Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint próbálkozok :oops:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Na??? :?:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Anita, ezt még gyakorolni kell! :lol: :lol: :lol:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a gratukat a vizsgákhoz, nagy megkönnyebbülés, hogy vége.

Zsuzsa!

Nagyon megértelek, és sjanálom, hogy neked sem adatott meg a szülés csodás élménye..vagyunk ezzel így egy páran...
tudjátok, én a mai napig nem tudom, hogy miért császároztak meg...a párom váltig állítaja, hogy nem tudtam volna Hannát megszülni, mert nagy baba volt és keskeny a csípőm, nem is tágultam 3 ujjnyiról tovább az istennek sem.

De csupa kérdőjel azóta is minden, mi lett volna, ha nem ereszeti le a magzatvizet az ügyeletes doki, amikor elkezdett fojdogálni, ha nme kötnem rá 3 órával később oxitocin infúzióra, ha be tudja adni a dokim az EDÁT, ha nem azt a szörnyű gázt kell szívnom...stb...
Én 10 napot feküdtem a vérnyomásom miatt a patológián a szülés előtt, és rettenetes volt, abból a szempontból, hogy ehetetlen a kaja, rosszak a körülmények.

Ráadásul Ónodi minden reggel b**gatott valakit a szobánkban, hol engem, hol mást, pedig nem is az ő kismamája voltam.

mostanában olvastam néhány szóületéstörténetet a Geréb Ági honlapján....azt hiszem, az előzmények ismeretében nem mernék egy otthonszülést bevállalni, de ha mégis lenne másik baba, és megengedhetnénk magunknak anyagilag, színvonalasabb helyet keresnék.
Érdekes, hogy nem a dokimmal van a bajom..hanem a nővérkék cinikus beszólásaival, a főorvosok nagykéoűségével, a szülésznők bveszólásaival, stb. amikor amúgy is tele van az ember lánya feszültséggel, izgalommal félelemmel, bátorítást, kedvességet várna, ehelyett : mit sziszeg, és amikor a baba feje jön ki? az még jobban fog fájni!
biztató.

Szóval mély nyomokat hagyott bennem is, jó lenne kibeszélni, szegény uram időnként végighallgatja a kitörésem, és vigasztal, de ő is belátja: ezt egy férfi nem értheti.
Engem még hónapokig frusztrált, hogy annyian nyúkáltak belém, pedig az én dokim a szükséges minimumra korlátozta a vizsgáltokat. Feleslegesen nem abajgatott. De a kórházban Ónodinak nagyon muszáj volt, után jött az ügyeletes orvos, amikor beindult a szülés, után a szülésznő, a dokim, megint a szülésznő, Ónodi a császár miatt, szóval elég volt.

Bocs, hogy én is így kifakadtam, régóta hordozom már magamban az én szülésem történetét, amiből csak a kínra, meg a tehetetlenségre, és az ebből fakadó félelemre emlékszem.

No erről ennyit.
Hanna éccakénként általában nálunk köt ki, ha nem éccaka, akkor hajnalban. Lövésem nincs, hány foga jön, minimum négy, a fentieket nem látom.

Emese,
írtam neked iwiw-re.

na megyek szunyálni, mert a kisasszony mindjárt leltározni fog, hogy megvan-e anya meg apa. :)

jó éjt!
fény
fény
 
 


NZsuzsa!
Sajnálom, hogy ilyen tortúra volt a szülés nektek. Sajnos a kórház tényleg elviselhetetlen. Nekem mikor mondta a dokim, hogy be kell feküdni a szülés előtt jóval, a magas vérnyomás miatt, én kerek perec megmondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó, mert akkor kikészülök.
A tejcsi miatt meg tényleg ne aggódj, számos gyerek felnőtt már tápszeren és semmi bajuk. Valahogy ez mostanában megint egy kicsit túl van lihegve. Hol az egyik véglet, hol a másik...
Puszikálom a jóétvágyú nagylányt, és téged is! :D

Fény!
Olvastam, válaszoltam. Azért próbáljatok meg kijönni, ha tudtok!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Na, végre volt időm megcsinálni nekem is az új aláírást.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Szia mindenkinek!

Sikerült!!!! :P :lol: :P :lol: :!: :idea:

Utólag is mégegyszer elnézést kérek az oldal feltartása miatt!
Sziasztok
Anita

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Fény!

Kórház miatt nagyon-nagyon megértelek, tényleg ez a gáz. Hiába keresel normális dokit, a nővérek, szülésznők Áááááááááá
Kétnapos gyerek, 2-3 korttyal letudta az evést, szóltam a csecsemősnek: "Csökkentse a folyadékbevitelt, majd nem lesz annyi teje!"
Másnap a következőhöz borítékkal mentem, rögtön kiderült, h. már 30 dkg-t fogyott a csemete. Csak épp a többieknek nem volt kedve vele foglalkozni.
Gyerkőc szeme váladékozott, elmentem deszt. vizet kérni, h. lemossam. Majd ő lemossa felszólítással bevitte a gyereket, a folyosóra hallottam, hogy felsír, úgy kicsikarta a szeme és orra közötti részt, h. még egy hétig var volt rajta. El tudtam volna törni a kezét.
1-2 rendes volt, főleg a fiatalok, kezdők, lelkesek. Nem várom el, h. tapsikoljanak körülöttünk, de ez vérlázító. És hiába császár, soha nem adtam be a gyereket, csak amikor kötelezően vitték fürdetni, szóval szerintem ami munkát lehet, megspóroltam nekik. Akkor miért????? Ezért durva, amit a múltkor egy apuka írt. Nem azért adja az ember a pénzt, hogy "ki....ják a v...t", hanem hogy megkímélje a gyerekét, amitől lehet.

Bocsi, hogy alig írok, szinte csak olvaslak titeket, most meg jövök a nagymonológgal, de tényleg így van, vannak emlékek, amiken az ember egyszerűen nem tudja túltenni magát. Már arra gondoltam, h. a következő gyereket 4. napon saját felelősségemre hazahozom. (Nekem az is tuti császár lesz.) Ja, újszülött-főorvos (Megyei Kórház) dr. Várfalvi Katalin : (ezt a nevet se fogom soha elfelejteni)
Jött, épp szoptattam. Addig minden nap mondták a nővérek, hogy hazamenéskor kapunk a szem-váladékra szemcseppet. Mondom, neki, h. szeretnénk: "Megnézhetem, ha nem akar hazamenni!"
Már több, mint 6 hónap telt el, de még most is elkezdett remegni a kezem az idegességtől.

Bocsi, most nem sok, de rengeteg lettem. :oops:

Zsuzsa!

Tényleg ne hagyd magad elkeseríteni, túllihegik mostanában elég rendesen a szoptatást. Főleg védőnők + pl. Kismama újság, stb. Szerintük aki nem szopizik 2-3 évig, az aztán sosem lesz ember. Épp csak azt nem írták, h. ez okozza a bokasüllyedést meg a színtévesztést. :lol: A mi generációnk nagy része sem így nőtt fel, és mégsem ért minket semmi károsodás emiatt. Szereted a gyerekeidet, ez számít!!!

Amarla aki még mindig nem csinált csíkocskát
amarla
 
 


Sziasztok!

Majd elmesélem nektek, hogy miért, de most lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Nincs valakinek UH-os ismerőse, aki akár pénzért is, de vállalna egy Uh vizsgálatot? Nagyon fontos lenne!
Ha valaki ismer valakit, nagyon szépen kérem, hogy szóljon nekem!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Már jó rég irtam - azért néha olvasgatok - de eza szülés-téma most engem is felzaklatott :(

Zsuzsa, Fény, Amarla!
Ahogy Zsuzsa irta, én is azt hittem, hogy belehalok a szülésbe :( Szintén no epidural, csak szivhattam a gázt (ami semmire nem jó ráadásul). Aztán amikor azt hiszi az ember lánya, hogy már CSAK a varrás van hátra... Én is éreztem mindent, rettenetes volt :( :cry:
Aztán nekem ezután jött még a "hidegzuhany", miszerint olyan mértékben vérszegény lettem, hogy nem is állhatok lábra, a szülőszobán dekkoltam másnapig, és valóban nem tudtam fel se ülni normálisan, mig nem kaptam vért.
Ez persze azért mert hiába szivták állandóana vérem, mindiglátszott valami, de a védőnp és a doki annyival elintlzték: "biztos csak egy kis megfázás" :( Hiába mondtam, hogy nincs megfázás, nem foglalkoztak vele, hogy valami nincs rendben...
Addig nem is lehetett velem Rebeka :( Egyszer hozta le a nővérke(jelzem pénz nélkül is nagyon rendesvolt!!!) , velem lehetett vagy 10 percet, aztán a csecsemős vágtatott,elmarta tőlem, hogy egyáltalán hogy képzelem! Hmmmm.....
Én a Megyeiben szültem,,az orvosommal persze mindenrendben volt, még hétvégén isfeljött civil ruhában, hogy minden o.k.-e, stb!
Pénteken szültem, és hétfőn délre már itthon is voltunk. Szóval Ő rendes volt. A csecsemősök közt volt sajnos 2-3 hogy is mondjam, nem éppen kedves...
Hosszú hetekig, hónapokig meggyőződésem volt: nem lesz több gyerekem.Ma már kicsit másképp foglamazom. Igy nem lesz!
Fájdalomcsillapitás nélkül, természetes úton. Lehet, hogy gyáva vagyok, de nem biztos, hogy tényleg túlélném még egyszer :oops: :oops:

delice
 
 


Sziasztok!

Újra itthon:) Tegnap este hazaértünk, megpróbálok hamar visszarázódni és jövök.:)

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Sziasztok!
Elképesztőek ezek a szülési élmények!!! Mintha az ember lánya csak undorító, nyafogó akadály lenne (legalább is néhány korházi alkalmazott szerint). Valószínűleg elvárnák, hogy az ember jajszó nélkül, fegyelmezetten 5 perc alatt világra tolja a gyermekét, és utána is pofa alapállásban maradna. Csak akkor azt nem tudom, hogy miből élnének meg.
Más: STRAND
Naaaa! Fényen kívül nem akar még valaki csatlakozni a mai strand projecthez?
Mi 1/2 9 körül megyünk ki a Selyemréti Strandfürdőbe, és hátul leszünk a melegvizes mélyülő medencénél.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Lányok, el tudná valaki pontosan mondani, hogy hol van ez a Máltai játszótér? Az is érdekelne, hogy hol tudok előtte parkolni, babakocsival mennyivel megközelíthető?

köszi
Fény
fény
 
 


Fény!
Kint voltatok a strandon??? Nem láttalak titeket...
Máltai:
hát én csak körülbelül tudom elmondani, hogy ahol az avasra felkanyarodik pl. a 34-es busz, az első megállónál kell leszállni (már ha busszal mész). De babakocsival nem lehet túl egyszerűen megközelíteni sajnos.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Először is köszi az infót az Elevitről.Meggyőztetek.

De annyi szörnyűséget olvastam most tőletek a szülésről. Azért nyugtassatok meg!!!!!!!!!!!!
Remélem akad köztünk olyan is aki másképp élte meg a nagy eseményt.

Strandolók!
Remélem nem ázott meg senki?

Panka!
Milyen volt a nyaralás?

Már alig várom én is, hogy menjek szabira. Horvátországba szeretnénk menni, de nem tudom össze jön-e, mert a nagyim megint elég rosszul van. Hát majd meglátjuk.

Koda!
Az én dokim uh specialista, ha gondolod megadhatom a számát.


Megyek, mert oda ég a holnapi ebédem.
Puszi

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Egész jól haladok a pakolással, hála a jó időnek, már majdnem mindent kimostam.

Beni már vissza akar menni a tengerhez. :) Ma esti Beni-száj:
- Anya, menjünk vissza Olaszországba, jó volt ott.
- Miért volt jó?
- Mert voltak csajok, tudtam csajozni. :lol: :lol:

A lényeget meg nem is írom, Molli mostmár teljesen megy egyedül, már néha rá kell szólni, hogy ne szaladjon. De esni is ügyesen esik, lerakja gyorsan a két kezét. :)

Sajnálom, hogy ennyiőtökben ilyen rossz élményként maradt meg a szülés. Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mindkét szülés fájdalomcsillapítás nélkül kibírható volt, remélem a 3. is ilyen lesz majd. :D A varrást én is éreztem, Beninél sokkal rosszabb volt, mint a szülés, Mollinál már több szurit kaptam, de így sem volt egy leányálom. Szülésznőkkel, csecsemősökkel, nővérkékkel sem voltak rossz tapasztalataim. Kopp-kopp :)

Zsu :)
Mint fentebb is írtam, bennem jó élményként maradt meg mindkét szülés. Ha van kedved a honlapomon elolvashatod mindkettő történetét :) http://www.janka.gportal.hu
Nyaralás szuper volt, jó lenne még most is ott lenni, sokkal elviselhetőbb ott a meleg.

Koda :)
Milyen uhost keresel? Nőgyógyászatit?
A 3 hétbe azért ne éld bele magad nagyon, egy picit szokott csúszni Zsolti, bár első megrendelésnél még pontos :)

Fény :)
Végül ti is Zsoltival csináltatjátok a konyhabútort?

Anita :)
ÜDv köztünk :) Anyukám is ároktői, gyerekkoromban sokat nyaraltam ott a dédszüleimnél :)

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszönöm neked is az üdvöt :)
Nahát, hogy milyen kicsi a világ... :D Anyukád még most is itt él?Hogy hívják? Lehet, hogy ismerem? :wink:

Majd még be-be nézek :wink:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Találkoztam ma Marikáékkal, Bence annyira édes és már teljesen nagyfiú :) Nekem is kell még egy ilyen kisprücsök :D

Krisztáék még egyben, ma volt nst-n, doki szerint már nemsoká kibújik Kismanó. :)

Anita :)
Anyukám már nem lakik ott, 10 éves volt mikor Miskolcra költöztek, de a dédszüleim sokáig ott laktak, meg még laknak ott rokonok is.
Te mióta laksz ott?

Többiek :)
Merre jártok, mit csináltok ebben a melegben? Egy talihoz mit szólnátok? :wink:

Puszi,

panka
 
 


Szia mindenkinek :D

Panka!
Én 2000 augusztus 26-án esküdtem meg itt Ároktőn a férjemmel, azóta lakom itt. Előtte Nyékládházán éltem a szüleimmel. A férjem itt lakik mióta megszületett.
A rokonaidat bizti ismerem.Ha én nem is, párom tutira :!:

Legyetek jók, hűsöljetek sokat a babukákkal együtt!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Emese :)
na milyen volt a strand? Én annyira mentem volna... csak nekünk kicsit macera még innen bemenni. Mire elkészülünk, stb :oops:
Meddig vagytok kinn ilyenkor?
Szólj, ha mentek megint, hátha tudunk társulni :)

Dodus :)
Még korábban kérdezted - Blockflöte: A "Blockflöte" német szó (angolul recorder, olaszul flauto dolce). Fafúvós,ajaksipos, kilenclyukú hangszer, más szóval egyenesfuvola. Európában a reneszánsz és a barokk stílus általánosan használt hangszere volt. Napjainkban ismét közkedvelt hangszer.
:)

Panka :)
Hétfőn jöttök?
Taliba benne vagyunk:)
Van egy tuti 21es csajos Superfit szandink eladó :):)(persze kicsi lett! - Csak már nem foglalkoztam vele). Hátha érdekel.


PUSSZANAT :)

Kép

delice
 
 


Ági!
A strand nagyon jó volt, mi úgy kb 1/2 9-től 11-ig szoktunk kint leni, hogy a déli napot elkerüljük.
Sajnos jövő héttől már dolgozom megint, így nem nagyon lesz esélyünk kimenni újra, hétvégén meg szerintem túl sokan vannak a strandokon.

Panka!
Gratulálok Mollinak az ügyességéhez. Mos aztán már rohanhatsz kétfelé, ha Benivel ellenkező irányba indulnak! :)
Beninek meg nagyon jó a szövege, ebben a korban OLYANOKAT tudnak mondani! :lol:
Taliban én is benne lennék!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Lányok, mit adtok a nagyobb gyerkőcöknek lázcsillapítót (3 év felett)? Beni megint belázasodott az este és nem bírom lehúzni a lázát 38 alá a szirupokkal és kúppal. Már a múltkor is így volt, akkor mondta dokinénik, hogy nekik már jobb az algopyrin összetörve egy kis lekvárban, na akkor be is vette, le is ment egyből a láza, de most nem akarja bevenni.

Ági :)
Hétfőn még nem megyünk, talán utána. Szandit köszi, de már van 3db 21-es :D nem merek többet venni, párom biztos "örülne" neki :) , igaz az egyik már kezd kicsi lenni. :lol:

Emese :)
Szerencsére Beninek tetszik ahogy megy Molli, így utánozza, totyog mögötte :) ezért még csak egyfele kell szaladni. De azért már sokkal könnyebb így.
Igen, eszméletlen, hogy miket mondanak. Néha elgondolkozom, hogy valahova írni kéne a beszólásait.

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Sziasztok

Akinek nincs még programja mára, az ÉMÁSZ Dózsa Gy. úti székházának nagy udvarán egész napos program várja az érdeklődőket az új fogyasztói iroda nyitásának alkalmából.

10.15-20.00-ig . A program megtalálható mindenkinek az áramszámlája mellé tett tájékoztatóban. Lesz Süsü a sárkány, Bergengóc Zenegóc, Főzőshow, Gáspár Laci stb. este pedig a Pa Dö Dö.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Panka!
Nálunk most (volt/van) aktuális. Leggyorsabb nálunk: Hűtőfürdő, fél óra múlva nurofen. A doki azt mondta hogy nurofent (gyerek) 8 óránként adhatok, és a felnőtt gyógyszerekből, pl paracetamol, rubofen egy felet adhatok 6 óránként. A kettőt lehet felváltva adni (gondolom érted). Mindkettőből naponta max 3*. Kúpot pedig bármelyik után lehet adni akár egy óra eltelével is. Nekünk kúpot a Suppositorium antipyreticum pro parvulo-t ajánlotta:) Ja és ne takargassam.
Gyógyuljatok meg!!!
Remélem mi is megfogunk egyszer...

Pusza,

marika
 
 


Ez meg az én csíkom...:)

Panka:)
Igen, Zsolti csinálja, állítólag két hét múlva kész lesz...majd meglátjuk. Igen, mi is talira vágyunk!!

Kellemes estét, a betegeknek javulást!

Fény

Kép
fény
 
 


Egy kis varia még--


KépKép
fény
 
 


sőt...és ez már a végleges
KépKép
fény
 
 


Panka!
Jobban van már Beni? Egy asztalos telefonszámmal engem is megdobhatnál. Bár nekünk ajtó kellene.

Lányok!
Ki tud egy jó fogorvost? Magánrendelő is jöhet, mert múlt héten kiesett egy fogtömésem és azóta van egy méteres kráter az egyik oldalon és most a másik oldal kezdett el fájni:) A helyi fogdoki szabin van és már 3 hétre be van táblázva:( Addig meg nem akarok vele várni.
Előre is köszi.

Puszi

marika
 
 


Sziasztok!

Remélem jól van mindenki, a betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánunk :)

Ahogy olvasom, többen vagytok itt könyvelők. Lenne egy kérdésem hozzátok, vagy aki jártas a témában.
07.20 az ÁFA bevallás határideje ugye? Ezt már intézte a könyvelőnk, azt is elmondta, hogy elvileg 45 nap a visszatérítés ideje.
Arra lennék kíváncsi, hogy a 45 napot teljesen kivárják, vagy lehet reménykedni az esetleges korábbi kifizetésben is?

Köszönöm, ha valaki válaszol!

Sziazstok

Anita
Kép

Kép
gani
 
 



Hali :)

Most beszéltem Krisztával, elindultak Pestre 8-10 perces fájásokkal :D Majd hozom a friss infókat. :)

Puszi,

panka
 
 


Panka
Na mi újs? Megvan a Babuci???????
Irj már:)

delice
 
 



MA HAJNALBAN, 3770GRAMMAL. 57 CMVAL MEGSZÜLETETT BUDA BLANKA ZOÉ :)

Mindketten jól vannak:) Kaptam smst :)

delice
 
 


ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG ŐKET, SOK BOLDOGSÁGOT, TEJCSIT, JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK NEKIK!

Kép

delice
 
 


Sziasztok!

Na így jár az aki sokáig alszik. :)
Igen, így van, ahogy Ági írja, 0:40-kor megszületett Blanka Zoé, szép kis méretekkel :D És még Kriszta azt írja, hogy milyen picike. :lol: Remélem hamarosan fotót is kapok róla.

Marika:)
Köszi kérdésed, Beninek vasárnap estére sikerült lehúzni a lázát, most már csak a torka fáj, ma megyünk dokinénihez, csípi szinte minden a torkát :(
Asztalos számát mindjárt átküldöm (már jutalékot fogok kérni tőle :lol: ), készít ajtókat is, mi most bejárati ajtót akarunk majd vele csináltatni.

Puszi mindenkinek,

panka
 
 



Sziasztok!

Én is gratulálok a nagylányhoz, így ismeretlenül is :)

Panka!
Megkérdezhetem, hogy Krisztáék hol laknak? Csak azért, mert láttam, hogy Bp-en szült.

Marika!
Köszi az infot!Mi is erre számítunk, csak gondoltam megkérdem, hátha... :)
Nos?Milyen Bogim új csíkja? Már annyira belejöttem a csíkozásba, hogy máris lecseréltem a "régit" :lol:

Üdv. mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Drága Kriszta!

Nagyon sok boldogságot kívánunk a kis Blanka születése alkalmából!
sok-sok tejcsit, örömet és kitartást ebben a nagy melegben :)

puszi
Fény
fény
 
 


Kriszta!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok! :D

Gani!
Nekem ez a csík sokkal jobban tetszik. Magyarabb :lol:

Éva
neva
 
 


Kriszta!
Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk Blankának és Nektek is!
Kép
Puszi!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Kaptam fotót a "pici" lányról :) igaz nem a legjobb minőség, de így is látszik, hogy mennyire aranyos :D

Kép

Anita :)
Mályiban laknak Krisztáék.
Visszaolvasással hogy haladsz? :)
Csík tetsz. Bogiról nincs fotód?

Neva :)
Nem tudod, hogy lesz ma torna vagy már szünet van?

Puszi,

panka
 
 


Sziasztok

Kedves Kriszta és Blanka baba!
Jó gészséget és sok tejcsit kívánunk!!! Várjuk a képeket és a beszámolót!

Ma kilyukasztotta a doktor nénink Bogika fülét, úgyhogy most már igazi kislányos a fülbevalókkal a csajszink.

Megyek mert nagyon megviselte a füllyukasztás és az "élményektől" többször felsír.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Neva!
Köszi :D

Panka!
Eleinte nagyon haladtam, de most pár napja nagyon leálltam :(
Ahol tartok, már tudjátok, hogy fiúcska van a pocakodban. Jó rég volt már ugye? :lol:
Krisztáék mályiból mentek Bp-re szülni? Húúú ... Nagy önuralma kellett, hogy legyen 8-10 perces fájásokkal. Figyelemre méltó azt hiszem.

Anita

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Kriszta!

Mi is sok boldogságot kívánunk Nektek! Jó egészséget és sok-sok tejecskét a nagylánynak! Te pedig pihenj sokat és gyere írd le milyen volt a szülés! :D

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Panka!
Remélem nem késő még, de nyáron nincs torna. Sajna annyira kevesen voltak, hogy nem jött ki a terembérlet sem. Tehát legközelebb szeptember.
Éva
neva
 
 


Kedves Buda család!

Mi is sok boldogságot kívánunk itt is!

Kép


Biszterszkyék
kbetti
 
 


Sziasztok!

Nem hiányoztam senkinek :cry: !

Anita!
Én is üdvözöllek köztünk!

Panka!
Most már biztos késő, de én is Nurofent szoktam!

Marika, Melinda!
Kerestek még fogorvost? Küldök emilt!

Mi is nyaraltunk (Balatonbogláron), meg betegek voltunk (vagyok), meg egyszerre a kettőt is :D ! Most meg benne vagyunk egy határidős munkában... De majd jövök!

Fény!
Mi is fogunk strandra menni. Eddig nem mertem egyedül a gyerekkel, de két hete kimerészkedtem és nem volt olyan vészes. Úgyhogy ha túl leszünk ezen a munkán...

Megyek is, szép napot mindenkinek!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!
Betti! Nekem hiányoztál:) És igen még kell a fogdoki száma :D Mit dolgozol már megint??? Kész van már a konyha.

Zsuzsa!
Fülbevalós képet :!:

Anita!
Csík szuper. Már én is szemeztem a babafalvás csíkkal, mer azért csak magyarul van, de elkészítésig még nem jutottam el. De neked már profin megy:)

Puszika, Marika

marika
 
 


Sziasztok!

Van 1 kis időm, irok Nektek :)
Végre eljutottunk a Keresztszülőkhoz - pedig nem olyan messze vannak (1 óra autóval), mégis ritkán sikerül csak összehozni :( sajnos :( Szóval most itt vagyunk, és Rebeka épp az alvásidejét töltögeti. Véletlenül volt egy számitógép itt a szobában, úgyhogy gyorsan le is csüccsentem mellé :)

Úgy látom megint visszajött a borzasztó meleg idő. Ez jó is, meg nem is :P
Ha holnap is ilyen lesz, akkor nekilátunk megint az udvaron való pancsikálásnak.
Rebekának olyan medencét vettünk, amire van egy rácsatlakoztatható tetőszerűség. Ez kifejezetten jó, mert nem tűzi a nap, ami egyébként elég veszélyes lenne. Mondjuk ennek ellenére elég erősen kencézem, 40 faktorossal. Kb 1 hét 1 tubus. De muszály..

Aztán, hogy kérdezzek is :)
Szerintetek milyen idő kortól normális az, hogy az ember gyereke nagyon érzékeny és sértődős legyen?
Rebeka úgy 2 hete kezdte. AZt hittem átmeneti, de nagyon úgy néz ki, hogy nem. Ha rászólok, vagy egyszerűen csak nem lehet az, amit Ő elképzelt nagyon meg tud bántódni (ha nem hisztivel fejezi ki nemtetszését!!). Ilyenkor bemegy a szobájába, rádől az ágyra és csak mered maga elé. Oké, hogy legalább felfogja, hogy van valami.. de nem korai ez ?

Betti
De jó, hogy végre benéztél :) Mazsolán is nagyon rég voltatok :(
Egy ilyen strandos dologba annyira benne lennénk mi is :)
Csak ahogy korábban irtam, nekünk elég rázós az Encs-Mikolc plusz táv miatt :? AHogy Emese irta, hogy fél 9 től 11ig szoktak kinn lenni. No mi leghamarbb fél 9kor tudunk elindulni otthonról! Ha meg délután megyünk, akkor meg leghamarabb 5kor tudnánk elindulni az alvása miatt.

Panka
Krisztáékról valami újság esetleg? Mikor jönnek haza?
Tali ügyben mi újság ?
Nekünk augusztus első hete nem jó egyedül ha jól tudom :)

GaniNekem is nagyon tecc a magyar csikod :D

delice
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?