Új privát üzeneted érkezett!

Ági,
Azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a nyuszi gyűjtögetősdi, nyereményjátékosdi hogyan működik a Pampersnél? Néztem a honlapot, de nem igazán találtam érdemlegeset... :?

prucsok
 
 


Sziasztok!!

Beszéltem a húgommal, egésznap rajta a vérnyomásmérő, egy ujjnyira tág már, ctg és az UH jó:-))
Egyenlőre ennyit tudok:-) Meg van az izgalom.

Prücsök ez véletlenül jött így ki:-)) De tényleg jó lesz a nagyiknak:-)) És a két picikének is. Nekik kislányt mondtak:-)) Remélem könnyű szülése lesz:-))

Puszi!
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit nem jövök és máris lemaradtam egy újabb taliról is? :lol: Igyekszem majd rendszeresebben benézni ide, hogy a következőre már mi is eljuthassunk.

Gabek,
a PIC-en Humana tápszert adnak, úgyhogy biztos nem lehet rossz. :) Illetve nálunk a lányom szintén Humanát kap egy éves kora óta, mióta abbahagytuk a szoptatást, nagyon szereti. Az egyik legdrágább tápszer, de én meggyőztem magam, hogy biztos azért, mert a legjobb is. :wink:

Légzésfigyelő: nekünk Philips kétirányú van, és nekem meg pont az ellenkezője volt a bajom, mint amit valaki írt: nálunk csak a nagyon hangos zajok jönnek át, tehát a kis nyöszörgés nem, csak mikor már hangosan sír a csaj. Szerintem olyat érdemes venni (Philips-ben van ilyen), amin állítható a vevőegység érzékenysége.

Na, mennem kell, mert Flórának fontos olvashatnékja támadt. :lol:
pöttöm_panna
 
 

 
 

Jó estét!

Lányok, tudna valaki terpesz rugi ügyben segíteni?
Tegnap ugye kiderült a csípő UH kontrollon, hogy Bálintnak ezt a szörnyűséget kell viselnie. Ma rajta is volt egész nap, de nagyon szenvedett benne csóri kiskölök, és nagyon kidörzsölte a combiját estére az a vastag betét. Ilyen dögmelegben, meg nem adhatok rá hosszú rugit, vagy harisnyát, mert megfő. Bár szerintem abban is nyomná Neki...
Én ma éjszakára nem adom rá, pedig azt mondták, hogy éjjel-nappal hordania kell.
Tök tanácstalan vagyok, mert ha nem hordatom vele rendesen, akkor lehet ártok Neki, viszont ha rajta van, azzal meg kínzom.
Volt valaki, akinek a gyermekének ilyet kellett viselni?
Ági, Te mintha tegnap azt mondtad volna, hogy Daninak is kellett.
Mitévő legyek? Valaki tud segíteni?
Van valami megoldás arra, hogy ne dörzsölje a combiját az a sz*r?


Prücsök: Én is május végén kértem a Heim Pálba időpontot és július 11-re adtak. Tök gáz... És ha van valami baja a gyereknek, akkor addig úgy marad?
Egyébként igen, megfeleltek Ti is az elvárásoknak :) És köszi a bókot a fiam nevében :) (Ezt előbb még írni akartam, de úgy látszik lemaradt)

PP: Hú tényleg jó régen írtál. Tényleg jöhetnél gyakrabban :)

Jó hétvégét Mindenkinek!
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!

Tényleg tök jó volt a tali, nekem külön tetszett, hogy vécé közelében rendeztük. :-) Máskor is ilyen helyre menjünk!
Prücsök!
Én is örülök, hogy megismertelek! (Mi adtunk pénzt Etának, és ha jól tudom, Joe-ék is...)


Brik! Drukk a húgodnak!
Jutka! Remélem neki tudtok indulni! Úgy szeretek nyaralni, olyan jó lenne, ha Nektek is sikerülne! (Mire megjössz, talán tudok válaszolni a mail-edre is!)

Gyors körkérdés, ha nem találjátok indiszkrétnek: kinek mikor jött meg először a szülés után? Az lehetséges, hogy már a 7 – 8 hét között megjön? Ma elkezdtem vérezni... :( Lehet, hogy azért, mert kvázi átalussza a gyermek az éjszakát, és nem szoptatok több, mint 6 órán keresztül? Timi! Ha olvasod ezt, kíváncsi lennék a véleményedre!

Pusz,
Rita
rita81
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan... Szóval ma megjavították a kocsit, kicserélték benne az akksit, teljesen kikészült. Így aztán holnap nekiindulunk egy kb. 10 órás autóútnak a két gyerekkel, de aztán megállunk a tengernél, és fel sem kelünk a homokból egy hétig!!! :):) Legalábbis én biztosan... :wink:
Köszi mindenkinek a drukkolást, biztos átment a szerelőkhöz! :) Kedvesek vagytok!

Lilla, üdv a "kegyetlen anyák" táborában, mindenképpen ad rá a pelenkát!! Fontos! Gondolj arra, hogy fog örülni, amikor leveszed, és hogy milyen jó, hogy nem kengyelt kell hordania... :) Sajna, vannak ilyen dolgok, ami miatt a szíve szakad meg az embernek, de muszáj.
Rita, köszi, remélem simán megy minden. Nekem ugyan később jött meg, de lehetséges ilyen hamar is, és tényleg val.szeg az átalaudt éjszaka miatt.

Brik, könnyű szülést a húgodnak!!

Addig jók legyetek, nevelgessétek a gyerekeket; jövő szombaton jövünk vissza, majd jelentkezem!
Sziasztok!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok :)


Prücsök :)

Elindultunk az autóval és még nem értem el az Ajtósi dürerig, már aludt Dani, mint akit fejbevertek. Az volt már szegénykém baja, hogy álmos és közben meg nem akar aludni, mert annyi élmény van körülötte.
Etának én is adtam pénzt, az ajándék az más miatt volt, bocsi, ha félreérthető volt, amit mondtam.
Nagyon édi a lányod :)

Játék :
A nyuszik a liberohoz kellenek, mi bejelentkeztünk a libero klubba és most várom hogy küldjék a kérdőivet, kitöltöm és megfelelő számu nyul kiséretében visszaküldve mindig küldenek valamit a gyerekeknek. A www.libero.hu oldalán meg tudod nézni, hogy mi a teendő, tudom ajánlani, hogy ne postán küld be a jelentkezést, hanem hivd fel őket telefonon és diktáld be az adataitokat, mert a mienket se rögzitették, pedig beküldtem.

A pampersnél is van játék, de ott csak a 2005. október 1 és 2006. március 31. között született babák vehetnék részt a játékban. A 3 as és 4 es óriás vagy jumbo csomagolásu pelusok vonalkodját kell gyűjteni, és a kiválasztott játéknak megfelelő számut beküldeni.
Akik beleesnek az adott időbe azoknak a Dono kft kiküldte a részvételi csomagot. Majd átküldöm neked emailban a leirást, mert a neten az oldalukon nincs fent ez.



Lilla :)


Nálunk egyik gyereknek sem kellett a terpesz pelus, csak akiktől kaptuk anno a babaruhákat azok adtak egyet, mert ők használták, ezért mondtam hogy volt otthon nálunk, vagyis van :)
Sajnos rá kell adni, szokták mondani, hogy nincs mese. Probáld meg hogy egy kis rövid sortot adsz rá és ugy a pelust, hogy ne dörzsölje a kicsi combját. Most az auchanban ugy is 250 Ftos vásár van és van egy csomó babaruha is, én tegnap vettem is a skacoknak rövidgatyót, meg polókat, érdemes kinézni.


Jutka :)


Nagyon jó utat, klasz időt, jó pihenést nektek. Élvezd ki a tengert és a jó levegőt :)


Rita :)


Teljesen elképzelhető, hogy megjött, barátnőmnek is a szülés után 6 héttel jelentkezett. Jól müködik a petefészked és ha már nem szoptatsz éjszaka igy sajna beindulnak a hormonok rendesen.
De legalább nem kell izgulni, hogy ujra babát vársz vagy sem, vagyis mostmár ha beáll rendesen a ciklusod akkor kiszámitható a dolog.
(nah ezt most jó bonyin leirtam, de gondolom érted mire gondolok)


Brik :)


Mennek a drukkok a hugodnak, igy ti is ugy vagytok, mint mi a sogornőmmel :) csak nálunk én szültem elöbb :)


PP :)

Én vagyok a bűnös, mert nem küldtem köremailt, csak feldobtam a topicban hogy legyen tali, szánom bánom, és legközelebb igérem email is megy.


Angyalka :)

Merre vagy?? A tali óta nem is irtál, remélem jól éreztétek magatokat.


Pirus :)

Te is eltüntél megint...legalább két sort hogy élek :)


Annamari :)

Ilyen gyorsan el is vesztettél minket a megtalálás óta, mert hiába várjuk a beszámolót rólatok, azóta se irsz, brühühühü....


Panzej :)

Küldj nekem egy emailt és elküldöm neked a tali fotók lelőhelyét, mert nem publikus albumokat készitettünk.


Kguilia :)

Még mindig keresek gyerekbutorokat, sajnos azokat nem találtam még, de bizom benne hogy talán sikerül valami jót kifognom, és kiságyra valóban nincs már szükségünk :)
Dani igazi rosszcsont volt, ahogy kell és az még rátett nála egy lapáttal, hogy nem volt vele egyidős gyerek.


Gabek :)

Ez a szorzó dolog általánoságban müködik, szal elméletileg egy 8 kilós babánál is igy menne még, de szerintem amire annyi lesz Gergő addigra már tutira tudni fogod, hgoy mennyit kér enni :)
A tápszer miatt, meg ne legyen semmi rossz érzésed, a lényeg az legyen, hogy eszik és szépen fejlődik a fiad.



Toreau :)

Tündéri a kisfiad, olyan édesen és békésen végig aludta a talit:)
Küldöm neked is a fotókat a kendő kötés ügyben, amit igértem.


Nah mi ma megyünk a gyerekszigetre kikapcsolódni, holnap meg az állatkertbe sétálni. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést.

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!!!

Mindenkinek gratula a babájához, gyönyörűűek:-))

Jutka jó utat!! Vigyázzatok magatokra!!!:-))

Köszi mindenkitől a sok drukkot a húgomnak, amint tudok valamit irom:-))

Rita nekem szülés után 7 hetesen jött meg elöször:-))

Puszi nektek!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!!

Most találtam rá erre az oldalra és infokat szeretnék megtudni!!!:)
Réka vagyok jelenleg a 27. hétben járunk, kislánykánk lesz!
Úgy láttam ketten szültek Dr.Mericlinél. Tapasztalatokat tudnátok nekem írni!?
Nekem nagyon szimpatikus a doki, fogadott dokim lesz, csak kiváncsi vagyok, hogy hogyan vezeti le a szülést, tényleg ott van a szülésnél ha megfogadod, mindent amit tudtok róla!???:)

A Klinikáról is ,ahogy olvastam jó volt a vélemény...Ennek nagyon örülök!

Nagyon köszönöm a választ!!Várom minél hamarabb!!

Sziasztok
rékuci25
 
 


Sziasztok,

Elkezdtük a tápszert, de ma megint akpunk egy csomó tejet :-)
És most azt találtam, ki, hogy fele ilyen-fele olyan kaját fog kapni.
Ha azt szeretném, hogy átaludja az éjszakát szerintetek mit adjak neki este inkább tejet, vagy tápszert?

Rita
Én nem tudok neked segíteni, még nem tartok ott.

Ági
Írtam neked e-mailt, most éppen a pénzügyi szaktudásodra lenne szükségem, ugyanis megkaptam az első egész havi tgyásomat, abban bízom elszámolták 8) . Nekem úgy tűnik, talán tápszerre és pelenkára elég csak.

Jó hétvégét neketek,

Gabek és Gergő

A kopony és hasi UH, az kötelező, vagy csak úgy biztonság kedvéért mentek? Valamiről már megint megfeledkezett a dokim?

A taliról a képek nagyon jók :) , kicsit irígykedtem is :o
Következő időpontja?? Csak hogy rákésüljünk és ne engedjek arra a napra semmiféle látogatót. :P

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Ezzel a koponya és hasi uh-val felkeltettétek az én érdeklődésemet is. Szóval mikor és kinek kell(ene) erre mennie? És mi a helyzet a csípőszűréssel? Jól tudom, hogy az 3 hónaposan kötelező?

Brik!
Szurkolok én is a hugodnak!

Jutka! Jó pihenést nektek!

A Pampers játéknál ne lepődjetek meg, ha csak hónapok múlva kapjátok meg a gyűjtőfüzetet, én is nemrég kaptam meg.

Már megint jó kis hőség van!

Sziasztok,
Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok :)


Réka

ÜDv a babavárók táborában. Jó pocakosodást, a dokidról sok jót hallottam, majd jönnek a lányok és mesélnek. A klinikáról ha van kérdésed akkor tedd fel bátran.


Gabek

Válaszoltam, de azt hiszem nem fogsz neki nagyon örülni... Nekem is kb ennyi a manim, úgy hogy tudom hogy mire nem elég....

A tápszert lassabban emészti meg a babó, ugy hogy azt tudom javasolni, hogy ha a tej mellett adsz tápszert is akkor estére inkább azt ad neki, talán ettől tovább alukál.


Huncut

Az első csipőszürést elméletileg 6 hetesen kéne megcsinálni, és 4 hónaposan kéne kontrollra menni.

Az uhá vizsgálatot általában minden doki javasolni szokta, a gyerekdokitól kérjetek beutalót rá , több korházba is lehet kérni időpontot rá, a tűzoltó utcai gyerek klinkát nem javaslom, mert két hónapra adnak időpontot sajnos:(

Megjártuk a gyerekszigetet, jól elfáradtam, Dani kevésbé :P :P :P
A T-com ugrálósátorvárosból alig birtuk kicsalni a gazfickót, nagyon élvezte, sőt most már belevágtunk kettesben a pöttyös turorudis kalandturába is. Ott volt egy édi sztorink is: az egyik feladat az volt hogy halászni kellett korongot egy hajóról, egy elég hosszu bambuszrudra felakasztott madzagon lógó horoggal. Nah egyrészt fujt rendesen a szél, másrészt elég tömi nyomi volt ahhoz,hogy rendesen bénázzunk, valahogy nem ment a dolog mert mindig elfujta a szél a horgunkat, egyszercsak azt vettem észre hogy Dani lemászott a hajóról és kiment oda ahol a korongok voltak és fogta a horgot és segitett beakasztani, nah nem az enyémet hanem másét :P :P :P Mindenki dölt a röhögéstől, őt meg alig lehetett meggyőzni, hogy nem ez a feladat :):)

Jövőre szerintem még jobban fogja Dani élvezni a dolgot, sőt talán Pepe is egy kicsit benevez...

Holnap jön valaki állatkert???

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok,

Számomra már szinte teljesen kicserélödött a régi társaság, de látom, hogy Ági nemrég itt voltál. Ezer éve nem jelentkeztem. De ezt az örömhírt megosztom Veletek.

Hétfön megszületett a kisfiunk. Neve még nincs 100 %-ban eldöntve, a lányok mindig újabb és újabb neveket javasolnak, mi szülök sem vagyunk jobbak, de talán Viktor lesz. Két hónapunk van rá, hogy eldöntsük.

Kép
csillah
 
 


Ági,
dehogyis, nem te tehetsz róla, így jár, aki nem jön gyakrabban. :) Igyekszem most pótolni. :wink: Egyébként mi is voltunk ma a T-Com gyerekszigeten. De Dani nagyon ügyes, hogy ilyen játékokon részt vesz, Flóra még nagyon kis béna minden ilyesmiben. Ő az állatokat meg a körhintát élvezte. :lol:

Rita,
nekem Flóra szülése után 1 évvel jött meg, akkor, amikor teljesen elhagytuk a szoptatást. De mindenkinek máskor, simán lehet, hogy neked ilyen hamar.

Koponya- és hasi UH: én úgy tudom, hogy nem kötelező, de érdemes elvinni kb. 6 hetes korban a babákat. Régebben még a Klinikára is vissza lehetett rá menni, nem tudom, most hogy van. Mi Flórát a Madarász utcába vittük, azonnal kaptunk időpontot és 2000 Ft volt.

Csilla,
én emlékszem rád, és nagyon örülök és gratulálok nektek a kisfiúhoz! :) Nála nem volt semmi gond, ugye?
pöttöm_panna
 
 


Szia Csilla!

Ezer éve nem láttalak! Igaz, én csak olvasó üzemmódban vagyok, mert rájöttem, nem vagyok idevaló: nem itt szültem, és sajna, úgy tűnik, már nem is fogok :cry: . Azért próbálok nem elkeseredni.

Jól eltitkoltad a kincsedet! Tessék egy kicsit bővebben írni Róla! Várandósság, szüléstörténet! És a lányokról is!

És kívánok Nektek sok örömet, boldogságot, egészséget, valamint sok-sok tejcsit!

Puszi Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok :)


Csilla :)

Hatalmas gratuláció ehhez a gyönyörű kisfiúhoz :) Sok boldogságot, egészséget az egész családnak és sok sok tejcsit a pindurnak! :):)


Mesélhetnél egy kicsit magatokról, én mindig hiányoltalak ám, meg a többiek is, Pirus, Terika, Annamari....


PP:)

Dehogy béna Flóra, csak még kicsi. Nah nehogy azt hidd hogy sok mindent megcsinált őkelme. A manódió gyűjtögetésnél például, mikor dobni kellet, akkor fogta magát és odament és belerakta a lukba a labdát :P :P :P , rajzolásnál firkált, az ugrálóvárnál meg a versmondás neki annyi volt, hogy hijta pajinta :P :P :P Szal totál a korának megfelelően müködött :lol: :lol:



Elindultunk az állatkertbe :) Ha valaki arrajár és nem ismerném fel, nyugodtan koppintson rám :)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Csilla! gratula a kisbabádhoz! Gyorsan döntsd el mi legyen a neve, és csinálj neki vonalzót! Olyan jó látni, kinek mekkora a babója!

Ági! és Prücsök! Megkaptam az üziteket, és válaszoltam is!

Remélem jól sikerül az állatkertes program, bár ma is nagy meleg ígérkezik.

Lilla! No nem mindig olyan kis tündérke ez a Robi-manó! Csak jól szocializált, társaságban "fegyelmezetten" viselkedik 8)

Rita! Nem semmi, hogy máris megjött! Gondolom, hogy örülsz neki! Azért csak szoptass rendületlenül, mert a tejcsidet várja a kis lurkó!

Írtátok a sudocrémet, mint pelenkakiütés elleni szert. Mi most a melegtől kijött kiütéseket kezeltük vele sikeresen! Még a gyerek fülén is kijöttek olyan kis pattanások, amik kifakadva sárgás levet eresztettek, és a fülkagylón fülzsír szerűen kiültek. Hát nem volt valami szép látvány :x A sudocrém szépen lehámlasztotta, és begyógyította a bőrt. Remélem a mostani meleg már nem hoz ki semmit! Jobb tanácsokat bírtok adni, mint a védőnő+gyerekorvos együttvéve!

Legyen mindenkinek szép napja!! Toreau

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm Ági, hogy írtál nekem pár sort!!Örültem neki nagyon, egy kicsit izgultam is, hogy be tudok-e kapcsolódni a társalgásba, de úgy látom nyitott emberkékkel találkozom itt!:)és ez jóóó:)
Annak külön örülök, hogy jókat halottál a dokimról, majd a lányok véleményére is kiváncsi vagyok!:)
Remélem Ők is írnak majd!!

Megkérdezhetem, hogy TE miket halottál!?

Egy fontos kérdésem van...
Nektek is keményedett a pocakotok alja 27 hetesen!? Ez normális!?
Kaptam gyógyszert is és megemelték a magne B6-omat duplára,de aggódom egy kicsit...
Nektek mi volt a tapasztalatotok!?

Amúgy magamról is egy pár sor... csak hogy tudjatok pár konkrétumot!!
25 éves vagyok,aerobikot oktatok másodállásban amúgy bankban dolgozom...
Az első babánkat várjuk férjemmel Tomival.Már annyira szeretném ha itt lenne a karomban a kicsi lánykánk!!:)De hátki ne várná!?:)

Olyan gyönyörű szép kicsi babáitok vannak, mindenkinek elnézegettem a fényképét, hááát csodálatosak!!:)Gratulálok mindenkinek a szépséges kismanójához!!

Mivel az első babucimat várom,ezért mesélnétek, hogy kb. mikre kell vigyáznom a harmadik trimeszterben!?
Mi az ami már nem ajánlatos....

Örülnék ha írnátok... üdvöske: Réka
rékuci25
 
 


Sziasztok!

Én is új vagyok itt köztetek. Egy kis bemutatkozás a részemről, 30 éves vagyok, most várjuk a férjemmel az első kisbabánkat és jelenleg a 8. hétben járunk.
Múlt héten látogattuk meg a klinikát.
Lenne egy kérdésem, amire ti lehet hogy tudnátok válaszolni.

Amikor az UH-os vizsgálatok vannak, akkor a ti férjeitek/partnereitek bemehettek veletek? Nekem pénteken volt az első, igaz az hüvelyi UH volt, de nem voltam biztos, hogy a férjem bejöhet-e vagy sem... :? A nővérek nem voltak a legbarátságosabbak, így nem nagyon akartam őket kérdezgetni, pedig nagyon szerettem volna, ha ő is meghalgatta volna a kisbabánk szívdobogását.

Előre is köszönöm mindenki válaszát.

Renáta
renatac28
 
 


Szia Réka és Renáta!

Üdv a csapatban! Bátran kérdezzetek, itt mindig akad valaki, aki tud rá válaszolni, jó ötletet, tanácsot adni, szóval jó kis társaság ez :)

Renáta!
A férjek is nyugodtan bemehetnek, nálunk mindig bent volt a férjem. Szóval bátran és határozottan irány az uh szoba!

Réka!
Én sem a haskeményedésről, sem a dokidról nem tudok tippeket adni, de gondolom a többiek tudnak majd.

Jó éjt mindenkinek, sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!!!

Csilla, gratulálok neked!!!

Réka, Renáta!
Csak kérdezzetek nyugodtan, valaki biztos tud válaszolni a kérdéseitekre!!!!



Egy picit "off-topic", de úgy gondolom közérdekü információt szeretnék megosztani veletek. Ha a picurjaitoknak görögdinnyét vásároltok, akkor győződjetek meg arról, hogy nem medgyesegyháza (Békés-megye)és környékéről való-e. Ugyanis a gazdák tömegesen 40 napos gyomírtó szerrel permetezték le a dinnyéjüket, mert akkora a gaz, hogy a dinnyetöveket alig látni, viszont nem várják be, hogy a 40 nap leteljen és ész nélkül szedik a dinnyét.................Isten tudja milyen mellékhatást okozhat, jobb lenne elkerülni!!!! Ezzel most azok ellen is beszélek, akik nem fújták le a dinnyéjüket, na de nincs ráírva egyre sem, hogy mikor permetezték....és laborba sem vihetünk mintát, hogy megnézzék ehető-e vagy sem. Nálunk a fél család hányt és hasmenéssel küzdött........utána hallottuk csak dinnyéző ismerőseinktől, hogy mi a helyzet. Fő az óvatosság!!!!!


gyöngyusz
gyöngyusz
 
 


Sziasztok!!

Ági kerestelek ám ezerrel tegnap az állatkertben, de nem láttalak:-( Majd máskor. Meddig voltatok? Mi pont akkor jöttünk el amikor a legjobban esett:-))

Réka üdv a fórumon:-)) Réka én most vagyok a harmadik trimeszterben én Lilinél az első gyermekemnél is csak az étkezésre figyeltem oda és arra hogy minél többet legyek jó levegőn, mivel Lilivel imádtam hegyet mászni, kirándulni így ezt tettem:-)
Mostani terhességemnél sajnos sokat vagyok beteges, nem tudom miért pedig rengeteg vitamint eszem:-) De még van 9 hetem és szerintem újra kirándulás lesz a fő cél a ezekben a hónapokban:-))

Renáta üdv a fórumon!! Én nekem már elég korai időszaktól keményedik a hasam és nem tudok mit tenni, már elfogadtam, szedem a magne-B6-ot, valamennyire segít:-)UH-ra beviheted a párodat nyugodtan:-))

Csilla gratulálok nektek!! Gyönyörűű babád van:-)) Sok tejcsit! Jó egészséget és sok boldogságot kivánok nektek!!!:-))


Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok :)

Renáta

Üdv neked is a pocakosok táborában.
Az UH ra simán mehet be a párod is, igy csak határozottan a következő alkalommal, mikor hivnak irány mindkettőtöknek be a vizsgáló szoba. (ha emlékeim nem csalnak akkor az összetett kockázati vizsgálati modul miatt a következő uhád a 12 és 14. hét között lesz, amikor tarkóredő nagyságát is nézik)
A nővérek is emberből vannak, és van hogy rossz napjuk van, nem kell tőle megijedni, mosolyogj és hidd el ők is el fognak mosolyodni:)


Réka

Poci keményedés előfordul ebben az időszakban, ilyenkor jobban kell figyelnünk magunkra, többet pihenni, kevesebb streszt megélni. Sokat segit a magneB6 szedése, de a kalcium is jó hatással van. Sőt ilyenkor megengedett egy kis vörösbor elfogyasztása is, nah nem literszám :wink: :wink: , hanem ugy egy fél pohárral (nem söröskorsó :wink: :wink: ) Én sangriát vetettem apával és azt kortyolgattam mikor gáz volt :)

A harmadik trimeszterben figyelni kell, hogy jobban vizesedünk és akkor megugorhat a kilók száma is, ilyenkor érdemes a cukrot is ellenőrizni ujra, nehogy probléma legyen belőle. Sokat pihenni, ha aktiv sportoló vagy, mint ahogy irtad akkor lassan lehet kicsit lazulosabbra kapcsolni az ugrálást, inkább a nyugira törekedni :)

Már tudjátok hogy mi lesz a kicsi lány neve?


Brik

Sajnálom, hogy nem taliztunk, de szerintem abban a tömegben inkább kivételes szerencse lett volna egymásra találni :)
Az eső hála minket már csak az autóban ülve ért utol :)

Hugod hogy van? Rendeződött a vérnyomija?


Egy jót sétafikáltunk az állatkerben, de rengetegen voltak, szal majd megismételjük egy másik időpontban hogy élvezni lehessen az állatokat is :) Pepe jó kis fiu volt és szépen aludt egy nagyot :)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!


Indigó! Írtam neked mailt a kisindigó mailcímedere.

Renáta, Réka, üdv közöttünk! Kedves Réka, nem lehet, hogy kicsit túlhajtod magad, bank+aerobikedző másodállás? Mire kell vigyázni? Szerintem magadtól is érezni fogod, hogy lassítani kell a tempón. Bár ki tudja, lehet az a könnyű, gyors, természetes szülés receptje, hogy pörögni kell végig.

Reni!Nked pedig gratula a terhességedhez! Hát az UH-os nővérkéken nem kell meglepődni, tiszta futószalag ott a munka. Nekem is elég negatív volt az első tapasztalatom velük, aztán találkoztam más nővérrel, dokikkal is. Hogyne mehetne be a férjed! Pld majd együtt nézhetitek meg a gyerkőc nemét. Kívánom, hogy a kötelező alkalmakaon kívül ne kelljen a klinika folyosóját koptatnod. (Elég kopott az már amúgy is)

Kánikula a köbön! Kitartás mindenkinek!

Toreau

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!

A tegnapi strandolásunkat jól elmosta az eső :( ilyen a mi szerencsénk. Végre ráveszem Apát... erre tessék!

Jutka, Ági: Köszi a terpesz rugi ügyben a tanácsokat, felvilágosítást... Hát hordjuk, de utáljuk mindhárman. :(

Réka, Renáta: Üdv itt közöttünk! Jól tettétek, hogy csatlakoztatok, sok hasznos dolgot tanulhattok itt. Én több segítséget kaptam/kapok itt a lányoktól, mint a védőnőmtől. Gratulálok mindkettőtöknek a babához!

A harmadik harmadban arra figyelj Réka, hogy aludj amennyit bírsz :) ez a legjobb tanács, amit adhatok. :lol:
Ami még gáz az a vizesedés, ami akkor érkezik, ha érkezik. Valamennyire lehet segíteni rajta, ha a sófogyasztást megszünteted vagy csökkented.
Nekem nem voltak keményedéseim, de én rengeteg magnéziumot szedtem a vérnyomásom miatt, szóval csoda lett volna, ha lett volna. Tehát a magnézium a megoldás.

Renáta: Velem bejött a férjem mindig az UH-kra. Senki nem szólt érte.

Csilla: Gratulálok a kisfiúhoz!

Gyöngyusz: Köszi a dinnye infót! Én nagy dinnyefaló vagyok, tehát jó, hogy írtad.

Szép napot mindenkinek!
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok,

Csillah
Hogyhoyg még nincs meg a bébi végleges neve? lehet ilyet csinálni, hogy ott nem mondod meg azonnal? :shock:

Toreau
Robi fülén és az arcán nem tejpöttyök volta? Azt mondod azok ellen is jó a sudocream :roll: akkor én is kipróbálom :)

Huncut
Nem akarlak elkeseríteni, de a csípőszűrés 6 hetesen kötelező, és utána 4 hónaposan vissza kell menni kontrollra. Szólj a dokidnak, hogy adjon beutalót azonnal. Az enyém is elfelejtette, nekem kellett erre figyelmeztetnem.

Új csajok
Üdv közöttünk :)
Ha szépen szorgosan olvasgattok minket és kérdezgettek, akkor mindent tudni fogtaok. Ez a site jobb mind a védőnők összesen :twisted:

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Gabek!

Először én tejpöttynek, utána a doki a melegtől kijött pöttyöknek diadnosztizálta Robi kiütéseit. Hexaclorophenes hintőport javasolt rá, csak azt nem bírtam a gyerek arcára pamacsolni, mert annyira izgett-mozgott, hoyg a fele a szemébe, meg a szájába ment. Aztán jött a sudocrém! Teljesen bevált.

Most voltunk baba-barát kozmetikában+fodrászatban. Nagyon édi volt Robika!

Szurkoljatok, holnap megyünk csípőszűrésre. remélem nem kell majd a Lilla-féle agyrémet hordania szegény gyerekemnek. Szörnyű lehet azzal kínoztatni őket :? :?

Mai menü: töltött paprika Pussz

KépKép
toreau
 
 


Mostanában nem nagyon hagy Blanka kibontakozni, de most gyorsan bejelentkezem, bár sírás van. :cry: Keveseket eszik egyszerre, utána pedig rágja az öklét, hogy éhes, úgyhogy győzőm mellre rakni. Bár ma azt mondta a doktornő a tanácsadásom, hogy a rend megtartása érdekében meg kell hagyni a min. 1,5-2 órás etetési szüneteket. Hát most sír ezerrel. Holnap szerzek egy rendes új mérleget és utánajárok, mert amúgy rendesen gyarapszik, csak nem szeretném egész nap cipelni, mert azt nem bírom. Tudom, hordozókendő. :? Próbálkozom vele.

Üdv és gratula az újaknak és régieknek a születendő és már megszületett babákhoz. :D
A hétvége időjárása jól megtréfált mindenkit, de azért ki lehetett mozdulni szerencsére. Izgultam hogy elmarad a napi sétánk, de szerencsére nem.

Ma megyek a 6 hetes kontrollra. Kíváncsi vagyok mit kontrollálnak ilyenkor :) és holnap nekünk is csípőszűrés a Karolinán. :roll: Ha elalaszik a kocsiban Blanka, akkor val'szeg csak utána fog sírni, hogy éhes - remélem.

Jók legyetek!
prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!

Csilla, sok boldogságot a picurhoz. A név hiány ellenére nagyon látszik rajta, milyen elégedett ezzel a világgal. :lol:

Lilló, nemcsak terpesz rugdalózó van, láttam terpesz pelenkát, ilyen melegben az ideálisabb. Inkább most legyél kicsit keményebb, mint baj legyen később. De sz@r ez!

Üdv Renáta és Réka!
Gratula a babákhoz!
Pihenjetek sokat élvezzétek ki a pocakos létet. Nemsokára minden erőtökre szükség lesz. :lol:

Réka, dr. Mericlit nagyon szeretem, bár nem az orvosom. Hetente jártam hozzá UH-ra, szerintem jó kezekben vagy (leszel).

Ha már valaki szóba hozta a lilypie-s számolókat.
Írjátok le nekem legyetek szivesek mit is kell bepönytyögni, mert vagy az látszik amit leítam (a BBCode-ot a honlapról), vagy csak a kép. Tiszta béna vagyok!
Ha az itteni link beillesztéssel csinálom akkor is az a helyzet.

Márti
aysegül37
 
 


Sziasztok,

Köszönjük a jókívánságokat. Tegnap este írtam egy elég hosszú hsz-t de mire el akartam küldeni, nem engedett fel a szerver és elszállt az egész.

Kriszta,

Úgyhogy ne haragudj, a beszámoló most elmarad. Ha akarod, majd priviben beszámolhatok a mozgalmas évünkröl. Ti jól vagytok?

Ági,

Tavaly szept-ben megígértem, hogy majd sürübben jelentkezem, de okt-ben kiderült, hogy terhes vagyok, ami hidegzuhanyként ért. Nagyon megijedtem, mert annak idején Pesten a klinikán azt tanácsolták, hogy ne vállaljak több terhességet. Szóval elég jól bepánikoltam. 39 évesen már nem számítottam gyerekre. De nagyon örülünk neki. Így utólag gratulálok Petihez. Dani is hatalmasat nött.

Toreau,

A baba neve Viktor lett. Minden különösebb ráhatás nélkül belement a kis családom. Vonalzót hol lehet készíteni?

Gabek,

A babával kapcsolatban minden hivatalos dolgot a kórház intéz, ök jelentik be mindenhova, nekünk nem kell ilyenekkel foglalkoznunk. Épp ma küldték meg a személyi számát is, és egy papírt is, amit majd ki kell töltenünk és visszaküldeni, ha eldöntöttük a keresztnevét. A születéstöl számított két hónapon belül.

PP,

Gratulálok Patrikhoz. A régi ismerösök közül látom a táblában, hogy Pirus is szült azóta. Jól vagytok?

És szeretnék gratulálni a számomra még ismeretlen anyukáknak és a kismamáknak is kellemes pocakosodást kívánok. Gyorsan elküldöm, remélem elmegy.

Puszi

Csilla
csillah
 
 


Csilla, gartulálok a tündéri kisfiadhoz! Sok boldogságot, tejcsit!

Új pocakosok! Üdv köztünk Rékuci és Renatac. Kérdezzetek mindent. Itt annyi jó ötlet hamgzik el, hogy érdemes.

Rékuci a haskeményedésekre a pihi a legjobb. Na meg a magnézium kálcium is. Nekem elég hamar pihiznem kellet, túl korán keményedtem. Persze kellett nekem 5 hónapos terhesen lakásfelújítani. Egyből ágynyugira fogtak. Erre figyelni kell, de ez még nem vészes. Lassíts a tempóból, pihenj sokat. Sokáig ugyse fogsz.

Renatac, már a többiek is írták, de a férj is bemehet az Uh-ra. Én egyszer anyukámat is bevittem. Akkor "látta" először az unokáit. A látta azért idézőjeles mert nézte de nem tudta mit/miket lát. :lol: Azért élvezte!

Ági, én is kerestelek ezerrel az Állatkertben. De azt a tömeget. Mi szinte csak végigrohantunk, mert meguntuk, hogy 3 méteren belül 5 különböző helyről hallottuk, hogy "Nézd, ikrek!". Ezt sose fogom megszokni. Pedig tök sok ikerpár volt. Azért a sapi tuti jó! Mi is megúsztuk a nagy esőt, igaz, hogy csak éppen.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok Lányok!!

Nagyon örültem, hogy írtatok nekem!:)

Az aerobikot természetesen nem azért írtam le mert még mindig csinálom vagy mert még sportolok, már régen nem teszem, csak azért mert bemutatkoztam pár sorban!:)
A bankos meló meg aztán nem egy megeröltető, szerencsére olyan mázlista vagyok, hogy megadatott nekem, hogy a munkahelyem öt percre legyen az otthonomtól, tehát reggelente csak átsétálok és ott pedig ücsörgök egész végig! De azért figyelek, hogy mászkáljak is egy kicsikét a kirendeltségen belül.:)
Tehát mint láthatjátok nem hajtom ezzel agyon magam!!:)Mégis keményedik a pocak!!????:(
Nagyon örülök a sok tippnek, én magneB6-ot, kálciumot is szedek... szóval pihizzek minél többet, megfogadom mindenki tanácsát és azt teszem, nem lesz nehezemre az biztos!!:)

Kedves Márti!

hasonló véleményen vagyok ,a doki nagyon aranyos és szimpi, és örülök, hogy más is ezen a véleményen van!:)


Kedves Ági!

A vörösboros tippedet megfogadom, bár nem vagyok egy nagy ivó még fél pohárnyira sem de ha a pocakra jó hatással van akkor egyszer- kétszer miért ne!?Letesztelem a hatását:)

A kicsi lánykánk neve még nem eldöntött, férjem nagyon ragaszkodik a Regina névhez én pedig Kinga párti vagyok!!Lehet, hogy teljesen más neve lesz, de most a kettő között vacilálunk!!:)

Kedves Brik!

A hegyi levegő bizony szuper Neked is és a Kicsikédnek is!!Én is nagyon szeretek a friss levegőn lenni.Ha tehetem kinn vagyok:)
Én is odafigyelek az étkezésre, bár mostanában annyira feszül a pocim, megeszek valamit délután kettőkor és még ugyanaz a teltségérzet van rajtam hatkor is, pedig nem eszem olyan degeszre magam.Meg a reggeli gyomorégések... naháááát.. biztos hosszú sérókája lesz!!:) Ahogy ezt szokták mondani!!:)

A Klinikán lehet csináltatni 4D ultrahangot!?A dokim (Dr. Mericli) szerintetek csinál valahol!?
Ki tud erről többet!? Mennyiért van, mennyi időt vesznek fel cd-re!?
Érdemes a 30-32. hét körül menni!!!Ugye!?
Már úgy szeretnénk látni a kis nyuszi arcocskáját... olyan hihetetlen...:)


pusz mindenkinek írjatok, köszönöm Réka
rékuci25
 
 


Sziasztok :)


Csilla

Ugye nem gondolod hogy ennyivel meguszod??? :P :P :P Én nagyon kiváncsi vagyok, mindenre ám. Milyen volt kint a szülés, hogy zajlott a terhesgondozás és minden info. Tudod, ide nekem az oroszlánt is :wink: :wink: .

Azért 39 évesnek lenni nem is olyan szörnyű, főleg, ha egy ilyen tüdér aranyozza be :) Én már csak tudom :wink: :P :P


Márti

A centidnél szerintem tul nagy a fotó és ez a baj. Ha elkészited a vonalzót akkor a három kódsorozatból a középsőt kell bemásolni a profilba az aláiráshoz.

Csilla a lilypie.com oldalán tudsz te is vonalzót csinálni.



Kgiulia

Tényleg elég sok ikerbaba volt kint. Egyszer ugy is abbahagyják és megszokják az emberek az ikreket :) :) A sapi tényleg ari, ezt legalább a piciknek is fel lehet kötni és nem kell megvárni, hogy belenőjjön a kobakja:)


Toreau

Drukkok mennek holnapra, tuti minden rendben lesz :)
A fodrászat végeredménye milyen lett? képet róla:) :)



Lilla

Gondolom tegnap jól kiszurkoltad magad a meccsen :)
Még mindig dörzsöli a kis lábát Bálintnak a terpesz pelus??
Hm nálatok annyira esett az eső, hogy nem tudtatok elmenni strandolni???


Prücsök

Ebben a melegben ne csodáld ha többször kérezkedik fel cicire Blanka, nagyon szomjasak tudnak lenni, és ezért csak az előtejre vágynak a végét már nem kérik, ezért is esznek rövidebb ideig. Pepe is tegnap többször is felkéredzkedett, mert nagyon melege volt, de 5 perc után már köpte is ki a cicit. És ezt az evést pillanatok alatt meg is emésztik.



A mai menünk husileves és máglyarakás lett.
Ma mosomasát játszottam, erre nem rázenditett délután az eső :( igazán megvárhatta volna mig megszáradnak a ruhák...

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Réka

Nah miközben megszültem a hszemet már irtál is :)

A vörösbort én is max nézegetni szoktam, de pocakfájásnál tényleg jól jött :)

4D t nem csinálnak a klinikán, igy azt máshol kell megejtened. Tudom javasolni neked a Praxist, nagyon jó szakemberek dolgoznak ott és nem is vészes az ára. Itt a babaneten regisztrálsz akkor még kapsz ezer Ft kedvezményt is.
http://www.babanet.hu/ultrahang.php itt a bal oldalon lehet regezni, meg érdemes megnézegetni a képeket is.

Tényleg szerencsés vagy akkor, ha ennyire közel laksz a munkahelyedhez, igy valóban kevésbé megeröltető a dolog. A lábaidra viszont vigyázz majd, hogy ha teheted pocold fel, nehogy vizesedjen, főleg ha sokat ülsz egy huzamban.

Nah a név választás nálunk is jól elhuzodott, mi csak a 37. héten tudtuk meg hogy ki lakik a pociban, igy akkor álltunk neki a névkeresésnek, épp időben tettük mert rá egy hétre meg is érkezett a fiunk :)

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok,

Kriszta,

Válaszoltam priviben. Majd jelezd, hogy megkaptad-e, mert nekem nem írt ki semmit. Az esetleges elírásokért bocs, mert vissza sem tudtam nézni, fehér lett a képernyö. Csak gyözd olvasni.

Ági,

Majd küldöm Neked is a beszámolót.

Kgiulia,

Én is gratulálok az ikrekhez. Gondolom, már beleszoktál. A kórházban elmentem én is egy teázással egybekötött infora, amit ikres kismamáknak szoktak tartani, csak úgy kíváncsiságból. Nagyon sok hasznos tanáccsal látták el öket. Gondolom megnyugtató volt látni a kismamáknak, hogy milyen környezetben élhetik az elsö hónapokat a kórházban, ha esetleg elöbb érkeznének a kicsik.

Puszi
Csilla
csillah
 
 


Sziasztok,

Ezt az uh-os oldalt tudom ajánlani, nekem tetszett.

http://pregnancy.about.com/cs/ultrasoun ... sindex.htm

Csilla
csillah
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólást, nagyon aranyosak vagytok. :)
Én egyenlőre nem tudok túl sok időt a gépnél tölteni, mert sajnos elszédülök/rosszul leszek. Gondolom ez is eggyütt jár az első 3 hónappal :oops:

Én is készítettem egy visszaszámlálót, igaz még nem tudom, hogy kell beilleszteni. :cry:

Mégegyszer köszi a válaszokat :D

Jó éjszakát mindenkinek

Renáta
renatac28
 
 


Csilla,
ha itt nem árulsz el magatokról többet, akkor viszont én is kérem szépen a beszámolót! :D Kiváncsi vagyok ám rátok!

Ági,
ezek szerint sokan voltak a Libero napon? Mi ma mentünk az Állatkertbe, mivel el akartuk kerülni a tömeget, de valamelyik ott dolgozó néni azt mondta nekünk, hogy nem voltak tegnap sokan (legalábbis tavalyhoz képest).

Kgiulia,
nem csodálom, hogy unod, hogy állandóan megbámulnak titeket az ikrekkel. Nekem is elegem lenne belőle. Bár gondolom, kénytelenek lesztek megszokni. :)

sziasztok
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Ági, eddig nem a profilomba másoltam be, hanem a hozzászólás végére.
Most kiváncsi vagyok megjeleni-e.

Nagyon jó képek vannak azon az ultrahangos oldalon. Az én lányom bezzeg belefúrta az arcát a méhlepénybe. :wink:
Soha nem látszódott kristálytisztán.

Réka, nekem is végig égett a gyomrom, és tényleg hosszú hajjal született. 6 hónaposan váni kellett :lol:

Márti

KépKépKépKép
aysegül37
 
 


Sziasztok :)

Csilla

Köszi szépen , akkor várom a beszámolót :)


Renáta

Egyszerű a beillesztés: mivel regisztrált felhasználó vagy ezért van egy profilod (a segédletek menűpontban találod meg) amiben van egy olyan menűpont hogy aláírás. Abba az üres ablakba kell bemásolni a kódsorozatot amit a centikészitő progi adott. A lilypie.com nál a középső kell (hármat is ad). Beilleszted oda és elmented, a következő hozzászólásódnál már ott is lesz, és mindenki láthatja hogy hol tartasz a pocaknövesztésben.

A szédülés a vérnyomid miatt lehet, ilyenkor az első trimeszterben általában alacsonyabb, ezért is aluszékonyabb az ember. Ilyenkor még megengedett napi egy kávé is :)

PP :)

Lehet hogy a néni az elkeritett, épités alatt álló barnamedve ketreceknél sertepertélt és azért nem vette észre a tömeget :P :P :wink: :wink: vagy esetleg délutáni müszakos volt amikor zuhizott az eső és mindenki elindult hazafelé :) :)

Többiek nagyon eltüntetek, mindenki nyaral???

puszi és jó éjt

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Márti

Szerintem készitsd el újra és amikor kiirja a kódokat akkor másold ki a középsőt és azt vidd be az aláirás részbe újra :)

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Szia Ági!


Így csináltam, de most meg félregépeltem.


Márti

KépKépKépKép
aysegül37
 
 


Sziasztok! :D
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata DR MERICLI METIN szülész-nőgyógyászról?
Szeretnék véleményeket :D
Köszike Kinga
ha tudtok emilen is írjatok:)
kingi@citromail.hu
xzyw
 
 


Ági


Teljes siker!! Köszönöm!

KépKépKépKép
aysegül37
 
 


Márti, tök jó ez a kép!!! Mármint a vonalzón. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Ági beszéltem Etával, nagyon tündéri hölgy:-) Puszil benneteket!!:-)))Ági köszönöm!!!

A húgom még egyben van, vérnyomása is rendben igaz arra kapott gyógyszert:-)

Márti nagyon édes képet tettél fel a kislányodról:-)

Puszi mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Hú Lányok, tegnap olyan klinikás feelingem volt. Néztem a tv-t és a Fókuszban mutatták ahogy Marsi Anikó viszi haza a gyermekét a mi Klinikánkról. :) Azonnal visszajöttek az emlékek, mikor Bálintot hoztuk haza és sírhatnékom támadt. Csuda érzékeny vagyok még mindig.

Ági: Elmentünk strandolni, de ott kapott el minket az eső olyan 3-4 óra körül, és aztán rohanás volt a kocsiig, majd tépés haza az M7-en. De üröm az örömben, hogy legalább elkerültük az esti nagy dugót, ami hazafelé szokott lenni vasárnap az M7-en. A meccsre meg mindenképpen haza akartunk érni.

Képzeld, már nem dörzsöli Bálintot a terpesz rugi, mert már megszokta és széjjelebb teszi a kis lábát. Tegnap tornáztattam, és már sokkal jobban engedte magát tornáztatni is, sokkal jobban nyitotta szét a kis lábijait. Szóval úgy néz ki, hogy tényleg nem hülyeség, csak olyan bénán van megcsinálva, és az első pár nap érzi magát rosszul benne. Már alváshoz is kifejlesztett egy pózt vele, égbe emeli a kis fenekét. Olyan édes. Már nyugodtabban aludt tegnap éjszaka, nem nyöszörgött annyit, mint az első kettő éjszakán ebben a cuccban. Remélem az augusztusi kontrollon azért már azt mondják, hogy nem kell tovább hordani. Ha nagy gáz lenne, úgyis kengyelt kapott volna. Nincs ficama, csak kötött a bal csípője, mert hosszú baba volt és nekem kevés volt a végén a magzatvizem, nem tudott rendesen mozogni.

Márti: Köszi az ötletet. Én is emlékeztem valami terpesz pelusra, ilyen gumibugyi féleségre. Majd utána járok ennek, de nekem az ortopéd klinikán nem is említették, hogy van ilyen lehetőség, azt hittem már megszűnt.

Toreau: Szurkolok Nektek, hogy ne legyen semmi gond a csípőszűrésen! Na meg Prücsökéknek is, ők is ma mennek!
Mi meg ma megyünk hasi és koponya UH-ra, úgy látszik ez egy ilyen kórházbajárós nap.

Angyalka: Mi van Veletek??? Nagyon eltűntél a tali óta!

Szép napot!
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok Lányok!

Még mindig rossz a gépem,most éppen fogorvosnál vagyok! :o
Itt szerencsére van net,vmi jó is történik.Ha vki írni szeretne nekem vagy üzenni,akkor a timiban@freemail.hu címre írjon,mert azt bárhol el tudom olvasni.
Na,mennem kell mert én jövök!
puszi nektek!

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Hát mi lemaradtunk Marsi Anikóról :) , de az utolsó ctg-men ő feküdt a szomszéd ágyon. Igaz csak akkor ismertem meg, mikor a ctg-s néni nagyon élénken Anikózta és beszélgetett vele.
Tegnap ugyanis a 6 hetes kontrollra mentünk és eljött velem a barátnőm, így aztán sétáltunk meg beültünk Blankával 3-asban egy üdcsire és majdnem elfelejtettem hazajönni :D , szóval nagyon jól éreztük magunkat.

Ági,
Blankával azért gond az óránkénti mellre tétel, mert nem nagyon akart lejönni, nemhogy 5 perc, de néha 35 után sem, pedig alig eszik közben. :roll:
De ma (el ne szóljam magam!), úgy tűnik kezd visszaállni a rend. És aludt 9 órát, én meg 8-at és ma olyan, de olyan friss vagyok és ez tök jó! :lol: :lol: :lol: Na azért szerzek egy jó mérleget és méregetem őkelmét, mert nagyon zsivány. :)

Olyan jó, hogy vannak új kismamák! Már azt hittem kiürül a táblázat kismama része.

Tényleg, Indigó hova tűntél? Csak nem leköltöztetek már Veszprémbe? :?:

Timi,
A 22-e utáni héten megyünk Almádiba 1 hétre. Összefutunk valamikor? Én szeretnék majd állatkertbe menni + ilyesmi, bár Blanka ezt még nem érzékeli, de mégiscsak kikapcsolódás és zöld és szeretem is a veszprémit. De bárhol máshol is találkozhatunk, csak arj addig, emrt ott nem lesz internet :( egy egész hétig! :roll:

Giulia,
Az ikrek ezt később sem fogják megúszni, mármint a rájuk csodálkozást. :) Ha hasonlítanak egymásra, akkor azért, ha nem és kiderül, hogy ikrek, akkor meg azért.
Nálunk az utóbbi áll fenn ugyebár + én "nővérezem" a tesómat a 10 perc előnye miatt és amikor megkérdezik, hogy mennyivel idősebb, akkor nem hiszik el. :wink: De szerintem ebben a korban már vicces. Tényleg, ők egy vagy két petéjűek? (Azt hiszem erről az infóról lemaradtam.)

Réka,
A Praxis 4D-t én is ajánlom, Győrfi doki nagyon kedves.

Na vár rám a ribizli szüretelés még a csípőszűrés előtt. :?
Szép napot mindenkinek!

Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap elolvastam a termést és ma írni akartam, de Zsombi keresztbehúzta a számításaimat. Megint beteg :? 3 héten belül másodszorra kapta el a hasmenős vírust, tisztára kész vagyok, mert már csak pisil a fenekéből és nem is akar inni. :cry: A dokinénit nem érem el telefonon és csak du van rendelés, megpróbálom apát hazarángatni a melóhelyről, hogy levigye.

CSILLA! HATALMAS GRATULA VIKTORHOZ! Mesélj, milyen baba?
Igen, közben mi is gyarapodtunk :D Szabolcs már 6 hós és nő, mint a gomba. Mostanában már 9,5 kiló és szenvedünk a fogacskákkal. :roll:


Most ennyi, mert folyamatosan menni kell a wc-re.
Mindenkinek puszi!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?