Sziasztok
Na én is megvagyok csak rendszertelepítés volt, s a gyerek mellett nem egyszerű, ráadásul sokáig a leveleimet sem tudtam visszatenni. Úgy kellett buherálnom, de végülis sikerült.
Odex
Gratula a keresztelőhöz. Nekünk jövő héten lesz vasárnap. Már nagy a készülődés, remélem jó idő lesz. Nagyon ügyi már Aisa. A kiságyat már leengedtétek?
Négyesben alvás? El tudom képzelni. Egyszer Bejgli is megijedt a vihartól, háát nem tudtam lerugdosni az ágyról. Most annyiban jó, h a ház alatt van egy odújuk, s oda be tudnak menekülni. Azóta már eszükbe se jut bejönni.
Ilba
Csoda édi Beni baba
Nagyon ügyesen hintázik. Jó, h el tudtatok menni nyaralni. Tényleg érdekes, h nem eszi a gyümölcsöt, pedig azokat a babók szeretni szokták állítólag. Érdekes
Próbáltad, h esetleg, ha éjszaka felébred cumit, vagy vizet adsz neki? Éjjel van, h a Kiscsaj is felébred kaja után 1-2 órával, s én a cumiját adom oda. Szerencsére amint elalszik kiköpi.
Zseppy
Mi van veled mostanában, úgy el vagy tűnve. Lakás?
Szilpa
Jó bulizást. Aztán lehet, h apával összejön valami? Szerintem is adhatsz neki vizet. Jobb mint állandóan cicire tenni, mikor megszomjazik. Főleg, ha nem vagy otthon.
Kati
Klassz, h végre jelentkeztél. Biztos, jó fáradt lehetsz. Én is szoktam nézni a honlapodat, hátha van frissítés.
Zseppy ugyanúgy a tiédet is
Jöhetnél gyakrabban is.
Mi most voltunk mázsálni, s a Kiscsaj túl vékonynak találtatott. Túl sokat mozog, s ezt a kalóriamennyiséget a tejcsivel nem tudom garantálni. Ezért el kell kezdenünk a gyümit, is meg a főzelékeket is hivatalosan. Már kapott őszit+almát összeturmixolva, meg almát+banánt turmixolva. Ezt a banén-alma cucc nagyon bejött neki.
Úgy falta
. Aztán kapott sütötök+répa bébiételt, na az nem lett nyerő. Viszont a sárgarépapüré jónak tűnik, majd meglátjuk.
Még nem csináltam neki főzeléket, mert még az is gondot okoz, mikor adjak neki gyümit, mikor bébipapit, mert most is úgy tűnik, h egész nap kajál
Viszont elképesztően sokat mozog. Egyszerűen nem bírok vele. Az a legújabb mániája, h a hóna alatt kell fogni, s akkor Ő ugrál a combomon, hasamon. S sikítozik. Aztán ha leteszem pörög, forog, visszasírom azokat az időket, mikor még csak a hátán feküdt.
Olyan sokat mozog, h utána egyszerűen beájul az alvásba, van, h két mondat között szájában egy könyvel, rágókával.
A diétát abbahagytam, sajna a tejem szinte a nullára lecsökkent. Azóta helyrejött, de akkor rossz volt nagyon.
Viszont jónak tűnik így elsőre.
Holnap fog Anyu vigyázni először a gyerkőcre. kivi vagyok, h fogja bírni.
Meglehetősen izgulok.
Asszem már azt sem tudom miket írtam
S még egy csomó mindent szerettem volna mesélni. Azt a következőben