Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Anita,

ne aggódj, minden rendbe lesz... Néha nem jó, hogy ennyire előrehaladott a technika. Nekem is ugyanezt a szöveget írták, mint neked "Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva eltérés nem ábrázolódott. Az aktuális CRL alapján, az érvényes protokoll szerint ..." Ez valószínű amiatt van, hogy ha netán baj van, a kórház védi magát... de lehet, hogy volt már valamilyen perük...

Nekem is anno észrevettek egy amnionszalagot... Aztán voltam a Praxisban, de úgy, hogy egy nappal előtte a rendes dokim látta a szalagot, a Praxisban meg azt mondták, hogy nincs sehol... Na akkor most mi is van....

Nem kell izgulni, szerintem minden rendben lesz :-)

Afp biztos, hogy majd megnyugtat, addig meg ne idegeskedj :-)

Már csak 2 hét és befejezetem a munkát. Utána nem tudom, hogy milyen gyakran tudok írni, mert költözünk és csak szeptemberben lesz netünk :-(

Na pusza

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok,

Meg van az AFP eredményem és ma délután a dokinál is voltam. az eredmény: 1,1 MOM, ami szerencsére jó eredmény.:)
Tegnap a védőnő is felhívott, hogy holnap este be tudnék-e menni mert már rég nem látott. milyen jó, hogy ő gondol rám, mondjuk ez a dolga.:) Úgyhogy holnap oda is megyek. A jövő héten meg a 18.hetes UH-ra. az mondta a doki, hogy ez a legfontosabb UH.

A hétvégén elkezdtem egy babanapló szerűszéget. Már 3 oldal vann benne.:)

Bunny, jó neked, hogy ilyen korán befejezed a melót. Én ha lehet a 7. hónapaig szeretnék dolgozni. Ha az eddigi hónapjaimat nézzük, akkor szerintem bírni fogom, de a nagyja még hátra van.:)

Sziszi,

Taksonyba, csak nem a Dunamenti Lakóparkba költöztök? A honlapjukon láttam bejegyzést egy Sziszi nevű lánytól, azért kérdezem. Nekem nagyon tetszenek ott a házak, pénteken megyünk megnézni, de sajnos már csak pár darab van:(
A kislányotokért meg szurkolok, remélem gyorsan túl lesz majd rajta.

Anita,
Nem felejtettünk ám el! Az eredméynért meg már csak egy hetet és pár napot kell várnod. Nem lesz semmi, csak túlparázzuk ezt a dolgot.

Egyébként látom nagyjából pihire mentünk ebben a nagy melegben. Nem csodálom, szúnyogmentes vízpert mellett lenne a legjobb.:)

Na legyetek jók és jó hűsölést mindenkinek!

csernusn
 
 


Ldanita,

Küldd el az adataidat, a csernus.n@freemail.hu-ra és beírom őket a táblázatunkba, amit pl. az előző oldalon is megtalálsz.

csernusn
 
 

 
 

Kedves Niki!

Én vagyok a bejegyzés!! :wink:

Sziasztok!

Drukkoljatok holnapra!!
Reggel megyünk 8ra porlasztásra..ahogy közeledik a megfelelő pillanat, úgy izgulok jobban, s jobban.:(

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem, igaz? Balcsin voltunk a férjemmel :D Eszméletlen jó volt, s szerencsére pont jó időt fogtunk ki, végig napsütés... Igaz, hogy a hőség szinte elviselhetetlen volt, de a nyugalom abszolút kárpótolt ezért.
Én pénteken voltam AFP-s vérvételen, aminek csak 10-én tudom meg azeredményét, s ultrahangra is csak a 20.(! :( ) hétre, pontosan 20-ára kaptam időpontot. Ezért valószínű elmegyek 4D-re. Tudja vki esetleg, hogy mennyibe kerül a Praxisban? S légyszi vki nyugtasson meg, hogy ha holnap felhívom őket, akkor a mondjuk a jövő hétre kapok időpontot. Már nem bírok 3 hetet várni...

Sziszike!

Én nagyon drukkolok nektek. Minden rendben lesz, ne aggódj!


Kataa!

Köszi, aranyos vagy. Bízom benne, hogy most minden rendben lesz, bár persze halálra aggódom magam. Egyébként én is szívesebben dolgoznék, ha lehetne. Bár itthon is akad tennivaló jócskán, mindössze az a probléma, hogy egyedül vagyok. Ilyen hőségben nincs kedvem kimozdulni, s persze az állandó 'pisilhetnék' miatt sem teszem...

Kép
Kép
szana80
 
 


Niki!


Gratulálok, ez valóban jó eredmény :D

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Én holnap megyek afp-re, aztán utazunk is le anyuékhoz. Úgyhogy nem tudom mikor jövök legközelebb.

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Sziszi,


Remélem minden rendben volt, gondoltam ma rátok.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Kedden voltam orvosnál, minden rendben, azon kívül, hogy beletolattam a dokim kocsijába. :oops: :lol: Szerencsére nem lett semmi gáz.
Éppen panaszkodtam neki, hogy nincs semmi terhestünetem, se a mellem nem változott, hasilag se érzek semmit, és hányingerem sincs már több, mint egy hete. Erre tegnap hánytam egy egészségeset. :lol: Azt mondta, hogy tapintással úgy érzi, nő a baba, de ha úgy gondolom, vagy lenne barnás vérzés, menjek be, és csinál uh-t. De legkésőbb 2 hét múlva megyek 12 hetesre.

Tontica, láttam, elhagytál minket. :cry: :cry:
Vendég
 


HavTunde:

Nem hagytalak el Titeket csak a masik topikban is annyira szimpik a lanyok es ugy latom hozzam kozelebb allnak "terheskorban". Nagyon sok helyre irok mar, nem gyozom kovetni. Bocsika!

A hanyas nagyon jo jel :lol: marakinek, en eddig meg megusztam bar a fiammal se hanytam egyszer sem.

En most mar egyertelmuen erzem hogy feszul az alhasam, fajnak a melleim es nagyobbak lettek, ha megnyugtat menjel el ultrahangra de ha a doki szerint no a baba akkor nincs ott semmi gond!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Szana80!

12000 ft a praxis, de ha regisztrálod magad a babaneten, akkor kapsz 1000 ft kedvezményt. A regisztrációs számodat mondani kell amikor időpontot kapsz :-) Számolj azzal, hogy kb 2 hét.

Cic!

Jó pihenést :-)

Sziszike1000!

Ne izgulj, minden rendbe lesz :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkolást, végül nem történt beavatkozás..
Az altatós elfelejtette mondani, hogy vizet se adjak neki.
Este 6kor evett 8kor szopi, majd alvás után ivott.
Állítólag 5ig ihatott volna, mert a víz is feljöhet és megfulladhat.
Szóval el lett halasztva, ami megkönnyebbülés volt nekem.

Kiderült Anna híres lesz, csoda gyerek...2 és fél éves volt a legfiatalabb gyerek, akinél csináltak ilyet..Magyarországon.
Lefényképezték és állítólag róla szólnának az előadások, szemináriumok..
A doki 20-ára adott időpontott, megint csütörtökre.
Ő szabin lesz, de megszakítja a szabit, csakhogy ő csinálhassa a műtét. Az ő neve legyen a csoda gyerek mellet. Híresség ilyen áron..
Szóval azt modták meg kell csinálni a porlasztást, mert a veséjére is mehet, ha nőne.
Szóval sok-sok?? van bennem, de a végső döntést a főnővér adta meg. Azt mondta, ha ilyen fontos nekik, akkor biztos nagyon oda fognak figyelni a műtét során és nem vállalták volna el, ha biztos a siker.
Van benne valami. Azt mondta még örülhetek is neki, mert tutti minden tökéletes lesz.
Remélem.
Szóval lányok nagyon köszönöm az izgulást, kérlek 20-án megint tegyétek ezt. Hiszek benne, hogy ez okkal történt, így.
Legközelebb minden jó és tökéletes lesz..nagyon fogok igyekezni!

Párom azt mondta szeretné, ha egy 20 hetes kismama a pici mellett aludna, így valószínűleg ágyat is kérünk.
Most nyugalom van bennem és örülök, hogy, így történt-viszont bosszant, hogy már túl lehetnénk rajta, ha az latatós jól tájékoztat.
Annyira készültünk..

Olyan jó ez a is eső!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

Voltunk a heten UH-n,minden rendben a picivel 270gramm,BPD 44mm,FL 28mm,HC:154mm, AC 143mm.Es a mostani allas szerint kisfiu lesz a dragam :lol: viszont az elozon Lanyt mondtak,ugyhogy most talaljuk kis mi is az igazsag,par het mulva elmegyunk egy 3D-rees ott tuti kiderul :D Nagyon orulok hogy egeszseges es jo kis strammnak nezett ki.Alex is velunk volt,csodalta a kepernyot,a doki meg mutogatta neki hogy mije hol van.

Bunny
Igen 3 evesig nem rughatnak ki ezt en is tudtam,onnan hogy tobb kolleganomet csak utana kuldtek el...

Niki
LEhet gyes mellett si mar 8 oraban dolgozni,es a csaladi potlek is jar munka mellett is.

Szana
Hat igen a munak enggem is mar csak a tarsasag meg alegkondi miatt vonz :wink:

Tunde
Doki kocsija :oops: Biztos minden rendben van,plane ha hanytal is.En meg tegnap is,mar ugy de ugy unom hogy hetente meg egyszer elkap...

Sziszike
Ujra megy a drukk 20.-ra!!!

Pusz
kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziszike, megy a drukk 20-án, csak ne felejts el időben szólni, tudod, kismamák vagyunk... :oops: :lol: :lol:
Biztos minden rendben lesz, én se hiszek a véletlenekben.

Kata, juj, de rossz, hogy 19 hetesen is még rosszul vagy néha.
Reméljük nem tart sokáig!

Jdora, merre vagy? Remélem minden ok Veletek, és csak időhiány miatt tűntél el!
Vendég
 


Sziasztok!
Cicmerák! A mensit mondta a doki, hogy alapul veszi a 16. heti AFP-nél, de a röhej az, hogy nem szerette volna, ha bebumlizom éhgyomorra a SOTE-ra, ezért most a IV. kerületben kuncsorgok, hogy valaki utaljon be az SZTK-ba. Talán az egyik barátnőm segít ebben, ha nem, akkor lesz egy utam a SOTE-ra a beutalóért, és még egy majd a vérvételre :-( Na mindegy, én talpalok bármennyit, csak jót halljak!!!!!!!
Csernun! Azért nem küldöm el az adataimat, hogy a táblába bekerüljek, mert bár eddig nem voltam az, most nagyon babonás vagyok. Ne haragudj, ígérem hogy később amikor már lenyugszom akkor ezügyben jelentkezem!!!
Lányok! Ezekben a magánrendelőkben ahol 3-4 D-s UH-t készítenek, ott orvos néz, aki ért is a dologhoz? Vagy csak felvételt készítenek a babinkóról? Azon gondokodtam, hogy elmennék, és ott is megnézetném, hogy minden rendben van e odabent. Megnyugtatna!
Anita
ldanita
 
 


Sziasztok Lányok,


Nagyon leült itt mindenki! Csak nem nyaraltok? Mi elvileg a jövőhéten megyünk szabira két hétre, de hogy megyünk is valahova, az szeritnem az utazás előtt egy nappal biztosan kiderül:)

Csütörtökön megyek a 18 hetes UH-ra, már nagyon várom.

Ldadnita,

Elvileg rendes UH-s-nak kell megnéznie szerintem. A szonográfus az csak egy papaír, vagy orvosi szakirány? Ezt nem tudom.


Sziszike,


Sajnálom, hogy várnotok kell megint, de majd csak túl lesztek rejta és után minden jó lesz. A TV-ben benne lesztek majd?:)

Egyébként ne aggódj, biztosan minden rendben lesz.:)


Szoktátok az őszi topikot olvasni? Rengeteg hasznos infó van benne nekünk is?

csernusn
 
 


Sziasztok!

Ha beférek, én is bejelentkeznék. Pénteken töltöm be a mágikus 12. hetet.
Eddig nem jelentkeztem, mert az elmúlt 6 hétben feküdtem, de most már úgy néz ki minden rendben, ma jöttem először dolgozni. Még kicsit hasfájósan, de remélem, már csak nem lesz baj...
Úgyhogy remélem sokáig maradok.
Még nem olvastam vissza, még az 5. héten, mielőtt lefeküdtem, benéztem, de most majd mindjárt nyomtatok, és megyek haza pihenni és olvasgatni :)

winnie
winnie27
 
 


Szia Winnie! Miért kellett feküdnöd? És meddig tervezed, hogy dolgozol?
Vendég
 


Sziasztok!

Már októberben volt egy elhalt baba, így eleve óvatosabb volt a doktornőm, meg aztán pecsételtem, vérezgtettem az 5-7 héten, ezért kellett feküdnöm, meg kaptam Utrogestant.
Első baba lesz, már nagyon várjuk, reméljük, most már minden rendben lesz.
Engem így elég sokat ultrahangoztak, legutóbb múlt héten, akkor már 38 mm volt, kis kezecskékkel, lábacskákkal, és még mozogni is hajlandó volt. :)

Dolgozni elvileg ha minden rendben van, tervezek sokáig, úgy a 7. hónap végéig, de persze ember tervez...... az első heteket sem így terveztük :)

És azért csak most jelentkezem, mert egyrészt az előzőnél elég hamar bejelentkeztem a most nyári babákhoz, és így babonából sem akartam, na meg ahol most lakunk nincs internet, majd októbertől, ha elköltözünk, remélem...

winnie
winnie27
 
 


winnie :)

Pénteken leszünk mi is 12 hetesek!!! :)
mot
 
 


Sziasztok Lányok,

Mivel semmi érdekes nem történik velem, holnap reggelig (18 hetes UH:)))), ezért csak annyit írok, hogy üdvözlöm az újakat és ha szeretnétek csatlakozni hozzánk, és szeretnétek, bekerülhettek a 2006/2007 téli babák táblába. Holnap felrakok egy frissítést belőle, és meglátjátok milyen.

Winnie,
hasonló cipőben jártunk mi is tavaly, de szerencsére nekem most semmi sem jelentkezett eddig, csak a gömbölyödő pocakom.:)

csernusn
 
 


Sziasztok Lányok! Végre ma összeszedtem a bátorságom (nem szeretem felhívni a dokim, pedig egy tündér aranyos), és felhívtam megkérdeztem, hogy akkor most pontosan mikor is menjek AFP-re, mert ugye megbeszéltük, hogy ne menjek be a SOTE-ra, hanem itt az Újpesti SZTK-ban csináltassam meg. Holnap töltöm menstruáció szerint a 16. hetet, de UH szerint már a hét elején töltöttem. Szóval azt beszéltük meg, hogy jövő héten hétfőn ha levetetem a vért, az jó lesz, mert amit én szerettem volna, hogy pénteken szerinte korai, és nehogy rossz legyen az érték mert nem jó időben vették le.
Mivel a fiam idejéből eladtam az összes kismama ruhámat, így újjakat kell vennem, és megvettem az első nadrágot. Olyan jó érzés, oda vagyok.
Winnie, én is mint Ti így jártam, az előző babánk tavaly augusztusban ment el, most a barnázás miatt a 12. hétig Utrogestant kaptam, ma meg már igaz lassan, de kezdek megnyugodni :P
Anita
ldanita
 
 


Sziaaztok
Latom mindenki nyaral valahol :D En emg nem,max itt a huvos irodaban,de igy babasan meg minidg jobb mint a meleg jatszoteren :wink:

Tunde
Mar nem vagyok rosszl,a 16.hetig volt rosszabb,azota meg a mult hetig heti egy rosszullet volt.Most mar nem.De azert tudtam enni rendesen egeszsegeseket,meg is latszik a verkepemen,jobb mint nem babasan :!: :D Ja es 3kg-t hiztam,most vagyok 53.A rendeloben a multkor mindenki huledezett hogy milyen karcsu vagyok.Mondtam hogy nekem ar van otthon egy orokmozgom.Ez a titka :wink:

Ldanita
Melyik Soten szulsz?
3D-n alataban szonografus vizsgal,nehany helyen doki.En most ugy dontotem dokihoz megyek inkabb,de a jo szonografus is sas szemmel rendelkezik :lol:

Winnie
Gratulalok a babahoz,es pihenj azert sokat.En is dolgozom,igy gyorsabban megy az ido :lol:

Lanyok
Nem reklam,de van meg ket elado uj kismami felsom,ha erdekel valakit kuldok kepet is.Kulfoldon vettem oket,szepek es olcsok.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Kata, én megnézném a felsőket.
havtunde@gmail.com
Vendég
 


Tunde
itt tudod megnezni:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Remelem ez mukodik,ha nem akkora Kinal rovatban a Kismamaruha topicban en vagyok az utolso hirdetes.
Koszi
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Tunde
Szolj ha nem talalod,mert akkor otthonrol elkuldom neked a kepeket.

K

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Botond vagyok. Kedvesem ma volt először védőnőnél. Holnap 12. hét megyünk UH-ra tarkóredőt nézni!!! :)

Február 2-án mentünk a BMC-be az első megbeszélésre pocaklakó ügyben!!!

Kellemes napot Mindenkinek!!!
mot
 
 


Sziasztok,


Ma voltunk 18 hetes ultrahangon, és igen jó eredményekkel jöttünk ki és fülig érő szájjal. A doki azt mondta, hogy szerinte fiu, és mutatott is nekunk egy lógó "oszlopocskát" a lábai közt, ugyanis a kislurkó a fenekét mutatta. A méreteket nem tudom, mert azt nem hoztam a munkahelyemre. szerintetek menniyre bízzam el magam?


Kataa,

A kisfiút beírjam, vagy várjunk még valameddig? Én sem vagyok benne biztos, hogy egy vélemény alapján elhiggyem. Pedig jó lenne.:)


És így néz ki a táblánk most, sok változás nincs benne.

Kép Kép

csernusn
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztató szavakat, most már én is kezdek megnyugodni, persze még mindig iszonyú lassan közlekedem, hiperóvatosan, semmi megerőltetés, de legalább már nem kell feküdnöm. Én is holnap hagyom el az Utrogestant, jövő pénteken megyek UH-ra legközelebb.
A sok rosszban az volt az egyetlen jó (azon kívül, hogy láttam az összes vb meccset :D :D :D ), hogy a jó sok ultrahang miatt láttam a folyamatos fejlődést, először kis petezsák, majd petezsákban szikhólyag, majd szikhólyag egyik fele megvastagszik és elkezd pulzálni, majd 8 mm, 17 mm, 38 mm :) ez tök jó volt.

És 1 nap alatt persze nem végeztem, de tegnapra végigolvastam az összes hozzászólást, így nagyjából képbe kerültem... 9 * közel 30 oldal nyomtatva... :)

winnie
winnie27
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, csak hogy nehogy kitöröljetek a tábliból, mert így eltüntem! :lol:
Holnap megyünk nyaralni egy hétre, már nagyon várom. Tegnap voltam dokinál vizsgálaton és UH-on, minden rendben volt.
Komolyan olyan furcsa, nincs rosszullét, nincs fáradtság, csak néha egy kis émelygés, bár Nórinál is jól bírtam végig. Bár ott a második hónaptól otthon voltam betegállományban, nem volt semmi dolgom, csak azt figyeltem, hogyan nő a pocakom! :) Hát most más a helyzet! Manci mászik ezerrel, leköt rendesen...
Örülök, hogy mindenki rendben van, sajna most mennem kell. Szép napokat!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Kata, most egy szőkenős kérdésem lesz: az 50cm mellbőség, az 2x50cm, ugye? :oops: :oops: :lol:
Ha igen, akkor a csíkos érdekelne!
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

REggel voltunk UH-n!!!

CLR : 48 mm, tarkóredő 1,8!!! :)

Ficánkolt a vízben!!!

Nagyon boldogok vagyunk!

Mindjárt rakok fel képet!!!

:)
mot
 
 


Kép
mot
 
 


Sziasztok Lányok és Fiúk:)!

Mot,

Tök jó, hogy minden rendben van, és jó olvasni a boldogságotokat. :)


Winnie,

Az utrogestant érthetetlenül velem a 17. hétig akarta az orvos szedetni. Nem értem miért, mert a leleteim tökéletesek voltak, és a gyógyszer leírás csak a 12.hétig javasolja. Én öntörvényűen fokozatosan leszoktattam megem ról a 14.héttől, már csak egyet vettem be naponta, és kb. a 16. héttől meg leálltam.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Niki,

Neked bevenned kellett, én a kellemetlenebb kúpos változatot kaptam.... napi kettővel. és reggel elfogyott :) csak azzal szívtam, hogy közben hiánycikk lett, és körbe kellett hívni az környékbeli patikákat, hogy hol a túróban van még esetleg egy doboz...
ja, és tegnap küldtem emilt az adatokkal, hogy majd bekerülhessek táblicskuba :)


Ma megyek védőnénihez kiskönyvért :)
Apjuk ki is fejtette, hogy milyen disznóság, hogy csak kismama könyv van, kispapa könyv pedig nincsen :D ;)

Mot,

a ficánkolásról jutott eszembe, hogy mi pont ezért babócát ficánkának hívjuk. Igaz, hogy legutóbb ébresztgetni kellett, hogy ficánkoljon, de akkor is... :)

Jövő héten én sem leszek, de a pénteki UH-mra azért persze hazajövök.

winnie
winnie27
 
 


Sziasztok!
Winnie, nekem is úgy volt, hogy elfogyott az Utrogestan, és telefonálgatnom kellett, hogy melyik patikában fogok kapni, mert én is hüvelyit kaptam napi 3x1-et :-( Aztán azt hallottam, hogy az Utrogestanról le kell szoktatni a szervezetet, nem csak úgy abbahagyni, de a dokim azt mondta, hogy nem szükséges, és mivel elfogyott, és nem kaptam több dobozzal, így hagyjam el. Hát ha minden igaz ennek már 1 hónapja, és nem volt gond, most már ne is legyen! Mindegy, már túl vagyok rajta...

Kataa, a I. Szülészeti Klinikán fogok szülni.
Hétfőn megyek az AFP levételre, aztán izgulhatok az eredmény miatt...

Jó meleg van kint, remélem azért mindenki jól viseli magát, a nyaralóknak jó nyaralást:
Anita
ldanita
 
 


Hahó, Lányok, de nagy a pangás!

Körkérdés: Ti jól vagytok?

Én pocsékul érzem magam, totál le vagyok gyengülve, anyukám szerint tuti vérszegény vagyok. Szerdán végre elmegyek vérvételre, hát kíváncsi leszek az eredményre. Ja, és szerdán lesz a 12 hetes uh is!
Ti szedtek vitamint? Én amióta kihánytam az Elevitet, nem tudom lenyelni, pedig próbálkozom, de mindig öklendezés és kuka a vége.

Ha esetleg van győri Anyuka, aki olvas minket, én örülnék, ha bejelentkezne! :lol:
Vendég
 


Davallia, a corpus luteum az a sárgatest.
Vendég
 


Pontosan: a jobb petefészekben 20mm-es sárgatest van.
Vendég
 


Sziasztok

Niki
Gratula neked is a kisfiucskahoz :D A logo valami eleg meggyozo,nem igaz? :lol: Ird be a kisfiut nyugodtan a tabalaba,de megyunk a kozeljovoben 4Dre es akkor majd megerositem :wink:

Winnie
Biztos minden rendben lesz mar :lol: Fo a pozitiv hozzaallas,a orokos izgulas nem tesz jot a babanak sem.

Mot
Gratulalok a babahoz,ez gyorsan osszejott :wink: mar olyan jo kis baba formaja van.

Ldanita
Es ki az orvosod ott?En Alexet ott szultem ,a dokim nagyon szuper volt,egyedul ot sajnalom otthagyni ott.....

Tunde
Posta ment ajanlottan :)
En tegnap voltam ilyen levert,meg is figyeltem,hogy ha otthon vagyok,plane anyueknal jobban elhagyom magam :oops: Itt az irodaban eszembe sem jut rosszul lenni :lol:
En szedek Elevitet mar az elejetol fogva,jovo heten valtok vasra.En is hanytam,sot lehet hogy tole,de valahogy megeroszakoltam a gyomrom es lement azert. MagneB6-t is szedek 2*1,az jo volt a hanyingerre.Ja meg neha Kalcium Sandoz pezsgotablettat,mert ejjelente gorcsol a labam :evil:

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Davallia, hát, nem kéne ott lennie. Nem akarok baromságot írni, de lehet, hogy most is termékeny vagy, volt már ilyen, hogy 2 baba a pocakban, 1 hó korkülönbséggel. De lehet, hogy vmiért "ottragadt".
Keress rá a google-n.

Kata, köszi a csomagot, kijött az 500Ft-ból?
Vendég
 


Davallia!
Bocs, hogy belekotyogok (de néha beleolvasok ebbe a topicba is, mert érdekel mi van Veletek, és készülök közben lélekben a kistesó-projektre :lol: ), csak hogy ne aggódj miatta, semmi gond azzal a sárgatesttel:

A sárgatest - corpus luteum, az ovuláció után képződik a petefészekben, és a progeszteron nevű hormont termeli. Ha terhesség nem alakul ki, akkor a corpus luteum degenerálódik (visszafejlődik). Ha terhesség alakul ki, akkor fennmarad és hormot termel az egész terhesség alatt. (ha nem termel elég progeszteront, vagy elsorvad az korai vetéléshez vezethet)
A sárgatest progeszteron termelése az első hetekben kulcsfontosságú, aztán a magzatburok a 3-4 hónapban fokozatosan átveszi a progeszteron termelést.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Kataa! Nem veled beszéltem meg, hogy Dr. Papp Csaba milyen jó orvos? Merthogy hozzá járok! (És persze tényleg nagyon aranyos!)

Ma megvolt az AFP vérvétel, olyan aranyos volt a IV. kerületi SZTK-ban a nővérke, hogy teljesen le voltam döbbenve. Megkérdeztem a tarkóredőt is, hogy nálunk milyen nagy volt, és erről neki mi a véleménye, és elmondta, hogy szerinte azért volt nagyobb, mivel a baba idősebb volt mint amikor mérni kellett volna. Mivel a CRL 72 mm volt, szerinte nem rossz a 2,7 mm, de majd az AFP eredményből úgyis kiderül. Megnyugtatott, hogy ilyen alaposan mindent elmondott, most már úgy vagyok vele, hogy mindenki megnyugtat, akkor csak nem lehet baj.

Anita
ldanita
 
 


Anita
De feledekeny vagyok...hiaba na kismamiagy :lol: Tenyleg a masik topicon beszeltuk meg :D Hat a dokiban tuti nem fogsz csalodni, a tobbihez meg sok szerencset kivanok :roll: Kivanom hogy komplikacio mentes legyen a bent toltott 5 nap,mert csak igy lehet kibirni...

Tunde
Persze eleg volt a postara.Szolj ha megkaptad.


Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok Csajszik!

Elköltöztünk!!!! :D Sajna a gép kb 3 hétig be sem volt kapcsolva, így nem jelentkeztem, de remélem mindenki jól van! Majd igyekszem minél hamarabb visszaolvasni!

Ma már 23+2 vagyok, a héten megyek uh-ra. Szerencsére minden rendben velünk, Babszem sokat mozog, bár bőven sem annyit, mint anno Jázi. Én is elég jól viselem ezt az áldott állapotot, bár kicsit fáradt vagyok a sok pakolás végett.

Na, hirtelen ennyi, majd igyekszem minél hamarabb jönni.

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok Csajszik!

Elköltöztünk!!!! :D Sajna a gép kb 3 hétig be sem volt kapcsolva, így nem jelentkeztem, de remélem mindenki jól van! Majd igyekszem minél hamarabb visszaolvasni!

Ma már 23+2 vagyok, a héten megyek uh-ra. Szerencsére minden rendben velünk, Babszem sokat mozog, bár bőven sem annyit, mint anno Jázi. Én is elég jól viselem ezt az áldott állapotot, bár kicsit fáradt vagyok a sok pakolás végett.

Na, hirtelen ennyi, majd igyekszem minél hamarabb jönni.

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


upsz, bocsi :)

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, ne haragudjatok!
Mi még hivatalosan nagymamázunk, csak feljöttem a 18. heti uh-ra. Tök jó volt :) Bár biztos fújtak rám az előttem várakozók, mert én mentem oda utoljára, és elsőre hívott be a dokim :oops: :wink:
Szóval a mostani méretek szerint meg nagyobb a koránál :shock: de hát ez legyen a legkevesebb bajom :) Már a neme is látszott, de merem még beleélni magam, inkább még elballagok egy 4D-re.
Az afp is jó volt, 16+3 hetesen 1,3 Mom.

Adatok most:

BPD: 44 mm (két halánték közötti t)
OFD: 54 mm (homlok-tarkó közötti t)
HC: 154 mm (fejkörfogat)
APD: 42 mm (gerinc- hasfal)
TAD: 41 mm (mellkasi átmérő)
AC: 131 mm (haskörfogat)
FL: 31 mm (combcsont)

És még ezt írta: Ép koponya konfiguráció. Arckoponya: eltérés nélkül.
Gergincoszlop követhető, csigolyaívek zártak, megtartottak. Szív: négy üregű, billentyűk ábrázolódnak.
Gyomor és hólyagtelődés látható.
Végtagok csöves csontjai jól ábrázolódnak, épek.
Placenta: a hátsó falon tapad.
Köldökzsinórban 3 ér.
Magzatvíz mennyisége : átl.
a mért értékek 18 hetes, 5 napos graviditásnak felelnek meg.

Úgyhogy most megnyugodtam :lol:

Reggel indulok vissza, úgyhogy megint nem leszek sokáig.

Az újaknak üdv :)

cic
cicmerák
 
 


Sziasztok,


Én is a szabadságomat töltöm, úgyhogy csak röviden kérdezek, hogy most nem értem, nálam a 18 hetes UH-n, a leletemre csak 3 adatot vittek fel, (lehet, hogy a többit is megnézte, de mondani nem mondta)+ a magzatvizet. Most nekem kellett volna mondnanom, hogy a többit is vezessék rá a leleltre vagy csak mivel minden rendben volt, nem tértek ki rá. Egyébként jók az eredményeim, csak nem értem nekem miért ilyen kevés adatot mértek.:( Lehet, hogy nekem kellene többet kérdeznem?

csernusn
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

A véleményetekre vagyok kiváncsi!!! :)

Az AFP az ugye megy menetrend szerint (mikor is??)! Visztont többen mondják, hogy éredmes az Istenhegyi Géncentrumban aranyáron vérvételes teszteket csinálni!!!

Meséljetek!!! Kép
mot
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?