Sziasztok!
Az elmúlt napok hősége miatt nem tudtam írni, Julcsi tiszta nyűgi volt. De olvasni azért bekukkantottam.
Miután végigszenvedtünk pár napot azzal, hogy össze-vissza és órákig kajált, egyszer még az esti fürcsi is kimaradt, mert úgy bealudt, tegnap úgy döntöttem, hogy próbálok némi rendszert vinni az életünkbe. Már kezdtem nagyon kikészülni, semmire nem volt időm, éjjel meg szopi, és állandóan hulla voltam. Tegnap hatszor evett, ha szopi után még nem lakott jól, és a mérleg szerint is meg kevés volt, akkor nem haboztam, csináltam tápit pótlásnak. Máskor vártam, hátha megnyugszik, - mert a "papírforma szerint" elégnek kellett volna lennie- , de csak nagy üvöltés lett mindig a vége. Elég nagy étvágya van, gyarapodik is szépen, tegnap mértem, és már majdnem 5 kg! (4940 g) Tegnap mindig nyugodt lett kaja után, ha fent volt, akkor szórakoztattuk egymást, vagy nagyokat szunyált, mi is fürödtünk egy frissitőt napközben, este fél 9-kor megfürdettük, előtte sétáltunk, hogy bírjon aludni, és így 10-kor már szunyált egyészen negyed 6-ig!
Hát, alig hittem a szememnek, átaludta az éjszakát!
Ilyen még nem volt! Aztán szopizott 90-et, megkapta a tegnap este lefejt 40 tejcsit pótlásnak, és most ismét durmoll. Ma sikerült még 12 óra előtt megreggeliznem...
Szóval nem rossz dolog némi rendszer...
Ja, és apa is megejthette végre a 6 hetes kontrollját...
Zsu, GRATULÁLOK! Jó egészséget és sok tejcsit a babónak!
És Nyanyának is nagy gratula, hátha mejd egyszer benéz ide is, és elolvassa!
Rajtam kb. 4 kg plusz maradt a terhességet közvetlen megelőző súlyomhoz képest, de akkor volt rajtam felesleg, így kb. 8 kg-t kellene fogynom. Hát, nincs nagy kedvem még ezzel foglalkozni...
Szerencsére a hasam az visszament, "csak" az alsó úszógumi maradt. De a régi gatyók feljönnek! Az más kérdés, hogy állnak.
Szombaton lesz a férjem doktorrá avatója, szerencsére az a rucim jó, amiben tavaly voltam az enyémen. Még jó, hogy nem egy suliba jártunk.
Nekem a Baby Bruin melltartó betét jött be a legjobban, pedig rengeteget kipróbáltam. A Tescoban 385 Ft, nedvességmegtartó fólia van rajta, így ez még nekem nem ázott át.
Hello, én gondolkodom a talin! Így legalább mi is találkozhatnánk a topikból.
Pilchard, nagyon édes a lánykád! A hurkákkal mi is hasonlóan állunk!
De szerintem ez még ebben a korban csak érdem!
Julcsi háton alszik, de oldalra fordítja a fejét, nem egy bukós típus, talán kétszer volt, hogy fekvés közben jött vissza a kajcsi, de akkor is simán a pelusra, volt, hogy fel sem ébredt. Tehát szerintem így nem gond a háton fekvés sem.
Én is szoktam néha forralt babavizet adni, mikor úgy gondolom, hogy szomjas, de annyira nem rajong érte.
Katus, hát... kitartás a srácokhoz! Nem irigyellek az biztos...
Blackrose, nagyon szép a kiscsaj! Az ördögös szerkó tényleg nem illik rá... Inkább kis angyal!
Valaki írta, hogy szülés után kapott oxitocint (nem tudom hogy kell írni), és hogy tejapasztó hatása van. Hát, ezt furcsálltam, mert én meg direkt azért kaptam, hogy beinduljon a tejem! Méhösszehúzódást segíti, eredetileg nem kaptam, de mikor a 3. napon sem volt még semmi jele a tejcsinek, megkérdezte a doki, hogy kérek-e ilyen szurit, mert ez is segíthet. Mivel ahogy a méh húzódik össze, hatással van a tejtermelésre. Így kaptam két napig egy-egy szurit. És lett is tej.
Na, így hirtelen ennyi, megpróbálok még jönni ma.
Lehet, hogy én kezdem a napot?
Hát, akkor mindenkinek vidám reggelt, és szép napot!