Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Norwell! Láttam Kende Kálmán babát a 'Győri hét'-ben! :) Olyan édes!! :D :wink:

Kép
juciferr

Sziasztok!

Tegnap feltöltöttem a képeket, de nem ment el a hozzászólás :( . Ez a fránya babanet :evil:
Próbálkozom újra.
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
beátab

A felíratokat már nem volt kedvem újra írni, bocsi.
Sajna csak ennyi képem készült mivel lemerült a gépemben az akku.
Ott volt még Ági Annácskával is.
beátab

Sziasztok!

Nagyon szupi volt Orsiéknál! Többször kellene ilyen babatalit "ülni" Anna már rég nem érezte ilyen jól magát :D Na meg nekem is nagyon jó volt, élveztem hogy kiszakadtam az itthoni megszokott szürke hétköznapokból.

Orsiék háza szuper, loptam néhány ötletet a mi házunkhoz is. A kert is szép nagy, igazi babaparadicsom, felfújható medencével, ami sajna leeresztett de Kyra még így is élvezte :lol:
Krisz és Zsezse pancsoltak, nem is lehetett bírni máshogy ezt a meleget. Irtó fincsi teát kaptunk, volt egy csomó süti-kaja-üdcsi
Nagyon jó volt beszélgetni, csak a többiek hiányoztak.

És a képek:
Kép Erika (Juciferr) - akit imád Kannus :lol: Kép Krisz Kép Kyra Kép Marcell nem fotogén :) Kép Zsezse Kép Zsu és Zselyke

Pusszantás!!!

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok!

Örülök, hogy itt voltatok, és annak is, hogy mindenki jól érezte magát. :)

Jó lett volna, ha a többiek is eltudnak jönni, de majd legközelebb. A medence mára teljesen megadta magát, de a helyén legalább nem kell locsolni. :D

Zselyke ma felkellés után kimutatott a kertbe és közölte, hogy baba. :) Mondta neki, hogy sajnos ma nem jönnek babák, de kap cserébe egy nagyit. Bár a nagyi érkezésének szerintem én jobban örülök. :)

Márti, Maminti, Bogi és a többiek

Remélem a legközelebbi találkozón ti is ott tudtok lenni!!

Tündi

Jobb kedved van már? És persze legyetek ti is ott a következő találkozón.

Zsu

Van meghívóm a iwiwre. Ha még érdekel.

Eszti

Köszi a házdicséretet. Még van rajta mit csinálni. Ha érdekel tudok újságokat, meg könyvet adni házalakításhoz. Unalmas perceidben nézegetheted őket. :)

Szép hétvégét mindenkinek!!

Csók: Orsi

Én mindig elfelejtek fényképezni, :cry: igy csak kevés képet csináltam, de azokat megosztom veletek.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Norwell!

Kende nagyon szép baba. Ha neked jól esik vele aludni, akkor aludj nyugodtan vele. Később neked kell majd a kiságyba szoktatni, nem másnak. Hallgass meg mindenkit és csináld úgy, ahogy nektek a legjobb!! :)

Várjuk a szülés storyt!

Kép
sorsoly

Szia Mindenkinek! :)

Lányok!Jaj,de remek délutánotok volt tegnap!Már nagyon bánom,hogy nem vettem erőt magamon...A képek egytől-egyig remekül sikerültek.A fotókból áradó derű fokozza amúgy is remek kedvem.Legközelebb,ha törik,ha szakad mi is elmegyünk. :)
Meséljetek még,meséljetek,hadd érezzem úgy,hogy egy kicsit mi is ott voltunk...

Csodára viruló kedvem van!Nem bírom abbahagyni a vigyorgást... :P
Annyira büszke vagyok a kisfiamra.Már egészen nagyfiú.Ma egy éves!!! :roll: :D
Nagyon szép napunk volt,helyesebben van,mert még mindig hancúroznak apával.Kifogyhatatlan energiákat merített a felköszöntésből.
Kimentünk az állatkertbe.Mindent,de mindent megjegyzésekkel kísért,és hosszasan nézett.Beleráncosodott a homloka,úgy koncentrált... :lol:
Kép A gibbonoknál.
Kép Csimpi bébi kukucskálás halháttér előtt... Kép Egy kis kutakodás apa táskájában;végre pihizhettünk. Kép Apával.

Egy hiányzott,a torta.Azt majd csak akkor rendelünk és sütök,ha az egész család együtt lehet...Arról is fel fogok tenni fotókat... :lol:

Holnap hajnalban indulunk nyaralni.Egy hétre előre puszilunk benneteket!Aztán csacsogjatok ám!
És nehogy elfelejtsetek...HIHIHI!... :oops:

Szép estétmég szebb jövő hetet!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Kriszi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MARCINAK!!!!!

Nagyon jók a fotók.

Jó nyaralást Nektek! Fotózzatok sokat és várjuk majd az élménybeszámolót.

Bea
beátab

NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK !!!!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Kriszi!
Nagyon boldog születésnapot Nektek is!

Orsi!
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de fél 4-kor még aludtak a babák, nem készültünk el, mire elkészültünk, addigra meg a fodrászhoz kellett mennem, így nem értünk oda.

Pedig ott voltunk pár utcányira!

Juditka mondta, hogy voltál nála fodrászkodni :)

Szerintem meg sem ismernétek, olyan rövid lett a hajam :)

A bulihoz gratulálok.

Ma nálunk is nagy babazsúr volt.
Katicának Katica tortája volt, és csuda finom volt. Grilleztünk a kertben gázos-lávaköves grillen. Az eső egy picit megkergetett minket, de nem ijedtünk meg.

Nálunk is volt 6 baba.

Puszi mindenkinek!

Kriszi!
Jó nyaralást!

Bogi
farkasbogi

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot Marcinak és Katicának!!!

És mindenkinek jó nyaralást aki mostanában tervezi! 8)

Lenne egy kérdésem: olyan kengurut keresek, amiben háttal is lehet ültetni a babócát, olyasmit mint Mamintinek van. Milyet ajánlotok? Illetve nincs valakinek eladó? Nézegettem már a neten használtan, de eddig még nem akadtam rá a megfelelőre.

Puszi!!!

Kép
Kép
esther1000

Marcinak Boldog első szülinapot kívánunk!

Kép
Vendég

De jó, nem a franciák nyertek!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat Annával, jó hogy ott volt Kyra is igy együtt tudtak játszani, addig is tudtunk egy kicsit beszélgetni.
Orsi köszi a lehetőséget, hogy nálatok lehettünk, nagyon kedvesek vagytok. Szép nyugis helyen laktok, ahol tényleg lehet pihenni, kikapcsolódni, gondolom a bejárás sem nagy probléma.
A szülinaposoknak boldog szülinapot, az anyukáknak sok boldogságot kivánok.
Most voltam Annát befizetni a bölcsődébe. Te jó ég már ilyen nagy lányom van, elnéztem a csöppségeket az udvaron ahogy játszottak, el sem hiszem hogy már az én kicsinyem is ilyen nagy lány lett. A gondozó és a vezető nagyon kedvesek voltak, pillangó lett a jele Annának, olyan kislányos. A gyereknapi céges bulin is pillangó lett festve az arcára olyan bűbájos volt azzal együtt is. És tessék a bölcsiben is ez lesz a jele.
Most egyenlőre ennyi.
Szép napot mindenkinek.

Ági
nicsi1

Sziasztok!

Végre mi is itt vagyunk megint! Július 1-én 01.10-kor megyszületett Ákos 4860 grammmal és 58 cm-el!! Kicsit hosszú volt ez a kórház. Bekerültem 41 hetesen 28-án a terhespatológiára, és júli 1-én bújt ki a kismanó, de elkapott egy fertőzést, és a koraszülöttön töltött pár napot :( De már jól van. kicsit hülén nézett ki a drága a sok koraszülött között óriáscsecsemőként :D
Amúgy mintagyerek eddíg (csak el ne kiabáljam) imád nézegetni, nagyokat eszik és sokat alszik. Éjjel csak egyszer kel fel!!!!

Norwell! Azt hiszem emlékszem rád, te etetted mindíg a csecsemősöknél a babát.

talán én is le tudom majd írni valamikor a szüléstörténetet, csak ahhoz még össze kell szedni pár dolgot, mert nem emlékszem mindenre. :oops: 24 órán keresztül vajúdtam, de természetes úton lett meg a manó. Büszke is vagyok magamra :oops: :wink: Na és persze a manóra és apára is! :)

KépKép
osia

Osia, gratulálok!
Uramatyám, ekkora baba természetes úton???? Tudtátok, hogy ilyen nagy lesz? De jó, hogy Ákos mintababa!

Norwell, ne haragudj, gőzöm sinvd, hogy gratuláltam-e Neked! De most gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Osia!
Gratulálok Nektek!
Szép nagy hajas baba a kisfiad. Rakjál fel róla több képet.
Nem semmi lehetett ekkora babát megszülni. Minden elismerésem a Tiéd. Csodálom, hogy engedték a normál szülést. Úgy hallottam, hogy ilyen nagy babánál inkább a császárt alkalmazzák. Ki volt a bátor doki?
Milyen fertőzése lett?

Tünde!
Mi van Veletek? Igen szűkszavú vagy mostanság.

Bea[/b]
beátab

Sziasztok!!!

Bogi!
Isten éltesse Katicát!!!

Maminti!
Nagyon boldog szülinapot a kis Marcinak!!!

Osia!
Nagyon-nagyon gratulálok a "kis"fiadhoz!!! Nem semmi méretei vannak!
Igen, én voltam!!! Sajnos kikerültünk ugyanis az újszülöttre a sárgaság miatt... :( Szerintem találkoztunk is, csak nem tudtuk egymásról, hogy kik vagyunk... :lol: Melyik szobában feküdtél? Írj Magadról pár dolgot, szerintem Rád fogok ismerni! :)

Tündi!
Köszönöm, aranyos vagy!

Néhány kép Kende babámról:
Először a teraszon:
Kép

A kis E.T.:
Kép

A járgányomban:
Kép

A hintaszéket nagyon szeretjük:
Kép

Szép délutánt Nektek!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Kép Itt még frissen Kép Apa és fia Kép

Köszi a gratulációt!

Az orvos dr. Hillier Balázs volt. Nem fogadott orvosom!! Mégis mindent megtett értem, és a manóért. na meg Márta, a szülésznő is. Tudtuk, hogy nem lesz kicsi baba, de hogy ekkora... A legdurvább becslés is csak 4 kiló körüli volt, nem 5! Apás szülés volt, és apa mindenben kivette a részét! szoval nagy családi összefogás volt ám! :D Összességében jó emlékeim vannak a szülésről, az orvosról és mindenről, a fájdalom ellenére is.

Norwell! A 13-as szobában voltam. Ákos nem tudom milyen fertőzést kapott el, de volt egy kis légzészavara is, ezért vitték át a korára. szerdán hozhattam vissza.
osia

Sziasztok!

Osia!
Gratulálok a szép "kis" fiadhoz!

Boldog szülinapot a kis Marcinak és Katicának!Jó nyaralást!

Sajnos mi sem tudtunk ott lenni a babatalin,de talán majd legközelebb.

Ma megyünk a lányokkal csípő UH-ra meg fülészetre.Remélem minden rendben lesz.

Ti hogy viselitek ezt a meleget?Aki teheti nyaraljon,mi az idén kihagyjuk,mert két csecsemővel nem lenne olyan egyszerű.

Mindenkinek jó pihenést aki nyaral,aki nem annak hűvősebb napokat.

Csilla
Vendég

Norwell Osia!
Olyan édesek a babák!!!

Talis képeket jó volt látni, sajna nem tudtam elmenni, de nem is ígértem százra, a bankban ragadtam útálom ezt az egész bankos mizériát, ahogy megköti az ember velük a szerződést, máris nem olyan mézes mázosak és utalni már nem akarnak. Úgyhogy ott csücsültem fél délután és úgy felhúztam magam hogy rutniból a hazafelé tartó buszra mentem, mikor Öttevényen szálltam le akkor vettem észre hogy nekem nem ott kéne lennem. Úgyhogy nagyon nagyon morcos voltma magamra meg a bankra.

Tegnap voltunk dokinál minden renben, de holnap brutál cukros vérvétel, fújj. Ha valamit nagyon nem szeretek az az ha éheztetnek!

Szép napot mindenkinek!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Sziasztok!

Niki!
Na és hova akartál volna menni? :) Jól felidegesíthettek, ha így összezavarodtál. Emlékszem amikor mi intéztük a lakáshitelt a 2 hónapos babával kellett naponta berohangálnom,mert mindig kitaláltak valamit, ami még nem volt ott.

Tünde!
Olvastam az iwiwen, hogy asztrológiát tanulsz.Érdekel a téma.

Csilla!
Minden rendben volt a szűréseken?
Én már unom a meleget. Kyra élvezi, hogy minden nap fürödhet.

Osia!
Ákos nagyon szép baba. Elmesélhetnéd a szülésedet!

Tegnap este adtam először tápszert Marcellnek. Szerencsére ízlett neki. De természetesen többször fent volt éjszaka. :(
A hajnali szopi még megvan, és napi egyszer kap még anyatejet a fagyasztóból.
Már 7 hónapos, de nem mutat különösebb aktivitást mászás és egyéb mozgások terén. Szépen elücsörög, és ez elég neki.

Bea
beátab

Szia mindenki!

Osia!

Gratulálok a picihez,ngayon szép baba, és egyúttal üdvözöllek a gyakorló anyukák klubjában! Bírom a dokidat, szerintem nagyon jó fej. tartott pár órát a szülésfelkészítőn.

Csilla!

Gondolom rendben volt minden a szűréseken! A fülészeten aranyosak,nem? Ellenben a csípőszűrés...

Nicsi!

Annának akkor remélhetőleg tetszeni fog a bölcsi! Eddig jól alakulnak a dolgok,nem?

Niki!
Most már bizonyára túl vagy a vérvételen,és az éhezésen is. Egyél valami finomat!!

Tünde!

Te nem tartasz a tenger hideg vízétől, Én egyfolytába azon agyalok, hogy merjem e majd fürdetni benne Kriszt!

Na,hív a fiam, jók legyetek:

Kép
Kép
deaknezsu

Na túlvagyok a vérvételen, de a java még tart, baromira nem esett jól az a lötty és olyan hirtelen és hülye poénok között dugta a nő az orrom alá a löttyöt, hogy a táskámban lapuló citrom csöndben lapult tovább. De nem is volt gond, inkább most érzem az utóhatást, ettem, de nem esett jól, és Buborékot is megviselte mert még egy kis rugdosással rá tesz egy két lapáttal.

Bea!
hát akkor neked sem volt könnyű az igénylés. Hétfőn megint benn voltam és ma megint, de úgy néz ki utalnak végre. El sem hiszem, bár még lesz egy-két kör, mert lesz még egy utalás, meg a visszatartott pénz megkapása.

Szülésfelkészítőről jut eszembe. Tényleg nem sok esélye van bejutni egy vidéki kismamának?
És amúgy mennyi ideig tart, mert ha esetleg beköltözünk a házikóba, már végülis győri leszek, de akkor meg már nem sok lesz hátra a szülésig. Pedig szeretnék menni, mert annyi minden újat bírok állandóan olvasni.

Még egy kérdés: Szentiváni védőnénik milyenek? Azt mondjuk nem tudom, hogy melyikhez fogok tartozni a mostani azt mondta majd kideríti.

Üdv mindenkinek és szép napot!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Zsu, ha félnék bevinni Zitát a tengerbe, nem mennénk oda nyaralni. Én úgy tudom, az Adria bőven 20 fok felett van, tehát nem is hideg.
Most meg is néztem, ma 24 fokos volt.
Vendég

Sziasztok Lyányok!

Niki!
Én is vidékiként jártam annak idején a szülséfelkészítőre.

http://jaksy.different.hu/tanfolyam.htm

Itt át is nézheted az anyagát a tanfolyamnak, szerintem nem változott sokat.

Az összeg tavaly még 2500 Ft/fő volt, nem tudom mennyit változott azóta.

Lányok!
Folyamatosan rendelem a bodykat, annyira jól fogynak, és Bea a megmondhatója, hogy nagyon nagyon szuperek és édesek.
Mindegyikről van már fenn kép a honlapon, ha minden jól megy a héten még kapok árut.

Személyesen láttam Csilla csöppjeit. Nagyon nagyon nagyon szépek és aranyosak, és olyan kis pici újszülöttek.
Csilla is nagyon jól néz ki, nem tűnt lestrapáltnak a 3 gyerek mellett, úgyhogy bátran bele az ikrekbe :)
És Csilla szerint nem egypetéjűek a gyerekek, szerintem meg igen :)

Bea!
Nem tuti, hogy a tápszer miatt kelt fel éjjel. Vagy csak félreértettem?
Nekem tudod mindegyik tápszeres volt (Katica még igényli néha), de nincs gond az éjszakákkal.
Mondjuk én soha nem adtam egyiknek sem inni éjjel. Katica is még 7-8 hónaposan javában felébredt éjjel enni, de aztán szépen leszoktattam róla. Nem kapott enni, csak cumit, és minden zokszó nélkül elhagyta egy-két nap alatt.
Azóta ha megébred éjjel, már csukott szemmel tudja hol a cumi, és bedugja a szájába. Ezt mondjuk soha nem értettem, hogy álmukban kiesik, mégis szintén álmukban tudják, hogy hol van. :)

Norwell!
Még én sem gratuláltam szerintem. De bunkó vagyok!

GRATULÁLOK A PÖTTÖMHÖZ!

Na holnap reggel megyünk Balatonra, este jövünk, kicsit kikapcsolódunk.
Péntektől meg jön a frissülés!
Puszi: Bogi
farkasbogi

Tünde!

Bosszantalak?

:lol:

Puszi !!

Kép
Kép
deaknezsu

Zsu, nem! :wink: :oops: :lol: :lol: Csak én nem szoktam ilyeneken aggódni, és nem értettem, ha Te igen, akkor miért mentek el odáig?
Majd meglátod, Krisz hogy fogja élvezni a nagy vizet!!!!

Elfelejtettem írni, hogy tegnap voltunk 12 hetes uh-n. Nagy lelkesedésemben elhívtam Apát is (Zitát nem látta amíg bent volt). Nagy sajnálatomra Krekó dr szabin volt, és még nagyobb megdöbbenésemre a már általatok is említett P.G. volt ott.
És minden úgy volt, hogy korábban írtátok. Monitor gondosan elfordíta, nekem nem mondott semmit, az asszisztensnek is csak a számadatokat mondta be. De apának se mondott semmit... :cry: :cry: Azért azt látta, hogy vmi "rohadtul mocorgott". :lol: :lol:

Lányok, holnap nem talizunk az Achilles parkban????? Estig áll. jó lesz az idő!
Vendég

Naaa, Lányok, senki nem akar strandolni velünk?

Kép
Vendég

Tünde!

Nekünk elég messze van,és marha lusta is vagyok !

Mindenki!

Krisztofer az előbb felállt! :lol: Hallelúja!

Puszi:

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!
Boldog születésnapot (így utólag) Marcinak és Katicának!!
Osia gratula Ákoshoz :)
Niki : én megkaptam a foglalkozások programját, kb. ugyanaz amit Bogi mutatott. 12.-én szerdán volt az első foglalkozás, de arról lemaradtunk :( a köv. hétfőn lesz, ha gondolod gyere/gyertek velünk, mi is akkor fogjuk kifizetni és csoportot választani, 2.500-Ft. személyenként.
Ha az Orsiék házához közel fogtok költözni valszínűleg Tujmer Judit lesz a védőnőtök, nekem és Orsinak is ő van.
Tünde : Achilles park! lecsekkoltuk mult héten, naon jó kis hely, lehet lenézünk holnap du. mi is.
Kellemes hétvégét mindenkinek! kitartás! ha minden igaz kicsit enyhülni fog ez a forróság.
Juci és

Kép
juciferr

Juci!
Akkor az nem gáz ha lemaradtunk az elsőről, vagy most csakjelentkezni mentek és később megint indul?
Amúgy hétfőn mikor mentek, ja és a foglalkozások mikor vannak amúgy? Csak hogy tervezni tudjak, meg hogy párocska tud-e jönni.
Még egy kérdés: rendes a védőnéni? Mond hasznos dolgokat, Mert a mostani nekem csak a helyi pletykákat max. Az internetről több infót vadászok össze.
Na egy kicsit sok kérdés lett bocsi. :)

Ja forróság tuti enyhülni fog Buborék jelzi, mert beindult mint a motolla :)

kancellárka

Zsu, nem csuklottál délelőtt? :wink:
Zita felnőtt a feladathoz, és már a bevásárlókocsi ülésében segít nekem a boltban. Tőled láttam, és el is loptam az ötletet, hogy kipárnázzam a háta mögött a támlát.
A múltkor Anyukám is felültette Zitát, és este láttam fürdésnél, hogy kicsit bekékült a csigolyája fölött, ahol a nyomvonal volt. :cry:
Vendég

Jaj, olyan lökött vagyok!

Gratulálunk Krisznek a felálláshoz!!!!

Kép
Vendég

Tünde!

Köszi a gartulációt! Krisz csuklott helyettem! :lol:

Jó,hogy már Zita is tud így utazni! Sokkal kényelmesebb így vásárolni,nem? Képzeld ma találkoztam Beáékkal a Tescoban, és már a kis Marcell is így ült !

Csajok!

A Tescoban nagyon nagyon le van árazva a Pampers sleep & play pelus! Bár Krisz méretében pont nem volt...
Mindenkinek szép délutánt:

Kép
Kép
deaknezsu

Zsu, lehet, hogy Zitát is már korábban beleültethettem volna, de féltem, hogy kiesik. Naná, hogy jobb így vásárolni, nem kell pakolgatni előle semmit.
Nekünk nem jó a Pampers, kifolyik belőle a pisi. De úgy vettem észre az ismeretségi körömben, hogy fiúknál válik be jobban.
Vendég

Sziasztok!

Bogi!
Persze, hogy nem a tápszertől ébredt fel. Nem arra gondoltam. Többen mondták, hogy ha tápszert fog enni vacsira,majd átalussza az éjszakát. Nekünk ez nem jött be. :(

Valóban a bevásárlókocsiban ült ma Marcell, de csak kényszerből,szerintem ő még kicsi ehhez. Ezért utálok egyedül vásárolni, babakocsit tolni így nem lehet. Sajna minden babaüléses kocsi foglalt volt. Mondjuk Marcellnek tetszett egy ideig,de elég nyügi volt már a végére.

Valóban nagyon jók a bodyk a Boginál. Én alig tudtam választani közülük.

Rendeltem Marcellnek nagyon klassz Chicco etetőszéket a Bababirodalomból, az előbb jött meg. Már ki is próbáltuk, tetszett neki.

Nem tudja valaki véletlenül lesz-e valami jó program valahol a hétvégén? Úgy mennék valahova. Igaz, hogy a férjem általában fáradt hétvégére,de talán rá tudom venni valami kikapcsolódásra. :wink:

Jó hétvégét!
Bea
beátab

Niki > hát az elsőről lemaradtunk, nem tudom mikor indul új, de sztem már így is elég későn indult. Az első foglalkozás témája a helyes életmód és táplálkozás volt (higiénia, házasélet, fogápolás, öltözködés), szal sztem nem vészes, ezeket már ugyis elmondta a védőnő, vagy a doki, vagy olvastad stb. de bizti lesznek akik szivesen összefoglalják nekünk, h mi történt az elsőn vagy találunk olyat aki esetleg jegyzetelt is! :D Összesen 8 foglalkozás lesz és aszem két csoport, egyik: 15.45-től 16.45-ig, aztán torna, másik:16.00-tól torna és 17.00-től elmélet. Nekem az első időponttal küldték az értesítést, de telefonon rákérdeztem, nagyon kedves volt a szervező, mondta, h majd megoldjuk, menjünk amikor tudunk, csak menjünk. Mi hétfőn 15.45-re megyünk (bár jó lenne picit korábban odaérni, h tudjuk megbeszélni kinek melyik időpont lenne megfelelőbb, melyik csoportba járjunk). Dr. Mika Péter tart előadást anatómiai ismeretekből :) "Élettani változások a terhesség alatt. Vizsgálatok a terhesség alatt" címmel.
Cím: Kossuth Zsuzsanna Leánykollégium, Szigeth A. u. 65-67. Ez ha jól értettem valahol a vásárcsarnok mögött van. Pontosabban: Tihanyi Á. u. és Szigethy A. u. lámpás csomópont kereszteződésnél. Szal ott tali hétfőn 15.30-kor, hm?
Igen, helyes a védőnő, nem pletykafészek és hasznos tanácsokat mond.
Zsu! grat. a felálláshoz :) Krisz bizti nagyon élvezi és büszke magára a kis édes :)
Itt ma este megint nagyon úgy nézett ki, h jön végre az enyhítő égi áldás, szél, mennydörgés minden, aztán megintcsak kikerülte Szentivánt!! :evil: :x :cry:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
juciferr

Sziasztok!

Bea!
Lesz virágkarnevál. Az biztos nagyon szép lesz.
Vasárnap a belvárosban. Nem olvastad?

Mást sajnos nem találtam, ami gyerekkel is jó lenne.

A tegnapi balaton nagyon jól sikerült.
Lili is és Katica is élvezte a fürdést, Lili a haját is összevizezte, hogy ő megmosta. Az úszógumival simán sétált egyedül a vízben.
Katicán meg ki vagyok akadva. Beletettük a vízbe az úszógumival, és egyből úgy ÚSZOTT, mintha mindig is azt csinálta volna.

Lilinek ugyan pech volt ez a húzása, mert ma hajat kellett mosni neki, de túléltük.

Gratulálok az ügyes babáknak!

Tünde!
Milyen volt az Achillesben? Én nem vagyok tőle elájulva. Jó hely, meg szép, de valahogy mégis olyan unalmas. A Balaton tök jó volt. Nem voltak rengetegen, mégis mozgalmas volt.

Csajok!
Akinek 74-es body kell!
Hétfőn érkezik a vadiúj tesztkollekció.
Csak 74-es méretben, ujjatlan és rövidújjú bodyk, 700 Ft-ért.
Ez egy most elkészült kollekció, amit először tesztelnek a kismamáknál, hogy melyik minta jön be jobban, és ezt ilyen bevezető áron adják.
40 db-ot kapok belőle, nagyjából fele-fele arányban fiús-lányos.
A képeket fel fogom tenni róluk, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon fog fogyni, így Nektek szólok először.
Akinek ez a méret kell, hívjon nyugodtan!

Na puszi: Bogi
farkasbogi

Bogi, nem tudom, milyen volt az Achillesben, egyedül nem mentünk ki. :cry:
Senki nem akart velünk jönni.... :cry: :cry: biztos utáltok.... :lol: :lol: :lol:
Egyszer voltam, nekem az itteni lehetőségek közül még ez jön be a legjobban. De mi is inkább lemegyünk a Balatonra, szerdán is voltunk, valszeg holnap is megyünk, napsütést mondanak, és végre nem lesz ennyire meleg!
Kecsegtető a bodyajánlat, de 86-ban nem kell tesztelni???? :wink: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Hogy mondhatsz ilyet, senki nem utál!!!!!
Én megígértem, hogy elmegyünk majd, csak megfelelő időpont kell hozzá.

Bogi!
Épp most olvastam a Kisalföldben a Virágkarneválról. Szeretnénk bemenni rá. Végre kicsit enyhült a hőség.
Nekünk 74-es body kell, tudod :wink:

Bea
beátab

Sziasztok!

Zsu

Gratulálok Krisznek. Lassan lehet kétrétgörnyedve sétálgatni vele. :)

Tündi

Mi egyszer szivesen kimennénk veletek az Achilles parkba, csak időben szólj, hogy le tudjam nyulni a kocsit. Már kezd Balaton hiányom is lenni, igy a kedvest elkezdtem fűzni, de lehet, hogy a jövő heti nyaralást meg kell várnom a balatonnal kapcsolatban.

Ez a virágkarnevál, hol is lesz pontosan? Ha igy marad az idő mi is benéznénk. Én még az állatkerten is gondolkoztam, de majd meglátjuk.

Szép napot mindenkinek!

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Jajjj, csak viccből írtam, hogy biztos utáltok, oda is tettem utána az emotikonokat!

Orsi, akkor majd egyeztetünk.
Sajnos ma nekünk is elmaradt a Balaton, a szél miatt, de a met.hu szerint holnap már kisebb lesz, és akkor semmi sem tarthat vissza minket!
Vendég

Sziasztok!

Köszi minden gratulációt!

Orsi!
Görnyedtünk eddig is, Krisz imád sétálni. Ahogy nálatok is, itthon is gyalogolunk a fűben is, mezítláb !

Most már teljesen fékezhetetlen. mindenhova elmászik, és közben zuhan akkorákat ! Ti ezt hogy oldjátok meg? Nálunk a hálókon kívül mindenhol járólap van, és amikor orra esik, én mindig szívbajt kapok, hogy betörik az orra ! A felállás meg ! Olyan büszke magára, hogy minimum egyik kézzel egyből el is engedi a kapaszkodót, és persze megint zuhan ! Büszke is vagyok a bébire, meg parázok is !

Tudom, nem lehet mindig a sarkában lenni, de akkor is...

Balaton: nálunk is aktuális a téma, de az állatkert is, a virágkarnevál is jó program ! Micsoda szél van! De legalább nincs hőség!

Bogi!
Tényleg kár, hogy nincs nagyobb body! Mi is tesztelnénk!

Na,puszi:

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Nagyon régen írtam ide utóljára, lehet már senki nem emlékszik rám. :roll:
Még terhességem idején,meg talán mikor Marcuskám pici volt, de sajnos időm alig maradt bármire is.
Ha nem bánjátok ismét csatlakoznék hozzátok. :wink:

Pár szót rólunk:
Győrújbaráton élünk párommal és pici fiammal Marcellel. Ő 13 hós múlt, stabilan megy, rosszalkodik, szval igazi háromemberes babóca. :)
Én már jó ideje visszamentem dolgozni heti pár órában így a nagyszülök sokat segítenek.

Talán a régiek emlékeznek rá, h mi nem terveztünk több babát, de pár hete egyre erősebb a vágy egy pici után. Így ősszel indul a tesó projekt. Marcuskám nagyon féltékeny, senkit nem tűr meg mellettem, még az apját sem. :oops:
Így érdekelne, akinél kicsi a korkülömnség, hogy mi a tapasztalat??

Üdv:
Hajni
Vendég

Mellékelek egy képet Rólunk:
Kép
Vendég

Üdv. Hajni! látom nálatok is megy a görnyedés :) nagyon édes a kis szöszi Marceled :)

Kép
juciferr

Hajni, én emlékszem Rád, Te írtál a nyáriakhoz is, ugye?
És mintha ott lettél volna Boginál ősszel...
Nagyon jól néztek ki a képen, Marcell igazi kisfiú, és szép a haja!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos most csak 74-es méretet kapok, de természetesen ha lesz nagyobb, mindenképpen szólok.

Már mi is rég kinőttük a 74-est, így én sem tudom kihasználni ezt a szuper lehetőséget :)

Szia Hajni!

Mi is rég beszéltünk, pedig tuti, hogy már összefutottunk, és nem ismertelek meg, mert valahogy a fiad ismerős :) És csak egy hónappal idősebb Katicánál.

Azt hiszem kis korkülönbségről én tudok mesélni. Akár össze is futhatunk, hiszen egy faluban élünk :)
Akkor elmondom a tapasztalataimat. Bár nálatok már nagyobb lesz mint nálunk, hiszen nálunk nem egészen 17 hónap van Lili és Katica között.

Most megyek.

Puszi
farkasbogi

Havtünde:
igen, de nagyon rég. Tudod mi itt voltunk, aztán 1 éve átköltöztünk a családinetre. Néha benézek ide is, de sajnos ennyire nincs időm. :(
Nem voltam Boginál. :(

F.bogi:
igen, én is emlékszem. 2005. szept. 18. Szentlélek templom. Igen, igen... együtt volt a keresztelő. :)
Ok, összefuthatunk valamikor. :)
Kérhetnék egy táblit ha még Te csinálod? Mármint h rakj fel, hogy mégis kik vannak kicsit tájékozódni....

Köszi. :
Hajni
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?