Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Tegnap maga alá temetett a munka, így el sem tudtam köszönni, csak rohantam tovább 8)

Beuka!
A tickeren látszik hol tartok :)
Lehet, hogy ma esélyesek vagyunk?

Megnéztem a tesztert amit vettem (peteérésre), de nem lehet szétvágni, olyan mint egy terhességi teszt. Vettem egy PG 53-at is, azt ajánlotta a gyógyszerész, de én nem látok rajta semmit :(
Valakinek van tapasztalata ezekkel?
PG-t nyálból vagy "másból" érdemesebb?

Anita!
Ez a meleg, a pocak és a sütés főzés így együtt nem semmi!
Lehet, hogy a tegnapi görcsök jelentettek valamit és már szülsz is!? Drukkolok nagyon, és várom a híreket! :)

Móni!
Neked is drukk!

Hűvösebb napokat!
sonjus

Ja, csak tickert nem raktam! :idea:
Szöszi vagyok ma reggel :lol:
sonjus

Sziasztok!

Móni! Mennek a drukkok!

Sonjus, neked fura, hogy nem mondták a védekezést erre a ciklusra. Az én dokim olyan határozott és már-már parancsoló volt, hogy nem merünk nem védekezni, de ti tudjátok. Mi az augusztust céloztuk meg és a májusi babát.

Potter Ági!
Szerintem nem kell se tervezgetni, se elhatározni semmit. Csak egyszerűen ne védekezzetek. Számomra mondjuk nem derült ki egyértelműen, hogy csak a párod akarja vagy egy picit azért te is, csak félsz a csalódástól. Én úgy gondolom, bár egyelőre persze ez csak feltételezés, hogy ha már végre meglenne az első, akkor a másodikra már nem görcsölnék rá ennyire mint most, csak hagynám, hogy történjenek a dolgok. Most is ezt kéne, de hát ez ugyebár nem megy.

Láttátok tegnap a fókuszt? Majdnem elájultam a TV előtt. Fél kilósan született egy baba 6 hónapra és életben maradt. Most 1 éves és azt mondják nincs semmi baja. (Azt leszámítva, hogy akkora mint egy féléves gyerek)

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kamilla!

Én is láttam tegnap azt a kislányt, össze is szorult a szívem, de aztán láttam, hogy egészséges és életvidám, nagyon akart élni!

Nem mondta a doki, hogy védekezni kellene! Megkérdeztem mi a teendő, mire mondta, hogy törekedni kell! :) Én ma törekedni szeretnék :oops:
sonjus

Sziasztok!

Csanita!
Rajtad a topik szeme! :D

Móni!
Mennek a drukk hegyeim! :D

Keditke!
Lehet, hogy tényleg jó lesz, ha leteszed a hőmérőt, hátha az hozza meg a várva várt babát. :wink:

Sonjus!
Ti tudjátok természetesen, de én védekeznék a helyetekben. Már csak azért is, hogy ne parázd utána végig a terhesség elejét. (Mondom ezt én... :? )

Kamilla!
Mikor lesz pontosan a nyaralás? De jó lesz nektek. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
breni

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap csak kurtán furtán írtam, de du. strandon voltam a gyerekekkel és egy kicsit elpilledtem.

Lara!
Ne idegeskedj! Küldj sok energiát a babónak! és bízzál magadban! Tudom, könnyű ezt mondani/írni. De az idegeskedéssel hidd el ártasz magatoknak. Hétfőn este/éjjel én is kiborultam, sírtam megint. Mérges voltam magamra, de annyira feszített belülről, hogy muszáj volt kiadnom magamból. Nagyon bízom abban, hogy minden jóra fordul!

Potter!
Én mint két gyerekes anya (aki már lassan 2 éve vár a 3.-ra) a túloldalról beszélve a következőt tenném a helyedben. Semmiképpen nem védekeznék!!!!!!!!!! Rábíznám magam a természetre! Én is úgy gondolkodtam, hogy kis korkülönbséget nem szeretnék. 1 éves múlt Viki, mikor feltettem a spirált, és úgy érzem, hogy eddig ez volt életem legrosszabb döntése!!! Pesrze Robi még nem volt kész a 3.-ra, de sz.tem, ha netalán "becsúszott" volna, akkor hamar megbarátkozott volna a gondolattal. Nem tudom neked megjött-e már. Viki 10 hónapos koráig szopott, de ezt úgy kell érteni, hogy fél éves kora után már nem sokat, 2 hetes korától pótlást kapott, és az utolsó 2 hónapban meg csak reggel és este szopizott, a végén már csak este. Így is szopi ababhagyás után egy hónappal jött meg először. Szóval azért sz.tem véd a szopi. Mondjuk én szedtem mellette fogigátlót is, amit szopi mellett ajánlanak.
Egy szó mint száz, én a helyedben nem védekeznék.

Mindenkinek köszi a drukkot!

Szonjus!
Sz.tem is hajrá! Az egyik barátnőm a HSG-s ciklusban lett kismama a lányával( aki már 10 éves lesz), akire akkor már 3. éve vártak!!!! HAJRÁ NEKTEK IS!
moni

Vica!
Szerintem így is úgy is parázni fogok :D de lehet délután felhívom a dokit és megkérdezem!?
sonjus

Móni!
Ez jó hír!!!!! :D
sonjus

PÉ-s teszterről senkinek semmi tapasztalata nincs?
Tegnap ott ültem a fürdőszoba szőnyegen és kukucskáltam a mini microskópba, de semmi érdekeset nem láttam. Se amőba szerű izék, se páfrányok vagy mik nem voltak benne :?
Tiszta állat és növénykert :lol:
A másik teszterre az van írva, hogy a legjobb időpont a vizsgálatra 10-20 óra között és ne is igyak tesztelés előtt 2 órával.
Micsoda szabályok! Na ezt azért megnézem ma este.
Kacérkodtam a gondolattal, hogy behozom a melóba, de ha pozitív lenne, nem bírnék dologozni :D
A párommal egy helyen dolgozunk ... nem is tudom mit tennék :oops:
sonjus

Sonjus!

Azt nem írta a teszt, hogy ha + lesz, akkor még van időd?
Mert az LH csúcs (amit mutat a teszt) UTÁN 24-36 órával történik az ovuláció. Szóval ráérsz lerohanni Apát estére is. :wink:

Móni!

Egyelőre valahogy én is így vagyok ezzel, hogy nem védekeznénk a szülés után, mert hiszek benne, hogy akkor jön az a bab, amikor kell. Meg van egy jó mondás is: ha a Jóisten ad báránykát, akkor az hozzá legelőt is. Szóval csakakkor tenné a vállamra a 2. baba gondját, ha elbirnám. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nekem már adott legelőt, de báránykát miért nem ad hozzá? Mit csináljak egy ekkora legelővel bárányka nélkül? Ja, igen, van egy fűnyíró traktorunk!

Kép

Kép
kamilla306

Ja, az előbb elfejtettem.
A PG akárhány egy kalap szar! Nekem sose mutat semmit, mondjuk már ezer éve nem használtam, de bizti most se mutatna semmit.
Az LH teszt az jó, bár én nem lettem ettől se terhes, de legalább akkor jelzett amikor PÉ volt. Double-Checkkeltem Hömérővel! :)

Kép

Kép
kamilla306

Móni, Anita drukk!!

Sonjus!
Én használok PG/53-at, sztem jó, bár még nem lettem terhes... a fény felé fordítva kell nézni!! és teljesen száradjon meg rajta a nyál...
ez is olyan dolog valakinek bevált valakinek nem...
Sonjus! én is védekeznék.... a helyedben..

Szegény b.nőmnek elment a babája...11 hetes volt... genetikai oka volt....
szerintetek a következőre hatással lesz??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Móni! :)

Drukkolok nagyon értetek!!

Egyik barátunk mondta egyszer, hogy olyan lesz az életed amilyennek szeretnéd, hogy legyen.
Ha pl. reggel történik egy pici rossz, hajlamos az ember az egész napját így elkönyvelni és hibát hibára halmoz.

Tehát mindenkinek lesz babája csak a hozzáállás legyen mindig pozitív.

Sonjus! :)

Képzeld én is használtam PG/53-at, de ez egy vicces történet lesz:
Nyálat használtam hozzá. Mindig azt mutatta, hogy ma van a nagy nap! :) Egy évnyi várakozás után ( nem volt jó a hőgörbém, nem mutatott pé-t ) elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki elküldött kivizsgálásra. Megállapították a bajomat ( PCO + nagyon magas LH szint a 21.cn-n!).
Szóval ezért mutatott nekem mindig jó eredményt. :)

Kép
lara26

Egy kicsit leakadt a gépem a netről, de már itt vagyok!

Lara!
Hát igen, ez érdekes, hogy kinek mikor mit mutat.
A lapar előtt 10 volt az LH. Azt sem tudom, hogy ez jó, vagy sem!
A dokit kérdeztem a HSG után, hogy mégis mekkora tüszőnek kellene lenni, mert a múltkor mondta,hogy 1,1 meg 0,7 van, de hogy ez jó, vagy sem, azt nem mondta!
Most azt mondta 2-2,2 lenne jó!
Na erre akkor még gyúrnom kell 8)
Pénteken UH, majd kiderül hol tartunk!

Kamilla!
Nekem a hőmérőzés mindig elvette az életkedvem, mert vagy azt mutta,hogy épp kihűlni készülök, vagy elfelejtettem megmérni és akkor egész nap bosszankodtam, pedig mindig oda volt készítve az éjjelire.

Fel fogom hívni a dokit védekezés ügyben, mert mostmár nagyon kíváncsi vagyok!
sonjus

Ja, beika, jó volt a nyaralás, Ti ketten voltatok? Mi heten, mint a gonoszok...nagyon szép helyeken jártunk, teszek fel képeket...vagyis megpróbálom... Te is tégy fel!! Kép Baska

zsuzska80
Szombathely

Kép szoba ablakból

Kép Vribnik

zsuzska80
Szombathely

Jól látom, hogy Anitát nem látom?
Lányok! Lehet, hogy ...???
sonjus

LH szint nőknél: < 20 U/l
ffi-nél: 1 - 8 U/l

Kép
lara26

Sonjus! :)

Anitának most fontosabb dolga akadt!!
Szerintem itt van az idő: drukk ezerrel!!!
Anita drukkolunk nagyon, hogy minden simán menjen!

Kép
lara26

Kamilla!

Hidd el, hogy úton van már a bárányka, csak meg-megáll legelészni még egy kis füvet, de úgyis odaér nem sokára.

Sonjus!

Nekem még nem jött sms Anitától. Lehet hogy majd csak akkor ír, ha komolyra fordul a helyzet.

Zsuzska!

Szuper helyeken voltatok. Irígy-irígy. :wink: :D

Na mentem enni.

CuPp-CuPp!

Kép
Kép
Kép
vica1982

ZSuzska!
Tuti jók a képek!
Mi 20-án indulunk 12 napra. Egy örökké valóságnak tűnik most az idő!

Vica!
Akkor lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat állt meg-meg, és annyit legelészett, hogy még mielőtt ideért volna szétdurrant. Remélem a jóisten küld egy kevésbé mohót is. Vagy inkább én vagyok túl mohó? Na hagyjuk a rébuszokat. Most a nyaralásra koncentrálok. Legyél rám is irigy! Na jó, nem szenyózok. (Remélem nem sértődtél meg. :) Bár nem vagy az a típus)

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!
Az mondta a doki, ha gyereket szeretnék, akkor talán ne védekezzünk, mert az nem segít :lol:
sonjus

Kamilla!

Igenis vedd tudomásul, hogy nagyon irígy vagyok! :D
Én még sose láttam a tengert, és szivesen megmártóznék már benne.
Na jó, egyszer láttam, miko átutaztunk Olaszországon még kisgyerekkoromban, és Anyuék mondták, hogy "Látod, azt a szürke csíkot ott messze? Na, az a tenger." Úgyhogy nagy élmény volt.
A bárányka meg nem mohó, legfeljebb lassú, vagy lusta. Az anyukája inkább mohó. Görögország is meg baba is? :wink:
Egyébként mivel mentek? Repcsivel vagy kocsival? Esetleg busszal?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Az én báránykáim szerintem szuszognak valahol az árnyékban!
sonjus

Én megyek, keresek valami árnyékos hűvös helyet!
Holnap jövök!
Pusz
sonjus

SZerintem teleportáljuk magunkat. Az a legegyszerűbb.:)

Kép

Kép
kamilla306

Egyébként repülővel. (Végülis az már majdnem teleportálás)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Jaja, az már majdnem az. Lehet, hogy a gyerekeink/unokáink már így fognak utazni. :?:

Kép
Kép
Kép
vica1982

MÓNI HÍRADÓ!!!!!!

"Tul vagyok rajta. Most kevesebb lett a spermaszám, de elég. 2 hét mulva kiderül"

zsuzska80
Szombathely

Móni,
szurkol, szurkol!!!!!!!!!
Tudsz pihenni ilyen melegben?
A dokim azt mondta tegnap, hogy ovuláció már lehet 1-2 hónap múlva lehet, annak ellenére, hogy menstruáció nincs. Szal tervezetten nem, de tervezetlenűl összejöhet. Nyilván kisebb valószínűséggel...Spirált, gyógyszert egyébként nem választanék, óvszert inkább, mint eddig is.

Kamilla,
a durranó bárány ötlete: :D :D :D .
Nyaralás, királyság!!!!!! Lehet, hogy ott legel a mohó.

Angyal, Kamilla,
szívesen mutogatom a babóm, de csak menet közben nyugis...szal ha majd alkalmatos lesz nektek grasszálni mondjuk a Rádayn, vagy Petőfi és Lágymányosi híd közt a pesti parton, szóljatok. Fagyit pl lehet nyalni közben, abban már tettem szert gyakorlatra.

Mennyi kép, sitty-sutty felrakjátok. Asszem lemaradok a digitális forradalomról. Tiszta ötye vagyok már!
:shock:

Következő gyerek téma,
Kamilla, kérdezted, én akarom-e. Persze, ha megválaszthatnám, hogy pl 3 gyerekem legyen, és mindig 3 év legyen a különbség, akkor király! De mivel nem ez van...Ezért nemtom...de asszem nem (nagyon) fogok védekezni. :)
potter_76

Sziasztok csajok!!!!!

Még egyben,voltunk ma ctg-n,méhszáj zárt,nagyon szépen felpuhult,Regina feje billeszkedett,szóval készen van a nagy útra.Pocim is kicsit lejebb ment.Doki szerint a héten kibújik Regi.Ma nagyon elfáradtam,voltunk kicsit csavarogni,vásárólni,aztán lefeküdtem mert alig éreztem a lábaimat.Bár ma nem tudom mihez hasonlítsam őket??? :oops:

Mindenkinek köszönöm a sok-sok drukkot,annyira aranyosak vagytok,hogy így aggódtok értünk!!!! :D :D
Ha szülök eszembe fogtok jutni és előveszem ezt a sok drukkot,segítséget amit kapunk tőletek!!!Hálából hozom majd neketek a jó kis fotókat.

Holnap is ctg,naponta kell mennem.

Moni!!!! :lol:

Drukkolok angyon,ügyesk vagytok!!!!
csanita

ANITA!!!!!
Nagyon szépen köszönöm az üzenetet, kérlek ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de ez a ***** Vodafone letiltotta a kimenő hívásaimat, SMS-eimet, napközben nem tudtam Netezni, csak most kerültem haza.
Nagyon örültem hogy jelentkeztél!!
Nagyon jó hírek!! Jó úton van a kislány!!! Ez a lényeg! Kitartás!!!
Hát persze, hogy gondolunk RÁtok!!! Mindig!!!!
Kitartás, és mostmár pihenj sokat!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Drága Beu!!!

Már kérdezni akartam,jó számra írtam-e??De ezek szerint igen,és persze,hogy nem haragszom,gondoltam sok a dolgod vagy nem olvastad el.

Jól vagytok?????Nyaralásról kaphatnák képeket????Persze nem sürgős,csak ha van időd.Holnapig ráér. :lol: :lol: :lol:
csanita

Sziasztok!!

Bocsi de megint nem tudok visszaolvasni :( ,talán a hétvégén több idöm lesz!!
Az a helyzet ,hogy ma reggel barnázás nélkül megjött,ennek örülök ,talán kezdek kitisztulni?! :roll:

Móni, Anita drukk!!
Zsuzska!!
Szép helyen voltatok :wink:
Sajna lépnem kell!!
Puszi!!
Vendég

Jó estét :)

Móni! :)
Akkor 2 hét múlvára millió drukk!!! SOk sok megtermékenyülő, kapaszkodó, megtapadó energiát küldök :)
Most így belegondolva, mielőtt sikerült volna én is rengeteget sírtam. Szinte mindenen. Azóta mitha elvágták volna. Neked is valami hasonlót kívánok! :wink:

Zsu! :)
NAgyon jó helyen voltatok!! Küldök majd Neked képeket!
Sajnálom a barátnődet! Nem lehet könnyű most neki :(

Kamilla! :)
Akkor már csak 1 hét!!!!!!! kitartás!!!

Ági! :)
Én is a gumi mellett voksolok! Vagy esetleg majd újra előveszem a hőmérőt! Csak akkor majd az az "ellenkezőjét" figyelem, mint annakelőtte :) Na ezt jól megmondtam :)

Vica! :)
Te meddig tervezel dolgozni? Még mindig a gmail.com-os e-mailcímedet használod? VAgy melyiket?

ANCSA!!!!! :)
Mi újság???????

Editke! :)
Sajnálom :( De legalább a barna elmaradt.

MEgyek vízszintesbe :)

Jó éjt :)

Bea

Kép
Kép
beuka

Szia sonjus!

Az én dokim azt mondta, hogy felejtsem el a PG53-at. Egyébként nekem nem is működött.

Az én dokim a hőmérőzést és az ultrahangot javasolta.

Sok sikert!

turorudi6@freemail.hu
turorudi6

color=darkred]HELLÓ mindenkinek!!![
SZÉP NAPOT!!!

Kép [/color]

Kép
Kép
beuka

HOPPPÁÁ!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez valahogy így akart kinézni:

HELLÓ Mindenkinek!!!

SZÉP NAPOT!!!!

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt!
A tegnapi PG/53 és társai tesztelése elmaradt, mert du 4-től este 9-ig kertet csináltunk, volt közben egy kisebb vihar, ami kifejezetten jól esett :) így már nem sok kedvem volt tesztelgetni.

Túrórudi!
azt hiszem én se gyötröm magam tovább a PG nézegetésével.

Anita!
Örülök, hogy már a finisben vagytok :) drukk, drukk

Móni!
Az a 2 hét hamar eltelik ám!
Remélem minden ok lesz :)
sonjus

SZIASZTOK!
CSANITA!NAGYON DRUKKOLOK NEKED ÉS A KISLÁNYODNAK.:)

MA 35 CN. :wink:
breni

Sziasztok!

Anita!
En is sok drukkot kuldok!!!Majd gondolj arra hogy ott allunk melletted es szoritjuk a kezedet!!!! :D

Moni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beuka!
Koszonjuk a tablat!! :D
Mar jovoheten mesz AFP-re!Hogy telik az ido...

Tobbiek!
:D

Az en dokim a homerozest is feleslegesnek tartja! :shock:
Velem a helyzet annyi lett hogy ha most megjon akkor kezdem a sokadik adag Clostymat,15.napon UH!16.napon megismeteljuk a PCT tesztet!Aztan a kov.mensim utan atjarhatosagi!Ezek eredmenyevel elkuld majd valahova inszemre! :( :D

Itt voltak a noveremek 3napig a babaval!Olyan jo volt!!Oltoztettem,pelenkaztam,etettem...!Annnyira aranyos kislany!Foleg amikor almaban nevet,akkor megtudnam zabalni! :D
Tegnap este haza mentek,es most ez nagyon rossz erzes!Hianyoznak! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Teszek fel par kepet!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Jaj de aranyos baba.Jó egészséget nekik.:)
breni

Sziasztok csajok!!!!

Megvolt a ctg és semmi változás.DE Regi nem akart mozogni,de észre vettem pont abban az időpontban Ő alszik,vagy pihenget.Itthon sem mocorog reggel.És persze ez nem jó a doki szerint(nem az Én dokim nézte a ctg-t)mennjek igyak valami édeset egyek pl fagyit és jöjjek vissza félóra múlva.Hát nem kívánom senkinek azt a félórát.Utána összeszedtük magunkat és produkáltunk egy tuti jó ctg-t.Folyamatosan beszéltem Reginához,hogy mozogjon mert Anya és Apa féltik Őt.És hallgatott rám!!!Holnap ismét[ megyünk./color]

[color=orange]Ancsa!!!

Hát ez a kicsilány de tünemény!!!!!Megtudnám zabálni,de TE megtetted ahogy olvasom.Tesódék nem felétek laknak???És micsoda hajkorona!!!!! :D

Na megyek kicsit pihenek.Nagyon meleg van!!!! :cry:
csanita

Koszonjuk Reni! :D
Neked meg sok-sok drukk hogy ne jojjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Anita!
Nagyon jol erzi magat Regi odabent! :D
Akkor meg van 8 egyben toltott napotok???
Sajnos nem felenk laknak! :( 105km-re tolunk! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez baba nagyon tündéri és hogy mosolyog :D

Anita!
Megállt bennem az ütő, mikor olvastalak, aztán persze látom, hogy minden ok! Szerintem Reginek is nagyon melege lehet.
Én is próbálok keveset mozogni, olyan lehetek mint egy lassított felvétel, pedig nagy pocim sincs. Sajnos :(
De majd lesz!
sonjus

[color=brown]Ancsa!!!! :D

Elvileg van még 8 napunk. :lol: De remélem nem kell kivárni.Hú akkor nem tudtok sűrün találkozni a pici lánnyal.

Hazafelé találkoztam egy ismerősömmel,mesélt valamit,amin kiakadtam.Nem akarom leírni mert vannak még kismamák rajtam kívül.Csak azt nem értem miért kell ijesztegetni meg rémtörténeteket mesélni.Na mára már tényleg elég volt a sok ijedelemből.Ez egy kicsit mára sok volt és még csak dél van.

Sonja!!!

Lesz ott nagy poci,hidd el!!Hamarabb mint gondolnád!!!!color]
csanita

Miért nem lett színes???
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?