Sziasztok!
Kanyin: hatalmas gratula a babához
Ex: az én babám háton és oldalt szeret aludni. Hason egyáltalán nem. Ha hasra teszem elkezd mászni
Látom Peti is keresztbe fordul a kiságyba.
A cumit meg egyenesen utálja. Kicsit cummog rajta és utána kiköpi és megy a bömbi tovább.
Pannamari: köszi a tippet. Azóta így pelusozok és a szentelés eddig így elmaradt
Pil: ezek a sütik egyszerűen ennivalók
Kicsi lányod nagyon helyes ahogy az apával alszik
Viszont sajnálom, hogy végigbömbizte a szertarást pedig drukkoltunk ám.
Mári a burokrepesztés egyáltalán nem fáj. Utána viszont nekem erősebbek lettek a fájásaim
Beöntés: nem túl kellemes dolog, de szerintem érdemes. Én is irtóztam tőle, de utólag azt mondom jó dolog volt.
Védőnő: én azért nem csípem őt, mert volt vele egy kis nézeteltérésem a doktornő választással kapcsolatban, illetve amit előre megbeszéltünk egyáltalán nem úgy zajlott le és a férjemet is tisztára hülyére vette. Na de ezt most nem részletezem ki.
Csibemanó: nekem sincs túl sok tejcsim, de én iszom egyenlőre a laktoherb teát és szedek homeos bogyót. Szerintem valamennyit használ. Most van annyi tejcsim, hogy nappal tudom etetni rendesen éjszaka meg pótlást kap. Közben minden etetés után próbálok fejni valamennyit, bár nem tudom van-e értelme.
Fütyi ügyben nekünk sem mondtak semmit. Illetve a doktornő annyit, hogy még szűk neki.
Szilvi: köszi jól megvagyunk. Az anyum főz ránk és elvégzi a nagyobb dolgokat. Mi kicsit kezdünk kinyúlni a párommal, mert 2-3 óránként etetünk.
Irigylem, hogy neked sikerült ilyen rendszerességre szoktatni Renit. Amikor alszik hogy ébreszted fel? Én is próbáltam, de mint egy rongybaba összecsuklik. Vagy túl hamar akarom őt rendszerre szoktatni?
Neked 60-at eszik 1 hónaposan Reni? Nekem most eszik meg ennyit 2 hetesen. Lehet, hogy bélpoklos a fiam vagy félreolvastam valamit?
Ja és én is a kiságy híve vagyok és ha lehet nem veszem oda mellénk. Az első napokban volt, hogy kihisztizte, de most már nem hagyom magunkat. Igaz meg z üvöltés rendesen, de próbálom tartani magunkat.
Zsu: drukk nektek!!! Én 37+5 naposan szültem. És ugyanígy reggel 6-tól voltak 10 perces fájásaim
Ügyes légy!!!
PotterÁgi: tudom sovány vigasz, de mi éjszaka csak 2 órákat alszunk a férjemmel.
Kajcsi nálunk is úgy zajlik, hogy bealszik közben. Aztán megmérem és látom, hogy keveset evett, de ekkor már ő is észbe kap, hogy hoppá kéne még enni. És kezdjük elölről a kajálást. Sajna nekem kaja után sokat bukik a kis drága, mert irtó mohón eszik. Büfizni persze nem akar és miután leteszem akkor egy csomó kijön belőle
Amúgy ha rendesen tele a pocak és nincs semmi baja akkor könnyen elalszik, de néha még 1 órát is fent vagyunk vele, hogy végre elaludjon.
Körkérdés: nekem is kevés a tejem, szopi után próbálok fejni is több-kevesebb sikerrel. Szerintetek minden szopi után érdemes fejni, vagy nincs értelme?
Még egy kérdés: hogy kell számítani az etetési időket? Ahogy elkezdjük onnan számítjuk a 3 órát, vagy miután befejeztük, vagy miután elaludt? Lehet, hogy most hülyének néztek
Ja és még egy: csípőszűrésre hány hetesen kell vinni a babát? Nekünk volt csípőficamos a családban és kicsit aggódok miatta.
Megyek megnézem alszik-e még Mogyikám.
Kisvirág