Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem tűntem el, de zajlik itthon az élet! Most van 1 percem írni, mert gyerekem bealudt, festő elment, már 1 szoba ki van takarítva. De hol van még a többi!!!

Szóval... 6 hetes kismama vagyok! Hát, most már túl vagyok az első sokkon, mert ugye nem hiszitek el, de Milánra másfél évet vártunk, most meg csak úgy egyszerre bejött. Múlt héten éjjel arra riadtam, hogy hoppá, 1 hete késik! Számolok, másnap teszt: +! A doki is csak nevetett, hogy így van ez! Mert ugye a pszichés gátlás, stb... Úgyhogy KISMAMA vagyok!!!

Kicsit (nagyon) félek, hogyan fogok megbírkózni 2-vel, 20 hó különbséggel. De csomóan mondják, hogy pont ez a jó!
Én is azt mondom , hogy most legalább kéznél van még minden babacuccunk. Bár a hordozót és a babakocsit már eladtam!

Jövő héten megyek laborba. Ez még nagyon az eleje, de remélem minden ok lesz!

Bocs, hogy most nem írok névreszólóan. Mindenkit elolvastam ám!
Puszi!

bockbrigi
 
 


Brigi!

Graulálok!!! :D :lol:
Gondolom terveztétek a picúrt, ugye?
Akkor most mikorra is vagy kiírva?
Kismamakönyv megvan már?

Mi is 11 hót vártunk Leventére. Mikor végre lenyugodtunk és feladtuk, hogy lesz csemeténk, akkor jött össze... :lol:
szilbee
 
 


Brigi
Gratula a pocakhoz!
Mi Milánra 8 hót vártunk, Oli meg szopi közben jött össze. Fura a természet.
Ne aggódj, könnyen meg fogsz bírkózni a kettő picivel. Mondjuk nálunk 23 hó van a fiúk között, de szerintem egyáltalán nem vészes. Sőt most már játszanak is. Nagyon édesek. Most éppen labdáznak. Oli sikít örömében.

MInyu
Anyósom már utánaolvasott a hasnyálmirigyráknak. Holnap megy pestre specialistához, valszeg hétfőn befektetik a kórházba és akkor majd eldől hogy műtik-e. Mi bizakodunk, hogy minden rendben lesz.
A férjem meg sajnos ilyen. Soha nem beszél arról, hogy mi zajlik le benne. MIkor a papája meghalt sem látszott rajta semmi, csak a temetésen kezdett annyira zokogni hogy nem bírt állni, le kellett ültetni.


Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 

 
 

Brigi :)
Nagy-nagy grat!!!

Kérhetem a ksimamikat, hogy irják meg a terminus idejét? Mert akkor a tesókhoz beirnám öket mondjuk dölt betükkel, vagy csak halványan, ceruzával :mrgreen: :mrgreen:

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hello csajok!
Csak gyors beköszönés, mert holnap indulunk a Balatonra, egy hétre. Össznépi-családi, anyukámék, bátyámék, nagynénémék és mi. Minden évben megyünk így egy hétre, 4 v. 5 éve. Nagyon jól szokott sikerülni, remélem minden klassz lesz, fincsi strandidővel... Mancinak vettem már bébiúszógumit, remélem tetszik majd neki. :)
Sajnos nincs időm mindent elolvasni, Sziszike, nagyon horror ami szegény Anna nyelvecskéjével történt, de látom már jobban van. :)
Viszont az ÖSSZES FOTÓT megnéztem és olyan jó, hogy ilyen sokat raktatok fel! Szülinapos-tortás, csokis-maszatos, nyári sérós, keresztelős... Szóval mind-mind szuper! :)
Nórika mászik ezerrel, nem kapkodta el, de már ütött-kopott mindkét térde a sok kergetőzéstől. Kistesó rendben van, 12 hetes, tegnap voltam UH-on meg vizsgálaton. Pocak mintha kezdene nőni. :)
Brigi,
gratula pocakostárs! :)
Na mennem kell, szép napokat mindenkinek! Gyerekek! Jónak lenni, szót fogadni!!! :lol:

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Brigi,
NAGY-NAGY GRATULA A KISTESÓHOZ!!!!

Tényleg, terveztétek?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Ana!
Anyósodnak nagyon szurkolok! Nagyon remélem, hogy minél hamarabb meggyógyul! Mert meg fog gyógyulni. Ma már nagyon sokan kigyógyulnak ebböl a bajból. Sajnos nekem nagyon rossz emlékeim vannak erröl a betegségröl. 13 éves koromban vesztettem el az édesanyámat, és a mai napig nem dolgoztam fel teljesen. És olyat hallottam, hogy az lányunokák örökölhetik. Már most nagyon aggódok, nehogy Vanesszával megtörténjen ez a szörnyüség! :cry:

Brigi!
Gratula a pocaklakóhoz! :lol:
Miután olvastam átfutott bennem a para, hogy akár velem is megtörténhet ugyanez. Úgy voltunk vele, hogy szoptatok, biztos nem eshetek teherbe. De, amit Ana írt?! Ezek után úgy döntöttem jövöhéten meglátogatom a dokimat. Úgyis mennem kéne már rákszürésre. Néha hányingerem van. De az az éhségtöl lehet, amikor nem jutok oda, hogy egyek. Tesztet nem merek venni. Félek, hogy mit mutat!
Na, de nem hiszem. Csak úgy eljátszottam a gondolattal; "mi lenne, ha?"...

Kép
patrisa
 
 


Minyu
Ezek a fránya fogak vagy párosával, vagy négyesével jönnek.
Ana, hrk, Flocika
Betti egyáltalán nem élvezte a keresztelőt. Ez egy szép kép volt.
Egyébként pedig hajkurásztuk amikor szükség volt rá. Nagyon jó fej a papunk mondta a mondókáját és ugyanazzal a hangsúllyal: na most Bettire is szükségünk lenne. Akkor elkaptuk, meglocsolta, elengedtük, ki ment a kertbe csigázni, újra előszedtük, megkente stb...Gergőt még úgy keresztelte meg, hogy össze sem voltunk házasodva, de Csaba járt rendesen hittanra. Most én voltam kettőn, meg megígértük a templomi esküvőt is.
Pelus; ilyenkor nyáron nagyon jó a bugyis, kevesebb küzdés. Csak ne lenne olyan drága. Mi próbáltunk sok félét, mindegyik jó volt. Hasba és mellbe rúgások ellen nagyon jó, de szobatisztaságra szoktatásra semmi értelme.
Brigi
Pocakhoz gratula! Jó a kis különbség. Nálunk szerintem csak azért nehezebb, mert a két kicsi között van a 22 hó. Jobb a kis különbség az első kettő között. Döme mint középső többet kell küzdenie.
kkry
 
 


A locsolás tetszés indexe Kép Kép Betti sehol
kkry
 
 


REGINA és MÁTÉ!!!
NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Reginek és Máténak! Nagyon Boldog Szüliapot kívánunk!
Kép Kép

Szilvia és Levente!
szilbee
 
 


Regi és Máté Kép


Patrisa :)
A daganatra való hajlamot általában az elsöszülött gyermek örökli a legnagyobb mértékben. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül meg is betegszik. A párom családjában korábban senki nem volt rákos, ö mégis az lett 30 évesen... :? De mivel az ö génjeiben benne avn, igy a hugának is javasolták, hogy menjen el vastagbél szürésre, illetve Nándit 20 éves korától vinni kell (vagyis akkor már ö fog menni magátol :) ) mert a génjeiben már benne lehet a betegségrevaló hajlam. De egészséges életmóddal és nagy-nagy odafigyeléssel megelözhetjük a bajt. Illetve remélem, hogy néhány éven belül minden daganatra lesznek "okos" gyógyszerek, amiket mostanában fejlesztenek ki.
Szopi: nálunk a családban több olyan eset volt, (és az ismeröseim körében is), hogy szopi alatt lettek terhesek. Ugyhogy mi nem is kockáztattunk :) 8)

Na, megyek, pakolászok kicsit

Pusza

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hahó!

Ritkán jutok ide a géphez, mert Annácska nagyon aktív lett, de én ennek nagyon örülök. Esténként néha beleolvasok az írományokba, de erőm nincs már hozzászólni.

Szülinaposoknak sok boldogságot!! :lol:

Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Bugyipelus: nekünk a Libero és a Huggies jött be, de sajna elég drágák, így napközben inkább mosható úszópelust adok rá (kánikulában).

Csoki: direktbe nem adok még neki, de ő is "lopott" már magának :lol: Én úgy tudom, hogy a kakóban van vmi, ami izgatja az idegrendszerüket, ezért nem szokták ajánlani.

Fogak: nálunk egyesével jönnek, nagyon nehezen. Pillanatnyilag 4 van kinn, de az mind alul, jobb oldalt!! :lol:

Régebben kérdés volt, hogy hol lehet szerezni olyan habtapit, aminek nem puzzle-s a közepe. Nem tudom, érdekel-e még vkit, de a Brendonba most hoztak olyat, amin mese van (mint a képregény) és fix a közepe.

Most megyek, mert Anna szétszereli a szgépet!! :?

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Köszönjük a gratulációkat!
Feltöltöm az első közös képet!
Sajna nem sok időm lesz, mert jönnek sorba a vendégek, de fogok jönni! :D
Kép

Kép
rayo
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK REGINÁNAK ÉS MÁTÉNAK!!!!!


Rayo
Jaj, de éde! Nem is változott! Meg lehet ismrni a képen :D
Te is bent lehettél a szülésnél? Lehet hogy írtad már, de mennyivel előtte tudtátok meg hogy tiétek lesz a baba?

Ana, Milán és Oli

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


csajok!
Most kaptam mailt, hogy lesz babanet tali.
Mi még sosem voltunk,lenne kedve jönni másnak is? Egyedül nem mennénk. De ha jön más is, akkor tök jó lenne!
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapokat kívánok!

Válaszolva korábbi kérdéseitekre: nem nagyon mertünk babát tervezni, miután Milánkára olyan sokat vártunk. Nem is nagyon gondoltuk, hogy egyszer csak úgy spontán nekünk is megadatik. És tessék, sikerült. Úgy voltunk, ha lesz, lesz, ha nem ,megyek vissza dolgozni. Még nagyon az elején vagyunk mindennek!
Védőnőcim nyugtatott, hogy az ő gyerekei között 18 hó a különbség. Én inkább attól félek, hogy ugye itt a városban nem laknak nagyszülők, hanem 10 ill.18 km-re, és fürdetést, etetést hogyan oldom meg, ha Apa éppen dolgozik. Mert ugye Milánka addig még okosodik, de mit tud majd 20 hósan? Szóval örülök nagyon a babócának, de bennem van a félsz is.

Egyébként február 28-ra vagyok kiírva.

Amúgy 2 napja külön szobában alszik Milánka. Illetve alig alszik. Csomószor felkel, sírdogál, ráadásul pöttyösödik. Fogalmam sincs, milyen a barihimlő, ugyanis nekem nem volt!!! Na, és ha pont most kapom el!? Úgy látom, ezek a pötyik nem a melegtől vannak. Ja, meg alig eszik valamit napok óta ez a gyermek. Ma elmentem piacra, vettem csomó gyümit (mert azt nagyon kívánom!), spenótot. Na, abból evett fél adagot. Ha hétfőig nem szűnnek a pötyik, megyek vele dokihoz.

MIndenkinek kellemes hétvégét kívánok. Nagyon jók a fotók!

bockbrigi
 
 


Rayo,
Mindig elérzékenyülök az újszülött képeiteken :D Olyan nagy szerencséje van Reginek, hogy megszülethetett, és ilyen szerető családban nőhet fel :lol: És tényleg tökre hasonlít a mostani önmagára 8)
Ugye te írtad, hogy Tottis vagy? Én Del Pierot szeretm :wink:

Nem is írtam, hogy 2 napja már 6 foga van Zalánnak, kijött még 2 felső fog 8)

Minyu,
Mikor van a tali? Lehet, hogy engem is érdekel :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Jó estét mindenkinek!

A szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Én is kaptam e-mailt a találkozóról, de nem tudunk menni, mert épp aznap indulunk nyaralni. Meg mi elég messze is lakunk.
A nyaralás miatt kicsit izgulok, mert még nem mentünk Vanesszával együtt sehova. Érdekelne, hogy TI mentek-e a kicsikkel, és, ha igen hogy szervezitek, merre mentek. Mi egy hétre megyünk vonattal, fel a hegyekbe egy kis faluba a keresztszüleimhez. Van ott vadaspark és a közelben egy fürdö. Nagyon zsúfolt programokat nem akarok. Talán még az erdei kisvasutat próbálnánk ki. Nem tudom, hogy fog reagálni a helyzethez. Fog e aludni idegen helyen, stb. Mielött odaérünk még be kell vásárolni valahol pelenkát és kaját neki. Mert ott csak egy kis élelmiszer bolt van. Remélem jól fog sikerülni! :lol:

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!
Reginek Boldog Szülinapot!
Mi meg köszönjük a köszöntéseket.

Brigi,gratula a pocihoz!

Nem akarlak ijesztegetni,de simán lehet bárányhimlő.
MÁté most kászálódik ki belőle,brutálul nézett ki.Majd mutatok képet,akkor megállapithatod,hogy az-e avagy mégsem.
De ha az,akkor doki,előtte telefon,hogy mi van,mert akkor az elkülönitőbe kell menni.Nálunk legalábbis így van.Szerencsére csak pár ajtóval arrébb van a betegrendelőtől.

Ha baris,és elkapod,az viszont nem jó a babának.

Na,nézek fotót.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


nem tudtam kicsinyíteni,úgyhogy linkelem az albumot:
www.babaszoba.hu/services/albums/admin/list?alid=18832

Hát így néz ki a drágám :cry:

Holnap buli,úgyhogy megyek,elteszem magam.

hétfőn jövök képekkel

Jóéjt!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Brigi
sztem minél előbb mutasd meg dokinak Milánkát, mert a barihimlő tényleg veszélyes a magzatra. :?

Rayo
Regi tényleg nagyon hasonlít születéskori önmagára. Nálunk Anna rengeteget változott, de lehet, hogy ez a sok hajvágás miatt is van (más frizurától más az arca) :D

Lenne egy nem idevágó kérdésem. Aki már túl van egy építkezésen megosztaná velem, hogy hogyan kell egyáltalán elindulni? Engedélyek, tervrajz stb? Akár priviben is jöhet az infó: schmidt.attila2@chello.hu
Köszi

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!
Most mentek el a vendégek, teszek fel képeket, de aztán sajna pakolnom kell! :(
Majd még jövök és mesélek! Jól sikerült, nagyon hangulatos volt és a ceremónia végén még a "Boldog születésnapot" is elénekelték neki, a Halász Juditost! Puszi:

1.Apával és Bencével, az unokatesójával:

Kép

Keresztszülőkkel+Bence+Papa:

Kép

Tortával:

Kép

Kép
rayo
 
 


Rayo :)
Nagyon jók a képek!


Roberta :)
Irtam mailt.


Pusza

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Rayo,
Tök jók a képek :) Főleg a tortás tetszik :D

Brigi,
Hogy állnak a pöttyök? Több lett azóta?

Képzeljétek Zalán belázasodott :( Unokatesók vmi vírust összeszedtek, de azt hittem, hogy megússzuk. Nekik 39 volt a lázuk, Zalánnak 37.9-ig ment most este, aztán adtam neki egy kúpot és most alszik. De kicsit már lejjebb is ment. És popsiban nem engedte mérni, csak a hóna alatt. Olyan nagyfiú már :shock:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Tündérke

Régóta próbálok belépni a babanetre, de egyszerűen nem hagyott a rendszer. Most sikerült.
Kép
Remélem jól vagytok.

Minyu

Annó tudtál szerezni kiscipőket. Vikó azóta is dícséri. Esetleg mot nincsenek? SOS kellene szandi Csipinek. Jó lenne próbálni is.
Puszi nektek, és add át Krisztáéknak is, hogy sok pusz.

És mindenkinek, akit ebből a fórumból nem ismerek. :D :(

Pipocs
pipocska
 
 


Rita! Pöttyök nem lettek többen, és többek szerint nem himlő. Holnapig eldöntöm, mi légyen! Hogy van Zalán?

Rayo! Nagyon jók a fotók!

bockbrigi
 
 


Brigi,
Akkor jó. Reméljük, hogy tényleg nem az :D
Zalán azóta jól van, láz nincs. Egész nap játszik, úgyhogy valószínűleg bevállaljuk a vb-döntő kivetítőn nézését...Meglátjuk hogy viseli Zalán :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Szia Pipocs!
Irok ide is es majd a csaldinetre is, hogy bizti olvad.
Jovo heten megyunk haza es tudok beszelni a cipos urgevel, es talan tudok hozni. Ird meg, hogy milyen meret kell, biztos ami biztos belso talphosszot is, es kb milyen. 3 csatos, elol nytitott, vagy elol zart. Szint nem kerdezek, mert ugysem tudom, milyen van nekik eppen, de nezek valami fickosat. :)
Nem emlekszem a pontos arakra, de 4200-4500 korul lehetnek, bor, harantemelos, bevizsgalt, es tenyleg jok! Sajnos Nandinak olyan pici a laba, hogy az eppen raktaron levo cipok nagyok voltak. :( motmeg vettem zetpolt, a babaszoban, mert Nandi meg csak a felallast gyakorlja, a jatszoterre meg jo ez is csuszni-maszni.

Ha esetleg valakit meg erdekel bebicipo, irjon.

Na,megyek.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


REGINEK ÉS MÁTÉNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

KépKép
kkry
 
 


Minyu!
Segítenél? Nem boldogulok a mérőszalaggal. Melyik kódot kell beírni az aláíráshoz? Köszi
kkry
 
 


Kkry,
Elvileg a pseudo html-kódot kell beírni, de most nekem is vmit nagyon sz'rakodik :(

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


a 2.-at, ami ugy kezdödik, hogy [url]
Tegnap nem ment a lilypie, de ma már megy, ugylátom :)
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


A BBCode-ot kell úgy tudom beírni... Az enyém legalábbis azzal műxik!

Pusza Mindenkinek! :)
szilbee
 
 


Lányok!
Ha valakinek lenne egy felesleges Liberos nyuszifigurája, az alábbi címre várom: Varga Tamásné Békéscsaba Gyulai út 37.3/11. 5600 Lehet portósan is! :D

Előre is köszi, aki tud nélkülözni egyet! Később visszaküldök, ha veszek új pelust!!!

Kép
rayo
 
 


Rayo
Nekem van 5db fölösleges. Kell még? Akkor elküldöm..
szilbee
 
 


Ana
Anyósodról van valami hír? Tudnak már valamit mondani a dokik?

Brigi
Akkor bizti, hogy nem himlő?? Én is állandóan azt hiszem Levente csípésire, hogy himlőpöttyök. Én sem láttam még életemben himlőt. Remélem nem is nagyon fogok!

Tündérke
Én nem tudtam megnézni a képeidet. Azt írta ki, hogy hibás albumszám! :(
Buli milyen volt? Képek?

Rayo
Nagyon tüdéri a képeken a kis Regi! Rövid hajjal is annyira csajos. Nagyon nyugodt babának tűnik... ez bizonyára annak is köszönhető, hogy nagyon szépen nevelitek! :)
szilbee
 
 


Sziasztok lányok!

Most már látható formában is itt vagyok. :shock: Történt ugyanis,hogy harmadszülött, legkissebb csemetémnek sikerült úgy kihúzni a klaviatúra zsinórját a gépből,hogy beletört. Gondolhatjátok apa hogy örült nekünk :twisted: Amikor végre lett új billentyűzet az ADSL karbantartása miatt nem volt netünk.Aztán a babanet sem engedett belépni,de most már végre itt vagyok.

Reginek és Máténak én is nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kép

Rayo!
Nagyon szépek a képek.Csini kis család vagytok!

Tündérke!
Sajna nem sikerült megnéznem a képet,azt írja hibás albumszám. :?

Brigi!
Gratula,nagyon vigyázz magatokra! Pöttyjelentést kérünk!!!

Minyu!
Engem is érdekelne 20-as kékes,háromcsatos siesta szandi. A 19-es már a végét járja,pedig nemrég vettük.
:!: Talra megyünk!

Nyári Babanet - találkozó
2006. július 29. 9.00 - 18.00-ig
Idén immár hatodszor is megrendezzük a Nyári Babanet-találkozót.HELYSZÍN:
II. kerület Hárshegyi út 3
A VI. kerület nyári tábora, illetve évközben a
12 karátos gimnázium területe (ha valaki így jobban ismeri).


Rita!
Jobbulást Zalánkának!Elmúlt a láz? Az enyimek ha nagyon lázasak mindig torokgyuszijuk van. Rögtön kukucskával kezdem a lázmérést és ha piros már megyünk is toroköblögetni.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Nem értem,nekem megnyitja az albumot.

Köszönjük a további köszöntéseket!
Buli megvolt,hááát,nem sikerült valami jól,én legalábbis nem vagyok elégedett.
A vendégek összevissza érkeztek,hiába lett megbeszélve az időpont,a gyerek folyton hisztizett,fotó alig készült,a dédanyjuk állandóan okoskodott.

na szupi,gyerek szétszedte a fürdőszobát :evil:

majd írok később

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Tündérke!
Megint próbáltam,a válasz uaz. Hibás albumszám és a főoldalt adja ki. :(

Kép
flocika
 
 


hmm,érdekes....

Próbáld úgy,hogy az albumtárba beírod a keresőbe: Viki és Máté

Nem tudom mi lehet,nekem pedig megnyitotta :shock:

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Tündérke
Így már rátaláltam. Nem volt egyszerű!! :)

De ezek a képek! Iszonyat sok pötty volt rajta... :( Szegényke! :(
szilbee
 
 


Floci :)
Nem siesta! Egy martfüi magyar cég csinálja, Marci cipö a neve. Tényleg jó minöségü, bár én kicsit elfogult vagyok, mert ugye ismerös csinálja. tennék fel képeket,de nincs nálam fotó, illetve meg kell nézzem majd a másik gépen, ott mégtalán maradt egy tavalyi zip fájl.

Tündérke :)
Lehet, hogy azért, mert te be voltál jelentkezve és mivel te hoztad létre az albumot, talán az valmilyen tervezöi nézet vagy nem tudom.

Na, megyek, majd jövök még....

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu

én is vettem kiscsajnak Marci cipőt a bababörzén és nagyon elégedett voltam vele, ősszel szintén megyek. :)

Tündérke
nekem simán megnyitotta a képeket.

Talira elvileg mi is megyünk, remélem, apa nem lesz ügyeletes.

Most lépek, még bicizünk egy kicsit. 8)

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Na megint megpróbálom. Nem lehetek ennyire béna.
Sziasztok!

KépKép
kkry
 
 


Kkry
A végéről szerintem hiányzik egy [url]...

Az enyém végén ez van még: ... .png[/img][/url]
szilbee
 
 


Szilbee!
Kellene és köszi, hogy elküldöd!!! :D

Kép
rayo
 
 


Brigi!
Szerintem tök jó, hogy össze fognak nőni a gyerkőcök! Tesóm 2évvel idősebb és nagyon jól megvoltunk egymással :D

Jdora!
Akko most te a Balcsinál sütteted magad! Bárcsak mi is ott lehetnénk!

Minyu!
Sokat lehet tanulni a soraidból, mégha szomorú dologról írsz is!

Ana!
Sajna a szülésnél nem tudtam benn lenni! Már megszületett Regi, mikor szóltak nekünk, de aztán persze rohantunk, hogy minél előbb láthassuk!!! Hát az egy csoda volt! Még most is látom magam előtt azt a gyönyörű fejét, imádtam! Nem tudom, hogy milyen lehet szülni, de azt tudom, hogy milyen érzés meglátni a gyermekemet! Felismerni, hogy Ő az! Lehet, hogy ez furcsa nektek, de aki örökbefogad az tudja, hogy felismeri majd a SAJÁT babáját!!! :D

Hrk!
Nemhiába szurkoltunk!!!! :wink:
Gratula a fogakhoz! Reginek most bújt ki a 10.foga! A bal felső négyes! Hát, eléggé szenvedős volt :(
A lázat ne is említsd! Iszonyú milyen volt ez a pár nap! Hűtőfürdő, szirupok, kúpok...

Talira nem megyünk, nekünk messze van Pest! Sajna!!!

Máténak megkésve nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Szilbee!
Nyugodt?????Egyfolytában mozog, mint a sajtkukac! És újra előjöttek a félelmei! Csak én vagy a férjem vagyunk jók, esetleg anyukám...Mástól sír!!! :cry:

Tényleg lányok! Mindenkinek a gyermeke barátkozós, vagy van aki fél az idegenektől?

Puszi

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Kiscipö lehet, hogy minket is érdekel, de már csak öszre. Nyárit vettem, és azt szerintem nem növi már ki. De öszre jó lenne egy csajos, zárt cipö.

Rayo
Nálunk az a helyzet, hogy Vanessza nagyon barátkozós. Ha sétálunk az utcán mindenkire nevet és integet. Viszont most néhány napja nagyon anyás, csak a kezemben marad meg. Remélem hamar elmúlik ez nála, mert kicsit sok órákon keresztül a 10 kilóját cipelni. Szeptemberre múljon el, mert akkor hogy megyek el 4 teljes napra??? :shock:

Puszi!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!
Holnap ismét megpróbálkozunk a nyaralással, de most anyuékhoz megyünk! Ez jobb lesz, mert anyuval megvan Regina és közelebb is laknak, ráadásul városban, ahol minden van. Szuper strand is, ha kedvünk szottyanna fürcsizni!
Szóval, ma pakolok, de este jövök olvasni!!

És hogy ne hiányozzunk annyira:

Kép

Kép
rayo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?