Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a köszöntést mindenkinek! :) Na megyek is Sebiért, tegnap lepasszoltuk anyuékhoz, hogy el tudjunk menni picit ünnepelni, 1-kor feküdtem le, de 6-kor már megint kidobott az ágy. :? Mostmár tutira nem vagyok normális, pedig végre alhattam volna! :x
cas
 
 


Saci!

boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!
Kép
szilvamag
 
 


Hmmc
Mikor lesz a tali? Vagy még mindig bizonytalan az időpont?
nikcsi
 
 

 
 

Saci,
Boldog Névnapot!!! :!: :!:

Tundike,
Hát a privit nem kaptam meg. Írj inkább a myra@t-online.hu -ra.

Elég húzós napunk van/volt. Lillát is elérte a magas láz. :( Ici-pici szörcsögésen kívűl nincs más tünete, így ha holnapra se változik megyünk a doki nénihez. Két napja még semmi előjele nem volt, mert akkor a szuri miatt mindenét megnézték. :?
Különben hozza a formáját, ahelyett hogy bágyadtan aludna, pörögve iszonyúan nyűgizik. :( :(
Szegénykémnek a karja meg szolidarítást vállalt a foci VB csapatkapitányaival. A szuri utóhatásaként egy lilás-bordós karszalag lett rajta. :( :(
myra
 
 


KIfelejtettem:
A homlok hőmérőkről mit hallottatok??? Lilla az utóbbi pár alkalommal már nem engedi popsiban mérni a hőjét. Kéne valami megoldást találnom. A fülhőmérőről tudom, hogy nehéz úgy kezelni, hogy pontos adatot adjon.
myra
 
 


Myra
Kori már ahogy bekapcsolom a digitális hőmérőt rúgkapál! :cry: Egyszer sikerült megmérni popóban, és utána betettem a hóna alá, egyformát mért, és még fél perc se volt! Ezt tudom ajánlani, ja és előtte sok duma, hogy nem a popóba teszem.... :?
nikcsi
 
 


Köszi a köszöntéseket mégegyszer! Végre kész az autó! Úgyhogy mostmár semmi akadálya a talinak!!! Akkor jövő szerda?
cas
 
 


Myra: gyors gyógyulást Lillának! Mikor utaztok? Ja, és a homlokhőmérő még pontatlanabb, úgy tudom. (Kb. csak egész fokokat mér... legalábbis nekünk régen volt, az olyan volt.)
cas
 
 


Cas: BOLDOG NÉVNAPOT :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Myra
A homlokhőmérő tényleg csak egész fokokat mér. Arra jó, hogy ha az nem mutat túl nagyot, akkor nem kell mérni máshol, vagy éjjel felkelteni. Egyébként úgy emlékszem nem drága.
Remélem ti jobban megússzátok. Mi egyik nap 5 -ször vettünk hidegfürdőt, még éjjel félálomba is. Fülhőmérővel mi 41,3 fokot mértünk, majdnem szívinfarktust kaptam. Na ezután tértünk át a popóra, az kevesebbet és remélem igazabbat mért. Éjjel hónaljban is meg tudtuk mérni félálomba.
Jobbulást Lillának.
boglarka
 
 


Bocs, hogy beleszólok lázmérés ügyben :) Én sima digitális hőmérővel mérem nekik hónaljban. Van homlokmérőnk is, de azt utálják.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


mi is hónaljban mérjük digitálissal
Kinga már önállóan bekapcsolja, beteszi, kiveszi, ha csipog, csak ellenőrizni kell, hogy jól rakja be a hóna alá

most jöttünk meg a sátorozásból, Kinga nagyon élvezte, Enikő is jól "elvolt". Hihetlen, de egész éjszaka ugyanabban a pozícióban aludt, szinte mozdulatlanul, csak hajnalban kezdett mocorogni
szilvamag
 
 


Az Országos Bábaszövetség keresi az év bábáját, közhírrét teszem az eredményt:
AZ ÉV BÁBÁJA WÉBER ZSÓFIA :!: :!: :!: :lol: :P :D
nikcsi
 
 


Remélem, hogy lesz jövő héten babatali! Hétfőtől 2, azaz két hétig kettesben leszek Korival, apa külföldre megy dolgozni. :cry: :x
Reszekessetek, minden este felhívok valakit vonalason és "elbeszélést" kérek, hogy azért "szinten" maradjak, ne legyek túl babás, meg megkattant. Arról nem is beszélve, hogy be is toppanhatunk családlátogatásra :shock: :o

Szilvi
Mikor szoktál metroba menni? Kaptatok auchanos újságot, csomó minden 250ft. pl: olyan polók, amit adtál! Köszönjük nekünk tök jó a méret! Annak ellenére, hogy 9 hónapos van beleírva! Ennyire le lenne maradva Kori a korosztályától?
nikcsi
 
 


Nikcsi!
én vállalom a hívásokat meg a látogatást is! :lol: :lol:
a szoktam az túlzás, ha olyan dolgok fogytak el itthon, ami ott olcsóbb, és le tudom adni a gyerek(ek)et, mert oda ugye nem lehet bevinni őket, mert tönkreteszik a rakodógépeket :)
szilvamag
 
 


Cas,
Szerda este. :P

Nikcsi,
Ha fel akarsz hívni, engem hétfőre vagy keddre osszál be. Utána már nem leszek. :D :D

Úgy tűnik Lilla megint hamar kiheveri a bacikat. Tegnap még 39,3 volt a láza, ma pedig éppen csak hőemelkedése, és elkezdett kicsit szörcsögni, nagy ritkán egyet-egyek köhécselni de az orra nem folyik. Viszont iszonyúan fogzik!!! :( Tizenhármaska és tizennégyeske tesz róla, hogy ne legyenek könnyűek a napjaink. :( Pedig ezek "csak" szemfogak.

A hónalj hőmérőzés nálunk nem vált be. Ahhoz is le kell fogni Lillát, mert vergődik és ordít, és olyan lassan éri el az értéket, hogy nem bírjuk addig tartani. :( Gondolom a pozíció se jó mert ma tesztelni akartam, és míg popsiban 37,8 volt, addig hónaljban 36,5.
Egyébként én ilyen homlokhőmérőkre gondoltam. Ezek tizedfokot is mérnek.:
http://www.dealtech.hu/th008.htm
http://www.teledata.hu/termekek-dm-1.html
myra
 
 


Sziasztok
Sajnos a jövő heti talit le kell mondanom, mert elmegyünk egy hétre Agárdra a lányokkal. Apa marad itthon, mert valakinek dolgoznia kell.
Azért alakult így, mert UH-ra 18-ra kaptam időpontot és előtte fogunk hazajönni. Azt hittem, hogy kb. 1 hét és van időpont, de sajna két hét elteltére van időpont. A következő héten pedig megint mennem kell a dokihoz, utána 1 héttel védőnő.
És már majd "benyaralok" egy kicsit, ha már nem tudom elmenni a tengerpartra. Nem merem bevállalni a hosszú autóutat :(

Tehát a tali időpontja: 19-e, ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor is!!!!
Remélem jó lesz az időpont mindenkinek. Azért ha nem 1-2 nap eltérést be lehet iktatni, de többet nem!

Szilvi
A pelus árát mindenféleképpen beküldöm a jövő héten Petivel hozzád, mert már nagyon idegesít! Csomót kötök a zsebkendőjére, hogy ne felejtse el beadni :)

Voltam dokinál és azt mondta, hogyha kihúzom a végéig (ami nálam nem nagyon elképzelhető) akkor 3,5 kilós babát jósol és most nem fog elmenni abban az időben szabadságra :) Csak augusztus második felében, de remélem olyan hamar nem akar megszületni hármaska.
Név ügyében alakulunk :)
"A" változat: Petra
"B" változat: Hanna Flóra
"C" változat: még nincs, de ha így alakul akkor hamarosan lesz :)

Mai képünk, locsolás előtt :)
Kép
hmmc
 
 


Szolgálati közlemény!
Akciós szárító (4 emeletes): 4800,-
Van 3 emeletes is, annak még nem tudom az árát, de ha valakit érdekel megkérdezem az embert.
Csipesz + kosár: 480,-
Zoknicsillár: 480,-
Kép
Kép
Kép

A szárító nagyon jó, mert nem foglal el nagy helyet (nekem is ilyen van). A Cora-ban 7-8000 Ft körül van.
hmmc
 
 


Ha látszik belőle valami, akkor kinyitva ilyen a szárító:

Kép
hmmc
 
 


Sziasztok!
Mi ez a nagy bizniszelés szárító ügyileg?

Nikcsi! Engem csak szerdától érsz el! 8)

A Metróba hétvégén be lehet vinni a gyerekeket is! :wink:

Én sosem mértem Matyinak popsiban a hőjét, mindig hónaljban szoktam. De csak akkor tudom megmérni, ha pl. reklámot néz közben, mert ő sem tűri! Vettünk egy digitálisat, ami hónaljban mér, de nagyon csalódtam, össze vissza mért!
Szilvi, a tiétek milyen? Pontosan mér? Márka?
De ugye azt tudjátok, hogy popsiban 5 tizeddel többet mutat az érték, mint a hónaljban mértnél! :roll:
aranyhold
 
 


Tali!!!
Akkor legyen nálunk most szerdán egy tali, sütök palcsit is! Csak találkozzunk már végre!

Nikcsi
Minket hívhatsz, jöhettek is Korival, illetve ha nagyon kánikula lesz, akkor mehetünk strandra! Vagy mi fel hozzátok, mert nálunk olyankor nem lehet megmaradni.
cas
 
 


szerdán mi ott leszünk :)
szilvamag
 
 


tudom, hogy hétvégén be lehet vinni, de nem akarok hétvégén ezzel időt tölteni

a lázmérőt majd lefényképezem, nem látok gyártót rajta
szilvamag
 
 


Móni!
Ok, bár nem nagyon vagyok/vagyunk itthon, dobja csak be, vagy ha könnyebb neki Máté nevére egy borítékban a Teréz krt.-i Generali portára is leadhatja
szilvamag
 
 


Sziasztok,

visszaolvastam az elmult nehany napot es bar megkesve, de hatha meg aktualis.

Hmmc,
szeretnem erositeni a Florasok taborat, hajra Flora!!

Nusy,
mi lakunk a legkozelebb, mi Mocsarason. Ha kinezunk az ablakon meg integethetunk is egymasnak.

Nikcsi,
Tea 8 korul kel es fel 11kor mar holt koki. Probaltam huzni az idot, de ilyenkor sir es kibirhatatlan. Alszik kb masfel orat delelott es delutan is masfelet. Ha 30 fok felett van a homerseklet, akkor inkabb 2, 2,5 orat alszik alkalmankent. Vagyis nem tudunk sehova se menni csak a koztes idoben.
Vilmos ilyenkor mar csak ebed utan aludt 1 vagy 2 orat. 5 evesen meg mar egyaltalan nem alszik napkozben. Este ugy 10 fele tudom az agyba parancsolni es reggel 8, 1/2 9 fele kel.
Szoval nalunk mindig ebren van valamelyik gyerek...

Teus is beteg volt a heten. 3 napos laza volt 39 fok korul. Aytan elkezdett turkalni az egyik fuleben. Elvittem a fulesztre azonnal. 3 even aluliakat soron kivul hivnak be szerencsere. Persze Vilmost is magammal kellett vinni, mert bezart az ovi. Mindezt 30 fokban. Erre azt mondja a doktorno, hogy legkozelebb jelentkezzek be. De mondom elegge akut az eset. Hogy jelenkezzek be elore, ha most faj a gyerek fule? Persze antibiotikumot irt fel, en meg persye nem adtam be neki. Inkabb meghomeoztam. Nincs is baja azota.

Bocs hogy ekezet nelkul irok, de most csak igy van net. Lesz ey meg jobb is!

Laga
laga
 
 


Cas,
koszonom az uzenetet! Marmint a kepeket! Ezt te csinaltad meg ilyen jol?
laga
 
 


Saci!
ugye mondhatom Ilonának és Enikőnek a szerdai bulit
ők nem olvassák a netet (legfejjebb titokban :twisted: )
szilvamag
 
 


Mai nap:
Bár a reggel nem kezdődött valami jól, Kori hajnalba szeretett volna kelni, kapott tápit, aztán kicsit csend, majd fekve nyöszörgés, de nem bírtunk felkelni, szóval elaludtunk. 9-kor telefonra ébredtünk, barátnőm férje: normális-e hogy valami folydogál? 36 hétben van, mondtam, hogy nem és irány a kórház. Azóta már a fél magzatvize elfolyt, semmi fájás, semmi tágulás, de max. kedd reggelig baba (Leti - Letícia) lesz - kútvölgyibe van. Persze a cuccai még nem volt összepakolva, meg a vásárlás se történt meg teljesen.
Aztán a mai nap fő programja az állatkert volt, ugye! Úgy volt, hogy anyósék is jönnek, félreértés miatt (de tényleg nekem még a kisujjam sincs a dologban!) végül csak 3-asba voltunk. Fél 12-re értünk oda, kígyózó sorok, sok ember. A tömeg és a meleg sem érdekelt, vagyis az élmény feledtette! Kori nagyon élvezte, és nem is a sok gyerek, hanem tényleg az állatok érdekelték. Többnyire csak a nagyobbakat néztük meg (boci, zebra, majmok - házba, orrszarvú, elefánt, stb.), a zsíráfok betegség miatt el voltak zárva, sajnos! A jegesmacit többször is megnéztük, vagyis tapasztaltak voltunk hová kell állni és bevált, Koritól csak az üvegfal választotta el a víz alatti jegesmacitól, jó fej volt nagyon ez a produkáló maci!
ISTENI VOLT EZ AZ ÁLLATKERTEZÉS! Ja és a liberót tényleg nagyon olcsón árulták! Szilvi köszönjük a belépőt, sapka nálam van, majd viszem talira!

Tegnapi napon pedig nagyon el voltam keseredve! De. tiszta nem normális volt a királylány, nem akart aludni, de fent lenni sem, csak nyafi, hiszti, bömbölés. Du.-ra terveztük az úszást, 16-17 óra felé mielőtt összekészültünk volna felhívtam a Cseppek házát. Ebben a hónapban karbantartás van! Ez volt a 2. hét, hogy nem voltunk. Laci elutazik 2 hétre, és ha akkor sem megyünk, akkor 1 hónapot nem megyünk, vagyis elfelejt mindent.

"Röviden"most ennyi, mindjárt képeket is rakok fel!
nikcsi
 
 


Laga
A bababulis képek oldalát Máté követte el, ha arra gondolsz, és le a kalappal előtte!
Tök profi!
Fülfájás: Sebi is piszkálgatja-dörzsölgeti néha, de nem nyarvog miatta, így én se vittem még dokihoz. Gondolom lehetne látni rajta, ha fájna neki (?)...
Jó, hogy egy ilyen gyerekorvos ennyire epatikusan állt hozzátok... :? Főleg hogy egy csomó helyre hetekre (!) előre lehet csak időpontot kapni. (Oké-oké, hogy leterheltek, de akkor is gáz...)

Szilvi
Várom őket szeretettel!
(Jajjj... Máténak még nem válaszoltam, kérj tőle bocsánatot a nevemben, nem felejtettem el, csak alig vagyunk otthon!)
Szerda de. azért átjöjjünk ide anyósékhoz megnézni a mászókát a tali előtt?

Hmmc
Flóra tényleg jó! (Florka olyan helyes becenév - legalábbis nekem tetsz! :))
cas
 
 


Nikcsi
Jövő héten mehetünk strandra, és akkor Kori sem felejti el az úszást! :)
cas
 
 


Kép Kép Kép
Én a zebrákkal lennék: Kép Kép
nikcsi
 
 


további képek: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4916&page=3 (babanet fotók nikcsi kislánya Korina) nem foglalok több helyet!
nikcsi
 
 


Mi ez a pangás?

Szilvi
Téged nem is lehet elérni! :roll: Már olyan összetett a dolog, hogy telcsin beszélem meg, ill. beszélném meg.

Myra
Nem is tudom az új vonalas telefonotokat. :(

Hmmc
19-ei talira Mzsx Zsófi is jöhetne? Emlékeztek rájuk? Az iwiw-en újra felvettük a kapcsolatot. Neki nem is lennétek olyan messze.

Cas
Szerdai tali, ránk számíthatsz, és természetes most is nyitva áll a kapu előttetek. Strand: nem a pancsolás a lényeg, hanem a víz alá merülés, de azért köszi, lehet, hogy megyünk.

Laga
Micsoda változások Teusnál, eddig alig aludt most meg már elég szép hosszakat alszik!
Laga akkor miért vitted el Teust fülészetre, ha úgysem adod be a gyógyszert? Én ezt magammal szoktam eljátszani. :wink:
nikcsi
 
 


Nikcsi
Mi is voltunk Állatkertben délelőtt. Szerencsére a hosszú sor nekünk kimaradt. Anyukámmal mentünk, mert Győző nem bírja a tömeget, másrészről meg Anyukám tud "furakodni". Na nem úgy értem, hogy mindenkit arrébb lök, hanem inkább nem hagyja magát arrébb lökni, mint mi. Szerintem az állatokat kiéheztették, vagy ajzószert kaptak, mert nagyon produkálták magukat. A sziamang majmok akkora éneket csaptak le, hogy több gyerek sírva is fakadt. A fóka, mint a delfináriumokban, olyan számot adott le, labdázott, tapsolt, meghajolt, sétált az idomárral. A jegesmedve is akkor vadászott épp a vízébe dobott halakra. Mikor meg mentünk haza, kívülről még megnéztük az elefántokat, amint a látogatók (ötösével) épp etethették almával. Teljesen közel a kerítéshez. Szóval tényleg nagyon aktívak voltak az állatok, máskor meg csak elterülnek a hűvösön, meg se moccanak. Fannit persze inkább a játékok érdekelték, a rollerek, fa motorok, lépegetők, amiket kihoztak. Az ugrálóvártól megijedt. De végre átmehetett a játszótéren a kötél-fa hídon, mert a máltain állandóan oda akar menni, de az neki még veszélyes. Amikor hazafelé kívülről felraktuk a kerítésre a többi gyerekhez, hogy az elefántok etetését nézze, akkor sem annyira az érdekelte, pedig kéz- illetve orrmánynyújtásnyira voltak, hanem hogy bemásszon a kerítésen. :)

Hmmc
Szép név mindegyik.
És a ház színe olyan lett, mint amilyet szerettetek volna? Már nagyon kiváncsi vagyok, és nem csak a házra, hanem Sárára is, mert a talikon mindig lemaradunk rólatok.

Cas
Szerdán mi is megyünk hozzátok.
boglarka
 
 


Sziasztok,

Nikcsi,
Teus mindig is egy mormotalány volt. Szerintem összekevered valakivel.
Egyébként meg azért vittem el Teust a fülészetre, hogy képben legyek. Tudjam milyen homeós adjak, lámpázzam-e a fülét, vagy egyéb varázslatokat végrehajtsak-e.

Máté,
háát le a kalappal elôtted.


- Hogy hívják a svéd nyomozót?
- Stock Holmes.

(tessék röhögni!)
laga
 
 


Laga!
ha-ha-ha-ha-ha-ha :lol: :lol:

jöttök a bulira? olyan régen nem láttunkTiteket!


Saci!
a szokásos túrókrémet vigyem, vagy most valami mást?
Nikcsit viszem magammal
szilvamag
 
 


De jó, hogy ennyi mindenkinek jó a szerda! Talizunk!!! :) Ööööö, sajna hűvöset nem tudok garantálni, most is van vagy 27-28 fok idebent... Szóval úgy készüljetek! Az erkélyen délután majd csinálhatunk pancsolót a kölköknek, amikor már nem tűz ide a Nap!

Hmmc
Nem is írtad, mi volt a dokinál?
(Csokibarna, mi? :))

Szilvi
A túrókrém kiváló lesz! (Nyammm... :))
És Nikcsit is rakjuk a palcsiba? :lol:

Laga
Te fáradt vagy! Gyertek talizni! :)
cas
 
 


Boglárka
Na igen minket is felkészítettek, hogy most még nem az állatok fogják érdekelni, hanem inkább a gyerekek, stb. Erre készültünk és közbe úgy lenyűgöték az állatok, hogy csak bámultunk mi is! :o Nekem az volt élmény, ahogy Kori élvezte. Már ő kérte, hogy tegyük be a babakocsiba fáradt volt. Odamentünk a zebrákhoz, babakocsistul felemeltük, majd' kiugrott, szóval fél pillanat alatt kipattant a csipája! Mi sajnos fóka "sót" nem láttunk, de a jegesmaci így is jó fej volt! :lol:
Érdekes, hogy Győző nem ment, pedig amikor anno megbeszéltük, hogy babatali állatkertbe, ti is lemondtátok, mert először apával mentek... Bár nem volt olyan élmény ezek szerint még Fannival, vagyis lehet, hogy nem maradt le semmiről! :wink:

Laga
Azt tudom, hogy Sára nem akart kicsinek se sokat aludni, meg Teusra emlékeztem.... ezek szerint rosszul. :oops:
Te ennyire, de ennyire ott vagy a homeós szakértelembe? Könyvek vagy mi alapján? Antibiotikum helyett 100%, hogy jobb egy természetes dologgal gyógyítani bárkit is :!: :)
Ja is he-he!

Cas
Nekem is ez jött le: Nikcsi Szilvi hóna alá, aztán be a paliba a szokásos túrókrém helyett! :shock: :lol: Elég rágós lennék, de akkor inkább javasolnám a hortobágyi húsos palacsintát! Nyam-nyam. :twisted:
nikcsi
 
 


Hogyan szoktassuk a gyereket a bilire, avagy hogyan ne?
Kép
nikcsi
 
 


resszkessetek :twisted: mától egyedül vagyunk (már), de lehet, hogy holnapig magamban tudom tartani a dolgokat. :lol:
nikcsi
 
 


:lol: már láttam is hogyan csavarjuk be Nikcsit egy méretes palacsintába és kezdünk, úgy össznépileg, rágódni rajta :lol: :shock:

Nikcsi!
a kádvisszaadás jobbkor nem is jöhetett volna, épp akartuk leszoktatni Kingát a kádazásról, most legalább látja, hogy visszavittük, nincs kád :wink:
mostanában együtt tusolnak, felül Kinga, lábilag Enikő élvezi a műesőt :)
szilvamag
 
 


Kedvesem már át is lépte a határt, szóval egyre messzebb van. :x

Pali olyan óriási nem is kéne, ismerve a magasságnak nem nevezhető méreteim.... 8)

Szegény barátnőm végre túl van a szülésen. 2,7 kg-mal és 53 cm-rel császárral megszületett Letícia. Vasárnap reggel óta szülőszobán volt végig (hallva x nő szülését), mivel már akkor a fél magzatvize elfolyt, szülés magától nem indult be, Leti még biztos maradt volna 3-4 hetet, ami normális is lett volna, akkor még csak a 40. hét lett volna. A baba most 1 óra és 15 perces! :D
nikcsi
 
 


Sziasztok,

sajna a holnapi tali nem jó, mert vendégeket várunk. Ez már nem is tudom hanyadik megbeszélés, de állandóan közbe jött valami, ezért a holnapot úgy beszéltük meg, hogy "bármi is történjék", akkor is jönnek. Szóval ezt már nem mondhatom le.
Meg a takarítónô is szerdánként szokott jönni és ôt sem hagynám itt szívesen.

Csütörtökön meg Balcsira megyünk (még pakolnom is kell), na kivel? Nem a férjemmel. Na? Anyuval - jajjaj.
Négyen megyünk és kb keddig. Egyrészt a férjemnek dolgoznia kell, másrészt még nem fejezte be a belsô párkányokat. Csiszolni és lakkozni kell - az meg hótt büdös. Szóval jobb ha gyerekmentes a kégli.
Azt viszont nemtom hogyan fogom kibírni anyuval. Nem vállalkoznék erre a merész feladatra ha nem kéne ezeket a párkányokat megcsinálni. Remélem hamar eltelik az idô...

Jó talizást nektek!

(Nem akarom elkiabálni, de még remélem a nyáron összehozunk egy talit nálunk is. Olyan még úgyse volt.)
laga
 
 


Ezt elfelejtettem:

Hmmc,
a névválasztásban szempont az, hogy a bébi szülinapja és a névnapja ne legyen nagyon közel?
Mert ha igen, akkor húzz egy strigulát Flórának.

Fiú nevetek nincs is?

Nálunk Tea Miksa lett volna ha fiúnak született volna. Vilmos meg Regina.
laga
 
 


Sziasztok!
Csak kicsit bekukk, de milyen jól tettem!
Holnap elvileg ráérünk, és ha ebéd után felébredt Matyesz, akkor tudunk menni! Dió? Mák? Vagy pogácsát szeretnétek? Estig kérek szavazni!

Myra! Tuti nem jöttök holnap? Befértek hozzánk! :wink:
aranyhold
 
 


Aranyhold
Is-is? (Ha nem vagyok pofátlan!) :)
Vagy legalább egy mákdarálót, mert vettem mákot, csak darálóm nincs hozzá! :lol:

Laga
Egy hős vagy! Én is minden évben elhatározom, hogy soha többet nem megyünk anyuékkal nyaralni, mert nekem az nem pihenés, hanem hadakozás és őrület, de aztán apu meg öcsikém miatt mégis mindig rászánom magamat... :)
A Regina jó, már én is gondolkodtam rajta. :)

Mobilklímája nincs valakinek? Azt is hozhattok a talira! :lol: :lol:
cas
 
 


Kicsit el vagyok kenődve, barátnőm lányát átvitték a Tűzoltó u.-ba, mert nem voltak teljesen tökéletesek a légzési funkciói, de főleg a biztonság miatt. Tök szar lehet, hogy a többieknek kiviszik a babát, ő meg még látni sem láthatja, mert km-re van... :( :cry:

Cas
Mobil klíma: megnyugtatlak mi 27-28 fokig szoktunk "hűteni" a klímával.... :lol:
nikcsi
 
 


Laga,
A nálatok lévő talit légyszíves akkora időzítsd, amikor már itthon leszünk. Ezer éve nem találkoztam veletek!!! :oops:

Nikcsi,
Ezek szerint eddig még nem küldtem el a telszámom. Pótlom!! :)

Aranyhold,
Köszi, de biztos, hogy nem megyünk.
Még sehol nem vagyok a csomagolással. :( Mert Lilla 4 napig ordított!!!! Iszonyat volt. Szó szerint végigüvöltötte a napot. Semmi nem volt jó neki. Ha kellett neki valami azért, ha odaadtam, akkor meg azért. Még attól is sírógörcsöt kapott, ha meg akartam etetni. Csak tápit és biscottit volt hajlandó enni. Az éhségtől meg elkezdett még korábban kelni (4-5 körül). Visított, fetrengett stb. Doki nénihez levittem, semmi baja. Ma már nyugisabb volt, de az is igaz, hogy 3. napja kapja a Chamomillát, és az nála 3-4 nap után kezd el hatni. Pfúúúú. Szóval idáig a kis lelkét ápolgattam. :P
És hogy teljes legyen a boldogságom, vasárnap reggel arra ébredtem, hogy kötőhártyagyulladásom van. Hurrrá, ilyenem még úgysem volt. Jelenleg a jobb szemem, egy iszonyúan bedagadt, homogén vörös masszához hasonlít. A doki néni szerint legalább 2 hét mire rendbejön. Ennyit a nyaralásomról. :cry: Na meg azon is izgulhatok, Lilla ezt el ne kapja. :cry:
Palacsintát küldhetnétek fénypostával az útra!!! :wink: :P
myra
 
 


Myra
Megkaptam a számot, köszi! :lol:
Jobbulást! 8) Nekem ennél gyorsabb javulásom szokott lenni, gyógymód tetrán, de inkább kamilla és nagyon fontos, hogy kívülről orrfelé a kamillás vattával :!:
Hulla vagyok! :(
nikcsi
 
 


Nikcsi,
Hát nekem kamillával tilos mosni. Egyenlőre kaptam szemcseppet (Tobrex) arra ha bakteriális, és szemkenőcsöt (Virolex) ha vírusos. Valószínűleg mindkettő. Illetve ma hozattam Gergővel kétféle homeós bogyót. Ez nem tűnik gyors lefolyásúnak. 3 napja naponta 8x kell kenegetnem-cseppentenem és eddig csak rosszabbodott. :cry:
myra
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?