Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Csak ámulok és bámulok ami veletek történik mostmár igazán vége lehetne ennek a sok rossznak remélem a véredmény valóban megvan egy hét alatt és ott minden ok lesz. Nagyon szorítok neked.
Sebaj ha augusztusban bezárnak hát zárjanak tessék elhúzni addig valami nyugis helyre erőt gyűjteni aztán jöhetnek a kis eszkimók vagy inszem vagy nem tudom most mi lesz náltok a menet.
Csodálaom a kitartásodat és az erődet.Ügyesek vagytok és nem lesz semmi baj.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Judit!

Hát, ezt alapot Te már tutira nem húzhattad ki!
Hallgass Zsebire és irány a nyár!
Aztán gyertek és meséljetek, mert mi most csak így tudunk "nyaralni"!

Hasfal: köszöni szépen, de még mindig nem ér össze. Még mindig van egy kb. 5 cm-s "árok". Néha egy-egy bélmozgást még mindig úgy érzek, mintha rugás lenne, de semmi egyéb rémség nincs.
De arról már letettem, hogy valaha is bikinit húzzak. Iszonyat ronda a hasam, de kit érdekel!

Várom a beszámolókat!

Zsebi!
Gondolok rád! Nagyon sokat!
Megvárod Krizsát? Már csak egy hét!
Hogy vagy? Tünetek?

Na, sztorizok egy kicsit, csak úgy: tegnap tök kiakadtam.
Iwiw-en összakadok egy volt osztálytárssal. Gratulál a tökikhez és megkérdezi, hogy mit csinálok a gyereknevelés mellett??!!
Hát, ez nem normális! Szerintetek mit csinálok két 3hónapos és egy 30 éves gyerek mellett????
Járok 3 tanfolyamra, cukázdába és van még 8 részállásom is.
A többit meg ráhagyom a bejárónőre és a bébiszityóra...
Idióta...
De nem vettem a szívemre, de ma csuklik a csaj az tuti!

Melcsi!
Majd mesélek ikreset, de sosincs elég időm :oops:
Pusza

Kép
stella9
 
 


Judit, nem is tudok írni semmit. Valahogy úgy vagyok már az egésszel, hogy ahány orvos, mind talál valamit biztosan... :oops: ez nem volt egy egetszántóan magasröptű okos gondolat tőlem, de már lassan tényleg ezt érzem az esetedben, mindig találnak valamit... talán most kicsit tényleg törölni kéne ezt a sok marhaságot a tudatodból és élvezni a nyarat!! Hova mentek nyaralni?

Stella, jót röhögtem a beírásodon! Mit csinálsz gyereknevelés mellett? Na, de hogy ne menjek messzire: párom anyukája múlt hét közepén itt volt egy órácskára, unokáját fogta kézben 3 (azaz három, nem rosszul írtam) percecskéig, utána kifele menet azt mondta: "Már biztos túlvagytok a nehezén. Mikor jöttök át úszni? Hozhatnátok a babát."
És ő már szült is. Hogy nevelt-e, azt nemtom. :evil: :evil:

Na ezt nem tudtam megállni, bocs.

pusz Norka
Vendég
 

 
 

Stella!
Ez a pocak dolgog nem hangzik túl jól. Amúgy ez azért volt mert egyszerűen nem bírta a bőröd a gyűrődést vagy valami más oka.

Az a csaj egy idióta. Miért nem írtad meg neki hogy gyere át nézz meg egy napomat és gondolkozz.

Nóri!
Na a te anyósod sem semmi.

Tényleg hihetetlen.

Bár azért én is elárulok egy sztorit. Az én anyósomat hétfőn hívta a párom hogy voltunk a vérzésem miatt kórázban, ott akartak fogni de én haza jöttem mert mondták nem csinálnak semmit csak hogy pihenjek, hát itthon is tudok anyum full kiszolgálásban érszesít már három hete. Mondja a párom a három petezsákocskát is mire másnap anyósom felhív hogy hogy vagyok mondom már rendeződött a dolgog és jól. Mire ő akkor jövő hétvégén jöttön nem. Azt azért zárójelben jegyzem meg hogy 300 km-re laknak tőlünk. Úgyhogy hülyék mindenhol vannak. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Judit,

Lazítás van, nem agyalás, minden ok lesz, csak kicsit pihentessétek a dokikhoz járást (persze tudom hogy én már könnyen beszélek) de azt hiszem neked most eléggé kijutott belőlük...kis szünetet kell iktatni......aztán dőlnek a farkasok majd csapatostul, ne félj :)

Zsebike,
Anyósnak nyugodtan mondhatod, hogy a következő 1 évben nagyon szívesen látjátok őket nálatok, de ti csak sátoros ünnepkre tudtok menni....ha nem tetszik neki, akkor így járt !! Csak keményen :):)

Stella,
Hozzáértő ismerőseid vannak :):) Nem is érdemes nekik magyarázni..... itt minden csodálatunk az ikres anyukáké :):):):):)

Norka,
A te anyósodról már hallottunk kedves történeteket, hát mindenkinek jut valami.....

Melcsi,
A lottón nyerésben benne vagyok :):):)

Fanni,
Kíváncsi vagyok a részletekre lakáskeresés és nyaralás ügyben !! Nem osztod meg velünk ? Persze csak ha van időd.....


Már csak 1 hét :):):):) Elkezdjem írni a gyerekszobában hogy Ó...IÓ....CIÓ.....ÁCIÓ..... ??:):) Tegnap és ma is Nagymaroson voltunk, szuper levegő volt, nem ez a dög meleg, teljes kiszolgálás, és Máté is nagyokat alszik ott kinn :):) Képzeljétek, könyvet olvastam !!!
Vasárnap megyünk vissza, csak a holnapi napot bírjam ki itthon, de muszály mosni/vasalni, mert senkinek nincs már tiszta ruhája....Mátéra is már a második body-t adom vasalás nélkül...micsoda egy trehány mami vagyok :( Pedig megígértem magamnak, hogy még egy hónapig vasalom a cuccait, aztán csak amit tényleg kell.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányok, az anyák néha olyan értelmesek tudnak lenni. Az én anyukám a mostani beültetés előtt felajánlotta, hogy menjek el hozzájuk (Kiskunfélegyháza) Bébivel arra a 2 hétre, Ő majd ellátja Bébit, de nem hagyja egyedül az apukámat. (Én itthonhagyhatom a férjemet, gyerekemet, sőt rázkódjak nyugodtan a beültetés után). Az anyukám nyugdijas egyébként. Itthonmaradtam...
Tényleg Orsi, akartam is kérdezni, mikor a fagyikat kaptad vissza, meg most is ha lesz a lombik, a kisfiaiddal hogy oldottad meg azt az időszakot?
Még annyit a szüleimről, hogy amikor Husvétkor felhoztuk a témát, mivelhogy aznap voltunk Krizsánál, elhuzták a szájukat, hogy mi tényleg akarunk még gyereket?! Merthogy mi lesz, ha feküdni kell, vagy ilyesmi?
Hát nyilván keresek majd 1 bébiszittert aki emelgeti Pörit, ha már a szüleimre nem számithatok.
Zsebike, a vérzés mostmár biztos nem is fog visszajönni, és a jövő szerda mindjárt itt van, elég is addig gondolkodni.
Stella kedves!
Képzelem, hogy nincs időd, de ezt gondolom nem is bánod nagyon. A pocid pedig azt mutatja, hogy ott voltak ezek a gyönyörü kismanók! Hallottam olyasmit, hogy pasztikai mütéttel helyreállitható a hasfal feszessége, és elvégzik TB-re akinek a szülés következménye. Persze csak ha zavar, majd évek mulva esetleg.
Judit!
Veled is mindig történik valami! De nem Te leszel az, hanem kisimulsz augusztusban, és szeptemberben ujult erővel adhatod át Magad a babagyártásnak.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Csajok!
Nem semmi sztorik vannak!
Ennyi hülye embert! És mi még őket mondjuk szerencsésnek, mert nem kellett megismerkedniük a lombik elötti!alatti/utáni áldásos/átkos mindennapokkal!

Norka!
És? Mikor mentek át úszni :twisted: ?
Naná, hogy túlvagytok egy nehéz időszakon, és most jön egy nehezebb :lol: !
Tök jó, hogy Bogival minden rendben és, hogy alig kell neki tápit adnod! Örülök nektek!

Zsebi!
Nekem is mondták már a kórházban, hogy a szülész adhat javaslatot ilyen plasztikai mütétre.
Amíg véglegesen nem jutunk dülőre a "lesz-e harmadik?" kérdésben, addig tutira nem fogom megcsináltatni.
A hasfal árka pedig nem látszik, csak én érzem. Vigyáznom kell, nehogy sérvet kapjak. (Itt jegyzem meg, hogy Olivér 5660 gr, Botond 6470 gr.) Idővel biztos rendbe jön majd. Ez ellen nem lehetett volna semmit sem tenni.
Se a bőrőm, se a hasfalam nem bírta igazán. De nem bánom, mert jó nagyok lettek a fiúk és szóba sem jött az inkubátor.

Melcsi!
Most alszanak, mesélek egyet:
Pár napja vettünk habtapit, mert már eléggé forgolódnának a legénykék és sokszor kicsi nekik az ágy :lol: .
Egymás mellé tettük őket - Olivér hangosan kacagott, Botond mosolygott és sikongatott. Percekig markolászták egymás kezét és nyúlkáltak a másik arcához. Hát, tündériek voltak.
Eddig is látták egymást és voltak egymás mellett, de most mégis úgy megörültek egymásnak.
Úgy látszik nem elég, hogy a kezünkben tartva látják egymást, vagy a szopipárnán.
Ma az esti szopinál megtalálták egymás kezét (eddig csak néha véletlenül, reflexből fogták meg, ha épp a kezükbe akadt) és elkeztek játszani. Tök aranyosak voltak, ahogy szopi közben nézték azt a sok kezet és játszottak amég több ujjacskával!

Kriszta!
Azt egy hét nagyon hamar elszáll!
Máté nagyon édes kisfiú! És az a teliszáj mosoly!

Unique!
Hogy van a kis hercegnő?
Második oltás mikor lesz?
Mi kedden kaptuk és sajna be is lázasodtak. Kaptak kúpot, amit utáltak, én meg bőgtem és alig mertem elaludni.

Na, megyek szundizni én is, puszi

Kép
stella9
 
 


Judit : ezt nem hiszem el, komolyan mondom, ehhez már bűvészet kell :twisted: :?
Figyu, osztom a lányok véleményét, kis pihi után szeptemberben
örömteli farkasordítást akarok hallani !!!

Látom, anyák, anyósok máshol is alkotnak.
Anyósomra nagyon berágtam, arra nem volt hajlandó, hogy miután elveszítettük Pötyikét, esetleg egy telefont megejtsen, azt meg már végképp nem, hogy megtegye a kb 3 ( :!: ) km-es utat..
egyébként meg mikor megtudták, hogy babát várunk, fel voltak háborodva, hogy ők soha semmiről nem tudhatnak időben..
csak mert nem rohantunk azonnal a csíkos teszttel :evil:
No comment.
mniki
 
 


Judit :x
Nem tudok okosat mondani. Amikor az én "pechszériám" volt, tőlem mindenki azt kérdezte, "megvolt már a 3"? Szerintem Neked igen, úgyhogy már semmi baj nem érhet...

Lányok :)
Én anyós ügyben szerencsés vagyok, a kezdeti nehézségek után, amik azért voltak persze, már egészen jól megvagyunk. No az igaz, hogy még nincs unoka...

Kriszta :P
De igen, Thaiföldre megyünk, 10 napra. Az utazástól picit tartok, mert nem a szomszédban van, de viszek fűzőt és az is jó, hogy át kell szállni, mert lehet mozogni!
A költözés már majdnem biztos, hétfőn írunk alá egy szándéknyilatkozot, mert nincs még engedélyezve az építési terv. Ha tehát minden terv szerint alakul, akkor Érdre költözünk, vélhetőleg még 2006 decemberében. Addig pedig csak hogy az élet ne legyen egyszerű, Budakeszin bérelünk lakást egy ismerőstől. Szép nagy lakás, terasszal, lent a közös kerben játszótérrel... Valójában már majdhogynem költözhetnénk is, de a napokban kötjük meg a mostani lakásunk vevőjével a szerződést, s írjuk alá a lelépési díjunkat :lol: így azt meg kell várjuk :roll:
Szóval még sok a buktató, ezért semmi sem végleges... ráadásul jól sikerült telezsúfolni a naptárunkat programokkal... így pillanatnyilag nem érünk rá költözködni. Ez vicces, igaz?

Puszilok mindenkit!
Fanni
fanni73
 
 


Sziasztok,

Rég jöttem, tudom :(
Kicsit nehezen viseljük a melegeket, sokszor szopizunk :)
Elkezdtem újra fejni esténként, mert nem szopizza ki az összes tejcit Laura. Így nekem is jobb, csak ínhüvelygyulladást kapok tőle, ezért most beszerzés alatt van az Avent új elektromos mellszívója. :)
Jól alszik Laura, 9 órát éjszakánként, már este 10-től, reggel 7-ig. Aztán 1,5-2,5 óra huncutkodás után jön 1-3 óra alvás, igény szerint. :)
Szóval jól megvagyunk, rengeteg programot kell Őnagyságának szervezni, mert akkor él csak igazán, ha leköti valami a figyelmét. Úgyhogy nem unatkozunk :)

Judit :)
Köszi a hiányolást! Ez nem lehet igaz, ami Veletek történik... Elhűlve olvastam soraidat... :( Én még akkor is remélem, hogy spontán költözik be Hozzátok a kisbabátok! nagyon drukkolok Érted! :)

Melcsi :)
Köszönöm Pörike programjait, igazán jó olvasni! :) Úszást eltoltuk egy kicsit, féltjük Laurát a fertőzésektől. :) baba-mama tornát szeretném erőltetni, de de. 10-11-ig van heti 2x, és Laura akkor pont alszik mindig. :( nem baj, lesz ez még jobb is! :)
Irtózatos, amiket a szülőkről írtál... :( Hát igen... A csúcs az, hogy anyósomtól Laura eddig kb. két ronda bodyt és egy pelenkaalátétet kapott... :( No comment. :( És akkor állandóan jö, hogy szeretne unokázni... :( :( Én meg azóta, amióta majdnem elégette az egyik ruháját a vasalóval, inkább távol tartom tőle a gyereket. :(

Kriszta :)
Jó olvasni, hogy Máté milyen jól érzei magát Nagymaroson! laura is imádja, ha kimegyünk Anyuékkal a telekre... Esemény :P
Már nincs sok hátra a kengyelből... Kitartást!!!

Stella :)
Tényleg jó fej a volt osztálytársad! Ikrek mellett program!!! Még Laura mellett is nehéz mást csinálni... 8) Nem bánom, de néha elég nyűgös... Pláne, ha nem tud elaludni napközben, de álmos és nagyokat ásít. És hisztizik, és úgy alszik bele...
Még nem kaptuk meg a 2.-kat, a dokink szabin van, majd 21-e után. Egy kis nyugi legalább... Sajnálom a fiúkat. Hidd el, a kúp nem fáj nekik :)

Lányok,
Nektek is a bögyötökben van a kisgyerekkel sétáló anyuka. a köv. szöveggel: "nézd kisbaba"???? Én hülyét kapok... A múltkor szabályosan ordított velem egy csaj, hogy én miért toltam el a gyereke kezét a 2,5 hónapos lányomról, és hogy milyen szülő az ilyen... Kérdeztem tőle, hogy milyen szülő az olyan, aki nem figyel oda arra, merre jár a gyermeke... És hogy milyen szülő az olyan, aki egy babakocsihoz odaengedi a gyermekét, és nem szól rá, vbagy nem kérdezi meg előtte, hogy szabad-e... :evil:
Na mindegy... Hülye emberek pedig vannak :evil:

Zsebi :)
Nahát... 4in1!!! Ezt nem gondoltam volna! Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni Mágus hozzá!
Kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretnéd! :)

Teszek fel képeket, igyekszem gyakrabban jönni:

Kép

Kép

Kép

Puszi

KépKép
unique
 
 


Kedves Unique!
Micsoda nagykislány lett Laura! :D Ez már igen, gyönyörü a fejtartása!
Az a különös, hogy sokan kérdezték már tőlem is, nem félek-e fertőzéstől, megfázástól, stb. Én abból indulok ki, hogy mióta Pöri él, tehát a fogantatásástól, mindenhova jött velem, azt kapja, amit én, stb, és mivel én se vagyok finnyás, göthös, beteges fajta, remélem hogy Ő sem válik azzá. Persze hogy vigyázok Rá, nem itatom meg az uszodavizzel, hidegben hajat száritunk, kicsit pihenünk, de ugy kezelem a pancsit, mint 1 szokásos programot. És még "nem is fáztunk rá", sose volt beteg.
De látom azt is, hogy az anyukákban van ilyen félelem, most hogy jó idő van, tobzódunk a medencében, alig lehet merülni. Ezért a jövő héttől fel is függesztjük 1 edőre, lemegyünk inkább Velencére, aztán meg nyaralunk ugyis, augusztusban meg hátha mások is nyaralnak és nem lesz olyan tumultus. Aztán majd ősztől biztos csak a szokott gárda folytatja.
Engem a felnőttek, anyák beszólásai idegesitettek korábban. Lévén téli gyermek, bundazsákban volt Bébi, igy nem tudtak benyulkálni nagyon...
De amikor bementünk a kedvenc Spar üzletünkbe, a lánykám minden alkalommal nagy panaszkodásba kezdett. Ahány nő csak volt, mindenki mondott valami okosat, legfőképpen azt, hogy azért sir, mert biztos éhes! :evil:
Persze, kiadós éheztetés után közvetlenül jártam Vele vásárolni, hadd sirja el, milyen anyja van :lol:
Már régóta nem sir, ha vásárolunk, inkább kiváncsian nézelődik, főleg mióta nagylányosan ül a babakocsiban. Azért megoldódnak a gondok.
Fanni, tényleg Érdre költöztök?
Kriszta, ird csak ki, 1 hét mulva ez is csak kellemetlen emlék lesz!
Stella!
Persze hogy csak a kivánt számu gyerek megszületése után van értelme!
Milyen édesek lehetnek, ahogy felfedezik egymást! Mondd, amig az egyiket eteted, a másik nyugodtan vár? Szép sulyban is vannak, furcsa, hogy mekkora a különbség, tényleg.
Lehet hogy munkát kéne vállalnod, akkor megfelelnél a mai kor elvárásainak is, nemcsak Magadnak :lol: Mert ugyebár gyereket gondozni, háztartást vezetni nem munka :evil: .
Remélem már nem lázasak az oltás után. Nem mondta a dokid, hogy közvetlenül az oltás után add be a kupot? Mi ugy csináltuk.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique!
Én már nem is találok szavakat erre a csodára!!!
Nagyon fotogén a kiscsaj!
És milyen szerencsés, hogy késöbb kapja a szuriját!

A babakocsibabámulókból nekem is kezd elegem lenni. Egy séta alatt minimum 3-an megállítanak és akkor még keveset mondtam. Megfogni én sem engedem őket akárkinek!
Szerintem ne is törődj az ilyen értetlenekkel!

Melcsi!
A fiúk egyszerre esznek, és így rengeteg időt spórolnak meg nekem. Emellett jó kondiban is tartanak. Olyan karizmaim lesznek, hogy ihajjj!
Tennék fel képet is az egyszerre szopiról, mert sokan el sem tudják képzelni, hogy is müszödik ez, de inkább nem mutogatom magam :twisted: !

Sokan tényleg úgy gondolják, hogy "unatkozó kismamák" vagyunk és csak lógatjuk a lábunk. Pedig ha tudnák, hogy nekünk már az is élmény, ha le tudunk menni a boltba. Én legalábbis így vagyok vele.
Nem akarok panaszkodni, de mi csak akkor tudunk kimenni, ha van velünk "még egy ember". A 3.-on lakunk, lift nincs és most már nem bírom a két srácot egyszerre hordozóban levinni.
Szóval nálunk már egy séta is igazi program: felöltöztet x2; hordozóba berak; földszintre levisz; babakocsi előcipel+kinyit; kocsiba berak; hordozókat tarolóba tesz és már indulhat is! Aztán mikor hazaérünk, akkor ugyanez visszafelé!

Na, nekem pizsiosztás van!
Timi!
Jó nyaralást! Majd gyere és mesélj!

Kép
stella9
 
 


Stella kedves!
Hát ez nem semmi! Edzett vagy rendesen.Gondolom akkor vásárolni igy nem is nagyon mész, hiszen nincs 3.kezed! Hogy oldod meg az ilyesmit?
Azért én megnézném azt a kettős szopit! Olyan édes lehet! Nem tudnál mégis olyan képet csinálni, aztán elküldhetnéd priviben annak akit érdekel?
Csak azt nem tudom, hogy tudod mellre tenni a másikat, ha már az egyik rajta van, mert akkor 1 kezed marad ugyebár. Vag már röptében elkapják? :lol:
Csak kizárólag szopnak?
Bár nagyon nehéz lehet, de mégis csodálatos Őket gondozni.
Tehetnél fel képet, ahogy egymást figyelgetik!
Puszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique,

Laura hogy tartja a fejét !!!! Szuper ügyes kiscsaj....Máté ezen a téren kicsit le van maradva, de majd behozzuk !:)
Szerencsére a mi babakocsink annyira magasan van, és a pereme is magas, hogy idegen gyerekek eddig még nem nyúlkáltak bele :):) de sokszor megnézik, az biztos, valahogy engem eddig még nem zavartak...őszintén szólva én is mindig megnézem a többi gyereket :)
Programok terén mi is kezdünk ügyesedni, már annyi minden leköti Máté figyelmét, és olyan sokáig elmagyaráz ha ébren van....csak a melegtől kínlódunk néha (tegnap is) de inkább ilyen idő legyen mint 19 fok :)

Stella,
Te már a második vagy, akinek a gyerekei belázasodtak ettől az oltástól, kezdek félni....mi jövő csütörtökön megyünk, az ortopédus után közvetlenül, csak hogy ne tudjunk sokáig örülni :(:( Ráadásul apa éjszakás lesz, másnap meg mennénk Marosra..... na mindegy, valahogy majd csak túléljük....
Én is kíváncsi lennék az ikerszopis képre :):) Valahogy kezdem átértékelni ezt az ikres témát....korábban annyira szerettem volna én is ikreket, és úgy tűnt hogy nem is olyan nehéz dolog, legalább egyszerre túl van az ember rajta...de mióta Máté megszületett, már látom hogy mennyire nehéz lehet....

Melcsi,
Nekünk a doktornéni és a védőnéni azt javasolta, hogy csak akkor adjunk kúpot ha lázas a gyerek, csak úgy előre nem kell....

Fanni,
Thaiföld, az tök jó !!! Nagyon szuper kikapcsolódást kívánok nektek !!
Az érdi kecó is jól hangzik !! Örülök hogy így sikerült megoldanotok a lakás témát, tavaly novemberben még elég reménytelennek hangzott a dolog, most meg már sinen vagytok :):)
Mire költöztök, tutira beköltözik a pocaklakó is !! Addig meg csak ügyesen lavírozzatok a sok programmal :):)

Holnaptól megint 3 nap Maros, talán kedd este vagy szerdán jövök....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Unique!
Tündéri a kislányotok. Nem lehet vele betelni annyira csodaszép. :)

Lányok!
Ti ilyen mémelygésre amire nemmondom hogy hányinegr inkább olyan mintha folyamatosan liftezne a gyomrom mit csináltatok? Farkas éhes vagyok és hiába mert pár falat után olyan mint ami visszafelé akar jönni. :roll:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Én ilyenkor sós tere-ferét ettem, illetve csak majszoltam.
Szépen lassan, percenként kb, 1 db. És akár órákon át.
HA az evés nem megy, akkor csak csipegess. Mindig csak pár falatot.
Nekem főleg a sósak jöttek be.
Nesze, neked rókakoma :) !

Melcsi!
Na, jó, majd próbálok priviben küldeni.
Hát, igen a cicire rakás most már megy fél-fél kézzel is. Ha már fennt vannak a szopipárnán, akkor nincs gond.
Ahhoz, hogy feltegyem őket kell némi előkészület, egy kényelmes kanapé és még néhány párna, hogy tutira ne guruljon le az első, amig a mádikat is ráemelem.

Most már elég ügyesek a fiúk, tudják mi a dolguk. Kezdetben viszont elkellt a segítség, amíg sikerült rácuppantani őket a "bázisra".

Szopi után mindig kapnak pótlást is. Ezt úgy csináljuk, hogy leteszem őket, leveszem a szopipárnát aztán mellém fekszenek úgy, hogy a tarkójuk a combomon van. Aztán jöhet a cumisüveg.
Böfiztetés felváltva, amíg a másikat becsapom egy cumival.

Szóval etetéshez kell némi előkészület: tápi (olyan meleg legyen, hogy pont addigra legyen fogyasztható, mikorra végeznek a szopival), 2 textilpelus, 2 cumi, 1 szopipárna + két másik párna és 2 gyerek.
De már nagyon összeszokott csapat vagyunk :D !

Na, próbálok képet küldeni, de nem garantálom, hogy még ma sikerülni fog!
Pusza

Kép
stella9
 
 


Melcsi, Kriszta!
Privát üziként elküldtem a képeket!
Remélem nem valami nyílvános oldalra kerülnek :D !
Jó éjt!

Kép
stella9
 
 


Stella kedves!
Megkaptam, re üzenet ment. Leirva is elég bonyolult ügylet ez Te nő! De persze a kiskutya is belejön az ugatásba, hát még 1 vagány pécsi lány! :D Van 1 ikres barátnőm, hasonlóképpen oldotta meg amig szopisak voltak, sőt láttam is ahogy egyszerre a kettőt tartja ölben (sajnos szopit nem ), hát az is nagyon belevaló volt, pedig nyeklettek jobbra-balra, de nem csinált belőle problémát. Mi meg, akiknek egyszerre csak 1 van, itt rinyálunk hogy nyeklik, sir, mindig ölben lenne, stb. Le a kalappal!
Zsebike!
Végre eljött a rókakoma :D . Bár nehét hetek előtt állsz, arra gondolj, hogy ezt akartad hosszu éveken át, akkor mindjárt könnyebb elviselni. Nekem is a sósak jöttek be, és a hideg italok, télviz idején. Vigyázz a vásárlással, jártam ugy, hogy ott kellett hagyjam a félig pakolt bevásárlókocsit, mert ránéztem vmire amire nem kellett volna, és már jött is a róka :oops:
Próbálj még az ágyban, felkelés előtt kevés sós kekszet eszegetni.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Halihó!

Újra itt vagyok. Ezek az anyóssztorik nem semmik.

Az üdülőben volt szerencsém babázni. A szomszéd faházban volt egy 2 hónapos baba, Zétény. 1 órát rám bízták, megetettem, büfiztettem, énekeltem neki, aztán egy jót aludt. Hát mit ne mondjak, nagyon boldog voltam, de vissza is kellett tartani a könnyeimet.

Egyébként nagyon jól éreztük magunkat.
Fogtam néhány halat. Nem igazán volt kapás ebben gatyarohasztó melegben. Amit fogtam, azt is éjszaka. Majd teszek fel képet. (csak a 2. fogásról, mert az elsőt elfelejtettem lefotózni.)

Unique!
Gyönyörű a kiscsajszi!

Fanni!
Jó nyaralást!

Zsebi!
Nem semmi, 3 baba? K..va nehéz döntés előtt álltok. Én nem mernék megválni egyiktől sem. Tényelg bízzunk a természetben, hátha elrendezi a dolgot a dokik helyett.


Norka!
Szuper ez a fotó.

Timi
latimi
 
 


Melcsi :)
én a transzfer napján feküdtem, utána minden ment ahogy előtte... egészen biztos vagyok benne, hogy ezen nem múlott. Most sem lesz másképp (vagyis még a punkció napján is fogok feküdni)
Ehhez képest, most nagyságrendekkel könnyebb lesz, mert a pasik már mennek, akkor még simán cipelni kellett őket a 2.ról (2x9.5 kg), sokkal önállóbbak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Igen Melcsi :lol: , Érdre költözünk, ha augusztus 31-ig meglesz az építési engedély...

Kriszta :D
Köszi-köszi. Igen, novemberben még ködös volt az egész... már vonulnak el a felhők :roll:
Szeptemberre tervezzük a 3. lombikot, így remélem, már túl leszek a 12. héten a költözésre :P

Timike :)
Köszi!
Nekem is volt mostanság hasonló élményem. Egy fürdőszoba szaküzletben egy kislány bemászott az egyik fürdőkádba és a mamája messziről rászólt, hogy jöjjön ki. Igen ám, de bemenni könnyű volt, kijönni nem. 2 éves forma kiscsaj volt. Épp mellette álltam. Nyújottam neki a kezem, hogy fogja meg, támaszkodjon rám, segítek. Mire ő kitárta mindkét kezét, hogy emeljem ki. Olyan könnyű volt, babaillatú és bújós egy tök ismeretlenhez. Alig bírtam letenni, annyira jól esett megölelni. Azóta is könnyek szöknek a szemembe, amikor eszembe jut...

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73
 
 


Orsi!
Bocs, a másikon kérdeztelek az előbb, már nem emlékeztem, hogy itt kérdeztem először. Jól értem, a 2. emeletről cipelted Őket le meg vissza? Hát akkor tényleg nem a kimélettől függ, de egyszerüen nem tudok rájönni, hogy mitől.
Fanni!
A képen a Te bal szemed látható? Remélem meglesz az épitési engedély, bár Önkormányzatunk nem az a rohanós fajta (hogy jutott eszetekbe épp ez a falu?) Jó nyaralást, vigyázz a bacikra!
Latimi!
Azért jó hogy fogtál valamit! Pl. kisbabát!
Erős asszonyok vagytok Ti Fannival! Én a bajaim után a közelébe se mentem kisgyereknek, nemhogy megfogjam vagy vigyázzak rá. Nem tudtam elfogadni a sorsomat sokáig.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Igen Melcsi :D , az én szemem.
Azért Érd nem falu, majdnem megyei jogú város lett, 60.000 lakossal! Anyósom lakik Érden, meg több barátunk is odaköltözött mostanában. A pesti belvárosnál mindenképp jobb :roll: , Budapesten hasonlót venni pedig nincs sajnos pénzünk...

Sokáig én sem bírtam gyerekre nézni vagy gondolni, de ez már elmúlt, szerencsére. Valójában eddig még nem is éreztem olyasmit, mint amit tegnap leírtam. Édesnek, aranyosnak tartottam már kisgyereket, de ilyen erős "bárcsak nekem is lenne" érzésem eddig sosem volt gyerek láttán.

Bocsi, lehet, hogy ez most nem is igazán volt topik téma, de már leírtam...

Fanni
fanni73
 
 


Fanni : nagyon szupi ez a kis kép, tetszik a szemed :lol:
A thaiföldi pihenés miatt részben irigyellek, ha agyonütnek sem vállalkoznék egy ilyen hosszú repülőútra... hiába, a pánikom nem múlt el teljesen :? de azért Tenerifét bevállalnám (nagy álmunk..) és csak 3-4 óra :lol:

Zsebi : én is sósat, főleg ropit eszegettem és nem ittam émelyítően édes italokat, főleg a gyömbér, ami bejött :wink:
Ne maradj éhesen, mert akkor még jobban érezni fogod az éhséget !

Unique : Laurának gyönyörű szemei vannak és nagyon ügyesen tartja magát !
mniki
 
 


Fanni!
Hamarosan a sajátodat is emelgetheted és ölelgetheted meglesz a szép új otthon és a gyereksírás sem marad el. Nagyon sokat gondolok rád.
Szép a szemed, érdekelne az egész arcod.

Stella!
Én is kaphatnék privibe szopis képet el se tudom képzelni hogy megy ez. :)

Niki!
Annyira arnanyos vagy. :) én csak vizet és tejet iszom nem kellenek az édes cuccok ma kipróbáltam a sós mogyi és a babapiskóta eddig el ne kiabáljam bejött szóval bízom benne hogy rókacsalaádot sikerült postáznom máhozva. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike :P
Igen, igen, remélem.
Aztán nem butaságokra gondolni :!: Ami velem történt, az az én storym, nem adom :wink:
Priviben küldök majd egy fotót, hogy egyből megismerj, ha lesz tali :)
Nekem egyébként a sós uborka és a paradicsomlé jött be.
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Fanni!
Nem agyalok butaságokon. Csak nagyon várom a szerdát.
meg is nézem a képet amit küldél. :)
Amúgy el se tudom mondani mennyit gondolok arra a sok babára akik angyalkák lettek. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi :)
jól érted :D :D 2. emeletről naponta min.1szer 2 db 14hós cipeltem fel s le... egyik az egyik karon másik a másikon :D
én tényleg azt látom, hogy nem függ a siker semmilyen külső tényezőtől (fekvés, ételek, pihenés, kímélő életmód... stb.), én továbbra is tartom, hogy fejben dől el.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Elég jó kondiban lehetsz Te is!
Építkezés hogy áll?

Zsebi!
Privát üziben küldtem képeket!

Jó éjt!

Kép
stella9
 
 


Stella :)
megerősödik az ember, ha nincs más választása :)
(de ha kell még most is simán lépcsőzök velük - és kell is, mert a hálójuk másik szinten van, és nagyon keskeny a lépcső, máshogy nem jutunk oda... felfelé még megy, de lefelé csak cipelve, és egyszerre, mert különben a másik leesne, aki fenn marad.)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


építkezés: engedélyre várunk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
De ha fejben dől el, akkor nekem miért nem sikerült? Teljesen fel voltam (vagyok) dobva Pöritől, eszembe sem jutott, hogy lehet negativ is a teszt, az egésznek ugy mentem neki, hogy most ujból babát fogok várni. Aztán mégse. Kicsi félelmed sem volt, hogy talán az emelgetés miatt nem sikerült? Én gondoltam ilyesmire...
Sikerült Krizsához időpontot kérni?
Fanni!
Milyen szép a szemed! Megnézhetném a jobbot is, az orroddal-száddal együtt?
Ha Anyóskád itt lakik, akkor láthattad, hogy csak nevében megyei jogu város Érd. Valójában nem müködik, váltócipővel kell elindulni Budapestre, nincs 1 park ahova sétálhatna a fiatalság, és a mai 1 órás vihar után a Riminyáki uton csónakázni lehetett volna :evil: (nemrég tették rendbe). A kevéske betonuton állandósultak a dugók, a murvázott utcákban meg inkább nem kéne levegőt venni ha elmegy 1 autó. Mi már 20 éve itt parkolunk, de kezd elegünk lenni.
Zsebike!
Kérlek ne gondolj most az angyalkákra, nem ez a dolgod! Várd a szerdát, és azontul mindig azt a vizsgálatot, amire mész, és képzeld el, hogy Neked szép, egészséges babá(i)d lesznek 7 és fél hónap mulva!
Fanni!
Látod a topic elkalandozásokra is alkalmas. Ne zavarjon, ird ki ami a szivedet nyomja, itt azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymás baját.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :)
tuti nem azért nem... akkor én elég sokat írtam a lelki bajaimról, az többet számított, ezért lett csak biokémiai.
a másik.... emelgetést nem tudom kiküszöbölni később sem, nem olyan, hogy mától nem emelek. Van 2 gyermekem, akit el kell látnom, ha lesz baba, ha nem lesz... ők itt vannak, most ők az elsők.
(és tényleg apróbetű és zárójel... kapálás és nehéz fizikai munka mellett is teherbe lehet esni, szóval ez is arról biztosít, hogy nem ezen múlik)

időpontotn elfelejtettem kérni :roll: majd holnap :roll:

lelki háttér :) ott azért nem csak a felszín van :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, Melcsi!
Nem szeretnék Orsival -megint...- vitába szállni, de azért szerintem az sem mindegy, hogy köztetek van több, mint 10 év! Orsi szemtelenül :P fiatal, így neki lényegében bármit lehet. Szerintem később, 35 felé, főleg után! nem elég a lelki felkészültéség. De ez az én véleményem csupán.

Melcsi!
Neked is küldök egy fotót priviben és Érdről is ott írok.

Fanni
fanni73
 
 


Fanni :)
ehhez nem tudok hozzászólni :lol: de minden orvos elmondja, hogy a kor az tényleg meghatározó tényező.
szóval nem vitatkozom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Akkor megnyugodtam :D
fanni73
 
 


Orsi, Fanni!
ha közbe elmondhatom én is a véleményem szerintem is a kor előrehaladtával már a testi helyzettel is meg kell "küzdeni" amiről nyilván senki nem tehet, de ezt mindenhol írják hogy ahogy múlik felettünk az idő úgy romlanak az esélyek sajnos.

De valóban a lelki része nagyon sokat hozzátesz bármelyik korosztálynál.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


A kor nagyon igaz, ennek ellenére a 4 beültetésből nekem 2 sikerült, 36 ill.37 éves koromban.
De Orsi, azt is hozzá kell tenni, hogy ezek a babák nem természetes uton fogannak, tehát a kapaszkodáshoz neknük is bele kell adni apait-anyait.
Fanni!
Privi ment, várom a képet! Majd megismerjük egymást, ha itt lesztek.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Szasztok ,

Stella,

Köszi a képet, nagyon édesek a fiúk, de ha jól látom ott még egész kicsik voltak, most hogy már emberesednek, nem lesz egyre nehezebb őket a 'bázison' tartani ? Igaz hogy most már te is profibb vagy, gondolom meg tudod oldani...továbbra is minden csodálatom a tiéd !!!

Zsebikém,
Tanulhatsz sokat Stellától és Orsitól !!! Sajnos a hányinger elleni szereket mindenkinek magának a legjobb kikísérletezni....Nekem érdekes módon a hányinger ellenére is jó volt az étvágyam...mindent ettem, aztán mikor rókakoma kerülgetett, akkor sétáltam meg éjszaka mosogattam, ha emlékszel :):) És közben arra gondoltam, milyen jó hogy ezt is megtapasztalhatom végre, és néhány hét múlva úgyis elmúlik :)

Fanni,
Jól sikerült ez a kép :):):) Én azon szerencsések közé tartozom aki a hozzá tartozó arcot is ismeri :):)
Jó pihit Thaiföldön.....Nekem az Érd és vidékével csak az a bajom, hogy szörnyű dugó van mindig arrafelé (majd 15 évig Gazdagréten laktunk, amikor egyszer a BAH csomópontot újították fel, akkor határoztam el hogy elköltözöm :( )

Orsi/Melcsi/Fanni
A 'fejben dől el' témához én is csatlakozom, de a kornak tuti van némi kockázata....hogy ki mit bír fizikailag, az szintén hozzátartozik a 'fej'-hez..Melcsi, ha aggódsz azon, hogy Pöri emelgetése ronthatja az esélyeket, akkor már azt mondod magadnak, hogy ez rontani fogja...és ez meg is valósul....tehát próbáld meg valaki másra testálni ezt a feladatot, vagy a fejedben eldönteni, hogy ez nem számít....

Orsi, most akkor mikor kezdtek legközelebb ? vagy már megint elindult egy lombik csak lemaradtam ???

Holnap után eldobjuk a kengyelt.....juppppppiiiiii....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
kezdünk :D aug. 10én megyünk megbeszélni, utána gondolom fogigátló majd talán okt. már stimu és transzfer :D
nem maradtál le semmiről :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Gyors bekukk, kicsit fáradt vagyok :( Van most munka is, így tényleg semmi időm másra Laurán kívül. :) Na jó, de Vele 1000%-al pörgünk ám! :P
Köszönöm leányom dícséreteit, nagyon aranyosak vagytok!

Stella :)
Tényleg nem semmi, hogyha egyszerre szopiztatsz! Én nem is tudom, hogy csinálnám... Én pólyára teszem Laurát, egyik kéz alulról fog, láb megtámaszt, hogy szögben legyen, majd másik kéz tart cicit, hogy leányzó kapjon levegőt is :roll: Szóval nálam ez 2kezes mulatság! De Laura is röptében kapja már el... Amikor "bedokkol", akkor aztán nem ereszti egykönnyen! :)
Szoktál találkozni Tündivel? Át tudnál adni neki egy nagy puszit élőben tőlem? (ő tudni fogja, miért küldöm...)

Melcsi :)
Hát lehet, hogy én akkor parás maminak számítok, de inkább ez, mint egy betegség... :)
Laura imádja a programokat, legyen az bármi, csak LEGYEN! :twisted: Konkrétum: bevásárlás, Metro áruház, séta a természetben, madárcsicsergéssel, anyumék telke nézelődés Anya nyakán a hordozóban... BÁRMI, csak látnivaló legyen. Aztán meg képes hosszú 10 perceket fekvőtámaszozni magában :) És közben persze morog, mert nem éri el a kedvenc maciját, amit Anya szándékosan elé tesz, hogy hátha egyszer úgy dönt, hogy felkerekedik és odakúszik hozzá :roll: Érdekesen telnek a napok... :) Szokott már aludni is újabban napközben, fél órákat. Kb. 2 óránként két cicizés közben, amikor kifárad a játékban. Nem panaszkodom rá, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott és rendes baba!

Pénteken megyünk hasi és koponya UH-ra...
Kriszta, nagy nap a pénteki! :)

Zsebi :)
Örülj a hányingernek! (tudom, könnyá mondani) De amíg van, addig tudhatod, hogy minden OK odabenn. :)
Én savanyúságokat ettem anno hányingerre: kovi ubi, csemege ubi, savanyú káposzta... minden mennyiségben :twisted:

Puszi

KépKép
unique
 
 


Norkáról tudunk valamit?

KépKép
unique
 
 


zsebike!

Izgatottan várom/juk a jó híreket.

Timi
latimi
 
 


Zsebike :P
Annyira várlak, olyan nagy élmény lehet az ultrahangon látni a kicsiket!

Kriszta :D
Ez nagyon aranyos volt.
Tudod, a belvárosnál nagyobb dugó Érd felé sem lehet... , mostanában többször is voltunk ott úgy, hogy munkaidő után indultunk és lehetett haladni... persze az sokkal jobb lenne, ha mire költözünk, már nekem nem is kellene bejárni :wink:
A fejben dől el dologgal úgy egyetértek, ahogy Te írtad!
Máté is biztosan boldog lesz, ha megszabadul végre a kengyeltől :)

Wish :!:
El vagy tűnve!?

Judit :!:
Nyilván nincs még eredmény, de azért gondolok rád.

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73
 
 


Zsebi!

Merre vagy?

Timi
latimi
 
 


Unique!
Ha legközelebb talizok Tündivel, akkor feltétlen átadom :D !
Laura nagyon jól fejlődik, ha már fekvőtámaszozik!
Én csomó ideig nem mertem őket hasra tenni.
Pár hete viszont mi is elkeztük szokni ezt a helyzetet. Botond nagyon szépen emeli magát, sőt oldalról hasra is fordul és a kezét is kihúzza maga alól. Csak az oldalra fordulás nem megy még neki.
olivér viszont tud oldalra fordulni, és onnan hasra is, de ő még nem tartja olyan biztosan magát és a kezét sem tudja kihúzni maga alól. De fejlődünk.

Zsebi!
Ma mindenki érted izgul!
Várjuk a híreket!

Kép
stella9
 
 


Lányok!
Megjártam ma az uh-t hát mit mondjak nagy élmény volt látni az én drágáimat hát beigazolódott nagyon ügyesek voltak és mind a három ott van egyformán nőnek és pulzált a szívük. Szívszorító érzés volt.
Nagyon boldog vagyok hog minden rendben aztán most várunk hogy hogy alakul a kis sorsuk siekrül-e mindnek maradni vagy sem.

köszönöm hogy izgultatok értem eddig hát ezután lesz aztán igazán szükségünk rájuk.

Egynelőre nagyon rosszúl vagyok szinte csak feküdni jó én nem tudom a melegtől vagy mitől de ma nagyon rossz.

De életem legszebb napja ez. Csodálatos semmihez nem fogható érzés amikor megpillantja az ember lánya a babáit.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!
Végre!
Gratulálok és továbbra is nagyon drukkolok!
Puszillak,
Fanni
fanni73
 
 


Zsebi!

Szupi, hogy minden rendben. Elhiszem, hogy ez életed legszebb napja. 3 babóca nem gyakran szokott beköltözni egy pocakba.

Mégegyszer gratulálok a lurkókhoz. Továbbra is pihenj sokat!


Timi
latimi
 
 


Lányok bemutatom a "kis" családomat először a három külön külön majd együtt egy csoportképre is összeálltak. :)

Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: