Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot Mindenkinek a Nóráknak boldog névnapot!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Csillagfény!-a babanet születéskalkulátor 2007.Február 3.-át ír a szülés napjára...Én elvileg január végét mondtam volna....de ha meg késöbb is volt Pé-d.....na majd a béby eldönti mikor bujik ki.. :lol: Nekem inszemmel február 26.-án csinálták Natit és november 9.-én,már kibújt....szóval.... :shock:
Áfonyaaaa!Oksika,természetesen benne maradsz....csak akkor szólj,ha változás van... :wink:
Lara! Nagyon drukkolok Neked...Sajna a missed ab,nálam a befejezetlen vetélést jelentette....amikor is műszeres befejezést kell csinálni.Vagyis nálam ,hogy nincs életjlenség,de a szervezet még nem lökte ki!...bocsika,hogy leírtam,de nálam ez volt 4x...
Rejóka! Köszike :lol: ,az is vagyok!
Kavicska!-Én úgy tudom,hogy Zidane ,arab származású..... :roll: ,annyira szimpi,hogy nem nyilatkozik....pedig Én simán beköpném azt a szemetet.... :wink: 61!
Csakegy!Kivilágósítalak,hogy csak Én lássalak-jó??? :wink:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


 
 

7kincs: egyszerű... azért ír, hogy megerősítést kapjon. De nem kap. Észre kell venni és nem győzködni mert az csak a másik végletbe csap át és beindul a "csakazértis". Az meg rosszabb, mintha semmit se kapna...

Én aszondom, hogy mindneki azt csinál amit akar a testével... Itt szerintem mindenki megtette a kötelességét...
Vendég
 


Kandi: neeem... légyszi vegyél ki. Köszi :)
Vendég
 




Kandi! :)

Köszi a helyesbítést. Nem haragszok érte!!! Még azért bízok benne. Hátha...


Norka! :)

Boldog névnapot!! :)

Kép
lara26
 
 


Kandi! :)

Küldtem pü-t.

Kép
lara26
 
 


Kandi! :)

Köszi, köszi, köszi!!!

Kép
lara26
 
 



Sziasztok lányok,

csak gyors helyzetjelentés végett jöttem...

de mindenekelőtt: nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, meghatott, nagyon jólesett!!! :D

Nos, nem túl remekelősek ezek a napok, azért nem jöttem, Rambóka tud róla, mert napjában nyüstölöm szegényt... :roll: csütörtök este óta fáj a fogam, pénteken már nagyon fájt, szombaton nem bírtam tovább, SOS fogdoki és gyökérkezelés, erre rákövetkező éjjel és nap szó szoros értelmében fetrengés és sírás a fájdalomtól. :shock: Szoptatni is alig bírtam, aludni szinte semmit, tejcsi megcsappant. Vasárnap du. jobb lett, tegnap vissza fogdokihoz, másik fog is gyulladt (?), azt is meggyökérkezelte. Rambóka szerint gáz van, nem jó a diagnózis és a kezelés, amit én is sejtek, de az tény, hogy tegnap óta már egyáltalán nem fáj semmi, csak hát két fogam is meg van nyitva egymás mellett... be kéne tömni őket, de ez a fogdoki még kezelgetni akar egy darabig... nos ahogy Rejo mondaná, a fallosz kivan, de keményen!!! :x Ráadásul antibiotikumot kéne szedni, ami szopi alatt ellenjavallt, most nem is szedem...

Rambóka, le vagyok fotózva (vasárnap de. kép) sóval tömött zoknival a számban, a cinikus párom dőlt a röhögéstől ahogy a nyálas zokni szára lóg a mellkasomra , azt mondja, elküldi neked szívesen! :? Mondjuk akkor az segített is....

Kavicska, átküldtem neked a cikket!

Na bocs lányok, most tőlem csak ennyire futotta... na még annyit, hogy Bogi mintha megérezte volna, hogy anyja szarul van, nem turbó üvöltözik. Esti macera: rájöttünk hogy ez a fajta fürdetés nem jön be neki, azon húzza fel magát, úgyhogy az újabb, hogy anyával fürdik a nagykádban 5 napja, abban lubickol, légyszi ne jelentsetek fel a gyámhivatalban alkalmatlanság címén!! :shock: :? És újabban hason alszik, a nem ajánlás ellenére, de így nagyon nyugiban van, légzésfigyelő van.

puszi mindenkinek, íme még 4 generációs kép.

Norka

Kép
Vendég
 


Kép
Másik topikon elolvastam Csakegy hozzászólását,és megértem....teljesen töröltem....Én ezzel Őt nem stresszelem!
Bocsi,ha annak érezted! :(

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Sziasztok lanyok!
Lara, ez aggaszto, de nagyon drukkolok neked!
Csillagfeny, ez a lakas eleg jol hangzik :lol: ...hat, vegulis, ha legkozelebb ikreket fogsz varni akkor hamar megtelik a harom felszoba :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Andika, Zidan szulei algeria bevandorlok...egyszeru munkasemberek, hat gyerekes csalad, ha jol emlekszem. Tegnap mutattak a lakotelepet a hiradoban, ahol gyermekkoraban elt...hat, nem egy alom...Nekem mondjuk nem tetszik, de itt Fro.-ban a bevandorlokat lakotelepekre (en gettoknak hivom) koltoztettek...Tudod, ilyen nagy tizemeletes panel, hosszu, egymashoz ragasztott epuletekbe...kietlen az egesz. Szinte minden varosban van ilyen...Nalunk is :cry: ...Oda bezsufoltak az osszes szinesboru bevandorlot...es sajna onnan azutan nehez kikerulni...Nekem is volt egy kollegam (egy irodaban voltunk egy evig), aki ilyen helyrol jott...szinten algeriai szulokkel, akiknek meg az olvasas is nehezen megy...a nyolc gyerekbol csak o nem lett betanitott munkas :cry: ...a ritka kivetel, akinek sikerult egyetemet vegezni, es ha nehezen is, de jo allashoz jutni...Zidan is ilyen sajnos ritka kivetel...Nekem az tesztszett, hogy nem szallt el megsem az agya, mint sokaknak...
Kavicska, en azt hittem, Te regi foci rajongo vagy...nem gondoltam, hogy ennyire friss az egesz....
Norkanak perdig boldog nevnapot! :lol:
Nalunk ma gyonyoru ido van... :lol: ...es olyan hoseg, hogy este kenytelen leszek strandra menni :lol:
+ Jo etvagyat mindenkinek az ebedhez!!!
Alice
alice27
 
 



Köszönöm a névnapi jókívánságokat :D . Norkának is nagyon boldog névnapot :wink:

Kincs! Te miért fogsz Clostilt szedni, ha volt peteérésed? Hasonló helyzetben vagyok mint Te, volt peteérésem és Clostilt kellene szednem, de elbizonytalanodtam, hogy akkor minek szedjem, ha spontán is van. Vagy ez erősíti a peteérést. Próbáltam utána olvasni, de semmit nem.

Lányok a Clostil nem árt akkor, ha spontán peteérés is van :shock: ?

Norka! Nagyon szépek vagytok a képen :D
nóra1
 
 


Sziasztok!

[color=darkred]Norka, Nóra Isten éltessen Benneteket sokáig! [/color]

Csajok, én hihetetlen éhes vagyok! Ez az IR miatt van? Mit csináljak? Ma ebédre husit ettem paradicsommal és uborkkával, aztán egy citromos joghurtot, 10 seka fokhagymás-sajtos tallért.
Délelőtt müzli, zabkorpa, 2 joghurt, alma, málna.
Délutánra vettem a közértben egy kis diabetikus fügelekvárt, rozsos kiflivel. Szerintetek ez normális?
Vacsi is lesz, és éhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Mondjuk régen, ciklus előtt 1-2 napig volt ilyen, hogy majd megőrülte, és mindent megettem. De ha ez marad, és gurulni fogok, mindamellett, hogy végigéhezem a 9 hónapot! :cry:

Mit csináljak????????????? Orvosi tanács????????????????

Tényleg, én sem értem, ha volt pé, minek szednétek clostylt. Nekem anno Ács azt mondta, csak akkor kell majd, ha nem jó
hormonleletem.

Alice, azért 3 és fél szoba nem olyan nagy. Van egy nagy franciaágyunk, az az egyik szoba, a nappaliba nem férne be, ill elfoglalná. Viszont nagyon szupcsi ágy, náaszajándékba kaptuk, bioágy, attól nem szívesen válnék meg. Egyébként sem baj, ha van egy külön háló, ahol az egyik találhat egy kis nyugalmat, ha éppen szeretne elvonulni egy kicsit a családi ricsajtól, éjszakai tévézéstől, akármi.
Maradék két szoba, 2 gyerek. Ha lesz 3., akkor a nagyobb szobába mehet a 2 kisebb.

Sziasztok!
csillagfény
 
 


Sziasztok Lányok!!!!!

Boldog NÓRA Napot :)

Norka!
Ez a négy generációs kép nagyon profi :) Annyira tetszik :)
Köszönöm a cikket.
Tudom milyen a fogfájás, együtt érzek :( Mihamarabb tegyék már helyre :!:

Nóra1!
Ha van peteérésed az még nem garancia a teherbeesésre. Elképzelhető, hogy nem túl jó minőségű. Egy kis Closty nem árt. :)
Így pontosan kontrollálható, hogy mikor van és lehet repeszteni. A "türelmetlenebb" emberek megoldása :)

Alice!
Régebb is néztem VBket, de ennyire mindt ezt sosem.
Pont amikor olvatam a jó étvágyat kívánságod, akkor faltam be az első falatot (gép mellett eszem :oops: ) GI diétás zöldségsalátát.

Csillagfény!
Ha az ember éhes a legjobb dolog amit tenni tud, ha ESZIK :lol: :lol: És azért éhes, mert üres a gyomra, ill. alacsony a vércukorszintje :)
Ezektől a kajáktól, amiket felsoroltál nem fogsz gurulni. :)

Csakegy!
Jól kiszedetted magad a táblázatból :) De legalább azt jelentsd be ha volt PÉd, vagy megjött a havi, vagy ha terhes vagy!!! OK?? Legalább ennyit tudjunk rólad :)

Espero!
Hogy bírod a meleget??? :) Növekszik e már a pocid??? Egy ilyen korai pocakfotónak is örülnénk. Legyen amivel összevetni a majdani 9 hónaposat :)

Gabika!
Azért nem kellene ennyit dolgozni, ha jobbról nézzük, ha balról, mégiscsak egy kismama vagy!!! :D

Kincsecske!
Ez a Metformin jó gatyába rázott :) Örülök nagyon neked :)
Akkor holnaptól indul a Closty szedés???

Rambóka!
Még meg tudod közelíteni a pácienseket ??? :lol: :lol: És az asszisztensed??? :lol: :lol: El tudlak képzelni benneteket :lol:

Rejóka!
Hogy vagy??? Helyre jötettek? Várom a képeket :)

MIR? ANDEM? ORSHE? Csajok merre vagytok????

puszika Mindenkinek, elmegyek lefeküdni :shock: roppant álmos vagyok :shock:
csók :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kavicska, én ebben csak azt nem értem, hogy a cukrosoknak is cukoréhségük van. És én nem szeretnél óriásbébit!!!!!!!!!!!!!!
És metformin előtt is sokkal éhesebb voltam. Szóval biztos van valami összefüggés. Meg adott esetben vetélést sem szeretnék.
Írtátok, hogy valakinek még a terheléses cukortól is lehet.
csillagfény
 
 


Végig olvastam a többi topikot: családinet, NLC :cry:

Jók legyetek!!!





Hétvégén Balaton: riszálom- Kép úgyi-súgyis
Vendég
 


Csillagfeny, milyen az a bioagy? es miert szeretitek annyira? ...miben jobb egy normal agynal?
Kavicska, mit olvastal a tobbi topikon? En csak ezt az egy topikot olvasom + meg egyet, de azt franciaul (a meddosegirol, ahova jarunk, mert sok info van rajta....)
alice27
 
 


Alice!
Én franciául már olvasni sem tudok :? Pedig 8 :shock: évig tanították. :?

Most rosszul vagyok, kellett nekem bepofázni egy fél kiló meggyet és utánna küldeni két savanyú uborkát. Legszívesebben kihánynám az egészet.
A halvát kívánom, de az édes :shock: majd holnap reggel :?


Csakegy!
Te hallottál e a talp akupunktúrás kezeléséről??? Ezt manapság sokat hallom emlegetni, de nem tudom, hogy van e ennek valami spéci neve. Az egyik egyik kolleganőm mondta, hogy már mindenhova elvitték az anyukáját semmi sem segített és ez lábra tette :shock: Azt hittem a pofám leszakad. És már nem egy helyről hallottam. :?
Légyszi segíts ha tudsz. Ifóval, hogy honnan lehetne utánna olvasni.
Hátha PCOt is kezelnek vele :shock: Minden esetre kiváncsivá tettek.
Vendég
 


Aranykavics!

Múltkor én is bezabáltam meggyből...ráadásul cukrozottból...jó nagy hasmars lett belőle.

Ez a 850 mg-os metformin nem jött be...szédülök tőle, nem fogom beszedni. Maradok az 500 mg-osnál. Visszavigyem a patikába? Meg van bontva..

Most meg anyunak veszek gyógyszereket...egy hete derült ki, hogy emlőrákja van. Jövő héten műtik, nagyon fél szegény..leveszik a mellét. Most ezzel meg is feledkeztem a saját bajaimról..anyué mellett eltörpül az egész :cry:

Boldog Nóra napot kívánok!
babancs
 
 


Kavicska, en most kebeleztem be fel tal madartejet (fruktozzal keszitve)...nyam....
Haladni kellene a doktorival, de most ugy megtomtem a hasam, hogy mozdulni sem birok :shock:
En az iskolaban meg sem probaltam franciat tanulni :lol: :wink: olyan elvetemulten nehez nyelvnek tartottam, hogy kar a fardtsagert...Aztan az elet igy hozta...nincs menekvesem elole :lol:

Babancs, nagyon sajnolom anyukad betegseget, de azert optimistanak kell maradni, mert szemelyesen tobb embert ismerek (a csaladban is), aki ebbol sikeresen kigyogyult, es evtizedek ota nincs panasz vele...drukkolok neki a mutethez, hogy minden a leheto legjobban sikeruljon.
alice27
 
 


Hmm Alice! Madártej...az olyan fini..sajna én nem tudok csinálni, de majd előtúrok egy receptet.
Köszi az együttérzést anyu miatt...én optimista vagyok, de ő sajna nagyon pesszimista. Folyton azt hajtogatja, hogy inkább a halál mint, hogy levegyék a mellét. Pedig 57 évesen..

Franciát én is elkezdtem tanulni, mert gyönyörű nyelv szerintem. Autodidakta módon, kazettáról..a férjem segített. De aztán ráuntam, így elég nehéz ezt a nyelvet megtanulni. Sajna a magyar oldalakon kívül nem látogatok mást...nincs kedvem szótározni. Főleg nem egy PCO-s site-on.
babancs
 
 


Babancs, anyukad tenyleg eleg pesszimista...de majd a mutet utan szerintem jobb lesz...Most latom a szobszed nenit az ablakbol, rendezget a hazuk elott...neki is volt ilyen mutetje, jo 15 eve...es azota semmi panasza nincs es boldogan eli a mindennapokat...halkan megjegyezem, o fiatalabb volt akkor anyukadnal. Szoval jobb nem is gondolni az "inkabb a halal" kezdetu szovegekre...ettol meg elhet az ember teljes eletet...tobbek kozott pl. orulhet majd az unokaknak, az Ti jovendo gyerekeiteknek :lol: :lol: :lol:
alice27
 
 


babancs: sajnálom anyukád:(

Azt figyelembe vették nála a műtét időpontjának kijelölésekor, hogy a ciklusa melyik részében jár? Már nem emlékszem, hogy a PÉ előtti vagy utáni szakaszban szabad CSAK műteni mert akkor ezerszer jobbak az esélyek arra, hogy soha ne jöjjön vissza... mindjárt rákeresek.
Vendég
 


Na... ez csak egy cikk a sok közül:
[url]
http://www.susanlovemd.com/community/fl ... flash6.htm[/url]

A lényeg:


"The report, from Guy's Hospital in London, indicates that women whose tumors are removed during the follicular phase - the 3rd to 12th days after menstruation starts - have a significantly lower 10-year survival rate than do women who have surgery later in the cycle."

...

"At the end of the study, 45% of the patients who were operated on during the follicular phase of the cycle were still alive. In contrast, 75% of those who had surgery during the luteal phase were still living.

The menstrual-cycle effect was even stronger in women who had tumors with hormone receptors. Those whose tumors had estrogen receptors (were ER positive) and had surgery during the luteal phase had a 10-year survival rate of 80%, compared to a survival rate of 60% for those with ER-negative tumors. However, estrogen receptor status didn't appear to play a role in the outcome of women who went into surgery during the follicular phase: their survival rate was 42% whether they had ER-positive or ER-negative tumors.

The story was much the same for progesterone receptors. Eighty-eight percent of women with PR-positive tumors and 56% of those with PR-negative tumors who had luteal-phase surgery survived 10 years. Yet only 44% of women who had PR-positive or PR-negative tumors who had follicular-phase surgery were still alive.

The reason for the menstrual-cycle effect is still unknown. Some scientists speculate that it is due to levels of circulating hormones: Progesterone levels peak during the luteal phase.

However, this is one piece of information that can be used without a full explanation. If you are a premenopausal woman with breast cancer, it certainly can't hurt to schedule your surgery for your luteal phase - and it may extend your life."
Vendég
 


szóval a lényeg, hogy a luteális fázisban szabad csak megműteni (persze csak ha még menopauza előtt áll... )
Vendég
 


Sziasztok!

Csakegy!

Ne ugorj már ennyire nekem egy félmondatért!!!!!
Éppen azt próbáltam mondani vele, h. te milyen jó csaj vagy!!!!! Totálisan félreértettél!!!!!!! Hát bántalak én téged (mostanában :wink: ) ??????? Nyugi!

Áfonyával a vitát lezártnak tartom, azt csinál, amit akar!
Csak az bánt, h. oda sem figyel arra, amit írok!
Most is hasmarsra panaszkodik, erre kiderül, h. 1 hét alatt emelt 2X1-re, mikor a Családineten elég részletesen leírtam neki a szedés elkezdését (bárki visszakeresheti!!!!). :cry: :cry: :cry:
Nem fogja fel, h. jót akarok!
Nagyon bánt, h. totál feleslegesen tépem itt a számat! :cry: :cry: :cry:
rambóka
 
 


Jajj!

Norka! Nóra 1!

Boldog névnapot!!!!!!
rambóka
 
 


Sziasztok!

Babancs!
Nagyon sajnálom anyukádat. :( De biztassátok és álljatok mellette. Mert ez is nagyon sokat számít.

Csakegy!
Nem jött be a cikk. Viszont 57 évesen van még ciklus? :shock:
Érdekes tanulmány. Hogy te miket meg nem találsz :?

Alice!
Én bennem időnként felmerül az, hogy szakvizsga után el kellene menni. Csak az a kérdés, hogy milyen nyelvterületre. Angolt preferáljuk. :?
Azért jó lenne itt maradni.... :?
Vendég
 


Jól van Csakegy!
Látom te is odaírtad :)

Én nem is tudom reménykedjek, hogy legyen még 57 évesen ciklusom vagy sem :?: :shock: Most sincs!!! :oops: :? :shock: :lol: :lol: :lol:
Menopausat jól kivédné, meg a jó kis szívizom infarktust, esetleg strokeot :?
Vendég
 


Szia rambóka! :)
Végre vagy!!!
Mikor lesz már fénykép Mütyűrkéről. Bár ő már nem Mütyűrke. Egy nagy bébi :lol: :lol:
Megvan már a neve??? Mert eddig csak tippek voltak.

Szerintem ma este csak vidám dolgokról társalogjunk. :)
Már ha az uram engedi. Mert nagyon szid :shock: , hogy a neten lógok. :shock: De ma egész nap kómás voltam, ő meg nem volt itthon :lol: :lol: :lol: Úgyhogy elképzelhető ez az utolsó hsz-om a mai napon :roll:

Már megint megy a hasam. Ez nem a Metformin. Rájöttem. Meggy és cseresznye. Ez a kettő beteszi az ajtómat. Vajon mivel van gond???
Vendég
 


hát ha a rákról kell infó akkor lehet kérdezni... apukámét is végigjátszottuk (6 éve... azóta is makk egészséges) és a férjemét is (majdnem 2 éve - ő is az :) )

Nekem szokás szerint szorulásom van, metfomin + cukorbombák ide -oda. Hja... progeszteron...

Egyébként meg a fogdoki nem találta meg a gócot... büszkén mutatta a röntgent a fogamról, hogy milyen szép a gyökértömésem, hogy ott van tutira a végében... és, hogy ez sajna akkor csonthártyagyulladás... DE... nem látja a gócot a röntgenen (valami sötét foltot keresett a gyökér fölött)... talált viszont egy fogínygyulladást a fogam körül úgyhogy most első körben azt kezelte ... csütörtökön vissza kell mennem addig meg szurkolni, hogy tényleg csak amiatt legyen... mert ha nem, akkor

1. kihúzzák (na de akkor mivel rágok? Jobb fölső 6-os)
2. bazi erős antibacikúra amiben a doki sem hisz (én meg bele se kezdenék)
3. újra gyökérkezelik...

Este jól bepropoliszozom. Az majdnem minden gyulladást levisz... (viszont korrekt volt a doki ... röntgen + fogínykezelés + csütörtöki konzultáció 2000 Ft... a gyökér már húzósabb lenne... és tudnék mást is kezdeni azzal a 15.000 Ft-tal...)
Vendég
 


Előzöekhez: anyu 57 éves és meglátásom szerint a mell-levétellel a fő gondja..hogy nem fogja magát teljes értékű nőnek érezni. Őt nagyon sokat foglalkoztatta a melle, meg a mi mellünk a 2 nővéremmel..mind kismellűek vagyunk, talán anyut kivéve. Én úgy gondolom még most is változtathat az egészségügyhöz való hozzáállásán..tavaly már mondták neki, ciszta. Idén már rosszindulatú daganat. Neki nem kellnek az orvosok, őt hagyják meghalni, mert utálja az életet. (kivéve a tesóm 2 kisgyereke, ami a vigasza) Itt vannak már pszichés, depis tünetei.
Na bocs, hogy elkalandoztam a PCO-tól.. és köszi a vigasztalást csajok.

Amúgy én is ugyanígy be voltam szarva mikor mondta a doki, hogy lapar kell nekem. 155 volt a pulzusom, annyira bestresszeltem magam. Még sosem műtöttek. (szóval megértem anyámat)

Annyit beszéltek itt a fogkezelésekről...nekem ez az egy szerencsémre jó..vagy 8 éve nem voltam fogorvosnál. Kontrollra bármikor szívesen elmegyek, ha látok egy kis fogkőt.

Áfonyának szerintem nemcsak a metformintól van hasmenése. Mintha előtte is ez lett volan a problémája.
babancs
 
 


Norka!

Ne haragudj, de szétröhögtem magam!
A párod nem figyelt eléggé!!!!
A meleg sós zoknit KÍVÜLRŐL :lol: :lol: :lol: kell a fájós fogra tenni, egy nedves ruhán keresztül, h. ne égessen!!!!!!!
De ezek után kiterjesztem az indikációs kört "belsőleg"-re!!! :lol: :lol: :lol: (hiszen használt!!!!!)
Ha én ezt a klubban elmesélem!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hogy bírtad a tömény sót????????
Jesszusom még belegondolni is rémes!!!!!!

Képet kérek!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Én apámmal fürödtem gyerekkoromban, kádban megtanított úszni, abszolút nem féltem a víztől!!!! 2,5 évesen naponta többször mentettek ki jószándékú idegenek a Balcsiból, apámék megköszönték, majd irány a víz újból! :lol:

Emil ment!!!!


Csillagfény!

Nem lehet, h. simán a terhességtől vagy éhes????????
Az asszisztensnőm már az elejétől állandóan éhes pedig nem PCO-s!!!! Az előző 2 babájával is ugyanígy volt!!!!
Nézess inkább egy terheléses cukrot, h. ne izgulj feleslegesen!!!!!

Kavits!

Holnap megyek utoljára Szekszárdra dolgozni!
Totál ambivalens érzés:
- lassan tényleg nem férek hozzá a páciensekhez, meg mostanában Mütyűrke befeszül a májam és a húgyhólyagom közé és nem kellemes előrehajolni!Meg az asszisztensnőm is szépen gömbölyödik + elkapta a terhesálomkór és cudarul szenved ebéd után, mert szíve szerint aludna délután!!! Annyira sajnálom!!! :(
- ugyanakkor nagyon fog hiányozni a munka és a társaság, még némely páciensem is!!!!!!

Ma hálistennek két gyereket is be tudtam fejezni (értsd: nincs több betömendő lyukas foguk!), nagyon ügyesek voltak, mert egy ülésben több fogat is meg tudtam csinálni (5 évesen ez hatalmas szó!!!!!!!!! :P ). Mondjuk sok múlt a szülői előkészítésen is !!!!! :D

Aztán még csüt.-péntek Klinyik, utána 2 hét szabi, majd 8 nap Klinyik és VÉGE!!!!!!!

Babancs!

Nem hiszem h. bontottan visszavennék! :(
De ne add fel, szerintem simán hozzá fog szokni a szervezeted a 2X850-hez!!!!
Anyudnak meg mondd meg, h. ma már igen jók a mellrák túlélési esélyei és asszem a TB támogatja a helyreállító műtétet rákosok esetén!!!!!!!!!!!!! Nagyon szorítok, h. ne legyen semmi baj!!!!
rambóka
 
 


kajáltam... most hányingerem van... jipiii... eddig csak úgy nap közben volt... most meg esténként kaja után... (délben semmi)... ez a metformin tényleg felkészíti az embert a terhességre...

asszem szénsavas ásványvíz kéne... az meg nincs itthon...
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Jó reggelt MINDENKINEK!!!!!

Csajok! Mingyá itt a hétvége :D

Vajon miért szeretem ennyire a szombatot és a vasárnapot :?: :lol: :lol:

Rambóka!
Jó döntés visszavonulni. Lesz időd (egy hónapod) nyugodtan felkészülni a babára. (nevét még mindig nem tisztáztuk 8) )
És egy kicsit unatkozhatsz is, mert nehezen képzelem el rólad, hogy csak úgy otthon ülsz és nem csinálsz semmit. Megj. ez nekem nagyon menne. :lol: :lol:
Sajnos nekem nincs fogorvosom ebben a városban, fogászati turizmust folytatunk. Évente egyszer belekukkint a fogdoki a szánkba. És mindig talál valamit, de összességében még nem kell protkó :lol: :lol: :lol:

Rejóka, Kriszta!
Jelentkezzetek már!!! :roll:

Csók Mindenkinek!
Csak éljük túl ezt a meleget. :)

Cupp, cupp.

köszönöm a priviket :)

kavics
(62 cn.)
Vendég
 



Sziasztok!


Kavicska én is hallottam akupunktúrás kezelésről!
Az egyik barátnőmnek olyan gondja volt, hogy volt
valami foltocska (?) a méhszáján, valamint nagyon
vastag volt a nyálkája - még menzesz után is.
Nos ő mondta, hogy ez az Úr gyógyít PCO-sokat is.
Én nem hiszek ilyen módszerekben, viszont annyi infóval
tudok szolgálni, hogy ezt a módszert, a Varga (vagy Vargha)
intézetben alkalmazzák. Dr Varga Zoltán.

Ha jól emlékszem jó pár hónappal ezelőtt még cikk is jelent meg a Hölgyvilágban erről. Ez az emberke talpmasszírozni is szokott.

Babancs :cry:

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok!

Alice a bio ágy, jó kis demko feder. Nagyon szupcsi, nem túl puha, és nem túl kemény, alkalmazkodik a gerincedhez (nekem rendes gerincferdülésem van), nem fáj rajta a hátad, derekad. nekem majdnem mindenütt fáj 2 nap után. Volt, hogy elmentünk egy fitness hétvégére, és én a 2. nap lefeküdtem a földre.

Babncs, sajnálom ami, édesanyáddal történt. Drukkolok nektek!
csillagfény
 
 


Sziasztok, csak beköszönök, megyünk nagy kalandtúrára, át a városon BKV-val!
Babát látogatunk, meg visszaszerezzük a mózeskosarunkat! :lol:

Este jövünk csak meg, apa jön értünk kocsival, mert a visszautat már nem vállalom.

Este leszek!

pussz!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a tegnapi névnapi köszöntést! :D Nagyon aranyosak vagytok!

Kavics, köszi a választ a Closty-s kérdésemre. Azt honnan lehet tudni, ha nem megfelelő minőségű a petesejt?
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy ma kaptam meg a 22.napi progi eredményemet egy a múlt havi 28 napos ciklusomról és 16,2 ng/ml lett. Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e. A dokimhoz nem akarok visszamenni, mert nem volt szimpi (sőt) :x és szeretném tudni, hogy ezzel most kell-e foglalkoznom vagy sem(amíg persze új dokit szerzek). Előre is köszi.

Kincs! :D , Képzeld ma voltam pm rendelésen és mindent rendben találtak. Az adagomat hagyják napi 50mg-on és zöld utat kaptunk a babaprojekthez, szóval most aztán beleadunk mindent. :lol:
nóra1
 
 


Nóra!
Akkor tisztázzuk: ezek szerint biztosan nem vagy PCOS?

Ez a progeszteron érték peteérést jelent. Szép magas. (25-ös még szebb lenne, de ez is jót ígér :) )

Hogy mitől rossz minőségű egy petesejt???
Azt igazából a lombik programon belül tudják megállapítani leszívások, megtermékenyíthetőség alapján.
De A PCOsok hajlamosak nehezebben megtermékenyíthető petesejtet produkálni.
De a tiéd spontán van. Elképzelhető, hogy a nem megfelelő időpontban voltatok együtt.
Van teendő:
1. vársz több időt (ciklust) és egyszercsak babaás leszel
2. vársz több ciklust és ha még mindig nincs bizonyított PÉ mellett babád, akkor besegítesz Clostyval szigorú orvosi (UH) felügyelet mellett (Almodo is ezt csinálta)
3. már a következő ciklusban bevállalod a Clostyt (Így csinálta Gabika-Ella)

A Clostynál az a jó, hogy után követed UHval, megfelelő méretnél megrepesztitek és jöhet a hancúr :) Úgymond' felügyelettel csináljátok a gyereket :lol: :lol:
De a Closty stimú sem garancia, mert itt van Okr aki már régóta próbálgatja. És még nem jött össze.

De ezt már megvitattuk, hogy a gyerekmek áldás nagyon misztikus IZÉ!!! :lol:
Hajrá Nórika! Mihamarabbi bebabásodást kívánok neked :)

Kb a nőgyógyászom így vélekedett a Clostyról: az csak egy játékszer a hormonokhoz képest :shock:

Beebeey! :)
Köszönöm az infokat. Rákeresek a neten.
Én sem hiszek benne, de mostmár nagyon kíváncsivá tett a kolleganőm. Utánna szeretnék olvasni :)
Csók.
Vendég
 


Kavics :D , köszi :)

Szóval PCO-s nem vagyok, ezt biztos, ki lett vizsgálva. Pajzsmirigy alulműködés van, ettől vannak a ciszták és egyéb "szépségek", elhízás meg ilyenek. Ezt most kezelik gyógyszerrel és javulok ám szépen.
Örülök, hogy jónak számít a 16-os érték, nem tudtam hova tenni. Ezek szerint ez biztosan alátámasztja a peteérést. Huh, ez nagyon jó :D , pont ez volt a kérdéses. :wink:
Azért van ennyi bizonytalanság bennem a Clostyval kapcsolatban, mert a nődoki nem akart ultrahangozni alatta, csak vérvételekre küldeni. Én pedig ettől nagyon tartok. Ja és minek szedjem, ha nem muszály. A Pajzsmirigyes dokinő azt mondta, hogy egy hónap gyógyszerezés még nem hozott teljesen rendbe, lesz ez még jobb is :shock: , hát remélem...

Azt hiszem az egyes variációdat választom és még adok magamnak egy kis időt :) , persze közben azért akció ezerrel :D . Ha októberig semmi, akkor meggondolom ezt a Clostyl dolgot.

Köszönöm a drukkot, és is mindenkinek drukkolok és alig várok már egy zebrás tesztet :D .

Amúgy őszinteségemben leírom, hogy kicsit kívülállónak érzem magam, mert ugye nem PCO, ezért inkáb háttérbe vonulva olvasgatlak benneteket és sajnos (ez nem szép dolog) :? csak kérdésekkel zaklatlak benneteket. DE nagyon sokat jelent nekem, hogy vagytok és mindig energiával tölt fel, ha olvaslak benneteket. :P
Szóval mindenkinek köszönöm :oops:
nóra1
 
 


Lányaim!! :)
Merre vagytok???????????
Itt ülök a gép mellett és várom, hogy végre írjon már valaki.

Úgy kivan a jobb csuklóm. Aszonta az uram, hogy műccsük meg. :shock: Nemengedem. :lol: :lol: :lol:
Tiszta mozgásszervi roncs leszek lassan. :lol: :lol:

Itt kortyolom a kávét. És Hétfő óta GI diéta szerint élek.
Tudom, tudom, hogy kávét sem lehetne, de sajnos az ügyeletek kicsinálnak és ez tart ébren. De különben is olyan haloványan iszom, hogy a büfés néni megütközik a kérésemen, amikor azt mondom neki, hogy fele kávét öntse ki :shock: , a többi pedig tej. Mert ilyet nem szoktak kérni tőle :lol: :lol:

A kollegáim aszonygák szerintük terhes vagyok. Mert tegnap reggel is rosszul voltam, szédelegtem, ma pedig majdnem a kávé szagtól hánytam egy jót. :shock: Szegények ha tudnák, hogy szó sincs erről. :?
Az a gond, hogy amikor érezem a rosszullétet, mérek egy vérnyomást 100/60. És ez alatt. :shock: Úgyhogy én is úgy csinálok, mint Kincsecske. viszem magammal a vizet. A másfél literes köcsögöt :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Norka!
Hogy van a fogad, fogaid??? Megszűnt végleg minden fájdalom??

Csakegy! Neked???? Kiderült már, hogy mi a gubanc??? :roll:

Csók
Vendég
 


Nekem is hasonló problémáim vannak..szédelgek egész nap. És víz nélkül ki sem merek menni az utcára.
Most jöttem haza melóból..a munkahelyen nincs net. Most meg nekiállok rakottkrumplit főzni (remélem a 2 hónapos tojás még ehető :wink: )
Szörnyű ez a hőség...szerencsére bicajjal járok dolgozni, azon nem nagyon érzem..ja és 5 perc az út :lol:
babancs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: