Új privát üzeneted érkezett!

És nyugdtan áradozz!
Minden okod meg van rá!
Mi meg addig örülünk a te boldogságodnak, míg nem tudunk a magunkénak :) !
sonjus

Vica,
gratulálok Mákszem első sztárfotójához! :lol:

Most sárga angyal vagyok én is egy kicsit! :D

Haga,
örülök, hogy írtál! Minden jót kívánok nektek! :)

Ancsa,
apának nagy gratu! :)
De az én buta fejembe még mindig nem fér, hogy hogy állhat fenn nálatok összeférhetetlenség, ha már van egy közös gyereketek! :?:

És sok boldogságot a nővérednek! :)
angel37

Ancsa!

Nagyon várom már a képet a piciről, minél előbb szerezd meg azt az engedélyt. :) Lehet mélben is, ha nem akarja teljesen nyilvánosra.
Sok sok tejecskét és jó egészséget nekik.
(Amúgy én sem értem ezt az összeférhetetlenséget...:shock:)

Angel!

Köszi. :) Neked is nemsokára meglesz. Már nem sokat kell aludni augusztusig. :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Máxem nagyon aranyos, szerintem rád hasonlít! :D :D :D Bár ha már 12 mm, akkor hamarosan kinövi a nevét. :lol:
Gondolom így már nem zavar, ha hikomat is vagy. (vagy velorex? :lol: )
Az ötyeség elviselhető.

Haga,
szerintem sem állhatnál ennél pozitívabban a jövőhöz. Nézz azért be néha...hátha nem is olyan soká lesz jó hír.

Sonjus,
ez a beszéd! :wink:

Ancsa,
gratulálok a kislányhoz! Én is ilyen paraméterekkel születtem pont tegnap délben volt 30 éve. Nem Ágnes véletlenűl? :wink:
Gratulálok a férjed eredményéhez. Ne haragudj, mi is lesz hétfőn?

A szülinapomon egész káosz volt...de azért kaptam szép virágot, tortát, ajándékot. :D

Betti,
te már takarítottál? Ejha, nekem még semmi időm nem volt rá. A szabadidőmben ide írok ugyanis, de apának psszt. :wink:
Ma olyan jót szívtam, Peti kel fél6kor, kb 10 perc szopi után bealudt. Le kellett szívni a melleimet, mert annyira feszültek. Mikor befejeztem a fejést Peti felébredt, hogy éhes! Király, csócsálta egy ideig a hót üres melleimet, aztán megkapta a lefejt tejet cimusüvegből..

Kamilla,
jobban vagy már? :lol: Vagy rá kellet fanyalodnod a bőrkanapéra?
:D
potter_76

Ancsa,
milyen volt a szülése?

Kamilla,
a jobban vagy már után nem akartam :lol: -t tenni...mer az komolyan volt.

Sonjus,
talán be kéne szerezned pár házasságos filmet...hamar meglenne az eredmény. :wink:
potter_76

Vica. Nagy nagy gratula Mákihoz! És csak 4 végtagkezdemény volt rajta vagy 5?

Nekem már kutya bajom, de azért megbeszéltük, hogy védekezünk ebben a ciklusban. Ha már eddig kibírtam két héten ne múljon.

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus!
Most olvasom, hogy az előző oldalon még írtál egy hsz-t.
Akkor a párod kacérkodik a gondolattal? Ez tök jó!!!!! Akkor lehet, hogy nem sok biztatás kellene neki, és beadná a derekát. Hidd el, óriási élmény! :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Potter én úgy vettem, hogy a bőrkanapénak szólt a szmájli. :)

Kép

Kép
kamilla306

Vica!Áradozz nyugodtan,én ennek is örülök hogy ti boldogok vagytok.Jó hallani,látni. :)
breni

Kamilla!

Hát, a doki bácsi csak 4-et mondott, de én nem is szeretném, hogy az 5. is akkora legyen, mint a lába. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Különben jó volt nekem is védekezni. De komolyan. Megnyugtató. A köv. hónapban meg is jelent Mákszem.
Örülök, hogy jobban vagy már. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lehet én jobban félek "újra"házasodni, mint ő elsőre? :?
sonjus

Jaj, már annyira várom a nyaralást, hogy egyszerűen nem tudok a munkára koncentrálni. Pedig egy csomó mindent előre meg kéne csinálni, ehhelyett itt lógok Veletek. Még két hetet kell kibírni, aztán irány Görögország! Megpróbálok majd nem egész nap a "kis Odüsszeuszra" gondolni és akkor talán sikerrel járunk. Végülis ez a titka, nem? Az elvonatkoztatás.

Kép

Kép
kamilla306

Ez az Kamilla!
Irány Görögország, szabadság, szerelem, miegymás :oops: , na és, ha becsúszik egy bébi! Van olyan, hogy az ember csakúgy terhes lesz nem? :lol:
Ez már mással is megesett :D
sonjus

és vonatkoztass el, mit eked te zordon Kárpátoknak stb, :shock: inkább hahó öcsi, hahó a tenger!
Hú de vén vagyok, hogy még erre emlékszem :wink:
Azt hiszem megbuggyantam ebben a melegben :lol:
sonjus

Jó reggelt Csajszik!

Ági, Angel!

Ez az ÖTYÉk hónapja! :( :lol: Apuci tegnap megkérdezte, hogy mit szeretnék szülinapomra. Mondtam, hogy már megkaptam az ajándékot 3 hete. :)

Vica!

Átérzem a boldogságod!!! :) Nagyon örülök, hogy végre valóra vált a vágyad. Szép várandósságot kívánok és ne parázzzzzzz!!!!!!!!!

Kamilla!

Írigyellek a nyaralás miatt. Mindent bele Görögországban. :wink:

Ancsa!

Gratulálok az unokahúgodhoz.

Anita!

Mizújs???? Egyben még?

Haga!

A legjobb ellenszer talán tényleg a próbálkozás.
betti73

Betti,
tényleg, ez a mi hónapunk! :lol:

Hú, most eszembe jutott, mikor ősszel írogattuk, hogy itt a mi nyarunk! :shock: Sajna az enyém nem volt :?

A fogigátlót a szülinapomig kell szedni! Ez is egyfajta ajándék! :mrgreen:

Szonjus, :)
ja van olyan, hogy vki csak úgy teherbeesik... aki nem akar :roll:
angel37

Na igen Angel!
És van aki azért egy picit akar :D
mondjuk mi 8)
sonjus

Sziasztok :)

na, ma ismét nem fogunk fázni 8)

Vica :)
Nagyon gratulálok a kis Mákszemhez, aki már nem is olyan pici :D

Angel, Sonjus :D
tényleg van olyan, aki csak úgy teherbe esik, pedig nem is akar. Amikor 2hete szültem, volt egy csaj a szobánkban, aki abortuszra jött. 11hetesen úgy döntöttek, hogy mégsem kell nekik a baba. Hát el sem tudom mondani, hogy akkor mit kívántam volna neki. :evil:

Ma meglátogattam a régi munkatársaimat. Mindenki nagyon meglepődött, hogy a Kisfiunk már nincs velünk. Valahogy jó volt kibeszélni magamból, vhogy még könnyebb lett a teher cipelése.
De nagyon bizakodunk, hogy augusztusban, vagy szeptemberben az akció ismét meghozza gyümölcsét, immáron egy egészséges kisbaba formájában................

Épp tortát sütök a férjemnek. Vasárnap lesz a 27.születésnapja :D
Ő úgy tudja, hogy nem lesz süti. Most itthon vagyok anyuéknál, nagy meglepetés lesz neki, főlewg hogy a kedvenc tortáját csinálom :D Na, meg holnapra még egy családi pikniket is szerveztem :lol:
Vendég

Sziasztok!
Lehet, hogy ebben a hónapban is ugrott az inszem... :cry:
Tegnap voltam UH-n, és 8. napon 17*19mm-es tüszőm volt... Múltkor a 11. napon volt ekkora. Holnap megyek megint. Ha nem reped meg (sz.tem megfog), akkor szerdán lesz inszem.
moni

Móni!
Segítenél egy kicsit, elmagyaráznád? Ez most kicsi?
Volt már ilyen beavatkozásod? Hol csinálják? Hogy csinálják?
sonjus

Móni!
Segítenél egy kicsit, elmagyaráznád? Ez most kicsi?
Volt már ilyen beavatkozásod? Hol csinálják? Hogy csinálják?
sonjus

Móni,
jajnemár :(

Ha jól értem az lehet a gond, hogy idő előtt megreped?
Nem lehet előbbre hozni a beültetést?
angel37

Bocs, hogy csak magamról írtam az előbb... :oops:
Rohanok most, mert apu hozza a fiamat, eléjük megyek az állomásra...

Üdv az újaknak!

Haga!
Örülök, hogy jelentkeztél!

Angel!
Igen, jól érted.
Nem, mert hétvégén nem csinálnak iylet... Különben megcsinálná a dokim.

Sonjus!
Volt már egy inszemem májusban. Múlt hónapot ki kellett hagyni egy vírusfertőzés miatt, most meg előbb megért a tüsző...

Spontánban meg nem si reménykedem.
moni

Móni,
jaj de borzasztó, hogy ezen múlhat :(
A természet nincs tekintettel a hétvégékre! :shock:

A Kaáliban hétvégén is dolgoznak, nem?
angel37

Sziasztok!!

Vicaaaa!!!!!!
Gratulálok mákszem első sztárfotójához! :D :D :D :D

Moni!!
Nemár :(!!!!!!!!

Haga!!

Örülök,hogy már jobban vagy,a párodnak meg :BOLDOG SZÜLINAPOT!!És jo piknikezést :wink: !!

Ancsa!

Gratulálok az unokahúgodhoz.
:D Majd kérünk fotot!!!

Kamilla!

Írigyellek a nyaralás miatt.Aztán sokat pihizettek és 3-an gyertek vissza ,ok??!!
:wink:

Betti!!
De jo,hogy te is benéztél :D ,nincs ujabb babaképed,már biztos sokat nött azota :wink:!!
Ági és neked én még töled nem is kaptam :( vagy apa még nem engedi??

Bocsi ha mindenkinek nem irtam ,tegnap voltunk Pesten és elég késön értünk haza 02-kor,és a megszokott 5 óra helyett ma 8-kor mértem a hömet és elég érdekessen alakul,kiváncsi leszek mi lesz a vége!!

Kép

Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok csajócák!!!! :D

Hát itt vagyok mág mindig,CTG meg volt,minden ok,méhszáj zárt.Ezzel nem is mondtak sokat.Kicsit felpuhult.Szerdára kaptam még időpontot.Kicsi lányom mozgott ezerrel,azt hittem ott helyben ki is jön,úgy rugdalta az oldalamat.Éjjel ramatyul telt,nem aludtam jól,kb 10x voltam pisilni,sehogy se volt jó,ha a jobb oldalamon fekszem össze húzza a görcs a forgómat.Ma Apa Szolnokon dolgozik,vagyis már jön hazafelé,bíztam benne nem ma lesz a nagy nap.

Vica!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennyire örülök nektek!!!!Nagyon jó a kép. :D Tiszta anyja!!! :lol:

Moni!! :lol:
Remélem azért nem tréfál meg benneteket ez a fránya természet.

Angel!!! :D

Én úgy tudom vannak hétvégén a Kaáliba.Csinálnak beültetést is.

Haga!!! :D

Nagyon erős csajszi vagy,és hamar eljön hozzátok a gólya!!!!Azért gyere mesélj majd éppen hol tartatok.
csanita

Ancsa!!!

Gratula a kisasszonyhoz!!!!!Szép nagy kislány lett!!!Majd gyere mesélni milyen volt a szülés annyira kiváncsi vagyok!!!Mivel indították meg a szülést???
csanita

Lányok én mentem!
Hétfőn az átjárhatósági után, kora délután benézek és mesélek!
sonjus

Én is mentem.

Sonjus! Drukk a hétfőhöz!!!!! Várunk vissza és mesélj!

Csanita! Neked is drukk!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Gyors helyzetjelentés a mai UH-ról:
méhnyálkahártya: 8-9 mm
Tüsző: 23*30 mm
Hétfő újabb UH, és vagy hétfőn van szerdán inszem.
moni

Sziasztok!!! :D

Tegnap hazaértünk, letelt. nagyon jó volt!

Ancsa! :)
Sajnálom, hogy a PCT teszt nem lett valami jó, de legalább a párod eredményei megfelelőek!!! Gratulálok az unokahugihoz!!!!!!!!! Jól emlékszem, hogy inszemes baba?

Edikte! :)
Jó a görbéd!!!!!! Drukk ezerrel!!!!!!

Angel! :)
Ezek nagyon jó hírek!!! Akkor egy hónap múlva szinte beültetés!!! De jó!!!!! Akkor ezek szerint short protokollon leszel?

Kamilla! :)
Dejó, hogy ilyen jól sikerült az átjárhatósági!! És főleg, hogy jó az eredmény!!! Már másnap mentél dolgozni!! Nem semmi! Nem tudtál otthon maradni?

Anita! :)
Ezek szerint még egyben!!!!!! Drukkolok, hogy Reginát mielőbb a karjaidban tarthasd!!!! most már én is tudom fogadni az SMS-t. Úgy gondolom Vica, inkább napközben, én pedig este/éjjel/hajnalban (:)) vagyok Netközelben, de mindenképpen várom majd a jelentkezést :) Nagyon sokat gondoltam RÁtok!!!!!

Reni! :)
Üdv újra! javítalak holnap a listában! Mikor is lesz pontosan a nagy nap? (Bocsánat, már biztos ezerszer írtad)

Sonja! :)
Üdv közöttünk!!! Szeretnél a táblában lenni? Akkor kérek ám adatokat :) Holnapra nagyon szorítok!!!!!

Haga! :)
Örülök, hogy újra itt vagy, és hogy jobban vagy!!! Már cska 4 hét és újra indulhat!! Nagyon drukkolok! Te szeretnél visszakerülni a táblába?

Vica! :)
Nagyon gratulálok a picihez!!!! Valahogy egy ilyen fénykép láttán tudatosul az emberben, hogy tényleg ott van Ő!!!!
Nagyon cuki!!!!!!!

Móni!!! :)
Nagyon nagyon drukkolok, hogy lehessen holnap vagy szerdán inszem!!!!!! +++++++++++++++++++++++

Ági és Betti anyuka! :)
LÁtom jól elvannak a kis pukizós fiúcskák :) olyan jól olvasni amiket írtok!!!!

Szóval nagyon jó volt a nyaralásunk. A kis Bobo a pocakban nagyon jól viselte. Sokszor mocorgott, már látni lehet a hasamon ha megmozdul, ilyenkor a párom majd elolvad, egy hét alatt jó nagyot nőtt a pocim. Az utazász szerencsére jól bírtuk. A tenger nagyon jó volt, soakt sétáltunk, meg "zabáltunk" :)

Holnapra megpróbálok összehozni egy táblát, de nem garantálom, hogy minden adat hibátlan lesz benne, úgyhogy légyszíves síkítson az, akinél elcsesztem valamit :)

Ma még benézek, hátha lesz valaki.

Szép napot!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beuka :lol:
De jó lehetett a tengerparti nyaralás. 8) irigykedek, sárgulok :lol:
Már csak 16hét van vissza.Hogy repül az idő :)

Köszönöm, de egyenlőre nem szeretnék a táblában szerepelni. Egyenlőre azt sem tudom, hogy mikor jön vissza a menyusom. Pedig jó lenne már tudni, mert akkor az ember úgy számolgat, reménykedik, stb...
Majd ha megjön, és a 6hetes controlon minden oké lesz, akkor visszakerülnék a táblicskuba.És remélem nem sokáig fogok az alján helyezkedni...

A mi két napos balatoni "nyaralásunk" letelt, este megyünk haza. De jövő héten ismét jövünk, meg végülis minden héten :lol:

Addig is minden szépet és jót mindenkinek :lol: 8) :wink:
Vendég

Szia Beu!!!!

Örülök,hogy meg jöttetek,és hogy jól vagygtok mind a ketten.Látod megvártalak,nem sieti el Regi a kijövetelt.Pedig már nagyon várjuk.A nagyszülők is,keresztszülők is.Ma voltak itt a leendő keresztszülők,már teljes izgalomba vannak.Hát pesrzse,hogy jelentkezem,ha van valami hír!!!Amúgy jól vagyunk,derekam leszakad,már sehogy sem jó,és kicsit vizesedik a bokám.Hála isten edddig megúsztam.De legkésőb 18-án babázunk,és ha így belegondolok,az már hipp-hopp itt van.

Pocakos képet kérhetek??Meg a nyaralásról is!!!!

További szép napot mindenkinek.
csanita

Sziasztok!

Koszonjuk mindenkinek a gratulaciokat :D
meg az egyutt erzest is :(

Moni,Sonjus!
Nagyon-nagyon sok drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Agi!
Akkor igy utolag kivanok neked nagyon sok boldog szulinapot!!!!
Hogy vagytok?

Vica!
Nagyon hirtelen tuntel el,remelem hogy minden rendben van??????!!!!!

Csanita!
Hatha elobb kijon Regina!!!

Beuka!
DE jo nektek!En is szeretnek tengerpartot!!!! :cry:
Igen,inszemes baba!

Meselek kicsit! :oops:
Meginditottak a noveremnek a szulest csak nem elozo este a zselevel,mert nem tartotta eleg jonak a baba szivhangjat a doktorno!Masnap reggel kellett mennie,burkot repesztettek!Nagyon nehezen viselte szegeny a vajudas orait,de 5 ora szenvedes utan kibujt a kislany!Jott volna elobb is csak nagyon fent volt es nyomasra is csak liftezett!Az orvos segitett vegul nyomassal!
Engedelyt megkaptam,ugy hogy itt a kep:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

JA!
Az ellenanyagot en magam sem ertem!
Az apja BIZTOS!!!!! :!:
Csak arra tudok gondolni hogy a mutete utan megvaltozhatott valami ideiglenesen!
Majd talan holnap valaszt kapok,19.30-ra megyek orvoshoz!

Mara el is koszonok!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Anita! :)
nem csodálom, hoyg fáj a derekad! Tök jó, hogy csak mostanra vizesedik a lábad, mármint nem az a jó, hogy vizesedik, hanem, hogy csak most :roll:
Küldök majd képet, igyekszem, meg már e-mailt is :)
Gondolok Rád folyamatosan!!! :)

Haga! :)
Rendben van! Akkor majd ha rendbe jön minden! :)

Ancsa! :)
NAgyon nagyon cuki a kiscsaj!!!

Na megyek Kép , aztán 2. félidő!

Jó éjt!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Szép Jó reggelt!!!!!!

Kép

Móni!!! Ezer drukk!!!!!!!!++++++++++

Szép napot midenkinek!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Ancsa!
Köszönjük a képet! Szép babája lett nővérednek. Hogy hívják? :)

Beu!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Pocifotót küldesz nekem is?
A tábliban egy nappal visszább vennél? Úgy értem, hogy csak holnap leszek 8 hetes. Eddig valóban így volt, de az össze kalkulátor így számolja aheteket, és én is mindig kedden töltöm. Ja, és mégegy: Mákszemet írnád nagybetűvel? :oops: :)

Móni!
Kiderült már, hogy ma lesz inszem vagy szerdán? DRUKK-DRUKK!!!

Anita!
Nagyon vártam egész hétvégén az sms-t, de tőled nem jött egyszer sem. Na, de ami késik, az nem múlik, igaz? sajnálom a vizesedést, de igaza van Beunak, jó, hogy még csak most jött elő.

Haga!
Jó, hogy pozitívan nézel előre. Minden héten Balaton? Ez tök jó! :D

Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok! :)

Beu, üdv újra itthon! :)

Olyan sokat nem számít így fogigátló mellett, de a 8. napon vagyok! Az punkciót remélem nem kiabáltuk el... de jó látni! :lol:

Ja, és ööö igen, azt hiszem ez a short protokoll! :wink:

Anita,
tőled várjuk a híreket! Igazából te most olyan bármelyik pillanatos vagy, nem? Nem biztos, hogy ki kell várni a 18-át! :) Izgi!

Ancsa,
drukk az esti dokihoz! :)
angel37

Sonjus!

Várjuk a híreket és neked is DRUKK hegyek!

Ancsa!

Este még benézel majd a hírekkel? Mondjuk én csak reggel olvasom, de izgulok érted. :)

Angel!

Aztán lehet hogy olyan short lesz eza protokoll, hogy nem is lesz több. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!
Beuka!Szeptember 23 a nagy nap.:)
Nálam a helyzet változatlan,még nem jött meg.Ma vagyok a 32.cn-on.
breni

Sziasztok!!!!

Még itt vagyok semmi változás!!! :lol: Éjjelek továbbra is gyötrelmesek,tényleg már sehogy se jó.De Apa tegnap megdicsért milyen jól bírom még mndig.Tegnap ittvoltak a barátnőmék,kicsit babáztunk,bár keresztgyerkőc már 15 hónapos.Mintha most született volna.De annyira jó fej,megy mint a tank :lol: ,mindig az kell neki amit nem lehet.Távirányító,telefon stb...!!De tegnap annyi puszit adott csak úgy röpködtek hozzám.

Sonja!!!

Mennek a drukkok!!!!

Beu!!!

Már dolgozól????Jaj az nem jóóó!!! :(
csanita

Vica :)
Nagyon örülnék neki, de túl szép lenne! Vagy túl short? :shock:

Sonjus,
tényleg te ma vagy hsg-n, ugye? Drukk!

Móni,
mizújs veled???

Reni,
mindjárt itt az a 23! :wink:
A teszteléssel nem kezdelek el idegelni, mert asszem a 32 nap nálad még nem nagy késés...
angel37

Angel!Aranyos vagy.Hát igen,az előző 46 napos ciklushoz képest ez a 32 nap semmi.Remélem azért nem húzódik el annyira,ha nem vagyok terhes.
breni

Sziasztok!

Semmi különös, csak jöttem kiosztani pár drukkot!

Móni! Hajrá inszem!
Sonjus! Hajrá HSG. Remélem nem lesz túl kellemetlen és főleg, hogy jó eredményeid lesznek!
Angel! Hajrá augusztus!
Csanita! Hajrá szülés. Drukk, hogy könnyű és gyors legyen.
Breni! Neked is mennek a drukkok, hogy ne jöjjön meg 9 hónapig.

Ancsa! Cuki a bébi!!

Vica! Veled mizu? Nem vagy hányós ugye? Bírod a meleget?

Kép

Kép
kamilla306

MERRE VAGYTOK?
breni

Kamilla!

Szerencsére rókakoma nem szeret nálam lenni, meg a meleget is jól birom. Most az allergiám kínoz, tüsszögök, meg anniyra folyik az orrom, hogy már azon gondolkodtam, hogy bedugom valami mini tamponnal, mert megőrülök tőle.

Reni!
Drukk-drukk!

Na, megyek, mert ezer a dolgom, és senki nem tolerálja itt a boltban, hogy folyik az orrom és elegem van!!!
:?

Kép
Kép
Kép
vica1982

sziasztok,

megjöttem én is Horvátból, nem nagyon tudtam visszaolvasni.

Hagát láttam visszajött, neki azt üzenem, hogy le a kalappal előtte. Én nem tudnám ezt így végigcsinálni. De sztem is csak így lehet!!
Haga! nagyon sok erőt kitartást kívánok neked!!!Biztos sikerülni fog!!!én nagyon szorítok nektek!!

zsuzska80
Szombathely

Vigyázz, mert nehéz lesz kihúzni utána, ha már megszívta magát.

Kép

Kép
kamilla306

Angel!

Na, neeeeee! Így nem lehet nekiindulni, hogy elsőre biztos nem. Mi az hogy túl szép lenne? Ennyi idő után már nincs túl szép. Ha spontán sikerül előre, az lett volna szép. De most már sikerülnie kell!!!:D

Kamilla!

Vagy majd ha megtelik tüsszentek egyet és lelövök vele egy vevőt.:lol:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?