Új privát üzeneted érkezett!

Marika!
Jobbulást Dorkának. Szerintem az esély, hogy Bence nem kapja el = 0.
Az First-ről tényleg jókat hallottam és amikor javasoltam az ismerősömnek, ő is mondta, hogy felgyorsult a gyógyulás.
Éva
neva
 
 


Sziasztok!
Olvaslak benneteket egy jó ideje és nagyon tetszik a stílusotok!Én is Miskolc közeli vagyok.Bár már messzebb költöztem :( , ma is sokat járunk arra.Van egy 15 hónapos kislányom, Bogi :D .Remélem szóbaálltok majd velem is :) .
Sziasztok!
Anita
gani
 
 


Most megyünk kajcsizni, de később bekukkantok megint, hátha észrevett addigra valaki :)
Sziasztok!
Anita
gani
 
 

 
 

Halihó!

Szia Anita! Én észrevettelek és szóba is állok veled! :) Üdv a körünkben. Gyere gyakran! Ároktő még belefér a Miskolc topicba! :lol: :lol:

Marika, jobbulást Dorkának! Nálunk is így volt, én pont akkor kaptam el, mikor a hugom megszületett, pár hetes volt. De rajta csak pár pötty jött ki. Rajtam meg... :lol:

Ditta, ha elfogy a 20 m3, akkor még nálunk is van egy kevés! :lol: Tegnap este nem tudom mi volt velem, de én is néztem a brazil-franciát. A brazilok jól kipotyogtak! Te is láttad?

Koda, már megint eltűntél! Jól vagytok? :D

Képzeljétek, hétvégére le akartunk menni Tiszavasváriba. Erre bejött a rossz idő. Na, sebaj, gondoltuk akkor majd ma elmegyünk Sóstóra, az fedett. Lórinak meg árpa lett a szemén, így a szemészet volt a mai program. :? Ilyen a mi formánk.

Egyébként eladó a babakocsink, ha kell valakinek, írjon!

Puszi

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok:)

Szia Dodus!
Itt vagyok, csak épp vvisszamentem dolgozni....azóta azt se tudom, hol áll a fejem. Alig van időm valamire. Tegnap is dolgoznom kellett. Totál új munkakörben vagyok, nem is értek semmihez...... :roll:
Lórinak mit csináltak a szemével? Kenegetni kell?

Szia Anita:)
Üdv!
Mi nagyon sokat jártunk Ároktőre pár évvel ezelőtt. Egyik ismerősünknek ott volt telke, a holtág mellett. Gyakran mentünk oda. Anyukámék szinte minden hétvégén ott voltak. Csak aztán eladták a telket az ismerősék, azóta nem voltunk.
Nem csípnek a szúnyogok?? :)

Marika!
Jobbulást, gyógyuljatok meg hamar!!!!!

Panka:)
3 hét múlva kész van a konyhabútorunk:) Köszi mégegyszer a segítséget:):)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezès :)
Jol vagyunk, megvagyunk, nyaralgatunk egy kicsit, mèg egy hètig itt leszunk, a tengerparton azèrt elviselheto a meleg. :)

Mennem kell, Molli nyafizik.

Legyetek jok, puszi

panka
 
 


Sziasztok!

Dodus és Koda!
Köszönöm nektek az üdvözlést! Amikor csak tehettem, eddig is titeket olvastalak.Ezután sem lesz ez másképpen :D

Koda! :o
Kicsi a világ!Általában meg szokták kérdezni tőlem, hogy merre van Ároktő. A szúnyogok? Csípnek bizony :( ! Szerencsére engem ( mióta szoptatok ) és Boginkat sem szeretik annyira. Ennek ellenére használjuk a rázókeveréket és a Fenistilt :)

Marika!
Most mi is éppen barikák vagyunk. Az Én lánykámon nem kifejezetten azok a nagy, vízzel teli hólyagok vannak. Az egész testén van pici hólyag, de épp, hogy kidudorordik a bőrfelszínből. Védőnénink szerint lehet ez is barihimlő. Te voltál már? Én sajnos még nem. Éppen ezért picit félek is, mi lesz ha elkapom, ugyanis még szopiztatok. Nálad mennyi idős a gyerkőc? Titeket érint a tejcsi elapadásával kapcsolatos aggodalom?

Ennyi elég is lesz, mert bár még csak most jöttem, máris meguntok :oops:

Sziasztok!

Anita
gani
 
 


Anita!
Nem melegkiütése van Bogikának? Az is pont ilyen. Tele van a gyerek vele, apró, pici, kidudorodó piros kiütések. Ez sem múlik el rögtön. Szerintem ez van nektek. Na de nem akarok itt okoskodni :)
Kép nincs a nagylányról, rólatok?

Panka:)
Jó hűsölést :D

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


koda!
Én is arra gondoltam, de pont lappangási időben jött ki Bogin.Unitesóin mostanában múlt el a himlő s míg nem tudtuk, hogy az lesz nekik, játszottak együtt a lánnyal.Másrészt viszont a védőnéni azt mondta, ha kiemelkedő, pörkösödéssel gyógyuló hólyagocska, bizti az.Már 1-2 begyógyult és pörkösödéssel.Nem tudom.Lehet, hogy pár nap múlva az "igazi" barihimlő fog megjelenni.
Kép az még nincs.Igazi "Új felhasználó" vagyok :) Az albuma már készül, de, hogy mikor kerül bele az összes kép, azt nem tudom.Egy már van benne :lol: :lol: :lol: Az albumoknál, Győri Boglárka néven meg tudod nézni. Amint sikerül a többi képet is bejuttatni, szólok.
Anita
gani
 
 


koda!
A te képeid viszont nagyon jók!Főleg a főszereplő :lol:
Remélem nem kerül 1 évbe mire kész lesz az albumunk.
Anita
gani
 
 


Dodus!

Óóó, ez nem jó... :( Sajnálom és jobbulást Lórántnak.
Még tegnap is sokszor eszembe jutott a kis lókötő. Mennyire értelmes, hogy beszélget már.
Nagyon aranyos volt.
Laura teljesen háttérbe szorult mellette :lol:
neva
 
 


Helló everybody... :)

A nehezén már túl vagyok, még holnap egy utolsó vizsga, és kész. Tegnapelőtt jöttünk haza kissé hosszúra nyúlt nyaralásunkból, a szüleimnél bekkeltük ki ezt a rekkenő hőséget, nagy kert, pancsi, kutya macska, biciklisek, lovaskocsi, kakas, tyúk, stb, csupa olyan dolog, ami Giginek nagy élmény volt. Iszonyú sokat fejlődött, 13 hónapos volt 29-én, és képzeljétek, hátrafelé megy, forog mindkét irányba, és csuklóból integet. Viszont amilyen elképesztő tempóban fejlődik a mozgása, annyira nem akar értelmesen beszélni :)
Halandzsázik ezerrel, mutogat, bólogat, ha kell, ha nem, de csak néha lehet kivenni egy-két értelmesnek tűnő szót.

Jó színe lett a nyaralásban, kis kreol (apja-anyja fehérbőrű hehe), már utálja a bébiételt, és az kell neki, amit mi eszünk, iszunk. Így belenyalt a sörömbe, a kávémba, tunkolt a csülökpörköltből, miegymás.

Dióhéjban ennyi, még lakkozom egy kicsit a körmöm a holnapi vizsgára, már úúúúgy nem érdekel:))

Anita, üdv közöttünk, érezd jól magad!

Koda!

Azért késik a mi konyhánk, mert a tiéteket csinálja a srác :lol:
Pedig nálunk járt előbb asszem. Na de nálunk lassan mennek a döntések....hosszú.

Jó éccakát!

Fény
fény
 
 


Szép jó reggelt minden maminak,papinak és babinak!

Ma nagyon korán ébredt a lány.Ez nagy szó, mert nagggyon jó alvókája van :D

Fény!
Nagyon köszönöm az üdvözlést, jól esett!Nem tudom milyen vizsgád volt és van, de szurkolok neked! Én ugyan már nem járok vizsgázni, de még emlékszem a főiskolai évekre :) Na nem mintha annyira vén lennék(legalábbis remélem :lol: ) de már 2 éve, hogy leállamvizsgáztam.Szóval, nyugi!Sikerülni fog!Mi itt mind szurkolunk érted!

Megyek is, csak benéztem, hisz már én is családtag vagyok, vagy mi ...

Olvasom előről az oldalt, az indulástól, úgy-hogy egyre jobban képben vagyok :)

Sziasztok!
Anita
gani
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk
Köszi mindenkinek a hozzászólást. Hááát nem volt könnyű. Pénteken este 39,4 volt Dorottya láza, lázcsillapító után. Így muszáj volt hűtőfördőztetni, na attól lemenet. Erre szomabton megint felment 39 fölé, de akkor már a fürdő sem segített. Ügyeletet kellett hívni hozzá. Vasárnap lekopogom, már csak hőemelkedése volt. És most már a rpöttyök is száradnak lefelé. Viszketés is múlóban. Most már remélem semmi gond nem lesz.

Anita!
Üdv körünkben. Na tuti bárányhimlő nem csak melegkiütés? Füle mögött van, azt mondták ha ott van akkor tuti barikás. Dorottyának is volt a hátán szinte egybefolyva csak apró tűpöttyök, most már az is mind barna varas(?) és szépen jön le. Ha elkezdted előről, akkor van mit bepótolni:) Jó olvasást. Ja Dorottya március végén volt 3 és Bence akkor született.

Koda!
Azt hittem maradsz apával dolgozni, akkor mégsem?

Na ébredt kisherceg, puszi

marika
 
 


Marika!
Szia!Megnéztem a képeidet!Nagyon szép a családod!
Igen volt a füle mögött is és ici-pici varral gyógyulgatnak neki.Nem tudom.Majd kiderül, mert ha nem jönnek ki a "rendes" pötyik, valszeg az volt ez a kis pöttytenger :) Szerdán kaptuk volna a 15 hós oltást, de a lappangási időszak miatt eltolta a dr.nénink 1 héttel.Nem tudom, hogy így megkapja -e most szerdán.

Sziasztok!
Anita voltam :)
gani
 
 


Sziasztok!

Anita!
Üdv közöttünk!

Bárányhimlősök!
Remélem már a nehezén túl vagytok.
Akkor most jó, vagy nem, ha a gyerek minnél hamarabb túl van rajta?A barátnőm direkt elvitte a kislányát egy "pöttyös" ismerősükhöz.

Fény!
Biztos nagyon jó volt a "vidéki" élet. Gondolom nehéz volt visszatérni a megszokottba.

Dudus!
Lóri jobban van már?

Mit szóltok ehhez a jévihar előrejelzéshez?
Én azt gondolom, hohy ha valóban veszély lesz, azt nem fogjuk tudni. Meg ennyivel korábban szerintem nem is lehet tudni.

Lányok lenne egy kérdésem.Bár a doki nem mondta, de elkezdjem szedni a folsavat?
Ti szedtetek egyáltalán valami vitamint a teherbeesés előtt?
Az Elevitről én azt hallottam, hogy sok nagy baba születik tőle.
(hát ez egy jól sikerült mondat)

Na nem untatlak titeket tovább.
Puszi mindenkinek, és jobbulást a kicsiknek!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Zsu!
Szia!

Nálunk még egyenlőre az sem 100%, hogy barihimlőnk van. Sógornőm 2 fia (7 és 11 évesek) az elmúlt hetekben estek át a betegségen.Ők nehezen viselték, vakaróztak, nyugtalanok voltak.A nagyobbiknak a torkán is volt pár hólyag, étvágya sem volt.Azt tudom, hogy sógornőm most azt mondja, jobb lett volna pár évvel korábban. Persze ez változhat gyermekenként is.

Én nem szedtem teherbeesés előtt semmit.Mondjuk nem is nagyon lett volna rá időm :) 2004 júniusában államvizsgáztam az volt a cél.Akkor elkezdtünk "dolgozni"a baba projekten és következő hónapban már nem jött meg.Szóval nekünk rögtön első próbára összejött, így ebben nem tudok tanácsot adni, de sok barinőmnek ajánlották a folsavat és az Elevitet is.Utóbbiról én is olvastam ilyeneket, amit te is.Én személy szerint, hiszem, hogy a sok vitamin és társai elfogyasztása elegendő az egészséges terhességhez.Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg az orvosodat!Ő tudja a legjobban, hogy mi a legjobb.Ez egy "legmondat" lett :lol:
Mióta próbálkoztok?Első baba lesz?

Anita
gani
 
 


Sziasztok!

Üdv. itt Anita! :)
Nyugi, én se vagyok miskolci, de úgy érzem befogadtak a "tősgyökeresek"! (vagyis remélem.... :lol: )
Mi nem is lakunk messze egymástól!
Na, ha az elejéről elolvasod a topicot..... nem semmi!

Marika :)
Örülök, hogy jó irányba fordult a kocka, és mostmár a gyógyulás útján vagytok! A tényleges betegség Veroninál is lezajlott gyorsan, viszont az apró hegek még 2-3 hónapig látszódtak, főleg a hasán!

Dodus :)
Hát persze, hogy néztem! Illetve csak a 2. félidőtől, mert szombat este vacsizni voltunk, és nem értünk haza a kezdésre!
Ja, és a 20 m3 vasalása mára halasztódott, mert akkor szombaton kitárgyaltuk Marikával a barihimlőt msn-en, így elment az idő, utána meg ugye néztem a portugálokat!
Akkor nektek is megvolt a hétvégi program......

Koda :)
Hol dolgozol?? Nehéz volt visszarázódni az otthoni évek után?

Na, végre megint sunshine ezerrel! Kép

Ditta
ditta76
 
 


Kész, végeztem! :D

Letettem az utolsó vizsgám. Maj írok bővebben is, de most megyek aludni, mert hulla vagyok..Hanna éccaka megint köztünk kötött ki, hát nen tom. Felébredt éjfélkor, ordítás, felvettem, kismajomként rámfonódott, karja anyakam körül, és sehova onnan. Az ágyban csak úgy tudott elaludni, hogy szorosan hozzámbújt, átöleltem. Ötlet?

Mikor lesz és hol MM? Mennénk mi is most már...

puszi
Fény
fény
 
 


Szép napot mindenkinek!

Davallia!
Köszi az üdvözlést, ari vagy :)

Ditta!
Először a kövesdi oldalt olvastam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy az rég behalt :cry:
Bizony, hogy nem lakunk messze! Egyik kövesdi barátnőm a szentistváni oviban volt gyakorlaton a főiskolai években. Nagyon tettszett neki! Neki az az elképzelése, hogy a második babájuk után oda szeretne menni dolgozni. Állítólag 2-3 éven belül mennek onnan nyugdíjba óvónénik.
Sajnálom azt a dövesdi oldalt.

Fény!
Látod?! Mondtam én, hogy sikerülni fog! :lol:
Nagy gratula neked érte, ügyes voltál!

No, lépek. Vár a robot ( mosás, főzés... )
Azért napközbe mejd be-be kukucsolok ám! Mint tegnap -> kb. félóránként :oops:

Szia mindenkinek!
Anita
gani
 
 


Ja!
Fény!
A lényeget meg elfelejtem! Mennyi idős Hannád?Lehet, hogy rosszat álmodott.Hm?Jobb ötletem nincs :(
Anita
gani
 
 


Anita:)

13 hónapos múlt. És most éccaka is nálunk kötött ki, olyan fél kettő körül...egyszerűen nem hajlandó visszaaludni a kiságyában..hiába kínáljuk vízzel, tápszerrel, csak csüng rajtam szorosan. Utána meg elterpeszkedik közöttünk, a lábát az apja szájába dugja, hozzám nyomja az arcát, kezét:)

Valahogy le kéne szoktatni róla, de olyan pánikba esetten bír ordítani, hogy nincs szívem hallgatni a sírását...

Lányok!

Nincs valamelyikőtöknek kedve kijönni a selyemréti strandra babástól?
Egyedül Hannával kicsit unalmas, és legalább váltva tudnánk egyet mi, anyukák is úszni.

Akinek van kedve, szóljon és összehozunk egy szeánszot.

kellemes napot!
fény
fény
 
 


Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a jó kívánságokat! ZsuzsaKép Bogika :D
nzsuzsa
 
 


Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a profi netelőkhöz!
Most gyártottam én is csini csíkot Bogimnak a Lilypie.com-on. :P Na, akkor most arra lennék kivi, hogy azt onnan, hogyan tudnám ide varázsolni? :?:
Lehetőleg egyszerű, de nagyszerű utasításokat kérnék, nem vagyok ugyanis nagy spiller :oops:

Zsuzsa!
Gyönyörű a kislányod, én is gratulálok, így utólag! :P

Köszi a segítséget előre is!

Anita voltam
gani
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa!
Gratulálok! Gyönyörű baba :) , jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Ónodinál szültél megint?

Anita!
Üdv! :)

Fény!
Gratulálok a vizsgáidhoz!


A bárányhimlősöknek kitartás és gyors gyógyulást!


Jövőhét hétfőn indulunk két hétre a Balcsira már nagyon várom! :)
Rolcsi két hete elkezdett végre mászni is, nemcsak teker úgy hogy fogom a kezét, elég fárazstó volt állandóan görnyedni vele és kikövetelte magának, dehát ezt látta a lányoktól hát ő is menni akart. Szombaton pedig egyedül felállt. Azt hittem csak később fog neki sikerülni, hiszen elég jó husiban van, de sikerült felhúznia magát.
A lányok már nagyon nyűgisek, jót fog nekik is tenni az egésznapos levegő és a pancsi, csak jó idő legyen!!!

Szép napot mindenkinek :D

Cat
cat26
 
 


Sziasztok!

Gani!
Üdv a körünkben!

Zsuzsa! :)
Gratulálok, nagyon szép a kislányotok! Szülés kinél zajlott? Úgy tudom akinél a fiadat szülted január óta nem dolgozik, mert nagyon beteg.

Fény!
Gratula a vizsgákhoz!

Cat!
Ügyes a fiad, nagyon. Balaton, de jóóóóó! Mi tavaly voltunk, bebarangoltuk az egész északi oldalt, pont a kapolcsi fesztivál zajlott.

Marika!
Most olvastam, hogy bárányhimlős Dorka. A lányoknál mi már átestünk rajta, nem volt olyan vészes. Gyöngyön kevés volt, Hangán rengeteg.
Ha mentek Kisgyőrbe, Krisztináékat üdvözlöm! Érdekelne, hogy neki Tekla megy-e suliba, és hova, ha igen.

A héten Hanga még úszótanfolyamra jár a Selyemrétre, Berci "bácsihoz", Gyöngy pedig judo "táborban" van. Estére mindketten szépen elfáradnak.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sürgős! Biztonsági autósülést keresek gyerkőcnek. Ha van valakinek eladó, légyszi szóljon.
Köszi
Éva
neva
 
 


Fény!
Dolog ismerős, regényeket tudnék róla. Két dolgot tudsz tenni. Vagy hagyod sírni és akkor nem szokik át (brrrr úgysem tud ilyet tenni egy anyag :lol: ) vagy beletörődsz és odaszokik. Van olyan éjszaka, hogy többször átjön aztán visszavisszük, majd megint átjön...mint a Dino a Flinstonsban :lol:
Nálunk elég súlyos félelmek voltak, szakaszosan visszatérő jelleggel. Majd kiderült, hogy Laura idegrendszere fejletlen (koraszülés miatt) Elmentünk orvoshoz és annak ellenére, hogy megállapította a dignózist semmit nem kaptunk. Azt mondta a doki, hogy nyugalom, szeretet, biztonság. Szóval maradt köztünk éjszaka. :D
Ahogy telik az idő ez javul. De az is igaz, ahogy élénkül a fantáziájuk, van visszaesés is. Szinte magukat ijesztgetik a mesehősökkel.
Csak "megnyugtatásként" mondom, Laura 4 éves :wink:
neva
 
 


Hello llányok!
Csak egy gyors bejelentkezés:

Ha szeretnétek olcsón fehérneműt nézzétek meg ezt:
csabafehernemu.shp.hu
olcsó, és nagyon jó minőségű. Én már évek óta ezt hasznaálom.
Házhoz jön. Ez sem utolsó szempont.

üdv.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Hello llányok!
Csak egy gyors bejelentkezés:

Ha szeretnétek olcsón fehérneműt nézzétek meg ezt:
www.csabafehernemu.shp.hu
olcsó, és nagyon jó minőségű. Én már évek óta ezt hasznaálom.
Házhoz jön. Ez sem utolsó szempont.

üdv.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


látom ügyi vagyok!!!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Hahó Lányok!
Húúú, hogy milyen állat ez az iwiw! Jó sok ismerőst találtam!

Gáz ez az új babanet! Jól elfeljtettem a jelszavamat! Szóval volt pár próbálkpzás mire be tudtam lépni!

Üdv az újaknak! :)
Lassan én sem leszek miskolci! Szóval.....

Zsuzsa!
Gyönyörű királylány! :) Sok-sok gratula!

Apa közölte velem, hogy jó lenne ha már indulnánk, mert ő már úgy babázna! :)
A kutya fáját! MEnnem kell!

Szóval még egyben vagyunk!

Jég: Bettivel és Dittával tartottuk a kapcsolatot! Apa a Szinva parkban dekk. Nem lett semmi! felhívtam a katasztrófavédelmet és ők állították, hogy nem ők mondták!

Voltam a héten nst-n. Minden rendben! Úgy, de úgy megnyomkodták a pocakomat! De izgett-mozgott.
Ellenanyagot sem termelek! Olvasod Betti Drága? :)
Ma megcsináltam az utcsó vér- és vizeletvizsgálatot! Szóval jöhet a menet!
A kórházi cuccom is szépen gyarapodik, bár inkább még csak a papíron egész! :)

17-n jön vissza a dokim! Addig csak kibírjuk!

Hajrá Portugálok!
Az igazsághoz tartozik, hogy én nagyon, de tényleg nagyon szeretem a focit! :) Bence már volt is meccsen! :)

Ja! Egy kis reklám azoknak akik szeretnke! :)
MM nyáron is van. Belvárosba, Görömybölyön, Diósgyőőrben!
Szóval ha meleg van, vagy csak unics akkor gyertek! Várunk Titeket szeretettel!

Cat!
Hogy vagytok?
Ha gondolod szívesen átveszem a kendőt! :)

Fény!
Kitartás! Bence a mai napig átjön, néha! Gondolj bele! Egy kb. 150 cm szles ágyon. Apa, én a hasammal + a 102 kgmal és Bence.
Nem gondolom, hogy átszokik! Szerintem csak rosszat álmodik, vagy front van! :)

MEgyek!
Pusza!
k

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

Kriszta, én azt hittem, hogy ezt a meleget nem bírja ki Blanka a pocidban és kibújik. :D Ezek szerint nem, még egyben. Drukkolunk! Az MM a Belvárosban hétfőn hánykor kezdődik? (Más is válaszolhat! :lol: )

Panka, azért a tengerparton nekem sem lenne kutya bajom sem, akárhány fok is van! :P Jó nyaralást nektek és majd várjuk a fotókat!

Minket elkapott a hasmenős, hányós nyavalya. :( Szerencsére Lóri nem kapta el, remélem nem is fogja. Én tegnap voltam nagyon beteg, egész nap feküdtem. Persze Lóri ilyenkor akar a hasamon lovagolni. :lol:
Szombaton falunap lesz nálunk, ha jól emlékszem 10-től ovis-iskolás gyerekek műsora és 11-től valami mesejáték, vagy bábműsor. Akit érdekel, az jöjjön! Este pedig Bon-Bon lesz.

Helló!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!
Tegnap Bogi megkapta a 15 hónapos oltást. Annyira féltem tőle, hogy nagyon. Pedig hősiesen állta a lányom, ahogy a dr.néni szúrja :) Egyetlen nyikkja sem volt :lol: Eddig minden oltást ilyen jól viselt, mégis minden szuri előtt kész vagyok. Nálatok volt a 15 hós oltás után valami tünet? Kíváncsi vagyok, hogy lesz -e pötty és társai.

Bkriszta!
Kitartást nektek! :wink: 17-e már nagyon közel van :!: Megkérdezhetem, hogy hol és kinél fogsz szülni :?:

Dodus!
Jobbulást és remélem, hogy Lóri nem fogja elkapni a "nyavallát"!
gani
 
 


Ja, elköszönni meg elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
Bocsi!
Sziasztok!
Anita
gani
 
 


Anita
Orulunk, hogy itt vagy te is koztunk!
A 15 hos oltas eddig minden kisgyerekes ismerosnel 7-10 nap utan okozott hoemelkedest, elesettseget, nyugosseget...

Dodus
Ha minden igaz, holnap jonnek haza a baratnomek, majd ertekezek vele kocsiugyben.
Mm 9.45-tol van hetfon.

Feny
Nalunk is volt ilyen, a gyerek koztunk huzta a lobort a legvaltozatosabb testhelyzetekben. Probaltam en is hosiesen visszavinni, de a 3. -nal feladtam. Igaz, igymi szinte semmit nem aludtunk.
En ugy vettem eszre, hogy a fogak bantjak Angelikat.
O egyebkent 19 hos, es most kezdett el szavakat mondani, ugyhogy semmirol se vagytok lemaradva.
GRATULALOK A SIKERES VIZSGADHOZ!!!
MM a Capri cukrszda melletti kapualjban van, zold epulet, jobbra egy ajton kell felmenni a lepcson, szemben lesz egy barna faajto, mellett van a terem balra.

Zsu
En szedtem az Elevitet, vegig a terjessegem alatt, sot a szoptatas alatt is, es kb. 2 honap kihagyas utan most ujra elekezdtem, mert szeretnenk majd babat a kozeljovoben.
Ja, es Angelika a 38 het vegen 3000grammal szuletett.
En egyebkent a Maternarol hallottam, hogy nagy lesz a baba feje tle.

Kriszta
Azert Apanak ragyogott a szeme, amikor rakerdeztem MM-en, hogy mi ujsag...

Zsuzsa
Gyonyoru ez a babacska!!!!! Jo egeszeget nektek!

Puszi!
Angelika
angelika27
 
 


Fény!
Szerintem sokán járun egy cipőben veled, az éjszakai együtt alvás területén. Én hosszas harc után úgy oldottam meg a dolgot, hogy egy szobában alszunk, de külön ágyban, ez még is csak jobb (legalább is nekem).
Az ágy úgy van elhelyezve, hogy a miénkre párhuzamos, és a kis feje így az enyém melett van. Csak átnyúlok megsimizni, és ilyenkor alszik tovább.
Remélem, hogy azért nem csak a mennyasszonya érkezésekor fog nélkülem aludni!!! :lol:

Strand jó ötlet, én a jövő héten még szabin vagyok, ha esetleg van kedved, akkor valamelyik napra szervezkedhetünk. Talán hétközben érdemes, mert akkor kevesebben vannak egy kicsivel.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Csak azért jobb ha "hamarabb" túl van a bárányhimlőn a gyereke, mert később (talán 12 éves kor után) már sok a szövődmény.
Az első teherbeesés előtt nem szedtem semmit, már majdnem 2 hónapos voltam mire odakerültem, hogy elkezdtem szedni az elevitet. A 7 hónap után már csak kétnaponta, utána szoptatás alatt végig, majd megint babaát akartunk ezért utána is, aztán terhes lettem és most szoptatok. Így lassan 3 éve szedem az elevitet. Mindkét babócám 3 kg körüli volt, így nem voltak nagy babák. Nem hiszem, hogy a vitamin miatt lenne valakinek nagy a baba. A folsav pedig pont az első hetekben fontos a magzatnak, így ártani nem hiszem hogy ártana, ha már most elkezded. Vagy egyél sok finom friss zöldséget gyümölcsöt, ha van rá lehetőséged.

Anita!
Kössz a dicséretet.Nekünk 15 hós után semmi nem volt, pedig nagyon izgultam, mert pont nyaralás előtt kapta Dorottya, de nem okozott problémát. De amit Angelika írt azok szoktak lenni.

Ditta!
Akkor még pár hétig bizotsan fog nekünk is látszani. A nagyján már túl vagyunk, bár tegnap látta a szomszéd Dorottyát és elkezdett hülledezni, hogy mennyi pötty van rajta. Pedig több mint a fele már nem is látszik. Szegény Portugálok, szerintem jobbak voltak mint a franciák. Kivasaltál már???

Fény!
Tudhatnád, hogy az idetartozó mamiknak sikerül a vizsga, így nem is volt kérdéses, hogy neked is mind meglessz. De azért gratulálok:) Félelemről én is tudnék mesélni. Most kislámpa ég egész éjszaka, de még így is néha apa költözik át. Nem lehet, hogy a foga? Vagy esetleg, ha kapna egy új ágyat? Volt olyan ismerősöm akinél ez segített.

Zsuzsa!
Húúú de édes, nagyon szép baba gratula hozzá:)

Gyöngyöske!
Most nem mentünk Krisztináékhoz, de megkérdezem mindenképpen. Nagy fiatok hogy van? Ja Nekem Dorottya elég furin beszél(t), aztán z oviban sokat javult. Még most is vannak érthetetlen szavai, de már sokkal jobb. Hátha majd nálatok is alakul.

Kriszta!
Szurkolok, hogy addig kihúzzátok. Hogy bírod a nagy meleget???

Dodus!
Akkor nagy korkülönbség? Vagy letettetek a 2.-ról?

Puzsika

marika
 
 


Anita!
A Lilypie-ról kimásolod a BBCode-ot (az a második) és a profilnál az aláírásnál beilleszted. Azt azért nézd meg, hogy ott a BBCode bekapcsolva legyen a profilban. Húú remélem érted:)

marika
 
 


Sziasztok Csajok!

A jövő hét szerdán készülünk ki a Selyemréti Strandfürdőbe Ádival.
Lenne kedve valakinek kijönni :?:
Minél többen mennénk, annál jobb buli lenne!!! :P

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Lányok, segítsetek már!

Veronika 2-3 hete átesett ezen a hányós-hasmenős nyavalyán, de a hasát azóta is fájtatja, pedig amúgy már teljesen jól van! Nem állandóan, de naponta többször is megjegyzi, hogy már megint fáj a hasam.
Lehet, hogy csak a bolhából csinálok elefántot, de tiszta ideg vagyok! És már mindenféle rémséges betegség előjött az agyamban.... Mindenesetre holnap elviszem a körzetihez, de ő sem lát bele.... :(
21-én megyünk nyaralni, jó lenne, ha nem lenne beteg!


Marika :)
Kivasaltam, de van utánpótlás dögivel!! :lol:
Igen, én is sajnálom Figóékat!! A döntőben pedig az olaszoknak drukkolok!


Pá, Ditta
ditta76
 
 


Puszi mindenkinek!

Nem tudtok ajánlani véletlenül egy jó gyerekfogorvost?

Előre is köszi :Melinda
adnilem
 
 


Sziasztok!

Nem hallottatok a barlangfürdős úszásoktatásról valamit? A hétvégi Tippben vagy Minapban olvastam, hogy ovisoknak, sulisoknak, de nincsenek részletek. Mi Szikszóra jártunk tavaly előtt, ott tanultak a nagyobbak, de még nem tökéletes a tudásuk, és most a Pici miatt nehezebben jutunk el.

Melinda
Magánrendelőt vagy SZTK-st gyerekfogorvost keresel? Nekünk van egy nagyon aranyos fogorvosunk, aki gyerekfogorvos is, de maszek (Dorkának ki kellett húzni korábban egy tejfogát, mert nem mozgott és mögötte már nőtt a csontfog, az 2000 Ft volt)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!
Marika!
Köszi a segítséget! Most próbálom megalkotni, amit írtál. Már sikerült kimásolnom :lol: csak épp az aláírás helyét nem találom a profilban :cry:
Ezt próbálgatom most.

Sziasztok!
Anita






[img]http://b2.lilypie.com/Cannot%20Initialize%20new%20GD%20image%20stream%20[images/meterWhite_Baby2/baby_red.png]p2/.png[/img]
gani
 
 


Óóóóó :cry: :cry: :x

Hát ez sajna nem jött össze.
Nem adom fel, még visszatérek :lol:
Bocsi a szerencsétlenkedésemért :oops:

Anita
gani
 
 


Sziasztok!
Én vagyok a hülye és már hallucinálok, vagy tényleg eltűnt az üzim??? :?:
Anita
gani
 
 


Na ezt mára abbahagyom, mert már a szemem yoyozik, titeket meg kiakasztalak. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Eltűntem, sziasztok!
Anita
gani
 
 


Sziasztok

Cat
Most Hajas Sándornál szültem, nem Ónodinál, mert tavaly decemberben nem jött már terhesgondozásra és akor mondták, hogy beteg, keressek új orvost. Amúgy május végétől ismét dolgozik, úgy tudom, hogy szülést is vállal, de én már nem akartam ide-oda váltogatni.

Lányok
Én azt hittem, hogy belehalok a szülésbe. Benit császárral szültem, lehet, hogy utána nehezebben gyógyultam, de ennyit nem kínlódtam. 16 óra vajúdás, könyörögtem, hogy császozzanak meg, de nem voltak hajlandóak, azt mondták, megszülöm én spontán ez a gyereket. Beadattam az EDA-t is, de szerintem rosszul szurhatták, mert mindent éreztem. És akkor jött még a varrás!!! Három injekciót kaptam (állítólag fájdalomcsillapító), de egyszerűen éreztem, ahogy azeleven húsomat varrják. Szörnyű volt. Apa végig bent volt velünk, de már a végén ő is ki akart szaladni, mert már nem bírta nézni, ahogy szenvedünk. megállapodtunk, hogy több gyereket már nem vállalunk, nem a gyereke miatt, hanem a szülés és az egész kórházosdival kapcsolatos idegeskedéss miatt. 3 hetet töltöttem összesen a kórházban , és idegileg is teljesen kiakadtam a benttartózkodás miatt.
Bogi babának hatalmas étvágya van, még most lesz csütörtökön három hetes, de már most 90 g-t eszik (a kórházban is kiszívott 85 g-t) és még kevés is neki. Már túl vagyunk egy gyomorrontáson, a falása miatt, és sajnos éjszakánként sokszor ébren van és követeli, hogy ölben lehessen. Már el is rontottam.....
Az egyik mellem már tiszta var, a szájába nem merem adni, mert véresen levedzik, bimbóvédő nem használt, Germastan, Bepanten kipróbálva, de ezek sem segítenek. Érdekes, hogy a kisfiammal is ugyanez a mellem volt kikészülve. Úgyhogy most fejek, cumisüvegbe is adok neki, illetev ha kevés a tej, kiegészítem tápszerrel, mást nem tudok csinálni. A doktornő is azt mondta, hogy úgy csináljam, hogy én is a és a baba is nyugod legyen, ez a legfontosabb. Hát úgy látszik nekem ez a szoptatás dolog a második babánknál sem megy jól. Eleget sírtam az első hetekben, hogy milyen selejt vagyok, de most már beletörődtem.......

Ne haragudjatok, hogy beszámolóm ilyen hosszúra nyúlt, de Ti biztosan megértitek. És nagyon nehéz egy két éves izgő-mozgó gyerekkel és egy pici babával. Őszinte elismerésem, akik több kisgyereket nevelnek egyszerre.

Kriszta
Remélem és kívánom, hogy Nektek könnyű szülésetek legyen!!! :D

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 



Na, vajon most sikerül-e?

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Anita!
Már jó a hely, csak nem Lilypie oldalon nem a HTML kódot kell odamásolni, hanem a PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode-ot (ez a második kód)

marika
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?