Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Előre is köszi!

A címem:
Andi+Zsolti@freemail.hu
De most nem is vagyok biztos benne! :oops:
Szólj, ha nem találsz.

Andi
Kép
zsandi
 
 


ezt az email-t nem fogadta el, a másik tzsa@freemail.hu nem jó a Messengerbe?

KépKép
zsuzsi78
 
 


hogy kell a Lilypie-t használni nekem nem jelenik meg.
zsuzsi78
 
 

 
 

Elküldtem a madárcsicsergést erre a freemail-ra.
De azt is csinálhatjuk hogy te veszel fel partnernek zsukarsai@freemail.hu
zsuzsi78
 
 


még egyszer megpróbálom
bocsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Csajok!

Hulla vagyok. Öreg vagyok én már az ilyen bulikhoz. 3 órát aludtam, de persze egyedül vagyok szolgálatban a két gyerekkel. Nagyon jól éreztük magunkat.Mint a régi szép időkben. Képet majd teszek fel, de most a csajszi a kezemben van.

Andi: Szívesen nektek adom az Aventos kupakjainkat, elküldöm postán, csak írd meg a címet. Egyébként a menetnél eresztenek egy idő után. Nekünk is folyt. Pontosan melyik rész az a kupak? Mieink teljesen újak, nem használom őket.


A hasatok óriási volt, hát azt nem irigylem Tőletek.

Megyek sziesztázni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsandi:én is tudok kupakozt küldeni :lol:

Eladtam a mellszívót a csajszinak, élőben még annyira sem volt szimpi!!! :shock:

Most értünk haza, majd mesélek, csak megyek most pakolászni!!!Már hiányoztatok, főleg, hogy tegnap mindenki eltűnt!!! :roll:

További jó 7végét!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lefelé a fél órás út 1 órás lett a nagy dugó miatt az M7-esen,Szonikám kiborult, jól leizzadt, minden baja volt.Na mire leértünk a pasas már ivott, de tűrhető volt, bár megint szörnyű erőszakos volt.Mindíg csalta a gyereket, hogy menjen vele, meg puszilgatta, de Szonikám nagyon nem akart vele lenni, mindíg hívott mást:anyámat vagy a jóapját.11-re értünk le, megebédeltünk, Zsombi evett aztán jöttünk is háromnegyed 3 körül=bőven elég volt, mi nem éreztük jól magunkat, de a kiscsaj elpancsolt 1 lavórban!!!! :lol: :lol: Meg a végén ez a barom anyám pasija félrehívott, hogy ne egyek kenyeret, tésztát(célozgatott, hogy fogyjak le!!! :twisted: ), mert olyan szép a fejem, mondtam, hogy majd én megoldom:minek kell belepofádzani!Elmondanám, hogy ő gyerekszülés nélkül is úgy néz ki, mint egy 15 hónapos terhes!!!!!Gyűlölöm!!! :twisted: Vissza felé tudtunk jönni, de az út végén, olyan tömegkarambol volt, már az útszélén voltak az autók kb 10!!!!Biztos benne lesz a híradóban, lehet, hogy a zuhéban megcsúszott az egyik, a többi meg nem bírt megállni!!!! :(
Röviden ennyi!!!
Edit:most melyik buli volt????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, igen, rosszul írtam, de azóta már "találkoztunk". Tényleg a tzsa-s a jó. Az Andi+Zsolti csak a nevünk. :oops:

Vonalzó: rákattintasz valamelyikünk csíkjára, akkor megnyílik a lilypie honlap. Ott a Baby & Kids Birthday fülre kell menni. Beírod Szandi születési dátumát, kiválasztod a neked tetsző csíkot, figuárt, beírod a nevét, vagy amit szeretnéd, hogy megjelenjen, esetleg képet töltesz fel (kicsinyítsd le), majd a Create Ticker. Akkor megjelenik az elkészült vonalzó, alatta pedig három ablak, mindegyikben érthetetlen blabla. A középsőt másold át a profilodban az aláírás részhez. És akkor megjelenik majd mindig itt, ha írsz. Ha nem sikerül szólj, segítek.

Edit!
Én meg azt hittem, ma este lesz a buli. De akkor már meg is volt. De jó, hogy jól éreztétek magatokat. Várjuk a képeket. Párod dolgozik, hogy egyedül tartod a frontot?

Bmo!
Látom ti is túl vagytok a mai napon. Azért összességében tú lehetett élni, ugye? Jól kifogtátok a forgalmat. Visszafele karambol az eső miatt? Nálunk nem esett.

Lányok, nagyon rendesek vagytok, hogy elküldenétek nekem a kupakokat. De nem kérem ám ingyen! Majd írok pü-et a címemmel, de csak akkor küldjétek, ha nektek már nincs rá szükségetek!!! És utánvéttel, akkor megkapjátok később a pénzt!
Az az áttetsző valami hiányzik csak, amit a cumira lehet pattintani. Na, ezt most jól megfogalmaztam. Inkább majd lefényképezem, úgy egyértelműbb.

A mai napom kicsit kaotikusra sikerült, kicsit fel is húztam magam vásárlás közben, majd elmesélem, de most mennem kell Flórát pesztrálni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi!

Most látom, hogy némelyik üzeneted végén ott a csík! Akkor mégiscsak megy. De miért nem jelenik meg mindenhol?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi, Zsuzsi:felvettelek titeket msn-re, ha nem gond???!!! :shock:

Most voltunk kicsit vásárolni a kölykök nélkül, felüdülés volt, hogy nem kellett a Szoni után rohangálni!!! :lol: Persze amit szerettünk volna az nem volt:papucs nekem, páromnak cipő, úgyhogy holnap célba vesszük a Kőbazárt!' gyerekkel, Zsombit nem szeretném végig hurcolni a fél városon, ha van más lehetőség is!!! :lol:

Zsandi:engem ne pénzelj a kupakért!!!!Ha kell elküldöm, azt nem garantálom, hogy nem használtuk, de lehet hogy van olyan is!!!A természetgyógyász nincs elfelejtve, de tegnap írt sms-t, hogy hétfőn hívjam, mert tegnap tanfolyamot tartott!!!! :wink:

Julcsi:remélem valami nagyon jó dolgot csináltok a kis családoddal aezen a két napon!!! :wink:

Edit:megvagy még??,Jó fáradt lehetsz, de aki éjjel legény az legyen legény nappal is vagy hogy mondják :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bmo!

Naná, hogy nem baj, hogy felvettél Messengeren. Láttalak, én is felvettelek. :wink:

Én ma fél 1 körül indultam a törpékkel. Keszthelyen leparkoltam, babakocsi ki, gyerekek ki, tea, pelenka, játék, meg ami kell. Berohantam velük a DM-be, ami 1-kor zárt, tehát a hátralevő 3 perc arra volt kb. elég, hogy a bejárattól eljussak a sorok között a babakocsival a pénztárig. Szinte nem is vettem semmit, mehetek mégegyszer. :( Aztán irány a bababolt, textilpelust akartam venni. Nyitom az ajtót, eladók bentről néznek. Próbáltam egyszer, aztán mégegyszer, nem fértünk be. Eladók még mindig néznek. Gondoltam, akkor kapjátok be, majd más boltban elköltöm a pénzem, közöltem, hogy Viszlát, és eljöttem. Ezen teljesen felhúztam magam, hogy pont a bababoltba nem férek be ikres babakocsival. Ha kocsma lett volna, az OK, na de ez!!! :evil: Az menjen oda vásárolni, akinek van gyereke, de akinek kettő van, az ne. :shock:
Gondoltam, sebaj, megyünk a gyógyszertárba, tápszert kellene kiváltani. Laza 3 perc és 2 ember segítségével túljutottam az első ajtón, de kár volt, mert a belsőn már esély sem volt. Így a két ajtó között hagytam a babákat kocsistól, és bementem. Az őrült kiszolgálási tempót követően (jó pár perc volt), közölték, hogy sajnos nincs tápszer. :shock: Nem baj, fogkeféjük az volt sok... Ezen a ponton úgy gondoltam, hogy hazaindulok Anyuékhoz, nem kockáztatok meg még egy ajtót és még egy hiánycikket. Abba már bele se merek gondolni, hogy aki tolószékkel kénytelen közlekedni, az hogy jut el ilyen alapvető helyekre. Biz Isten, ha a kocsmaajtón nem fértem volna be, azon nem akadtam volna ki. (Lehet, hogy ott beférnék egyébként.)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Ma szuper napom volt.
Kimentünk a barátainkhoz Szentendrére. Spontán ötlet volt, mert már olyan régen találkoztunk. Annyira aranyosak voltak. Nekik is van gyerekük 2 és fél éves. Teljesen odáig voltak, hogy a Szandi milyen jó baba. Szinte csak enni kelt fel, gondolom a jó levegő rá is hatott. Ők is tápszeresek voltak és talán így könnyebb, nem kell magyarázkodni, miért nem szoptatok.

Úgy volt, hogy holnap megyünk a szüleimhez, de mivel a tesómék is mennek inkább hétfőre, raktuk. Anyuék nem tudják a megcsalás dolgot, mi meg nem nagyon akarunk találkozni a sógorommal.

Márti: ok a Messenger, de én nem nagyon használom. Azért valamit sikerült pihenned is anyukádéknál? Én azért is szeretek a szülőkhöz menni, mert tudom, hogy figyelnek a babára.

Andi: köszi a segítséget, de nagy nehezen rájöttem, ha megszerzem a Cd-t Messengeren átküldöm. Milyen mese zenére gondoltál?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsandi:ez nem semmi, hogy így jártál tegnap, engem is bosszant, hogy azért mert két manótok lett egyszerre ilyen akadályokba ütköztél!!!!!Szerintem , ha majd kocsmázni mentek akkor biztos több sikerrel jártok!!!! :lol:

Zsuzsi:látod vannak még családok, akiknek tápos a babájuk, most ezek társaságát kell keresni!!!! :lol: Én is sokáig rosszul éreztem magam, ha kérdezgetik, hogy szopik-e még???Miért kell bűntudatot éreznünk emiatt!!!????senkinek semmi köze hozzá!!!!

Messenger:mióta vagytok én sem sokat lógok rajta, de azért biztos ami zihher! :wink:

Anyáméknál nem tudtam pihizni:ez a baromarcú, még a kiscsaj hisztije közt is felhúzott.Persze kényeztették mindennel, kapott jégkrémet, montam jó de csak ha elolvad,persze ezen kiakadt Szonikám, hogy nem most rögtön, próbáltam a lelkére beszélni, hogy ugye most volt torokgyuszija, nyugtatgattam erre ez a félőrült nyomja a rizsát, hogy menjen oda hozzá a gyerek, nyúlt érte, a Szoni kapaszkodott a nyakamba...ha anyám nem jön(tört 1 db tölcsért ettől megnyugodott, én már nem tudtam ilyenre gondolni, mert majd felrobbantam, hogy még ebbe is belepofázzik!!!! :twisted: ), nem állok jót magamért!!!Szoktam erőteljesen, határozottan beszélni vele, akkor leáll ,na de kinek van ehhez energiája, meg akkor nagyon felbosszantom magam!!!!Meg neki minden újdonság volt, mert csak felszokott ugrani, ha erre járnak anyámat kirakja meg felveszi (hálistennek nem kell sokáig elviselni)!Hogy a gyerek bilibe pisil, hogy segít teríteni, hogy egyedül eszik,, most fényképezzek....szóval ha éppen relaxáltam akkor is megzavart!!!!!! :twisted:
Szóval ha én lazítani szeretnék akkor a cél
:nővéremék vagy apukám vagy itthon lógatjuk a lábunkat!!!! :lol:
Ez a dögmeleg megint :roll: :nem tudok aludni!!!!De Zsombi sem aludt sokat tegnap:40 perceket 2 kaja között!!! :shock:
Na akkor megyünk holnapa piacra, kell valakinek valami???? :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti: Legény vagyok ám, de sajna rohangászok a két gyerek között, betegek. Virágnak szimpla hasmenés, Smecta után úgy tűnik, Ő jobban van. Barninál csúnya hasmenés, plusz hőemelkedés. Szóval fa@a napom volt, meg van van is. Barnit elviszem az ügyeletre. Virágot hagyom, Ő nem lázas.
Kivel voltak a gyerekek vásárlás közben? Én legjobban Apában bízom meg.

Nekem is van Avent mellszívóm, 1 hónapot használtam, még garanciális. Hol lehet azt meghirdetni és mennyiért? Avent kézi Via etetőrendszeres, az új ára 12000.

Andi, Julcsi: Hát a hasatokért nem irigyellek, én a + 11 kilómmal sem tudtam mozdulni.

Hová tűntek a vonalzók?

Rokonok : :evil: :evil: :evil: Márti: Egy ilyen hülye komához ne is menjetek. A hétvége nem erre való.

Andi: A kupakokat én is elküldöm, ha megírod a címet, de csak ajándékba. Az ajtók tényleg balkán szinten vannak nálunk, én 1 kocsival sem járok bizonyos boltokba, mert taplók az eladók, nem segítenek. Én nem álltam volna ki szó nélkül a bámuló eladókat, biztos szóltam volna nekik.
Mi az, hogy nincs a patikában tápszer? És ha nem lenne tartalék, akkor mit ennének a gyerekek? Hogy áll a kóstoltatás? Nemsokára én is adok neki almát.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Néhány kép. Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:csinos voltál nagyon!!!! :lol:
Én a babszobában adtam fel a hírdetést:az enyém ősrégi volt még Szoninál vettük!!! :lol:5000.--ért így ia megvették!!! :lol: Szerintem nézzél szét, hogy az ilyen újabbakat mennyiért adják, de itt a babaneten is van keres-kínál, de nekem az nem jött be!!!
Sajnálom a gyerekeidet nagyon!!!!Biztos benyaltak valamit!!!! :(
Isteni ez a kád Virág babának, én 1 ilyen babatartóműanyagbizgentyűt szeretnék a nagy kádba Zsombi alá!!!Még nem néztük meg!!!
Honap?? :roll: Vagyis ma megyünk a piacra!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mondtam én , hogy álmos maradt tegnap a Zsombi ma 7 óra előtt kelt fel az 5 óra helyett!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, NAGYON JÓL NÉZTÉL KI!!! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, annak már kevésbé, hogy betegek lettek a Manók. Majd írd már meg, hogy mit mondott az ügyelet.

Andi, te még próbálkozol ikerkocsival vásárolni??? Én első perctől kezdve ha véletlenül le kell mennem egyedül vásárolni, mindig úgy megyek, hogy egyik gyerek egyes kocsiban, másik meg kenguruban. Ha az ajón még be is férnénk, a pénztáraknál tuti nem! Ez annyira felháborító! A kerekesszékesek akkor ne is vásároljanak? Hoyg álltok hozzátápival? Milyen mesezenére gondolsz? Nekünk van egy pár.

Márti, annak azért örülök, hogy túl vagytok azon a "kellemes" villámlátogatáson. Igen, azt én is szeretem amikor zaklatják a gyereket. Olyankor ölni tudnék. Nekem volt olyan, hogy apósék itt voltak és a Lívia sírvafakadt mert ritkán látják őket, és após elég hangos. Felvettem, hogy majd mindjárt megnyugszik, már csillapodott is le. Erre após mondja, hogy "gyere a papáhpz, majd ott megnyugszol". A gyerek még jobban rákezdett, mert kivette a kezemből. Én csak annyit mondtam, hoghy ez nem biztos, hogy jó ötlet. Azt hitte, hogy a gyerek amikor megijed vagy fél a szülőjén kívűl bárkinél megnyugszik? Egyből kikaptam a kezéből.

Zsuzsi, örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat!

Mi ma megyünk az Állatkertbe. Még a kórházban kitöltettek velünk adatokat és rendszeresen küldözgetnek termékmimtákat a cégek. Most ingyenes Állatkerti belépőnk van. Kár, hogy annyira szétszórt helyeken lakunk. Mondtam a Mártinak, hogy tök jó lenne összeröffenni. Mégiscsak könnyebb lenne úgy kidumálni magunkat.
Képzeljétek tegnap este (ill ma hajnalban) sírógörcsöt kaptam. Ott sírtam Árpi (férjem, ki hinné? :lol: ) vállán, sirattam a régi kinézetemet. Én még most sem tudom elfogadni ezt az új alakomat. Sose voltam vékony és feszes, de ez a mostani lötyögős izé... Full depis vagyok tőle. És sajnálom magam, mert nincs magamra időm. Itthon nem tok mozogni, mert mindig van fontosabb gyerekek körüli teendő, külön főzésre (diéta miatt) meg nincs energiám. Örülök, hogy a csemetéknek pacsmagolok egész nap. Mivel még kicsik, nem akarom senkire se ráterhelni őket túl sokáig. Pl. amíg elmegyek valahova tornázni. Segítségre lenne szükségem, kéne egy lökés. Persze a férjem szeret, meg azt mondja, hogy ne legyek türelmetlen, meg, hogy így tetszem neki és mindenben támogat. Mondta, hogy este menjek el vhova torázni. Igen, de alig várom, hogy hazajöjjön szegény én meg meghalhassak picit. Szóval eléggé magam alatt vagyok! :cry: :cry: :cry: Ti hogy vagytok ezzel?

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok

Juli nagyon irigyellek az állatkertért én imádom. Nem visztek el engem is? :lol:

Én 22 kilót hiztam a terhesség alatt. 8 kiló ment le az első hetekben, azóta semmi. Szinte alig eszem nem mondom hogy sokat, de tornázni is szoktam. Engem is a párom vigasztal, hogy majd lefogyok, de amikor belenézek a tükörbe, rosszul vagyok magamtól. Ráadásul a tükör az előszobában még kővérit is. :?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi:együttérzek veled én akkora vagyok, mint egy BÁLNA!!!!Engem is a párom vígasztal!!!De most a piacon kaptam magamra farmer halászgatyót így ismét embernek érzem magam!!!! :lol: Én se voltam sose vékony , de ez már túlzás ahogy most kinézek!!!!Ágibosziék is mentek az állatkertbe????Elküldtem neki a meghívót, remélem megkapta!!! :lol: Én tudtam, hogy most nem megyünk, nem rég voltunk apukámékkal és én amúgy is utálom a tömeget!!!De attól még nyugodtan összejöhetünk, azt még nem is mondtad, hogy merre laktok!!! :?:

Edit:na mit mondtak az ügyeleten????

Zsandi:na családi napotok van??? :wink:

Zsuzsi:takard le a tükröt!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szerintem a fogyásban is kéne valami bandát alkotnunk és támogatni egymást, nekem az a gondom, hogy nem igazán tudok pékáru nélkül létezni!!!!Nekem a norbi update szimpi csak el kéne kezdeni, külön főzögetni nekem sincs erőm, de ugye ebben meg van szabva, hogy mit mikor lehet enni!!!Ha valaki tud valami okosat az mondja bátran!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szieszta helyett írogatok.

A tükröt dobjátok ki! Én kb 55 kiló voltam évek óta, most 64. Szóval 9 kiló. Nekem nincs energiám fogyózni. Majd ha elindulnak a gyerekek, higgyétek el, hogy magától lemegy. Na azért nem mind. És a bőr sem lesz már a régi. Ha megtudják az emberek, hogy 3,5 hónapos kölköm van, rögtön elnézik a 9 kilót. Vigasz: más szülés nélkül is egy bálna.

Köszi a ruha dicséretet, ezt találtam olyan ápol és eltakar stílusúnak. Mert ugyebár a combjaim és a hátsóm :cry:

Barni diagnózisa: vírusos hasmenés. Ha vér lesz a székletében, vissza kell vinnem, kap antibiotikumot. Csak azt nem értem, miért nem írt fel talonba, aztán beadtam volna neki, ha szükség lesz rá. A barom. Így lehet, hogy mehetek még egyszer.
Barninak főztem diétás ebédet, rizst és párolt húst. Immel ámmal evett. Bevittem lefektetni, majd elkezdtünk ebédelni. Kijött, meglátta a kaját, beleült az ölembe, megevett egy nagy tányér levest, rántott húst és petrezselymes krumplit. Nem volt szívem elvenni tőle. Lehet, hogy hülyeséget csináltam. De szerintem úgyis érzi Ő, mi kell neki. Egyébként jól van, nem nyűgös. Sőt, ma végre élvezem vele az együttlétet, ma nagyon tündér.

Virág tegnap kapott Smectát, ma kutya baja. Úgyt tűnik, Ő megüszta. Kopp-kopp.

Honnan kaptatok ingyen állatkerti belépőt? Kb. 1 hónapja voltunk fenn mi is az állatkertben. Szívesen megismételném. A kórházban én is megadtam az adataimat.

Julcsi! Szeintem ne legyél depis a kilók miatt. Ha ketten kétfelé szaladnak, hidd el, sokat javul majd az alakod. A hasad a méretéből kifolyólag úgysem lesz a régi. Úgy hallottam, bizonyos esetekben fizeti a plasztikát a TB. Én nem vállalkoznék rá.

Jó pihit!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Öregszem!

Elfelejtettem beszámolni a pelusról. Vettem Huggiest 4-9 kg. Virág mindjárt 6 kiló. Akkora rá, hogy majdnem a cicijéig ér. Plusz a combrésze se tartja a kakit (pisit se). Apa tette először tisztába, jól leteszteltük. Még az ágy is sza@os lett. Maradok a Liberonál. A múltkor írta valaki, hogy valamelyik pelus teljesen olyan, mint a Libero. Melyik volt az? Fejem olyan, mint a szita.

Ti nem vagytok feledékenyek? A múltkor tudtam, hogy a DM-be kell mennem, de fogalmam sem volt 3 napig, mit akartam venni. Notesz kell! :D

Csajok! Az immunrendszerem egyenlő a nullával. 3 hete tüszös mandula gyulladásom volt. Most van két afta a számban, alig bírok enni. A laábamujjáról levettem a kötést, úgy gondoltam már nem kell. Hát tévedtem. Még mindig sárgásan levedzik. A terhesség alatt egyszer sem voltam beteg. Szerintetek normális, hogy így lemerültem? Valami vitamin kellene?

Tudja valaki, hogy létezik e a bilibe valami nejlon betét? Elmennék játszótérre Barnikával, de mi van, ha rájön a fosti? Vinném a bilit, de nem tudom kitakarítani a nyilvános helyen. A kakit meg mégse hagyom benne! Mi van, ha megint kell kakilnia? A betétet meg csak kidobnám a kukába.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:szerintem normális, hogy kimerült az immunrendszered, nem tudom mit kéne tenni, de minden betegség lelki eredetű, azért vannak, hogy kicsit lassíts a tempón, pihenjél.Tudom nem könnyű 2 gyerek mellett, de erre is gondolj!!!!
Mi a babylove-os pelust (DM) vesszük az hasonlít a liberosra, meg Julcsi írta, hogy ők a Rossman saját márkát veszik és az is olyan!!!
Szerintem kell, hogy legyen bilibe betét, azt is kérdezd meg a DM-ben hátha!!(csak tipp)DE ÍRD FEL!!!! :lol:
Én a terhesség alatt voltam szörnyen feledékeny!!! :lol: :roll:
Barni ebédjéről meg csak annyit, hogy igen ők még tudják mi kell nekik, bár ő ahogy múltkor említetted nem ismeri a mértékletességet, na de ha anyukája ilyen finomakat főz...még szép, hogy nem bírja abba hagyni!!!! :lol: :lol: Gyógyuljon meg hamar, de ha ilyen jó az étvágya nagy gond nem lehet!!!! :lol:
Asszem liberos volt az állatkeribelépő!!!De csak 1 gyerek és 1 felnőttnek+ 2 éven aluliaknak ingyen=Julcsi javíts ki ha tévednék!!!

Julcsi:remélem nem áztatok el, itt nagy zuhé volt most!!!! :roll:
Ja és ketten majd három felé fognak szaladni, majd meglátod!!!! :wink:

Lehet, hogy ma Zsombi 5x fog enni:ilyen se volt még!!!Aki későn kel...így jár!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most meg a bal fülem fáj :cry: lassan kiszaladok a világból :cry:

Ugye legalább ti jól vagytok????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, remélem Virág tényleg megúszta ennyivel. Barni meg, ha van éátvágya akkor talán ennyivel átszaladt rajta a dolog. Ha megissza a kamillateát adjál neki, az is fertőtlenít. Ilyenkor az is jó. A Rossmann pelus nekünk bejött. És tök olcsó. Szerintem próbáljátok ki, meg a Babylove-ost is. (Mondjuk nekünk az nem jött be.)

Zsuzsi, de jó neked, hogy van erőd tornázni. Hogy csinálod? Szerintem engem meg kéne pofozni, hogy neki tudjak állni. A terhesség előtt elkzedtem futni és tökre élveztem, jól is ment. Szülés után 3 hónappal egyszer elmentem futni. Az első sarkon majdnem meghaltam! Oké, tudom, hogy a terhesség alatt feküdnöm kellett, és akkor még csak 3 hónapja szültem... De annyira lelombozó volt, annyira szánalmas voltam a magam szemében, hogy azóta sem volt erőm "újrakezdeni". Na jó, nem sajnálom magam.

Bmo, Ágiék is elindultak, de azóta nem "beszéltem" vele. Ti nem kaptatok meghívót? És ilyen termékmintákat sem? Mi mindig kapunk valamit.

A Libero-s belépő= 1 gyerek+ 1 felnőtt és a 2 éven aluliaknak ingyen. Kérdem én a 3 éves tesó maradjon otthon????
Jó volt ez a nap. Teljesen kikészültünk. Az eső elkergetett minket . Az állatkertben annyian voltak, hogy csak végigrohantuk. Utána a Városligetben megebédeltek a csajok, de az eső elmosott. Így végül Auchanba kötöttünk ki és sok rucit vettünk 250Ft/db.
Amúgy ki, merre lakik? Mi Bp.-n Havanna ltp. Szerintetek lenne esély egy Baba-Mama randira?[/i]

KépKép
kgiulia
 
 


Bmo, nem jó ha a bal füled is fáj!!! :( :( :( Áthúzódott volna?

KépKép
kgiulia
 
 


Csajok!

Úgy tűnik, Virág sem ússza meg teljesen. Holnap vihetem az orvoshoz Őt is. Tegnap kapott Smectát, reggel volt egy normál széklete. Tovább nem adtam neki hasfogót, erre este megint lett egy csúnya nyálkás kaki. Szerencsére neki nincs hőemelkedése.

Lányok! Szeretnék tanácsot kérni. Úgy érzem, Virág többet használja a bal felét. Alváskor hanyatt állapotban mindig balra fordítja a fejét. Ha a hasán alszik, akkor is balra fordul a kobakjával. Ha a hátán fekszik, és a kezét felteszi az ágyon a feje fölé 90 fokban behajlítva, (ez olyan tipikus kisbaba kéztartás), akkor néha kicsavarja a jobb csuklóját. Nálatok is egyoldalasan alszik a baba? Holnap ha megyünk az orvoshoz, megnézetem Virág izomzatát.

Jó éjszakát!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok Csajok!

Még megvagyok, de ma nem voltunk itthon. Most meg épp letettük a gyerekeket, végigolvastalak benneteket, de már nincs erőm írni. :roll: Pedig egy csomó mindenre akarnék reagálni. Holnap reggel jövök majd, addig írjatok, és jó éjszakát mindenkinek! :D

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit:Zsombi ált.hason alszik, de mindkét oldalra forgatja a buksiját,anyós szokta a hátára letenni aludni, akkor csak elvan terülve, de monduk nekünk az oldalra fordulás és forgás csak jobb oldalra megy!!!! :shock: Bár mintha ma balra is próbálkozott volna??!!!Valaki okosabbat kérdezz erről!!!!Szegény Virág!!! :(

Julcsi:Én kaptam belépőt, de elküldtem az Ágiboszinak,termékmintát nem szoktunk kapni, szerintem ezt is még a Szoni "miatt"küldték, mert ugye Zsombinál nem töltögettünk semmit!!!! :lol:
A jobb fülem már rendben van, most a változatosság kedvéért a bal vacakol, de csepegtetem abba is amit felírt az a "kedves"dokinő!!Remélem rendbe jön tőle, de hogy mitől lehet??? :shock:
Lakhelyek
Zsandi:Keszthely(220 km)
Edit:Kiskunfélegyháza(100 km)
Zsuzsi:XIII.ker
Julcsi:XVIII.ker
Én:XI.ker
Julcsi!Beszéltünk már taliról, Zsandi még nem mer elindulni a törpékkel ilyen hosszú útra csak ha már tudnak ülni.De asszem nem zárkózott el senki sem az összejöveteltől!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit: gyönyörűek a gyerekeid. Sajnálom, hogy betegek remélem hamar rendbejönnek.
Szandi akárhogy alszik, mindkét irányba forgatja a fejét, bár cumizni csak az egyik irányba tud folyamatosan. Nem is értem miért?!

Én semmit nem kapok, pedig én is töltögettem mindenfélét. Még a DM-be is bevittem a papirokat, de onnan se jött semmi. :(

Ma a párom nővérénél voltunk ebédelni (anyós még másfél hétig Balatonon van :lol: ). Kettőtől nyolcig ott ragadtunk.
De nem usztam meg beszólás nélkül. nem vittem elég pelenkát (benéztem a táskába és azt hittem van benne bőven). kb. 20 percig hallgattam mindenkitől, hogy "hogy lehet igy elindulni" .(Jelen voltak: nővére+férje, másik tesó+élettársa, após, anyós testvére+férje)Már ott tartottam fogom a gyereket és hazajövünk.
de megoldottuk a helyzetet, pucérra vetköztettük, hazajövetelhez átmenetileg textilpelussal.

Ráadásul állandóan a gyerek körül voltak igy egy percet se aludt. Persze itthon a fürdést végigorditotta.

Visszaolvastam amit eddig irtam. Bocsi ha sok hiba van benne, diszleksziás vagyok, és gépelésnél ugyanugy rontok. ezen a hülye laptopon meg nincs helyesirás ellenőrzés.

mindenkinek jó éjszakát
Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:én nem vettem észre, hogy te többet rontanál!!!Mindenki bénázik , ne aggódj Te nem lógsz ki a sorból!!!! :lol:
Én se kaptam a DM-ből semmit, toll a fülükbe!!! :evil:
Sajnálom, hogy molesztáltak a pelus otthon hagyás miatt, te sem lehetsz tökéletes!!!!De végülis megoldottátok!!!!! :lol:

Zsombi ma 6-kor kelt, lehet hogy lassan már többeket fog aludni???Mert tegnap napközben azért aludt, 1x még 2 és fél órát is!!!! :shock: És este 8 után evett!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, amikor a Dorka nagyon pici volt mindig csak a feje egyik oldalán aludt. Én a hátára raktam le, ő meg csak a bal oldalán aludt a fejének. Hiába fektettem a másik oldalra és támasztottam ki, hasratevéskor is arra az oldalra rakta a fejét. Volt, hogy amíg aludt azt játszottuk, hogy én megfordítottam a fejét ő meg vissza, meg, vissza. Szóval jó volt. a koponyája meg már jó féloldalas lett. Aztán ez egyre inkább elmúlt. Csak azt nem tom mikorra. Szerintem nem lesz semmi baj Virág izomzatával, de azért persze nézesd meg. Aztán majd írd meg mi volt.

Zsuzsi, Ha ilyen szitu van ne hagyd, hogy beszóljanak. Ahogy írtad, azt veszm ki, hogy nem esett jól. Ilyenkor mond, hogy ez van és nem is lett semmi gond. Szandi popója szellőzött kicsit (gondolj bele neki milyen jó érzés lehetett a te "hibádból") és régen meg különben is textilpelusoztak. A gyerekkel nem volt lehetőség, hogy félrevonulj aludni? Mármint Szandi alvsára gondoltam. A helyesírás miatt en aggódj. Én nem vagyok diszleksziás, mégse tudok helyesen írni. (Jó, mondjuk lehet, hogy néha fel kéne nézni, hogy mit pötyögök! :lol: )

Márti, nincs huzat? Merthogy az is belobbanthatja a fület.

Andi, merre jártatok, mesélj!

KépKép
kgiulia
 
 


Kiscsaj listát ír:tásze=tápszer, bejencsi máta=ez én vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tegnap Szoni barackjából, megint tartottam a manó szájához 1 darabot, úgy elkezdte szívni, hogy be is szippantotta gyorsan kihalásztam a szájából!!!! :shock: De ízlett neki!!! :lol:
Ma reggel meg leraktam a pelenkázóra, gondoltam most már nem mozdulok innen, Szonit kértem, hogy hozzon pelust.1 másodpercre néztem félre míg magyaráztam, hogy melyik zacsiból hozzon, erre a kiskrapek mire visszanéztem, már majdnem beesett az ágyba!!!! :shock: :oops: Résen kell lenni nagyon!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, szép jó reggelt! :)

Edit!
Hogy vannak a gyerekek? Mentek ma dokihoz Virággal? Talán hamar tú lesz raj! Barni biztos javulgat, ha az étvágya rendben. :wink:
Nagyon jók a képek a gyerekekről, annyira szépek! És te is nagyon csinos voltál!!!
Nekünk sima kádunk van, és bele lehet tenni egy székszerűt, abba a gyereket. Nem szeretem, mert a hátát nem lehet rendesen megmosni, kiszedni meg alig bírom őket belőle. Bár a lényeg, hogy Apa sem szereti, merthogy ő fürdet. Én már talán nem is tudom, hogy kell. :D A tiétek bevált?
Nekem is Avent Isis mellszívóm volt VIA rendszerrel, én 7000-ért adtam el. Itt a nyári babás topicba írtam, és még aznap el is adtam. Remélem sikerrel használja, aki megvette, márciusban vettem, kb. 3 hetet használtam, és még garanciális 1 évig.

Nálunk mindkét gyerek forgatja a fejét mindkét irányba, de Marci pl. leginkább jobbra forul oldalra. Nem vettem észre, hogy nagyon csak az egyik oldalukat használnák. Mutasd meg Virágot a dokinak, abból baj nem lehet.

Eszegetjük az almát, most már pürét is. Marci eszi, Flórának annyira nem tetszik. Gőzöm sincs, hogy mennyi idő alatt jutunk majd el egy kaja kiváltáshoz. A mostaniakat elnézve, talán soha. :? Most a héten sütőtököt szeretnék velük kóstoltatni, először gyümölcs, aztán zöldség taktikával. Meglátjuk, az hogy fog ízleni.

Zsuzsi: senkit nem érdekel a helyesírásod, egyébként nem vettem észre, hogy annyit rontanál. Majd szólunk, ha nem értjük, amit írsz. Egyébként nézzétek meg ezt a szöveget. Nem is a helyesírás miatt tudunk olvasni, az agyunk másként dolgozik: :lol:
"A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nemeyedgi btüeket, hnean tkeejssazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal!"

Mesezenén a mesefilmek zenéjét gondoltam, pl. Pumukli, Hupikék t., Süsü, stb. Vagy Miki Manó, ilyesmi. Nekem is van Halász J. lemezen több is, de sajna bakelit, lejátszóm meg már nincs hozzá. És átvenni sem tudom. :(

Tök jól megoldottad a pelushiányt, ne foglalkozz mással. Nekem lehet nem jutott volna eszembe, hogy pelus nélkül, aztán meg textilben.
Ezeknek a beszólásoknak soha nem lesz vége? Majd később meg azért szólnak meg minket, hogy milyen ruhába küldtük őket érettségizni?
Nekem mindig azt mondják, hogy milyen anya vagyok, hogy lerakom a gyerekeket a földre. :shock: Pedig nem a kőre rakom őket, hanem szőnyeg+habtapi+pléd kombinációra. 8)

DM-ből én megkaptam a bababónuszos cuccot. Kb. 3 hetet kellett rá várni. Egy-két termékminta volt benne azt hiszem, meg bónuszfüzet, amivel elég sok mindent olcsóbban lehet venni. Egyszer.

Liberós termékmintát szoktunk kapni, de állatkerti belépőt nem kaptunk. Nem mintha fel tudtunk volna menni...

Bmo!
Hogy van a füled? Nem jó hír, hogy a másikra is átterjedt. De talán ha eddig segített a gyógyszer, akkor most is fog. :?
Tali: Ha valaki jön a Balcsira, látogasson ám meg!!! Egyébként Keszthely van írva a nevem mellé tartózkodási helynek, de Sármelléken lakom. Ez onnan kb. 10 km. Csak gondoltam Keszthelyt talán mindenki jobban ismeri, Sármelléket meg max. a repülőtérről lehet beazonosítani. (Na meg ott is laktam 3 évvel ezelőttig.)

Julcsi!
Tök jó lehetett az állatkert, leszámítva a tömeget meg a délutáni esőt. De azért nem jártatok rosszul, ha ennyiért sikerült rucikat beszerezni. Ilyekor azért kicsit irigy vagyok, hogy nálunk gyakorlatilag nem lehet sehol vásárolni, Pesten meg mindenféle üzelet van. Azt mondjuk soha nem fogom megérteni, hogy Ikea 2 van Magyarországon, és mindkettő Budapesten.

A kilók miatt ne legyél depis, majd lemennek. Ha meg nagyon zavar, akkor próbálj elmenni tornázni. Heti 2-3 alkalomman 1 óra a gyerekek nélkül neked is jót tenni, annyira nem is sok, és még mozoghatnál is. A diéta is biztos jó, én nem tudtam még soha rávenni magam.
Nekem azt hiszem szerencsém volt. Soha nem voltam egy anorexiás típus, 60 kg-mal kezdtem a terhességem. Kb. 13-14 kg-ot szedtem fel összesen, és a szülés után új ruhákat kellett vennem, mikor kijöttem a kórházból, mert az összes régi leesett rólam. Szóval vékonyabb lettem, mint voltam. Persze hasam maradt kicsi, és hát az állagáról ne is beszéljünk, de összességében jól jöttem ki az egészből. Pedig végig azt mondtam, hogy nem érdekel mennyit hízok, a gyerekekre való tekintettel nem fogok koplalni. Ha 30 kg jön fel, akkor annyi. De szerencsére nem jött. Viszont sajna már szedtem össze szülés óta kicsit úgy érzem, de nem is csoda, hiszen legtöbbször csokit eszek, vagy valami marhaságot, amit nem kell főzni, melegíteni, és el is telít egy időre, mert nincs másra idő legtöbbször. Bár mindig is csoki és szénsavfüggő voltam, szép kombináció. :oops: :oops:
Egyébként én úgy tudom, hogy ikerterhesség utnán támogatja a TB a plasztikát, de utána kéne járni, hogy tényleg így van-e. Bár engem nem érint, soha nem tudnék kés alá feküdni emiatt.

Na, majd írok a tegnapi napunkról, de ezt most elküldöm, mert már nagyon hosszú lesz. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jó reggelt!

Megjöttünk az orvostól. Diagn: vírusos hasmenés Virágnak is. Smecta és Normaflora kell neki. Legközelebb kiírom az ajtónkra, hogy Kisné rendel. Tök felesleges volt elvinni, én orvos nélkül is ezeket adtam neki. Viszont megmérettem a hosszát: 66 cm, szerintem csak 65. Barni 3 hónaposan 61 cm volt. Ezért nem jók már rá a 68-as ruhák sem lassan. Már annyiszor megfogadtam, hogy nem viszem orvoshoz feleslegesen egyiket sem, de hát a lelkem is nyugodt.
Ő nem találja féloldalasnak az izomzatát. Egyébként rájöttem, miért fordul balra alváskor. Én marha mindig arra az oldalra tettem a pelust (mormit) neki az arcához, ezért nyilván arra is fordult. Ma éjjel jobbra tettem, szépen jobbra fordította kobakját. A foga miatt dobott egy hátast.
Tudjátok mit kérdezett? Kap már enni valamit? Előtte mondtam, hogy 5-ször anyatejet kap, egyszer tápszert. Azt válaszoltam, hogy nem, de szerintem ez még korai is. Ráadásul van 3 gyermeke. A legkisebb 1 nappal idősebb Barnikánál. Még jó, hogy nem ő a dokink, ilyen hülyével szóba sem állnék.

Zsuzsi! Én diszlexia nélkül is félreütök, nem győzöm javítani. Miért nem küldted el a kedves rokonokot éjjel nappali boltba pelusért? Rögtön nem lett volna több megjegyzés.

DM-ből kb. 2 hónap alatt kaptam egy levelet, hogy menjek be átvenni a kezdő csomagot. Tartalma: egy db. pelus minta, plusz egy mini Sudocrem kenőcs. A többi gagyi prospektus. Szóval nem veszítettek semmit. Engem a libero Klubb sz@r le.

Barni felébredt, ordít a szobából, hogy éhes vagyok. Megyek, szólít a kötelesség. :D :D :D

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


A fülem már jobban van, köszi a kérdést, de azt hittem tegnap este, hogy meghalok, még aszpirint is vettem be, pedig nem szoktam gyógyszereket kajálni!!! :(

Edit:Barni már biztos jobban van, ha a kaja az első gondolata!!! :lol:
Szoni is szereti a Kisvakondot, most is azt nézi!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szóval, tegnap fél 10-ig :!: aludtunk (6-kor megettük őket, visszaaludtunk), aztán indultunk. Vásároltunk, aztán a Marcipán Múzeumba mentünk (ott van egy cuki). Én szoktam ott dolgozni nyaranként. Apumnak vettünk tortát, meg persze gyerekmuti is volt. Aztán ebéd Anyuéknál. Délután Anyósomékhoz mentünk Hévízre. Babakocsival rohantuk le a bababoltba, mert szombaton kaptunk rucikat, meg Flórának satykát, de kicsi lett a buksijára. Tegnap kicseréltük, nagyon aranyos, majd lefényképezem benne. Tök jó az a bolt, nem is tudtam eddig, hogy van. Este fél 8 körül értünk haza. Röviden ennyi. Elég jó volt, bár azért elfáradtam. Hiába van ilyenkor 2 ember/gyerek, mégis sokszor csak nálam nyugszanak meg. (még jó :D )
Anyósom kérdezte, hogy nincs-e kedvünk elmenni egy hosszú hétvégére valahova, van egy utazási csekkük. Mondtam, hogy dehogynem, de mi lesz a gyerekekkel. Azt mondta, majd ő el lesz velük. :shock: Aranyos, de nem hagynám itthon őket 3-4 napra még. Max. jönnének velünk. Valahol van még kifejezetten gyerekeseknek szálloda Alsópáhokon kívül, de nem tudom, hogy hol. Ide meg mégsem megyünk, kb. 5 percre van tőlünk. :lol:

Bmo!
Örülök, hogy már jobb a füled, csak kikeveredsz belőle. :wink:

Edit!
Sajnálom, hogy Virág sem úszta meg, de talán segítenek a bogyók. Azóta mi újság?

Gabekról nincs hír? Vajon sikerült tejet szerezni, vagy a tápozás?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nem megettük őket, hanem megetettük. :oops:

Én meg azon gondolkodom, hogy meg kéne hirdetnem a két kerngurunkat. Kb. 2x 5 percet voltak benne, vadi újak. Nem szeretnek benne lenni. Egynelőre. :( Pedig szerintem tök jól néznek ki, sajnálom, de csak itt porosodnak.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Mi tavaly voltunk Alsópáhokon, nagyon-nagyon élveztük, Szonó még mai is emlegeti a bim-bamot(van 1 templom ott), a pancsit, a sok gyereket.Ha jövőre lesz keret rá akkor megint megyünk!!!! :lol:

Zsandi:lehet, hogy még megszeretik a kengurut, szerintem ne kapkodd el , lesz még időd áruba bocsájtani!!!!

Én ha mennénk, vinném mindkét manót, már egy kis környezet változás is sokat segít!!!! :lol: Majd ha nagyobbak lesznek, akkor meg azért viszi magával őket az ember, mert már ők is élvezik!!!Lásd Szonókát 1.5 éves volt tavaly, és emlékszik rá!!!! :lol:

Zsandi:Én úgy ovastam. hogy megetettétek, fel sem merült bennem, hogy babókat reggeliztetek ilyen korán!!!! :P :P
Van több bababarát hely Magyarországon is , én tavaly találtam itt a neten, de ez tetszett a legjobban.Keresgélj!!!
http://www.csaladinet.hu/index.php?modu ... et=gyujtok

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Marci ma reggel hátról hasra fordult. :lol: Aztán persze ment a bömbi, mert nem tetszett az új póz.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Szerdán megyün ortopédiára, csípőszűrésre. Ez lesz a 3. szűrés. Nálatok is ennyiszer kell menni? Nálunk úgy látszi, ez a redszer.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Mi is akkor megyünk harmadszor ha betölti a 4 hónapot!Amikor először mentünk csak simán megvizsgálták, és visszahívtak UH-ra, de nem volt gond!!! :lol:
Kicsi lányom már pár órája a bilibe intézi a dolgait, még kakilni is sikerült bele!!!Éljen!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


nálatok lesz keresztelő vagy névadó????Én épp most vadászom, hogy melyik templomhoz tartozunk!!!Szoninak 8 hónaposan volt a keresztelője, elég jól viselte, csak akkor borult ki mikor a pap bekente a homlokát az olajjal!!!! :lol: Na anyós biztos ki lesz, hogy nem Roland öccséék lesznek a keresztszülők, de majd kiheveri!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Zsandi
Gratula a hasra forduláshoz és köszi az érdeklődést :-)Pont ma azon gondolkoztam, hogy az ülés kb. hány hónapos korban sikerül?

Huhhh, mire végig olvaslak titeket nem jut időm az írásra :P

Sikerült tejet szereznem, így most fele tápszer-fele tejesek leszünk.

Edit
Úgy látom Te is vegyíted a kettőt, mikor adsz neki tápit és mikor tejet? Ezen gondolkodom, de még nincs meg a végleges terv, hogy mi lenne a legjobb.
Talán este jobb a tápszer, mert az nehezebben emészthető és hátha tovább alszik, de ha este felkelek akkor meg a tejet megmelegíteni nem olyan macerás :shock: szóval ilyen dilemmáim vannak :( Légyszi segítsetek, hogy nektek mi vált be. :roll:

Nekem nem az a gondom, hogy a fejét egyik oldalra fordítja, hanem az hogy az oldalára fordul. Szerintetek nem lesz baja, ha az oldalán alszik egy kisbaba?

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Nálunk csak a gyerekorvos szűri a csípőt. ha gyanúsnak találja, akkor küldi tovább. Egyébként látta már 3 különböző gyerekorvos a csípőt, senki nem látott rendellenességet. Barninak laza volt a csípője, Őt nekünk is kellett hordani.

Márti! Szoni nagyon ügyi. Erőltetni úgyse lehet a dolgot, ha megért rá, pár nap alatt elhagyja a pelust. Dícsérd meg a nevemben.

Nálunk keresztelő lesz, az időpontját nem tudom még. De már előre félek az ilyen össznépi banzájtól. Úgy utálom ezt a nagy vendégeskedét. Két gyerek mellett kinek hiányzik ez? Lehet, hogy vendéglő lesz a dologból.

Mindkét gyereknek normál széklete volt, de hasfogó után. Nem tudom, anélkül milyen lenne. Éljen!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!
Nagyon ügyi Szoni, lehet lassan teljesen szobatiszta lesz. Egy gonddal kevesebb. :)

Gabek!
Örülök, hogy sikerült tejet szerezni, ez a fele-fele is jó már.
Szerintem nem gond, ha oldalra fordulva alszik egy baba, sokan direkt úgy fektetik.

Edit!
De jó, hogy normalizálódott a széklet, mégha a gyógyszerktől is. Talán pár nap, és anélkül is rendben lesznek.

Keresztelő nálunk már volt, 2,5 hónaposak voltak. Gyakorlatilag végigaludták az egészet, még a kenős-vizezős résznél sem ébredtek fel.
Anyum meg Anyósom főztek, és hozták hozzánk, itt volt az ebéd. Tehát nekem ezzel dolgom nem volt, nem is értem volna rá 10-12 emberre főzni.
Nekünk Hévízen volt az egyházi esküvőnk, így a keresztelőt is ott szerettük volna tartani, nem itt, a helyi templomban. Nem volt belőle gond, az itteni pap adott valami beleegyező nyilatkozatot, amit a hévízi megkapott. A keresztelő leveleket azóta sem láttam, nem kapkodja el a pap. Pedig egyébként jól ismerjük, jóban vagyunk.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Gabek:az oldalán való alvástól semmi baja nem lesz!!!! :lol: Ügyi vagy hogy szereztél tejcsit!!! :wink:
Tegyél már fel képet a kicsi fiadról, légyszi!!!!Így utólag is gratula a 2 hós fordulóhoz, merre laktok????

Edit:lassan kimásznak ebből a betegségből is, ne aggódj!!!
(aztán jön a többi,ez mindíg így van :( , reméljük jó sokára!!! :lol: )
Zsombi ma elég nyűgi volt, nem lehetett lerakni, biztos fáradt volt lassan 2.5 órája alszik!!!! :shock:
Ez a szobatisztaság is !!!Szerintem ő még nagyon nem érzi, de megpróbáltuk.... de van amikor mindíg bepisil, akkor visszaadjuk rá a pelust!!!!Nem akarom sürgetni, az a lényeg, hogy mire oviba megy addig simán menjen a dolog, mert ugy anélkül fel sem veszik!!!!
Edit:és akkor most ki lesz a keresztszülő, mintha múltkor írtad
volna, hogy még vaciláltok!!!! :?:
Gabek:ülni asszem olyan 6-7-8 hónapos korban illik!!!???

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?