Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska
Kellemes pihenést!!!!!

Ginuska
Sajnálom! :( Na,de 20 nap kúra ,és egy hónap szünet hátha meghozza a babát.Akkor megérte a macera,nemde? :?:
Ilyen tenyésztés izé nálam is lesz köv hónapban,ha nem babásodom addig.
:x

Ella
Ne hajtsd túl magad!Tessék pihizni sokat!

Rejo
Végigondolván,hogy tesó hiányában,jövő év augusztus elejétől mindenképp itthon kell melozni,nem látom értelmét a debreceni munkának.Mondjuk apa kicsit másképp szemlél,de abban egyetértünk,ha letelik a GYES,itt a helyem.Hiszen nem örökre megy"csak" 2 évre.A szerződés pedig ide láncol bennünket.
Őszintén szólva belegondolni sem merek már az egész helyzetbe.Legszívesebben a homokba dugnám a fejem,ha tehetném. :roll:
Sokat vitázunk emiatt mostanában.Félek a vitás napok száma egyenes arányban fog nőni az év vége közeledtével. :cry: :(
Pocakfotó??????????????????????

Lányok
Akkor hogy van most ez a metformin?????Nekem lassan íratni kell,és IR vizsgálatom még nem volt.Persze kizárt az is ,hogy ebben a városban endokrinológus rendeljen. :( Egyszer járt ki vki,egy héten egyszer,de már nem jár egy ideje.
Most mi lesz??????????????????????????

KépKép

KépKép
okr
 
 


Ginuska, sajnolom a rossz hireket :cry: ...Egy valami szoget utott a fejemben, hogy ez miert csak most derult ki? Ha jol emlekszem, volt lombikod is...ott nem neznek ilyesmiket? (Meg nincs tapasztalatom ebben, azert kerdezem...) Most milyen vizsgalaton derult ki?
alice27
 
 


Sziasztok!!!

Andi!
Kérlek, javíts ki 12 hét és 5 napra. Ma voltam ultrahangon, és ezt írta a doki a leletre. Amúgy minden rendben a babával, aminek nagyon örültem, és láttam, ahogy a karjával kalimpál, meg a lábait is ki tudja még nyújtani. Sanos fotóm nincs róla...

Ella!
Pihenj és aludj, amikor csak tudsz, nemsokára majd elmúlik a fáradtság, de most szükség van a pihenésre. Nem baj, ha nem írsz, inkább alszol :)

Aranykavics!
Örülök a tegnapi dicséretnek (nekem volt egy főnököm, aki sosem dicsért, csak akkor szólt, ha valami nem tetszett neki, pedig néha azért jól esett volna a - megérdemelt - dicséret is...) Egyébként milyen osztályon dolgozol? (Elfelejtettem...) Nekünk májusban volt a 13. Egy kicsit véfordulós ajándék a baba is, mert egy nappal azelőtt lett pozitív a teszt, hogy a házassági tanúink, a két legjobb barátunk eljött hozzánk megünnepelni az évfordulónkat. Ez az ahány év, annyi nap nem rossz program, nekem határozottan tetszik. :)
Gratulálok a házassági évfordulóhoz :)

Vöcsök
vöcsök
 
 

 
 

Rejo: D vitamin:

Lehet, hogy az 50. nap környékén volt a PÉ-m de ilyen szép görbém még soha nem volt...

Az én szememben ez egyértelmű javulás!

(arra meg nincs bizonyíték, hogy tényleg azért lett, mert leálltam a D vitaminnal... főleg, hogy kb. 2-3 hete elkezdtem méhpempőt nyomatni... + abbahagytam a cickafarkot - palásfüvet... és valahol épp most olvastam, hogy az ösztrogén be tud kavarni a metforminba... tehát simán lehet, hogy pont a cickafark teával kavartam be... szóval túl sok tényező változott egyszerre ahhoz, hogy tudjam mi okozhatta a hirtelen változást...)

A doki együtt adja a metformint a D vitaminnal... viszont mind a kettő az inzulinrezisztenciát kezeli...

Nézi viszont a kálcium + foszfor + D vitamin szintemet és egyre elégedettebb fejet vág az eredmények láttán... én még nem láttam őket, de a doki halál elégedett (nem a hormonokat nézi hanem ezeket a szinteket)...

Kavicska, Okr: na neeeeeeeeeeeeeeee..... ÉN MINT BETELEFONÁLÓ A MÁSIK OLDALON ÁLLOK, mint beteg szemlélem az eseményeket! Amikor betelefonálok és halálra ijesztenek és ennek ellenére nem mondanak semmit, akkor igenis kapják be. Akkor inkább SEMMIT!!!! se mondjanak. Csak annyit, hogy telefonban SEMMIT se mondhatnak (ld. azt talán ki lehet adni a telefonban, hogy kezelni kell az embert???)... SEMMI JOGUK halálra ijeszteni az embert! Pont. Aki ezt csinálja az igenis hülye az én szememben... 0 empátiával a betegek felé... (és nem hiszem el, hogy még soha nem álltak a MÁSIK oldalon...)... nem vagyok hajlandó az ilyen kijelentéseimért elnézést kérni. Lehet kiakadni.
Vendég
 


Csakegy
Mert a nővér mondhatja,a főnökének,ha megkéri hívjon már fel,hogy ÁÁÁ,nem ,még hülyének néz! :twisted:
Csak a miheztartás végett,én még a rendőrségnek sem adok semmiféle infot telefonon(még olyat sem,hogy xy ott van e az osztályon)mindig megértik,és személyesen bejönnek .
Na,persze azon,ha vki betelefonálna a nevedben,és felvilágosítást kapna az eredményeidről Te lennél a legjobban kiakadva. :twisted: Ugye??

Azt pedig ne feledd a telefonban,ahogy itt a fórumon is,nem látod a beszélőt.Elvesznek a gesztusok,esetleg nem érthetők a hanglejtésed változásai.Könnyen félreérthető a mondandó. :wink:

Ezt a "kapja be" mondatot pedig meg sem hallottam.Nem tudom,ha te a törvényesen végzett munkád után ezt a mondatot kapnád a kedves "ügyfél" szájából vajon mit mondanál neki?! :shock:

KépKép

KépKép
okr
 
 


okr: én csak azt mondom, hogy az éremnek két oldala van... amikor betegént halálra rémitenek, nem állok le a nővér lelkivilágát elemezni... (főleg akkor nem, ha valaki halálra rémít...)

(egyébként meg minden nap kapok valamit a képembe az ügyfelektől... volt aki a telefonban anyázódott valami miatt... elefántbőr... amíg vannak olyanok akik kifejezetten jófejek addig nem izgat...)

Nem Téged kritizáltalak. De ez most pont olyan, mint amikor a közgazdászokat anyázzák... mert van köztük néhány seggfej... én ezzel tisztában vagyok aztán ennyi. Tényleg vannak köztük olyanok akik nem valók annak...

(na nem cifrázom tovább :) )
Vendég
 


Csajok!!! Csajok!!!

Nyugi!!!!!!!!


Ne kezdjétek már megint!!!

Mindkét félnek igaza van, de sajnos az embereken nem lehet változtatni!
Mindenki ideges és senki nem törődik a másikkal, pedig néha egy csipetnyi kedvesség is elég lenne!
Csak pl.: tegnap voltunk hivatalban ügyet intézni. Az ügyintéző hölgy totál morcban , tőmondatokban kommunikálva kezelt minket, sehol egy mosoly, semmi kedvesség!
Hát - mondom magamban - ennek is jó szar napja lehet!
De miután velünk végzett úgy nyerített a kollégákkal vmin!
Tehát a morc nekünk szólt. ( Nem kötekedős ügyintézés volt, csak a kocsi papírjait intéztük!!!!!!!!!)
Hát nem is tudom, ha én így viselkednék a páciensekkel, két lábbal rúgnának ki!!!!!!!!
Nem szeretni kell az ügyfelet, de egy mosoly szerintem mindenképpen belefér!!!!!!!!
rambóka
 
 



Andi!
Köszönöm. (Egyébként voltunk tegnap és ma a pünkösdfürdői strandon, és nagyon bejött :)).

Mir!
Te hogy vagy, mi újság feléd?

Vöcsök
vöcsök
 
 


Vöcsök!
Szivike! :lol:
Na örülök,hogy Nektek is bejött a strand....
-ugyi,hogy jobb mint a Csillaghegyi?....
Jövőhéten mi is megyünk már,mert Natinak ma leesett a seb az arcáról.Tuti a péntek az egyik nap....-majd hátha talizunk!? :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok lányok!Amint olvasom itt zajlanak az események!Pedig nem jó ez a civódás szerintem ez a topik azért van hogy segítsük egymást!!Andika légyszi jav. már ki a merkformin szedést 3x850-re!!!Köszönöm!!Pusszancs mindenkinek és szép vasárnapot!!!!
niki26
 
 



Sziasztok!
Latom otthon is valtozekony az ido, es jonnek-mennek a frontok! :cry: Nalunk is ez van...Tegnap verofenyes nap, kanikula, igazi strandido...Ma pedig zapor es zivatar es persze a levego is jol lehult...Igy ketnaponta van frontatvonulas...es ma meg orulhetek, mert elkerult a migren...nem is ertem, milyen szerencsem van :lol:
Andika, koszi a tablazatot, igy ma reggel megtudtam hol jarok... :lol:
Egy het mulva megyunk a pszihologushoz ahova a nodokim jelentett be (nem volt mas valasztasa, kotelezo)...kivancsi vagyok milyen lesz, mar varom...
Na, megyek kicsit osszerakom a hazat, mert delutan vendegek jonnek...na, meg este a "nagy" meccs...Kavicska, ugye nezed majd??? En valoszinuleg nem, mert a Praga-i Filharmonia koncertezik itt a varosban...az erdekesebbnek tunik, bar meg nem dontottem el.
Mindenkinek jo vasarnapot!
Alice
alice27
 
 


Sziasztok!!

hozok nektek egy szép görbét :D a következő ciklus clostis lesz,maradt itthon a régi időkből és pont ebben a hónapban jár le,így beszedem ezt és nem váltom ki a receptet...csak a 13cn kell mennem uh-ra ,nem szoktatok hamarabb is?? Repiszurit kapott más is vagy csak Ella???lehet én is kérek :? :D

Norka megszereztem a FIGYELŐT jó !!! :wink:

Hogy vagytok??


Kép


elég mosott,szebben nem tudom :cry:
Vendég
 


Kép

remélem láthatóbb.....
Vendég
 


Kincsecske!

Nahát!
Ez a görbe egyszerűen fantasztikus. Ez a hőesés elképzelhető, hogy mensit hoz (nem én vagyok a hőgörbe szakértő :lol: ), de a jövő hónapi Clostys ötlet nagyon jó!!! 12-13-ik napi UH látogatás is jó. :)
Te leszel a következő babás??? :D Megy az áldás kérés Kép :)

Most értünk haza, a páromtól már megis kaptam, hogy net függő vagyok, mert elolvastam, hogy miket írtatok :)
Teleettem magam fokhagymával és most a vérnyomatom a béka s.gge alatt :? Eléggé szédelgek. Amúgy is alapjáratban 100/60 Hgmm jó eseteben :shock:
Havinak továbbra sincs nyoma. Tünet semmi.

Kriszta!
A te esetedben a gyermekáldás böcsületsen áthídalná ezt a problémát. :wink:

Alice!
Természetesen megnézem a meccset. :wink:
De egy kultúrális program sem elvetendő :D

Rejóka!
Nagyon szeretnénk már látni a virágos teraszt. :)

Vöcsök!
Fejlődik ez a babó :) Mingyá szülsz :)

Espero!
Merre vagy??? Mi hír felőled. Megvolt a kollegális kerti parti? Megünnepelték a babásodásod??? :)

Gabika!
Megkaptam az smst.
Már nem is merek roomingolni, mert a múltkor 30000ft számlánk lett, pedig aznap egyáltalán nem is használtuk a telefont.
Mentünk a Tmobilhoz cirkuszolni, de azt mondták ez nem tőlük függ, semmit sem tehetnek. Qrva annyukat... Hát kifizettük a 30 rugót. :evil:
Csak túl ne hajtsd magad!!! :)

Most ennyire futotta. Még leszek.... :)

Kavics
(? cn. csak a Kandika táblázatából tudom, hogy merre tartok :lol: )
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Látom nagyon kellemes lehetett a tegnap este, mert senki sem jelentkezett :)

Nem akarom a topikot OFFolni, de láttátok a meccset? :shock:

Alice! Olyan kiváncsi vagyok, hogy mi a viszhangja az egésznek :?
Feldúlt lélekkel feküdtem le. És fogadkoztam a páromnak, hogy soha többet nem nézek focivébét :?

Csók Nektek, jó melózást, babázást, pihenést és mindenkinek ami jár. :)

Sziasztok! :)
Vendég
 


Sziasztok,

csak gyors benézésre van időm, Eszter skarlát gyanús,viszem az orvoshoz délután, addig a párom van vele.... :cry: :cry:

Gina, sajnálom, hogy ilyen betegséged van, de legalább észrevették végre.... lehetett ez is az oka az eddigi sikertelenségnek. Ha most kikúrálnak, biztos, hogy hamar összejön a trónörökös...!!! :wink: :lol:

Kavics, a fokhagyma leviszi a vérnyomást...??? :shock: Ezt nem is tudtam. Én is sokat eszem,mert imádjuk. Na majd megfigyelem.
Ja, a meccset mi is néztük, és mi is ki voltunk akadva teljesen.... :shock: :evil: Még nem olvastam mai újságot, mi a kommentár, de én is kiváncsi vagyok rá.

Na most indulok, szép napot nektek !
zsizsik
 
 


Sziasztok,
Kavicska, en nem lattam a meccset, csak a legveget, a hosszabitast...Pontosabban, lattam Zidan kiallitasat...Az elobb atfutottam az ujsagokat...Hat, szomoruak, persze, de megkoszonik a csapatnak a dontobe jutast...Azt nem sikerul megtudnom mivel inzultalta az olasz jatekos a Zidan-t, hogy ugy belefejelt...Sejteni azt sejtem, hogy anyazhatott...Zidan nekem az egyik meccse utani nyilatkozata utan valt szimpi-ve....Az tortent, hogy a riport vegen megkerdezte a riportert, hogy atadhat-e egy szemlyes jellegu uzenetet. Az edesanyjanak uzent, azt, hogy mennyire szereti...Utana par perc csond, a sportriporter nem volt erre felkeszulve, szerintem a nezok sem :shock: ....Az biztos, hogy egy anyanak nincs ennel nagyobb elismeres... Kavicska, kivanom, hogy a Te fiad is igy uzenjen majd neked!!! :lol: :lol: :lol:
Na, megyek dolgozni mert repul az ido..
Mindenkinek jo napot!!! :lol:
Alice
alice27
 
 



Sziasztok!
Kavicska!
OFF:A meccsen Én is kiakadtam,na meg persze a férjem nagyon.Pl.Egy csapatkapitánynak több a toleranciája,mint a többi játékosnak....szóval Zidanet nagyon durva dolgokkal cseszegette tuti Materazzi,olyanokat mondhatott Neki,amit 2óra foci után még Ő sem tudott "nem meghallani"!Sajnálom Zidane-t,most az összes újságban "antihős"-ként nevezik,pedig azért Ő nem csak ezt az egy meccset vitte a győzelem felé....és most mégis ettől lesz híresebb! :(
Alice!
Fiam tavaly megigérte Anyukámnak,hogy fogja majd a Tv-ben látni focizni(ekkor nyaralt náluk 1 hetet)!2hét múlva a Reál Madrid meccsen,bekisérte Éger Lacit....és elötte felhívta a Anyukámat-...."na Mama mit igértem...ma este nézzél a Tv-ben"...Anyukám köpni-nyelni se tudott...az összes rokonom aki látta sírt az örömtől....pedig ez csak egy negyed óra volt....de mégis 10.000.000-rek látták.Bevallom ,Én egyedül ültem itthon,Én nem mehettem be a meccsre,csak az Apja...de potyogtak a könnyeim végig....nagyon jó érzés volt!-szóval,azért is írom mindig,ha Nati egyke marad....akkor is kárpótolt minket,ezernyi jóval!!!!!
Kivánom Nektek is!!!! :lol:


....bocsika az Off-okért!
Szép napot!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok csajok! :)

Gyors bekukkantás. :-)

Ne veszekedjetek!!!!!!!!! Én is ügyfelekkel dolgozom sokszor, és nem egy könnyű műfaj. És néha tényleg a lelked is kiteszed, segítesz, mindent megteszel, és úgysem jó senkinek semmi, és sokx úgy kezelnek, mintha senki se lennél, csak épp mindenki kapcarongya. Aztán ha meg éppen hulla vagy, lehet, hogy olyanon csattan, akin nem kellene.
Persze engem is idegesít, ha valahová telefonálok, és a 10. próbálkozásra fél órás kicsöngések után unottan veszik fel a telcsit.

Mozgalmas hétvége volt, lakást nézegetünk. Szörnyű a felhozatal.
csillagfény
 
 


Andika, nem semmi volt a Nati!!! :lol: :lol: :lol: Tetszett a tortenet, de gondolom meg jobb lehetett atelni...Azert ugy ha legkozelebb lesz ilyen esemeny, akkor szolsz nekunk, hogy mi is lathassuk??? :lol:
Csillagfeny, miert volt szornyu a lakasfelhozatal? En azt hittem, hogy most tulkinalat van Mo-on elado lakasokbol... :shock:
Negy eve mi is vegigjartuk ezt a lakasnezesi tortura...itt a kornyekunkon. Mondjuk nekunk inkabb a szo szerint csillagaszati arakkal volt a bajunk...Itt minden nagyon draga :cry: ...egy csomo vagyonos ember vasarol maganak nyaralokat. A kozvetlen kozelunkben is a lakasok csaknem fele ures emiatt szinte egesz evben....Egyszeruen a mi arkategoriankban nem talaltunk olyan amit elkepzeltunk...Persze, ketszer annyiert mar lett volna... :wink:
Mindenkinek jo etvagyat!!!
alice27
 
 



Sziasztok!

Miért borzasztó? Valóban túlkínálat van lakásokból, de egyik vacakabb, mint a másik. Egyszerűen még nem láttunk egy jót se. Egy kicsit csendesebb helyen szeretnénk, de nem nagyon messze a várostól, és valami társashátszerűt, esetleg kis közös kerttel, 70-80m2. Tudod, egyiknél sem éreztem azt, hogy ez nekünk való. lepukkan családi házat pedig annyira nem szeretnék, a lakóparkok meg tiszta lakótelep jellegűek.

És jó lenne még az idén elköltözni, mert a mostaniba nem nagyon fogunk beférni, meg sokkal nehezebb is lesz mozogni....
Na meg az árak is száguldani fognak felfelé szerintem. :(
csillagfény
 
 


Andika, koszi a kepeket :lol: ...annyira helyes a Nati :lol: ...jol all neki a focistaszereles :D ...Latom, Nati tenyleg sokmindenert karpotol Titeket!!! Meg sok ilyen elmenyt kivanok a jovoben is... :lol:
Csillagfeny, meglepett hogy ennyire lepukkant a lakasallomany...Pedig addig tenyleg nem erdemes venni valamit, amig nincs meg az az erzes, hogy ez nektek valo...Mi legalabb 50 lakast megneztunk annakidejen, de sajna egyszer sem jott ez az erzes...A lakoparkokkal kapcsolatban nekem is lakotelepi erzesem van, csak modern valtozatban...Azert drukkolok nektek :lol: ...meg sok turelmet es erot kivanok a kereseshez, mert sajna tudom milyen idegorlo tevekenyseg...gondolom babasan ez meginkabb megterhelo lehet...
alice27
 
 


Alice, köszi :)

Remélem összejön valami.
Akkor hogy vettetek lakást, ha egyiknél sem volt ilyen érzés? ,
Én leginkább talán társasházba mennék, ott van egy kis kert a gyerekeknek, de azért nem kell egész nap bogarászni.

Kicsit megterhelő, a meleget nehezen bírom, de egyébként semmi gond. Nekem nincsenek terhességi tüneteim!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, rendben van minden. Ács doki a múlt héten megvizsgált, azt mondta, O.K. Viszont állandóan éhes vayok (IR? baba??????? mindkettő), de azért igyekszem nem egész nap zabálni.

Kandi, bocs, most kapcsoltam a focis sztorival. Nagyon-nagyon szép élmény. Jó fej lehet a kissrác. :wink:

A táblica meg egyszerűen fantasztikus! nekem egyébként már fogalmam se lenne, hol is tartok. Sőt! Igazából még a várható időpontot se számolta ki senki. A védőnő elkezdte, de nem volt ideje éppen. :roll:

Kincsecske, Csakegy, örülök, hogy jól használ Nektek is a metformin! Igazi csodabogyó :) Most hogy van ez? Felírják Nektek júli 1 után is? Vagy volt IR vizsgálatotok?
csillagfény
 
 


Sziasztok!!!!

Sietnem kell de bekukkantok...

Rejo, hogy vagytok?????Képeket én is szeretnék!!!

Okr grat a vizsgád eredményéhez!!!!ciklusilag mizu???

Kandi jók a képek :!: ,én is szeretném ha a fiam focizna... :lol:

Kavics nem semmi meccs volt...de én az olaszoknak drukkoltam a brazilok hiányában.... Zidane-t sajnálom,nem értem mi történhetett...

Rambóka hogy vagy rég jelentkeztél???? :(

Norka és veletek is minden ok??szopik rendesek???

Remélem mindenki jól van!

Nekem ma megjött...egész rendes ciklusom volt :D :lol: szerdától closti 2*1
Kandi javítod majd?? köszi!!!

Nagy pusz!!!Szép napot!!!
Vendég
 


Hello csajok!

Én kismama módra néztem a meccset. :D Első félidőt sikerült ébren kihúznom, aztán a második félidőt átaludtam. A hosszabbítás felét is átaludtam, de aztán a büntetőket már megint ébren izgultam végig. Igazából senkinek sem szurkoltam, egy gólgazdag, jó meccset szerettem volna látni. Ez csak félig meddig teljesült.
Zidane-t én sem értem, nagy hülyeség volt tőle, bármit is vágtak a fejéhez.
Kandi, nagyon jók a képek a kis focistádról! :)

Kavics, igen megvolt a céges parti, de sikerült megőriznem a titkot, senkinek sem tűnt fel, hogy nem alkoholizálok és nem is táncolok olyan nagyon sokat. :D
Pénteken mielőtt szabira megyek, megmondom a főnökömnek, mert utána meg ő lesz szabin sokáig, és jó lenne azért az engedélye, hogy elmászkáljak vizsgálatokra.

Csillagfény, kitartás a lakáskereséshez. Nekünk mázlink volt, kb. a harmadik lakást már meg is vettük. Most már persze más szempontok szerint döntenénk, de azért egy 5 évet még lehúzunk itt.

Espero
espero
 
 


Csillagfeny, en is ilyen kismama szeretnek lenni, kellemetlen tunetek nelkul! :lol: :lol: :lol: Nagyon jo, hogy ilyen jol viseled a pocinovekedest... :lol:
Hat, mi vegul epitkeztunk...es olyan lett, mint amit megalmodtunk. :lol: Persze epitkezni hosszu ido...babaval mar nem vagnek neki...kivanom, hogy Ti talaljatok olyat, ami tetszik, es ahol jol is erzitek magatokat! :lol:
7kincs, sajnalom hogy megjott :cry: de orulok, hogy rendes ciklusod volt :lol:
Adri, merre jarsz, mar regen nem irtal?
alice27
 
 


Sziasztok!

Valami gond volt a netünkkel...

Kandika!

Lécci javítsd a táblázatot! Ma 1. ciklusnap!
Köszi szépen!

(Hála a Norcolutnak :wink: )

Nagyon hiányoztatok!
babancs
 
 


Köszönöm a dicséreteket!
Alice!

....remélem,lesz még élmény...bár ,már az is az,hogy Van Ő!
Majd Te is megtapasztalod! :lol:
Csillagfény!Utolsó mensid mikor volt?Amúgy utolsó mensi-(3hónap+1 hét)=szülés várható időpontja....vagy valami ilyesmi!? :shock:
Kincsecske!Persze javitottalak és sok sikert a clostyhoz!
Espero...köszi :lol:
u.i.:Áfonyaaa kérte a kivételét a táblából???-sajna nem találom...benne akar még lenni???

kandi72
Budapest III. kerület
 
 




Köszi Andi!

Amennyit bírtam visszolvastam.

Csakegy!

Grat a Pé-hez!

Ginuska!

Sajnálom, nemtom mi ez a betegség. Gyógyulj ki belőle mihamarabb!

Mielőbbi babásodást csajok!

Ja és a metformint nekem a háziorvos írja fel, miután az endokrinológus kimondta, hogy kell. Az itteni nőgyógyik, asse tudják mi az.
babancs
 
 


Naná, hogy megint ügyelet! :wink:

Kandika!!!
Jesszusom, már a 60-ik napon tartok??? :shock: Tuttira kivárok egy spontán mensit. 8)

Gratula a kisfiadhoz :) Oriási élmény lehetett :)
És ezek után gondolom focista akar lenni... :) Mert időnként írod, hogy viszitek edzésre. :)

Alice!
Hát igen. Az egésszel csak az a bajom, hogy alapjáratban nem vagyok egy fcipárti tipus. De ezt a VÉBÉt elkezdtem nézni és azon kaptam magam, hogy élvezem és "megszerettem" néhány csapatot, néhány focistát. Így voltam Zidaneval is. Láttam vele egy interjút kb 3-4 hónapja és nagyon szimpi volt. Ugyanez a Brazilok néhány csapattagjával is.
Aztán előszőr kiesnek a Brazilok aztán tegnap meg ez történt Z-vel. Olyan nagyon sajnáltam (sajnálom). Látván az arcát, amikor a játékvezető felmutatta a piros lapot. :cry: De azért örülök, hogy a franciák melegebb szívüek és nem nevezik hülye idiótának, mint Rooneyt (jól írtam a nevét?) az angolok. Bocs az OFFért.

Csillagfény!
Hajrá lakáskeresés!!! Nem egy könnyű műfaj. Általában az szokott lenni a legnagyobb probléma, hogy ami igazán tetszik, arra nincs pénzed. :? Mi beköltöztünk panelbe. Megvettük a második számú lakást. Mert az első számút, amibe beleszerretünk végül úgy döntött a tulaj, hogy nem adja el. :cry: Azt hittem belehalok. De túléltem :lol: Mostmég csak egy álom a kertes ház. De talán majd egyszer összejön. :) Itt még kb 5-10 évet :shock: lehúzunk.

Kincsecske!
Ebben a hónapban Clostyval tutti lesz PÉd!!! Sőt még az is megkockáztatható, hogy Closty nélkül is összejönne!!! De hajrá!!!! Biztosra menj! :)

Espero!
Hehe:) Élvezem, hogy még mindig sikerül titokban tartani. :) Pedig a munkatársak nagyon érintettek :shock: :lol:

Beszélgettem az endokrinológusommal. Rákérdeztem az IR és diabetes, valamint az "életünk végéig Metformin" dologra.
Aszonta, hogy az IR nem jelent kötelező diabetest, de tény, hogy nagyobb az esélyünk rá:( , mint egy egészséges embernek.
A legfontosabb, amire figyelni kell, hogy ne hízzunk meg. Kilókra vigyázni!!!! Nem zabálni rengeteg szénhidrátot (lásd GI diéta) és rendszeres testmozgás. Sőt NAPONTA TESTMOZGÁS!!!!! Erre nagyon felhívta a figyelmem! Ő továbbra is azt hangoztatja, hogy ne Metformin és terhesség! Ha megtudom, hogy babás vagyok, akkor hagyjam abba, de azt mondta ez az én döntésem!

Most ennyire futotta szűk kapacitású agyamból.

Rejóka, Norka!
Jelentkezni!
Képeket szeretenék :)
Vendég
 


Sziasztok!

Megvolt az UH.
Nagyon picike, életjelensége nincs.
Pénteken ismét UH + HCG vizsgálat.
No comment.

Kép
lara26
 
 


Andi!
Olvaslak titeket csak nem írok. Ha nem baj, maradnék a táblázatban.
Vendég
 


Áfonya!!! :)
Aki egyszer bekerül a táblicskuba ki NEM RAKJUK onnan:)

Hú lányok megnyugodtam. Méghogy arab terrorista! :shock: Döbbenet! Őt kellett volna kiállítani :evil:
Látjátok, ezért nem nézek többet focit :lol: :lol: :lol:

Babancs!
Ti Kincsecskével nagyon egyszerre mozogtok :)

Mostmár én vezetem a ciklus listát :shock: Má megint :? Na de én azt a sponán havit kivárom. Eccercsak megjön :?

Látom nem vagytok.
Visszavonulót fújjok.

Norka! Lányok!
Sajnos a figyelőhöz nem jutok hozzá. Még mindig nem sikerült elolvasni a cikket. :( Pedig annyira szeretném. :wink:

Lara!
Mennyi idősek vagytok már??? :)

Pussz.

....vagyok....

Kavics (60 cn. :shock: )
Vendég
 


én még mindig inkább kikerülnék a táblázatból... nem hoz nekem szerencsét.... és nem is igazán szeretek táblázatba kerülni...

meghagyom inkább a helyet valakinek akinek szerencsét hoz...

Köszi :)
Vendég
 


Aranykavics!

50% az esély, hogy megmarad.
Talán beindul a fejlődése. Semmi jelenséget nem produkált. Vérvétel nem volt. Kb. 2 héttel ez előtt csináltam még egy tesztet, de az is + lett és a terhességi csík előbb megjelent mint a teszt csík.

Petezsák: 23mm szabálytalan szélű.
CRL:4mm.
Megjegyzés: missed ab ?

(-gondolom ez az jelenti, hogy missed ab =elveszített terhesség)

Pénteken megint kell mennem UH-ra, hogy másik orvos is lássa és mondjon véleményt az esetről.
+ HCG vizsgálat lesz vizeletből.

Kép
lara26
 
 


Most este vettem észre, hogy az eddig szedett 500 mg-os metformin helyett 850 mg-osat adtak a gyógyszertárban. Már 2-tőt bevettem belőle. Beszedjem? Ártani nem árthat tán.
Viszont a metformin szedése mellett napi 30 dkg csokit fogyasztok el..különben annyira lemegy a cukrom. Korábban abszolút nem fogyasztottam csokit. Lehet nem is kéne szednem. Beszélek majd az endokrinológussal, nézzék meg újra a pajzsmirigyemet. A nagyon gyors anyagcsere, újabban nyelési nehézségek..+ a munkahelyemen csak nekem van melegem :oops:

Tud valaki abban segíteni, hogy az olyan fertőző betegségek, mint amit Ginuska is említett, hogyan deríthetők ki? Már a 2. partneremet fertőzöm meg..és ez a sűrű fehér hüvelyváladék, meg az égető a húgycsövemnél idegesít. Nem biztos, hogy csak gomba...
Eddig mindegyik nőgyógyász azt mondta, nincs bajom. A cytológia szerintük kimutatná...akkor miért fertőzök :?:

A menstruációmnak nagyon örülök..lehet, hogy hülyeség, de azt olvastam a menstruáció segíti a kis ciszták kipukkanását, vagy legalábbis noszogatja a petefészkeket.
babancs
 
 


Áfonya!

Már kértelek a Családineten hogy ne keltsd más topicikon rossz hírünket, erre most a "megint megjött"-ben írod, h. "nem volt itt helyed"!!!!!! :evil: Máshol meg, h. kiutáltunk?????????
:shock:
Vedd már a fáradtságot és olvasd el újra azt a bizonyos napot!Senki nem küldött el téged, te kaptad fel a vizet és csaptad ránk az ajtót, mert nem örültünk együtt a hormonszurijaidnak, és mindenki elmondta a saját véleményét ezzel kapcsolatban (az, h. Rejonak éppen depis hangulata volt, nem jelenti azt, h. utálna!!!)!
Mi sem megyünk körbe és szídunk téged más topicokon, mert nem vagy velünk egy véleményen!

Ne haragudj, de mindez igen rosszul esik!!!!!!!

( Az is lehet, h. ma nekem volt igen szar napom, meg melegfront is van, de szeretném, ha végiggondolnád a dolgot mégegyszer!!!!!)
rambóka
 
 


Rambóka!
ÉN ÚGY ÉREZTEM hogy igenis bántottatok, és hogy nincs itt már helyem. Nem szidtalak sehol titeket, többségeteket kedvelem, csak már nem merek ide írni nehogy megint megkapjam a magamét! Legyen már elég! Mégegyszer: nem szidtam senkit! A saját érzéseimet írtam le, és kerestem magamnak új helyet.
Vendég
 


Áfonya!!!

Nem érted mit akartunk mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem bántottunk,az őszinte vélemény és tapasztalat bántás????NEM HINNÉM :!: :!: küszködtünk eleget tudjuk mit beszélünk,neked csak igéreteid és reményed van a következő hónapokra,REMÉLJÜK NEM FOGSZ CSALÓDNI!
(azt nem értem hogy 10 lánynak aki végigcsinálta amit te kezdessz miért nem hiszel??? miért könnyebb megsértődni és elfutni mint gondolkozni?)
Ez nem kicsinálós topik :!: ,nem kell félni,ha kérdezel válaszolunk ....
Vendég
 


Rambóka!

Köszi hogy elmondtad helyettem.

Áfonya!

Szerintem is igen jellemtelen dolog a hátam mögött más fórumon, más topicon szidni engem. Mi is olvassuk ám azokat a topicokat.
Én személy szerint a hőmérősben és a családineten olvastam a nevem, hogy én kiutáltalak innen, és hogy milyen csúnya vagyok.
ha valami bajod van velem, mondd el itt, szemtől-szembe.

magam sem tudom miért érintett meg ennyire akkor az a pár hozzászólásod, de zavart a stílusod, a hozzáállásod. Bántotta a természetes igazságérzetemet.Ennyi.

Ha gondolod, megbeszélhetjük magánban, mit értettünk félre egymás hozzászólásában, mert engem is nyomaszt a dolog, főleg miután olvastam, hogy sírtál miatta.

Kandika!
Gratula a fiadhoz, büszke lehetsz rá!!

ma már fényképeztem csajok, lassan lesznek képek. :)

Kép

Kép
rejo
 
 


hagyjátok már békén... mindenkinek szíve joga azt csinálni a testével amit akar! Elmondta mindenki az ellenérveit. Áfonya felnőtt ember majd eldönti mit csinál.

A többi már csak következmény.

Kandi: én még mindig megköszönném ha kivennél a táblázatból (nem sértődöttségből hanem mert nem szeretnék benne lenni... ) Köszi!!! :)
Vendég
 


Csakegy nincs gond!
csak kicsit fura hogy mi hagyjuk békén,de ő minden topikban ezzel indít hogy itt kiutálták,kicsinálták?? :shock: akkor nem kell beszélni róla és nem így...
Vendég
 


Ezennel szentül megígérem hogy nem beszélek sehol soha többet erről az egész csúnya ügyről! Senkit nem akartam szidni, kizárólag az érzéseim írtam le. Legyen végre vége! Ebből már úgysem jöhet ki senki jól.
Vendég
 


Kandi!
Utolsó mensi ápr 29, de az Uh mást mutat, szóval Ács szerint egy héttel később estem teherbe. ???????, Ezt egy pcosnál sose lehet tudni, hogy mikor volt. Főleg ha nem hőmérőzik. :?
De én elhatároztam, hogy úgy számolom, ahogy te, nagyjából biztos úgy van :)

Babancs, biztos, hogy jó a metformin adagolásod? Nem lehet, hogy neked kevesebb is elég lenne?
Nem tudom, nem vagyok orvos, de én azt gondolom, ha csokit eszel, igazából nem használsz a szervezetednek, és talán rontod a gyógyszer hatásfokát, mert két irányból van megzavarva szegény szervezeted. :roll:

Lara, drukkolunk!

Lakás: hááát igen, elismerem, hogy mi sem vagyunk könnyű esetek. Én panelban nem bírnám, megfőnék a melegtől. Én rosszul leszek a melegben, és kinyúlok! Komolyan.
Tehát alapban egy hűvös, keleti fekvésű lakás kéne. Aztán szerintem a családi ház se nagyon a mi műfajunk, mert sok programunk van, sokat solgozunk, a háztartásra is alig van idő, nemhogy egy kertre. Meg egyikünk se egy nagy kertész típus, én félek a bogaraktól, meg minden ilyesmi. Szóval leginkább társasház, ahol azért mégiscsak van egy kis közös kert, ahová le tudod vinni játszani a gyerekedet, ha éppen nincs kedved elvinni a játszótérre.

Tegnap láttunk egy hirdetést, 1-3f szoba, 71 m2, nagyon szupcsi helyen, új építés, 6 lakásos ház, kerttel, 19M, csak ez lehet, hogy egy kicsit kicsi (mondjuk ha lehet, én szívesen bevállalnék 3 gyerkőcöt), meg néha fenntartásaim vannak az új építéssel kapcsolatban. Ja, és egyenlőre még anyagi forrás hiányában is vagyunk egy kicsit.
Ma megyünk az ingatlanoshoz megnézni.

Nja sziasztok!
csillagfény
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: