Új privát üzeneted érkezett!

Unique!
Nincs igazán tűnetem a pocakotm itt ott nyilal kb. ennyi meg a mellem feszül de ez már a transzfer után egy héttel kezdődött. Mondjuk ez a nyilalás elég ilyesztő is tud lenni, de mindig megnyugszom mert eszembe juttok ti hogy ti is állandóan ezt éreztétek. :)

Talán mostmár normalizálódik a helyzet és a kicsi ezért aludt ma sokat ptólja az eddigieket. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Norka,

Jajjaj, sorstársam.....annyira át tudom érezni a kínlódásod, de hidd el, el fog múlni és lesz még ez jobb is !! Hát a fuldoklós sztori nem semmi, szerencse hogy volt lélekjelenléted....engem a mi első vasárnapunkra emlékeztetett :(
A szoptanítról én is olvastam sokat, de úgy gondoltam ennyit nekem nem ér meg (mármint fáradságot, kínlódást), lehet hogy önző vagyok, de tudom hogy annyi gyerek felnő csak tápszeren is, nekem meg csak 20% tápszer kell, a többi saját.....viszont nyugodt vagyok, nem kínzom magam (már) és talán igy van több tejci is....emlékszel én is mennyit kínlódtam, az összes szoptatásos topikot kiolvastam, meg az lll oldalakat, meg a suttogót, de a végén úgyis mindenkinek magának kell kialakítania a saját módszerét, rendszerét.......
Hát remélem te is megtalálod azt, ami nektek segít, és lassan megnyugszol majd....
Persze azért nekem is a mai napig vannak nehéz napjaim, de őszintén szólva ha nagyon kimerültnek érzem magam, inkább a tápszer mint a teljes kiborulás....szóval kitartás....

Unique,
Ma mi is rengeteget aludtunk :):):) Végre tudtam vasalni is !!

Zsebi,
Pihenj sokat, de azért ha már elmúlik ez az őrült meleg, szerintem érdemes kicsit sétálni is menni :) Meddig leszel otthon, 12. hétig ? A melóhelyen bejelentetted már ? (ez hülye kérdés, gondolom még nem szóltál) Vagy álürüggyel vagy kiírva ?

Már csak 2 hét :):):):)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Renóca : Istenem, Mikus olyan édes kisfiú ! Csak úgy árad a szeméből a boldogság és a huncutság ! Örülök, hogy ilyen jól vagytok és kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen egymásban !!

Unique, Melcsi : gyönyörűek a csajok, hát én bizony egész nap csak puszilgatnám, csipkedném őket :lol:

Zsebikém : persze, ezek a szúrkálódások teljesen normálisak, nemsokára mérséklődni fog, akkor majd jön a cicinövés, pocinövés, pocifájás, stb, stb. Csodálatos állapot, meglátod mennyire élvezni fogod :wink:
Ha teheted, ne is menj vissza dolgozni...

Farkasok Judit : mint a macskák, mi mindig talpra esünk és utána felállunk, megyünk tovább és addig küzdünk, míg el nem érjük a célunkat. Remélem és hiszem, hogy ősszel mindkettőnk végre eléri ezt a célt... :wink: Puszillak !!

Kriszta : Máté már igazi nagyfiú lehet, majd meglesem a képeket én is ! Örülök, hogy helyreállt a szopi körüli béke ! Ugye nem hiányzik a munka/hely ? :lol:
mniki
 
 

 
 

Niki!
Ide írok és nagyon nagoyn remélem hogy olvasod is majd még ma!

Nagyon nagyon sok boldog születénapot kívánok és tiszta szívemből szeretném hogy végre neked is teljesüljön az álmod.

Kép

Remélem nem bánt a kérdés, de szeretném megkérdezni hogy most akkor szedet tovább az Adimetet vagy hogy mit tesztek most?

Kriszta!
Mátéról képet szeretnék. :)
Nem csodálom hogy a kicsik is alszanak ebbe a klasz hűvős időben nekem is nagoyn jól megy. :)

Kriszta, Niki!
Nem nem valószínű hogy vissza megyek dolgozni. A munkahelyemen valamilyen szinten van rá lehetőség így miért ne éljek vele, úgy gondolom túl sokat küózdöttünk már ezért a babáért hogy ennyit megengedhessek magamnak.
VAn aki tudja a munkahelyemen főnököm, de a többség csak sejti a kolléganőm beszámolója alapján. Egyenlőre csak a családban mondtuk el, semmit nem akarok elkiabálni.
Ma már reggel is éreztem a pocakomat, remélem tényleg nincs semmi baj, olyan idegesítő.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Timi!
Annyiszor akartam már tőled kérdezni hogy hányadikak vagytok a sorban vagy most mit lehet tudni?
Babakelengyék gyűlnek szépen?
Már olyan jó lenne vége lenne a várandós időszakodnak. Annyira szorítok neked is.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi : ne idegeskedj, nincs semmi baj ! Nekem az első két hétben szabályos mensis görcseim voltak és ezzel nem voltam egyedül !!!
Tudom, hogy most nehéz, de gondolj arra, ez még csak a kezdet, 30 akárhány hetesen még vissza fogod sírni ezt a "gondtalan" állapotot :wink:
Jól teszed, ha otthon maradsz. Az első három hónapban sokat számít, hogy pihenj, utána meg már úgy sem lesz kedved dolgozni. 8) Varrjál inkább szépeket ! és élvezd a várandósságod minden pillanatát !!! Puszi

Norka : nem megy el a pü-m, tegnap óta próbálkozok :evil:
mniki
 
 


Sziasztok,

köszönöm az együttérzést. Most megint csak gyorsan, mert mindjárt jön Bogi dédije meg nagyija.. :lol:

Kriszta, nektek még érdemes beszerezni a Medela-tól a Haberman cumisüveget. Tegnap vettük meg, el vagyok ájulva. Szelepes, szabályzós, speciális cumirésszel (nem is cumi, inkább a tehén mellbimbójára emlékeztet), svájci gyártmány, 3 fokozatú sebességre állítható, több helyen is meg lehet venni Pesten is (www.medela.hu). Ha még Máté nem "öreg" hozzá... :lol: Nincs ezzel levegőnyelés, kevesebb a csuklás, ugyanúgy meg kell dolgozni vele a kajáért, de ha már fáradt a baba, akkor könnyíteni lehet a folyásán. Szerintem azért remek, mert a szopireflexeket folyamatosan edzésben tartja, és ezáltal a baba a tényleges szopizáskor is egyre hatékonyabban dolgozik a mellen, így a tej is több.
Többi kismaminak is ajánlom, már jó előre!!!

Egyébként igaz, ha nyugodtabb az ember, több a teje, nekem ma már feszültségmentesítő fejést kellett csinálni, mert eláztattam a pólómat... :oops:

Zsebi, gondolom számolod a napokat! Én már miattad is tűkön ülök, nagyon kíváncsi vagyok, hányan vannak bent! Tesztelgettél azóta, csak a látvány miatt? :lol:

pusz Norka

ui: jön az öcsém is, aki hobbifotós, és hétvégén tök jó képeket fel tudok most már tenni!
Vendég
 


Niki, megkaptam vagy 20-at tőled! Majd válaszolok most megjöttek! :lol:

pusz
Vendég
 


Norka : hmm, frankó ez a pü rendszer :x
Bogiról várjuk a sztárfotókat !!
Hú, nagyon klassz, hogy így bevált a cumisüveg, meglátod sokáig fog Bogika szopizni !!!

Zsebi : annyira tetszik a zebrás Zsebi aláírás, jófej ez a zebra :wink:
Visszatérve a kérdésedre, szedem az Adimetet, újra teljes adagban és úgy tervezzük :D két ciklust várunk meg, utána már rászabadítjuk a kiskatonákat a petécskémre :wink:
mniki
 
 


Nori!
És ez a cumi mennyibe kerül? Bár minden pénzt megér az hogy a babáknak jó legyen. Csak mindig felháborodokmikor a jó dolgokat tök drágán adják.

A képekre már nagyon be vagyok izgulva alig várom. Aztán nemcsak egyet fogsz feltenni remélem. :)

Hát én is nayon kíváncsi vagyok hogy hányan vagyok de még azért az messze van szóval még nem kattantam rá annyira tudom hogy várnom kell.
Tesztelni nem teszteltem csak össz vissz kettőt igazából nem megyek olyan helyr ahol lehet tezstet kapni különben már biztos kísértésbe estem volna. :)

Niki!
Miért amikor babás lettél akkor sem lehet rögtön abba hagyni az Adimet szedését.
Nekem is tetszett a zebra ezt még akkor kreáltam magamnak amikor még a negyediknek neki sem vágtunk.

Hogy ünnepeltétek a szülinapodat?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Szorgosan gyűjtöm a rucikat. Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor rá is adhatom vkire. Ha megyek boltba, mindig megnézem a babaruhákat. Már cumisüvegem is van.
Remélem, érzi a kisbabánk vhol, hogy már nagyon várjuk. A babyhordozóba beletettünk egy macit, hogy ne legyen üres.

Még nem kérdeztem Gabikát az új sorszámról. Gondolom, vmennyit haladtunk megint.

Ez a várandós időszak lelkileg nagyon megterhelő. Most egy kicsit a padlón vagyok. De sebaj. Jövőhéten megyünk (kedd -vasárnap)Badacsonylábdihegyre, ott majd feltöltődöm egy kicsit.


Izgulok ám érted, de nagyon. Vigyázz a kis lakódra/idra. Pihenj ezerrel!

Timi
latimi
 
 


Timi!
Elhizsem hogy nehéz ez az időszak, de már én is elhsizem amit eddig soha hogy amikor megtörténik a csoda az ember minden addigi fájdalmát várakozását elfelejti és már neked sincs messze.

Ti csak újszülöttet kértetek vagy kicsit nagyobbat is?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Úgy írtuk be, hogy 0-tól 6 hónapos korig. Persze leginkább újszülöttet szeretnénk. Jó lenne, ha mi hozhatnánk haza a kórházból.

Bízom benne, hogy már csak pár hónapot kell várni. Júl. 16-án lesz 7 hónapja, hogy bejelentkeztünk a gólyahírhez.

Azért én hiszek a csodákban, hátha egyszer nekünk is lesz saját babánk. Érted, biológiailag. Az öribaba is saját lesz. Na, ezt jól megmondtam.

Timi
latimi
 
 


Timi!
Ma felhívtuk Gabikát, a 106-ok voltunk, most újra mentünk a lista végére, lesz ami lesz alapon. Akkor már ti sem vagytok messze! Meg is döbbentem a sorszámunkon... ebből tavaszra már baba lett volna! :shock: Úgyhogy ne keseredj el, halad ez a sor!

A Haberman etető 6.800 Ft, de úgy vagyok vele, hogy bár többszöröse egy Avent cumisüvegnek, ezzel legalább nemhogy elfelejt megtanulni szopizni a baba, hanem folyamatosan edzésben van, és ami fő: biztonságos!! Ugyebár én már nem kívánok ezzel többet játszani a történtek után... :(

Ma már látszott amúgy a hatás, egész jó mennyiségeket szopott ki Bogi! Abszolút csakis a cumizavar rovására tudom írni azt is, hogy nem volt hajlandó rendesen szopizni! Így viszont a cumizavar lassan a múlté...

Na csatolok két fotót, aztán hétfőn lesz egy szenzációs 4 generációs kép is: dédi, nagyi, anya, Bogi. :lol:

Kép

Kép

pusz Norka
Vendég
 


Nori!
Tüneményes a kicsi lányotok. :)
Nem is drága a cumi én így gondolatba többre gondoltam ennyit mindenképp megér a biztosnág.
Ti csak újszülöttet szeretnétek vagy neketek is van tól-ig határ?

Timi!
Miért ne sikerülthetne spontán is egy baba. Rengeteg ilyen történtetet lehet hallani hogy öribaba aztán jön a saját.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Norka,

Köszönöm, olvastam a Habermannt a suttogóban, bár nem is gondoltam hogy azt itt is lehet kapni.... Azt hiszem Máté már "öreg" hozzá, na jó, én vagyok "öreg"...vagyis nekem már jó igy ahogy most vagyunk...nem érzem hogy Máténak gondja lenne a szopival....szerintem nekem a mennyiség nem azért kevés mert ő nem jól szopik, ellenkezőleg, ő farkasétvágyú..... de nagyon örülök hogy nektek bevált és már minden rendben :):):):)

Niki,

Boldog Szülinapot !!!!! Remélem jól telt, és a következőn már épp szülni fogsz :):):) Úgy tűnik tényleg talpra estél és már fel is álltál :):):) ez nagyon jóóóóóó

Zsebi,

Üdv az aggódó kismamik körében :):) Most azon aggódsz miért fájdogál a pocid, aztán azon mikor lesz az UH, aztán hogy mennyit nő, milyen lesz az AFP.....és a sor végeláthatatlan :):):):) kezdj el hozzászokni !!

Süni-Renóca,
Tegnap el is felejtettem gratulálni Miklóskához, tényleg olyan tüneményes a képeken....sugárzik róla hogy a legjobb helyre került !

Latimi,
Hú, már a hetedik hónapban vagytok ?? Akkor mindjárt itt a szülés :):) Meglátod, karácsonyra már biztos hárman lesztek :):):)


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Renóca!
Már nagyon vártuk Miklóska sztárfotóit, de megérte!
Tüneményes egy klyök lehet!
Már most elkezdtük tervezgetni a jövő évet, lehet, hogy akörnyéketekre megyünk nyaralni (idén csak az álmodozás marad) és akkor majd jól meglessük élőben is!

Norka!
Örülök, hogy bevált a cumi.
Azért remélem, hogy nem lesz rá szükség hónapokig és Bogika rákap a cicire rendesen.
Ugye azért ciciztek is? Üvegből is lefejt tejcsit kap?
Az első pár napban nekem is megfordult a fejemben, hogy Olivérrel nem küzdünk a cicn, hanem mindig lefejem neki. Ő sokkal ügyetlenebb volt.
De ikrek mellett folyton fejni... hát, nem tudom kinek van erre ideje.
Most már örülök, hogy akkor nem hagytam annyiban!

Bogika tündéri!!!!!!!

Zsebi!
Veled együtt izgulok! És drukkolok, hogy ketten legyenek!
A hcg szinted alapján a hármasfogat is benne van a pakliban, de a babók és a Te érdekedben is inkább a kettőnek drukkolok.
Ez most bunkóságnak tünhet, de tudom miről beszélek!
Hajrá Zsebibabák!!!!

Timi!
Most már engem is nagyon izgat, hogy hol vagytok a sorban!
Kitartás!!!!! Haladtok és ez a lényeg!

Képzeljétek két házzal mellettünk lakik egy 5 hónapos fiú ikerpár!
Múltkor találkoztunk velük séta közben és jól megnéztük egymást. Aztán csatlakozott még két szóló baba is.
Szóval igazi dugó volt a járdán!
Hát azok a fiúk kisebbek voltak mint a mi Olivérünk, aki 1 kilóval a tesója mögött "kullog".
Nagyon furi volt látni, hogy majdnem kétszer annyi idősek és olyan picik!
Hát, nincs két egyforma baba!!!
Pusza

Kép
stella9
 
 


Kriszta!
Tudom én hogy mindig lesz miért izgulni. Épp számoltam hogy a 11. hetet fogom taposni amikorra már van időpontotm Krizshoz akkor ő fogja mérni a tartkórejdőt?
Fénykép?????????????????????????

Stella!
Egyáltalán nem vagy bunkó én is két babát szeretnék egyszerre maximum nagyon veszélyesnek tartom a hármtat. Arról nem is beszélve ha éppen egészségesen meg is születnek utána ellátni már egyáltalán nem tudonám de kimozdulni sem a hetedikről az még kettővel is művészet nagyon kicsi a liftünk.
Fénykép??????????????????????????????????

Mókás lehet ahogy annyi baba elindul sétálni, na de majd mikor már mind a lábán fog szaladgálni eg egész játszótér kell majd nektek. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
tarkóredőt nekem mért a saját dokim a 11. héten, majd az uts. UHn a kaáliban a 12.en :D és még a 4Dn is voltunk a 13.on, ott is megnézték :D
de a kaáliban Krizsa doki mindig megnézi.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!
Olyan jó hogy vagytok. :)
Mi lenne nélkületek.

Orsi!
Igen én is úgy gondotlam, hogy a saját dokim is megnézi majd, csak tudod megy a tirpódás, de szerintem ha tényleg ketten vannak akkor marad a SOTE II.
Még a Szabolcs utcával koketálok, de ott meg orvost nem tudok aki jó. És sajnos Krizsával majd csak augusztusban találkozunk és addig jó lenne választani. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
ahol még van PIC:
Söpf-Mérei
Szabolcs utca
SOTE I.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!

Segítstetek nekem amikor múlt hét pénteken véreztem utána szombatonmár csak ilyen barnás jött ami olyan mondjuk mint amikor érnek a tüszők az a nyák csak éppen hogy barna színű, erre ma is jött ilyen nyákos valami ez szerintetek tényleg lehet az utrotól? Tanácstalan vagyok és Krizsa már nincs.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Csak átfutni volt időm az előzményeket, Andorral együtt jöttünk be netezni.

Zsebike,
nagy-nagy gratula, vigyázz magatokra :D

Süni,
nagyon helyes kispasi Miklóska, és tényleg nagyon boldognak látszik. Van is rá oka :D

Mniki,
sajnálom, ami veled történt és nagyon remélem, hogy a következő alkalommal már csak a szülés lesz a megrázkódtatás.

Judit,
hát ez van, majdcsak meggyógyul Andor gyerek is előbb-utóbb. És hát ez az augusztusi időpont elég jónak mondható, 3-4 hónap a profnál a várakozási idő. Peti ingázik minden nap, de 2 hét múlva néhány nap szabi is becsúszik. Elutazunk Pécsre 2napra koncertre, édes kettesben, Andor pedig majd gyűri a nagyiékat :lol:
Postacímet küldöm sms-ben, de ne levelet küldjetek, hanem gyertek, gyertek...

Timi,
ti mikor jöttök?

Na megyek, mert a fiúk már türelmetlenek.

Bocsi, ha valaki kimaradt, de nem sok időm van olvasni.

Mindenkit puszilunk:
Lara family

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebikém! Nyugi!
Elenyésző barna teljesen normális. Ne aggódj!
Én azért felvenném a kapcsolatot egy másik nőgyógyásszal is aki helyettesítheti Krizsa dokikánkat. Olyan megnyugtató ha egy orvos szájából hallja az ember hogy: nyugodjon meg teljesen normális! :)

Puszi: Zsu!
bzsuska
 
 


Zsu!
Nagyon nagyonaranyos vagy hogy írtál és nyugtatsz. :)
Holnap lehet telefonálok aztán meglátjuk. Saját orovst Kaálin kívül most keresgélek, de nem egyszerű na meg nekem attól függ hányan vagyunk mert ha egy babával kell nőgyogyt keresni akkor maradok az eredeti dokimnál kettővel csak azért nem mert abba a kórházba nincs koraszülött ellátás.

Hogy vagy? Terveztek esetleg egy nyaralást a nyárra hogy a lelketeknek jobb legyen? Kép

Lara!
Most figyelem csak hogy Andorral mi a helyzet, szegény, de bízom benne hogy hamarosan rendeződik a dolog.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara!

4-től 9-ig Badacsonylábdihegyen leszünk. Amikor hazajövünk, megbeszélünk egy időpontot.

Már várom a talit.

Jó bulizást!

Andornak , a kis hősnek, küldöm a gyógypuszikat.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok,


Zsebike,
Hogy lehet hogy csak a 11. héten lesz neked UH a kaáliban ?? Nekem 2 hetente volt, 6. hét, 8.hét, aztán el is engedtek...ha Krizsa doki nincs is, valakihez én bejelentkeznék a helyedben, Kovács doki vagy Kováts doktornő biztos van...csak megnyugtatóbb látni hogy ott vannak, nem ? Tarkóredőt nekem a 12. héten már a saját dokim mért.....
Drukkolok hogy annyian legyenek, amennyit te szeretnél :):):)

Fényképek jönnek, csak kicsit sűrű az életünk, Zolinak is többször kell dolgoznia, de talán holnap teszünk fel újakat :)


Tegnap olyan húzós napunk volt (keresztfiaméknál voltunk látogatóban, 100 km, oda-vissza egy nap alatt, plusz apósoméknál László nap) hogy ma majdnem egész nap alszik Máté fiam....nem is baj, én meg olyan fejfájós vagyok.....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Snori,
Megnyugtató, hogy bevált a cumi, már be is tettem a meg-kell-vennem listába, az ember sose tudhatja. Bogin nem látszik hogy bármiben is hiányt szenvedne. Végre egy papás kép!
Te hogy vagy? gátsebed gyógyulgat?

Timi,
Hidd jó lesz a peca, ma én is halat sütöttem -fogas-, ezt a típust legalább Krisz is megeszi. Gratula a vizsgákhoz. Ne félj hamarosan hívnak, nézd csak meg Sünit, ő is hirtelen szült! Imi hogy van? Nincs valami egyszerűbb nevű pecahely, mindig rájövök, hogy alig ismerem kis hazánkat.

Kriszta,
Mindjárt letelik a fűző- állandóan elfelejtem a rendes nevét, még jó hogy nekem is volt-. Fejfájás az időtől volt, vagy egyéb okai, szimpla Zoli hiány.

Zsebeském,
Nyugodj meg! Minden rendben lesz, nem kell a mi rémségeinkre gondolni, simán menni fog az egész terhesség, ne aggódj. Nekem borzalmas cicifájásom volt, de a babócákért mindent. Ati hogy van?

Orsi,
Már leköltöztetek? Fiúk hogy viselik a klímaváltást?

Niki,
nekünk letelt a 3 hét pihi, már próbálkoztunk a szexivel is, de ez a megszakításos dolog kész agyrém, baromira kívánom apát, az első az egy érzelmi megkönnyebbülés volt, a másodiknál azért előjött belőlünk az állat. Kedden megyek vissza kontrollra, meg közben megjött a szövettani eredmény, sőt még vért is vesznek, gondolom ez utóbbit a magas HCG miatt, a szövettani remélem jó lesz, mert más sem hiányzik csak valami defekt. Amúgy hogy vagy? Ja van egy teljesen felbontatlan ADimet dobozom, eredeti áron a tiéd lehet, mert egyenlőre úgy sem szedem.

Megvolt az Aviva tanfolyam, majd írok, de közben sikerült valami kórságot összeszednem, fejfájás, orrmány-fújás, és csak szenvedek.

FArkasok J
farkasok
 
 


Kriszta!
Hát most úgy van hogy 12-én megyek uh-ra utána Krizsa magánhoz írt be augusztus elejére de aki 12-én csinálja azuh-t az biztos ad közte valamikorre időpontot de azt Krizsával nem egyeztettük.

Biztos a frontok miatt fáj a fejed. Nem is csoda ilyen kis babóval ekkor autat megtenni, ráadásul egy nap alatt.

Judit!
Köszönöm szépen jól van Attila, örül, bár ő talán még nálam is jobban parázik. Én valahogy úgy vagyok vele hogy oly rég vártam ezt a pillanatot igyekszem alapjárton nyugiban lenni, de amikor jönnek ilyen olyan dolgok akkor azért megingok.

A cicifájást ne is modn már a transzfermásodik hetétől csak nő a mellem és úgy fáj hogy alig bírok hogy elhelyezkedni. Reggel kicsit jobb estére meg jól bedurrannak. Hát ez van bármilyen fájdalmat elviselek csak minden legyen rendben.

Jó nem gomdol az ember másik bajára hogy vele is megtörténhet csak mostanábak kicsit sok emberrel történt meg hasonló mint veletek és engem ez mindig megvisel nem csak most hogy tudom min mehetnek keresztül az emberek hanem akkor is mikor mi még csak várakoztunk.

HOgyhogy nem szeded az Adimetet?
Aviva torna várom a beszámolót. Remélem használ és amint lehet összejön a kis farkas.

Krisztián hogy van? Nyaralás?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Judit!

Tegnap vettünk egy olyan térképet, amin rajta van ez a helység.
Majd lefényképezzük ezt a térképet, és elküldöm email-ben. (ezt csak a jövő hétre ígérem).

Mi nagyon szeretjük a halat. Bízom benne, hogy a faházban a hűtő fagyasztója méretes, így sok halat le tudok fagyasztani. (gyorsan el is fog fogyni a hal, nagy a család)
Sajna eddig nem volt túl jó az idő - kivéve a múlt hetet- és nem ettek a halak. Na de majd most.

Amire elérkezik, hogy legyen kisbabánk, idegileg öszeomlom.

Imi, köszönöm szépen jól van. Intézi a fontos ügyeit, délután meg megy suliba. Így megint a pakolás terén minden rám marad.

Nagyon szurkolok nektek. :lol:


Zsebike!

Olyan áldott állapotban vagy, hogy csuda. A lurkók meg biztosan jó helyen vannak. :lol:
Úgyhogy ne agyalj! Te csak pihenj, hallgass kellemes zenét, olvasgass - arra úgy sem lesz majd időd a szülés után.

Timi
latimi
 
 


Jó reggelt !

Judit : az Adimetet örömmel átveszem, legalább annyival később kell a körzetimhez menni. Írok pü-t címmel stb. :wink:
Hú, nekünk elvileg 2 hétig nem lehetett szex, fürdés. Ez jó nagy kitolás, pont olyankor, amikor az ember erre vágyik, nem ?
Az Aviva könyv megvan nekem, de igazából nem használom, a tanfolyamot is el akartam végezni. Lusta disznó vagyok...
No,de van nekem Adimetem, az csinál pé-t (remélem :evil: )

Zsebi : nem tudom neked előzőleg volt-e hasonló problémád, de többektől hallottam, hogy az utro kimarta a nyh-t és attól is lehetett egy kis barnázás.
Az Adimetet a 10. hétig el kellett, fokozatosan hagynom, már csak 1 szemet szedtem, ezért írtam, hogy újból indul a dolog..
Veled NEM fog történni semmi más, minthogy 8 hónap múlva egészséges, gyönyörű kis babá(k)nak adsz életet :!:

Latimi : fú, Norka infója alapján már nagyon közel lehettek a célhoz. Annyira jó lesz hallani, amikor megérkezik a gólya hozzátok is :wink: Kitartás !

Lara : jól hangzik a pihenés :lol: édeskettesben..

Norka : nagyon fejlett Bogi baba, hát hallod, meg kell mondjam, látszik rajta, hogy igazi csoda-szerelemgyerek :wink:
szép kerek pofija van, az ujjacskái is olyan édesek !! Nem bírom ki "ömlengés" nélkül, mindig elolvadok az ilyen képektől.. :D
Éjszakáitok hogy telnek ?

Köszönöm a szülinapi köszöntést ! Pénteken vacsorázni voltunk, fantasztikusan éreztük magunkat, szombaton pedig egy jó kis László napi buliban, ahol annyit táncoltam, hogy izomlázam lett :lol:
mniki
 
 


Timi!
Jól van nem parázok.

Niki!
Nekem még ilyen soha nem volt bár ilyen sokáig még soha nem is szedtem, de Krizsa is ezt mondta hogy itt van a kutya elásva.
Örülök hogy jól ünnepeltetek és hogy az egész hétvége jól sikerült.
Miért ebből az Adimetből hányat kell szedned egy nap?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Mult csütörtökön irtam 1 hosszut, de áramszünet lett a vihar miatt és elszállt :x
Renoca!
Miklóskád gyönyörü, látszik a képeken, milyen elégedett a sorsával! Viszont elszörnyedve olvastam, milyen soványan került Hozzátok! Ebből mára már nem látszik semmi! A soraidból árad a boldogság, légyszives irj gyakrabban, hogy fejlődik a pici fiad. Gratulálok Hozzá!
Norka!
A lélekjelenléted nem volt semmi! De biztos hogy a cumi okozta? Gondolom Bogi már rég elfelejtette, és mostmár az uj cumival Te is megnyugszol.
Unique!
Az uszás a Pataki cukitól kb. fél percre van kocsival Érd felé. Kérnek igazolást hogy a bébi egészséges ( szülőtől persze nem kell), 3 hónapos kortól lehet vinni. Pörike imádja, boldog mikor meglátja a vizet, és már jól rugja a lábával Magát. Merülünk is, és halad a vizben olyankor.
Kérdezted a napirendünket. Mostanában változó. Annyi a biztos pont, hogy kb. 3 órát bir ébren lenni, aztán kiterül. Nagyjából 7-8 óra körül kel, este pedig a Barátok közt előtt elbucsuzunk egymástól. Az éjszakák csöndben telnek, és a nappalok sem sirással. Annyi dolga van most, hogy már mászik, hogy nincs ideje sirni. Egész nap járja a lakást, bekukkant néhány könnyen kihuzható fiókba, kipakolgat ezt-azt, és próbálja felhuzni Magát. Két kézzel belekapaszkodik pl. a fiókfogantyuba, és felhuzza térdre Magát. Nagyon ügyes. Imádja a zsinórokat, a multkor felette álltam, szedtem össze a plédeket kint a földről, hát a térdnadrágom zsinórját nem kihuzta a kis ügyes!?
Szóval ne aggódj, a sirdogálás lassan elmulik, amint kezdi felfedezni a világot. Nálunk bevált, hogyha sirdogált, betettem a hordozóba és vittem magammal mindenhová, még a WC-re is. Együtt főztünk, teregettünk sokszor, Ő már mindent tud a háztartásról. Közben, mig dolgoztam, énekeltem Neki, mivel énekkarba járnék, bő a repertoár.A nőcike mára igen müértő lett, imádja ha énekelünk, sőt mintha próbálkozna Ő is, azt mondja néha, hogy lalala.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok,

Apa tett föl újabb képeket (bár az én kedvenc mosolygósaimat nem tette fel, merthogy ott látszik a kengyel.... na mindegy, majd ebben a hónapban már szinte minden kép kengyel nélküli lesz :):):)
Ja, a cim még mindig http://tzo.fw.hu

Judit,
Kengyelnek hívják, és még 9 nap :):):):):)
Csak bátran és ügyesen az apával való összeugrással, sok kis farkast szeretnék már dögönyözni !!! Biztos minden frankó lesz a szövettannal !

Zsebike,
Aha, akkor jó, 12 -e már csak 8 nap :):) Drukkolok hogy szép(ek) legyenek a kis manó(k) Igaz hogy mostanában egy kicsit sok rémtörténet jutott a Kaális topikba, de ezek után már nem jöhet több rossz, csak csupa jó hír !!!! Ugyhogy sok pihi és séta ebben a szép időben, és várjuk izgatottan az UH képet :)

Melcsi,
Klassz lehet az úszás....Pöri nem lett soha beteg tőle ? Én ettől egy kicsit tartok, azt hiszem inkább megvárom amíg nagyobb lesz Máté, pedig ő is nagyon szereti a vizet, legalábbis a kádban mindenképpen:)

Latimi,
Képeket kérünk a kifogott halakról, még mielőtt elpusztítjátok őket :)

Képzeljétek, az oltást csak jövő csütörtökön kaphatjuk meg, mert 4 hétnek kell eltelnie a két oltás között...Szóval pont aznap, mikor a kengyelt is leveszik....persze apa pont éjszakás lesz....azért bízom benne, hogy nem lesz most sem láza Máténak, mivel egyedül nem vállalkozom a kúp beadására...persze ha kelleni fog, akkor nyilván megoldom majd, de nem fog :)

Na jó, megyek egy kicsit vasalni megint :(

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
A kupot nagyon könnyü beadni, kicsit széthuzod a popsiját, nyomsz 1 picit a kupon és már be is csuszik, utána meg össze kell szoritani 1 kicsit a popsit, nehogy kinyomja.
Pöri sosem volt még beteg, pedig február végén kezdtünk járni.Igaz, nem nagyon kényeskedünk, legfeljebb szélviharban nem mentünk ki. Nem is szoktam beöltöztetni nagyon, abból indulok ki, hogy nekem milyen a hőérzetem, szerintem ezt meg is szokta, mert nem birja a meleget Ő sem.
Szerintem ha van lehetőséged, bátran próbáld meg, a mozgásának is jót tesz, és szerintem ellenállóbb is lesz. Pláne ha szeret pacsálni!
Már csak 9 nap, hogy mulik az idő! Látom, már 3 hónapos, igazi nagyfiu! Mindjárt rákattintok a képekre is.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Jaj milyen drága! Olyan kifejező arcocskája van! Miből lesz a cserebogár! Tök jó az a kép is, amikor az ujjaid között van a lábacskája.
Hogy lehet ilyen oldalt csinálni? Bár sajnos csak áprilisban vettem digit, gépet, de azóta annyi képet csináltam már Róla.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kriszta én teljesen le vagyok nyűgözve Mátétól. Nagyon nagyon édes baba !!!! Hú, gyorsan telik az idő (szerencsére), lassan megszabadulhattok a kengyeltől :P
mniki
 
 


Kriszta!
Gyönyörű a kisfiad. És nagyon örülök hogy már csak pár nap neki ez a kengyel téma.



Lányok!
Nem nagyon tudok észhez térni és napirendre. Tegnap csak nem hagyott nyugodni ez az egész vérzés témakör elmentem a régi nőgyogyászomhoz aki amúgy épp ügyeletben volt. Az egy dolgog hogy bent akartak tartani a kórházban csináltak uh-t látta hogy semmi nem jött a méhből ott minden rendben. Mondja hogy gyönyörű szép babóca van itt elkezdet kielemezni mikor is kicsúszik a számon csak egy mire ő mért mennyinek kéne lenni hát mondom nem tudom de a HCG alapján azt mondták több lesz ott. Erre kicsit mozdít az uh-n és három is van. Lányok ............... rettegek félek nem tudom, hogy hogy mi lesz.... ráadásul Krizsa dokival mire legközelebb tudok beszélni már 11 hetes leszek addig dönetni kell. Istenem soha nem gondoltam hogy nekem lesz ilyen problémám.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, írtam neked privit, kérlek nézd meg!
pusz
Vendég
 


Zsebi Drága!!!
Gratulálok a babákhoz!!!
első körben nyugodj meg. Biztosan bárhogy lesz, a legjobb döntés hozzátok a saját és a babák érdekében is.
Krizsa dokit meg hívd fel a mobilján, és beszélj vele.

pusza.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nori!
Megyek megnézem!

Orsi!
Köszönöm a bátorítást, meglátjuk bízom még a természetben hogy két kis manót hagy.
Krizsát nem tudom felhívni mert külföldön van 20-án lesz legközelebb elérhető.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok,

csak gyorsan bekukkantok, mint még ígértem, teszek fel képet. Sajnos csak egyet tudok, mert a többi túl nagy, de megkérem öcsit, hogy rendesen konvertálja le még kisebbre, én most eléggé kutyafuttában vagyok.

Zsebi, iagzából a döntést neked kell meghozni, én amennyire tudom, Krizsa nem hármasiker-párti...

Még egy dolgot árulj már el nekem, Harcimókus Viki laboros lenne...?

Most éppen alszik a lány, sajnos mostanában sokat nyűgösködik, nem elég a szopimizéria, amit már kezdünk megoldani és szépen beállni ezzel (ugyanaz, mint Krisztáéknál: 20%-nyi tápi, csak este, ha már nem elég a tej és a lefejt is elfogyott), elalvási cirkuszok is vannak, és még nem tudom a kulcsot. Asszem veszek lassan hordozókendőt, mert így a WC-re is alig jutok ki, de már unom a fagyasztott kaját, szeretnék főzni is meg ilyenek. Na majd főzök a kis boszorkánnyal, úgy, ahogy Melcsiék írták, nincs más!

pusz Norka

Kép
Vendég
 


Drága Zsebikém !
Egyik szemem sír, a másik nevet :P Úgy tűnik most behozta lemaradását az elmúlt 3 lombik :lol: :twisted: de félretéve a poénkodást..
Előszöris NYUGI !!! Úgy, ahogy a lányok is mondták már, az is lehet, a természet szépen elrendez mindent..
Mindent összevetve , Te is nagyon jól ismered már pro-kontra az érveket. Nagyon nehéz lehet, tudom, elhiszem. De most nem jó, ha sokkolod magad !!!
Puszillak és hidd el, lélekben veled vagyok !

Norka : fantörpikus ez a kép. Várom már a júli 6-ot :wink:

ui.: arra én is kíváncsi lennék, hogy kit rejt Harcimókusunk.. :wink:
mniki
 
 


Szasztok,

Máté mindenkinek köszöni a dicséreteket :):):):)

Zsebes,
Nem könnyű a döntés, de biztos a legjobbat fogjátok választani -mindenesetre én csöndben erősen arra gondolok, hogy az egyik magától hagyjon el titeket :( Kár hogy nem lehet ilyenkor azt az egyet valahogy kivenni és elrakni későbbre.....
De tényleg ne idegeskedj, nehogy mindannyian meggondolják magukat.....szerintem mindenképp beszélgess velük :)
Mikor kell döntenetek ?

Norka,

Tök szuper ez a kép :):) Még az én fotómániás párom is odáig van :)
Örülök hogy rendeződött a szopi....és tudod, a 6. hétig lehet ez még jobb is :):):):)
Alvás téren ismerős a helyzet....a hasra fordítást mindenképp javaslom, nekünk még kengyelestől is bejött.... persze ettől függetlenül mindig vannak jobb és rosszabb napok...érdekes módom mostanában egy sima egy fordított van nálunk...ma a nap nagyobb részében aludt, szemben tegnappal, amikor szinte egész nap fenn volt.... úgyhogy ne keseredj el, lesz ez még igyse :)

Nekem eddig még nem sikerült egyedül igazán főznöm, csak ha anyukám vagy a párom is itthon van....szerintem jobb ha szoktatod magad a mirelit kajához, meg a gyors egytál ételekhez.....persze a legjobb ha készen érkezik a családtól, de tudom ez nálatok nem megoldható.....hordozókendő ügyben nem tudok hozzászólni sajna...
Kitartás, még csak az első hónap telt el.....én most igy a harmadik után érzem hogy már nem vagyok (annyira) mosott rongy és idegbeteg.....

Melcsi,
Háááát, nem tudom, majd ősszel meglátjuk ezt az úszás dolgot, de mivel csak egy kocsink van, és a párom munkába jár vele, igy kicsit macerás lenne szerintem az eljutás.....

Mniki,
Remélem egyszer már személyesen is találkozhatsz Mátéval, bár nem tudom a nyáron tudunk -e összehozni talit, mivel mindenki szanaszét van....
Mi van július 6-án ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Norka!
Olyan szép ez a kép! Nem is látszik, hogy alvásproblémátok lenne! Szerintem 2 hónap a macerás, utána hirtelen sokkal jobb a helyzet, mert elkezdi érdekelni a külvilág is a cicin kivül. Kb 5-6 hetes volt, mikor elkezdtem a hordozást, de az tényleg bevált. Pont fel lehet rakni a mosogatóra, nem csuszik se le se bele, és akkor két éneklés között el lehet dolgozgatni kicsit. Bekötni felesleges egyelőre, nem fog kiugrani, azzal nem kell izgatnod.
Zsebike!
Amikor Krizsánk visszajön, rögtön hivd fel, hát nem leszel Te még akkor 11 hetes! Nézze csak meg Ő is, ha már megcsinálta Neked :lol: Biztos hogy fogad soron kivül, velem legalábbis sokszor megtette.

Én tudom hogy ki Mókuska... De nem fedhetem fel a beleegyezése nélkül, olyan rendes hozzánk, nehogy baja legyen.

Kriszta!
Őszig még van idő, nyerhetsz a lottón pl :lol: de hátha lesz reálisabb megoldás is, ha vinni akarod.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kriszta :!:
Máté tündéri, én bizony látom benne a Kriszta-vonást! Remélem, hamarosan leveszik a kengyelt. Hány nap múlva is?

Nóri :!:
Gratulálok a művészképhez! Én a helyedben felnagyítva kitenném a falra!

Puszilok mindenkit!
Fanni (aki most költözésre, utazásra, házvásárlásra készül, ezért ritkábban ír, de azért figyel ám :P )
fanni73
 
 


Nóri!
Egyszerűen tündéri ez a kép. Már alig várom hogy a többit is megoszd velünk. :)

Kriszta!
Már valóban csak pár nap és lekerül a kengyel. Nagyon nagoyn jó. :)

Melcsi!
Akkor mikor visszajön még nem leszek csak akkor amikorra kaptam tőle időpontot, de ha akkor még fennáll ez a helyzet mindenképp hívom amikor már Mo-n lesz aztán kérek lehetőséget minél előbbi konzultációra. Biztos meg fogjuk oldani attól nem félek. Rá mindig számíthattam.

Fannikám!
Akkor most nektek is rendesen besűsűsödött a program. De nem is baj legalább gyorsan szalad az idő.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike, és most hogy áll a helyzet, barnázgatsz még? Gondolom javasolta az orvos apihenést, pláne látva az örvendetes szaporulatot?
Ez a doki valóban tökéletes (mármint Krizsa).

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi!
Nem nem barnázom. Igazából ez az egész "annyi" szokott lenni, hogy június 23-án amikor mentem vérvételre akkor jött egy adag vér pisilés közben de ez nem olyan sűrű mint a mensi (már bocsi) csak mintha a pisi piros lenne. aztán még másnap egy kicsit barnás ürült az utroóval gondolom a maradék. Aztán hosszú szünet és most hétfőn júli 3-án megint jött egy adag (kevés) és azóta semmi. Szóval elhiszem hogy az utor mikor elér egy olyan részt mar fel és az okozza ez most nem is izgat. Boldog vagyok és várom a jövő hetet. :)
Az utrot meg szombaton elfogy utána már csak 3X2 duphastont kapok + progi szuri a popiba úgyhogy elvileg rendeződik ez az utro dolgog is remélem utána mr nem jön semmi és akkor tényleg ettől volt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Na hello,

Megvagyok csak a keddi Nyírős randim visszavett belőlem egy kicsit. 9:40-től vártunk 13:10-ig, mire meglett az Újvári doki, valami sürgős műtét volt mindenki ott asszisztált, még sebészt is hívtak, így megbocsátok, mert egy nőtársunkon segítettek.
Szóval az Újvári dokit látásból ismerem mivel a februári műtétkor videozótt, - nem is emlékszem hogy írtam volna ilyen papírt alá, hogy a punimat videozhatják, na mindegy, kész pornó. Szóval 9:40-kor vettek vért, ott sem árultak el semmit, majd vártunk. Közben Krisznek elszállt az agya és 13-kor elhúzott dolgozni, egyből jött a doki, nem is értem miért nem el korábban.
Szóval megvan a szövettan – baloldali petefészken valami ismeretlen bogyót találtak, amit ott eltávolítottak, ez nem vérzett- szövettan szerint rosszindulatú sejtet nem találtak benne, de jót sem ezért ISMERETLEN névre keresztelték. Újvári doki – István kórház női onkológiáján tevékenykedik- azt mondta teljes bizonyossággal, mivel több esetet látott már, hogy szerinte nem lesz semmi baj a vérvétel arra kell, hogy ellenőrizzék nincs-e vérben tumorra utaló érték – tumor markereket keresnek-. Szerinte az endometriózis érdekes példánya lehet, mivel ez lehet szilárd vagy folyékony, fehér vagy csoki színű, szóval szerinte ez az lenne, de meg kell róla bizonyosodni, amennyiben mégis rossz lenne az eredmény akkor szeptemberben újra meg kell nézni egy műtét során hogy nőtt-e oda újra valami. A doki szerint 1 hét alatt megvan az eredmény, de az asszisztensek 2 hetet mondtak, majd akkor telefonálni és beszélni drága Fülöp dokimmal, remélem ennyi idő elég lesz és nem kell tovább várnom. Ja augusztusban bezár az egész meddőségi központ, majd csak szeptemberben lesznek újra, így aztán esélytelen, hogy pánik rohamomban egy korai átjárhatósági vizsgálatot kérjek. Na ennyi történt. Nálam persze elszakadt a cérna délutánra, így otthon aludtam is egyet erre a rémségre. Igazából nem rágom magam rajta, azért ezt a lapot biztos nem én húztam- mármint hogy ekkora balszerencsém legyen- szóval igyekszek nyugodt maradni.

Kriszta,
Tünemény ez a gyerek, Mindjárt lejár a kengyel-fűzős idő!

Snorikám,
Várom az endometriózisra a javaslatod, közben nyomom az Avivát! Kitartás lassan belejöttök, mennyivel egyszerűbb volt amikor még bent a kiscsaj bár akkor sem volt problémamentes, de biztos kárpótol mindenért ha ránéztek!

Timi,
Küldd a térképet!

Unique,
hol vagytok?

Fanni,
Hajrá az idő nektek dolgozik! Kecót megtaláltad már vagy még kerestek!

Icsilya,
Látom belevágtok a következő lombikba, te sem aprózod el az életet, mindig a sűrűje kell!

Stella,
Mi van a hasfaladdal, azóta is ezen izgulok!

Farkasok J
farkasok
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: