők sajna így működünk baba ügyben. Azért bízom benne, hogy nemsokára Te is pocakos leszel. Igaz, akkor meg jön a többi aggodalom.... Életünk végéig :) .

Bea! Te tényleg nem állsz szóba velünk :cry: :cry: .

Bocs a regényért!

Szép estét mindenkinek!

KépKép
mandula35

Bocs, de azt elfelejtettem, hogy már majdnem határozottan merem mondani, hogy érzem a mozgását a babának :lol:

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Regi! A búskomor hangulatot megértem, meg a csalódottságot, csak azt nem értem, hogy 1 év alatt hogy nem jutottál el odáig, hogy elmenj egy orvoshoz? Én nem rég jöttem meg. Tök jó! Először is nagyon közel van a rendelője hozzánk, nem túl csili-vili, de egyedül ő rendel ott, szép tiszta, növérke fogadott, ezerrel ment a légkondi, csak 10-15 percet kellett várnom, nem volt tömeg. Nagyon halk szavú de figyelmes kedves , középkorú a doki, mindent kikérdezett, ugyan azt mondta, hogy ha fogynék 20 kg az sokat lendítene a dolgon, de ezt csak úgy mellékesen jegyezte meg. A lényeg, hogy megvizsgált, hüvelyi UH-val is, az egy kicsit kellemetlen volt, de nagyon jó híre volt, a jobb oldali petefészekben érett petesejt van, teljesen normális a méhem (egy kicsit nagyobb az átlagnál) normális vastagságú méhfal, semmi oda nem való nincs. Felhívta a figyelmemet a korral járó kockázatokra.
Leírom ide amit írt a leletre hátha valamelyikőtök érti:63x58 mm-es,kissé heterogén szerkezetű uteruscorpus látható 12mm-es,háromosztatú nyálkahártya echoval.Mindkét oldali ovarium norm. nagyságú és szerkezetű.A jobb oldali petefészekben 18 mm átmérőjű follikulus ábrázolódik.
Szóval ami még lényeg, hogy magától mondta a doki, hogy holnap és holnapután kell akciózni. (A férjem persze rögtön azt kérdezte, hogy akkor ma megtartóztatás, és ha megszegjük akkor mi lesz?)
Jövő hét pénteken kell menni vérvételre akkor a progeszteron szintet nézik, majd ha ebben a hónapban nem jön össze, akkor a köv. ciklus 3. napján FSH,LH,TSH Prolaktin és Ösztradiol mérésre (mik ezek?), majd a 14. napon ki kell váltani Choragon 5000NE port injekcióhoz.(Azt mondta ez segíti a tüsző repedést)
Teljesen fel vagyok dobva, hogy legalább látott érett petesejtet! Szóval Regi ennyit szerintem Te is megkockáztathatsz, ez nem olyan nagy dolog. Ja és 6000 Ft volt. Nem tudom miért, de ahogy eddig éreztem, hogy nem jött össze, most szinte meg vagyok róla győződve, hogy sikerülni fog. (és különben is az asztrológus megmondta, hogy nyáron...)
Mandula! Örülök, hogy ilyen flottul ment minden, csak egy kicsit megijesztettél, hogy fáááááájt?
RabKriszti! Látod milyen ügyes vagy, most sokkal jobban tetszett amit írtál, csak így tovább.(Elvégre a dolgok 70-80%-a a nőkön múlik, hogy hogyan tudjuk megértetni a problémáinkat.) Örülök, hogy javult a helyzet.
Ja, a férjem nem jött velem, de nem haragból, csak nem ért rá, meg gondolom úgy volt vele, hogy ide még nem nagyon hiányzik.(egyébként tényleg nem nagyon hiányzott, majd ha már lesz miért jönnie.)
Péntek-szom-vas. lemegyünk Velencére, de holnap délelőtt még jövök. Ha valakinek nem reagáltam elnézést, de most nagyon a saját dolgaim izgatnak, de gondolom ez érthető, most egész elérhető távolságba érzem a babát.
Üdv:Fanny
fanny01

Mandula!

Örülök, hogy épségben, és ilyen hamar hazaérkeztél!
Férjem jót nevetett az afrikai harcsa mentő történeten, de azt is mondta, hogy mivel nem honos, ezért a telet nem bírja ki nálunk. Ahová telepíteni szokták, ott általában lehalásszák összel. De hátha kifogja valami húshorgász, aki bátrabb lesz, és végez vele, és nem kell fagyhalált halnia.

Magzatmozgás!! :D :D :D SZupcsi nagyon!

Bea ma Ausztriában van, és én is csak remélni tudom, hogy utána jelentkezik. És nem lesz öri-hari :lol: :lol: :lol:

Icus!

A babaszoba tényleg nagyon izlésesen van megcsinálva, nagyon ügyik vagytok, biztosan sok munkátok volt vele. A lapraszerelt bútorokat összerakni sem egyszerű, ezért a férjedet is dicséret illeti. Hogy bírod ezt a nagy meleget :?:

Mikor lesz a dokid újra?

Regina!

Én nagyon-nagyon megértelek! Mintha csak magamat olvastam volna!!! Csak nekem nem sikerült volna ilyen rendezetten megfogalmaznom az érzéseimet. De ugyanezeket mondhatom magamról is, így érzek én is.

Azért lányok ne alakítsunk depi klubbot :!: :!:

Inkább valami mást kellene kitalálni :!: :!:

Inkább babaklubbot :!: :!: Nem :?: :?:

Most még 37 sem, de 3/4 8-kor már 37, utána már elkezdem a 38-at ez igaz. :D :D :D

Rabkri!

Boldog 1 éves babanetes évfordulót neked :D :D
Örülök, hogy rendeződni látszik a családi zűrzavar :D :D Végül is a lányaid imádnak, Isván úgyszint, ezért biztos voltam benne, hogy úrrá lesz rajtuk a jobbik énük, és megpróbálnak, ha másért nem legalább a te kedvedért egy normális állapotra törekedni. És ahogy írod a hajlandóság megvan erre, és ez kezdetnek nem rossz!

Mindenképpen horgászhelyere menjetek nyaralni, bár úgy emlékszem, hogy ez is volt a cél, akkor napközben István horgászhat, ti strandolhattok, esténként meg együtt vagytok, és akkor mindenkinek lesz kedvére való. Bocs a kotnyeleskedésért. Gyertek ti is arra, ahová mi, és akkor a fiúk tudnak együtt pecázni. :?: :!:

Fanny!

Én is izgatottan várom, hogy mi lesz/volt a dokinál! Férjed biztosan megbékélt már, és elkisért. Nekem is dilemma volt sokáig, hogy a férjem bejöjjön-e velem, de aztán megegyeztünk, hogy igen, és amíg a vizsgálat tart, addig nem néz oda. És nagyon becsületesen be is tartja, még el is fordul. Szerintem Ő jobban zavarban van, mint én. De így legalább előtte és utána, amikor olyan dolgokat beszélünk meg, ami őt is érdekel, ott van, és még hozzá is szól a dolgokhoz. De ez egyenlőre csak a múlt, az új dokinál még nem volt velem, mert sajnos így alakult, volt, hogy egyedül mentem, mert nem volt otthon, amikor indultam, volt hogy elvitt, de munkásruhában volt, ezért nem jött be. Egyszer aztán már eljutott egészen a váróig, dilemmáztunk is előtte, hogy ennél a dokinál be lehet e párban menni, aztán amikor rám került a sor, bementem egyedül találtam magam, a dokival szemben. Hát pasi, meg nagyszájú, velünk, aztán az ilyen helyzetekben jobban el van anyátlanodva, mint én, gyámoltalan, mint egy kisgyerek. Régen ez tényleg nem volt szokás, de jó, hogy erre van lehetőség, csak meg kell tanulni élni vele, nekem sem megy automatikusan.

Fermel!

Olyan jó hogy raktok fel képeket, jó nézni a gyerekeket. A "kicsik" helyesek, nagy meg már biztosan tud magára vigyázni, de én is izgulnék.

Félelmetes időpontokban tudsz megjelenni a babaneten. :D :shock:

Gabi
paga

Fanny!

Egyszerre írtunk. Örülök nagyon, hogy még ezt elolvastam, mert pont fel akartam állni a géptől. Jó hírek nagyon, de a szakszöveget sajnos nem értem, de biztosan minden rendben, ha azt mondta.

Hát rajta, mindent bele!! :D :D :D

Gabi
paga

Mandula!

Örülök, hogy ilyen jól alakult a vizsgálat. A leírtak alapján én is mindenképp ezt választottam volna, még az odavonatozás árán is.
Most szurkolunk, hogy mielőtt meglegyen a megfelelő eredmény.

Paga
Azt hiszem legközelebb én sem írok addig, amíg egy ilyen negatív hangulat önti el az agyamat. Mert most délután is rámtört, úgyhogy majdnem sírtam. Persze volt kiváltó oka: az egyik ismerősöm itt járt pocakkal, ő pont akkor esett teherbe, amikor nekem a műtétem volt és most sugárzott a boldogságtól(naná!), aminek persze örülök, főleg, hogy két lány után megérkezik a várva várt fiú.
De távozóban azt mondta, hogy visszaadja a hőmérős könyvemet: "nekünk már nincs szükségünk rá" hozzáfűzéssel. Ezt nem tapintatlanságnak szánta, mert rendkívül kedves. Nekem viszont döfés volt a javából. Meg is lepődtem, hogy így kiborított.
Úgyhogy most már, ha sokáig nem jövök, akkor éppen depis vagyok.....
A munkahelyed miatt nagyon szorítok. Mikor jár le a próbaidő? Úgy rémlik májusban kezdtél. Akkor lehet, hogy mostanság???

Fanni
Orvos ügyben az a helyzet, hogy 4 hónap kudarc után jelentkeztem és csak legyintett az orvos. (akkor még nem állt ilyen rosszul a szénám) Aztán 9 hónap után összejött - és ez egész természetes is lehet az én koromban. De mivel a baba elhalt, és 9 hetesen volt egy műtéti befejezésem, utána pedig 1 hónapig nem szabadott próbálkozni, így több mint 3 hónap ráment erre. Azóta kétszer próbálkoztunk sikertelenül. Tehát az 1 év nem úgy egy év, de akkor is nagyon sok. Nyár végén azért megint felkeresem és legalább egy ilyen hormonvizsgálatot kérek tőle.
Vagy a Te dokid ilyesmire van ráállva és érdemesebb őt felkeresnem? Mert a 6000 Ft nem olyan durva, annyit megér...
Ha van időd,írj erről valamit.

Ma azért volt egy értelmes pillanatom is: eldöntöttem, hogy jelentkezem egy 3 éves képzésre, ahol csupa nekem tetsző dolgot tanítanak. A jelentkezési határidő aug. 10. De majd később írok róla. És a nyelvtudásom felfrissítését is komolyabban veszem, vagy tanf. vagy magántanár ősztől (ez pénz és idő függvénye), mert az utóbbi hetekben ezt is elhanyagoltam.
regina3

Helló Lányok!

Olyan jó, hogy vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mandula!

Túl vagy rajta! :D Éljen! :lol: Az eredménnyel sem lesz gond, nyugi! :D És most csak pihenni a hintaszékben 8) :!: :wink: :!:
Mozgás :lol:

Egyébként bennem is van egy kis hajlam a "melcsis" struccpolitikára, mert nálunk is hasonló a forgatókönyv: durci, aztán békülési kísérlet, de én néha keménykedek :? De most nem keménykedtem, hagytam magam :oops: És jó volt :oops: És így meg tudtuk beszélni, hogy meg fogjuk beszélni, mert fontosak vagyunk egymásnak :wink: És azért nagy dolog, hogy hozott folsavat, mert közöltem vele, hogy talán jobb, ha mégsem lesz kisbabánk, de szerencsére nem vett komolyan :roll: 8)

Fanny!

Nem is csodálom, hogy ezektől a jó hírektől ilyen lelkes lettél! :lol: :wink:
Nekem is kell ez a doki! :wink:
Legközelebb időpontot egyeztetünk, és együtt megyünk a dokidhoz, Regina, Paga, ugye Ti is jöttök, és kérünk csoportos kedvezményt :roll: :wink: :lol:

Orvosi szövegből szinte csak az "akciózást" értem... :oops: :wink:

Paga!

Babaklubban benne vagyok (leszek :wink: )!

Igen, mi is horgászvíz mellé szeretnénk nyaralni menni, néztem is Tiszalökön vmit, talán jurtatábort? A fiúk pecázhatnának együtt, mi meg pletyiznénk 8) , a többiek meg irigykednének... De meg is látogathatnának... :wink:

FerMelinda!

Megértem aggódásod a fiad miatt, én is sokszor görcsölök, mikor szembesülök lányaim önállósodási törekvéseivel... És ez csak rosszabb lesz, ha jól sejtem :? :shock:

Regina kedves!

Valóban nem könnyű ez a helyzet (az én gyerekem, a tiéd, meg a miénk), és az a legrosszabb, hogy nagyon szeretem őket, miközben ők nem szívlelik egymást. Már mondtam nekik, hogy egy hétre itthon hagyom őket kettesben - de ez csak hülye vicc volt, amikor már besokalltam :shock:

Lelkiállapotodat teljes mértékben megértem, van, hogy én is így érzek. :cry:

Azt írod, hogy "az idő viszont telik és minden hónap újabb kudarc". Ezt hosszú hónapokig én is így éltem meg, de Melcsi más megvilágításba helyezte a kérdést: nézd úgy, hogy minden nappal közelebb vagy a babához :D :D :D :!:

Korkülönbség - ne aggódj miatta! Nálunk nagyon bejött a viszonylag nagy (8 és 11 év) különbség :D , miközben a két nagy - 3 év korkülönbséggel - nem igazán jön ki egymással. :roll: Neked is, a picinek is nagyon jó dolgotok lesz :wink: Főleg egy ilyen férj mellett :D :D :D

A fórumozást abba ne hagyd! A hőmérőzést hanyagolhatod, és az sem baj, ha nem gondolsz a babaprojektre - majd így fog sikerülni! :wink:

Icus!

Rólad ki fog hírt adni? Ugye, kapunk majd híreket? :wink:
Nekem tetszik a lányotok neve, az Anna amúgy is a kedvencem, Dorka meg azért nem Dóra lett, mert akkoriban rengeteg volt - ehhez képest soha nem volt Dóra nevű osztálytársa, de Dorottya több is :shock: :roll: (mondjuk mi meg hatan voltunk Kriszták a 30 fős osztályban, ráadásul öten egymás után a névsorban :shock: ).

Lili legújabb dilije: kikiabál a szobából, rohanok fejvesztve, mire közli: "Tüsszentettem!" Vagyis csak mondjak neki annyit, hogy "Egészségedre!" :shock: :shock: :shock: És ma többször is rohantam hozzá... :shock: :shock: :shock:

Az előbb meg a lányok egyik könyvespolcánál nézelődött, azt mondta, "a rovarok ágyát" keresi. Felemeltem, mert már megint székre akart mászni, és kapásból leemelt egy könyvet: "Rovarbölcsők" a címe... :roll: :D

Na, mára eldugulok, sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kedves Rabkri!
Remélem nem az öregségben hasonlitunk a Nagyidhoz :lol:
Ugy látom sokkal jobb a kedved, tehát dülőre jutottatok, és talán már az érintését is szivesen fogadtad :oops:

Doki-téma.
Látjátok, az ember életét mennyire befolyásolja 1 olyan apró hiba, ami nem sikeriti össze a babát!
Az én férjem minden UH-n, beültetésnél ott volt, és amikor a szülészorvoshoz kerültünk, akkor se volt róla szó, hohy ne jöjjön be velem. Végigaggódta az összes vizsgálatot. Mi annyi dolgot átéltünk már együtt (Máté utáni vérzésemkor Ő szedett fel a földről a vizsgálóban, mert a doki csak huhogott, hogy nagy baj van :x ), hogy nem szégyellem magam Előtte. Pl. a miómamütét után hetekig Ő fürdetett. Aztán a szülés elől képes lett volna megfutamodni, de mikor kiderült, hogy császár lesz, fel se merült, hogy nem lesz ott.

Mandulácska!
Remélem minden rendben ment, és tényleg amniot csináltak. Most pihensz, ugye?
Kedves Druszám!
A fiaid naygon aranyosak! Hát bizony, Péter pedig felnőtt...
Icus!
Vegyél ágyat! A szoba akkor lesz teljes, na és ha meglesz Anna Dóra is! Látom ügyködtél, Te varrtad az ágyteritőt?
Bea kedves!
Irjál nekünk légyszi!

Leánykám ma uj játékot talált. Bármilyen széken található dolgot lehuz ügyesen a földre, feltérdel, felkukucskál, mi van a széken, és usgyi! Székpárna,ujság, kalapka végezte ma a kezei között, nagyon boldog ettől az uj tudománytól. A párnát a fejére tette szépen, hogy keressük meg Őt. Nem feküdt rá.

melcsi1967

Délután kezdtem a választ irni, de látom, felpördültetek estére, igy még1x irok.
Rabkri!
Látod milyen jó hogy hagytad Magad! :wink:
Mandulácska!
Biztos, hogy az eredmény is olyan jó lesz, mint amilyen a kórház volt!
Fanny kedves!
A folliculus a tüsző nagysága, kb. 20-22-nél reped, tehát holnap, holnapután akció! :D :oops:
A 3.napi vizsgálatok pajzsmirigy, meg egyéb hormonok, amik az egész ügyet meghatározzák. A Choragont nekünk is adják a peteleszivás előtt, peteérlelő injekció. A dokid ugy látszik, valóban foglalkozuik meddőséggel, mezei orvosok ilyesmiket nem is intéznek.

A depis Asszonyok klubjába azt üzenem, amire Rabkri figyelmeztetett Benneteket: minden nap eggyel közelebb visz a babához! Ezt igy kell felfogni, másképp tényleg bele lehet depizni! A korkülönbséggel nem kell foglalkozni, mindennek előnye és hátránya is van.

Paga kedves!
Sajnálom, hogy az a doki ugy felkavart. Érdekes dolgokat irtál róla, valahogy én is igy éreztem az enyémmel kapcsolatban anno.

Igen, menjetek el négyesben ahhoz a dokihoz, mondjátok, hogy a Babaklubban reklámozzátok, ha jól dolgozik, aztán kérjetek engedményt! :lol: :lol: :lol:
Na dugulok mára.

melcsi1967

Mandulácska!
Gratulálok a babamozgáshoz! :D :D :D :D :D

melcsi1967

Sziasztok!
Lányok, lehet, hogy a depis klubbot is megalakíthatnánk, de én azért olyan jókat mosolygok rajtatok! Rabkriszti a szakszövegből csak az akciózást ért, sebaj, végül is az a lényeg! Melcsinél az tetszik, hogy röviden lényegre törően tud fogalmazni, mert pl. én is nagyon sokat tudok agyalni a testvérek közötti korkülönbségen (nálunk 20 és 18 év lesz, ha összejön!!!) de végül is teljesen igaz, hogy mindennek van előnye és hátránya is, és passz nem kell evvel annyit foglalkozni.
Regina! Biztos nem emlékszel, de én több topicban is érdeklődtem doki felől, mert az enyém marha messze is volt, meg amikor azt mondta, hogy ebben a korban már számítani kell az egy évre, akkor én már tudtam, hogy nem fogok hozzá visszamenni, mert szerintem egy 41 éves nőnek lelketlenség ilyet mondani. Na, mindegy itt a neten ajánlották Dr Durányit, aki minden előzetes elvárásomnak megfelelt, hozzánk nagyon közel van maszek rendelője, a szintén hozzánk közel lévő és szuper modern szülészettel rendelkező Kistarcsai kórházban dolgozik, nem mellesleg az ottani meddőségi centrum vezetője, nem túl drága és nagyon lelkiismeretes. Egy dolgot mondtak vele kapcsolatban, hogy nagyon halkan beszél. Hát gondoltam ilyen kis hibával még szól a zongora, és nem is csalódtam. Számomra inkább kellemes meglepetés volt ez a halk, nyugodt egyéniség és csak egyszer nem hallottam amit kérdezett (de épp fent feküdtem a vizsgáló ágyon, ami ugye egy elég hülye helyzet és ő meg tőlem elfordulva kérdezett valamit) de nemvolt probléma, mert észrevette, hogy nem hallottam és odafordulva újra megkérdezte. Szóval egyelőre én nagyon örülök, hogy nála kötöttem ki, főleg ahogy Melcsi is mondja, hogy esetleg egy másik doki hiába haonlóan jó szakember, ha bizonyos szereket nem írhat fel, vagy adhat be, vagy mit tudom én. Szóval tökre fel vagyok dobva. Ma reggel már akcióztunk (ugye mindenki érti????) délután meg elmegyünk Velencére társasággal ugyan, de nekünk külön szállodába van a szálláshelyünk, úgyhogy azért elég függetlenek leszünk és lesz időnk akciózni(!). Remélem sikeresek leszünk. Csak ennek a nagy jókedvnek nehogy böjtje legyen, mert ha most sem jön össze (amikor ennyire minden összevág) akkor nagyon el leszek keseredve. De most még nem gondolok erre.
Jaj Fermel én is akartam kérdezni, hogy mi a jó eget csinálsz Te hajnali 3-kor?
Jó hétvégét mindenkinek Üdv:Fanny
fanny01

Még valami!
Kérdezte a doki, hogy hova jártam rákszűrésre, miért hagytam ott az előző orvost, (diplomatikus választ adtam) hogy találtam őrá. Mondtam a neten. Erre azt mondja nagy naivan, dehát neki nincs is web oldala.Mondtam,hogy nem baj, de vannak fórumok, ahol a nők jól kitárgyalnak mindent és mindenkit és ott ajánlották. Ez nagyon tetszett neki, olyan jót mosolygott!
Ancsa és Icus és Zsenge nagyon el vannak tűnve, és közülök, csak Icusnak van felmentése, mert gondolom az utolsó pillanatokban már kisebb gondja is nagyobb a netezésnél.
Sziasztok! Fanny
fanny01

Fanny, Paga!

Mindig nagyon későn szoktam lefeküdni(éjfél,1óra). Benji reggel sokáig alszik(9,fél10), így én is ki tudom aludni magam. Azért a hajnali 3 óra nem jellemző. Most csak azért voltam még fenn, mert Péter 2 körül indult nyaralni. Egyébként Péter novemberben lesz 20 éves és tavaly is volt már haverokkal Horvátországban.
Melinda
fermel

Sziasztok!

Hát ha minden igaz, akkor én is babás vagyok. 5 napja késik a menzeszem, viszont a teszten igen halovány volt a csík, igaz, hogy rögtön látszik, hogy ott van, de sokkal halványabb mint a másik. Most akkor igen vagy nem?

Amúgy 39 éves vagyok, van már 2 gyermekem fiú és egy lány, és a férjem nemtom még hogy fogja fogadni a hírt. Szóval eléggé magam alatt vagyok, viszont én mindenképp megszeretném tartani.
kessi

Sziasztok!

Itt vagyok újra. Rájöttem, hogy igenis hiányoztok nekem. :)
És nem elég csak olvasni Benneteket. Köszönöm a kedves invitáló szavakat Tőletek.
Olvastam többetek kissé depis hangulatáról. Hát én sem vagyok mostanság a legkiegyensúlyozotabb állapotban. Rengeteg problémát kell megoldanunk az üzlettel kapcsolatosan, valamint férjem családjában lévő dolgok miatt. Azt hiszem ez az év nem a mi évünk. :(
Jövő héten megyek dolgozni a Kodakba, szabadságolások miatt. Ősszel vissza kell mennem dolgozni, -nem részletezem a vállalkozókat terhelő intézkedéseket-mivel úgy döntöttünk inkább csak másodállású alkalmazottat tudunk alkalmazni :(
Édes Marcell babám heti 2-3 délelőttöt bölcsiben fog eltölteni. :cry:
Remélem jól bírja majd.

Gyerekek jól vannak. Élvezzük a nyarat .Marcus nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben. Stabilan,biztonságosan ül, dobálja a fenekét úgy halad előre. A mászást is próbálja, Kyra segít neki,de még nem sikerült előrejutni, inkább csak hátrafelé.
Már tudnak együtt játszani, sokat labdáznak, ez a Marcell kedvence. Egyre érdeklődőbb. Ma jött meg az etetőszéke - a Bababirodalomból rendeltük - nagyon tetszik neki.
Sajnos a sok idegeskedésnek köszönhetően csökkent a tej mennyisége :( és Marcell idegesen reagált rá, nem akart szopizni. 1 hete már olvasztott anyatejet kap a fagyasztóból, pár napja estére már tápszert. Reggel még szopizik egyet, addigra termelődik valamennyi tej. Sajnálom a dolgot, szerettem volna még sokáig szoptatni.

Dani fiam szerelmes. A lány nagyon jó hatással van rá. Nagyon aranyosak együtt,jó őket nézni :D

Emese,Benjamin egyre szebbek.

Rakok fel újabb képeket én is.

Ne haragudjatok, hogy nem írok személyesen mindenkinek, majd legközelebb.

Jó hétvégét Mindenkinek!
Bea

Kép Kyra és Marcell imádják egymást
Kép Férjem a kicsikkel
Kép Dani
Kép Apa büszkesége
Kép
beátab

Bea!

Nagyon jók a fotók. Élvezet nézni az ilyen szép családi képeket. Ahogy elnézem Marcellt sem kell majd félteni, vagány kissrác lesz.
Kár, hogy vissza kell ilyen hamar menned dolgozni. Ezek az új intézkedések sajnos mindannyiunkat érzékenyen érintenek.

Kessi!
Üdvözöllek. Szerintem ne legyél magad alatt. Örülj nagyon annak a kis életnek. Egyébként nekem is igen halovány volt a második csík Benjáminnál. Még a férjemnek is szóltam, hogy nézze már meg, hogy egyáltalán van-e ott valami. Hát volt! Sőt, aznap délután már ultrahangon is látta az orvos a terhességet. Kb. egy hete késett akkor a menszeszem.
Ha van kedved, akkor írj magatokról bővebben is. Kiváncsian várom a fejleményeket.

Melinda
fermel

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet a szobára, egyszerű, de nekem is tetszik. Ötletem volna sok, csak a hely kevés, hogy megvalósuljon.

Paga
A szekrény összeszerelése nem volt nehéz, a férjem a konyhaszekrényünket sk. készítette az én terveim alapján, meg sok mást is a lakásban: beépített szekrény stb. szóval van benne rutinja. Vizsont sokat derült azon, hogy a bútorboltban többször ajánlgatták hogy kérhetünk szerelést ha úgy gondoljuk, aztán a szállítók is megkérdezték többször hitetlenkedve hogy biztosan nem kérünk e szerelést??? Ezek szerint az az átlag, aki egy lapraszerelt bútort sem tud összerakni? Azért ez szomorú
A dokim 24-től lesz elérhető, de a helyettese is nagyon szimpi, fiatal de kedves és jó híre van. Viszont most hétvégén ő sincs, úgyhogy mindenképp várnunk kell...

Mandula
Örülök hogy minden rendben volt a kórházban. Biztos az eredmény is jó lesz :!: Tudni akarjátok a baba nemét is, vagy az meglepi lesz?
De jó hogy érzed a mozgásokat! Ezek a legszebb pillanatok a terhességben. :D

Rabkriszta
Csoportos kedvezmény, ez jó... :D :D :D
A férjemet majd megkérem, írjon pár sort nektek, ha már lesz miről.
Most az Anna a leggyakrabban adott név, de nem bánom azt se, tetszik és kész. Hát, bizony nagyon egyben lesz szegénynek a szüli- és névnapja. Szerintetek ez kitolás vele?

Melcsi
A császárra is bemehetett a férjed??? Nálunk arra nem engedik be az apákat csak a normál szülésre.
Igen, én varrtam az ágyterítőt, és a baldachin is kész, csak még nincs mire rátenni. Eldöntöttük hogy megveszzük a Brendonos ágyat ( a szépet), de a boltban nem volt, jövő héten hoznak. Átmentünk a másik Brendonba, ott pedig láttunk egy majd ugyanolyan ágyat egy apró különbséggel ( az ágyrács gömbölyű nem lapított) de egyébként ugyan az a szín, design, de csak 18 e ft. Szóval végül arra szavaztunk, de az is csak jövő héten lesz.
Pöri nagyon ügyes, biztos jó látni ahogy napról napra fejlődik, okosodik, szépül.Én is nagyon várom már ezt a csodát...

Depiklub
Ismerem ezt a hangulatot a terhességem előtti időből... Akkor úgy éreztem, versenyt futok az idővel. Amúgy nem zavar a korom, de mikor még teljesen bizonytalan volt, lesz-e valaha gyerekem, sokszor eszembe jutott hogy maholnap nyugdíjba megyek és a gyermekáldás csak késik. Szóval hajrá, még mindenkinek belefér egy baba

Fanny
Jó doktor már fél siker, hajrá!
Kösz a felmentést, egész nap varrtam, olyan édesek a kis ruhák, és bizonyos fazonokat könnyű megvarrni házilag, szóval ezzel eltelik a napom. De azért próbálok lépést tartani a babanettel is.
Nem gond hogy nem emlékeztél az én esetemre, az ember nem emlékezhet mindenre. Nekem is lombik mint Melcsinek, bár szerintem írtam ennek veszélyeiről neked mikor kérdezted hogy „hogy megy ez, az ember csak leadja a rendelést?” :D Vagy nem Te kérdezted? Már én sem emlékszem... :?

Bea
Jó hogy itt vagy! Klassz lehet hogy a két kicsi így eljátszik. A bölcsis gondozónőt ismered, ahová Marcell kerül?
Azért elég sokáig tudtál szoptatni, én látatlanban örülnék ha ennyi ideig kitartana a tejcsi.
A fagyasztott anyatejet ugyanolyan szívesen issza Marcell? Van aki szerint más lesz a szaga és nem fogadja el a baba, te tapasztaltál ilyet? És mibe fagyasztottad? Az anyatejgyüjtő zacsi – egyszerhasználatos - 150 ft/db, szerintem nagyon drága.
Helyesek a gyerkők, a nagyfiadról nem is emlékszem hogy láttam volna már képet, nagyon jóképű!

Regina
A ismerősöd biztosan nem akart megbántani, csak nehéz ilyenkor neki is, nem tudja mit, hogyan mondjon. Nálunk az oviban is voltak hasonló helyzetek mikor a többi kolléganőm sorban terhes lett, és meg csak vártam rá évekig...Depis hangulat ellen legjobb a Babanet, úgyhogy gyere és ird ki magadból, ami bánt.

Fermel
Nagyon helyesek a fiúk!
A nagyfiad miatt ne aggódj, biztos óvatosan vezet. De gondolom csak akkor leszel nyugodt ha hazaér.

Mindenkit irigylek picit aki nyaralni megy... de azért most nem cserélnék senkivel :D :D :D

Tegnap jó volt a Ctg, ez megnyugtató.

Jó éjt mindenkinek. Icus
Kép
szücsi_66

Icus!

Szupcsi a jó CTG.

Azért gondolom a legjobb a saját dokinál volna szülni, 24-e már nincs túl messze. Hátha sikerül nála szülnöd.

Nagyon ügyi vagy, hogy babaruha varrásra adtad a fejed.Biztos szépeket varrsz, no meg az egyedi lesz. Nem tudom, hogy te mennyire vagy ellene, hogy használt ruhát adj majd majd a picidre, de van Csepelen két turi is ahol nagyon édes babaruhákat szoktam látni, mindig megnézegetem azokat. Ha kell cím, akkor szívesen megadom.

Az anyatej gyűjtő zacsinak tényleg húzós az ára. A férjem mostanában úgy fagyaszt, hogy egy zacskót tesz margarinos dobozba, vagy nagyobb, de szögletes dobozba, majd a zacskóba bele a fagyasztandó élelmiszert, így az megfagyva téglatest formajú, a dobozból kivehető, könnyen pakolható, és helytakarékos.

Bea :!: :!:

Szijjja :lol: :lol: :lol:

Jó hogy jöttél. Gyönyörűek a gyerekek, nem tudom, hogy Danit miért rejtegetted eddig, nagyon helyes fiú.

Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni, de tapasztalatból csak azt tudom mondani, hogy amikor Barna bölcsibe ment, akkor az engem jobban megviselt, mint őt. Jó lesz a fiadnak is ott, a bölcsik kis létszámúak és nagyon odafigyelnek rájuk. Nelem nagyon jók az emlékeim ebből az időből.

Kessi!

Tudja már a férjed? Mit szólt hozzá? Írj tényleg bővebben magatokról! Mekkorák a gyerekek?

Regina!

Már megint kotnyeleskedem, de szerintem ne várj! Tudom, hogy a legjobb érzés, ha a baba teljesen természetes úton megfogan, de nekünk sajnos már kevés időnk van ezt kivárni. Fanny dokija tényleg nem drága! És látod Ő ebben specialista. Fanny is teljesen feldobódott tőle, azóta, csak erről tud írni, pedig előtte Ő is depis volt. Szerintem ne késlekedj. Az is lehet hogy csak biztatókat mond, tanácsokat ad, és az is elég, vagy esetleg csak be kell venni pár bogyót! Egy alkalmat megér, hogy meghallgasd mit mond!

Rabkri

Nyaralás :wink: :wink:

Lili lányod csuda jó fej. Rovarok ágya :D

Melcsi!

Emese napról napra ügyesebb és szebb. Nem unatkozol mellette, kitölti a napjaidat teljesen!! :D :D :D

AZ én fiam is megjött tegnap este, most éppen boltba készül, mert azt mondta, hogy csoki elvonási tünetei vannak. És vicceket mesél egyfolytában, mert vett 6 vicckönyvet az útra, és egyfolytában azokat olvasta, most meg fújja kívülről. Így aztán vicces napnak nézünk elébe!

Szép napot nektek!!!

Gabi
paga

Sziasztok!

Hú, már megint jó sokat írtatok :) :) !

Bea! Először is neked örvendeznék :lol: ! Reméltem, hogy meggondolod magad, és maradsz velünk! A kicsik csodaszépek, sőt az egész családod nagyon helyes! De a nagyfiad... Hát biztos azért rejtegetted eddig, mert ilyen jóképű :lol: :lol: ! Nekem úgy tűnik a multkori és a mostani képet összehasonlítva mintha fogytál volna. Az én gyerekeim nagyon szerették a bölcsit, biztos Marcellal sem lesz gond!!

Paga! Csoki elvonás.... :lol: Biztos jól kijönnék a fiaddal! Meddig lesz otthon?

Fanny! Olyan jó, hogy megtaláltad ezt a dokit! És ha most nem jön össze akkor se keseredj el, majd a következő! De nagyon drukkolok, hogy sikeresek legyetek most :lol: :lol: !

Icus! Bárcsak közelebb laknánk egymáshoz, akkor biztos kikunyiznék Tőled 1-2 órát, hogy tanulhassak tőled! Ha van kedved rakhatnál fel a ruhákról is képet! Vagy már csak Annával együtt láthatjuk? :)

Melcsi! Nem amniót csináltak, de mostmár jobban örülök ennek, mert így már 24.-én lesz eredmény! A nagyfiad tanulgat? Vagy majd csak aug.-ban? Mikor van a pótvizsga?

Depis klubot nem alakítunk :!: :!: :!: Tessék vidámnak lenni :!: :!:

Én azért eléggé izgulok az eredmény miatt. Már azt álmodtam, hogy mentem érte, de a férjem elhagyott és egyedül mentem, de pont felébredtem mire megtudtam volna valamit :twisted: .
Az orvos azt mondta, hogy egy valaki bejöhet velem az UH-ra. Mondom a férjemnek, erre azt mondja, hogy neki tavaly a 4 D-s is olyan sci-fi volt, mintha az Elient nézte volna :shock: :lol: :lol: ! Nem tudja szegény eldönteni, hogy bejöjjön-e :lol: .
Na meg ha mondom Neki, hogy érzem a baba mozgását, azt mondja biztos a szelek. Imádom amikor egy férfi szakért :lol: :lol: !

Nem tudom meddig bírom még a fekvést, szerintem életemben nem pihentem még ennyit!

Szép napot mindenkinek!

Ja, elfelejtettem: Vasárnap kapjuk a kulcsokat :lol: :lol: !

Jaj, bocsi Kessi! Milyen figyelmetlen vagyok! Mikor csináltad a tesztet? Kora reggel v. napközben? Próbáld meg a reggeli elsőből!
Remélem a férjed örül majd a hírnek! Te szeretnéd? Írj, hogy hogy reagált!

Na, sziasztok!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Icus!
Szerencsém van Marcellel eddig még bármit adtam neki mindent elfogadott. Nincs gond az olvasztott tejjel sem. A tejtároló zacskók valóban nagyon drágák. Én használtam Medela és Avent zacsikat, mindegyik jó, de a legjobban az Avent tejtároló pohár vált be. Igaz ez még drágább, de viszont ha már kiolvasztottam belőle a tejet tudom használni más étel tárolására is. Szoktam készíteni gyümölcsöt és ezekben rakom be a hűtőbe. Anyukám is gyártott nekem zacsikat fóliázó géppel, de ezekkel az volt a baj, hogy kiolvasztáskor nem jött ki belőle a félig megolvadt tej,valamint eresztettek is. De én erre is találtam megoldást, jóval előbb kivettem a fagyasztóból és hagytam egy pohárban kiolvadni. A védőnő szerint csak a kifejezetten tejtárolásra ajánlott termékek jók, mert azok sterilek. Na ennyire én nem ragaszkodom a
sterilitáshoz. Most örülök igazán annak, hogy 3 hónapon kesresztül fejtem és raktam el a fagyasztóba a tejet. Még mindig van pár hétre való mennyiség.
Ismerős gondozónőkhöz kerül Marcell. Már a Daninak is ők voltak, és Kyra is hozzájuk járt. Ismerik a Marcust imádják őt és nagy örömmel fogadták a hírt. Abban biztos vagyok, hogy jó helyen lesz, csak nekem kell a fejemben elrendezni a dolgokat. Nem így terveztem :cry: , szerettem volna itthon maradni vele 2 éves koráig.
De hát sajnos így alakult.

Mi idén kihagyjuk a nyaralást. Úgy gondolom,hogy nem lenne könnyű 2 kicsivel szállodában. Mert én nem akarok olyan helyre menni ahol még nekem kell főzöcskéznem. Akkor már inkább itthon maradunk. Távolabbi utazást amúgy sem tervezhetnénk, Marcell nem szeret autókázni. Múlt héten voltunk Debrecen mellett, Budapestig bírta az utat, onnantól viszont végig nyügösködött. Vittük magunkkal az utazóágyát, mégsem aludt túl sokat éjszaka. Másnap haza is kellett jönnünk.
Kyra élvezi az udvaron felállított medencéjét, Marcell is szokott pancsolni a homokozó tetejében.

Dani megy a Balatonra barátokkal,és az apukájával Horvátországba. Kyra elmehetett volna anyumékkal Zalakarosra, de nélkülem nem akart nyaralni. Mostanában nagyon anyás lett. :)
Még a szomszéd gyerekekhez is csak akkor megy,ha én is ott vagyok.

Na megyek, Marcell megunta a játékokat.

Bea
beátab

Mandula!

Most látom hogy Te is írtál. Kicsit lassan bírtam megírni a hozzászólást, ebédet főzök közben, na meg figyelem a kicsiket is nehogy baj legyen a nagy játék közben. :)
Köszönöm a dícséretet. Valóban fogytam végre pár kg-t, de most kellene már elkezdenem egy komolyabb fogyókúrát, de most valahogy nincs hozzá kedvem :(
Azért nem raktam eddig fel képet,mert megkért, hogy ne tegyem. Én tiszteletben tartottam kérését. De legutóbbi kérésemre engedett, felrakhattam őt is ai iwiw-re, gondoltam akkor ide is. :wink:
Most a férjem nem tud róla, hogy már ő is itt van :oops:

Kyrával nekem is choriont csináltak, mert annyit gondolkodtunk a vizsgálaton, hogy kicsúsztunk az időből. Ennek hamarabb lett meg az eredménye.
Fiút vagy lányt szeretnétek?

A mozgást szerintem jól érzed. Harmadik gyereknél hamarabb érezhető.
Jópofa a férjed :D Szülésre bemerészkedik?
beátab

Kessi!

Üdv a csapatban! Írhatnál magadról bővebben. Mekkorák a gyerekek, merre laktok stb...

A HCG teszten a halvány csík is pozitívnak számít!!!
S ha jól értettem, akkor véletlenül jött a kicsike?

ICUS
Névadás: igen kiszúrás a gyerekkel :( !(De orvosolható!) Viszont az Emese névnap is közel lenne a szülinapjához......
Egyébként minket nehéz überelni. A kiscsajnak Karácsonykor van a névnapja és január elején a szülinapja. Aztán 11 hónapon át semmi. Úgyhogy elég mocsok szülők vagyunk....
Viszont úgy szoktunk megoldani, hogy a névnapot előrehozzuk 1 hónappal és együtt ünnepeljük apa szülinapjával, a Karácsony az Karácsony, a szülinapot pedig elcsúsztatjuk pár héttel és akkor meg velem ünnepel. Persze csak a rokonság szempontjából, mert a szülinapot a jeles napon mi tortával megünnepeljük, a buli és a zsúr csúszik pár hetet.
És a legújabb ötlet (merthogy a Karácsony-névnap verzió a Ádit is érinti ugyebár): a gyerekek névnapját önkényesen nyáron ünnepeljük mi így családilag, mert nyáron senkinek sincs semmilyen ünnepe nálunk. A rokonok pedig úgy oldják meg ahogy akarják...
De azt hiszem gyerekkorban úgyis a szülinap a hangsúlyosabb, mi legalább is olyankor szoktunk zsúrt vagy bulit rendezni.

Fanni
Akkor kérem szépen a doki telefonszámát, vagy leírtad már valahol? És egyelőre csak a kivizsgálós rész érdekel, mert amúgy a saját dokimnál szeretnék szülni.
regina3

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, nagyon jól jön.
Magamról: tehát mint azt írtam 39 éves vagyok a férjem is ugyanennyi, két gyermekünk van: egy 12 éves fiú és 14 éves lány. Egy kis községben lakom Komárom -Esztergom megyében.
Hát igen, ahogy mondani szokták becsúszott baba (ha tényleg pozitív a teszt), már nem gondolkodtunk harmadik gyermeken, ezért aggódok, hogy a férjem mit szól hozzá, főleg ahhoz, hogy én nem szeretném elvetetni. Már lelki szemeim előtt látom, ahogy azt ecseteli, hogy milyen öregek vagyunk, meg hány évesek leszünk mikor ő ennyi+ennyi, szóval nem lesz egyszerű, ő amolyan igazi racionálisan gondolkodó férfi.
És lehet, hogy neki van igaza?
Bár ahogy titeket olvaslak, már nem is tűnik olyan bolond gondolatnak, hogy 40 éves fejjel babázzak.
És végig néztem a képeket is, tényleg gyönyörűek a gyerekeitek.
Amúgy hét végére terveztem, hogy elmondom a férjemnek, csak egy kicsit elbizonytalanított, hogy halvány lett a teszt, mi van ha még se vagyok terhes? Akkor csak felesleges izgalmat okoztam. Ha meg tényleg babás vagyok, akkor viszont jó lenne minél hamarabb beszélni a férjemmel, mert így egy kicsit olyan érzésem van, mintha titkolnék előle valamit. És ez meg nagyon rossz érzés :(
kessi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?