Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Szerintem hagyd csak Dorottyat a lakasban uralkodni,eleg ha akkor teszed be az agyaba vagy jarokaba,ha epp olyan dolgod van,amikor nem tudsz ranezni!

CIAO,Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Nálunk is úgy járkál Ármin, mint egy kiskutya Kép Legújabb neve: Tipitapi, mert bárhol jár, hallani a tenyere csattogását. Ha csend van, rohanok megnézni, mit mûvel. Van ugyan járókánk, 1x1 mi-es fa, néha becsukom oda is, de nem nagyon szereti. Akkor zárom oda, ha fõzök, fürdök, szóval olyan dolgot csinálok, hogy nem tudok rá odafigyelni, de ez nem gyakori. SZerintem ezért is tanult meg olyan gyorsan felállni, leguggolni, stb., mert ezekre valóban szüksége volt a lakásban mászkálás során.

Pasikról: én 6 és fél éve úgy érzem, hogy a legszerencsésebb nõje vagyok Kép Gyereket nálunk is én akartam inkább vagy fõként, de mióta terhes lettem, és fõleg mióta megszületett Ármin, azt látom, hogy András roppant tehetséges apa, imádják egymást, ráadásul nekem is sokat segít - szóval, egy fél rossz szavam nem lehet rá! KépKépKép

Lehet, hogy én leszek a nap ellenszenvese Kép, de ugyanazok a minõségellenõrzési, bevizsgálási módszerek, amik alapján a bébiételek gyümölcseit - zöldségeit minõsítik, léteznek a késõbb nem bébiételként végzõ gyümik és zöldségek esetében is! Ti a bébiételek esetében hiszitek el, hogy az valóban jó minõségû, én a biopiac esetében.

Danimama! Kép Dani mennyi idõs?

Sztike! Nem hiszem, hogy aggódnod kéne, Ármin is elég lustának bizonyult 4-5 hónapos koráig, aztán nagyon begyorsult! KépKépKép Szerintem Corynak is vannak ilyen irányú tapasztalatai - most meg már cipõt vett Balunak Kép

Rebi! De jó, hogy Csenge újra "rossz" KépKépKép Jó idõt ígértek a hosszú hétvégére, érdemes menni, ha tudtok!

Mi is visszamegyünk négy napra a Tiszához, mert vannak elmaradt programpontjaink a múltkorról (pld. halászlé) KépKépKép

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Sztike! Ha lehetne, én is inkább elölröl kezdeném, tiszta lappal, mert útközben valaki valahol nagyon elvette a kedvemet... 17 éves korom óta van jogsim, és nem vezettem szerintem többet 200 km-nél, tiszta ciki.
Hogyhogy ekkora korkülönbség lett a testvérek között? Van kedved elmesélni?

Cory! Jó! Lemegy Andris értetek az állomásig! Elküldöm a számomat, csörögj rám, amikor felszálltok az Örsön. Sajnálom nagyon! Más nem jön autóval Peströl?

Dzsili! Hát, nem irigyellek! Nem tudom, hogy a helyedben mertem -e volna vállalni gyereket.

Iszonyú nehéz lehet egyedül - és ezalatt azt értem, hogy érzelmi és/vagy anyagi támogatás nélkül - gyereket nevelni.

Az hagyján, hogy férfiak nem akarnak gyereket (egyik barátunk úgy néz Barnira, mint egy eltaposni való kis bogárra), de nagyon sok nö sem... Pedig semmi, se utazás, pénz, karrier, szórakozás, szerelem, semmi nem fogható egy gyerekhez...

Járóka: nekünk van, még akkor vettünk farácsosat, amikor nagyon lassúnak tünt Barni mozgásfejlödése. Hamar meg is tanult felállni a rácsba kapaszkodva. Most is párszor beteszem, ha muszáj (pl kimegyek a kertbe pár percre, vasalok, és NEVELEM AZ ÖNÁLLÓ JÁTÉKRA - mert bizony azt is szoktam, lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de szerintem fontos, hogy mindenki megtanulja egyedül is elfoglalnia magát - anyósom például nem tudja, és ettöl nagyon szenved. Én mondjuk egyke vagyok, de az se jobb.)
Persze arra is figyelek, hogy úgy játsszak Barnival, hogy közben nem csinálok semmi mást: nem rohanok kiszedni a ruhát a mosgógépböl, nem pillantok bele az újságba, stb.
De a nap nagy részében szabadon kószál a lakásban!!!
Zsuzsi! Ha nálatok minden feltétele adott a szabad mászkálásnak, akkor szerintem felesleges, de mi olyan zsúfoltan vagyunk nem gyerekbarát holmikkal, amiket egyszerüen nem tudunk elpakolni, hogy muszáj járókázni.

Tegnap megnéztem az Amélie-t, nagggyon tetszett!!! Jobb volt, mint vártam! Nem tudjátok, nem az rendezte véletlenül, aki Az elveszett gyerekek városa c. filmet (egyik kedvencem)? A féltékeny pasi mindenesetre ua., mint a föszereplö klónozó abban.

Megint kisregényt írtam, elnézést, de ha egyszer leülök! (Több részletben...)

BMárti, pont hiányoltalak! Kép

Bea, ha olvasol, hogy van a mellgyulladásod?

Rebi, klassz, hogy Csenge újra a régi!

Andi, én is csináltam ám tesztet! Negatív! Kép
BOLDOG ELSÖ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK LUCÁNAK!!!! KépKépKépKépKép

Norci! Próbáltál már úgy szoptatni, hogy Vilit a hátára fektetted, négykézláb fölé térdeltél, és úgy lógattad a cicit a szájába? Amellett, hogy nagyon vicces Kép, jól be tudja kapni a melludvart is a baba, és minden oldalról jól ürül a tej.
Barni néha úgy szopizik, hogy áll közben, csak akkor ciki, ha nekikezd rugózni a térdével...

Löjetek már le! Kép Megyek!

Jó napot nektek és jó hosszú hétvégét! (Mi nem megyünk sehova KépKépKépKépKépKép )

Henke
gesztenye
 
 

 
 

Hogy én millllyen hüüülyeee vagyooook! Kép

Ezzel akartam kezdeni:

LUCAAAA!!!!! Boldog szülinapot! KépKépKépKépKép

Az elõzõ írásom (ami vagy másfél óráig íródott, úgyhogy látom, közben jónéhányan írtak) második bekezdése kissé félreérthetõre sikeredett KépKépKép SZóval, a VILÁG legszerencsésebb nõjének érzem magam, remélem, András egyetlen és páratlan nõje vagyok Kép, persze, mint ilyen, a legszerencsésebb is!

Kryss! Nagyon egyformát írtunk! Nem vagyunk mi rokonok? Kép (Elhatároztam, hogy ma már TÉNYLEG írok neked, addig nem utazunk sehová!) Nektek, Rebeccának és Aaronnak különösen, sok puszi!

Valamit akartam még, de elfelejtettem! Kép

Márti+Ármin
márti
 
 


Andi!

Boldog egy eves szulinapot Lucanak!!!Kép

ferjek es gyerekek:
Valahogy en sem mernek ugy gyereket vallalni, ha nincs mellette egy apa aki mindenben - nem csak penzben- tamogatast nyujt. En iden mar 9 eve a legszerencsesebbek koze tartozomKép a ferjem mindenben mellettunk all, sot alig varja, hogy hazaerjen a lanyaihoz, na meg persze hozzam is Kép. Ha uzleti uton van mindig megkerdezi miutan hazajott a picit, hogy hogyan ment a furdetes nelkule, a nagyobbat meg hogy mi is tortent meg nem volt itthon. Jol eljatszanak egyutt, mindket lanyt nagyon kenyezteti. Meg akkor is van ideje rajuk, ha nagyon elfoglalt es csak furdetesi idore er haza es tudja, hogy van meg munkaja amit meg kell csinalnia, de azt megcsinalja miutan letettuk a lanyokat aludniKép Hu de sokat irtam!!!!! De tenyleg en nagyon szerencsesnek erzem magam, nala jobbat keresve sem talalhattam volna!

Andysj
andysj
 
 


Ezt akartam: Cory! Ne félj, állítólag azokon kívül, akiket már eddig figyelmeztettek, nem kell másokat kitelepíteni! De azért persze én is nagyon aggódnék, ha a kerületünket/környékünket veszélyeztetné a víz! Nagyon átérzem az aggódásod, az elmúlt két tiszai áradás a kertünkben volt és a házat is eláztatta kicsit Kép És hát nézve Csehországot, Németországot, Ausztriát, Borsodot, stb. - ez borzasztó! KépKépKép
De remélem, titeket valóban nem fenyeget! KépKépKép

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Lucának természetesen boldog szülinapot, de ezt majd holnap Kép

Az én férjem egy csoda. Mos, fõz, takarít, gyereket nevel. Na, jó, ebbõl mondjuk minden nap csak a fõzést és a gyereknevelést csinálja Kép Imádom, ahogy együtt játszanak, fürdenek Kép Nem is tudom elképzelni másként. Pl, ahogy a szüleimnél van. Mit csinálnak, ha velem valami történik? Akár csak kórházba megyek szülni a másodikat.

Most elõkerítem a fiamat Kép

cory és Balu (11 hónap)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Az az érzésem, egyre szitább az agyam.
Balu tegnap óta tud integetni. Igaz, még válból csinálja, de nagyon édes! Kép
Mindent a szájába vesz viszont. De most már kis dolgokat is tud. Állandóan szét kell feszítenem a száját, hogy kikotorjam, amit legutóbb benyomott oda vigyorogva.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Boldog szülinapot LUCA!!!
Kép
Menta
menta
 
 


Sziasztok!
Hihetetlen, hogy pénteken mindig ilyen nagy a forgalom, még jó, hogy nem este ülök ide, mert apánk megint csúnyán nézne rám.Kép
Férjek: Az én férjem nem mosogat, utál minden házimunkát, viszont imádja a gyerkõcöt, éppen tegnap este jött elõ megint a "mostmárjöhetakövetkezõ" szöveggel.Kép És sose jön azzal, hogy miért nincs itthon kaja. Az imént még írtam egy rakás dolgot róla, de visszatöröltem, mert még elolvasná.Kép Azt bizony nem bírnám ki, ha azzal jönne, hogy õ a pénzkeresõ, én meg csináljak, amit akarok.Kép

Virág
Kicsit szíven ütött, hogy valaki csak addig anya, amíg neki kényelmes. Bevallom, vannak napok, mikor úgy érzem, hogy én is ilyen vagyok, még mindig túl önzõ.Kép

Úgy fájlalom, hogy nem mehetünk Lucát ünnepelni. Boldog szülinapot!
Mindenkinek jó nyaralást, 1 bõ hét múlva jelentekezem. Most rohanok, mert Peti megint megcélozta a játszószõnyeg szélét.Kép
Üdv: Gorsi
gorsi
 
 


X cv v c asvcfrwddddddddddzzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Vili írt nektek.

Norci
Norci
 


Szentséges ég! Most látom, hogy kicsit fentebb j-vel írtam a lyukat!!!!!!! Íííííí, de ciki. Kép

Andi,
sajna... Kép Jövő szombaton. Kép

Cory,
majd máskor. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Luca nevében köszönöm a sok jókívánságot!

Ennek a mai napnak vége lehetne már! A lányok extra pörgõsek, alig aludtak. Sokáig áramszünet volt, nem tudtam takarítani, mosni, de még netezni sem. Most meg kiderült, hogy a férjem véletlenül elvitte a mobilomat Olaszországba. (Henke, Cory elküldtem emilben az itthoni számomat.)Ilyen kezdet után a holnapi buli biztos jól fog sikerülni. (RemélemKép)

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Mar ne is haragudjatok, de nekem van a legtokeletesebb ferjem Kép Kép Kép
Foz (vagyis sokszor besegit a fozesben), sut (isteni finom dobos tortat tud sutni! Hmmm) mosogat (ha nem volt idom napkozben), porszivozik (ismet ha nem volt idom ) imad Danival foglalkozni (eddig meg csak o furdette - errol nem hajlando lemondani Kép ) es 10 evi (!) hazassag utan naponta tobbszor elmondja, hogy mennyire szeret! Kép (persze en sem titkolom, hogy en is ot!)

Marti! Dani 2001 december 20-an szuletett - most lesz 8 honapos! Kép Tunderi, vidam kisbaba! Imadom! Kép

Tenyleg a Ti babaitok mikor ult meg eloszor onalloan?
Nem tudom, hogy izguljak-e amiatt, hogy Dani meg nem igazan tud onalloan ulni. Mondjuk nem is erdekli, mert vagy hanyatt eldol vagy elore vissza hasonfekvesbe - es ugy szeret jatszani. Babakocsiba emelgeti a fejet, ha felultetem azt szereti, de sokszor oldalra dol.
Maszni meg nem maszik - mindent gurulva kozelit meg, illetve hason elfordulva, igy nem is probalkozik a maszassal... Nincs elmaradva szerintetek a mozgasfejlodesben? (kulonben szerintem az izomzataval nincs semmi gond, mert ulve is egyenesen tartja magat - rovid ideig ha a popsijanal kitamasztom es ha felallitom par percig allva marad (persze fogni kell).

Andi! Lucanak boldog szulinapot!
Danimama
danimama
 
 


Andi!Lucának ismeretlenül is boldog szülinapot!!!

Danimama! Én is aggódom a kisebbik mozgása miatt, 4,5 hónapos és nem akar sem oldalra sem hasra fordulni, mindent csinál, amit hanyatt fekve lehet, de lusta, állitólag. Én ettöl nem vagyok még nyugodt és viszem különbözõ helyekre. Ma éppen gyógytornásznál voltunk. Szerinte csak tornáztatni kell illetve egy kissé masszírozni.
Szeptemberben pedig megvizsgálják még a Korai FEjlesztÕ Központban.


Henke. A korkülönbségröl. Amikor nem babázom akkor egy ált iskolában és gimnáziumban próbálom a csemetéket a francia nyelv és történelem szépségeire rávezetni, és bár jó volt itthon lenni, de hiányzott a tanitás ezért Judit elment oviba és meg visszamentem tanitani és 4 évre ott ragadtam. Ráadásul épitkezünk elég régóta és vártam, hogy még több dolog elkészüljön. Nos, most úgy gondolom nem kellett volna várni. A mostani korkülönbség nem tul jó közöttük, és ugy tünik, hogy ez késöbb sem lesz könnyebb. Mindig más fogja õket érdekelni, tehát igazi közös programokat egy ideig még nem, aztán meg már nem lehet szervezni. A kicsi mindig a nagyon fog lógni, aki ezt maj nem akarja állandóan. Tehát mai eszemmel nem vártam volna ennyit. DE ez van, ehhez kell alkalmazkodni. De mindegyik nagyon aranyos, és Judit kedvétõl függöen azért sokat foglalkozik Annával, persze elvárja, hogy vele meg mi foglalkozzunk. Idönként elég nehéz osztodni, pedig egy sokat több mindenben segítõ férjem van.Mi a véleményetek az ideális korkülönbségrõl, ha egyáltalán létezik?ÜDv Sztike
sztike
 
 


SZtike!

A Korai Fejlesztõben mi is jártunk, nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem :_ És szerencsére már csak egy szeptemberi kontrollra kell visszamennünk, mert idõközben "okafogyottá" vált a fejlesztés! KépKépKép

Mi a két évet céloztuk meg ideális korkülönbségként - reméljük, úgy lesz! (Ármin most 9 hónapos)

Jóéjszakát mindenkinek!

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Neeeeem, nekem van a legjobb férjem... aki utál mosogatni, mégis elmosogat helyettem .. utál takarítani, de mégis kitakarít (még a fürdõszobát is, pedig azt aztán végképp utálja) .. mindezt helyettem ... Kép ... és Manót is elviszi néha (sokszor), amikor látja, hogy az álmonhalás veszélye fenyeget ... meg hogy tudjak netezni ... Kép

....
Kép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek, aki aggódik a mozgásfejlõdés miatt. Az én fiam 7 hónaposan kezdett forogni. Aztán 9 hónapos korára felült, mászott, és 9,5 hónaposan felállt. Most 11 hónapos. Bõven behozta azt, amivel "el volt maradva".

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Holnap, azaz ma indulunk vidékre az anyukámhoz, aztán 20-án nyaralni Gyulára! Még nincs semmi összepakolva, kitakarítva és még nincs utazóágyunk se. Ma jött haza a sógórnõm 1 év után Amerikából és az egész nap lótás-futás volt. Nekem kellett a sütikrõl gondoskodnom, így hát sütöttem rendületlenül, meg is égettem a kezem. Úgyhogy most sajnáljatok légyszi!!! Rajta:.....! Kép
Szóval most egy hétig ne keressetek. De ha lehet kérni titeket, akkor én is szeretném kérni, hogy adjatok le esetleg néhány pont szavazatot a babaszoba.hu-n Helenára, aki ott KisBogár néven szerepel.

Mindenkinek jó hosszú hétvégét kívánok!

Zsuzsi! Én is arra használom a járókát, ha le akarom tenni Helenát pár percre egy viszonylag biztonságos helyre. Alig várom, hogy megtanuljon járni, csak a macska "kakildája" és a mienk Kép lesz tiltott zóna.

AZ ÉN FÉRJEM A LEGTÖKÉLETESEBB (Legalábbis nekem!!! Kép)

Menta és Helena (6 és 1/2 hónapos)
menta
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a járókás hozzászólásokat, így nem is vettünk, anyámnak meg elmagyaráztam, hogy a mai világban ez az egészséges és jobb, ha megszokja, hogy az õ kedvenc unokája egy kis kutya :-))) Erre megkaptam, hogy de akkor naponta porszívózzak és mossak fel :-((

Hát Lányok, az én férjem úgy látszik nem olyan házi tündér mint a tiétek. Nem mosogat, nem takarít, a fürdõszobát, wc-t sem, nem viszi sétálni a babát, és nem veszi át, hogy kialudhassam magam. Emlékszem, mikor már 2 éve éltünk együtt, összevesztünk a barátaink elõtt, hogy nem segít a háztartásban, erre õ (akkor még csak pasim) tiltakozott, mire próbaképpen megkérdeztem, hogy hol tartjuk a porszívót. És nem tudta :-))) Azóta már férj-feleség vagyunk, annyit értem el, hogy tudja, hol van a porszívó és ha nagyon rámordulok leviszi a szemetet. DE isszonyú sokat dolgozik, ami tényleg embertelen, plusz a munkája a hobbija! Én bele törödtem ebbe, csak annyit kérek tõle, hogy ne kérje számon állandóan a makulátlan rendet (kissé rendszeretõ). Persze viták mindig vannak, de ennek ellenére még mindig szeretjük egymást :-)))
Az a baj, hogy ezek a munkaõrült férjek már agymosottak, nagyon nehéz rábeszélni õket egy egészségesebb életre. Mikor végre gyõzök, akkor mindig visszaváltozik kezelhetõ aranyos kis pasivá, különben meg õ az agyonhajszolt kenyérkeresõ....:-(

Danimama: Dorka kb. 7. hónapos korára már ült önállóan, de szerintem ne aggódjál, hiszen Dorka vékony kislány, szerintem, ha nagyobb a babád természetes, hogy neki ez nehezebben megy!

Lucának boldog szülinapot!

na megyek aludni!
Jó éjt és szép hosszú hétvégét!
zsu26
 
 


Sziasztok!
Csak egy rövid bejelentkezés: indulunk a 4 napos anyós-túrára! Kép
Mindenkinek jó pihenést, pihegést!
Menta! Jó nyaralást!
Pussz!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Boszi,
együttérzésem. Kép

Zsuzsi,
ha kedved tartja... Én nem porszívóztam és mostam fel minden nap. Tökegészségesek a gyerekeim. Kép De tényleg nem akarok beleszólni. Kép

Szeeeegééééény, szeeeeeeegééééény Menta! KépKép

Virág
Virág (fiore)
 


Ja, elfelejtettem: Ráhel elkezdett mászni!!!! Hurrá! KépKépKép

Virág
Virág
 


Sziasztok!

Búcsúzni jöttem. Elutazunk 3 hétre holnap reggel. Mentával egyetemben semmi nincs összepakolva még megy a mosógép, úgyhogy éjjel vasalás és pakolás. elõbb nem megy, mert közben itt vannak a barátaink Hollandiából. Ma állatkerteltünk.Kép Hannának tetszett az elefánt meg a sziráf, a többire nem emlékszik, elaludt.Kép

Danimama! Hanna 8 hónapos koráig semmit nem csinált csak fordult odavissza. Akkor próbálkozott a négykézlábra állással. Kedden lesz 9 hónapos, felül, mászik, feláll és lépeget a kanapé mellet és a lambéria mellett. Szerintem ne aggódj! De megnyugtatásképpen tedd amit jónak látsz.Kép

zsuzsi! Dettó az én férjem se tudja, hol a porszívó, de éjjel nappal dolgozik és ha megkérem valamire megteszi, de magától semmi, de ez (szerintem) nem is az õ dolguk.Kép

Cory! Balu mindjárt 1 éves lesz, hogy megy az idõ.

Virág! Gratula Ráhelnek! Kábelekre vigyázz.Kép

Puszi mindenkinek

Sziasztok

Tikk&Hanna
tikk
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam. Jó sokat írtatok, egyszer már idültem, de akkor Vili nem hagyott, szeretgetni kellett, közben meg csalapált a kezével, hát az lett belõle amit írt nektek.

Henke!

Igen próbáltam úgy szoptatni, mikor mellgyulladásom volt, hát nem igazán ment. Apa meg közben röhögtetett is, mondta azonnal feltölti a videokamerát, megörökíti ezt az alternatív szoptatási módot, és megjegyezte, hogy ezt a poziciót pornó filmekbõl ismeri. Néha nagyon idétlen tud lenni.

Férj kérdés. Nálunk is apa az agyonhajszolt kenyérkeresõ, nem kimondottan házias, bár kezd belejönni, de nem is úgy nevelték, meg hát az apjától sem ezt látta. Most már elég sok mindent megcsinál bevásárol, vagy pl. azt amit én utálok kiviszi a szemetet, ebben az új lakásban szinte azt se tudom, hol a szemétledobó, õ süti a palacsintát, a sültkrumplit és múltkor nem volt idõm, akkor a rántott husit is befejezte Kép Sosem mos, mosogat vagy fõz egyebet, de ezeket meg én csinálom, fõzni meg amugy is imádok.
Szóval õ sem tökéletes mindenben, de én így és olyannak szeretem amilyen, annyi jó tulajdonsága van. Pl. amikor olyan munkahelyem volt, hogy idõnként késõ estig ott kellett maradnom rendezvényeken és még nem volt jogsim, mindig értem jött autóval (nem bízott az éjszakai járatokra), mikor terhes lettem az összes vizsgálatra elkísért. Kettõnk közül én akartam jobban a babát, most viszont már hármat szeretne Kép , Vilit még csak õ fürdette, és gyakran megyünk hármasban sétláni, de voltak már kettesben is Kép

Te jó ég mennyit tudok errõl írni, pedig még Vilirõl is muszáj!

Képzeljétek Vili hason fekvésbõl kinyomja magát és tök sokáig támaszkodik a kezén és nézelõdik, ha vele szemben én is így csinálok, akkor nagyokat vigyorog Kép és ez ma odáig fajult, hogy közben a lábával is kapálodzott és vélelenül a hátára lendült!

Ettõl függetlenül kicsit én is aggódom a mozgás fejlõdés miatt - tudom, hogy még korai - de nálunk több oka is van, apának kötött izmai voltak (és gyerekkorában tök sokáig nem tudott egy csomó mindent megcsinálni, ami nagyon zavarta õt, aztán tornáztatták és a végén nagy sportember lett belõle, kosarazni, íjászni, teniszezni járt). Én meg tompalátó vagyok, ill. a családomban mindenki az és a genetikus szerint (még mikor Vilit terveztük akkor jártunk nála), jó eséllyel örökli a gyerekünk is. Nálam ezt meg csak hat éves koromba vették észre, akkor 6 dioptriás szemüveget kaptam Kép (haragszom a szüleimre miért nem jöttek rá elõbb) és az a fixa ideám, hogy valósznûleg ennek kösöznhettem a kissé koordinálatlan mozgásomat! (azóta javult a helyzet, ma már szemüveg nélkül vezethetek)

Visszatérve Vilire, azok mellett amit tõlünk örökölhet még jó nagy baba is, 11 hetes és kb. 62-64 cm lehet és 6650 gramm volt most este. Állítólag a nagy súlyú babák késõbb csinálnak mindent, bár ahogy elnézem ezt a mai produkciót lehet, hogy felesleges. Vagy épp a nagy súly lendítette át?

Szerintem a mozgásfejlõdés nem csak a nagy súlyon, a lustaságon múlhat, hanem az idegrendszeri fejlettségen is, mint ahogy van aki iskolaérett 6 évesen, van aki csak egy év múlva, vagy van aki jóval elõbb szobatiszta, mint a társai, nem?

Mindenesetre mi jó korán kezdjük a sportos életre nevelést. Már voltunk Vilivel strandon, igaz õ még nem fürdött, de tetszett neki ott volt mit nézelõdni Kép, meg ma teniszezni is elvittükKép

Az is kiderült nem csak az esõs idõ volt rá jó hatással, napközben továbbra is elalszik egyedül és átalussza az éjszakát, legalábbis 7 és fél 8 és fél órákat alszik már minden éjjel, most már egy heteKép

Nekem is sikerült a kisregény, remélem lesz türelmetek elolvasni.

Virág gratula Ráhelnek!

Andi ismeretleneül is boldog szülinapot a kislányodnak!

Norci
Norci
 


Megint én. Valamit elfeljtettem. Vili ha a hátán alszik szinte mindig csak egyik irányba fordítja a fejét, a babakocsiban is. Sõt ha ébren van, akkor is csak arra szereti fordítani. Szerintetek ez baj? (amugy rengeteget van hason ébren és alvás köben is)

Norci
Norci
 


Sziasztok!
Alig gyõztem olvasni. Talán valaki emlékszik rám. Helena vagyok, Ábel nevû gyermekem 2002. március 26-án született 2700 g-, és 51 cm-rel. Most 70 cm, és nemtom hány kiló, 3 hónaposan volt 7. Ja és 3 hónapos kora óta csak szopik!
Vágignéztem a képeket, és nagyon tettszett mindegyik babóca. Utólag is gratulálok mindenkinek!
Én nem tervezem a járóka vásárlást, csak kusszon-másszon az a gyerek!
Irigylem azokat, akik el tudnak menni nyaralni. Mi is terveztünk pár napot vmilyen vízparton, de nem jött össze. Kapolcs meg nem jöhetett idén szóba, talán jövõre!
Bár voltam a szüleimnél 1,5 hetet a Bobyval (Ábel), nagyon jó volt, mert pár hónapja csak a mellékutcákat járom kis városunkban.

Férj téma: 9 éves házasok vagyunk, nem kevés, de csak 1 éve külön. Azért segít ám! Mikor hazajöttünk a kórházból, begyulladt az egyik mellem, 40 fokos láz kiséretében. Együtt fejtük kézi mellszívóval (aztán kaptam gépit). Én masszíroztam, õ pumpált. Meg egyébként sokat segített.
Aztán egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Bár szokott porszívózni, ritkán mosogatni. Egyébként szakács, úgyhogy fõz, mosogat, dolgozik eleget a munkahelyén. Fõleg szezonban. Ma épp 110 fõs esküvõ van. Majd vmikor jön haza. Bár most nem otthon vagyunk, birtokba vettem anyósomék rezidenciáját. Elutaztak, így tudok netezni is bármikor, bár még csak 1 hete van ilyen lehetõség.

Majd figyellek benneteket, mos egy kicsit befejezem. Megnézem egy szem gyermekemet, aki az anyósom helyén durmol.

Pusz
Helena
helena
 


Norci: Gratulala a fiadhoz! Szép nagy babóca.
A Bobynak a babakocsiba felakasztottam egy macit a jobb oldalra. Aztán rájöttem, hogy a kiságyból, a pelenkázóról, sõt ha mellettem alszik is mindig csak jobbra fordítja a fejét. Átraktam a másik oldalra, egy ideig kereste a régi helyen, de aztán megtalálta a másik oldalon. Valamit tegyél neki fel, hátha felkelti az érdeklõdését.

Ja és kicsit irigykedem a séták miatt, a férjem kizárólag bicóval,vagy motorral közlekedik, vagy autóval, ha kölcsön van.

Pusz
Helena
helena
 


Sziasztok!

Láttátok a Dunát? Hihetetlen milyen magasan van. Voltunk ma a SZIP-nél, megnézni az ár vízet, hát nem semmi, a Margit-sziget el akar merülni!

Norci: Ugyanazt akartam írni, mint Helena, szóval rendezd át a kiságyát, a játékokat. Dorkának is volt ilyen balos korszaka, aztán áttettem a kedvenc játékát a jobb oldalra és onnantól mindkét irányba nézelõdött.

Virág: én sem fogok állandóan porszívózni, eddig hetente 2-3-szor ment, szerintem ennyi elég, bár ma tényleg rendetlenség van. És férjem eddig egy szót sem szólt, úgy látszik a hosszú hétvége kedvezõ hatása!!! Ez a kis pihenés annyira kellett már, mivel mi nem nyaralunk ebben az évben.
Gratulálunk Ráhelnek! :-) Ügyes lány!

kellemes pihenést kívánunk
üdv
zsuzsiék
zsu26
 
 


Sziasztok!
Már megint késõn kerülök a gép elé,nagyon össze kell szedjem magam,hogy értelmesen irjak,mert már álmos,fáradt vagyok.A hét vendégeskedéssel telt,2 gyerkõc is itt volt pár napot.Ajsinak ma reggelre áttört a harmadik foga,de még 2 nagyon készülõdik,ennek megfelelõen az éjszakáink elég gyakran zürösek még mindig.
A mellgyulladásra kösz a tanácsokat,javult,most viszket belül a gyulladás helyén-hülye érzés.A baj csak az,tegnap Ajsit estefelé ugy kellett"letépnem "a cicirõl,nem akarta abbahagyni a szopit,gondolom ezzel csillapitja a fájdalmát,ugyhogy ma is durranásig van a cicim tejcsivel,ez most nagyon kellemetlen.A fejés nem igazán megy,nem tudom mivel csökkenthetném a tejtermelést.Borogatni borogatok,ez nem annyira vált be.Nappal meg a kisasszony nem szopizik olyan gyakran,hogy elfogyna ennyi tejcsi.Nem gondoltam volna hogy a tul sok tej miatt gyülik meg a bajom!Kép

Ugy látom,hogy a babák sebességre kapcsoltak fejlõdésben!Minden ügyeskedõ babának gratulálunk!Alig gyõzöm olvasni,ki mit tud!

Zsuzsi:ha jól emlékszem te kérdezted,hogy hogyan van anyakönyvezve Ajsi neve?Hát igy:Ajsa Soreya.Az Ajsa õsi magyar név,a másik kambodzsai,merthogy apukája onnan van.
Mi papir nélkül élünk együtt már 7 éve,a baba elõtt megpróbáltunk összeházasodni,de nem kaptunk meg valami papirt az engedélyezéshez.Most talán majd sikerül,de nem biztos.Ha igen,Ajsi lessz a koszoruslány!Kép
Soha nem féltem,hogy cserbenhagy minket,mert nem vagyunk házasok.Terveztük a babát,de õt is noszogatni kellett-most meg imádja az apaságot,és ha itthon van-ami nem jellemzõ,akkor nagyyyyyyyon házias.Imádom!

Megyek aludni,jó éjt mindenkinek!
Bea és a 8,5 hónapos Ajsi
bea
 


Sziasztok!

Ma voltunk Andiéknál. Nagyon jó volt, kár hogy ilyen messze laknak. Még egyszer köszi mindent! Kép

Nyaralóknak jó nyaralást, szerdán mi is követünk titeket Kép

Hétfõi tali érdekel valakit???

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Orommel latom, hogy mindenkinek milyen tokeletes a ferje! KépNalatok a papara vagy ratok hasonlitanak a babak?
Nalunk azt mondjak, hogy Dani annyira kikopott apja, hogy nalunk az apasag majdnem biztosabb mint az anyasag... Kép ;)

Koszonom a bizatatas, azert megnyugodtam egy kicsit a hozzaszolasokat olvasva mozgasfejlodes ugyben. Igazsag szerint mar en is meg voltam ijedve mielott megfordult volna, hogy miert nem teszi, allandoan probaltam forgatni, de ot egyaltalan nem erdekelte a dolog. Aztan egyszercsak (5 honaposan) teljesen magatol megfordult, par nap mulva vissza, azota meg igy kozlekedik. Szerintem most is az lehet a "gubanc" hogy a kissrac nagyon kenyelmes es mivel igy is el tud mindenhova jutni ami erdekli, akkor miert strapalja magat?! Mondjuk anno a forgas elkezdese utan megfogadtam, hogy tobbet nem fogok izgulni, mert o erzi amikor ujabb dolgokat akar kiprobalni de most megis megijedtem, hogy mar egy ideje nem tortenik semmi elorehaladas... de akkor most megnyugodtam, Koszonom a hozzaszolasokat megegyszer!

Kulonben Nalatok nem volt vagy nincs problema ugy 7-8 honap kornyeken a szoptatassal? Dani egyszeruen annyira kivancsi mindenre, hogy nem hajlando szopizni! Allandoan tekereg es bohockodik. Kép Mondjuk tunderi, de egyszeruen most mar egyaltalan nem tudom, hogy mennyi eleg neki. Mert sokszor hosszabb ido eltelte utan amikor szerintem tok ehes lehet akkor is par perc utan lejon, figyeli az apjat, a kutyat vagy velem huncutkodik es egyszeruen vege a szopinak. Ugyanigy az esti altatas is eleg nehezkes lett, mert eddig lefekudtem vele es o vagy szopi kozben elaludt, vagy ha lejott tudtam, hogy jollakott es a szobaban hagyva felholmalyban nezelodott majd elaludt (zene segitsegevel). Most meg legurul, hasra, vigyorog, probalja megfogni a cicit a kezevel, de abszolut nem akar enni... igy eleg nehezkes... de viszont annyira edes, hogy csak nevetek rajta... Kép Imadom! Kép

A nyaraloknak jo nyaralast! Mi az iden otthon jartunk, de mashova most nem megyunk.

Danimama
danimama
 
 


...meg egy dolog, utana tuzok aludni...
Ma Dani apjaval torteno jatek kozben spontan azt mondta, hogy "Apa". Ez annyira ertheto volt, hogy bar en hattal ultem nekik felkaptam a fejem es a ferjemmel egyutt neztunk dobbenten Danira. Mondjuk tok tuti, hogy veletlen volt (gondolom valahogy a "dadadada" atalakulasa miatt) de ferjem azota mennyekben jar, allandoan vigyorog es nem hajlando fel sem tetelezni a veletlent. Kép Igy ugy dontottem, hagyom ebben a hitben. Kép
Most mar eldugulok!
Sziasztok, Danimama
danimama
 
 


Sziasztok!

Andi, mi is jól éreztük magunkat! Tök édi volt Luca, ahogy fújta a gyertyát! Sajnálom, hogy sietnünk kellett, de nem biztos, hogy Editet még fogjuk látni, tudod? Az enneagramot el is felejtettük!
Cory, sikerült autóval visszajutnotok az állomásra? Balu aludt végül? Meddig maradtatok?

Ma megint úgy ébresztett Barni minket, hogy a fejünkre ugrált, húzta a hajunkat, harapdált... Csodás volt...

Danimama, hol laktok? Ezek szerint nem Mo-on?

Bea, milyen nyelven beszéltek? Ajsi kettös anyanyelvü lesz? Voltál már te is Kambodzsában? Az Angkor Vat (vagy Wat?) gyönyörü lehet!

Sziasztok,
Heni
Henke
 


Sziasztok!
Teljesen lemaradtam Kép Viszont a gyerekekkel nagyon jó itthon és emiatt kissé hanyagollak Titeket.
Minden új mozgáshoz, szóhoz, fejlõdéshez gratulálok!
Tomi news: kéz kézzel fogja a járóka léceit és térdenállva gagyorászik KépJa, és most már stabilan ül és nagyon élvezi a babakocsizást.
Ma éjjel bulizunk itt Telkiben, mert lesz tüzijáték is, elõtte meg délután hõlégballon, mûsor. Szóval tiszta világváros Kép
Ja, és már alig várom a szerdát, amikor lemegyünk 1 napra a Balcsira, ahol most a Dédi (férj nagymamája) nyaral. A lánaink ott maradnak vele az utolsó 4 napra, mi meg jövünk haza. Olyan jó lenne már fürdeni a Balcsiban !!!
Kellemest mindenkinek!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Henke: lesétáltunk a HÉV-ig. Lefele nem olyan gáz Kép Balu természetesen nem aludt Kép 6 körül indultunk, és fél 9-re már haza is értünk Kép

Ma voltunk a Várban a Mesterségek Ünnepén. Nagyon jó volt Kép Balut kendõben vittem, és nagyon tetszett neki is, nekem is (mégegyszer köszi Andi Kép). Visszafelé megnéztük az Erzsébet-híd alatt a Dunát, hát elég durva! Szerencsére úgy néz ki, minket elkerül az ár.

Ezekszerint a hétfõ senkit nem érdekel Kép

A jövõ heti és az azutánit valaki másra bízom, mert mi nem leszünk itthon. Pontosabban ha lesz, szeptember 2-án már tudok menni, csak szervezni nem.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Cory a Dunát mi is megnéztük, ráadás mi is voltunk a Mesterségesk Ünnepén, bár csak a Sikló aljánál. Vili végig aludta, aztán meg elmentünk Gödöllõre Vili dédimamájának a szülinapjára, aki istenien fõz Kép , imádom a töltött káposztáját is, de abból ezúttal sajna nem mertem enni Kép

A Duna meg tényleg gá, csináltunk a digit géppel egy csomo fotót is.

Norci
Norci
 


Sziasztok!

Akinek még nem köszöntem meg, ezúton köszi a szülinapi jókívánságokat!

Cory! Nagyon sajnálom, hogy ilyen messze lakunk, legközelebb mi megyünk Kép! Örülök, hogy tetszett nektek a kendõ! A Mesterségek Ünnepére mi is készülünk, de nem tudom, a férjem mikor ér haza. Még mindig nem tudok semmit a holnapi napról, legkésõbb reggel hívlak, ha tudunk menni.

Esetleg érdekel valakit egy tali a hét második felében? Mondjuk szerdán? (Cory, elvállaljam helyetted ideiglenesen a szervezést?)

Henke! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én estére elég hulla voltam az állandó gyerek utáni rohangálástól. A romokat elég gyorsan eltüntettem. Kép
Barni is nemsokára fújhatja a gyertyáját! Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Az elõbb azt kihagytam, hogy Vili tegnap éjjel este 3/4 9 -tõl reggel fél 7-ig aludt! Kép

Az árvízrõl még annyit, hogy azt néztük a férjemmel, hogy még kb. 30 cm és elönti a felsõ rakpartot is. Messziról meg úgy látszott, mintha úszna a parlament is.

Cory kendõbe Balut? Belefér még? És elbírod?

Norci
Norci
 


Sziasztok!

Andi: ha vállalod... Kép

Norci: muszáj elbírnom, mert még nem jön a saját lábán. Én a Mesterségek Ünnepére nem mertem babakocsival menni. Balu már elég nagy, ezért a babakocsi nem védi eléggé, és remek lenne neki a lábakat nézni. A kendõbe simán belefért, és nagyon kényelmes volt, pedig délután 2-kor indultunk, és 3/4 8-ra értünk haza. Közben csak egy fél órára vettük ki Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


SSsssiasztok!

Látom férj kérdés mindenkit felcsigázott! Ez azért jó mert ha mások "bántják" életem párját mûködni kezd az ösztön amivel szeretteinket védjük és átlehet gondolni hogy mi is a jó oldala ennek a házasságnak ami a három gyereken kívül összetart minket több mint tíz éve.
Bocsi de még nem olvastam mindenkit el mert nem volt gépem a férjem "az a gaz galád" vett nekem egy vadi új modern gépet és mire mindent feltettem rá meg otthonossá tettem beletelt némi idõbe.
A tökéletes férjekhez gratula! KépKépKép / Õszintén ám!/
A mi apunk is annak indult aztán rá jött ha nem segít és csinál meg dolgokat akkor is van valaki aki megcsinálja tehát nincs értelme házimelózni.
A baj gyökere a nevelésben van. A párom úgy nõt fel, hogy már hamar munkába állt, meg az apjának segített nem csekély fizikai munkával, viszont otthon az anyós pajti / bocsi utálom / semmire nem tanította meg. Étkezés után asztaltól felállunk és emésztünk ennyi! A széket nem rakjuk a helyére, esetleg az edényt a mosogatóba, ruci néhány szaltó után a széken vagy könyvespolcon landol stb.Ha ilyen az apa mit várjak el a gyerekektõl? Engem nem az zavar ha nem házimelózik, de legalább a sajátját rakná el.
Bocsi a panaszért ez nem az a topik de benneteket ismerlek.
A gyerekeit nagyon szereti azt hiszem ezt félre értettétek õ is játszik azért velük csak olyan mint egy nagy gyerek aki nem szereti ha rászólnak, valmit jobban tudnak nála!És pletykásabb mint egy vénasszony nála ha elugrik valahova órákba tellik, mert ezzel azzal találkozott és elbeszélgették az idõt. Ahelyett hogy hazajönne hozzánk.
Tegyük hozzá rengeteget dolgozik, napi 3-4 órát alszik sokszor, a srácoknak a csillagot is lehozná az égrõl, nem vagyunk gazdagok, de ha valamit szeretnének azt elõteremti nekik.18 évesek voltunk amikor összeházasodtunk azóta õ tart el minket. Csak hiányzik nekem is hogy valaki úgy óvjon meg, vigyázzon mint sokótokat!/ Na ez megint roppant magyaros volt./

Üdv. az újaknak!

Napsugár sem szeret ülni, eléggé bénán is megy neki mindjárt hasra vágja magát és mászik mindenfelé, valahogy az ülés még nem érdekli majdha egyedül is felül szerintem.
Viszont ha belém kapaszkodik ügyesen feláll, nem tudom mennyit segítem így õt ezért kéne egy járóka fából amibe bele tud kapaszkodni. Odamászik hozzám feltérdel a lábamon a kezemen és kinyújtja a lábacskáit.KépKépKép
Sajnos még mindíg köhög és már az orra is folyik, úgy nézem sosem gyógyulunk meg. A kis fiamnak meg az allargiája bújt elõ, vörös szem , dagadt és náthás orr, hát zajlik az élet nálunk.KépKép
Ma elvitték anyuék a fiukat Sümegre, "váraztak" egy kicsit, nagyon élvezték.Kép

Andi!

Olvastam jól sikerült az elsõ szülinapi buli, mi is kívánunk minden jót utólag is Lucának! Kép

Dzsili + Napsugár
dzsili
 
 


Az elõbb az Sssziasztok akart lenni, férre ment, meg már álmos is vagy!

A babaszobás manókra szavazok ám rendületlenül/ Az elõbb ez elmaradt /

Pussz: Dzsili
dzsili
 
 


Virág!

Hirtelen csak ledöbbentem, hogy már ilyen nagy a lánykád hogy mászik! Nagy-nagy gratula KépKépKépKép

Dzsili
dzsili
 
 


Dzsili,
na azért az én férjem sem tökéletes. Kép Egyik legkevésbé elviselhetõ dolga az idétlen humora. Néha rendesen égek vele... Mindig magyarázkodok, hogy a férjem azt nem úgy gondolta, hanem... Kép Egyébként tévedsz, ez az a topic. Nem csak azért vagyunk, hogy az örömünket megosszuk egyással, hanem a bánatunkat is. Sokunknak nincs is más, akinek elsírja a bánatát. Gratulációhoz mindenkinek köszönet, átadom Ráhelbabának.

Bea, örülök, hogy jobban vagy. Küldök majd egy sms-t, ha nem felejtem el. Kép Puszi:

Virág
Virág (fiore)
 


Danimama:mi már egy ideje kettesben szopizunk Ajsival a hálószobában,másként társaságban már nem megy,annyira kiváncsi.Még egyedül sem mindig zürmentes!

Henke:Igen,kétnyelvü lesz,én magyarul beszélek hozzá,a párom khmerül.Sajnos nem voltam Kambodzsában,nagggggyon sok pénz.A párom is 15 év alatt 2szer volt otthon,még a baba elõtt.

No,az én párom is a háziassága mellett azért messze van a tökéletességtõl!Persze tökéletes ember nincs is,csak szerelmes ember,nem?Kép

Virág:köszi
Bea és Ajsi
bea
 


Sziasztok!

Barni elaludt végre (két hatalmas kaka után), úgyhogy szusszanok!

Férj témához: az enyém tökéletes, de csak nekem! Más nem biztos, hogy el tudná viselni hosszútávon! Na de ezért az én férjem! Kép Néha nekem is nehéz, ö nem a humorával éget, hanem az indiszkréciójával, meg a modorával. Ha bokán rúgom, akkor meg megkérdezi, miért rúgtam meg! Kép Na de legalább megkérdez olyan dolgokat is másoktól (persze itt barátokra, családra gondolok), amiket senki nem mer, mégis mindenki kíváncsi rájuk...

Ö sem házitündér, de vannak dolgok, amiket automatikusan megcsinál: autó kitakarítása, fünyírás, kutyák, szemét... Kezdettöl ö pelenkázza Barnit és ö is fürdeti, ha itthon van. Úgy néz rá a fiam, mint egy istenségre. Kép

Az egyik legfontosabb szerintem egy házasságban az, hogy a felek mindenben kiálljanak egymás mellett, nem bólogató János módjára, hanem TÁRSként. Ne ellenségei legyenek a másiknak (aki pl társaságban meghazudtolja), hanem hátvédei. És ha ez rendben, akkor részletkérdés, mosogat-e a férj, vagy nem! Kép
Andrisom nem, de a tejbegríze és a bundás kenyere verhetetlen! Kép
Lányok, lassan viszont átnevezhetnénk ezt a topicot a "... gyerekek APUKÁI"-ra! Kép

Na még egy sztori, ha már itt tartunk: még anyósommal laktunk, mi az emeleten, ö a földszinten. Egy szombat reggel megkértem Andrist, hogy most kivételesen ö menjen le finom reggelit csinálni nekünk. Erre ö letelefonált az anyukájának, hogy csináljon nekünk reggelit! És anyósom csinált. KépKépKép

Mindenkinek hogy begyorsult a fejlödése! Ráhel is egy kis manó volt nemrég, akinek tartani kellett a fejét!

Mennem kell, vár a házimunka! Pedig tudnék még írni... Kép

Sziasztok! További szép napot.
Nem lesz tüzijáték. Kép

Puszi, Heni
gesztenye
 
 


Sziasztok!

Bea: jó kis név az Ajsa! Az biztos hogy nem mindennapi, de nem is gondoltam volna, hogy magyar. Benne van az utónévkönyvben? Tetszik!

Norci: én is örülnék neki, ha a Boby végigaludná az éjszakát, már lassan 5 hónapos!

Heni: ugye milyen gyorsan megnõnek! Tegnap láttam egy kéthetes manót és olyan nagyon pici volt! Pedig a Boby még nála is kissebb volt 40 dkg-al. Nem is emlékszem rá!

Pusz
Helena
helena
 


Sziasztok lányok!

Most találtam csak rá erre a topikra és nagyon örütem! Máté fiam holnap lesz egy éves és klassz, hogy itt sok hasonló korú gyerkõc anyukája (apukája?) oszthatja meg a tapasztalatát! Máté nálunk a második baba, van egy 4,5 éves gyönyörû fürtös nõvére, Judit. Járni most tanul jó étvágyú, nyugodt fiú. Éjszaka 9-tõl reggel 7-ig alszik 5 hónapos korától.
Egyenlõre ennyit, majd írok még!

Sziasztok és boldog szülinapot mindenkinek akinek mostanában volt vagy lesz a nagy alkalom!!

AAndi
AAndi
 


Sziasztok!

AAndi: üdv itt! Kép Boldog szülinapot Máténak! Kép

Mi holnap délelõtt elutazunk, és legközelebb csak augusztus 31-én leszek. Legyetek jók addig is Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szia AAndi! Üdv itt! A többiek nagyon eltüntek, mindenki nyaral még gyorsan egyet. Kép
Boldog szülinapot Máténak! Hogyan ünneplitek? Judit hogyan fogadta a kistestvért? Az én fiam, Barnabás holnaphoz egy hónapra lesz 1 éves! Iszonyú gyorsan eltelt!
Az alvással nagy mázlisták vagytok, igaz Bai is alszik éjjel 10-12 órát, de cicin...

Helena! Tök jó becézése Ábelnak az, hogy Boby! Nekem is tetszett ez a név, és az Áron is.

Danimama! Mostmár láttam ám, hogy Kanadában éltek! Ott hol, milyen nyelvterületen? Mikor mentetek ki? Dani ott született? Milyen volt?

Sztike! Megértem, hogy hiányzott a tanítás, én is így volnék vele. Egy jó franciatanár rám is rámférne, már évek óta küzdök vele, akkor jól megy, ha tanít valaki, aztán mindent elfelejtek...

Képzeljétek, Barni tud
1. halló, hallózni,
2. két kézzel tapsolni,
3. pápát integetni,
és ha imponálni akar, akkor mindezt bemutatja. Kép Meg kell zabálni.
Ja, és ma rátette az üvegre a tetejét, illetve összerakott 2 nagy Lego kockát.
Most kidölt, voltunk a Várban és a Margitszigeten.

Cory: jó nyaralást nektek! Üdvözlet a vízilónak! Kép

Puszi:
Heni+Andrisapu+Barnika
gesztenye
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?