Új privát üzeneted érkezett!

És ahogy nézegettem a képeket, rájöttem hogy rólunk van a legtöbb, de nem ég a fejem emiatt, azért szóljatok ha sok vagyok!!!! :lol:

A párom bűvészkedett régen sokat, most ugye már nem sok ideje marad rá!De én rájöttem, hogy a gyerekek öröklik!!! :lol: Egyszer a Szoni eltüntette a fülbevalóját és hol találtuk meg????Este tisztábatavésnél a pelusában!!!!Most valamelyik nap pedig Zsombi feje mellett volt 1 francia kártya ő pedig hanyagul odanyúlt és felvette, mintha a füle mögül szedte volna elő!!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Megérkeztünk Kecskemétről. Vettem Kengurus akciós kombidresszeket és rugikat.

Andi: A májfunkció a sárga bőrrel függhet össze, de negatív lett az eredmény. Én megőrültem volna a viszketéstől. Egy szúnyogcsípés is a halálba kerget. Van képed a terhesség végén a pocakodról? Hogy fért el benned két ikreknek viszonylag nagy baba? Én az egyet is csak mini manóra tudtam növeszteni. Bevallom, még mindig fáj, hogy mindkét gyermekem kis súllyal született. De fő, hogy egészségesek, és megnőttek kint.
Én ha álmában tisztába tenném, biztos felébredne. Újabban örülök, ha alszik. Bár igaz, az enyém kakisan el sem csicsizik. Most légy okos.

Márti: Nem vagy figyelmetlen anya, de tényleg 1 perc kell az elveszéhez. A múltkor egy étterembe voltunk, svédasztalos kaja volt. Anyósom elvitte Barnit kaját választani. Visszafelé nem figyelt rá, Barni 5 méterre elcsatangolt, én láttam, szóltam neki, de ő kétségbeesve keresett. Egész ebéd alatt az ölembe ült, és szipogott, nem is evett semmit. Na így bízzam drága anyósomra.
A babák itt tényleg ritka szépek. Bevallom, én is láttam már nem túl szép babát, és én csak azt bírtam mondani, hogy milyen aranyos.
Mennyi idős volt kopasz Szonika? Most gyönyörű a hajkoronája!!! Még nem volt időm átolvasni a szüléstörténetet, majd éjszaka, amikor nem zavar senki. Köszi, hogy átküldted.

Julcsi: Megkapta férjem az ajándékot, bár ő nem mutatja túlzottan az örömöt. Rosszul is esik. Barni annál izgatottabb volt, Ő bontotta fel és követelte a tortát is. De torta csak délután lesz.

Gabek:Mi az, hogy már csak péntekig van tej? Neked nem is volt? Hoztad valahonnan és az már megszűnt a forrás? Szerintem add neki oda a tejet, aztán jöjjön a tápszer. De csinálj egy próbát, egyáltalán megeszi e a Humanat. Ha nem, akkor sürgősen más megoldás kell. Ne akkor derüljön ki, mikor ordít az éhségtől. Sajna a tápszert.

Egyébként teljesen egyértelmű lett, hogy Barni féltékeny. Reggel nézte a mesét. Apa odament Virághoz, Barnin a láthatatlan kapcsoló beindult, és már kezdte is a műsort.
Tegnap mondtam neki, hogy az ágyra nem teszem Virágot, mert leesik és akkor nagy baj lesz. Erre megkérdezte, hogy akkor meghal? Azt válaszoltam neki, nem, csak nagyon megsérül. A szívem szakadt meg a reakcióján: Haljon meg! Hogy mennyire érti a szót, nem tudom, de sütött belőle az utálat. Valamit nagyon elronthattam. Pedig Isten látja lelkemet, nagyon vigyáztam.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:tavaly volt ez a kopasz séró 2x is levágtuk neki ilyen rövidre, akkor nagyon utált még hajatmosni és fésülködni, most már istenes a helyzet, most ezért nem kopaszra nyírtam!!!! :lol: :lol:
Szerintem nem rontottál el semmit, nehéz ez nagyon, de majd Barni is elfogadja majd, hogy nem csak ő van!!!!Ma Szonókám kicsit túlzásba vitte a szerepét, majdnem egész délelőtt Zsombi körül legyeskedett, nem tudtam elküldeni mellőle!!! :lol: Kiskrapek meg ha már meglátja vigyorog!!!!Tegnap este is fürdésnél Szonó véletlenül lefröcskölte Zsombit és a kiscsaj fakadt sírva, pedig nem is lett letolva!!!Kicsit önérzetes!!! :lol: Jaj Edit olyan jó, hogy mentek bulizni, kérünk ám majd részletes beszámolót!!!! :lol: Az pedig természetes, hogy bizonyos életkorban nagyon foglalkoztatja a halál a gyerekeket, lehet, hogy ha Virág nem most jött volna ez akkor is napirenden lenne!!!Ne aggódj!Tudom nekem könnyebb, mert a kiscsaj anyáskodik, szeretgeti, olvas neki, de ha már Virággal jobban el tud játszani Barni, biztos rendeződik a dolog!!!!

Zsandi:megjött a szajré???? :lol:

Zsuzsi:megint a telefonon lógsz????

Edit:én örülök a férjed helyett is az ajándéknak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (tudom ez nem ugyanaz :wink: )

Julcsi:csak reggel tudtál levegőt kapni a lányoktól????

Gabek:átnéztem a másik topikba, kapsz tejcsit?????

A Timi jól eltűnt!!!Merre vagy????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Épp arra várok, hogy elájuljanak végre a csajok. Szerintetek mekkora sikerrel? De a remény hal meg utoljára.

Edit, érdekes ez a bőrsárgaság szülsé után. És nem tudod pontosan, hogy mitől van? Nem mondott senki semmi érdemlegeset? Mekkora súllyal születtek a csemetéid? És hanyadik hétre? Csak mert ez is genetikus is lehet. Mármint a kis súlyú születés. Meg mondjuk én több könyvben is olvastam, hogy nem a súly számít, hanem a fejlettség. Lehet egy kölök 5 kilós újszülött, ha éretlen a tüdeje. Én anno mindig ezért aggódtam, nehogy túl picik legyenek a csajok. És ezt nekem több doki is mondogatta. Valahogy megértelek anyós dolgában. Az enyém normális, csak annyira más világ. Nekem is nagyon nehéz rábízni a lányokat. És most már még nem is féltem őket, mert nem olyan kis törékenyek. De régen...
A férjed amúgy olyan ember aki nehezen mutatja ki az érzéseit? És mondtad neki, hogy elszomorít, hogy nem mutatta ki az örömét az ajinak? Csak akkor válaszolj, ha akarsz, na meg ha nem szokta olvasgatni az irományainkat. :lol:
A testvérféltékenységgel meg nem tudsz vigyázni. Képzeld el, hogy van egy apa-anya szeme fénye. Aztán jön egy kisbaba aki még járni sem tud meg énekelni se (tehát semmi érdekes mutatványt) és meg kell osztozni vele apán meg anyán. Szerintem ez tök szar lehet. Viszont te mint anya nem tudsz mit csinálni. A kicsit el kell látni, a háztartást is, na meg a nagyobbat is. Próbáld meg, ha megoldható, hogy tartsatok egy Anya-Barni napot. Amikor csak kettesben csináltok akármit. Aztán meg ha megoldható tartsatok Apa-Barni napot. Azt már csak félve merem mondani anyósról hallva, hogy csináljatok valamit hármasban Virág nélkül. És mondogasd Barninak, hogy nagyon szereted és a Hugit is nagyon szereted, és hogy elszomorít ha ő haragszik a hugira vagy bántja, mert a hugi szereti őt. A tesóméknál is ez volt. A nagylány jól megharapta párszor a kisöcsit. De ahogy elnéztem ez is elmúlik. Ma már 17 és 14 évesek és bár néha veszekszenek, de mindig kiállnak egymásért. Ne érezd magad ezért rosszul. Szerintem iylen helyzetben csak a türelem segíthet. Nézd meg a Mártiékat. Náluk is javul a helyzet. Fel a fejjel!!!

Gabek, tényleg csinálj egy próbát a táppal. Mert nem mindegyiknek van ugyanolyan íze. A mi elsőnk elég fura utóízű volt (ezt még a kórházban adták). Viszont ennek a Mildibének nincs olyan utóíze. És mivel pénteken fogy el a tej, ne pénteken kelljen rohangálni kajaügyben. Netán hétvégén.

Andi, megjöttek a gépek?

KépKép
kgiulia
 
 


Ja, Timinek infóim szerint bibis a gépe. Legalábbis úgy tudom.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Edit!
Azért biztos örült párod az ajándéknak! Enyém pasi is neheze nyilvánít érzelmeke, bár én is utána örülök egymagamban sokszor annak, amit kapok.
Megjöttek a gépek! :D Simán bepakolták, ügyesek voltak. Nem olyan nagyok, mint amilyenre számítottam, de jó zöldek. Kb. ennyit is értek hozzá! :lol:
Én meg Marci beájulására várok, talán már hamarosan az is megtörténik.
Aztán megyünk anyuékhoz, apukámnak ma van a 62. szülinapja.
Úgy látszik, ma ilyen szülinapos nap van. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jaj csajok!!!

Olyan bosszús vagyok!!! :twisted: Párom fél 5-kor itthon szokott lenni ,erre most bent takarítja a nyamvadt CBA-t, mert benne volt a híradóban a romlott felvágottak lefoglalása és a jegyző beakarja záratni!!!!Erre a férjecském ott gürizik, ahelyett hogy velünk lenne, ezeknek a barmoknak akik évek óta nem emelik a fizetését, Zsombira is ígértek pénzt és valahogy elfelejtődött.Amikor a depim miatt itthon volt velem, akkor meg ő volt a legrosszabb, mert nem "akart" dolgozni!!!!Pedig tudták mi a helyzet!!!! :evil: Annyira idegesít ez az egész, tudom hogy értünk dolgozik.....csak már olyan jó lenne ha velünk lenne!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Most harmadszor kezdek neki az írásnak. Mindig közbejött valami, pedig már 5-óta fent vagyok. Szandikám megint felkenődött a rácsra és sírt. Ilyenkor csak be kell menni, visszatenni középre és alszik tovább. De az én drága párom fent volt (hozzáteszem nem már, hanem még, egész éjjel játszott) bement és a hátára fordította, hogy ne sírjon. Persze hogy nem aludt vissza.

Délelőtt átjött a névérem a kislányával, nemrég mentek el.

Szia Gabek. Én is üdvözöllek.
Mi is BEBA-t eszünk, de Milupával kezdtünk, nem volt gond szépen ette csak Szandi nagyon sokat bukott tőle (a BEBA-tól is bukik csak nem annyit). Még egy különbség a Milupától nehezen kakilt, de ez lehet, hogy baba függő.
Én amíg volt tejem felváltva adtam neki.
Pelenkázás: nekem eddig csak egyszer kakilt alvás közben, de én hagytam aludni.
Amúgy mindig kaja közben tojik.

Hát mégsem jött be ez a tápszersűrítő. Besűrítette és úgy bukta vissza.
Most kaptunk BEBA AR-t kifejezetten bukós babáknak, reggel óta még nem jött vissza semmi. Nagyon bízom, hogy ez beválik, mert már kezdek aggódni, nincs e valami baj a pocijával.

Csak azt nem tudom, hogyha ettől nem jön vissza semmi és túleszi magát, akkor mi lesz? Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hagyta abba az evést magától. Addig eszik, amíg van az üvegbe.
Mi van akkor, ha keverem a két tápszert fele-fele arányban, vagy ezt nem szabad?

Andi: hát nem lehetett egyszerű a viszketés én 2 éve voltam bárányhimlős, azt hittem belehalok.
Én is sírtam a kórházba, hogy haza akarok jönni, végül saját felelőségemre engedtek el.

Itt tényleg csak szép babák vannak. (ebből is látszik milyen ritka jó társaság vagyunk) Amikor a barátnőm fiai születtek (32. hétre) hát nagyon kis csúnyák voltak, de a barátnőm is belátta, és együtt becézgettük őket. (biztos láttátok a gyűrűk urát, na abban van a Szmeagol rá hasonlítottak). De én is nagyon féltem, hogy a Szandi csúnya lesz. De aztán mikor az utált sógorom azt mondta, hogy gyönyörű megnyugodtam.

Márti: elképzeltem a jelenete, ahogy keresik a labdát, nagyon vicces lehetett.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Most harmadszor kezdek neki az írásnak. Mindig közbejött valami, pedig már 5-óta fent vagyok. Szandikám megint felkenődött a rácsra és sírt. Ilyenkor csak be kell menni, visszatenni középre és alszik tovább. De az én drága párom fent volt (hozzáteszem nem már, hanem még, egész éjjel játszott) bement és a hátára fordította, hogy ne sírjon. Persze hogy nem aludt vissza.

Délelőtt átjött a névérem a kislányával, nemrég mentek el.

Szia Gabek. Én is üdvözöllek.
Mi is BEBA-t eszünk, de Milupával kezdtünk, nem volt gond szépen ette csak Szandi nagyon sokat bukott tőle (a BEBA-tól is bukik csak nem annyit). Még egy különbség a Milupától nehezen kakilt, de ez lehet, hogy baba függő.
Én amíg volt tejem felváltva adtam neki.
Pelenkázás: nekem eddig csak egyszer kakilt alvás közben, de én hagytam aludni.
Amúgy mindig kaja közben tojik.

Hát mégsem jött be ez a tápszersűrítő. Besűrítette és úgy bukta vissza.
Most kaptunk BEBA AR-t kifejezetten bukós babáknak, reggel óta még nem jött vissza semmi. Nagyon bízom, hogy ez beválik, mert már kezdek aggódni, nincs e valami baj a pocijával.

Csak azt nem tudom, hogyha ettől nem jön vissza semmi és túleszi magát, akkor mi lesz? Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hagyta abba az evést magától. Addig eszik, amíg van az üvegbe.
Mi van akkor, ha keverem a két tápszert fele-fele arányban, vagy ezt nem szabad?

Andi: hát nem lehetett egyszerű a viszketés én 2 éve voltam bárányhimlős, azt hittem belehalok.
Én is sírtam a kórházba, hogy haza akarok jönni, végül saját felelőségemre engedtek el.

Itt tényleg csak szép babák vannak. (ebből is látszik milyen ritka jó társaság vagyunk) Amikor a barátnőm fiai születtek (32. hétre) hát nagyon kis csúnyák voltak, de a barátnőm is belátta, és együtt becézgettük őket. (biztos láttátok a gyűrűk urát, na abban van a Szmeagol rá hasonlítottak). De én is nagyon féltem, hogy a Szandi csúnya lesz. De aztán mikor az utált sógorom azt mondta, hogy gyönyörű megnyugodtam.

Márti: elképzeltem a jelenete, ahogy keresik a labdát, nagyon vicces lehetett.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Zsandi:gratula a zöld gépek sima becuccolásához! :lol: És isten éltesse apukádat!!! :lol:

Azért van 1 jó hírem is .Zsombit leraktam pocira az ágyba , mire visszamentem már a feje a lába helyén volt, 180 fokot fordult, aztán leültünk és végig néztük Szonóval ahogy tovább forog így meglett a 360fok!!!!! :lol: Csudavicces volt popója az égben a nózija meg a matracon és közben úszott!!!! :lol:

Edit:bevonod Barnit a Virág körüli teendőkbe, vagy nem nagyon érdekli????Én most mondtam Zsombinak, hogy hozok neki játékot, Szoni meg már rohant is és ami a kezébe fért azt mind hozta!!!! :lol:
Én sokat mondom a csajszinak, hogy Zsombi nagyon szereti őt, ami látható is mert mindíg mosolyog neki(mérmint a Zsombi a Szoninak), meg szeretgetem mindkettőjüket, de gondolom TE is mindent megteszel: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:mint 1 kutató expedíció olyan volt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bmo!
Ismerős a helyzet, hogy a párom nincs itthon időben. Sajna nálunk majdnem minden nap előfordul. Pedig már annyira várom mindig. :roll: Kiderült, hogy most szombaton is mennie kell dolgozni. Hát el tudjátok képzelni, mennyire örültem neki. Mindig mondtom, hogy este 6-ig vagyok programozva. Ha addig nem ér haza, akkor percről percre pattannak a húrok a fejemben. Aztán tiszta idegbeteg leszek, és türelmetlen, és kikészülök. Akkor meg már nem jó velem találkozni. Sokat dolgozik. :(

Még nem is meséltem, hogy a mai almaléevésünk tragikomédiába fulladt. De már tudom ám, hogy mit rontottam el! :wink:
Szóval, míg tegnap kaja előtt kínáltam őket, amikor a rozsdás szeget is megennék, addig ma evés után kb. fél órával. Hát ment az öklendezés, pürrögés, köpködés, és persze a röhögés. A végén már kínomban és is velük nevetgéltem. Alma kb. 1 csepp ment le fejenként. De hát holnap is lesz egy nap, nem igaz? :P

Andi
Kép
zsandi
 
 


Már délután írni akartam, hogy visszaolvasva mindig rájövök, hogy egy csomó mindent félreütöttem. De azért talán ki tudjátok bogarászni, hogy mit akarok írni. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:te tudsz írni mi meg olvasni!!!! :lol: Ja igen azt nem mondtuk, hogy mindíg a kóstoltatni valóval kezd, aztán tápi, így lesz majd, hogy egyre többet esznek mást és fokozatosan elhagyjátok a tápszert!!!! :lol:
Én is mondtam már , hogy fél 5-ig van a szerződésem, addig bírom csinálni aztán kész vagyok!!!! :? Így is sok ez a 11-12 óra nélküle!!!!
De ez a mi sorsunk!!!! :wink:
A párom a túlóráért nem kap 1 fillért sem, elvárják, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga!!!! :twisted:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, remélem jól érezted magad a tesóddal. Jó egy kicsit a társaság. Szandi mennyire bukik? Minden kajánál sokat-keveset vagy csak néha? Mert nekem Dorina volt bukós (néhanapján még most is). Voltatok hasi ultrahangon? Ott azt is megnézik, hogy mennyire záródik jól a gyomra. Ha állandóan nyitva van, akkor az nem jó. De ha többnyire zárva van a gyomorszáj akkor az tök normális. Én is megnézettem anno. Próbáld meg kaja után kb. fél-egy óráig gyerekülésbe vagy emelt hátú hintázóba rakni. Esetleg a kiságya matraca alá valamit betenni és így megemelni a fejét. Még egy tipp mennyit eszik mennyiségre? És hányszor büfizteted kakja közben? Nem okoskodni akarok, de ezeket mi is végigzongoráztuk. Mára ott tartunk, hogy néha vannak bukósabb napjai, de átlagban már nem bukizik.

Én is hatig vagyok észnél. Mindig várom, hogy szegény férjem hazaérjen. Ma meg késik. Habár meglepő módon most egyszerre alszanak a csajok. Ilyen is ritkán van. Ha késik az Árpikám már sík ideg vagyok, és... na ilyenkor szoktam full depis lenni, mert türelmetlenebb vagyok a lányokkal, és ezt nem akarom, hogy érezzék, ettől meg rossz anyának érzem magam. De valahogy el szokott múlni reggelre. :) Csak olyan nehéz egész nap gyereksírást hallgatni meg gügyögést, és egy értelmes szót meg nem. De majd ez is elmúlik!

KépKép
kgiulia
 
 


Szegény nővéremnek családi problémái vannak, így a találkozó inkább szomorú volt. Nagyon úgy néz ki, hogy szétmennek a férjével. Két gyerekkel (8 éves és 7 hónapos) egyedül maradni, hát nem lesz egyszerű. :(

Szandival már mindent kipróbáltunk. Minden kaja után bukik és mindig elég sokat. 130 ml eszik kivétel este akkor általában 160-at. Legalább 3-4x büfizik egy kaja alatt. A kiságy meg van emelve. Hasra kaja után kb. 2 órával teszem. Képes a következő kaja előtt is visszaköpni.

Ultrahangon nem voltunk, mert a doki szerint ez normális. (persze egyszer sem nézte meg, mennyi jön vissza)

Egy barátunk apukája az egyik legjobb gyerekorvos. Ma felhívtam és azt mondta valamikor mennyünk be a korházba és megnézi, de a bukásra ő is azt mondta, vannak ilyen babák.

Ma egész nap a bukás elleni tápszert ette és eddig nem jött vissza semmi. De azért szeretném ha megnéznék.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Na férjuram 20:15-re volt itthon!!!! :evil: Gondolhatjátok, hogy nem vagyok humoromnál!!!!

Zsuzsi:sajnálom nővérkédet, biztos nehéz lesz, és már nem lehet megoldani????Bár ha már erről beszélnek, hogy szétmennek......sajnálom :(
Ha bejön ez az AR-es tápi akkor nagy gond nem lehet, nem????

Zsombi most délután gyakorolta az átfordulást, sikerült is többször, csak még a karja beszorul a pocija alá!!!Nagyon édes, és ahogy átfordul olyan büszkén néz szanaszét:hogy igen megcsináltam!!!! :lol: :lol:

Edit:na milyen napotok volt????Barnival mi a helyzet????Persze Virág is érdekel!!!És miben mész a bulira???? :wink:

Zsandi:örült apukád a köszöntésnek????

Julcsi:elmúlik igen, hogy csak sírnak és gügyögnek, aztán majd egész nap be sem áll a szájuk, te ráadásul-és persze Zsandi is- sztereoban fogod hallgatni a nagy dumákat!!!! :P :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: tudom ez nem vigasztal, de az én párom még mindig nincs itthon. egész nap több helyen dolgozott.
Most épp az unokatesójánál van és szereli a számitógépet. :cry:

én is reménykedem, ha most nem bukik nagy baj nemlehet.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:ne aggódj, nincs is semmi gond!!!!Én tudom :wink: Szandi babával minden a legnagyobb rendben van!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na megjöttem.

Julcsi: Barnabás 37+6 napra született 2800 gr-mal, Virág 40+1-re 2650 grammal. Apa és én is 2900 gr-mal láttuk meg a napvilágot. Terhességi diabeteszem volt, ez tönkre tette mindkét lepényt. Szóval genetika is lehet plusz cukorbetegség is.

Férjem ajándék terén sajnos nem mutat érzelmeket soha. Tavaly karácsonyra egy régen áhított karórát kapott egy fél vagyonért. Mikor átadtam, még csak fel sem próbálta, én meg elbőgtem magam. Mára már elfogadtam ezt a dolgot, nem is számítottam nagy örömujjongásra.
Barnival mindent próbáltam. Voltunk kettesben játszóterezni, bevásárolni...stb. Voltunk hármasban Pesten az állatkertben. Virágot 2 hónaposan anyukámra bíztam. Sík ideg voltam belülről. Szeretgetem őket, beszélgetünk a tesóról sokat. Virágot soha nem bántotta. Többször titokban meglestem, nem volt soha durva vele. Sőt, a bölcsiben nem is engedi, hogy a gyerekek fogdossák vagy köhögjenek rá. Több ötletem nincs már, az idő talán majd segít.

Andi: Lecserélted a képeket a vonalzón? Tök jó fejek a babák!

Márti:Mit csinál a CBA-ban a férjurad?
Barnabásnak ma jobb napja volt, bár az első 1 óra kész időzített bomba volt. Kötözködött és provokált, de nem bírt felidegesíteni.
Ma volt először, hogy be tudtam vonni a fürdetésbe, pelusozásba. Sőt már cumisüvegből "szoptatta" is. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy vegyek neki egy babát, hátha azon kiéli az érzelmeit. Szerintetek?
Holnap du. még egy tanyabulira is megyünk, de oda gyerekestül. Este meg a babás bulira. Ruháról majd teszek fel képet.
Szülést átnézni már nincs ma sajnos energiám.

Zsuzsi: Tegyél az ágyba fejvédőt, így nem tud a rácsokhoz nyomulni Szandi. Bukás volt? Az Ar az antireflux-ot jelent?

Ma egész nap anyatejet kapott Virág!!! Azért szeretnék ám közöttetek maradni!

Gabek! Te felforraltad az idegen anyatejet? Nekem az egyik védőnő azt mondta, hogy állítsam az üveget vízbe, és forraljam a vizet kb. 10 percig. Így nem közvetlenül a tejet forralom, így is csíramentessé válik a tej. A másik védőnő szerint ez is megöli a hasznos tápanyagokat benne, csak tegyem forró vízbe a cumisüveget addig, amíg a tej langyos nem lesz. Szerinted?

Jó Éjt!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Az én férjecském árubeszerző, áruszállító és most, hogy ugye ilyen jó későn hazaért indulhatott reggel 4-kor a piacra!!!!! :twisted: Pedig mostanában nem ő piacozott, hanem az egyik főnök haverja, mert ugye itt vannak okosságok és lehet 1 kis mellékesre szert tenni!!!!
A baba szerintem jó ötlet, jó tudom, hogy ő fiú, de az elején Szonó is cicire tette a babát, büfiztette mindíg azt csinálta amit én!!! :lol: Így biztos letudják veztni a feszültség 1 részér, vagy kijátszák magukból vagy nem tudom... :lol: :lol:
Én azért is nem szerettem volna neki más anya tejét, mert nem tudom ő hogyan él mit eszik, cigizik-e, hogy teszi el a tejcsit, jó persze az ő gyereke is ezt eszi...de akkor is!!!Ha meg már fel kell forralni akkor biztos eltünnek a tápanyagok belőle!!!!Én olvastam, valahol, hogy 1 nőci írt 1 szopis tanácsadónak, felháborodva, hogy ugye nem mindenki tud szoptatni még ha mindent meg is tesz és ő valami dokit vagy kit kérdezett meg a tejcsiről és az volt a válasz, hogy csak felforralva jó!!!Na most legyünk okosak!!!??? :?:
Persze Edit most már tuti kidobunk!!! :lol: Ugye csak viccelsz???Azért mert megteszel mindent, hogy a kicsi lányod tejcsit kapjon!!!!Na ne bohóckodj már!!! :P

Úgy kinyúvadtam tegnap estére, mint még soha...., most is alig bírtam kikelni az ágyból, de Zsombika megint nem a gyors vissza alvád híve!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi majd írd meg, ha megnézték a kicsit bukásra. Szerintem ő is kijjebb fogja nőni. Azért kijjebb mert még nálunk sem múlt el teljesen, nem is tudom mikorra kéne...

Edit, én is 2800 születtem. Pedig anyukám végig, gond nélkül hordott ki. És most nem is vagyok se alacsony se vékony (ezt mondjuk sajnálom)! :oops: Látod Barni is szereti Virágot, hiszen nem engedi a bölcsiben a fogdosást. Szerintem jó ötlet a baba. Virágnak majd ugyis "kelleni" fog később. Szóval nem is lesz felesleges vétel.

Nem tudom anyatejet forralni? Dehát akkor a természetes mindenféle bigyók nem kiforralódnak?

Márti, szegény férjed akkor nagyon kipihent. Hétvégén is dolgozni fog, vagy eggyütt tudtok lenni?

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:7végén nem szokott dolgozni, na , de én már nem mondok semmit!!!Tegnap azért is szomorú voltam, mert a nagy forgolódást sem látta!!! :( Kicsi fia 2 napja forog és ő még egyszer sem volt szemtanuja!!! :(

Zsandi:ne haragudj, de tegnap este azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány és elfelejettem hívni a term.gyógyászt :oops: , de ma észnél leszek!!!!!Beállítom a telefont!!!!! :lol:

Zsuzsi:ha nem vagyok indiszkrét nővéredék, hogy jutottak el a szétmenésig!!!????

Edit:szerintem 1 kisidő múlva a széltől is óvni fogja Barni Virágot, ő lesz a nagy, okos és erős bátyja!!!!! :wink:

Gabek:mizujs????

Timi:ha tudsz jelentkezz!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A sógorom megcsalta a nővéremet. Tegnap már úgy volt, hogy szétköltöznek, aztán este megbeszélték, és most még egyszer megpróbálják. Már 1 hónapja megy így.

Edit: én sem tudom kimutatni az örömömet, de azért belül mindig örülök annak, amit kapok, ha meg mégsem az sajnos látszik is rajtam.
Féltékenység: 20 éves voltam mikor a nővérem kisfia megszületett és én is készvoltam, hogy most nem én leszek a „kicsi” (tudom ez nem normális, de én ilyen vagyok), el tudom képzelni, mit érez egy kisgyerek. Szerintem is az a jó megoldás, ha érezteted vele ettől őt még ugyanúgy szereted.

Márti: végül meglett a kutya labdája?? :D

Kapott anyatej, én csak a nővéremtől hoztam, de nem forraltam fel (eszembe se jutott, valószínűleg, azért mert tudom, milyen egészségesen él), csak megmelegítettem. Sajna már neki sincs annyi, hogy még nekem is fejjen.

Nagyon szomorú vagyok a Szandi reggel megint sokat bukott. Az anyukám szerint még kevesebbet kellene neki adni. De már most is csak 130 ml-t kap. Azért kipróbálom.

Már 3 hete van az ínyén egy fehér pötty. Amikor a védőnő megnézte azt mondta jön a foga, aztán meg azt hogy mégsem az, de hogy mi azt nem tudja. A doki szerint felsértette valamivel. De akkor miért nem múlik el?
Az biztos, hogy nem szájpenész, mert kenegettem és nem volt változás.
Tudom, hogy még korai lenne, hogy a foga, de állandóan folyik a nyála. Ha a vállamon van rágja a kezét és a cumi helyett is inkább a pelenkát tömi a szájába.
Szerintetek mi lehet? Megsértette és ilyen nehezen gyógyul?

Látnotok kéne most mit csinál. Már vagy 20 perce fekszik az ágy közepén széttett kezekkel, lábakkal és a csillárral szemez. :lol:

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Ma fa*a napom van, mindjárt felrobbanok!
Igaz, már tegnap este kezdődött! Zsolti és egy barátja ugye egész délután az új gépeket bűvölték. Nem is akartam nagyon szólni, tudtam, hogy baromira örül nekik. Én meg annak, hogy ő örül. Már nagyon régóta szeretett volna gépeket venni, de valahogy mindig másra kellett a pénz.
5 órától azért már fél óránként rájuk néztem, hívtam őket enni, meg hogy talán kéne lassan indulnunk, hiszen 8-ra haza kell érnünk a fürdetés miatt. Aztán fél 7-kor felhívtam anyukámat, hogy stornó, ma nem érünk oda, az tuti, a fiúk még mindig a műhelyben. (Az igaz, hogy eredetileg hétvégére volt ütemezve a köszöntés, tesómék is akkor mennek, anyukám csak tegnap délelőtt szólt, hogy este elmehetnénk, lesz kaja.) Végre kegyeskedtek 7 után bejönni vacsorázni, de a barátját még haza kellett vinnie, így elindultam fél 8-kor egyedül sétálni a gyerekekkel. Majdnem fél 9-re értem haza, a Zsolti is akkor jött meg. Közölte, hogy elromlott hazafelé az autó, így holnap az én kocsimmal megy dolgozni. (Ma vásárolni akartam menni, megy anyuékhoz a tegnapi kajáért.) Mondtam, az tök jó, ennyit erről. Erre azt mondta, hogy akkor megnézi, hogy holnap tudjon vele menni. Így egyedül megfürdettem a két gyereket, megetettem őket. Mire kész lettem, arra ő is a "szereléssel", meg a zuhanyzással. Ja, és azt mondta, hogy már tudja mi a baj az autójával, így mégis az enyémmel megy ma. Na, kezdett elszállni az agyam, hogy akkor minek kellett még fél órát kint buzerálni az autót, ha úgysem lett jó.
Ma sem keltem valami jó hangulatban, 10-ig a gyerekek még semmit nem aludtak ma, mikor is beállított az Apám. (Hozott kaját, minekután megbeszéltem velük telefonon, hogy elmegyek ma érte, és azt nem tudták, hogy elromlott a Zsolti autója), és most nekiállt füvet nyírni 100-as hangerővel. Szerencsére a gyerekek az előbb beájultak, talán nem zavarja őket. Tudom, hogy segíteni akar, és nagyon szeretem is, de most baromira felhúzott. Amúgy is nehezen bírom, hogy imádják a gyerekeket, talán túlzásba is esnek, és pöszén :twisted: beszélnek hozzájuk. Egyszer szóltam, hogy ne, azt mondták, ha már értik, akkor nem így fognak.
Nem tudom, hogy jutok a mai nap végére ép ésszel! :evil:

Madj mindjárt összeszedem magam, és írok nektek, amiket akartam, mert ez most egy jó kis panaszkodásra sikeredett. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Szóval!

Gabek, mi újság? Próbáltátok a tápszer? Mit szólt hozzá Gergő?

Zsuzsi!
Mennyi az a sok? Nekem Marci fiam volt nagy bukós (most is bukik, de már nem annyit), kétnaponta sugárhányást is produkált. Ez kb. másfél hónapja szűnt meg. Azt mondták, hogy nincs vele teendő, valószínüleg még nem záródik a gyomra rendesen. Idővel javulni fog a helyzet, a darabos kajáktól pedig megszűnik, ha addig nem. :wink:
Mikor mentek kivizsgálásra? Azért nézesd meg, attól te is megnyugszol.

Edit!
Várjuk ám a képet a rucidról! Érezzétek jól magatokat a buliban!
Mi újság Barnival? Adj neki egy kis időt, még csak 3,5 hónap telt el. A baba jó ötletnek tűnik.

Bmo!
Látom, neked is érdekesre sikeredett a tegnap estéd!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:sajnálom, de a férfiak ilyenek:autótszerelnek, számítógépeznek, tévéznek azt nem látják, hogy az asszony összeesik 1 pillanat múlva!!!! :roll:
Azt mond meg azért a szüleidnek, hogy nem kell gagyogni nekik értenek ők mindent csak még nem válaszolnak!!! :wink: Nekem anyós nem pöszézik vele, hanem nagyon dallamosan beszél és ezt a kistöki mindíg mosollyal díjjazza!!!! :lol: :lol:
A fűnyírózaj pedig csak elaltatja őket, tudod a pociban is nagy lárma volt!!!!Ne aggódj annyit,szeressék csak nyugottan őket, csak normálisan beszéljenek velük!!!! :wink:
Próbálj megnyugodni, értem én, hogy felbosszantott ez az egész, de szépen lazulj el:kajára már nincs gond, fűnyírás is meglesz, a párod meg....na ezt passzolom.
Én is még haragszom a tegnap miatt ezt tudja is, azt mondta, hogy majd kiengesztel!!!??? :lol: Kíváncsi leszek, szerintem pihizni fog 7végén, amit nem is csodálok ez után a 7 után!!!Nagyon sokat dolgozik így is, pláne most!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, sok türelmet a nővérednek!!! Az én tesóm is így járt, a lánya akkor serdült (gondolhatod) a fia meg csak kezdett serdülni. Egy ideig különvoltak majd miután a 3. kidobta a sógorom a tesóm visszafogadta. De még mindig nem látom h. a tesóm így boldogabb lenne. Nem is tudom hogyan lehet ezt megemészteni. Nagyon szorítok a tesódnak!!! Persze a gyerekeknek is!
A fehér pöttyöt passzolom.

Andi, igaza van Mártinak. Főzni nem kell, füvet nyírni se. Remélem nem kell mosnod és vasalnod se. Ha a lurkók most meg kidőltek miért nem pihizel egy kicsit? Rakj be valami kellemes zenét és pihizz. Messze van még az este...

Edit, jó bulizást!!! Majd kérünk képeket ám!

Márti, tényleg meg lett a labda?

Ha már egy kicsit szidjuk a férfiakat.
A pasi azt hiszi, hogy mi itthon pihizünk és csupa mosoly a gyerek, nincs munka. Ő meg gürizik 10-12 órát a munkahelyén. Csak azt felejti el, hogy mi anyák 24 órát gürizünk. Mert őszintén melyikőtök nem ébred fel minden kis neszre ha a gyerek megmoccan. Még álmunkban is az egészségét őrizzük. De a gyerek mellett még mosunk, vasalunk, főzünk, takarítunk, ja és ellátjuk a férjünket/pasinkat. Szóval cseppet sem megterhelő. Aztán ha néha meg házisárkányok leszünk és a szemükre merjük vetni, hogy miért nem dobta a szennyesbe a zokniját, azt mondja fáradt és kiborul mert b...szogatjuk. Én attól félek, hogy ez akkor se lesz másképp ha majd a Gyes után visszamegyek dolgozni. Mert akkor se csinálja meg helyettünk senki a munkát. És egy férfi lehet fáradt, de te nem. Szóval rendes pasi ide, gyerekkel a boldogság oda, azért marha nehéz ez.

KépKép
kgiulia
 
 


Mindenkit megnyugtatok:MEGLETT A LABDA!!!!!Szonikám most reggel mesélte el, mikor lent voltunk, sőt el is mutogatta,hogy a Soma a kerítés mellé bedobta és a mama a seprűvel kihalászta neki(mert oda nem lehet bemászni). :lol:

Julcsi:igazad van ebben a pasis dologban és nem ,nem lesz könnyebb, ha már dolgozunk akkor sem SŐT!!!Nem hiába mondják, hogy a nőkön múlik minden!!!! :lol:

Zsandi:na lazulsz már?????

Edit:mi a helyzet, készülsz a bulikra, igaz???!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit!
A legutolsó pocakos képem a szülés előtt 2 nappal készült a kórházban. Ja, meg egy a szülőszobában, a szülés előtt 4 órával. Mindegyiken hálóingben vagyok, úgyhogy annyira nem látszik a hasam, azért megmutatom:

Ezen a kiütéseim kicsit látszódnak, ez a nagyon kezdeti stádium volt (a fejem gáz, azt ne nézzétek!!!)
Kép

Kép

Én is 2800 g-mal születtem annak idején. Nem baj, ha kis súlyú a baba, a fejlettsége fontosabb. És Virág biztos teljesen rendben volt. Azért ne hibáztasd magad, mert nem lett nagyobb, nem rajtad múlott. A férjem (ugye ő is iker) 1500 g-mal született. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Fél órával az ágyba csempészés után Flóra ismét fent van! Ennyit a lazulásról.
A fű kész, apukám elment. A Zsoltira egyébként nem haragszom, csak urrá lett rajtam az önsajnálat. Na de nem lesz ez mindig így!!! :lol:

Zsuzsi!
Az előbb kifelejtettem:
Nagyon sajnálom a nővéredet. Ez a helyzet önmagában is nagyon rossz, ráadásul a gyerekek miatt meg még inkább. El sem tudom képzelni, milyen lenne egy nagyobb, meg egy 7 hónapossal egyedül maradni. Azért én drukkolok, hogy tovább tudjanak lépni, és együtt!

A fehér folt az ínyen nem tudom mi lehet. Nálunk Marcinak van egy fehér csík a nyelvén. A dokinéni is látta, azt mondta, nem tudja mi az. Mindenesetre felírták, hogy gyöngyház színű folt a nyelven. Ha már a dokik is tanácstalanok, akkor velünk mi lesz? :?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti: Tényleg fordrásznál voltam. Mire hazajöttem, apa sík ideg volt. Neki kellett etetni, büfiztetni, tisztába tenni és elaltatni. Mindezt kemény 1 órahosszat kellett csinálnia. Nem haladt a munkájával, pedig neki dolga lett volna. Máskor bízzam másra. Kire, talán a kukás bácsira? Pedig a 60 percbe voltam a DM-be, a zöldségesbe és a fodrásznál. Ne is kommentáljam, mert felmegy a pumpán.

Tegnap front volt, hogy mindenki megkergült? Este én is egyedül voltam a gyerekekkel. Férjem autófestőnél volt. Halaszthatatlan!!! Rohangáltam Virág fürdőkádja és a sült krumpli között. Még jó, hogy a kád kitámasztja a gyereket, fognom nem kell a fejét, így néhány pillanatra ott hagyhattam a vízbe. Etetés közben Barnabás is kajált, plusz pisilnie is kellett. Este 10-kor mentem fürdeni. Apa meg mosolyogva hazaállított, hogy megivott két sört a haverokkal a szülinapján. Legszíveseben jól összevesztem volna vele. Inkább elmentem netezni és aludni.

Julcsi! Tökéletes a meglátásod. Én ezért nem szeretnék több gyermeket. Úgy érzem, sem érzelmileg, sem fizikailag nem bírnék el többet. Ráadásul már nagyon hiányzik a munka is. Na mert itthon ugye csak pihenek! :D :cry:

A tejet személyesen én hordom az anyukáktól. Mindkettő nagyon tiszta és precíz. A sterilezett Aventos anyatejgyűjtő dobozokat én viszem nekik. A fejőgépből egyből abba öntik. A családjukban senki nem dohányzik. Anyatejgyűjtő állomásról én sem hoznám. Olyan jó a kapcsolatom velük, hogy fel szoktak hívni tanácsot kérni, sőt az egyik már volt is nálunk babával.

Gabek! Megette a tápszert a kicsi?

Andi! Nyugi, a hajad az idegességtől még jobban fog hullani, és a lábszőr is stresszes napokon jobban nő. :D :D :D

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Most beszéltem a nővérem a hangja alapján rendben van. De attól félek megint tiszavirág életű lesz a dolog.

Az előző etetésnél tettem tisztába a Szandit és mit látok, egy hatalmas anyatejes kakit. Na gondoltam magamba, a nővérkém tegnap sunyiba megszoptatta. (kb. 30 percre itt hagytuk, elszaladtunk a postára)
Felhívtam, de azt mondja nem etette meg. Ezek szerint több tejem van, mint gondoltam?! Néha evés után cicire teszem, hogy megnyugodjon.

Márti elolvastam Zsombi születését. Teljesen meghatódtam, nagyon szép és a fotók is nagyon jók. Én is itthon szerettem volna szülni, de mindenki lebeszélt róla. Nem igazán bírom a fájdalmat és nem tudtam, mire számítsak.
Nekem a kórházban minden nagyon szép és jó volt. Párom végig velem volt, a doki és a szülésznő is nagyon kedvesen viselkedett. Azt hiszem még nem meséltem a párom imád énekelni, minden fájás alatt hangosan énekeltetett. Az egész osztály erről beszélt, hogy ilyet még nem láttak.

Férfiakról:
Igaz hogy az én párom sokat van velünk, de mindig azt mondja én vagyok az anyja ezért kell nekem többet foglalkozni vele.
Van egy nagyon jó taktikája, mivel szereljen le, ha későn jön haza, elkezd dicsérni, hogy én milyen megértő vagyok, és hogy milyen jó hogy nem veszekszem mindenért. (ami amúgy igaz nem igazán veszekszem, és hívogatni se szoktam, attól biztos nem végez előbb)

Andi: szerintem nagy szép vagy a képeken

Juli: tőled még nem kérdeztem hogy lettek ikrek?

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


A fehér foltról. Eszembe jutott, hogy a Livi szájpadlásán volt 3 pici fehér pötty. Dokinéni azt mondta, hogy majd elmúlik, Hogy az emberke két oldalról záródik a fejlődés során és még nem záródott teljesen. Ahogy nő majd szépen elmúlik. Majd megnézem megvan-e még neki, csak most háhat elalszik. :?

Andi, amikor terhes voltál tőled nem ijedtek meg a kismamák? Egyszer a metrón ültünk a férjemmel velem szemben leült egy kismama még éppen csak látszott a pocakja. Amikor felálltam, hogy leszállunk ránézett a hasamra, kigúvadt a szeme eltátotta a száját, lenézett a hasára. Pedig akkor még sok-sok hónap volt hátra. Egyszer voltam egy kórházban szülszoba látogatáson. Én voltam a példa, hogy velem nemsokára találkoznak. Akkor kb. 3 hónapom volt hátra. Na meg akármerre jártam mindenhonnan azt hallottam felsurrogni, hogy "Nézd mekkora a hasa!". Most meg azt "Nézd ikrek!". Mintha bazári majom lennék. :x

Rakok fel képeket, csak, hogy rosszul legyetek a látványtól. A fejemet NE nézzétek. :lol:

Kép Szilveszter stílszerűen Kölyökpezsgővel


Ezt a piros viszkető izé miatt raktam fel. Bokám már rég nem volt.



Kép Még 25 nap a szülésig

Na ez tök undorító. "Szép" csíkos a hasam. És jó NAGY!

KépKép
kgiulia
 
 


Kgiulia!
Tök jók a képek, a pezsgős nagyon tetszik. A csíkok ismerősek, nekem az utolsó héten repedt ki a hasam a köldököm körül, akkor persze nem láttam, lehet jobb is. Most is látszik, nem is hiszem, hogy elmúlik.
Amíg terhes voltam, addig nem volt gond, annyira nem volt nagy a hasam, az utolsó hónapban nőtt nagyot, akkor meg már kórházban voltam. De amióta megszülettek, eszméletlen milyen emberek vannak. Vagy mit vált ki belőlük a kettő gyerek látványa. A mögöttünk összesúgás állandó, néha már úgy megyünk vásárolni, hogy külön bev.kocsi+1 gyerek, és másfelé közlekedünk. Így nem vagyunk látványosság.
A múltkor babakocsiban toltuk őket, Flóra rózsaszínben, Marci kékben. Jöttek persze csodáskodni idegenek: Jaj, de aranyosak, kettő fiú?
Vagy máskor: Ikrek? :shock: (Nem, kölcsönkértük a szomszéd gyereket, hogy ne toljuk félig üresen az ikerkocsit :twisted: )
Zsolti nehezebben tűri egyébként ezt a felhajtás, ő is utált annak idején egyforma ruhákat hordani a tesójával, így kérte, hogy mi se tegyük ezt. Pár hete a Balcsipartra indultunk sétálni. Zsolti már előre rosszul volt, hogy megint mindenki minket bámul majd. Jött a nagy ötlete: Egyiket hagyjuk itthon, őt majd jövő héten elvisszük. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nekem már Szonikám hosszába becsíkozta a hasam, gondoltam most majd kereszteb jönnek a csíkok és akkor amőbázhatunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Na ugrott a 7végi pihizésünk, holnap lemegyünk anyámékhoz!Nem repesek, de rádumált, hogy már rég látta őket..meg ilyenek!!!Utálom a pasiját:1 arrogáns, erőszakos, mindíg az utolsó szó az enyém ember....még a hideg is kiráz tőle!!!Rolandkámat is rá kellett dumálni, de azzal nyugtatom magam, hogyha nagyon nem bírjuk akkor lelépünk!!!! :idea: Meg nagyon manink sincs, igaz a velencei-tó nincs nagyon messze, de nincs humorom hozzá!!!Ja és isznak is, de ha lekezdenek piálni már ott se vagyunk!!! :twisted:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja múltkor én is bepipultam:mikor jöttünk haza a dokitől, ugye Zsombi a hordozókendőben volt, Szoni meg nyűgös manó volt, ami érthető 1 beteg kisgyereknél.Felvettem őt is , erre 1 csaj mögöttem, mondja a már nagy gyerekének, hogy neki ő egyedül is nagyon nehéz volt!!!!Gondoltam megfordulok és a kezébe nyomom az egyiket, ne dumáljon, hanem segítsen!!!! :twisted: De nem tettem!!!

Zsandi, Julcsi:szépek voltatok nagyon várandósan!!!! :lol: :wink: :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen, a legjobb kérdés az "ikrek?". Nem tom ezek mit gondolnak? Nekem elég hamar elkezdett berepedezni a hasam. Pedig kenegettem én állandóan. Egyszer sírógörcsöt is kaptam miatta, hogy hogyan fogok én kinézni. Pedig aztán sokkal rosszabb lett, de azt már nem láttam... akkor. A másik nagy sírógörcsöm, amikor kinőttem az összes terhesnadrágot. Vettem télre jó meleg kordbársonyt, direkt nagyobb számmal. Egy hétig nem vettem fel, aztán nem jött rám. Ill. nem érte át a hasam. Az ágy szélén zokogtam vagy fél órát. szegény Árpi vigasztalt, pedig láttam, hogy majd kipukkad a nevetéstől. Onnantól egyetlen terhesgatnyát hordtam mert azt a hasam alatt tudtam tartani. Ja és a férjem 42-es cipőit (39 es a lábam), és kinyújtottam hasban az összes XXXL-es pólót. Szóval meglátásaim szerint nem csak a szülés "pár" órája kemény!

Márti, sok szerencsét a 7végéhez. Remélem azért nem lesz túl borzalmas.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi:én a kitolásnál hangosan kiabáltam, de úgy hogy anyós lent kénytelen volt bekapcsolni a TV-t , hogy Szonikám ne hallja!!!! :lol: :lol: De az jó vagyis ha nyitva van a szád, mert akkor ott alul is ellazul minden, engem erre bíztattak!!!Amikor pedig nagy levegőket kellett venni(hogy lazuljak) akkor velem együtt lélegeztek, olyan jó volt!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:ikrekből csak 1-et sétáltatni, ez jó :lol: :lol: :lol:

Edit:megtudlak érteni, hogy 2 babónál megálltok, bár én még nem zártam le teljesen a kérdést!!! :wink:

Zsuzsi:ez a megcsalás :twisted: , én nem tudnék megbocsájtani, akkor most a nővéred hogyan fog megbízni benne???? :roll: Szerintem elcsépelt, de minden a bizalmon alapszik!!!!

Julcsi:én megértem, hogy kiborultál a terhesgatyó kinövése miatt, de azt is , hogy a párod ezt roppant humorosnak találta!!! :lol: Ők ezen nem búsulnak, szerintem nem is tudnak úgy elhízni mint 1 nő vagy ha mégis akkor vesznek nagyobb méretet és kész!!!! :lol: :lol:

Zsombi megint átfordult, de a mancsa beszorult és valahogy a vállán támaszkodott, mindkét lába a levegőben volt, úgy nevettem rajta, hogy alig bírtam segíteni neki!!! :lol: :lol:
Mindkét manó alszik és senki nincs itt!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Szandi ma kikészített, minden etetés után csak kb. 20 percet aludt. Csak akkor marad csöndbe, ha beszélgetek vele. :cry:

Ti hogy csináljátok? Hagyjátok sírni vagy felveszitek?
Lehet, hogy már teljesen elcsesztem, mert minden hangra felvettem.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Márti. lehet hogy hülye kérdés, de hasáról a hátára vagy forditva fordult meg Zsombi. Melyiket csinálják előbb?
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:nekem mindkettő a hátáról a pocijára fordult meg előbb, gondolom, mert általában a hátukon heverésznek. :lol:
Én sírni nem szoktam hagyni, de Zsombival is sokat kell ám dumálni! :lol: Leülünk mellé, beszélgetünk, ő már néha megfogja a dolgokat, csak ha nagyon sír akkor veszem fel.Jó de Szandi még csak 2 hónapos őt még nem sok minden köti le , csak a csillár, ugye??!!! :lol:
Túladok a mellszívómon, a babaszobában hírdettem és most jelentkezett 1 csajszi, kicsit írigykedtem rá azért, mert ő még szoptat 3 hónapos az ő Zsombija!!!De felhívtam és már nem irigykedem olyan kisnemtudommilyen, szerintem Ti sokkal normálisabbak vagytok!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mindenkinek nagyon jó 7végét!!

Edit:érezd nagyon jól magad, felejts el minden gondot!!! :lol:

Zsandi:te tartsál ki a párod nélkül!!!!Egyszer úgyis hazaér!!!! :lol:

Én előre fázom ettől a naptól, de egyszer ennek is vége lesz!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsuszi!
Én sem szoktam sírni hagyni őket, ha már sírdogálnak, akkor felveszem őket. Szerencsére legtöbbször ez akkor van, ha már álmosak, így nem kell őket sokáig cipelnem. És ilyenkor szoktam őket teával vagy vízzel kínálni.
2 hónapja még ők is nagyon sokat voltak kézben, mert egyedül még nem nagyon nézelődtek, de egyre jobb lett, mert most már sokminden leköti őket, a játékokat is meg tudják fogni, így játszanak, csörgetik.

Bmo!
Jó hétvégét anyukádéknál, talán még jól is érzitek majd magatokat! Kívánom, hogy így legyen!

Edit!
Jó bulizást neketek, kapcsolódjatok ki!

Kgiulia, nektek is jó hétvégét! Mentek valahova?

Én ma ugye Zsolti nélkül vagyok megint. Viszont megcsinálta az autót, így én is el tudok menni vásárolni, utána meg Anyumékhoz. Délután jön Anyósom, talán hamar elmegy a nap.

Nincs valamelyikőtöknek mp3-ban, vagy CD-n Halász Judit zene? Vagy mesefilm zene?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Elveszett az egyik cumisüvegünk kupakja. Kb. 3 napja íram az AVENT-nek, hogy van-e megoldás, tudok-e venni/rendelni külön kupakot, de válaszra sem méltatnak. Tök jó! :evil: Én is csináljam azt, amit most láttam a Tesco-ban? Egy csomó cumisüvegdoboz fel volt bontva a polcon, egyiből a kupak hiányzott, a másikból a cumi. :shock: Azért nem tudnék ilyen bunkó lenni... :roll:
Egyébkén kezd tele lenni a hócipőm a teás üvegeinkkel. Lehet én vagyok a béna, de már többször a gyerekek nyakába folyt a tea. Mintha eresztene. :shock:
De már nem akarok újra beruházni, NUK-kal kezdtük (nem szerettem, mert az egyik oldalán van a lyuk, nem a tetején, így mindig azt kellett figyelni, hogy jól rakom-e a szájukba), aztán vettünk 4 db AVENT-et. Tiszta anyagi csőd. :?

Bmo!
Sikerült eladni a mellszívót?
Én is eladtam az egyémet, sajna már úgysem kell.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi: a nővérkémnek vannak Halász Judit CD-i elkérhetem, de hogy juttatom el hozzád, postán? Nekem mp-3-ban relax zenéim vannak. Tök jó eső, tenger, madárcsicsergés stb.
Van Messengered lehet, hogy azon is át lehet küldeni.

Szandit kiraktam az erkélyre, bár a babakocsiban nem nagyon szeret lenni, most elaludt remélem nem csak 10 percre.

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi!
Van Messenger-em, meg Skype-om is, azon is lehet küldeni, azt hiszem. Meg ICQ-m is van. :lol:
A relax zenéd babazene? Az nekem is van, 2 CD-nyi.

Én is úgy kiraknám őket babakocsiban, de én elb*sztam az elején, ha babakocsiban voltak, akkor mindig sétáltunk, így nem szeretnek álló kocsiban lenni.

Most meg a szomszéd nyír füvet, ez 10x olyan hangos, mint tegnap Apu a mi fűnyítonkkal. :evil:
De persze tudom, hogy le kell nyírni valamikor. Akkor inkább most, mint este 9-kor, vagy reggel 6-kor. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nem kifejezetten babazene.
Ha megadod a Messenger címed, átküldöm.

A babakocsit nem nagyon szoktuk használni. A párom jár vásárolni, ha meg megyünk, valahova akkor kocsival megyünk. Nincs hozzászokva, az autósülésben elalszik, de annyira meleg, hogy mindig beleizzad.

A Szandit nem zavarja a zaj, sokszor csak úgy tudom elaltatni, ha bekapcsolom a porszívót. :lol:

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 


Nem kifejezetten babazene. de nagyon megnyugtató.
Ha megadod a Messenger címed, átküldöm.

A babakocsit nem nagyon szoktuk használni. A párom jár vásárolni, ha meg megyünk, valahova akkor kocsival megyünk. Nincs hozzászokva, az autósülésben elalszik, de annyira meleg, hogy mindig beleizzad.

A Szandit nem zavarja a zaj, sokszor csak úgy tudom elaltatni, ha bekapcsolom a porszívót. :lol:

Zsuzsi
zsuzsi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?